Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 12:45

Hozzászólás a témához  [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 36  Következő
Nokia 6280: Felőled kamera felőlem 3G mobil.. 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
kiku írta:
Van okom csalódni, vagy nincs?
Van. De ha egy szoftfrissítést csinálnak rajta (és azt fognak), az még nem olyan "hozzányúlás", amitől már nem olyan, hiszen a szoftfrissítés szinte kötelező manapság Nokiáéknál.
Ha "szervi" baja van, akkor meg úgyis teljes panelcsere (amivel megintcsak gyári új telefont kapsz), vagy telefoncsere, mert nemigen lehet/éri meg a mikroalkatrészeket és agyonintegrált áramköröket javítani, szóval igen, van okod csalódni, de állj pozitívan a dolgokhoz! ;)
(A Pannon pöcssége meg köztudott dolog...)

Üdv!

csüt. máj. 18, 2006 17:08
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
ZaZa30 írta:
AndrySoft írta:
Szerintem meg a 6270 csinál gyengébb képeket (kipróbálva). Viszont annak legalább sztereo a BT átvitele. PC-re is sztereoban viszi át a muzsikát...

Na mind1, erről ne nyissunk vitát. Amit én tapasztaltam, hogy a 6280 képei olyanok mint egy vízfestmény, a 6270-nél semmi számottevő szűrési, képfeldolgozási hibát nem lehet tapasztalni és nem kell lekicsinyíteni a képet, hogy szépen nézzen ki. Lehet, hogy én éppen rossz 6280 képeket láttam, ti meg rossz 6270 képeket, de én csak tapasztalatból beszélek (kipróbálva). A lényeg, hogy nem von le semmit egyik készülék tudásából sem. Ennyi.
Azért majd rakok fel ebbe a topicba - ha nem baj - képeket és döntsön mindenki saját akarata szerint.

A helyzet az, hogy egy K750i után használom (én) a 6270-et. A K750i után ennek a képminősége... Háááát....

Az oké, azzal egyet is értek, hogy a K750i jobb képeket lő. Azonban itt most nem arről volt szó, hanem a 6280-ról.

csüt. máj. 18, 2006 11:36
ezüst tag

Hozzászólás 
McLaca,
nem az a baj, hogy előferdül. Az a baj, hogy velem. Egy hétig most pihenőn vagyok, pedig ezerrel nyomákolnám. És ha valamihez hozzányúlnak, az már nem ugyan az. Remélem hamar meggyógyul.

Bár a beszerzése is kalandos volt, volt a hiba lehetőségének némi előszele, s a pgsm "ügyfélszemlélete" is hagy kívánnivalót maga után.

Első nap bemegyek, hogy megvegyem: Van, de nem vették még készletre, így nem tudják kiadni. Jöjjek vissza holnap.

Másnap van, készleten is van, de a partnerprogramban nem tudok venni, mert a kedvezményem felhasználás alatt van. Rövid gondolkodás után rájöttem, hogy lehet, hogy az a baj, hogy a PannonOnline-ba belefagytam, amikor a kedvezményemet nézegettem. Aszongya jöjjek vissza másnap, addigra elhárítják a hibát. Anutádat, gondoltam ide többet nem jövök. (pesti bemutatóterem)

Félnapi telefonálás után végre sikerült elintézni, hogy egyántalán vehessek telefont, máshol megvettem. Három nap persze már eltelt, mikor észrevettem a tüneteket, keddre meg teljesen megkukult. A cseregaranciát elfelejthettem.

A "kedvenc" bemutatótermemben mondja az okos ügyfélszolgálatos miért nem vittem vissza 3 napon belül. Irány a szerviz....

