Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 2:50

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
simico írta:
atwap írta:
A Blackberry instant E-mail működik bármilyen (gondolom pop3-as) mailcímmel.

Nem.
Két lehetőséged van: a mobilszolgáltató által nyújtott email szolgáltatással együtt veszed igénybe és az ottani címedre jövő levelek mennek a blackberry-dre (ezt bárki igénybeveheti a trémobilnál) vagy szépen veszel egy BES szervert, hozzákonfigurálod a saját mailszerveredhez (Exchange vagy Notes) és igénybe veszed a blackberry szolgáltatást a mobilszolgáltatótól. De olyan nincs, hogy mondjuk a freemail-es címed használod a bb-n.

NEM!

Idézet:
A szolgáltatás lehetőséget biztosít arra, hogy további 10 db külső postafiókot (pl. az Ön által már eddig használt t-email, freemail stb. ) címekre beérkező leveleket a BlackBerry™ készülékével olvasni akarja. Az így beállított e-mail címeket 15 percenként POP3 vagy IMAP protokollokon keresztül ellenőrzi a rendszer.

http://t-mobile.hu/egyeni/szolgaltatasok/uzenetek_email/bbemail.shtml

légyszi ha egyszer valami újat olvastok, ne reflexből írjátok hogy nem, hanem esetleg nézzétek miről beszélek. leírtam, hogy nem a sima Blackberryről beszélek, hanem a Blackberry Instant E-mail-ről. Tehát ezzel lehet freemail-t is nézni. Ue. van Vodánál is, csak másképp hívja. Pannonnál Smartner Duality-t tolják, hamarosan abból is kijön egy olyan kliens ami tud ilyet

szer. máj. 03, 2006 9:07
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
atwap írta:
A Blackberry instant E-mail működik bármilyen (gondolom pop3-as) mailcímmel.

Nem.
Két lehetőséged van: a mobilszolgáltató által nyújtott email szolgáltatással együtt veszed igénybe és az ottani címedre jövő levelek mennek a blackberry-dre (ezt bárki igénybeveheti a trémobilnál) vagy szépen veszel egy BES szervert, hozzákonfigurálod a saját mailszerveredhez (Exchange vagy Notes) és igénybe veszed a blackberry szolgáltatást a mobilszolgáltatótól. De olyan nincs, hogy mondjuk a freemail-es címed használod a bb-n.

szer. máj. 03, 2006 8:57
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
atwap írta:
Most olvastam utána, már Vodánál is ezt vezették be tegnaptól, csak ők mobile e-mail -nek nevezik
Hol és mikortól lehet megvásárolni?
A szolgáltatást azok a Vodafone havidíjas előfizetők rendelhetik meg a Vodafone Ügyfélszolgálaton, akik rendelkeznek BlackBerry Mobil E-mail kezelésére alkalmas készülékkel. A BlackBerry 7290 típusú készülék 2006 május 2-tól vásárolható meg a kapcsolattartókon keresztül, míg a Vodafone üzlethálózatában egy hónappal később jelenik meg bruttó 49.980,- Ft-ért.

kedd máj. 02, 2006 23:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Láttátok már az új T-Online reklámot? Egy kb. 80 éves néni magyarázza a másiknak, hogy mennyire egyszerű az Internetet használni. Na, nekem beugrott, hogy minden héten kb. fél órás munka újra és újra megtanítani a nagymamámnak, hogy hogyan kell a 3310-én használni a telefonkönyvet...

kedd máj. 02, 2006 22:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az Agnitum tűzfal a ludas abban, hogy a http://www.electroworld.hu/hu/akciok/index link hatására az IE 6.0 csak a kék hátteret tölti be, az operával már megjelenik az oldal csontváza, de utána szó nélkül bezáródik az opera?

Az agnitumban már bejelöltem megbízhatónak, mindenütt (asszem).

kedd máj. 02, 2006 22:20
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Jah, oks :)

Meg ha ők lennének olyan kedvesek és megkínálnának vele, akkor akár még hajlandó lennék egy exchange servert is felpakolni, ha csak azzal menne. BME MSDNAA rulez :)

kedd máj. 02, 2006 21:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jah, oks :)

kedd máj. 02, 2006 21:25
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
atwap írta:
végülis, ha nem kapok ajánlatot, de gondoltam hátha megkínálnak egy blackberry teszttel :)

Ha nem tudsz csatlakozni blackberry kiszolgálóhoz(pl. céges háló), akkor sokra nem mentél volna egy bb. telcsivel.

