|
Szerző |
Üzenet |
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Tudja valaki, hogy a T-Mobile-nak van-e cellainfo szolgáltatása? És ha van, akkor hogyan kell beállítani? Panninál sikerült, de azokkal a beállításokkal a T-Mob nem ad cellainfót.
|
szomb. máj. 13, 2006 6:18 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Zsuzsi írta: A múltkoriban álldogáltunk a párommal egy üzlet elõtt, ami edéd szünet miatt még éppen zárva volt. Jött szembe két kb. 10-12 éves leányka, jégkrémet bontogattak, majd a csomagoló anyagot szépen eldobták! Az ilyesmit nem nagyon tudom/tudjuk szó nélkül hagyni, így finoman megkértem õket, hogy vegyék már fel és dobják inkább az 1 méterre lévõ kukába! Vállrándítás után bementek egy kis fodrászüzletbe, ahonnan egy felbõszült anyuka rontott ki és jól leordított bennünket, hogy milyen alapon zaklatjuk az Õ gyermekét, különben is nézzük meg mennyi szemét van, mások is eldobálnak mindent...! Csak gratuláltunk neki, a neveléshez, persze még Neki állt feljebb...! Mit lehet az ilyen emberekkel tenni??? Reménytelen...!
ehhez két dolgot tennék hozzá:
1. tekintettel arra, hogy ilyenek az emberek, talán a csomagolóanyagoknak nem műanyagnak, hanem lebomlónak kellene lennie.
2. nehéz a kisembernek megállni, ha a lecsó, a madaras, stb. pedig a postaládánkat szemeteli tele. (egyszerű gondolkodás, ha más szemetelhet, akkor én miért ne?)
|
szomb. máj. 13, 2006 0:44 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Macika írta: CineDOG írta: Valami jó kis törvény az ilyenre, meg nagy bünti, aztán mehet a feljelentgetõsdi. 5000Ft büni az eldobott csikkért, ebbõl egy ezres a feljelentõnek. Ha a bagós vitatkozik, dns mintavétel. Ha a bagós hazudott, õ fizeti a dns vizsgálat költségeit, ha a feljelentõ kamuzott az ezresért, akkor meg õ. A büntetve nevelés az terrorhoz vezet. Ilyen feljelentõs világot megértünk már egyszer és nem volt jó (finoman fogalmazva). Az emberekben a felelõsséget kell(ene) felébreszteni a ki buta fejükben. Hogy a saját környezetét kímélje, ne **** oda, ahol eszik. Onnantól kezdve, hogy valami csoda folytán nem az lesz az irigylésre méltóan jó fej, a 'szabad ember', aki fittyet hány minden szabályra, onnantól lesznek változások. Németországban nem kellett törvényi szigorral nevelni az embereket. Egyszerûen a nevelés (pici gyerekkortól) és az igényesség napi szinten láthatóságával beleivodótt az emberekbe a rend szeretete.
pedig ennek a lényegében cinedoggal értek egyet. és persze kiterjeszteném az élet többi részére: tilosban parkolás, elsőbbség meg nem adás, stb., stb.
|
szomb. máj. 13, 2006 0:39 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Innentől majd SMS-ben küldik.
Üdv!
|
pén. máj. 12, 2006 23:17 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Landsmann írta: Engem másfél, két éve egy csepeli ingatlannal zaklatnak telefonon...
Nekünk éveken keresztül gázóra állást akartak bemondani, (elég könnyű volt féretárcsázni) nagyon bosszantó volt!
Akkor nem tudtam, hogy dühöngjek, vagy nevessek, amikor az üzenetrögzítőre is bediktálták, pedig elég egyértelmű volt a kimenő üzenet!
Ennek vége! A vezetékes telefont lemondtuk, most Mobilotthonunk van, így nincs havidíj! Sokkal gazdaságosabb, úgysem sokat hívunk vezetékest és a gázórások sem zavarnak!
