Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 4:25

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na a mára rendelt baromságok: ;)

Kép

Kép

Más(?)... Magyarország, média, "sztárok" élőben, közelről... Ez egy olyan RIPORT, amiben a hang a 18 éven felüli... :oops: :oops: :oops:

szer. máj. 10, 2006 7:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
A WIW/IWIW megint hozza a formáját! :evil:

szer. máj. 10, 2006 6:43
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Adobe Audition2 az oldalamon. 8)

kedd máj. 09, 2006 22:33
arany tag

Hozzászólás 
Van.

kedd máj. 09, 2006 22:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Van 2.0??
Afene... Múlt héten kellett újraraknom a gépet, és az 1.5-öst tettem vissza...
Egyébként igazi kincs, a Fraunhofer - Thomson féle MP3 (a Pro is) kodek van benne.

Üdv!

kedd máj. 09, 2006 21:37
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Zozo írta:
mz írta:
Apropó! Nagy méretű mp3-at milyen progival lehet precízen feldarabolni? Pontosabban a Deejay-s műsorokból akarok kiszedni pár zenét.

Cool Edit Pro
Olyan már nincs... Ezelőtt kb. másfél évvel megvette a cuccot az Adobe. Ma úgy keresd, hogy Adobe Audition v1.5

Köszi, ezt jó tudni :)
Látom már van 2.0 :)

kedd máj. 09, 2006 21:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
photohall-ban is előhívják azonnal. sőt, ahol utoljára csináltam, ott fogott egy digitális fényképezőt, azzal cisnálta a fotót, aztán nyomtatott belőle párat.
amúgy igazolványkép autómata nincs valahol?

kedd máj. 09, 2006 20:59
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Itt Szegeden van több fuji szalon, ahol rögtön előhívják. Sztem megpróbálhatod szinte bármelyik nagyobb fotósnál.

kedd máj. 09, 2006 20:49
Hozzászólás 
:D Emlékeztek még, pár hete említettem hogy egy illegális feilmletöltős hírlevéllel zaklatnak. Íme az eredmény:
http://green.forceweb.hu/

Még találtam működő oldalukat, de nem sokáig fog működni az sem.

kedd máj. 09, 2006 19:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zozo írta:
mz írta:
Apropó! Nagy méretű mp3-at milyen progival lehet precízen feldarabolni? Pontosabban a Deejay-s műsorokból akarok kiszedni pár zenét.

Cool Edit Pro
Olyan már nincs... Ezelőtt kb. másfél évvel megvette a cuccot az Adobe. Ma úgy keresd, hogy Adobe Audition v1.5

kedd máj. 09, 2006 19:17
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:

Cool Edit Pro

kedd máj. 09, 2006 15:14
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Nem gondoltam volna, hogy egy rádió ennyire fog hiányozni, de sajnos a Deejaynek nincs mezei rádióval fogható alternatívája. Mióta megszűnt nem is hallgattam rádiót, illetve próbáltam néhányat. Tekergettem, de nem sok sikerrel.
Láger: Republic ment és a Boros-Bochkor duó kissé "fáradt" poénjai...
Juve: Crystal szólt...
Foxy Maxi: Állandóan valamilyen feka zene megy rajta, a reggeli műsor erőltetett.
Rádió 1*1: Azt hiszik, hogy milyen kur*a viccesek, holott nem.
Dumabius: Ez se sokkal különb...
Mégis zusammen Bochkorék a leghallgathatóbbak.

Maradnak a letölthető rádióadások és a CD-im.

Más.
Milyen okos ez a tévénetwörk. Érdeklődtem mailben a kábel tv-ről. Meg akartak győzni mindenáron, hogy ne a Digi TV-t válasszam, merthogy nekik milyen sok előnyük van a Digihez képest.
"Rendkívűl széles választék": 35 csatorna havi 3300-ért. Ez aztán a hülyének is megéri.
"Nincs hűségszerződés": Nincs, de a 15 rugós belépési díjon felül ez 2 év alatt optimális esetben 24*3300-at jelentene (ha 1 év után nem emelnek árat), tehát zusammen 94200Ft-om bánná. Míg a Digi esetén 12*2700Ft és az induláshoz szükséges beltéri egység + antenna + fejegység ára, 21600Ft.
Tehát 94200 áll szemben az 54000 Ft-tal.
"Több tv-n is nézhető": Ebben az egyben igazuk van, ez valóban mellettük szólhatna. De nem, mert csak 1 tv-ről van szó. Úgyhogy csókoltatom őket.

kedd máj. 09, 2006 15:11
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
A www.eurosport.com kiírt egy szavazást a XX. sz. legjobb vb-csapatáról.
Szavazzatok az 1954-es magyar válogatottra, mint a múlt század legjobb csapatára!!!