A Blackberry instant E-mail működik bármilyen (gondolom pop3-as) mailcímmel. T-mobile -nál is ilyen van, nem néztem még meg, de szerintem a Voda ezt is bevezette, mert azt hangsúlyozták, hogy már nem csak üzleti ügyfeleknek

Most olvastam utána, már Vodánál is ezt vezették be tegnaptól, csak ők mobile e-mail -nek nevezik

kedd máj. 02, 2006 20:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
atwap írta:
végülis, ha nem kapok ajánlatot, de gondoltam hátha megkínálnak egy blackberry teszttel :)

Ha nem tudsz csatlakozni blackberry kiszolgálóhoz(pl. céges háló), akkor sokra nem mentél volna egy bb. telcsivel.

kedd máj. 02, 2006 20:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mivel Selectem van, opciók nélkül, így könnyű dolguk volt rámsózni a Select Multimédia csomagot.
De mint mondottam volt, a GPRS WAP sebessége kritikán aluli. Az ingyenesség a prioritás rovására ment.
A havi 10 SMS meg p.csakevés. Jaaaj, de hosszú ez az 50 nap :D.

kedd máj. 02, 2006 20:38
platina tag

Hozzászólás 
szóval mindegy, ha wap-ot kapok, kenhetem a hajamra, akkor inkább adjanak 20 SMS-t (bár BYoP-os csomagban is van valamennyi ingyen SMS)

kedd máj. 02, 2006 20:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Hogy kapja el a sárgaláz az egész Symantecet és rohadjon rá az ég! (A tetûláda sárga kísértetével együtt, ami kb. 10%-os adatvesztést okozott, és naná, hogy a pótolhatatlan, bár nem létfontosságú dolgokban...)

Üdv!

petya is a piacra termel, neki is meg kell felelni az ottani elvárásoknak, különben tönkremegy.

Tegyél fel norton commander 2.0-át, az még egész fa.szán meg volt írva! :D

kedd máj. 02, 2006 20:21
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
egyébként nem lehet, hogy kilazult a foglalatban? (láttam már olyan IBM notebookot, ami bad sectorokat produkált, mert ki volt lazulva a HD!)
Nem tudom, kilazult-e, de nem hiszem, viszont újra kellett raknom a rendszert, és eddig a jelek szerint a format megoldotta a problémát.
És itt szeretném megköszönni Peter Nortonnak...
Hogy kapja el a sárgaláz az egész Symantecet és rohadjon rá az ég! (A tetűláda sárga kísértetével együtt, ami kb. 10%-os adatvesztést okozott, és naná, hogy a pótolhatatlan, bár nem létfontosságú dolgokban...)

Üdv!

kedd máj. 02, 2006 20:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen, mostmár bejön nekem is. Köszi.

Az ADSL3G-t nem kéne a többi ADSL-hez hasonlítani, mert elég pici a "lefedettsége". De ha azon a helyen lakik, akkor jól jár.

kedd máj. 02, 2006 20:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
A www.axn.hu nekem most bejött rendesen.

BndsFr írta:
Árpy írta:
Az új sláger, feltétlen tanuld meg a szöveget :)

Az eredeti. A szövegtanuláshoz (utolsó).

Ez tetszik!! :D :D :D Meg szeretnék tanulni finnül. ;)

nn írta:
Van egy 1 megás korlátlan ADSL előfizetésem, kb 8500-at fizetek havonta érte.
Lejárt az 1 év hűségem

Tud valaki mondani ennél kedvezőbb ajánlatot,mert akkor szívesen váltok szolgáltatót :)

www.adsl3g.hu : "S" csomag (letöltés: max. 2500Mbit/sec), bruttó 7980 Ft/hó, egy év hűséggel.

kedd máj. 02, 2006 19:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
atwap írta:
Ma felhívtak a 1270-től, hogy használom az e-SMS -t. mondom neki jah. kérdezi honnan tudok a szolgáltatásról? meg hogy kaptam-e SMS-t hogy kör e-sms -t is tudok küldeni már outlookból?
Mire mindenre válaszoltam, kérdés az volt, hogy kérdezhetnek-e kérdéseket rólam. kérdezták hány éves vagyok, legmagasabb tanulmány, meló meg ilyenek... aztán mire megválaszoltam, megköszönte. én meg értetlenül álltam, gondoltam felhívnak hogy teszteljek valamit, vagy hogy akkor mivel 3 hónap múlva lejár a hűségem, felajánlanak valamit, de nem. kicsit értetlenül álltam, de hát... szóval aki használ ilyet, készüljön fel, hogy felhívják :)
Nekem 50 nap múlva jár le.