Ráadásul tök aranyos a teló, egy SE T290i asztali töltő - kihanosítóval!
|
pén. máj. 12, 2006 22:28 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
joanadavis írta: hát akkor kérdem én, hogy mi a ***** Istenért nem lehet ott elnyomni és kidobni?
Én kérek elnézést! De legalább nagybetűvel van írva.
|
pén. máj. 12, 2006 21:34 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Vizsla írta: Ez jobb, mint Szálacsi . A felső linket anno nem néztem meg. Most úgy néz ki már nem él. Másnál mi a helyzet? Na akit érdekelnek a klasszikusok:
http://www.bronz.hu/video/legenyagaton_1.wmv
http://www.bronz.hu/video/legenyagaton_2.wmv
|
pén. máj. 12, 2006 20:09 |
|
|
Vendég
|
Vizsla írta: Landsmann írta: Nekem megy a felső link is. Nekem is, de csak mindössze 637 bájtot töl le a flashget.
Nekem a Getright rendesen letölti és a Media lejátszó is megnyitja, aztán lementhető.
|
pén. máj. 12, 2006 19:32 |
|
|
Vendég
|
Vizsla írta: Szemét: ez van, barmok, és nem lehet rajtuk változtatni. A kamionsöfőröknél, a bkv és volánbusz söfőrjeinél is éppúgy észre lehet venni ezt a csikkezést. Az viszont még inkább bosszant, amikor az egyetemen látom a szemetelést (nemcsak csikk, sőt!).
SPAM: engem egyelőre csak e-mailben boldogítanak. SMS nem jön. Egyik 70-esre sem, amiből az egyik a pannonnál van, utóbbi bent a tudakozóban is. Azon megtalált már a kuncze, a gyurcsány, meg a szonda-ipsos, és egy helyi oktatási stúdió.
Engem másfél, két éve egy csepeli ingatlannal zaklatnak telefonon, hogy elkelt-e már. Időről időre amikor megjelenik a hirdetés, nálam érdeklődnek. Fogalmam sincs mi lenne az igazi telefonszám. Van mikor az enyém jelenik meg a hirdetésben, van amikor nem, de a hívás nálam köt ki. A múltkor kínomban már felhívogattam a másik két szolgáltatónál lévő ugyanilyen számot. Vodánál nincs kiadva, a T-s ipse meg nem hirdetett semmit. Volt hogy az egyik telefonáló rájött hogy felcserélte a második és a harmadik számot. (nem nehéz, négy darab 3-as van a számomban) Azt is felhívtam. Senki sem tud semmilyen ingatlanról. Jó mi? Legalább adnák már el.
|
pén. máj. 12, 2006 19:25 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Landsmann írta: Nekem megy a felső link is. Nekem is, de csak mindössze 637 bájtot töl le a flashget.
|
pén. máj. 12, 2006 19:24 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Szemét: ez van, barmok, és nem lehet rajtuk változtatni. A kamionsöfőröknél, a bkv és volánbusz söfőrjeinél is éppúgy észre lehet venni ezt a csikkezést.
Az viszont még inkább bosszant, amikor az egyetemen látom a szemetelést (nemcsak csikk, sőt!).
SPAM: engem egyelőre csak e-mailben boldogítanak. SMS nem jön. Egyik 70-esre sem, amiből az egyik a pannonnál van, utóbbi bent a tudakozóban is. Azon megtalált már a kuncze, a gyurcsány, meg a szonda-ipsos, és egy helyi oktatási stúdió.
|
pén. máj. 12, 2006 19:15 |
|
|
Vendég
|
Vizsla írta: Ez jobb, mint Szálacsi . A felső linket anno nem néztem meg. Most úgy néz ki már nem él. Másnál mi a helyzet?
Istenem, ennyi marhát hogy tudnak összeszedni!
Nekem megy a felső link is.
|
pén. máj. 12, 2006 19:12 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Ez jobb, mint Szálacsi .
