Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 5:39

Hozzászólás a témához  [ 961 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Következő
A Pannon új arculata 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Atombalu írta:
Szerintem felesleges ez az arculatváltása a pannonnak.
Felmentem a honlapjára (az valóban barátságosabb sokkal), de amint megláttam az árakat klikk az X-re :D :?

A vodánál meglátod a lájv-vírust, és még a böngésződ előzményeit is törlöd.

kedd máj. 16, 2006 3:51
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem felesleges ez az arculatváltása a pannonnak.
Felmentem a honlapjára (az valóban barátságosabb sokkal), de amint megláttam az árakat klikk az X-re :D :?

kedd máj. 16, 2006 0:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én igen, de ez adott flottától függ. V2006-nál csak egy kupon kellett a pannonnal kapcsolatban álló szervezettől, s én mentem el showroomba szerződést kötni. De speciel egy egyházi csomagban a kapcsolattartó intéz mindent, ő adja neked a telót, simet, és te csupán számlafizetőként leszel megjelölve. Előbbi esetben bármit én intézek (kivéve nem én mondom meg a tarifa alakulását :D), utóbbi esetben még arra sincs jogod, hogy a 1220-on, vagy a 1741-en módosíts bármit, mert nem kapod meg az ügyfélkódot, csak ahhoz lesz jogod, ami a POL-ban van. A POL-ban meg meg tudod nézni a kiszámlázatlan hívásokat, és a lezártakat, ahogy a többiek is írták, és jogosultságtól függően módosíthatsz a szolgáltatásokon.

hétf. máj. 15, 2006 21:58
arany tag

Hozzászólás 
Senki nem használ valami nem publikus elöfizuval pannonlinet?

hétf. máj. 15, 2006 21:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
savaria írta:
Pannonos elöfüzetők!
Lenne egy kérdésem, nagyon régen voltam már pannonos: a pannonline-al mit lehet megnézni pontosan az elöfizetésen? A lezárt számlákat is? Az aktuális egyenleget milyen gyakran frissiti? Nem publikus elöfizunál (céges flotta) is müködik kártyánként?
Köszönöm!

Szinte bármit.
Az utolsó néhány (5, vagy talán 6) számlát visszanézheted, a ki nem számlázott hívásokról is van lista, továbbá az összes szolgáltatás állapotáról találsz infót. Egyenleget elvileg azonnal frissít, a gyakorlatban természetesen kis csúszással, de már nem 24 óránként, mint anno.
Nem publikus előfizuról nem tudok nyilatkozni.

Üdv!

hétf. máj. 15, 2006 16:01
arany tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
savaria írta:
Pannonos elöfüzetők!
Lenne egy kérdésem, nagyon régen voltam már pannonos: a pannonline-al mit lehet megnézni pontosan az elöfizetésen? A lezárt számlákat is? Az aktuális egyenleget milyen gyakran frissiti? Nem publikus elöfizunál (céges flotta) is müködik kártyánként?
Köszönöm!
Gyakorlatilag mindent meg tudsz nézni/beállítani, a lezárt számlákat is (az utolsó 6-ot). Ha az elektronikus számlarészletezésre gondolsz, azt is gyakran frissítik, pontos időt nem tudok mondani, de legfeljebb órákban mérhető (3-4 óránál biztosan nem több). A nem publikusról nincs tapasztalatom, de érzésre azt mondom hogy működik, bár ott lehet hogy a beregisztráláshoz szükséged lesz olyan információhoz amit csak a flottaparancsnok tud.