Most a legjobb 8 között vagyunk, és az 1998-as horvát csapat az ellenfél a 4 közé jutásért.

Szavazni május 7. és 11. között lehet, de ha bejutunk a 4 közé, akkor utána is KÖTELEZŐ!

Tehát ne késlekedj, küldd tovább minél több embernek!!!

Nyerjük meg Öcsi bácsiéknak, amit megérdemeltek volna!

A szavazás az alábbi linken:: http://www.eurosport.com/football/world ... tury.shtml

kedd máj. 09, 2006 14:52
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Rosaline-nek elég zsírtartaléka volt ahhoz, hogy túlélje a böjtöt, immunrendszere azonban nem bírta a megterhelést

Az nem semmi, 40 napot! :shock: :lol:

kedd máj. 09, 2006 13:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez meg csak szimplán hülye, de mondjuk célját elérte, mert közelebb került Istenhez:

Egy nő belehalt a koplalásba, miután vallási meggyőződése miatt 24 napig nem evett. A kelet-londoni aszkéta Istenhez akart közelebb kerülni, de immunrendszere nem bírta az éhezést.

Az élelmezéssel foglalkozó 34 éves nő megpróbálta felülmúlni Jézust. Arra készült, hogy negyven napon át nem eszik.

A nő édesanyja szerint lánya azt hitte: ezzel a cselekedetével közelebb kerülhet Istenhez.

Rosaline Gilbert mindössze vizet vett magához, és azt gondolta: az Úr majd gondoskodik róla.

A koplalást a keresztelője másnapján kezdte, és közben a Bibliát olvasta. A 24 nap alatt azonban kevés vizet vett magához, és kiszáradt.

Halottszemlét még nem tartottak, egy élelmezési szakember azonban azt mondta: Rosaline-nek elég zsírtartaléka volt ahhoz, hogy túlélje a böjtöt, immunrendszere azonban nem bírta a megterhelést

kedd máj. 09, 2006 9:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na ez tetszik! Hiába ugrabugrált a UPC! :)
http://www.mfor.hu/cikk.php?article=26966&pat=3

Mostanában így divatos a nyelviskola:
http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1037884

kedd máj. 09, 2006 8:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
BrOnZ írta:
Más: Eccerűjen ALAPMŰ!!! Mesteremberek
Igen, az alapoknál el is akadok a letöltésnél...

Vedd ki a pontot a .wmv után és jó lesz!
Így: Mesteremberek

kedd máj. 09, 2006 8:01
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Igen, az alapoknál el is akadok a letöltésnél...

kedd máj. 09, 2006 7:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
- Ingyen hívok mindenkit csúcsidőben és csúcsidőn kívül minden hálózatban éjjel-nappal. Ráadásul havidíj sincs. Tud ennél jobbat?
- Igen. P.na...

...én kérek elnézést... :oops: :gigalol:

Rozsó, Macika: köszi javítva!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ kedd máj. 09, 2006 8:09-kor.

kedd máj. 09, 2006 7:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Zsuzsi, skínet, köszi szépen nektek :) Na, így leírva ezt még én is fel tudtam dolgozni a csekély befogadóképességű agyammal :)

kedd máj. 09, 2006 0:09
platina tag

Hozzászólás 
biztos nehéz volt, mert nem kerültek fel idén a tételek :)
amúgy már az utolsó régi típusú is egyszerű volt (én akkor végeztem), és annak idején amikor végignéztem magyar/matek párost azt kellett hogy mondjam az elmúlt 5-6 évben egyszerű volt, mindig volt egy "mentőtétel" Szóval mindenki csak ráparázik, de az egész egy lófütyi...