A felső linket anno nem néztem meg. Most úgy néz ki már nem él. Másnál mi a helyzet?
|
pén. máj. 12, 2006 19:05 |
|
|
Vendég
|
Újabb csapást mértem az illegális filmforgalmazóra, akik a hírlevélnek nevezett spammel zaklattak:
http://firstweb.hu/?page=404&path=/&domain=color.firstweb.hu&user=color
Folytatom a harcot tovább.
|
pén. máj. 12, 2006 18:48 |
|
|
joanadavis
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 29, 2004 21:01 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: összeommlott világ
|
én meg buszról láttam ahogy egy anyuka két kicsi gyerekkel ment, azok szintén jégkrémet bontogattak és szépen a kuka mellett 2 méterrel ledobták a földre a szemetet. anyuci szemrebbenés nélkül továbbment.
feltételezem, amúgy a tévé előtt görnyednek ezek a gyerekek, mert a szüleik magasról tojnak rájuk, szóval vállaljanak csak minél több neveletlen gyereket, hátha elég nagy lesz a Föld a sok szeméttől, és akkor majd a kínai földevő lánynak nem lesz mit enni, és éhen hal.
a mega-dologról pedig mindenki sejtheti a véleményemet
|
pén. máj. 12, 2006 18:45 |
|
|
Vendég
|
McLaca írta: Rosszul mehet a bolt, ha már 500Ft-ért is hozzánk akarnak vágni 5 Giga tárhelyet... Csak az indok átlátszó picit.
Üdv!
Ráadásul a honlapjuk is borzasztó informatív. Ez ám az igazi design. Igaz, ennél gyorsabban már nem lehetne. Hűek a nevükhöz. Az a szerencséjük, hogy egy gyakorlatilag semmire sem használt címemre jött, amúgy ment volna amail a NHH-nak.
|
pén. máj. 12, 2006 17:51 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Rosszul mehet a bolt, ha már 500Ft-ért is hozzánk akarnak vágni 5 Giga tárhelyet...
Csak az indok átlátszó picit.
Üdv!
|
pén. máj. 12, 2006 17:44 |
|
|
Vendég
|
Újfajta koldulási forma. Ez már a pofátlanság teteje. Ezt kaptam ma mailben:
Tisztelt Hölgyem/Uram! A speeddesign.hu vezetése szeretné kérni a segítségét, hogy egy kedves Budapesti család részére örömöt tudjunk szerezni. . Egy-egyedül álló családanyuka részére szeretnénk adományt gyűjteni, hogy a 18 hónapos kislányát feltudja „nevelni”, és megfelelő lakhatási környezetett, tudjunk részükre kialakítani. Köszönettel fogadunk minden, egyszeri vagy többszöri, 500 Ft-nál nagyobb összegű felajánlást, a rendszeres támogatóknak 5Gb tárhelyet tudunk felajánlani! A támogatás önre nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ha szeretne hozzájárulni, akkor kérjük az ön által felajánlott összeget a következő számlára befizetni: K&H Bank Számlaszám: 10404072-71565148-48541014, Kedvezményezett: Zilcsák János Közlemény: Családanyuka-részére. Aki igényt tart az adományért cserébe felajánlott 5Gb tárhelyre azt kérjük, hogy a info@speeddesign.hu címre a befizetési bizonylat másolatának elküldésével vegye fel a kapcsolatot velünk! Köszönettel: A speeddesign.hu csapata. http://www.speeddesign.hu info@speeddesign.hu
|
pén. máj. 12, 2006 17:28 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Igen, az első szériában egy leányzó nyert. Az még nem volt megbundázva (talán).
A másodikban egy férfiú, akinek cipésznek kellett már végre lennie, ha az első részben nem sikerült a cipészeknek.
Most a harmadikban pedig muszáj volt fiú-lány döntőnek lennie, és naná, hogy a határon túli versenyző fog nyerni, ha már egyszer idén lehetett onnan is indulni (mert ugye jó pénz ám a határon túliak SMS-e is).