Van okom csalódni, vagy nincs?

csüt. máj. 18, 2006 8:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megvilágosodtam! :) Kösz!

csüt. máj. 18, 2006 6:32
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
A 6270-ben van egy ilyen menüpont a Zenelejátszóban: Lejátszás BT-n keresztül. Na ekkor lejátsza a zenét egy sztereo BT fülesen, vagy PC-n. Persze ne a gagyi Winfos drivert akarjuk használni, inkább valanelyik rendesebb BT meghajtó progit: pl. Widcomm...

csüt. máj. 18, 2006 0:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
:)

egyébként meg:
Czumy írta:
Nem az van inkább, hogy ha a telefonnal veszel fel egy videót, akkor annak a hangja sztereó lesz?!

ennek mi köze van viszont a BT-hoz? meg ehhez inkább két mikrofon kellene, nem sztereó BT (esetleg sztereó, BT-s mikrofon csatlakoztatási lehetőség? :P ), de javítsatok ki, ha tévedek.
ahogy a 320kbps 44kHz mp3 sem szól jobban 5.1-es rendszeren, mint 2.1-esen. olyannyira nem, hogy az 5.1-et is tudó hangkártyám csak 2.1-ben játsza le automatikusan, külön beállítás kell hozzá, hogy rákeverje a hátsó hangfalakra is az első sztereó jelet. (de ez már elég OFF ide)

szer. máj. 17, 2006 22:19
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Remélem, kiérezted Londelmor mondandójából a megfelelő élt. :)
Én igen.
Közben megvilágosodtam, arról van szó, hogy BT-n keresztül le lehet játszani a zenét pl. a PC-n, és ekkor ugyebár átjátsszuk, tehát nem adatátvitel van (na jó, adatátvitel ez is de nem ugyanaz a protokoll), hanem digitális hangátvitel, no és ebben a tekintetben a 6270 bizonyosan sztereó. Viszont ha a sztereó BT-t kezeli a 6280, akkor ezt a PC-s mókát elvileg neki is tudnia kell.

Üdv!

szer. máj. 17, 2006 21:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
McLaca írta:
Ezt továbbra sem tudom értelmezni.

ejj, mit nem tudsz értelmezni ezen? hát ha átküldesz a telefonról a pc-re egy mp3-at, akkor sztereó marad, és nem konvertálódik át monóba, mint ahogy az eddig telefonok esetében :hm: ;)

Öööö... másoláskor nem nagyon konvertálodik át semmilyen file típus!

Ha PC-ről telefonra, vagy telefonról PC-re másolsz át egy 320kbit/s mintavételezésű, 44khz-es sztereó MP3-t, akkor az az is marad, ami volt. Legfeljebb a telefon hangszóróján/head-set-jén nem szól olyan szépen, mint pl. a PC-hez csatlakoztatott 5.1-es hangrendszeren...

Nem az van inkább, hogy ha a telefonnal veszel fel egy videót, akkor annak a hangja sztereó lesz?!

szer. máj. 17, 2006 21:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:

ejj, mit nem tudsz értelmezni ezen? hát ha átküldesz a telefonról a pc-re egy mp3-at, akkor sztereó marad, és nem konvertálódik át monóba, mint ahogy az eddig telefonok esetében :hm: ;)

szer. máj. 17, 2006 21:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Van már Nokia telefonja? Ha igen, csatlakozzon a Club Nokiához, ahol exkluzív kedvezményekkel és elsőrangú ügyfélkiszolgálással várjuk! Amennyiben 2006. június 30. előtt lép be közénk, egy új Nokia 6280 telefont is nyerhet.

Bővebben itt :arrow: http://www.nokia.hu/recruitement/index. ... TeaserMain

szer. máj. 17, 2006 19:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Viszont annak legalább sztereo a BT átvitele. PC-re is sztereoban viszi át a muzsikát...
BT fülesnél még tudom értelmezni a sztereó BT átvitelt (amit tud a 6280 is, mert protokoll kell hozzá a BT-n kívül, tehát nem számít, hogy 1.x, vagy 2.x a BT verziója), de atatátvitelnél nem tudom értelmezni azt, hogy az egyik sztereóban, a másik monóban vinné át BT-n a zenét... Az adatátvitelnél 1-es és 0 van, nincs sztereó, vagy monó, hiszen a BT adatátvitelre használva nem tudja, képet, hangot, szöveget, videót visz-e át, csak a biteket figyeli.

kiku írta:
Most már nem csak néha beteg a 6280-as, egy hetes a cucc, de már be se lehet kapcsolni....Mehet a szervizbe. Marha nagyot csalódtam..:(
Előferdül... :(
De erről nem a 6280-as tehet, minden elektronikai készülélnél esélyes, hogy némelyikük megfekszik pár nap után.