Köszi szépen!
Esetleg valaki céges/ nem publikus pannonosnak van tapasztalata?

hétf. máj. 15, 2006 12:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
savaria írta:
Pannonos elöfüzetők!
Köszönöm!
Gyakorlatilag mindent meg tudsz nézni/beállítani, a lezárt számlákat is (az utolsó 6-ot). Ha az elektronikus számlarészletezésre gondolsz, azt is gyakran frissítik, pontos időt nem tudok mondani, de legfeljebb órákban mérhető (3-4 óránál biztosan nem több). A nem publikusról nincs tapasztalatom, de érzésre azt mondom hogy működik, bár ott lehet hogy a beregisztráláshoz szükséged lesz olyan információhoz amit csak a flottaparancsnok tud.

hétf. máj. 15, 2006 11:48
ezüst tag

Hozzászólás kártyás +
Biztos láttátok már az új djuice reklámokat :) Sztem ötletes...
http://www.djuice.hu/tarifacsomagok/kartyasplusz/

Nehéz eldönteni melyik topicba menjen, de sztem ide belepasszol...

elodd

hétf. máj. 15, 2006 11:10
arany tag

Hozzászólás 
Pannonos elöfüzetők!
Köszönöm!

hétf. máj. 15, 2006 10:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
bebar írta:
Érdekes ez a 1220!
Felhívom, tegez, ügyintézőt kérek magáz! :)
Vajon ha írok nekik, tegezzem őket, és kérdezzem meg, hogy most miért is van ez a 1220-on?
Lehet hülyének néznek..
Elég sok cég van, akik tegezve szólítanak meg a reklámjaikban, kiadványaikban, de az ügyfélszolgálati teendők értelemszerűen magázást kívánnak maguk után. Ezen mit nem lehet megérteni?
pl. Vodások se voltatok még sose :D?

Inkább arra kéne hangsúlyt fektetni, hogy ha egyszer áttértek a tegezésre, akkor a honlapon, kiadványokban, IVR-en kizárólag tegezős szöveg legyen fent, és a magázás csak az üzleti ügyfeleknél, és az ügyfélszolgálaton jöjjön elő.

vas. máj. 07, 2006 11:42
arany tag

Hozzászólás 
bebar írta:
Érdekes ez a 1220!
Vajon ha írok nekik, tegezzem őket, és kérdezzem meg, hogy most miért is van ez a 1220-on?
Lehet hülyének néznek..

Ha van egy kis humorérzékük, csak egy válasz lehet: Önnek mindig igazad van! :D

vas. máj. 07, 2006 6:26
arany tag

Hozzászólás 
Érdekes ez a 1220!
Lehet hülyének néznek..

pén. máj. 05, 2006 19:53
Hozzászólás 
joc_ írta:
Landsmann írta:
Egy kis segítség kellene. Kaptam (is meg nem is) egy MMS-t a 1746-ról. De mikor letölti a telefon és megnézném, azt írja ki, hogy az üzenet formátumhibás. Az üzenet neve: Pannon. 16 kb a mérete. De az égvilágon semmi mást nem tudok meg róla. Többször próbáltam letölteni, de mindig azt írja ki, hogy az üzenet formátumhibás. 1220-at hívtam, ott nem tudnak semmi olyan MMS-ről amit a rendszer az előfizetőknek küldözgetne. Nem regisztráltam a telefonszámot sehova, alig tudja pár ismerős ezt a számomat. Maga a szám már több mint 3 éve aktív. MMS szolgáltatás aktív az első perctől kezdve, körülbelül 3 hete kaptam legutóbb MMS-t a 1746-ról, (akkor váltottam számlásról kártyásra és egy Welcome MMS-t küldtek). A telefon egy Sony Ericsson T68i.
Hogy tudhatom meg hogy mit tartalmaz az üzenet? Más esetleg nem kapott ilyen üzenetet az elmúlt néhány napban vagy ma?
Ötlete valakinek?
Pannon küldte, én is kaptam. A benne levő szöveg:
Idézet:
Küldjön MMS-t, és nyerjen!
Lapozzon tovább!
MMS-ben bármit elmondhat, megmutathat...
itt jön egy kép egy pár van rajta
Ráadásul ha április 24. és június 10. között bármilyen mobilszámra képet, hangot vagy videót küld MMS-ben, akkor még egy Sony Ericsson K600i videotelefonálásra alkalmas készüléket is nyerhet! Az MMS díja mostantól csak 99Ft!
További részletek: www.pannon.hu weboldalon, vagy telefonon a 1220-as infovonalon.
Küldi: 1746