Nem vitatom el, hogy Rúzsa Magdinak a torka valódi kincs, de az viszont ocsmány, amit a műsorban csinál a zsüri, a műsorvezetők (a sok eszükkel... ritka sötét ember mindkettő) és az állítólagos (vagy valós, de átvert) közjegyzők.
Ennyire nem kurvulhat el a világ...
Üdv!
|
pén. máj. 12, 2006 17:26 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
A múltkoriban álldogáltunk a párommal egy üzlet előtt, ami edéd szünet miatt még éppen zárva volt.
Jött szembe két kb. 10-12 éves leányka, jégkrémet bontogattak, majd a csomagoló anyagot szépen eldobták!
Az ilyesmit nem nagyon tudom/tudjuk szó nélkül hagyni, így finoman megkértem őket, hogy vegyék már fel és dobják inkább az 1 méterre lévő kukába!
Vállrándítás után bementek egy kis fodrászüzletbe, ahonnan egy felbőszült anyuka rontott ki és jól leordított bennünket, hogy milyen alapon zaklatjuk az Ő gyermekét, különben is nézzük meg mennyi szemét van, mások is eldobálnak mindent...!
Csak gratuláltunk neki, a neveléshez, persze még Neki állt feljebb...!
Mit lehet az ilyen emberekkel tenni??? Reménytelen...!
|
pén. máj. 12, 2006 14:31 |
|
|
joanadavis
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 29, 2004 21:01 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: összeommlott világ
|
atwap írta: másik, ez még tegnap volt: sétálok haza szintén, de már bekanyarodtam az utcánkba, sőt, már a ház előtt vagyok, mikor egyszer csak lepottyan előttem az égő dekk...
ez lósz.r, ennél én sokkal durvábbat mondok. egyszer fél másodpercen se múlt a jobb szemem világa.
megyek a Köztelek utcán, és ott nyitva van egy ajtó. fél hét lehetett talán este. kinn bagóztak az előtérben, és hirtelen kb fél méterrel előttem szemmagasságban egy repülő cigicsikk.
még direkt be is néztem. volt benn szemetes, ilyen cigielnyomós.
hát akkor kérdem én, hogy mi a k.rva ..csáért nem lehet ott elnyomni és kidobni?
akkor annyira megijedtem, hogy nem mertem beszólni, mert örültem a szerencsémnek, de ha szemen dobott volna, abból kegyetlenül perelés lett volna.
és tényleg, ha már valaki fizeti a szemétpénzt, akkor miért nem képes a kukába dobni? vagy a vécébe, mert gondolom sz.rás után is van mivel öblítenie.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára joanadavis szomb. máj. 13, 2006 11:40-kor.
|
pén. máj. 12, 2006 13:38 |
|
|
joanadavis
arany tag
|
Magyarországon ez nem meglepő, másrészt viszont pl a saját családomat tartom olyan rendesnek, hogy a kukába dobja a szemetét, legyen szó cigicsikkről vagy akármi másról, úgyhogy a továbbiakban nem érdekel a dolog.
Egyébként meg pont a szemetelés miatt, azt hiszem, még más eldobott hulladék miatt is lehetne ilyesmit bevezetni, mint pl ujjlenyomatos szemétellenőrzés...
Egy idő múlva úgyis kitalálnak minden sz.rt. Éppen azért, mert egy csomó hülye görény van, aki nem képes felfogni, hogy már civilizálódtunk (és most ne beszéljünk arról, hogy a "hivatásosak" is rossz helyre gyűjtik a szemetet...), és hogy nem kéne így viselkednie.
Ebből meg az államnak is csak haszna lehet, ha figyelmesen büntetget. Több haszna van, mint a szelektív hulladékgyűjtésnek vagy áfaemelésnek (felvirágozna az állam, az egyszer biztos...)
|
pén. máj. 12, 2006 13:32 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Naja, de mi a balkán vagyunk ilyen szempontból is.