Én ingyen wapot és ingyen 10 smst kaptam, 3 hónapig, mikor felhívtak. WAP, sms, mms felöl érdeklődtek, hogy szoktam-e használni.

Ajánlat nincs, de nem is kell, amíg nem javítanak a vonalon.

Szívesen betennék egy bombát a levelezési csoportjukhoz, mert a t.köm kivan már velük :D. Hátha felébrednek.

Ennyit kotlani egy tetves faxon/e-mailen, hogy nem képesek átadni a műszakisoknak...

kedd máj. 02, 2006 19:39
arany tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:
Gazdaságos boltunkban van egy nekem jónak tűnő empíszrípléjör :)

Dyras DMPP-512 a pontos neve. 13e Ft...

Használati utasítás erre található: http://www.dyras.hu/down/hasznut/DMPP-5 ... Manual.pdf

Mit gondoltok? :)

Megvetted? Milyen?

kedd máj. 02, 2006 18:40
platina tag

Hozzászólás 
Ma felhívtak a 1270-től, hogy használom az e-SMS -t. mondom neki jah. kérdezi honnan tudok a szolgáltatásról? meg hogy kaptam-e SMS-t hogy kör e-sms -t is tudok küldeni már outlookból?
Mire mindenre válaszoltam, kérdés az volt, hogy kérdezhetnek-e kérdéseket rólam. kérdezták hány éves vagyok, legmagasabb tanulmány, meló meg ilyenek... aztán mire megválaszoltam, megköszönte. én meg értetlenül álltam, gondoltam felhívnak hogy teszteljek valamit, vagy hogy akkor mivel 3 hónap múlva lejár a hűségem, felajánlanak valamit, de nem. kicsit értetlenül álltam, de hát... szóval aki használ ilyet, készüljön fel, hogy felhívják :)

kedd máj. 02, 2006 15:19
arany tag

Hozzászólás 
Aki használ Alcatel One Touch First 10 DECT telefont, vagy van használatija, az szóljon, mert lenne egy kérdésem a készülékkel kapcsolatban.

kedd máj. 02, 2006 13:36
arany tag

Hozzászólás 
Bányászbéka írta:
Vagy regelsz az www.extra.hu -ra 3 db tárhelyet, létrehozol mindre egy-egy "Hamarosan..." feliratú kezdőoldalt és imádkozol, hogy ne szedjék le idő előtt egyiket se ;) :D

...és kisvártatva az ima nem talál meghallgatásra...

Meghalt egy közeli jó ismerősöm, annak idején a híradó három napig adta a témát, nem egy mindennapi eset volt, híradóba illő. A srác foglalkozott valami mással is szabadidejében, és ennek egy honlapot szentelt az extrán. Meghalt, Isten nyugtassa. Eszünkbe jutott, hogy a honlapot mentsük le, mert az egyetlen gyűjtőhely, ahol róla még valami fellelhető, a munkáit ki tudja, ki hol vette meg, a lapon ő katalógust csinált, leírásokkal, stb. Emlék, na.
Igen ám, közben az extra "megújult", és a régi lapokat x ideig tette csak elérhetővé. Ebben az időben még benne voltunk, de a lap sehol, aljas 404, az index után szabadon. E-mail komoly hangvételben a fenti témában az illetékes helyre: ugyan, csak egy órácskára tegyék már elérhetővé, különben is, még időben vagyunk, ha lennének szívesek, nagyon köszönjük: a baráti társaság.
Azóta jön a válasz, bár már szecskavágón is elhoztam volna az üzenetet, ha más közlekedési eszköz nem lenne a világon.

Egy másik lapom elköltözött onnan, mióta évek alatt sem lehetett feltölteni vagy letörölni akár a tartalmat. Regisztráltam az "új" extrán egy ugyanolyat, kitettem, hogy bocs, de az oldal most itt meg itt van, ide majd felkerül más helyette.
Három napig volt kint kb. Tehát van, amire figyelnek, emberi érzésekre pl. nem. Elég érdekesen újult meg, hasonlókat kivánok nekik.