Köszi a segítséget. Erre nem is gondoltam, pedig tudtam erről az MMS nyereményakcióról, regisztráltam is. A K700-asra még nem jött meg az MMS. Mindegy, annyira nem lényeg. Megnyugodtam, nem arról értesítettek hogy nyertem valamit. :D

pén. máj. 05, 2006 17:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
bluestar írta:
Az szomorú, hogy a 1220 nem tudott segíteni, ezt tudniuk kellene.
Ők is idejárnak... ;)

pén. máj. 05, 2006 8:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
Landsmann írta:
Egy kis segítség kellene. Kaptam (is meg nem is) egy MMS-t a 1746-ról. De mikor letölti a telefon és megnézném, azt írja ki, hogy az üzenet formátumhibás. Az üzenet neve: Pannon. 16 kb a mérete. De az égvilágon semmi mást nem tudok meg róla. Többször próbáltam letölteni, de mindig azt írja ki, hogy az üzenet formátumhibás. 1220-at hívtam, ott nem tudnak semmi olyan MMS-ről amit a rendszer az előfizetőknek küldözgetne. Nem regisztráltam a telefonszámot sehova, alig tudja pár ismerős ezt a számomat. Maga a szám már több mint 3 éve aktív. MMS szolgáltatás aktív az első perctől kezdve, körülbelül 3 hete kaptam legutóbb MMS-t a 1746-ról, (akkor váltottam számlásról kártyásra és egy Welcome MMS-t küldtek). A telefon egy Sony Ericsson T68i.
Hogy tudhatom meg hogy mit tartalmaz az üzenet? Más esetleg nem kapott ilyen üzenetet az elmúlt néhány napban vagy ma?
Ötlete valakinek?
Idézet:
Lapozzon tovább!
Ráadásul ha április 24. és június 10. között bármilyen mobilszámra képet, hangot vagy videót küld MMS-ben, akkor még egy Sony Ericsson K600i videotelefonálásra alkalmas készüléket is nyerhet! Az MMS díja mostantól csak 99Ft!
További részletek: www.pannon.hu weboldalon, vagy telefonon a 1220-as infovonalon.

Van egy másik verzió is, amit azok kapnak, akiknek kamerás mobiljuk van, egy mondatban tér csak el:

"Most bármit érdemes lefotóznod és MMS-ben elküldened!"

Az szomorú, hogy a 1220 nem tudott segíteni, ezt tudniuk kellene.

pén. máj. 05, 2006 8:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Ötlete valakinek?
Idézet:
Lapozzon tovább!

csüt. máj. 04, 2006 21:38
Hozzászólás 
Esetleg tudtok olyan programot, vagy módszert amivel az MMS-t mégha szétszedve is, de pc-re léehet menteni? Bt, infra van.

csüt. máj. 04, 2006 20:01
vas-tag

Hozzászólás 
Szerintem így arculatváltás után is a Pannon a legjobb én 3.éve van előfizetésem náluk és szerintem teljesen korrektek remélem így is marad 8)

csüt. máj. 04, 2006 19:44
Hozzászólás 
Már biztos a telefonban van, mert valamit letöltött. Sajnos továbbküldeni nem lehet, a menü nem kínálja fel a lehetőséget.

csüt. máj. 04, 2006 19:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Szerintem ha átteszem másik telefonba, akkor annyi az üzenetnek. Ugyanúgy, mint az SMS-eknek. Nade abba a 16 kb-ban mi lehet, amit a Pannon csak úgy kiküld és a T68i nem tud vele mit kezdeni? Akár egy 640x480-as képet is meg tud mutatni. Jó, midit nem tud, de nem hinném hogy azt küldtek volna, se mp3-at. Amr-t tud, jpg-t, gif-et.
Az smseknek csak akkor van annyi, ha beteszel egy másik simet, különben megtarja. T65-nél is így volt.
Amúgy valszeg a midivel lesz baja.

