|
Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Smith írta: Na hát ebben csak egy szépséghiba van. Nevezetesen nem az hogy működik, ez nagyon dicséretreméltó. Sokkal inkább bosszantó hogy anno én ezt megkérdeztem a NOKIÁTÓL és a következő választ kaptam: a bluetooth technológia nem teszi lehetővé egyszerre több eszköz használatát, ezért egyszerre csak egy eszközhöz tud az N70 telefon csatlakozni, de nem csak az N70 hanem a többi is ilyen korláttal rendelkezik. Nokia support elmehet a p........ Egészen biztosan tudatosítottad az illetőben, hogy NEM két azonos típusú BT-eszközre gondolsz?
Mert nagyon régen tudják a telók az egyidőben két különböző eszköz csatlakoztatását.
|
kedd máj. 16, 2006 19:22 |
|
|
HaZse
ezüst tag
|
Bányászbéka írta: Gabriel: köszi!
BT GPS szerintetek hol a legolcsóbb (márka nem fontos)? A Gigatelt tudom, más tipp?
Pl. vehetsz a Speedshopban vagy nezz szet az Aproneten.
En az aproneten vettem majdnem 1 ev garival 18ert. Radasul a benne levo akksi Nokia BL5C!
|
kedd máj. 16, 2006 18:50 |
|
|
HaZse
ezüst tag
|
Smith írta: ... Mondjuk nem érint a dolog, mert nem akarok GPS-ezni, inkább mondjuk egy Asus 636 + I-Go ha már GPS, az legalább normális térkép, a wayfinder ahogy olvasgattam róla, nagyon nem bejövős nekem...... Van a wayfinderen kívül más GPS software is Symbianra ??
Igen van. Megpedig a Tomtom Mobile 5.2-es, amihez van terkep es meg POI is magyarorszagon, nem beszelve arrol, hogy pl. Szeged vagy Pesten meg az egyiranyu utcak is be vannak jelolve + van hozza magyar hangnavigalas is.
OFF: Amugy nekem megvan az I-Go Europe 2006-os soft, de meg nincs BT PDAm hozza.
ON:
De van N70 es BT GPS + TTMobile
|
kedd máj. 16, 2006 18:42 |
|
|
Smith
arany tag
|
gabriel401 írta: Smith írta: Az N70 tud egyszerre több BT tartozékhoz kapcsolódni? Mondjuk kocsiban egyszerre BT-GPS modul és BT kihangosító használható? Nekem van N70-em de nem tudom... Most próbáltam, BT-füleshez+PC-hez igen.
Na hát ebben csak egy szépséghiba van. Nevezetesen nem az hogy működik, ez nagyon dicséretreméltó. Sokkal inkább bosszantó hogy anno én ezt megkérdeztem a NOKIÁTÓL és a következő választ kaptam: a bluetooth technológia nem teszi lehetővé egyszerre több eszköz használatát, ezért egyszerre csak egy eszközhöz tud az N70 telefon csatlakozni, de nem csak az N70 hanem a többi is ilyen korláttal rendelkezik. Nokia support elmehet a p........
Mondjuk nem érint a dolog, mert nem akarok GPS-ezni, inkább mondjuk egy Asus 636 + I-Go ha már GPS, az legalább normális térkép, a wayfinder ahogy olvasgattam róla, nagyon nem bejövős nekem...... Van a wayfinderen kívül más GPS software is Symbianra ??
|
kedd máj. 16, 2006 18:27 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
Gabriel: köszi!
BT GPS szerintetek hol a legolcsóbb (márka nem fontos)? A Gigatelt tudom, más tipp?
|
kedd máj. 16, 2006 15:26 |
|
|
HaZse
ezüst tag
|
Smith írta: Az N70 tud egyszerre több BT tartozékhoz kapcsolódni? Mondjuk kocsiban egyszerre BT-GPS modul és BT kihangosító használható? Nekem van N70-em de nem tudom...
Igen. Megy vele. Nekem egy BT GPS-em van (valami olcso, nem markas) es kozben meg hasznalom a Nokia BT fulesemet is. Igaz, hogy egy kicsit szaggat a hang a fulesben, de nem zavaro. De jol lehet hallani foleg az Ukran Marika hangjat.
OFF:
A Darth Vader hangja sokkal jobb.
ON
|
kedd máj. 16, 2006 14:56 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
Smith írta: Az N70 tud egyszerre több BT tartozékhoz kapcsolódni? Mondjuk kocsiban egyszerre BT-GPS modul és BT kihangosító használható? Nekem van N70-em de nem tudom... Most próbáltam, BT-füleshez+PC-hez igen.
|
kedd máj. 16, 2006 13:32 |
|
|
Smith
arany tag
|
Az N70 tud egyszerre több BT tartozékhoz kapcsolódni? Mondjuk kocsiban egyszerre BT-GPS modul és BT kihangosító használható? Nekem van N70-em de nem tudom...
|
kedd máj. 16, 2006 12:22 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
Bányászbéka írta: Az Fexplorer system attribútumot tud rátenni fájlra/könyvtárra? Igen.
@HaZse: az advanced settings vagy miben lehet beállítani, hogy mutassa-e a symbianos telók System könyvtárát.
|
kedd máj. 16, 2006 10:17 |
|
|
HaZse
ezüst tag
|
gabriel401 írta: Fexplorer kezeli az attribútumokat, csak keresgélj a fájl-tulajdonságoknál, a MobiMB (legalábbis a tőlem letölthető) látja a System könyvtárat, csak be kell állítani.
Koszi. Megnezem.
A MoibMB-t asszem epp tolled toltottem le. (3.1-es verzio) Hogy kell beallitani, hogy minden konyvtarat lasson?
Ma reggel tortent egy kis bug a telcsivel. Szoval tegnap 1 palcika hianyzott, ma reggel mikor keltem( 5.30), akkor 2 palcika es 8 orara teljesen lemerult. Mitol lehet ez? A hatterben csak az Advanced Call Manager progi fut. A tema meg nem animalt, csak egy sima vista tema. Esetleg valamifele virus, amit telepitessel tettem fel?