Itt nem lesz ilyen nevelés, mert az anyák már terhesen is, meg kismamaként is hülyére szívják magukat. Az hogy a gyereknek árt-e, le van kakálva.
|
pén. máj. 12, 2006 12:05 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
CineDOG írta: Valami jó kis törvény az ilyenre, meg nagy bünti, aztán mehet a feljelentgetősdi. 5000Ft büni az eldobott csikkért, ebből egy ezres a feljelentőnek. Ha a bagós vitatkozik, dns mintavétel. Ha a bagós hazudott, ő fizeti a dns vizsgálat költségeit, ha a feljelentő kamuzott az ezresért, akkor meg ő. A büntetve nevelés az terrorhoz vezet. Ilyen feljelentős világot megértünk már egyszer és nem volt jó (finoman fogalmazva).
Az emberekben a felelősséget kell(ene) felébreszteni a ki buta fejükben. Hogy a saját környezetét kímélje, ne **** oda, ahol eszik.
Onnantól kezdve, hogy valami csoda folytán nem az lesz az irigylésre méltóan jó fej, a 'szabad ember', aki fittyet hány minden szabályra, onnantól lesznek változások.
Németországban nem kellett törvényi szigorral nevelni az embereket. Egyszerűen a nevelés (pici gyerekkortól) és az igényesség napi szinten láthatóságával beleivodótt az emberekbe a rend szeretete.
|
pén. máj. 12, 2006 11:49 |
|
|
atwap
platina tag
|
én is így gondoltam egészen egy órával ezelőttig, szóval ne kiabáld el
|
pén. máj. 12, 2006 10:53 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Soha nem kaptam sms-ben spam-et, pedig már 11 éve ez a számom.
|
pén. máj. 12, 2006 10:30 |
|
|
atwap
platina tag
|
én most kaptam meg a szandrás SMS-t, és már ment is a levél az fvf-re. remélem tényleg van értelme, mert tele a hócipőm az ilyenekkel
|
pén. máj. 12, 2006 10:09 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
pampika írta: Az hogy is van, hogy a kaller simán rágyújthat a vonat folyosóján, míg ugyanezért pár hónapja egy másik kaller 6k-ra büntette haveromat ?! A mi vonalunkon soha nem figyelnek erre. Még szóbeli figyelmeztetés sincs, bünti meg...
De hogy vigadjunk is egyet:
Reggel kiment a bika a dombtetőre legelni. Egész nap legelt már lassan ment
lefele a nap, amikor meglátott egy fehér pontot a távolban.
Gondolkodott mi lehet az, de nem jött ra. A fehér pont kb. 2 óra múlva
odaért a szeme elé. A nyuszika volt az.
Odaszólt neki:
- Te bika menj már arrébb, mert sokáig gyalogoltam és nem akarlak még téged
is kikerülni.
A bika meg se szólalt, meg se moccant úgy telelegelte magát. A nyuszika azt
gondolta, lehet, hogy a bika kicsit nagyot hall, megkéri még egyszer:
- Te bika légy szíves menj már arrébb, mert nem akarlak kikerülni, Tudod???
A bika meg se szólal, meg se moccan. A nyuszika azt gondolja
magában: nem fog most már sz*rakodni!!! Elkezd ordítani a
bikának:
- Te bika nagyon gyorsan hozd arrébb a termetes picsádat, mert ha nem, úgy
szétrúgom, hogy nem tudsz ráülni!!! Érted???
A bika meg se szólal, meg se moccan. Erre a nyuszika:
- Rendben bika te akartad! Egymilliótól elkezdek visszaszámolni és ha addig
nem húzod el magad nagyon nagy baj lesz!!! Érted??