csüt. máj. 04, 2006 19:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
úgy gondoltam, hogy átteszed, és akkor megint megpróbálja letölteni a központból. vagy már le van töltve a telóra, csak megnyitni nem tudja? átküldeni esetleg valahova (emailcímre mondjuk)?

csüt. máj. 04, 2006 19:15
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Hozzászólás 
Szerintem ha átteszem másik telefonba, akkor annyi az üzenetnek. Ugyanúgy, mint az SMS-eknek. Nade abba a 16 kb-ban mi lehet, amit a Pannon csak úgy kiküld és a T68i nem tud vele mit kezdeni? Akár egy 640x480-as képet is meg tud mutatni. Jó, midit nem tud, de nem hinném hogy azt küldtek volna, se mp3-at. Amr-t tud, jpg-t, gif-et.

csüt. máj. 04, 2006 19:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
ha másik telefonba rakod át a kártyát (újabba), akkor le tudja tölteni?

csüt. máj. 04, 2006 19:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lehetséges, hogy olyan adatokat tartalmaz, amit a T68i nem tud lekezelni.

csüt. máj. 04, 2006 19:00
Hozzászólás 
Ötlete valakinek?

csüt. máj. 04, 2006 18:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
savaria írta:
Nem vág szorosan ide , de lenne egy kérdésem! Van ez az uj pannon expert céges dijcsomag ahol netto 990 a havidij és 28 ft/ perc mindig. A honlapon igy irják ha aláirok két évet akár 40%-ot is megtakarithatok a költségekböl... Ez mit takar pontosan?
Ez akkor lehetséges, ha van több (azt hiszem 5-nél több) számod, és elég nagy is a költésed, akkor bizonyos keretmegállapodással kaphatsz belőle kedvezményeket.

csüt. máj. 04, 2006 18:04
arany tag

Hozzászólás 
Nem vág szorosan ide , de lenne egy kérdésem! Van ez az uj pannon expert céges dijcsomag ahol netto 990 a havidij és 28 ft/ perc mindig. A honlapon igy irják ha aláirok két évet akár 40%-ot is megtakarithatok a költségekböl... Ez mit takar pontosan?

csüt. máj. 04, 2006 16:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Ne csak az újaknak nyújtson már ilyen-olyan akciókat,hanem a régebbi ügyfeleknek is.

sajnos ez trendi manapság. nézd csak meg az internet szolgáltatókat. ha újonnan lépsz be, akkor fele havidíj, vagy valameddig ingyenes, ingyen bekötés, stb. ha csak hosszabbítassz, vagy váltanál máshova, akkor meg égigérő tarifák... :roll:

egyébként úgy tudom a Pannonnál nem kérnek kauciót. (jogsija/útlevele meg szerintem több embernek van, mint feles 40ezer forintja vásárláskor.)

csüt. máj. 04, 2006 13:56
arany tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek!

Komolyan mondom érdemesebb lenne az előfizumat átvinni kártyásra,mert olcsóbb percdíjak vannak mint az előfizetésben.
Pannon már felébredhetne és most már a számlás előfizetőinek is előrukkolhatna valamivel.Ne csak az újaknak nyújtson már ilyen-olyan akciókat,hanem a régebbi ügyfeleknek is.
De úgy látom,hogy per pillanat a régi ügyfelek megtartása nem cél a Pannonak.

csüt. máj. 04, 2006 13:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Enyac írta:
Ezek most tényleg ennyire hülyék? Nem kell az új elõfizetõ? A barátom nemrég többszázezres személyi kölcsönt vett fel, de ahhoz sem kellett két igazolvány! Na mindegy, õk tudják... :?

tényleg ennyire hülyék. Ezzel szemben a pannonnál soha nem kérnek kauciót - szemben a másik kettővel. (vagy igen? :roll: )

csüt. máj. 04, 2006 11:56
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
A minap egy kedves barátom előfizetést akart vásárolni (SIM only), de elhajtották, mert nem tudott bemutatni két fényképes igazolványt (se jogsi, se útlevé, egy ilyen marhaságért meg kezest keresni, na neeee...)! A vicc az, hogy pár méterrel odébb a konkurenciánál minden gond nélkül hozzájutott a kívánt szolgáltatáshoz! 8) Aztán mikor megírta ezt a P-nek, a következő választ kapta:

"Tisztelt XY Úr!