:!:

kedd máj. 02, 2006 13:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
nn írta:
Lejárt az 1 év hűségem

Tud valaki mondani ennél kedvezőbb ajánlatot,mert akkor szívesen váltok szolgáltatót :)

Katt ide

kedd máj. 02, 2006 12:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egy Fókusz-os hazugság a házi sztárról...
http://www.estihirlap.hu/article.php?hirkereso=16*2986

kedd máj. 02, 2006 10:13
arany tag

Hozzászólás 
Árpy írta:

Az eredeti. A szövegtanuláshoz (utolsó).

kedd máj. 02, 2006 9:59
arany tag

Hozzászólás 
Lejárt az 1 év hűségem

kedd máj. 02, 2006 8:54
a fórum lelke

Hozzászólás 

kedd máj. 02, 2006 8:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Tudtok olyan tárhelyet, ahova 1 az 1-ben fel lehet nyomni 2.6GB-nyi anyagot, hogy mások letudják tölteni?
Hozzám feltöltheted, ha csak módjával akarják letölteni (azaz nem ftp-szervernek kell, hanem csak egyszeri/ néhányszori letöltésre, kifelé mennyiségi korlátom van...). PÜ ment.

hétf. máj. 01, 2006 22:39
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na B+!!! :shock:

Harminc százalékkal olcsóbb lesz a benzin

"... Abdullah király, Szaud-Arábia uralkodója a benzinárak 30 százalékos csökkentését rendelte el országában. A kiadott közlemény szerint az életszínvonal és a jólét növelésének érdekében a király azonnali utasítást adott, hogy egy liter 91-es oktánszámú benzin árát 82 halasról 60 halasra, azaz mintegy 33(!) forintra csökkentsék, a 95-ös benzin árát pedig 1 ryalról 75 halasra azaz mintegy 45(!) forintra mérsékeljék. A dízelesek örülhetnek a legjobban, a világ legnagyobb kőolajtartalékával rendelkező országban a jövőben nekik mindössze 25 halast, azaz 14 forintot kell egy liter üzemanyagért fizetniük - írja az Arab News..."

hétf. máj. 01, 2006 22:18
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Egy keresési találat az oldalamra... "ingyen sms kodok nokia 6230i-re "
Hogy valaki ilyen marhaságot keres???

Tudod hogy van ez... Isten, állatkert, kerítés... :)

hétf. máj. 01, 2006 22:15
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
gyurxi551 írta:
DE! ZIP drive is már van simán 750MB, 1 és 2GB-os is...
Amire Te gondolsz, az a JAZ. Abból van 1 és 2 GB-os, ZIP-ből 250 MB-os a legnagyobb, ill. most jelent meg az új, a 750-es, de nálunk még nem kapható. Az 1 és 2 GB-os lemezek még csak távoli tervek.

Jaa, lehet én ezt a linkez néztem, ezért gondoltam... ezek nem ZIP-ek? :roll:

A hajlékonylemezest utáltam, 95-96ban használtam, aztán inkább vittem a vinyót másolni. Mire vettem volna ZIP-et (~2000ben), jöttek a flashdriveok. :wink: Így sosem volt/lett ilyenem.

hétf. máj. 01, 2006 21:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ja... értem...

Inkáb darabolom majd...

Egy keresési találat az oldalamra... "ingyen sms kodok nokia 6230i-re "
Hogy valaki ilyen marhaságot keres???

hétf. máj. 01, 2006 21:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
És hol ftp??

pl a saját gépeden

hétf. máj. 01, 2006 21:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
CineDOG írta:
Tudtok olyan tárhelyet, ahova 1 az 1-ben fel lehet nyomni 2.6GB-nyi anyagot, hogy mások letudják tölteni?
FTP.