Üdv!

szer. máj. 17, 2006 18:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
ZaZa30 írta:
AndrySoft írta:
Szerintem meg a 6270 csinál gyengébb képeket (kipróbálva). Viszont annak legalább sztereo a BT átvitele. PC-re is sztereoban viszi át a muzsikát...

Na mind1, erről ne nyissunk vitát. Amit én tapasztaltam, hogy a 6280 képei olyanok mint egy vízfestmény, a 6270-nél semmi számottevő szűrési, képfeldolgozási hibát nem lehet tapasztalni és nem kell lekicsinyíteni a képet, hogy szépen nézzen ki. Lehet, hogy én éppen rossz 6280 képeket láttam, ti meg rossz 6270 képeket, de én csak tapasztalatból beszélek (kipróbálva). A lényeg, hogy nem von le semmit egyik készülék tudásából sem. Ennyi.
Azért majd rakok fel ebbe a topicba - ha nem baj - képeket és döntsön mindenki saját akarata szerint.

A helyzet az, hogy egy K750i után használom (én) a 6270-et. A K750i után ennek a képminősége... Háááát....

szer. máj. 17, 2006 16:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azért lehet rosszabb fényviszonyok közt is fotózni.
Ez a kép szürküleben készült, sötétebb volt a valóságban mint a képen látszik..

Kép

szer. máj. 17, 2006 11:17
arany tag

Hozzászólás 
Mivel azé ezek mégsem egy Olympus C4000-es gépek, ezért nagyban befolyásol az idö viszonyok.
Tehát aki optimális képminöséget akar, az kimegy a tengerpartra, egy gramm felhö nélkül, veröfényes tüzö nappal a hátamögött, és állványra téve a gépet kattintgat. Lehetöleg valami jó bigét kérnék a lencse elé ugy élvezetesebb a pixel vadászat.
köszönöm! :))

szer. máj. 17, 2006 9:14
arany tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:

szer. máj. 17, 2006 8:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Most már nem csak néha beteg a 6280-as, egy hetes a cucc, de már be se lehet kapcsolni....Mehet a szervizbe. Marha nagyot csalódtam..:(

szer. máj. 17, 2006 8:32
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. máj. 17, 2006 0:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
ZaZa30 írta:
Jó akkor a szoftver hibája. Ez azon a lényegen nem változtat, hogy rosszabb képeket készít, mint a 6270.
Egyelőre.
Ráadásul a béta verzió is még normális volt.
Viszont ettől még nem jártál jobban a 6270-nel, illetve Te valószínűleg igen, hiszen azért azt vetted, mert nincs szükséged azokra a tulajdonságokra, amit a 6280 tud.

Üdv!

kedd máj. 16, 2006 22:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Dehogy csinál rosszabb képeket...

kedd máj. 16, 2006 21:05
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
ZaZa30 írta:
Köszi a képeket! Csak sajnos elég gáz a minőség. Mintha valami olajfestmény lenne. :) Jó, hogy a 6270-et választottam inkább...
Úgy csinálsz, mintha a 6270-ben nem ugyanaz a kamera (és kameraelektronika) lenne, mint a 6280-ban.
A túlzott zajszűrés a szoftver hibája.

Üdv!

Jó akkor a szoftver hibája. Ez azon a lényegen nem változtat, hogy rosszabb képeket készít, mint a 6270.

kedd máj. 16, 2006 20:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
A VGA videóhoz proci kell inkább (meg gyors RAM). A többi korlát marketing a 6270 részéről.