Ha igen, akkor milyen virusirtot tegyek fel es honnan? Koszi.
|
kedd máj. 16, 2006 9:01 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
Az Fexplorer system attribútumot tud rátenni fájlra/könyvtárra?
|
kedd máj. 16, 2006 7:54 |
|
|
Nargoth
arany tag
|
HaZse írta: 1/2 OFF: Ebben teljesen egyetertek. Sajnos az ismeroseim kozott is vannak, akik az alap cs. hangot, az alap dolgokat hasznaljak es fikazzak rendesen a telefont, hogy mi kerult ebbe olyan sokba. En meg az elejen megprobaltam ervelni es elmagyarazni a dolgokat, de sajnos egy ido utan rajottem, hogy felesleges. Es azt ajanlottam, hogy akkor vegyen egy N6310i-t es kesz. A volt fonokeimnek is 6210 vagy 6310i van/volt nekik. Na mindegy.
1/2 OFF:
Az én környezetemben fellelhető okostelefonok kezdve a 3650-töl a 6600-ákon át egészen a P900-asokig, 90%-ban alapok. Nagyon kevesen használják ki a telefonjuk tudását. Viszont én már leszoktam arról, hogy elmagyarázzam nekik.
|
kedd máj. 16, 2006 7:25 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Fexplorer kezeli az attribútumokat, csak keresgélj a fájl-tulajdonságoknál, a MobiMB (legalábbis a tőlem letölthető) látja a System könyvtárat, csak be kell állítani.
|
kedd máj. 16, 2006 6:35 |
|
|
HaZse
ezüst tag
|
Czumy írta: HaZse írta: Szerintem, aki "okostelot" vasarol, az tudja, hogy mit vesz es nem hapog azon, hogy milyen hianyossagai vannak. 1/2 OFF: Szerintem pedig nem tudja mindenki. Az ilyeneknek 1 dolog fontos csak: momentán evvel a telefonnal lehet a "legtrendibbnek" lenni!! És ez itt a baj! Nem érdekli sem a tudása, nem az ára, sem a garancia... Aztán megy vissza a bótba szentségelni, hogy neki eddig 6230-a volt és abban ott a bill.zár, de ebben a fhosban meg miért is nincs benne?! És miért kell fizetni minden egyes alkalommal a WAPos letöltésekért, a streamvideo-k letöltéséért, mikor azokat már tegnap egyszer megnézte, és miért nem menti le a telefon automatikusan a WAPoldalakat?! 1/2 ON
1/2 OFF:
Ebben teljesen egyetertek. Sajnos az ismeroseim kozott is vannak, akik az alap cs. hangot, az alap dolgokat hasznaljak es fikazzak rendesen a telefont, hogy mi kerult ebbe olyan sokba. En meg az elejen megprobaltam ervelni es elmagyarazni a dolgokat, de sajnos egy ido utan rajottem, hogy felesleges. Es azt ajanlottam, hogy akkor vegyen egy N6310i-t es kesz.
A volt fonokeimnek is 6210 vagy 6310i van/volt nekik. Na mindegy.
1/2 ON:
Melyik fajlkezelo tudja az atributumokat kezelni? Sajnos az Fexplorer nem.
Nincs olyan progi a telohoz, amivel a telcsi memoriajat (c: m eghajto) ugy latom, mint egy csatlakoztatott eszkoz. pl. pen drive? (A system konyvtar miatt) A MobiMB 3.1-es valtozata sajnos nem latja. A 3.1.1-es valtozatot meg valamiert nem ugy telepiti fel, ahogyan kellene.
|
kedd máj. 16, 2006 6:16 |
|
|
james008bond
ezüst tag
Csatlakozott: pén. nov. 04, 2005 17:26 Hozzászólások: 66 Tartózkodási hely: Hun
|
Billentyűzár van az N70-ben. Akár úgy is be lehet álítani. hogy biztonsági kóddal lehessen nyitni.
|
kedd máj. 16, 2006 5:54 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
HaZse írta: Szerintem, aki "okostelot" vasarol, az tudja, hogy mit vesz es nem hapog azon, hogy milyen hianyossagai vannak.
1/2 OFF: Szerintem pedig nem tudja mindenki. Az ilyeneknek 1 dolog fontos csak: momentán evvel a telefonnal lehet a "legtrendibbnek" lenni!! És ez itt a baj!
Nem érdekli sem a tudása, nem az ára, sem a garancia... Aztán megy vissza a bótba szentségelni, hogy neki eddig 6230-a volt és abban ott a bill.zár, de ebben a fhosban meg miért is nincs benne?!
És miért kell fizetni minden egyes alkalommal a WAPos letöltésekért, a streamvideo-k letöltéséért, mikor azokat már tegnap egyszer megnézte, és miért nem menti le a telefon automatikusan a WAPoldalakat?!
1/2 ON
|
hétf. máj. 15, 2006 19:54 |
|
|
james008bond
ezüst tag
|
Tudtok a Large Time-hoz hasonló progit, mely kijelzővédőként kapcsol be és az órán kívül egyéb adatot, pl dátumot, térerőt stb is kijelez? Amúgy webcam progi is érdekelne ( ami nem vírusos és műxik is! - én bízom a víruskergetőm véleményében )
|
hétf. máj. 15, 2006 16:45 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
HaZse írta: ...A hang torzulas nallam is elofordult, de ritkan, es nem 2G-3G valtasakor... Hát, nem tudom, próbaképpen kb. másfél hete átállítottam a telót csak GSM-re, azóta egyszer sem fordult elő.
|
hétf. máj. 15, 2006 13:31 |
|
|
HaZse
ezüst tag
|
Sziasztok.
Na vegre elolvastam a forumot az N70-esrol elolrol. Szoval nekem kb. 1 honapja van meg a kicsike, es nem ez az elso okostelom. (7650, 3650, 3230, 6600, 6630 (ezt az asszonynak adtam), es N70 ezenkivul volt Moto A925 es SE900 is)
Nekem a 3.xx-es soft van fennt, de eddig nekem a BT vel volt gond, mikor a fulessel allitolag kommunikalt, de megsem es a telefont es a fulest is teljesen ki kellett kapcsolni. A hang torzulas nallam is elofordult, de ritkan, es nem 2G-3G valtasakor, mivel Szegeden nincs meg 3G.
A sebessege egy kicsit lassabb, mint a 6630-asnak, de elfogadhato.