Egy-két óra múlva a nyuszika elér az 5-ig. 5, 4, 3. Háromnál a bika egy
akkora cifrafost nyomott a nyuszikára, hogy a nyuszikának a fülecsúcsát is
belepte a sz*r. A nyuszika kikászálódott a sz*rból, miközben a bika lassan
elballagott. A nyuszi a bika után kiáltott:
- Mivan bazdmeg?? Beszartál (no cenzúra?), hogy jön a nulla???
|
pén. máj. 12, 2006 9:24 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
CineDOG írta: 5000Ft büni az eldobott csikkért, ebből egy ezres a feljelentőnek. Ha a bagós vitatkozik, dns mintavétel. Ha a bagós hazudott, ő fizeti a dns vizsgálat költségeit, ha a feljelentő kamuzott az ezresért, akkor meg ő.
Ha lenne itt :thumbsup:, most csak ennyit "írnék". Egyetértek!!
|
pén. máj. 12, 2006 8:50 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
CineDOG írta: Valami jó kis törvény az ilyenre, meg nagy bünti, aztán mehet a feljelentgetősdi.
az ember képes rendet tenni, de a törvény nem képes rendet tenni.
errefelé sajnos a törvényt megszegni menő, presztizsépítő dolog, és az embereknek (a többségnek) többet ér a saját ilyen jellegű imázsuk, mint a rend.
azt kéne elérni, hogy közmegvetésnek örvendjen az, aki törvényt szeg. mit szólna vajon a szemetelő, ha minden szembejövő leköpné mondjuk? ( )
|
pén. máj. 12, 2006 8:44 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Nem baj. Engem baromira nem hozott lázba ez az egész Megasztár. Az első széria még érdekesnek tűnt, a másodikba néha-néha belenéztem, a 3. viszont már egyáltalán nem érdekel(t).
Ennek akkor lett volna értelme, ha a Megasztárt kb. 2 évente rendezték volna meg, mert így hiába tud valaki állati jól énekelni, el fog tűnni a süllyesztőben.
|
pén. máj. 12, 2006 8:25 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
|
pén. máj. 12, 2006 7:38 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
tibuu írta: Második felvonás: Kééééész! Megy a gyűjteménybe...
|
pén. máj. 12, 2006 7:15 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
tibuu írta: http://kocso.freeweb.hu/legenyagaton.wmv (6,62MB)
Második felvonás:
http://www.zounoktv.hu/muszak/belabacsi_02.wmv
|
pén. máj. 12, 2006 4:13 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Valami jó kis törvény az ilyenre, meg nagy bünti, aztán mehet a feljelentgetősdi.
5000Ft büni az eldobott csikkért, ebből egy ezres a feljelentőnek. Ha a bagós vitatkozik, dns mintavétel. Ha a bagós hazudott, ő fizeti a dns vizsgálat költségeit, ha a feljelentő kamuzott az ezresért, akkor meg ő.
|
csüt. máj. 11, 2006 22:47 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
90% ilyen.
Ugyanis a cigit a cigisek nem tekintik szemétnek, teljesen természetes és bevett dolog, hogy a csikket ott dobják el, ahol éppen eszükbe jut...
Emlékszem, amikor igényesen és gyönyörűen felújították városom egyik forgalmas csomópontján a buszmegállót, és a mögötte lévő térhez illeszkedő díszburkolatot kapott.
Két nap múlva csikkszőnyeg rajta, mert amikor jön a busz, mindenkinek horpad be a feje, hogy még az utolsó kettőt beleszívja, aztán már csak a buszajtó előtt lehet eldobni, azt is az utolsó pillanatban, kifújni meg a buszon...
Van ám kultúra a dohányzásban, nem mondom...! (Tisztelet a kivételnek, ha van...)