Üdv!

kedd máj. 16, 2006 19:01
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
ZaZa30 írta:
Köszi a képeket! Csak sajnos elég gáz a minőség. Mintha valami olajfestmény lenne. :) Jó, hogy a 6270-et választottam inkább...
Úgy csinálsz, mintha a 6270-ben nem ugyanaz a kamera (és kameraelektronika) lenne, mint a 6280-ban.

Üdv!

Bocs hogy közbe szolok.:
De én meg aszittem hogy inkább a 6280-ban van durvább elektronika a nagyobb video felbontás miatt.
Vagy rosszul halucinálok? :roll:

kedd máj. 16, 2006 17:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Május 5-én én is 6280 tulajdonos lettem a T-Mobile által!Pechemre 8-án meg esett az ára... Na nem ez a lényeg!A Topicot végigolvasva először féltem tőle de amikor a kezembe fogtam tudtam ez kell Nekem!!!Szoval megvettem és nem csalódtam!A Kijelző a Fényképező vmi nagyon állat, néha nálam is volt már telefon restart sőt volt hogy belassult a memória olvasásánál..De ilyen gyermekbetegség anno a K700-nál is volt!És mégis tökéletes volt számomra!Igaz hogy nincs olyan masszív!!!De azért tetszik!Jha érdeklődnék hogy a Kingmax memórikártya jól műxik e?

kedd máj. 16, 2006 17:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
ZaZa30 írta:

Üdv!

kedd máj. 16, 2006 17:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
kiku írta:
Néha nem tudnak felhívni - néha nem tudok telefonálni, csak ha kikapcsolom és bekapcsolom.

Ilyet már az enyém is csinált egy hónap alatt kb 2-szer. A többi hibát még nem tapasztaltam. Szerintem egy szoftverfrissítés megoldja a problémát..

A fotókról meg annyit, hogy kevés embernek van 2 Megapixeles monitorja és 50%-ban meg már nehéz hibát találni rajtuk:

Kép

Kép

kedd máj. 16, 2006 10:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nemrég szereztem be (pannon-nál) egy 6280-as telefont, és sajnos problémáim vannak vele. Nem igazán értek a telefonokhoz, azért gondoltam, hogy megosztom Veletek, hátha tudtok rá valami megoldást.

A lényeg, hogy előfordul, hogy néha beszéd közben megszakít, ilyenkor a képernyő elsötétül, pár másodperc aztán visszajön.
Néha nem tudnak felhívni - néha nem tudok telefonálni, csak ha kikapcsolom és bekapcsolom.
Egyes alkalmazásoknál, a wapnál néha szintén leáll, elsötétül, aztán visszatér az életbe.
Memória szinte üres, nem pakoltam tele semmivel.

Találkozott már valaki ilyen problémákkal? Marhára elegem van már belőle. Vigyem szervizbe? Egy hetes a telefon!

kedd máj. 16, 2006 10:27
arany tag

Hozzászólás 
celofank írta:

kedd máj. 16, 2006 10:19
arany tag

Hozzászólás 
ZaZa30 írta:

Miért írja ki a telefon az utólag letöltött témák kiválasztásakor, hogy "nincs elég memória"? Van még szabad helyem. :shock:

kedd máj. 16, 2006 9:35
arany tag

Hozzászólás 
Telefonnal készített képek :
Az első kettő az Avasi kilátóból készült, a harmadik pedig egy kerti lámpa. :)

http://kepfeltoltes.hu/060515/K_p034_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/060515/K_p035_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/060515/K_p005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

hétf. máj. 15, 2006 21:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
AndrySoft írta:
Ez érdekes: most olvastam a mobil-review-en, hogy a 6270 a következő BT profilokat tudja: The device supports the following Bluetooth-profiles: Hands-free, Headset, Object push profile, File transfer profile, Dial-up networking profile, Voice Gateway, A2DP.
Ezek szerint az tudja a BT-sztereo átvitelt. A 6280 az tudja? :?:
Háát, ha a BT-je 2.0-s, akkor elvileg tudnia kell(ene).