Eddig egyszer kellett a 7370-es koddal formaznom, de csak az elejen, az elso bekapcsolasakor, mikor is az angol nyelvrol nem allt at semmilyen nyelvre. (MM-ben vasarolt fuggetlen telcsi) De azota tokeletesen mukodik es meg mindig rezeg es csorog, amit en beallitottam. (3 megas MP4-et)
Most szandekozok venni hozza egy 512MB-s TS karit es egy kartyaolvasot, mivel a 64 megas karira szinte csak a navigacio van rajta.
A webcam progi engem is erdekel, de a nokiaprogramok.hu-n nincs rajta az USB-s. Ha valaki azt el tudna kuldeni nekem, azt nagyon megkoszonnem. ( hazse@freemail.hu)
En kiprobaltam az N80-at is, de nekem jobban tetszett az N70, pedig az n80-asra vartam. A nokiaboltban ki tudtam probalni egyet mukodes kozben, de nem igazan jott be az N80. (Nagy hezag a slide-nel, 9.1-es OP rendszer, nagyobb fogyasztas)
Szerintem, aki "okostelot" vasarol, az tudja, hogy mit vesz es nem hapog azon, hogy milyen hianyossagai vannak.
Udv: HaZse
|
hétf. máj. 15, 2006 10:31 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
cápasrácéslávalány írta: nem biztos, nekem is sípolt az antivirus, de nem nincs semmi gond vele. Viszont nem működik a warez. Elindul, de a skype többet nem ismeri fel.
Nekem február óta van fenn, még nem volt vele semmi gond nálam...
Viszont tényleg macerás, és van fenn az np-n több más webkamera progi is, lehet, hogy váltani kéne. Valaki nem tudna egy jót ajánlani?
Ja, és ez tegnap(előtt?) került fel oda:
Agile Messenger
Symbian Series 60
Symbian UIQ
Microsoft Smartphone
Microsoft Pocket PC
Palm OS 3.5+
J2ME
Agile Messenger Features:
sending and receiving instant messages
Push to Talk
Unicode and BIG5 support for international characters
split screen messaging interface
separate tabs for each conversation
conversation history
smiley support
automatic download and updating of the contact list
contact status information and presence management
adding, removing, renaming contacts
data usage counter
auto update downloader and installer
picture messaging with camera support
"Today" plug-in (PocketPC)
Instant Messaging services supported:
MSN®
AOL®
Yahoo!®
ICQ®
QQ® and Wireless Village™ possible on request
Végre lesz értelme a másodkamerának? Vagy hogy kell ezt értelmezni? Nem MSNezek annyit, hogy mobilra is felrakjam, de lehet, hogy azért megér egy kipróbálást...
|
vas. máj. 14, 2006 21:35 |
|
|
cápasrácéslávalány
ezüst tag
|
nem biztos, nekem is sípolt az antivirus, de nem nincs semmi gond vele.
Viszont nem működik a warez. Elindul, de a skype többet nem ismeri fel.
|
vas. máj. 14, 2006 21:01 |
|
|
james008bond
ezüst tag
|
"Mobiola USB Webcam" kár, hogy vírussal fertőzött....
|
vas. máj. 14, 2006 20:55 |
|
|
cápasrácéslávalány
ezüst tag
|
nem még nem szedtem szét, de nem is tervezem. Mondjuk a 6230-ast sem piszkáltam, mégis telement porral. Talán az xpress-on miatt.
Jó, és merrefelé érdemes venni?
|
vas. máj. 14, 2006 20:52 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
cápasrácéslávalány írta: Akkor nem a kijelző és a keret közti helyen szivárognak be a porszemek.
Szétszedted már? Mert nekem egyáltalán nem megy bele a por.
|
vas. máj. 14, 2006 18:07 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
A fólia nem ér ki a plexi széléig, ezt a 6630 fóliáról tudom. Tehát ha ott menne is be a por, az ellen nem bír védeni, mivel nem lóg ki a legszéléig.
Olyan ez, mint új telókon a fólia, csak nem jön le olyan könnyen és jobb minőségű, ellenállóbb anyag...
|
vas. máj. 14, 2006 18:06 |
|
|
cápasrácéslávalány
ezüst tag
|
Akkor nem a kijelző és a keret közti helyen szivárognak be a porszemek. ..
Nem baj, a karcállóság miatt is megéri venni egyet akkor.
|
vas. máj. 14, 2006 18:02 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Egy kijelzőre helyezett fólia a plexi felületet védi karcolásokkal szemben.
A készülék belső porosodásához nincs köze. Ahhoz az összes potenciális nyílást el kéne takarnia.
|
vas. máj. 14, 2006 17:54 |
|
|
cápasrácéslávalány
ezüst tag
|
Van ötletetek, hogy honnan kaphatok kijelzővédő fóliát az n70-re?
Egyáltalában szükséges a használata? Arra gondoltam, felrakom, hogy kevésbé porosodjon talán a kijelzője. (A 6230-am teljesen poros lett 1 éven belül.)
Jah,
Tib-chip,
Én megfertőződtem sok évvel ezelőtt egy SL45 által, és attól kezdve mindig memóriakártyás telefonjaim voltak, az utolsó a 6600 volt. Na abban csalódtam, és egy rövid kitérő után (6230) jött a 70. Mivel nyertem a telefont, így persze nem tudtam róla semmit, hiszen nem is terveztem, hogy veszek egyet. Először gondolkodtam is, hogy eladom, mert a 6600 is egy félkarú óriás volt, és úgy gondoltam ennyi idő alatt nem lesz olyan nagy fejlődés. Háát tévedtem. Az N70 egy alaposan átgondolt, és meglepően jól használható Symbian telefon. Ha ebben a telefonban csalódsz (tudás és használhatóság alapján), akkor biztos, hogy felületes infók alapján döntöttél mellette. Nagyon ott van ez a kis gép, hidd el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cápasrácéslávalány vas. máj. 14, 2006 17:59-kor.
|
vas. máj. 14, 2006 17:50 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Tib_chip írta: N70-Ellenállhatatlan
Ez egy alapos hsz volt, gartula!
|
vas. máj. 14, 2006 16:46 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
Az előbb véletlen kitöröltem egy beillesztéssel a válaszom:evil: mindegy...amúgyis hosszú lett volna.