Üdv!
|
csüt. máj. 11, 2006 21:48 |
|
|
atwap
platina tag
|
ma sétálok hazafele nagyköróton a kilenc kerben. az úton, 15m-enként kuka. de tényleg, és ez már nagyon a maximum, lehet csak 10... a nő előttem 5m-rel egy jó negyvenes asszony. szívja a dekket, de mint az állat. Már csíkig szívja, mire elér egy pocsojához. van ott már benne vagy 5 dekk. gondolja ***** még ő a hatodikat is... az ilyentől egyszer úgy megkérdezném hogy miért? miért nem lehet a szemetesbe dobni? egész pontosan annak a hamusába el is lehet nyomni és utána beledobni. nem, inkább bele a pocsojába. még egy kis szemét elfér ebbe a városba... egyszerűen nem bírom elviselni az ilyet.
másik, ez még tegnap volt:
sétálok haza szintén, de már bekanyarodtam az utcánkba, sőt, már a ház előtt vagyok, mikor egyszer csak lepottyan előttem az égő dekk... nézek fel, persze már senki sem áll az erkélyen... mégis mi a p*csának kell kidobni a dekket?? ha már az erkélyen cigizik, miért nincs ott neki egy hamusa. ha már nem a lakásba bagzik (amit azért megértek)...
nyugtassatok meg, hogy Ti bagósok nem vagytok ilyenek?
|
csüt. máj. 11, 2006 21:40 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Az hogy is van, hogy a kaller simán rágyújthat a vonat folyosóján, míg ugyanezért pár hónapja egy másik kaller 6k-ra büntette haveromat ?!
|
csüt. máj. 11, 2006 21:35 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Jobb is Neked...
Samsung S-PVA-kkal nem árt vigyázni, újabban trehány elektronikát rak a kiváló kijelzők alá a Samsung és gyönyörűen ditherelnek a monitorai...
Persze nem mind, de meg kell nézni őket alaposan.
Üdv!
|
csüt. máj. 11, 2006 21:31 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Tartózkodom a válaszadással/tól
|
csüt. máj. 11, 2006 20:08 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Árpy írta: McLaca írta: Raven_ írta: Az imént kaptam egy SMS-t a 0681185182-es számról. Én is megkaptam, szinte ugyanakkor. Meg anyám is. Üdv! Ezt az üzit csak azok kapják, akik már legalább 1x igénybe vettek EGY bizonyos telefonos szolgáltatást Ha esetleg Lacáról, vagy rólam el tudod képzelni, az a szíved joga, nade az ő anyukája??
|
csüt. máj. 11, 2006 19:48 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
McLaca írta: Raven_ írta: Az imént kaptam egy SMS-t a 0681185182-es számról. Én is megkaptam, szinte ugyanakkor. Meg anyám is. Üdv! Ezt az üzit csak azok kapják, akik már legalább 1x igénybe vettek EGY bizonyos telefonos szolgáltatást
|
csüt. máj. 11, 2006 19:40 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Küldtem egy szívhezszóló levlélkét az FVF-nek. Aki szintén kapott az ismerkedős spam-ből, és van egy kis ideje, küldjön, hátha több ember panaszára jobban odafigyelnek!
|
csüt. máj. 11, 2006 19:24 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
levike7 írta: Az elvárások a következők: 19", DVI, 4-8ms válaszidő, strapabíróság (nem dobálni akarom, csak nem 2 hónapra tervezek vele), megfelelő garnciaháttér (pl Smasung 3év...), lehetőleg fekete, vagy valami "ízléses szín", és úgy max 100.000HUF-ig.
Samsung SyncMaster 930 BF. Mindenben megfelel a követelményeidnek, bár nem tudom, 100 alá ment-e már, én tavaly novemberben 110-ért vettem. A hozzám látogatók 60-70%-a megjegyzi, hogy milyen szép monitorom van
|
csüt. máj. 11, 2006 19:24 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Raven_ írta: Az imént kaptam egy SMS-t a 0681185182-es számról. Én is megkaptam, szinte ugyanakkor. Meg anyám is.