hétf. máj. 08, 2006 22:25
platina tag

Hozzászólás 
asam9 írta:
Vizsla, valley... :) Köszi szépen!
De azt az apróságot elfelejtettem mondani, hogy kártyás tarifacsomagot szeretnék :) Újabb ötlet?
(Lécci konkrétan írjátok le, hogy melyik szolgáltató, melyik tarifacsomagjáról van szó, mert teljesen analfabéta vok hozzá :D)

PANNON-nál a sima Praktikum csomag (kártyás), minden időben, minden hálózatba 35Ft. (Nagyobb összegű feltöltés esetén ez csökken!)
Van lehetőség un. Páratlan számra, aminek a lényege, hogy egy valakit csúcsidőben féláron hívhatsz!
(Én ezt használom, szerintem jó!) :)

hétf. máj. 08, 2006 22:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
Londelmor írta:
CineDOG írta:
hamis a rémhír azon állítása, miszerint a szolgáltatás sebessége lelassult

pedig ez a része a rémhírnek színtiszta igazság! most is alig döcög, és rengetegszer hiba lép fel töltés közben...
egyébként akárhogy cáfolják, a sok ostoba ember úgyis továbbküldi. és még napokkal azután is, hogy minden ember kezdõlapján a "gépház üzen" részbe ki lett téve, hogy hoax. de végülis fel lehet fogni ezt is egyfajta IQ tesztnek (akitõl magkapod, az megbukott).

pedig a szolgáltatás sebessége nem tud lelassulni. a sebesség csökkenni, növekedni tud (vagy stagnál).

:D

???

sztem még a sebesség csökkenése is tud lassulni.

hétf. máj. 08, 2006 22:11
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az állandóan plázákban lógóknak biztos nehéz volt. Iskola kerüléssel, nem tanulással, minden nehéz.

hétf. máj. 08, 2006 22:02
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
...a középszintű 2-es és 3-as tételek megint ajándék tételek voltak, még a hülye is...

...szerintem is! Akinek ezek nehezek voltak, hááát... :shock:

hétf. máj. 08, 2006 21:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
A helyi (?) média egyik honlapján egy szavazós kérdés:
"Ön szerint könnyűek voltak-e az idei magyar írásbeli érettségi kérdései?"
59% szerint nem volt az.
Most vagy én vagyok rosszul összerakva, vagy a népek szeretnek minél bonyolultabban gondolkodni, de a középszintű 2-es és 3-as tételek megint ajándék tételek voltak, még a hülye is...

Üdv!

hétf. máj. 08, 2006 21:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Vizsla, valley... :) Köszi szépen!

De azt az apróságot elfelejtettem mondani, hogy kártyás tarifacsomagot szeretnék :) Újabb ötlet?

(Lécci konkrétan írjátok le, hogy melyik szolgáltató, melyik tarifacsomagjáról van szó, mert teljesen analfabéta vok hozzá :D)

hétf. máj. 08, 2006 19:50
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Az előző, madsoftos linked alapján esett le, miért is ilyen ismerős a stílus. Aztán a nicked is felfogtam :D

hát igen :)

hétf. máj. 08, 2006 19:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
atwap írta:
óh igen, az "encénégyezer" széria...

Jaja, nekem is bejön eddig :) Egy x40/x41-es ibm mondjuk jobban tetszett volna, csak mivel ezt pályázati pénzből vettük, így korlátozva volt az anyagi keret, és csak új, számlás készülék lehetett, így egy tuti használt is ki lett zárva :(

Az előző, madsoftos linked alapján esett le, miért is ilyen ismerős a stílus. Aztán a nicked is felfogtam :D

hétf. máj. 08, 2006 19:29
arany tag

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
Egy Cipruson szolgáló katona egy nap levelet kap a barátnőjétől amiben ez áll:
- Kedves Pisti! A mi kapcsolatunk nem folytatódhat tovább, a távolság, ami elválaszt minket nagyon nagy... Biztosíthatlak, amióta elmentél, már kétszer csaltalak meg... Légy szíves, küldd vissza nekem a fotót, amit korábban küldtem...
A katona kiakad, megkéri a társait, ajándékozzanak neki egy fotót a barátnőjükről, a feleségükről, a nővérükről, az unokahugukról. 57 fotót gyűjt össze, beleteszi mindet egy levélbe, együtt Marinak a fotójával, és ezt írja hozzá:
- Kedves Mari! Ne haragudj, de nem emlékszem pontosan ki a f*szom vagy te! Légy szíves vedd ki a tiédet, és a többit küldd vissza.