Röviden:
-Ikoncsere témák keretein belül lehet. Vagyis neked kell szerkeszteni témát, ha konkrét elképzeléseid vannak.
-T9 kikapcsolva, német import N70en (magyar nyelvű) semmi ékezetgondom nincs. Egyszer nem akart még egy üzit többre szabni, mint illene.
A problémád gyártófüggetlen, a unicode kódolás miatt. Ez volt a GX30i-men is anno, lehetett butítani az ékezeteket, ha kértem.
-Betűméretet elvileg másik betűtípus rátöltésével olvashatóbbá tudod tenni talán, nokiaprogramokon van leírás, de kockázatos a dolog. A betűk mérete tényleg gond, ez van.
-Alapszíntű progikat meg hagyd már rá, ha trükkökkel és új progikkal tudod orvosolni! Nem az ilyen elvi okfejtésekkel fogod használni a telefont... Ha nagyanyámnak propellere lenne, ő lenne a helikopter. Én se szeretem a hangyaf.sznyi bélyegképet és az 1 perces hangfelvevőt, de ettől még nem fogom feltépni az ereimet. Virtuális kocsmában egy virtuális sör mellett majd megbeszéljük.
-Röhögni fogsz, Siemens A40ről váltottam N70re, mert fél évig az első telómmal jártam az ellopott Sharp helyett. Ez az első Nokiám. És marad is még jó hosszú ideig...
-Újabb elméleti sz.rrágásod (befolyásolhatóság):
Lélekben még nem fogadtad el h meggondolatlanul vettél telefont és keresed a kiutat. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de a Sharp előtt és az N70 előtt is 2-3 hónapot biztos böngésztem, hogy tisztában legyek, mire számítsak a gyakorlatban. Ezért tudtam pl a Sharp összes korlátját vígan elfogadni, mialatt a hozzád hasonlók szidták, mint a bokrot. Én viszont szerettem
-Ja, és itt nem divat a mobilforum vagy a telefonguru szintű "éljen a nokija, mert istenkirály" vs "b.zi a nokija" szövegű szellemi szegénylegénynek lenni. Aki folyton hibát keres, előbb utóbb talál is, mindenben. Nincs és nem is lesz kompromisszumoktól mentes telefon, értsd már meg! Csak rajtad áll, hogy elfogadod é vagy keresel mást. De akkor meg ne pattogj, hogy mégis vannak akik szeretik az adott típust/gyártót. A legtöbb ember ebből 18 éves kora előtt kinő... Ha mégsem, megfelelő lelki társakat ehhez a fent említett két fórumon biztos találsz.
-Később megnézett üziknek emlékeztető progi van a nokiaprogramokon.
Az applaunchert nem használtam még, de talán futni kéne hagyni a háttérben.
Progik (remélem másnak is hasznos lesz, ezeket próbáltam, full progik, bár sokat nem érdemes fennhagyni):
Vista_Grass.sis
Alarm Manager 1.40
Alon MP3 Dictaphone 1.15
Alon MP3 Player 1.17
Antimosquito 2.01
Appman
Beer Engine
Best Call Cheater 1.02
BestScreenSnap 1.00
BestTorch 1.01
Callrecorder 1.03
FlashSms 1.00
Fullscreencaller 3.01
Guardian 1.01
HungEngl_SlovoEd_MIT_S60
Lie Spy 1.01
Lockme 1.05
MessageStorer
MinuteBeep 1.2
MobiLuck
Mobiola USB Webcam (MSN comaptible)
Mobipocket Reader 5.00 + 5.01
Notepad 1.59
Opera 8.60
Panoman 1.19
PhonePilot 1.50
PowerMp3 1.01
Scientific Calculator
SlovoEd ENG - HUN Dictionary
Smart Answer 2.04
Smart vCard 1.01
SmartBirthday
Smartmovie 2.76
Smscount 1.10
SmsTimer 1.10
Stopper Watch
Symbian Brains Theft 1.00
Sysman
System Explorer 1.80
TomTom Mobile 5.2
WilldPalm Earth Explorer
|
vas. máj. 14, 2006 0:16 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
Tib_chip, ha van rá lehetőséged, vedd meg a BenqSiemens S88-at és számolj be arról is ilyen részletesen, kérlek..
A 6280-ban a főmenü ikonjainak sorrendje szabadon variálható, de törölni, áthelyezni csak a galériában lehet.
Az ikonok kinézete is lehet témánként más.
|
vas. máj. 14, 2006 0:02 |
|
|
Tib_chip
ezüst tag
Csatlakozott: kedd máj. 09, 2006 8:41 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Sopron
|
N70-Ellenállhatatlan
Üdv.
Még mielőtt bármit is írnék, bányászbékától kérném, irja meg nekem, hogy Ő milyen programokat használ. Ami tutibiztos fut a telcsin. (Elég lenne, ha csak felsorolnád. Elöre is köszi.)
Mivel számtalan nézöpont létezik, és mivel ez egy fórum, ime az én nézőpontom.
(Én szivesen veszem a kritikát, mert csak ugy tudok változtatni a dolgokon)
Miért vettem N70-est?
6280 valoban tud sok dolgot, ami már bőven elég lenne. (Ez az "Ikonok cserélhetők" érdekelne. Mi ez?)
De.
Nem classic forma, hanem slider. Ez már mondjuk az sms irásnál jelentkezik, mert a nyilakhoz "fel kell nyúlni". --->használj T9-et. Ok. A T9 shit.
Egyátalán. Ez általános Nokia probléma. A Nokia ékezetproblémája még most sem megoldott. Hány éve is már? Sms iráskor nekem a német szokészlet van beálliva, és a T9 kikapcsolva, mert pl a "v" betühöz nem kell százszor leütnöm a gombot. Eleve, T9kor több smst küld el, pedig más telefon ezt lazán tudja. Ezt ugye nem kell feszegetni.
Ha már felhoztam:
Ha a Nokia telefonok tudják a betüméretet növelni, egy okostelefon miért nem? Nehéz lenne ezt a funkciót végre beleültetni?
Alapvetően azért vettem N70t, mert azt hittem,h az S60 simán tartalmazza az S40et. (Ez nekem a szám-logikám)
De már volt ugye ez a fránya Ébresztö/Naptár/Kedvencek/Betüméret téma.