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a vásárláshoz szükséges dokumentumokról honlapunk http://www.pannon.hu/egyeni/ugyfelszolg ... _okmanyok/ oldalán tájékozódhat bővebben. Amennyiben a szükséges dokumentumokkal nem rendelkezik, úgy előfizetést nem vásárolhat. Ettől eltérni nem tudunk.

A levelében foglaltakat tudomásul vettük.

Tisztelettel,
Pannon
Internet Ügyfélszolgálat"

Ezek most tényleg ennyire hülyék? Nem kell az új előfizető? A barátom nemrég többszázezres személyi kölcsönt vett fel, de ahhoz sem kellett két igazolvány! Na mindegy, ők tudják... :?

csüt. máj. 04, 2006 3:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tetszik a megújult Pannonvilág szerkezete és tartalma sem.

szer. máj. 03, 2006 23:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Felhívtam az üsz-t, tényleg korlátoznak három hónapra... Mikor megemlítettem az ÁSZF-et, valahogy mintha nem akarta volna érteni az úriember, hogy mit is akarok... Váltig bizonygatta, hogy az új előfizetés... Azt hiszem, kérek valami NHH-s állásfoglalást. Azért az szégyen, hogy könyörögni kell, hogy elkölthessem náluk a pénzem... :cry: :cry: :cry:

vas. ápr. 30, 2006 18:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Enyac írta:
Vizsla írta:
Végülis tök igaz.
És ez maga után vonná, hogy ha én átmegyek prepaidbe, akkor nem kell felmondási díjat fizetni. Õk találták ki, nem? Hát akor hajtsák is szépen végre :D.

Azt hiszem, hallucinálok... Lelki szemeim elõtt egy hatalmas bili lebeg... :D :D :D

egyszerű: ugyan nem számít új felőfizetésnek a váltás, de a szolgáltató nem köteles váltani (prepaidra). (az, hogy lehetőség van rá, az egy dolog.)

vas. ápr. 30, 2006 18:33
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hááát, lehetséges, hogy én ezt most megpróbálom végigvinni... Egy külföldi út miatt nagyon kellene a roaming, és igazából nincs kedvem alternatívákat keresni... 8)

vas. ápr. 30, 2006 17:35
Hozzászólás 
Korábban, kb másfél éve még élt a roaming tiltás. Ügyfélszolgától kérdeztem rá, mert 1 hónapos előfizetéssel (korábban kártyás volt, ráadásul új készüléket is vettem) akartam menni külföldre. Azt mondta az ügyfélszolga, hogy nem lát roaming tiltást a kártyámon. Szerintem azért nem volt rajta, mert váltáskor a kártyámon több mint 20000 Ft volt. Gondolom ez nekik elég volt ahhoz hogy ne tegyék rá a tiltást. Még az ÜSZI-s is csodálkozott hogy nem volt rajta. Persze azt akkor nem tudta hogy mennyi előlegem van amit a számlábva beletudott a szolgáltató majdnem 1 éven keresztül.

vas. ápr. 30, 2006 17:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ezt mondom.
Ők kiadtak egy ÁSZF-módosítást, de az érdemi kérdésekben az üszi nem tud nyilatkozni.
Úgyhogy ha akarnám, szívesen kipróbálnám, és végigvinném a dolgot. De nincs most rá okom.

vas. ápr. 30, 2006 17:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Hmmm... Viszont ez érdekes:

http://www.pannon.hu/egyeni/ugyfelszolg ... ag-valtas/

"Kártyás előfizetőinknek lehetőségük van saját telefonszámuk megtartásával áttérni a Pannon számlás szolgáltatásának bármely publikus tarifacsomagjára új Előfizetői szerződés kötésével."