És hol ftp??

hétf. máj. 01, 2006 21:34
Moderátor

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
DE! ZIP drive is már van simán 750MB, 1 és 2GB-os is...
Amire Te gondolsz, az a JAZ. Abból van 1 és 2 GB-os, ZIP-ből 250 MB-os a legnagyobb, ill. most jelent meg az új, a 750-es, de nálunk még nem kapható. Az 1 és 2 GB-os lemezek még csak távoli tervek.

hétf. máj. 01, 2006 20:47
arany tag

Hozzászólás 
Vagy regelsz az www.extra.hu -ra 3 db tárhelyet, létrehozol mindre egy-egy "Hamarosan..." feliratú kezdőoldalt és imádkozol, hogy ne szedjék le idő előtt egyiket se ;) :D

hétf. máj. 01, 2006 20:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
FTP.

hétf. máj. 01, 2006 20:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:
100ft/cigiszál :twisted:

Csak egy ötlet :)

ezzel az a baj, hogy az ilyen az rettentő jó lehetőséget biztosít az orgazdaságnak, csempészetnek. ha valamit megtiltanak, akkor mindenki azt akarja majd. ha nincs tiltva, akkor többnyire érdektelen, ha kötelezővé is teszik, akkor mindenki ellenáll neki. tehát kötelezővé kell tenni a cigit (oké, mondjuk azok számára, akik a törvénybelépés napjáig használják), legalább napi 200 szál. hamar megunnák azt hiszem... :twisted:

hétf. máj. 01, 2006 19:29
a fórum lelke

Hozzászólás 

hétf. máj. 01, 2006 19:12
bugvadász

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
Öteletek jövő évi farsangra:

http://212.40.96.18/!stuff/kismalac/kep ... 001450.jpg

:mrgreen: Az utolsó az nagyon sziii :)

Jobbnál jobb ötletek :) :twisted: :twisted: :twisted:

hétf. máj. 01, 2006 18:44
platina tag

Hozzászólás 
Öteletek jövő évi farsangra:

http://212.40.96.18/!stuff/kismalac/kep ... 001450.jpg

:mrgreen: Az utolsó az nagyon sziii :)

hétf. máj. 01, 2006 18:25
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van olyan cigi is, a legalja fajtából..

hétf. máj. 01, 2006 17:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
P20=Pannónia motor típusa.

hétf. máj. 01, 2006 17:09
bugvadász

Hozzászólás 
pampika írta:
Peti93 írta:
Tényleg, gazdaságos cigi van? :D Ha van, azt kell adni mindenkinek, biztos van benne valami :twisted:

Hát, ha nem is úgy hívják, de haverék alapján a P20, meg az ukrán import priluki (vagy hogy írják :P ) ez a kategória lehet, mert nem sokban tér el a fűrészportól :D

Ehhh :lol: :lol: :lol:

Elképzelhető... :D

hétf. máj. 01, 2006 17:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:
Tényleg, gazdaságos cigi van? :D Ha van, azt kell adni mindenkinek, biztos van benne valami :twisted:

Hát, ha nem is úgy hívják, de haverék alapján a P20, meg az ukrán import priluki (vagy hogy írják :P ) ez a kategória lehet, mert nem sokban tér el a fűrészportól :D

hétf. máj. 01, 2006 17:04
arany tag

Hozzászólás 
a cigisek ellen: póló rákmintával.
hagyma. de nagyon erős. tömött buszokon is hasznos, csak rá kell lehelni a legközelebb ülőre, miután a melletted állókat eltávolítottad.

hangyára meg erős napsütésben nagyítót.

hétf. máj. 01, 2006 17:01
bugvadász

Hozzászólás 
Árpy írta:
Peti93 írta:
100ft/cigiszál
Legyél a miniszterelnökünk! :D

Hangyákra pedig sütőport javaslok.

Háhá... :D :D :D

(Elnézést...)

hétf. máj. 01, 2006 16:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Peti93 írta:
100ft/cigiszál
Legyél a miniszterelnökünk! :D

Hangyákra pedig sütőport javaslok.

hétf. máj. 01, 2006 16:14
bugvadász

Hozzászólás 
100ft/cigiszál :twisted:

Csak egy ötlet :)

hétf. máj. 01, 2006 15:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
és cigisírtó nincs? :lol:

Jaja, nem ártana, vagy valami rontást rájuk küldeni, amitől hánynak a cigitől...

hétf. máj. 01, 2006 15:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az jó volna.
Ha városban vagyok, tömegközlekedem, egész végig magamon tartanám.

hétf. máj. 01, 2006 14:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
és cigisírtó nincs? :lol:

hétf. máj. 01, 2006 14:33
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 785  Következő