Én meg azt mondom, a fejlesztés azt jelenti, a müködö dolgokat megtartom, és ráépítek. Mert ha igy nézzük ébresztő meg naptár nem is kéne rá, hiszen rátöltheted. Amilyet akarsz.
Ezek pedig alap dolgok. Emlékeztek anno mekkora zavaró volt, hogy egyik-másik telcsiböl hiányzott a vibra, számológép, óra, naptár? Végül mindbe került. Megoldották, nem?
(Hogy mindenki értse: a Symbianban van naptár, de nem olyan, mint az S40eskeben, pedig azok "gyengébb", "egyszerübb", olcsóbb telefonok.)
Az S40eseken a legjobban a Galériát rühellem, hogy minden fix a mappáknál. Nem tudom átendezni a mappákat. Egy Siemens telcsimen pl a 8. menüpont a Letöltések (vagy MEDIA-POOL) és abban vannak a képek, hang, játék, alkalmazás, minden szir-sz**. (a Képeken belül te csinálhatsz Fotók mappát, ha ugy tartja kedved. Tök jó.
De nincs ilyen amugy sem használt "Jelenlétlogok". Még csak nem is törölhetem ki a mappát. De ez csak azért zavar, mert az "Ábrák" az elsö mappa....stb. De tudom!!!!, ez is rugalmasság kérdése! )
Aztán. Nem lehet mondjuk 10 képet egyszerre átküldeni egy másik telcsire (de még a telefonkönyvet sem!).
Mi lenne, ha ti tudnátok infrán, bluetooth-on játékot, alkalmazást küldeni? A Siemensen lehet. Nem kell progi hozzá...
Nálam ott a bibi, hogy Siemensem volt, és most még az van a fejemben.
(Persze most mondhatnátok, ah.. Siemens..... Te erre vágsz fel? Akkor nyomkodd a kotu Siemensedet Te köcsög... Végül is, jogos!)
Azóta nem vettem Nokiát, mióta megjelentek szines kijelzövel. 6510 után ST55-öt vettem ,amire mondhatunk bármit.
Viszont akkor már 120*160-as, 65e szinű, vga kamerás telcsit adott 40eFtért, mig a Nokia évekig a béna kocka kijelzöivel, 4000 -késöbb, 65e- szinnel, és semmirevalo cif kamerával is piacvezető maradt. De miért? Azok a felhasználók miatt akik rugalmasak?
Sokszor hasonlítják a telcsiket a kocsikhoz, h pl a Nokia a telok között a Mercedes.
Gondold meg: Te tudnál jobb hamburgert csinálni, mint a McDonald's? Mégis miért a McDonalds a piacvetető? Mert neki van egy nagyon jó üzleti rendszere..
Lehet, hogy a McDonald's adja el a világon a LEGTÖBB hamburgert, de nem Ő csinálja a LEGJOBB hamburgert. (És ez lehetne igaz a Nokiára is)
Ami szerintem fontos dolog ezután:
Ha te elmész elöhivatni, kinyomtatni egy képet, fotót, milyen alakúra nyomtatod ki? Négyszög, vagy téglalap? Alap a 9x13, ugye?
Meddig is kellett elviselni a 128*128 ill. 208*208-as displayt?
Most, 2006 májusában fog megjelenni a Nokia LEGES LEGELSŐ olyan telefonja, ami Classic formájú, nem Symbian, és nem LifeStyle v Design telefon, és ami Unisex. Vagyis egy NORMÁL telefon. Ez a 6233. 2006-ban. (Volt 1 telcsi, de az Design telcsi: 7360)
Ez is ok volt, amiért Symbiant vettem. Mert az a francos kijelző, végre normál alakú & méretű. Végre!
Köszönjük Nokia! Piacvezető Nokia! És már egy végtelenül idióta hiányosságot most tudunk a 6233-ról: 3G-s, de csak 1kamera. Mi jön még??
Én is mondhatnám, hogy rugalmasság, de a szivem mélyén azt érzem: BEFOLYÁSOLHATÓSÁG.
Azok, akik megveszik a Nokiát a fránya hibáival, valójában hagyják befolyásolni magukat. Mármint azok, akiket nem zavar, hogy a konkurens telcsik már régen lekörözték. De akinek nem alap a téglalap alakú kijelző, azt én sem minősíteném. Telefonálni bármelyik telcsi jó. De ma már nem azért veszel telcsit, h telefonálj. Hiszen azt alapból tudja.
Most van egy nagy bumm, ami megint a Nokiat emeli. 6280 tud 640*480-as videot.
Huuuuuuuuu... Nahát.... Ugye mégis csak a Nokia az Isten?
Háááát.. Azok után, hogy cif kamera, kocka-kijelzö, hivófél képe felismerhetetlenül apró, 6220/6230-ban nincs zoom, memoria kártya csak MMC, és vedd ki az akksit, hogy kicseréld, ékezetek nem mennek át, névjegykártyákkal nem boldogul... (még a fényerőt sem lehet állítani. Pedig a Symbian tudja.. Akkor most???)
Na ezek után nem nagyon ájulok el, mert csalódtam. Én is imádtam a Nokiát, de elpártoltam töle, mert nem hagytam magam befolyásolni. Nem voltam rugalmas. Nézőpont kérdése. Amig a cég BELŐLEM él, TŐLEM függ, addig én határozok. Nem pedig Ő. Ezért ne vegyél olyan terméket, ami a közhiedelemben jó, de valójában nem jó. A Nokia a múltja miatt jó, mert rámondják, hogy jó.
Én nem birom a kocka kijelzöket. Vagy Ti, az N70 után, rá tudnátok nézni egy 6230i-re?
N70 est vettem. De sajnos, több benne a sztárolás, mint maga effektive a multimedia.
Nem azon kéne elájulni, hogy ez tud LifeBlogot, Kodak, Másoló, 2MegaPixel, Video-szerkesztö, visszajátszáskor teljes kijelző, mert ez fejlesztés, és ez norma. Én nem ájulok el olyanokon, hogy 2MegaPixel, jobb kijelzö... Végre valahára! Jó Reggelt!!
Azt kéne inkább hangoztatni, hogy az alap, éveken át tartó problémákat javítsa már ki végre!
És ne mégtöbb hibát tegyen bele, ha már az bizonyíthatóan müködött korábbi Nokia telcsiben....