A 2.0-nak semmi köze a sztereo BT-hoz. Az N70 is 2.0-ás, mégsem tudja. Legyen akár 1.2-es, akár 2.0-ás, ha ismeri a teló az Advanced Audio Distribution Profilt (A2DP), akkor támogatja. Ha nem, akkor nem.

hétf. máj. 15, 2006 0:37
Moderátor

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Ez érdekes: most olvastam a mobil-review-en, hogy a 6270 a következő BT profilokat tudja: The device supports the following Bluetooth-profiles: Hands-free, Headset, Object push profile, File transfer profile, Dial-up networking profile, Voice Gateway, A2DP.
Háát, ha a BT-je 2.0-s, akkor elvileg tudnia kell(ene).

vas. máj. 14, 2006 23:42
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. máj. 14, 2006 22:56
arany tag

Hozzászólás 
Szabolcs írta:
Ezért keresnék egy normális programot amivel fel lehetne darabolni egységes részekre a filmeket.

Ha ez megvan akkor már csak át kell konvertálni 3gp-be, de az legyen a legkevesebb.

Tehát van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm!
Szabolcs

Film darabolók: VirtualDub, Blaze media pro, Movie Maker, Colorful Movie Editor, Video Edit Magic Express,...

Kivánom hogy a 3gp-be valo konvertálás, (élvezhetö minöségben) legyen a legkevesebb problémád!!!!

szomb. máj. 13, 2006 16:18
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Már elég sok programot kipróbáltam, de valahogy még nem akadtam rá arra amivel normálisan lehetne avi/divx filmeket darabolni, illetve a megjelenítési méretét csökkenteni.

Nem titok, hogy a telefonra szeretnék felpakolni egy pár filmet. Természetesen nem egyben hanem, rövid részekben. Ugyanis nem lehet a telefonon beletekerni a filmbe. Csak elindít és kész.

Ezért keresnék egy normális programot amivel fel lehetne darabolni egységes részekre a filmeket.

Ha ez megvan akkor már csak át kell konvertálni 3gp-be, de az legyen a legkevesebb.

Tehát van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm!
Szabolcs

szomb. máj. 13, 2006 14:29
arany tag

Hozzászólás 
Aha, értem! Azt hittem, hogy hivatalos az info.
Persze ez nem befojásolja a kijelző megítélését.

szomb. máj. 13, 2006 12:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezt csak úgy hallottam több helyről, nem biztos hogy igaz.
Minőségre egyformák, na..
Csak a Nokia menüje kihasználja a 260e színt..

szomb. máj. 13, 2006 11:54
arany tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
...Ezek a színpompás témák mutatják meg igazán, hogy mit is tud ez a Sharp kijelző! Végre megtalálta méltó helyét..

Honnan lehet tudni, hogy Sharp kijelző van benne?

szomb. máj. 13, 2006 11:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
A böngésző elég kaki.
Pont ugyanott száll el "megtelt a memória" ablakkal ahol a 6230i is tette..

szomb. máj. 13, 2006 10:49
arany tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Köszi Szabi!
Azt még megkérdezhetem, hogy milyen szofver van fenn a telódon? (*#0000#) Nekem 03.60-as

Nincs mit!

Természetesen nekem is az a szoft van a mi Neked: 3.60

Az adattárolást úgy próbáltam ki, hogy felmásoltam rá egy 25Mb-os file-t majd vissza.

Elvileg már kint van az új szoft, remélem abban ki lesz javítva, hogy a böngésző teljes módban tényleg teljes kijelzős legyen.

szomb. máj. 13, 2006 10:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi Szabi!
Azt még megkérdezhetem, hogy milyen szofver van fenn a telódon? (*#0000#)
Nekem 03.60-as

szomb. máj. 13, 2006 9:55
arany tag

Hozzászólás 
Megtörtént, kipróbáltam az adattároló módot az 1Gb-os kártyával.