Ez nagyon jó!

hétf. máj. 08, 2006 19:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem rossz a történet! :)

Ezek meg mi a picsával foglakozhatnak? Mert az adatgyűjtésen kívül nem derül ki számomra semmi.
http://members.wellbizcenter.com/6550283/

hétf. máj. 08, 2006 18:38
platina tag

Hozzászólás 
Egy Cipruson szolgáló katona egy nap levelet kap a barátnőjétől amiben ez áll:
- Kedves Pisti! A mi kapcsolatunk nem folytatódhat tovább, a távolság, ami elválaszt minket nagyon nagy... Biztosíthatlak, amióta elmentél, már kétszer csaltalak meg... Légy szíves, küldd vissza nekem a fotót, amit korábban küldtem...
A katona kiakad, megkéri a társait, ajándékozzanak neki egy fotót a barátnőjükről, a feleségükről, a nővérükről, az unokahugukról. 57 fotót gyűjt össze, beleteszi mindet egy levélbe, együtt Marinak a fotójával, és ezt írja hozzá:
- Kedves Mari! Ne haragudj, de nem emlékszem pontosan ki a f*szom vagy te! Légy szíves vedd ki a tiédet, és a többit küldd vissza.

hétf. máj. 08, 2006 18:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
hamis a rémhír azon állítása, miszerint a szolgáltatás sebessége lelassult

pedig ez a része a rémhírnek színtiszta igazság! most is alig döcög, és rengetegszer hiba lép fel töltés közben...
egyébként akárhogy cáfolják, a sok ostoba ember úgyis továbbküldi. és még napokkal azután is, hogy minden ember kezdőlapján a "gépház üzen" részbe ki lett téve, hogy hoax. de végülis fel lehet fogni ezt is egyfajta IQ tesztnek (akitől magkapod, az megbukott).

hétf. máj. 08, 2006 18:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Újabb megtévesztő körlevél az iWiW-en
A kamu levél szerint azoknak, akik a szóban forgó kör-emailt továbbküldik legalább 25 ismerősüknek, a portál továbbra is ingyenes marad. A T-Online már a múlt héten kénytelen volt cáfolni egy hasonló levelet, melyben a cég vezérigazgatójára hivatkozva szintén levéltovábbküldésre biztatták a tagokat. A T-Online közleménye akkor rámutatott: hamis a rémhír azon állítása, miszerint a szolgáltatás sebessége lelassult, és nem igaz az sem, hogy az iWiW-en az üzemeltetők regisztrálnák a felhasználók által egymásnak elküldött leveleket

hétf. máj. 08, 2006 18:06
platina tag

Hozzászólás 
óh igen, az "encénégyezer" széria. Nagyon jó kis gépecske, bár mindegyik subnoti az. én kezem alatt is megfordult pár darab, nagyon jók. De ha már subnoti, akkor ibm subnoti, x31, vagy x40, esetleg a tehetősebb, x60 (core duo-s)
Jelenleg épp szemezek egy x31-essel, 210-be...

hétf. máj. 08, 2006 16:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
ez a jó a fórumozókban, hogy napokig tartó flémet bírnak csinálni egy olyan kérdésben, amit mindenki egy perc alatt megnézhetne!

a megadott linken található a mű, mely negyedik részének alcíme:
"GALAXIS Útikalauz Stopposoknak - Trilógia négy (vagy öt) részben"

"megírtam a negyedik és egyben utolsó részét a trilógiának:
Viszlát és Kösz a Halakat."

hétf. máj. 08, 2006 12:25
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
egyébként a film nem rossz, lehet rajta nevetni, de a könyvhöz képest elég lapos :( biztos azért, mert nagy elvárásokkal ültem be a moziba megnézni...