Ez teljesen ellentmond az ÁSZF-ben leírtaknak:

"NEM MINŐSÜL ÚJ ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉNEK:
− az áttérés számlás előfizetésről kártyás előfizetésre,
− az áttérés kártyás előfizetésről számlás előfizetésre,"

Most akkor mi van??? :shock: :shock: :shock:

vas. ápr. 30, 2006 16:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Végülis tök igaz.
És ez maga után vonná, hogy ha én átmegyek prepaidbe, akkor nem kell felmondási díjat fizetni. Ők találták ki, nem? Hát akor hajtsák is szépen végre :D.

Azt hiszem, hallucinálok... Lelki szemeim előtt egy hatalmas bili lebeg... :D :D :D

vas. ápr. 30, 2006 16:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Végülis tök igaz.
És ez maga után vonná, hogy ha én átmegyek prepaidbe, akkor nem kell felmondási díjat fizetni. Ők találták ki, nem? Hát akor hajtsák is szépen végre :D.

vas. ápr. 30, 2006 16:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

Nem tudjátok véletlenül, hogy abban az esetben, ha egy Praktikumos kártyából előfizetésest csinálok, akkor is rárakják-e a 3 hónapos roaming tiltást? Az ÁSZF szerint egy ilyen váltás nem minősül új szerződés kötésének...

vas. ápr. 30, 2006 13:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Amúgy is olcsóbbnak káéne már lenniük. :)

csüt. ápr. 27, 2006 11:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mert ott most épült ki a 3G hálózat, és emiatt a 3G képes telefonokat 20%-kal olcsóbban nyomja a Pannon.

Üdv!

csüt. ápr. 27, 2006 11:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Miért csak Győrben olcsóbb az N70? :)

csüt. ápr. 27, 2006 11:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Wagner ur írta:
Engem nem hívtak, viszont egyik Ismerõst igen. Váltott is. Remélem nem visszafordíthatatlan.
Valószínûleg az...
Lezárt csomagba visszaváltani nem fog a Panni.

Üdv!

igen, erre nagyobb tétet is fel merek dobni!!!

csüt. ápr. 27, 2006 11:12
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
a vizslancs forumon többen irták. hogy elsö ijedségben megrendelték az uj csomagot, azonnal át is váltották nekeik, de aztán a 1220-on visszakapcsolták a 2k-t mert hisztiztek, hogy megtévesztették öket a marketingdumával, szoval érdemes beprobálkozni a visszaállitással.

csüt. ápr. 27, 2006 11:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
Engem nem hívtak, viszont egyik Ismerőst igen. Váltott is. Remélem nem visszafordíthatatlan.
Valószínűleg az...
Lezárt csomagba visszaváltani nem fog a Panni.

Üdv!

csüt. ápr. 27, 2006 9:46
arany tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Lepattanni róla nem olyan egyszerű, a megszokás is nagy úr.
Akkor mégse olyan nagyon rossz az neked. Szerintem. Ez nem házasság, hogy hónapokig macera, lelkileg megvisel, stb. Szerintem. Szerintem.

csüt. ápr. 27, 2006 7:13
arany tag

Hozzászólás 
Felhívtam egy régi pannis ismit, de nem tud a 2K-W@P megszünéséről vagy egyéb ilyen cseréről. Engem nem hívtak, viszont egyik Ismerőst igen. Váltott is. Remélem nem visszafordíthatatlan.

csüt. ápr. 27, 2006 7:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lepattanni róla nem olyan egyszerű, a megszokás is nagy úr. Amúgy emlékeimben úgy rémlik, egy lezárt tarifacsomagot úgy szüntethetnek meg, ha az előfizetőnek a jelenlegihez képest megfelelő alternatívát tudnak biztosítani.

szer. ápr. 26, 2006 11:56
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 961 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Következő