Ezután csak hab lenne a tortán, ha olyan dolgot is feltennének ami marha jól müködik már máshol is..
Büszkeség. Értitek, hogy mit nem értek???
Milyen bénaság az is (megint nevetni fogtok), hogy ha jön bejövö üzeneted, mondjuk több is, de te majd késöbb nézed meg, és amikor belépsz az üzikbe, egy kis minike, apró, kullancs-pete-fingnyi piros pontocska jelzi, hogy olvasatlan... Ilyet?? Mekkora az a kijelzö, Nokia bácsi? Nem kéne kihasználni, ha mán mútimédiás??
És akkor ne beszéljünk a képek/hangok/zenékröl, ami szintén a bejövö üzenetben van. Azt irja: bluetooth
Tudom vazze, de ezt már szintén meg lehet oldani ugy, hogy van egy BEJÖVÖ mappa ezeknek, és az üzenetekben kizárólag üzenetek vannak.
A Siemenseket ismerem. Nagyon szivesen hasonlitom hozzá a Nokiát, pont azért, mert a Siemens cég elbukott.
De ez már egy másik forumba tartozik.
Őrülten szeretném a számgombokat beprogramozni, mert akkor nem kell a lassu menüvel bajlódni. Az AppLauncher progi tudja, de nekem nem csinál semmit. Hiába állítom be rajta, hogy "8"-as gomb: Naptár, azt ő meg nem nyitja...
Már megint tul sokat irtam. Mindegy. Lehet nem kéne ide jönnöm... Nem akartam negativnak tűnni. Én nem a hibákra figyelek, hanem a lehetöségekre. Meg lehet oldani sok dolgot a Symbiannal, elismerem, (ezért is jó) de ehhez Symbiant kell vegyél 100000ért, és mikor nagy örömmel kiveszed a dobozból, bekapcsolod, látod, hogy....
....Ébresztő/Naptár/Kedvencek/LifeBlog........
Itt a vége, fuss el véle!!!!!
|
szomb. máj. 13, 2006 20:04 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
gabesszzg írta: Hali lenne nekem egy olyan problémám a telefonnal hogyha fényképezek vele kb összesen ilyen 5megányit(nemtom h miért kb annyit csak van 1 határ felett) ami felett ha belépek a képek közé akkor lefagy a galéria .... ez mitöl lehet ha formázom akkor ujra jó de ha fényképezek annyit vele kb akkor megint csinálja (256megás kártya van benne lehet, hogy az a baja mármint a kártyának van baja?) v nemtom aki tud erröl vmit az segitsen.elöre is thx Szerintem(!) ki kellene próbálnod egy másik memóriakártyával is. Mondjuk a hozzá adottal. Mert lehet, hogy az a bibis.
|
szomb. máj. 13, 2006 12:24 |
|
|
gabesszzg
platina tag
|
Hali lenne nekem egy olyan problémám a telefonnal hogyha fényképezek vele kb összesen ilyen 5megányit(nemtom h miért kb annyit csak van 1 határ felett) ami felett ha belépek a képek közé akkor lefagy a galéria .... ez mitöl lehet ha formázom akkor ujra jó de ha fényképezek annyit vele kb akkor megint csinálja (256megás kártya van benne lehet, hogy az a baja mármint a kártyának van baja?) v nemtom aki tud erröl vmit az segitsen.elöre is thx
|
szomb. máj. 13, 2006 7:42 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
Tib_chip írta: Haho. Pl: sehol nem olvastam olyat, hogy -ez megint vicces lesz nektek-, "Az sms irása gyakorlás után viszonylag kényelmes, de bosszantó lehet egyesek számára, hogy a karaktereket nem lehet nagyobbitani." Csö.
Tib_chip, Neked 6280-ast kellett volna venned, abban 3 fokozatban állítható a betűméret...
Miért kellett Neked a Symbian:
3d-s játékok?
-Tudja a 6280 is..
Személyreszabhatóság?
-A 6280 is tud témákat kezelni.. Ikonok sorrendje cserélhető stb.
Multimédia?
-Abban is a toppon van.
És még sorolhatnánk..
Amúgy jó teló lesz még ez az új oled kijelzős Benq is.. S88 azt hiszem
|
pén. máj. 12, 2006 23:44 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Tib_chip írta: Haho.
Milyen igazatok van... Bizony, Bányászbéka minden egyes mondatával teljesen egyetértek!
|
pén. máj. 12, 2006 22:35 |
|
|
Tib_chip
ezüst tag
Csatlakozott: kedd máj. 09, 2006 8:41 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Sopron
|
Haho.
Milyen igazatok van...
Komolyan sz***l érzem magam..
Nem kellett volna hirtelen felindulásbol ilyeneket irni, hanem utánajárni. Most épp software-cserén van a telcsi, mert a kedvencek már el sem indul. (Ez volt még vmelyik más proginál is, de már nem emlékszem.) Továbbá, egyik pillanatban gondolt egyet a telcsi (vagy a kártya?) és azt jelezte, hogy a memoria kártya megtelt. Holott, dehogy van tele..
Kedden kapom meg, remélem minden ok lesz.
Utána olvastam pár helyen a teszteknek (areamobile.de), de kiprobálni nem tudtam csak gyorsan átnézni, mert külföldön dolgoztam/dolgozok.
A magyar teszteket, na jó, szeretem, de vhogy lerí róluk egy általános nokia-imádat. (Vagy csak én vettem észre? Irjon a tesztbe olyan is aki nem csak a Nokiákért él-hal.)
Pl: sehol nem olvastam olyat, hogy -ez megint vicces lesz nektek-, "Az sms irása gyakorlás után viszonylag kényelmes, de bosszantó lehet egyesek számára, hogy a karaktereket nem lehet nagyobbitani."
Ez persze titeket nem zavar, mert ismeritek, de most vedd azt alapul, hogy ez egy 100000Ft-os telcsi (több, mint 1 havi lakbér!), sok helyen csak a semmire nem való Dummy-kat teszik ki, hogy megismerd a telefont, amit TE akarsz megvenni.
Megint azt kell mondjam: ez egy üzletembereknek szánt teló.
Egy üzletember nem 20 éves, hanem 35 fölött jár. Addig csak tanul üzletember lenni. 40 fölött már kellhet a szemüveg.