Én is moziban láttam. A könyvet még nem tudtam elolvasni, de tervbe van véve. így könyv nélkül is nagyon tetszett, bár gondolom, leírva mégjobb :)

Noti témában:
én most is egy 12"-os gépről írok, egy hp nc4010-es. Igaz, ezt újonnan vettük, renew gép, de 3 év hp garival, br. 240 + 512 ram-ba fájt. 1,58 kg, nincs benne optikai meghajtó.
Előtte egy ibm t41-em volt. Sokan írták, hogy ha egyszer ibm-et veszel, nem akarsz majd utána mást. Van benne vmi...De ennek ellenére nagyon meg vagyok elgédeve ezzel a kis hp-vel. A billentyűk kicsit kisebbek, de meg lehet szokni, bár mai napig is van, hogy mellé ütök. Renew gép, de 100%-os állapotú és belülről sem elavult(1,8 pentium m 2mb cache, integrált video, 40es vinyó, 1 gb ram). A pöcök egere jobban használható sztem, mint az ibm-é és nem is ér hozzá a kijelzőhöz. Először kicsinek tűnik, de ez is 1024x768as natív felbontású és azért el lehet rajta férni. Persze kényelmesebb azért othon leülni a 17"os asztali elé :)
Szóval én ajánlani tudom ezeket a kis kütyüket, egy kicsit hozzá kell szokni, de nem nehéz és tényleg jó szolgálatot tesz. Azóta kicsit már a 2,2 kg-os ibm is nehéznek tűnik, pedig az is elég könnyű :D

hétf. máj. 08, 2006 10:20
platina tag

Hozzászólás 
asam9 írta:
Sziasztok!

Kérdésem lenne...

Milyen szolgáltatót válasszak, milyen tarifacsomaggal, ha egy, adott emberrel szeretnék "csak" telefonálni? Természetesen olyan díjcsomagot szeretnék, ami csúcsidőben és csúcsidőn kívül is kedvező árakkal bír.

Köszi előre is!

Bónusz?

hétf. máj. 08, 2006 9:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
asam9 írta:
Sziasztok!

Kérdésem lenne...

Milyen szolgáltatót válasszak, milyen tarifacsomaggal, ha egy, adott emberrel szeretnék "csak" telefonálni? Természetesen olyan díjcsomagot szeretnék, ami csúcsidőben és csúcsidőn kívül is kedvező árakkal bír.

Köszi előre is!
V Select + HB opció vagy két Pannon 50 díjmentes Családi csomaggal év végéig.

hétf. máj. 08, 2006 5:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Kérdésem lenne...

Köszi előre is!

hétf. máj. 08, 2006 0:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
nem a weboldal szerkesztője találta ki, az teljesen biztos. én a GUS sorozatot mindig 5 részes trilógiaként hallottam még emlegetni. meg is néztem, ez van az 5. rész hátulján: "A GALAXIS Útikalauz stopposoknak ötödik kötete! A könyv, ami egészen új értelmet ad a "trilógia" szónak."
egyébként az idézőjeles dologgal sem értek teljesen egyet. ennyi erővel minden szóviccet, cinikus, vagy ironikus kijelentést is idézőjelezni kéne, mert még valaki szó szerint veszi :)

OK, leemeltem az angol nyelvű kiadást a polcomról és abban is ezt írják, neked van igazad.

vas. máj. 07, 2006 21:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyelvtanilag biztosan igazad van. szerintem aki a hibát elkövette az nyilván annyira egyértelműnek gondolta a dolgot (amennyire én is például).
egyébként a film nem rossz, lehet rajta nevetni, de a könyvhöz képest elég lapos :( biztos azért, mert nagy elvárásokkal ültem be a moziba megnézni...

vas. máj. 07, 2006 20:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kell is akkor, ha nem egyértelmű a szövegkörnyezetből, hogy ironikus, vagy vérkomoly a kijelentés (az oldalon ráadásul nincs is szövegkörnyezet, csak két rövid, közlő mondat). Szokták is ilyen esetben használni az idézőjelet bőségesen.
A film TV premierje egyébként most megy az HBO-n.