Nekem működik, gond nélkül.

szomb. máj. 13, 2006 9:38
arany tag

Hozzászólás 
Itt megvan az összes lamour téma:
http://www.handy-stuff-planet.de/stuff/052301serie40.htm

pén. máj. 12, 2006 17:21
arany tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Most raktam fel a 7370-es témáit a telómra..
A menü teljesen lecserélődött: új ikonok, új animációk, gizgazok mindenhol, minden más színű és alakú mint volt és az igazi poén az összecsúszási animáció diszkrét harangjátékkal kísérve..
Vicces! De tetszik. Ezek a színpompás témák mutatják meg igazán, hogy mit is tud ez a Sharp kijelző! Végre megtalálta méltó helyét..

Szia!

Még nem próbáltam az adattároló módot de este sort kerítek rá.

A témák tényleg megváltoztatják a menü ikonjait is. Ha akarsz sok-sok témát akkor a www.zedge.net oldalon elég sok van. Többek közt Lamoure is. Nekem eddig a legjobban a Zoo tetszett.

pén. máj. 12, 2006 6:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most raktam fel a 7370-es témáit a telómra..
A menü teljesen lecserélődött: új ikonok, új animációk, gizgazok mindenhol, minden más színű és alakú mint volt és az igazi poén az összecsúszási animáció diszkrét harangjátékkal kísérve..
Vicces! De tetszik. Ezek a színpompás témák mutatják meg igazán, hogy mit is tud ez a Sharp kijelző! Végre megtalálta méltó helyét..

csüt. máj. 11, 2006 23:19
gyémánt tag

Hozzászólás Re: mini SD
Szabolcs írta:
megvan az 1Gb-os miniSD, mindössze 8880 Ft-ért!!

Az adattároló mód jól működik? Nem adódott valami fennakadás?

csüt. máj. 11, 2006 16:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Két, Nokia 6280-assal készült kép.

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060510/ ... es.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060510/ ... es.hu_.jpg

csüt. máj. 11, 2006 14:34
arany tag

Hozzászólás mini SD
Tényleg jól látható a telefon kijelzője napfényben is :D

Nekem Motorola Hs805 (ha jól emlékszem ez van, voda akcióban lett vásárolva) és nem jelentkezik az alacsony hangerő effektus. Alapból középértékre állítja be magát, azaz ha összekapcsol. Nagyon jó kis szerkezet.

De nem ezért írtam, hanem mert megvan az 1Gb-os miniSD, mindössze 8880 Ft-ért!!!!!
Az aqua-ban rendeltem meg még 9500-ért és másfél hét várakozás után meg is jött, egy kicsit olcsóbban :D :D :D

Kingston márka, két év garancia. Tegnap szóltak de mára már mind elfogyott, még jó, hogy lefoglaltattam 8)

Ennyi! Mostmár csak tölteni kell a zenét meg a filmeket kicsinyíteni és darabolni :lol:

kedd máj. 09, 2006 20:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
szilasz írta:
De egy ilyen böszme kijelző világításánál kell is spórolni energiát, ahol csak lehet...

pontosan. én általában amennyire tudom már manuálisan is leveszem a fényerőt a kijelzőről. ha transzreflektív, akkor akár ~30%-ig le lehet venni (a CX65-öt pl így használtam), és nagyon jól olvasható marad.

kedd máj. 09, 2006 20:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
nem rossz!
milyen fényerõre volt állíva?

Autómata fényerőállító van benne elvileg...
Azaz sötétben gyengébb, világosban erősebb...
De egy ilyen böszme kijelző világításánál kell is spórolni energiát, ahol csak lehet...

kedd máj. 09, 2006 18:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az összes cSTN kijelzős az a... :D
Az ugyanis napon csak úgy látható jól, ha merőlegesen beeső napfényt kap.

Üdv!

kedd máj. 09, 2006 17:45
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 36  Következő