Persze más is megveheti ezt a telcsit (hiszen én sem vagyok üzletember), akit érdekel ez a technika.
Engem érdekel. Nagyon is. És bazira nem tudok róla sokat.
És csalódtam az elsö 2 hétben..
De most uj korszak kezdödik.
Csö.
|
pén. máj. 12, 2006 20:19 |
|
|
Macika
Moderátor
|
AndrySoft írta: A probléma az, hogy néhány emberkének nem tünt fel, hogy az okostelefon szóban az okos nemcsak a telefonra kellene utalni, némi agy kellene a gazdájának is... EZ JÓÓÓÓ!
Mennyire így van...
|
pén. máj. 12, 2006 0:07 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
A probléma az, hogy néhány emberkének nem tünt fel, hogy az okostelefon szóban az okos nemcsak a telefonra kellene utalni, némi agy kellene a gazdájának is...
|
pén. máj. 12, 2006 0:03 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
gabriel401 írta: Tib_chip írta: Köszönöm hogy NEM nehezteltek rám, és megértetek. Szerintem a Nokiákon átlagon felül kell kompromisszumot kötni, és még drága is. Egyáltalán nem neheztelek Rád. De egy dolgot baromira nem értek: minek vetted meg a telót?
Ezt kérdeztem én is az első bekezdés után...
Tib_chip! Egyfajta csalódottságot érzek ki az írásodból. Szerintem vásárlás elött el kellett volna olvasnod
- a fórum N70-es topikját,
- az N70-es teszteket a mobilos portálokon
és ha lett volna rá lehetőséged, ki kellett volna egyet-kettőt próbálni (pl.: MM, zugGSM bót) is. hogy milyen "élőben"!
Nem fikázni akarlak, de komolyan érdekelne, miért pont N70-t vettél?! Annyi másik telefonja van a Nokiának (S40 szoftverrel, pl.: 6230i) és persze más gyártóknak is vannak komolyabb tudású készülékei.
|
csüt. máj. 11, 2006 21:23 |
|
|
somebody
arany tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 12, 2004 9:56 Hozzászólások: 316 Tartózkodási hely: Mindenhol előfordulok...
|
A naptárproblémára tudok egy alternatívát: évforduló bejegyzést hozz létre, így lesz egy olyan menüpont is, hogy jelzés!
|
csüt. máj. 11, 2006 17:38 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
Hogy bütykölhesd, ahelyett, hogy morognál A problémáid szoftveres része a guglival orvosolható, csak időt kéne rászánnod. Azaz a személyreszabhatóság ára itt a telefonba befektetett idő. A lassúság szerintem egyébként nem igaz, bár ez az első symbis telefonom, engem nem zavar. A menüje gyors, pedig 31 feltelepített nem gyári alkalmazás van a mobilon. A galéria ami 4-5 mp a betöltésnél, de ezt az 5ös szoft gyógyítja. Tib_chip írta: Témák- többszáz kilobyte, es a végén semmire sem használható. Namost, azért, mert többszázezer lelkes amatőr próbálkozása nyomán elenyésző az igényes témák aránya, nem a telefon a hibás. Megint csak a keresés hiánya. Nekem ez a téma van fenn: Vista_Grass.sis, keress rá a nokiaprogramokon, érdemes. Szerintem az eddigi legjobb, legharmonikusabbak a színei, ikonjai, és még a barátnőm háttérképéhez is megy az árnyalata Amúgy a szerkesztő a Nokia Theme Studio, ezerszer le lett írva. Ha a bekapcsolóanimáció neked a legfontosabb egy ilyen telefonon, nem minősíteném. A csengőhangokat meg nem a témáknak kell tartalmazniuk, hiszen így is többszáz kb a méretük. Tib_chip írta: Programok, játékok, használhatóság Lenin azt mondaná ma: "keresni, keresni, keresni!" Érdekesmód nekem 70-80%-ban mennek a progik, és a legfontosabbak meg biztos, hogy kompatibilisek. Miért büszke erre a Nokia? Ez hülye kérdés, rossz megközelítéssel. Ezzel jár a fejlesztés. Ha fagy, akkor valamit elszúrtál. Nálam csak hibás proginál volt fagyás, de azokat le kell törölni és kész, amúgy még nem sikerült ilyet kicsalnom belőle. Néha meg formázni kell, és karban van tartva. Ennyi. Szerintem egyfajta építgetés ezzel a telefonnal babrálni. Ha neked csak a nyűg és macera a gyakori utánajárás és aprólékosság, akkor ez a telefon tényleg nem Neked való. Tib_chip írta: Fölösleges cuccok
Az ébresztő gyógymódja tényleg az Alarm manager nevű progi, maximálisan megfelel a célnak. Most az zavar, hogy 1 perc alatt felrakod és az óra helyett egy másik ikonra kell kattintani? Tényleg rugalmatlan vagy! A naptár szintén csak keresés kérdése, nokiaprogramokon tuti van néhány. A kedvenceket én se használom, és sok más alkalmazást (Lifeblog, Nyomtató, stb) se, ezért létrehoztam egy "Lomtár" mappát legalul, és belevágtam őket. Takaríts ki a felesleget a menüből, máris pofásabb lesz a telefon!
Mi az a rengeteg dolog, ami nem módosítható? Komolyan érdekelne, hogy mi az ami szerinted ennyire fontos, hogy változtatni akarod. A személyreszabhatóságban pedig mondj már jobban testreszabható kategóriát az okostelefonoknál!
Nem akarok flame-et, a válaszok jöhetnek PÜ-ben is.
|
csüt. máj. 11, 2006 11:44 |
|
|
Tib_chip
ezüst tag
|
james008bond írta: "A kijelző szép"--de csak addig amíg nem veszed a kezedbe pl az N80-at, például. Azert vettem egy Nokiat, raadasul Symbiant, mert azt vartam
|
szer. máj. 10, 2006 21:29 |
|
|
gringo77
ezüst tag
|
szisztokez nem ide ilik de kérdeznék valamit:
Vettem Nokia LD-3W GPS-t modult de a gyártó nem adott hozzá "gumitokot" amit egy nyakpánt segítségével fel lehet akasztani a nyakba stb. és nem kell fogdosni meg mittudom én mit csinálni vele.