Üdv!

vas. máj. 07, 2006 20:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
nem a weboldal szerkesztője találta ki, az teljesen biztos. én a GUS sorozatot mindig 5 részes trilógiaként hallottam még emlegetni. meg is néztem, ez van az 5. rész hátulján: "A GALAXIS Útikalauz stopposoknak ötödik kötete! A könyv, ami egészen új értelmet ad a "trilógia" szónak."
egyébként az idézőjeles dologgal sem értek teljesen egyet. ennyi erővel minden szóviccet, cinikus, vagy ironikus kijelentést is idézőjelezni kéne, mert még valaki szó szerint veszi :)

vas. máj. 07, 2006 20:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
treasure írta:
blueye írta:
McLaca írta:
Egy kis érdekesség:

http://www.szorfdeszka.hu/dadams/

és egy nagyon durva szemantikai hiba a szövegben...

Üdv!

Miért? Van vmi problémád az "öt részes trilógia" megnevezéssel :?: :lol:

Douglas Adams hatalmas sikert ért el sajátos, fanyar, angol humorával, aki olvasta az írásokat, tudja, hogy a szemantikai hiba teljesen tudatos. A könyvből „trilógia” lett, (mutatva a sajátos adamsi humor jeleit)
melynek valójában öt része van.

Nem mondod...

Olvastam őket és szvsz nincs igazad.
Egymás után születtek a művek.
Először egyben, trilógiaként adták ki és utána írt hozzá még részeket. Ez nem "angol humor", hanem hiba a weboldal szerzőjétől.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára blueye vas. máj. 07, 2006 21:03-kor.

vas. máj. 07, 2006 20:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
McLaca írta:
Aha... Csakhogy akkor meg idézőjelbe kellett volna tenni!
Feltéve, hogy ezt maga Adams nevezte így.

Aki olvasta a trilógiát, az tudja, miről van szó, aki meg nem, az pótolja hamar, és legközelebb nem fog ebbe belekötni ;)
Akárhogy csűritek-csavarjátok, a lényegen nem változtat, hogy ha egy tudatos célzás a dolog, akkor idézőjelbe kell tenni, különben simán a szoros értelmében lehet értelmezni, és úgy helytelen.

Üdv!

vas. máj. 07, 2006 19:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
...

köszi neked is a véleményt! igazából nekem még jobb is lenne egy szubnotesz, mert tényleg nem a teljesítményen van a hangsúly, hanem a hordozhatóságon. elhiszem, és nem is vitatkozok vele, hogy 15"/15,4"-os kijelzővel szerelt gépeknél teljesen jó a 2,5kg, viszont nekem nem szükséges ekkora kijelző. még a 14"-os is nagy, 13"-ost úgy láttam csak a Sony tesz a gépeibe, az igazi talán egy 12,1"-os kijelzővel szerelt lenne. a billentyűzet sztem megszokás kérdése, nem fog gondot okozni. azt én is láttam, hogy a szubnoteszek drágábbak sajnos, éppen azért is kezdtem el használban gondolkodni (meg azért, mert egy lapukkant külsejű gépet nem kívánnak meg annyira illetéktelenek :P ).
sulinet is eszembe jutott, csak az valahogy úgy maradt meg a fejemben, hogy az úgy vásárolt dolgok amúgy is drágábbak, mint ha simán veszed, és sok gond is van velük... :( a 0% THM meg azért gáz, mert nincs állandó, rendszeres jövedelmem, meg ilyesmi, így nem nagyon vehetem igénybe. de igyekszem utánanézni minden lehetőségnek, valamelyik csak jó lesz már.

vas. máj. 07, 2006 18:19
Moderátor

Hozzászólás 
Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat :)

McLaca írta:

Aki olvasta a trilógiát, az tudja, miről van szó, aki meg nem, az pótolja hamar, és legközelebb nem fog ebbe belekötni ;)

vas. máj. 07, 2006 18:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
atwap írta:
én a Tesco-ban tegnap vásároltam egy csomagolt csirekemell filét. két matrica volt rajta, mindkettőn volt egy csomagolás időpontja. a bökkenő csak, hogy a kettő között két napos különbség volt!!!!
http://www.madsoft.hu/kukac_pub/tesco.jpg

Nem egy high quality picture, de hát egy 6230-tól ennyire tellet...
A lényeg így is látszódik, hogy a nagyobbon ott van hogy 2006.05.03, a fehér matricán meg a vonalkód felett hogy 2006.05.05

További érdekesség lett volna, ha a két matricán más-más súly és megnevezés szerepel :D

vas. máj. 07, 2006 16:33
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

vas. máj. 07, 2006 12:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 785  Következő