Üdv!
|
csüt. máj. 11, 2006 18:22 |
|
|
Vendég
|
Raven_ írta: Landsmann írta: Raven_ írta: Az imént kaptam egy SMS-t a 0681185182-es számról. Irány a fogyi védők, mert ami az SMS elején van, az minden csak nem információ. Ha a fogyasztővédelemnek küldök egy csinos kis emailt ( fvf at fvf.hu) a bánatomat részletezve az oldalukon levő címre, az elég lesz? Vagy kell még telefonálni/megjelenni személyesen vagy ilyesmi?
Nem kell megjelenni, nem kell telefonálni az ügyben. Elég ha e-mailben, vagy hagyományos levélben elsírod magad. Az viszont lényeges, hogy a pontos neved, címed (postacím) szerepeljen a levélben, mert máskülönben nem foglalkoznak az ügyekkel. A választ mindenképpen hagyományos postai úton kapod meg. Elméletben 30 napon belül. Nekem egy ügyem van jelenleg is folyamatban két helyen. Az egyik az ASVA-nál, a másik a NHH-nál.
|
csüt. máj. 11, 2006 17:45 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
kerelyfe írta: Rozso írta: Raven_ írta: Az imént kaptam egy SMS-t a 0681185182-es számról. Most kaptam meg én is. Én nem kaptam. Ezért jó a vodás telefonszám. Nekem is vodás számom van. Csak 0620-al kezdődik!
|
csüt. máj. 11, 2006 16:54 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
thomas77 írta: A másik, hogy ha nem kérem a szolgáltatást, akkor ingyen van, viszont ha hagyom életbe lépni a csomagot, akkor ki kell fizetnem az 1 havi ingyenes próbaidőt? Számomra ez elég furcsa...
Maci és a málnás esete. Eltévedtél.
Ők úgy gondolták, hogy ha már kipróbálod, akkor a későbbiekben is használni fogod. Ráadásul előfizetésről van szó, előre be kellett volna fizetned a következő, tehát 2. hónap díját. Ezért fogják jóváírni, ha nem mész be az üfsz irodába. Remélem érhető, mert rohanásban vagyok.
|
csüt. máj. 11, 2006 16:52 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Rozso írta: Raven_ írta: Az imént kaptam egy SMS-t a 0681185182-es számról. Most kaptam meg én is.
Én nem kaptam. Ezért jó a vodás telefonszám.
|
csüt. máj. 11, 2006 15:39 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
pampika írta: Most hívott egy t-comos néni, hogy ajánlana adsl-t akkkciósan Az árakat nem is nagyon figyeltem, csak hogy a csomag korlátlan adatforgalmat biztosítana....
Engem egy hónapja a UPC hívott, hogy nem akarok-e 1 hónap próba internetet. (upc kábeltévém van) Korlátlan adatforgalommal, és ha nem akarom megtartani, akkor visszaviszem a modemet 30 napon belül, és nem kell fizetni semmit. Persze én akartam, ezért beköttettem.
Közeledtem a 30 naphoz, így vissza is vittem a modemet. Kérdés nélkül visszavette a jóember, és úgy mellékesen megjegyezte, hogy ne lepődjek meg azon, hogy a havi számlán meg fog jelenni a chello 1 havi dijja. (mondván, hogy a számla készítésekor nem tudtatták, hogy nem élek ezzel a visszautasíthatattlan ajánlattal) Vagy befizetem az egészet, és később jóváírják, vagy bemegyek személyesen befizetni az aktuális havi kábeltévé előfizetési dijját.
Ezzel az egésszel 2 bajom van. Most figyelhetem, hogy kifizettetik velem az ingyenes használatot, vagy mehetek be megint az ügyfélirodára.
A másik, hogy ha nem kérem a szolgáltatást, akkor ingyen van, viszont ha hagyom életbe lépni a csomagot, akkor ki kell fizetnem az 1 havi ingyenes próbaidőt?
Számomra ez elég furcsa...
|
csüt. máj. 11, 2006 15:30 |
|
|