Tudtok olyan boltot hol lehet hozzá kapni ilyen tokot vagy hova tudnék fordulni ezzel problémával, a MobilAskhoz hátha van nekik van vagy hova kell mennjek?
Az elsőhöz a Nokia LD-1W-hez alapból járt ezt nem értem miért nem jár hozzá miért nem adtak hozzá!!!
köszike mégegyszer a váéaszokat és a segítségeteket.
sziasztok
|
szer. máj. 10, 2006 17:54 |
|
|
james008bond
ezüst tag
|
"A kijelző szép"--de csak addig amíg nem veszed a kezedbe pl az N80-at, például.
|
szer. máj. 10, 2006 17:51 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Tib_chip írta: Köszönöm hogy NEM nehezteltek rám, és megértetek. Szerintem a Nokiákon átlagon felül kell kompromisszumot kötni, és még drága is.
Egyáltalán nem neheztelek Rád. De egy dolgot baromira nem értek: minek vetted meg a telót?
|
szer. máj. 10, 2006 17:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
dzsozefo írta: De mióta van benne rugó? eddig nem nyomta vissza Amióta összerakták a telót a gyárban.
Úgy tűnik, nagyon sokat nem cserélgetted az MMC-t eddig...
|
szer. máj. 10, 2006 16:53 |
|
|
Tib_chip
ezüst tag
|
Hello mindenkinek.
En uj tag vagyok, aki eddig csak olvasgatott, de az N70esek körében is, mert kb 2hete van ilyen telcsim. Elsö Symbianom.
Nem olvastam még végig a forumot, bar kétségtelen, hogy rengeteg hasznos dolgot tudhatok meg. De nekem a fő gondom maga a telefon értelme... Mire jó??
Észrevételeim a következők. (Nem vitatkozni akarok, pusztán érdeklődés! A véleményem szubjektív, és nincs még megfelelő Symbian-tudásom)
1. A lassúságot kezdem elfogadni, mivel minden dolog egy alkalmazás ugye. De azért nevetséges hogy az alap dolgokra (tel.köny, üzenetek) is várni kell.
2. Témák- többszáz kilobyte, es a végén semmire sem használható. tul komplikált. (máig napig az alapértelmezettet használom) Ha a háttér jó, az ikonok nem, és még egy bekapcs, kikapcs animáció, csengőhang sincs benne. Rengetegen nem lehet smst irni, mert a képtől nem látszik a karakter. (irjatok vmi szerkesztöt)
3. Programok, játékok, használhatóság.
Mi a francnak van a Symbian, ha nem fut rajta csak átlagosan 10-böl 3-4 dolog?? Mert ugye ami 6600 az nem N70. Ami a 7610esen megy, nem biztos, hogy jo többin. Ti ezt hogyan tudjátok szeretni?
Mire olyan büszke a Nokia? Mert nekem fagy, elég sokszor, valószínü azért mert én igen is használom. (használnám)
Világositsatok fel, hogy tényleg mi olyan baromi jó benne, mert én még nem jöttem rá.
Az ébresztö őskori. A "Kedvencek" semmire nem jó. Hiába teszitek ki a jobb v bal gombra, még egy számologépet sem lehet felvenni a kedvencek közé. (vagy irjátok meg hogy.) A kedvencek marha jó volt a többi Nokia S40eseken, de egy 100000Ft-os telcsin csak könyvjelzöt, képet, hangot tudok oda tenni. Röhej, nem? Még az ébresztőt sem. ŰRengeteg dolog nem modositható.
Tehát a fö gondom az, hogy amig a többi telcsin vannak normál, megszokott jól müködö dolgok, addig a Symbianra le kell tölteni. (Maga a program tetszik - pl: AlarmManager-, csak gáz, hogy miért nem tették bele a Nokia mérnökei.)
Vagy a Naptár. Ha beirtok egy memot, arra nincs hangjelzés. Megint röhej. (a memo lényege, hogy emlékeztessen. máskülönben jegyzetnek hivják- de lehet én vagyok rugalmatlan)
(Van valami normál naptár progi?)
Szoval ez a dolog is ugy indult, hogy üzletembereknek szánt okostelefon, a jó személyreszabhatóság miatt. (Hát ez eléggé támadható rész)
A gombok olyan aprók, hogy nem hiszem hogy egy 40éves üzletember jol tudná használni.
Az alkalmazáskezelöben van egy funkcio "Küldés", de soha az életben nem fog küldeni semmit.
Ezt még folytathatnám, de már tul hosszu a levelem.
A pozitivumok:
A gombok puhán járnak. (rohadt kicsik, de halk és puha)
A kijelző szép. Ezt tényleg hiányolni fogom a következö telcsimböl.
A tel.könyvben a "Cimke módosítása".
Az Opera Mini kifogástalan.
A jegyzetekbe böségesen lehet irni.
A kamera zoom.
Köszönöm hogy NEM nehezteltek rám, és megértetek. Szerintem a Nokiákon átlagon felül kell kompromisszumot kötni, és még drága is.
(Tel:3210->PanasonicGD90->SIE C35->Ericsson R320->SIE C45->N6210->N6510->SIE ST55->SHARP GX15(fuj de gáz)->SIE CX65->SIE C75-> N70->???(SIE S75 lesz ha nem irtok vissza...)
|
szer. máj. 10, 2006 16:17 |
|
|
dzsozefo
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. dec. 20, 2004 19:49 Hozzászólások: 80 Tartózkodási hely: Itt vagyok, ott vagyok, mindenhol vagyok!
|
ok, megvan!! addig nyomtam mig pattant valami és benne maradt. De mióta van benne rugó? eddig nem nyomta vissza
|
szer. máj. 10, 2006 4:24 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
dzsozefo írta: asszem most fogok szivbaj kapni srácok, ma este kivettem a kis mmc, adapterre rá mmc olvasó képek fel le zene..kivesz adapterről le, telefonba be...és hoppá nem megy be kis rugó vissza tolja a kártyám :S emberek én vagyok béne vagy mi ilyen még nem volt...
Körömmel szinte lehetetlen küldetés visszanyomni. Használd azt a kis vackot, amit memóriakártyához adtak, amivel normál MMC méretére lehet alakítani. Én mindig azzal nyomom vissza.
|
szer. máj. 10, 2006 1:35 |
|
|