Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 2:41

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Az imént hívott a T-Comtól egy hölgy. Megkérdezte:
- Ismerem-e a Favorit csomagot? (be szerette volna mutatni)
- Igen, Favorit pluszt használok.
- Mióta?
- Kb. október.
- Akkor viszont hallásra.

Legalább azt néznék meg, hogy a t. ügyfél mit használ, ha már ajánlani akarnak vmit. :twisted:
Sajnos ez nem ilyen könnyű.
Megfigyelted, hogy jelentkezett be? Azt mondta, hogy X.Y. vagyok a T-Com megbízásából? Ha igen, akkor egy kapott lista alapján dolgoznak, ahogy én is csináltam. A T-Com hibája, hogy mikori frissítés. Csomószor adtak minimálos embereket, illetve olyanokat, akik már a UPC ügyfelei.

hétf. máj. 15, 2006 22:13
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Amúgy milyen???
Minőség?

Gyertek ki és nézzétek meg. :wink:
Elég jó, nekünk tetszik. Mezei papként most nem kezdek el felbontásokról, dvd, svcd, junoszt képminőségről, hangkódolásról beszélni, stb... mert nem értek hozzá. Néha, pár pillanatra van, hogy a hang szakadozik. Olyan mint az erős szélzaj.

hétf. máj. 15, 2006 18:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Találtam is pár használható csatornát. Főleg zene + BBC World, Al Jazeera

hétf. máj. 15, 2006 18:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Amúgy milyen???
Minőség?

hétf. máj. 15, 2006 18:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Az én szempontomból ez jobb.

hétf. máj. 15, 2006 18:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nekem nagyon negatív emlékeim vannak az ottani árakról, még fizetővendéglátó szobák terén is.
nekem is :( (10 deka rántott hekk: 2000ft, egy szelet kenyér: 40ft, kifejezés az arcomon: megfizethetetlen... :roll: )
bár ez étel, de nagyon kiakadtam, amikor ezt láttam...
Idézet:
Ha kocsival vagytok
nagyon szeretnék azzal lenni, de az is kölcsönzött lesz minden bizonnyal, mert saját nincs. nem olcós, az biztos, de még sikerült elviselhető árban találni.
Sulla írta:
kb. 1000/nap + IFA volt a díj.
IFA-m sajnos nincs, egy jó állapotban levő KAMAZ jó lesz? :)
Idézet:
Georgikonnak több kollégiuma is van Keszthelyen, szerintem érdemes őket felhívni. www.georgikon.hu
egész jól néznek ki ezek a helyek, legalábbis fotón! ha tényleg annyiba kerül, akkor kifejezetten jó :)

köszi a véleményeket, és segítséget, megpróbálok kihozni valamit a dologból!

hétf. máj. 15, 2006 17:53
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Javaslom ezt a fórumot, ott csak az a téma, és elég profik írkálnak bele.

Üdv!

Jah, csak több, mint 17500 hsz van. 8)

hétf. máj. 15, 2006 17:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Mától üzemel nálunk a DIGI TV szolgáltatása. Segítséget kérnék PÜ-ben, azoktól, akik a meglévő csatornákhoz tudtak plusz csatornákat hozzátenni a Thor műholdakról (mozgatás nélkül). Teljesen amatőr vagyok a témában. Előre is köszönöm!

Ez is ezzel foglalkozó fórum:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=262639&start=1500

hétf. máj. 15, 2006 17:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Javaslom ezt a fórumot, ott csak az a téma, és elég profik írkálnak bele.

Üdv!

hétf. máj. 15, 2006 16:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mától üzemel nálunk a DIGI TV szolgáltatása. Segítséget kérnék PÜ-ben, azoktól, akik a meglévő csatornákhoz tudtak plusz csatornákat hozzátenni a Thor műholdakról (mozgatás nélkül). Teljesen amatőr vagyok a témában. Előre is köszönöm!

hétf. máj. 15, 2006 16:31
platina tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
volt mostanában valaki a Káli-medencében, vagy Hévíz, Keszthely környékén nyaralni? egy 6 fős társaságal mennénk le, és annak nézek éppen utána, hogy milyen olcsó, de normális szálláslehetőségek vannak. valahogy úgy szeretném, hogy a szállás olyan max. 15-20ezerből kijöjjön fejenként egy hétre.
semmi extra nem kell, akár kulcsosház is szóba jöhet :) (csak olyat nem nagyon találtam első nekifutásra neten)

van már pár hely, amit kinéztem, de kíváncsi vagyok hátha valakinek van valami személyes tapasztalata.

Keszthely szélén van egy koli, nem tudom, most éppen melyik felsőoktatási intézmény birtokolja, de nem lehetnek egetverően magas áraik. Két háromagyásban pont el is férnétek. Egy böszme nagy szocreál épület, de szinte a szabadban van, annyira a város szélére tették. Nyáron alig vannak. Van nagy társalgó minden szinten, sőt a szobákhoz hűtőrekesz is jár! (Egy nagy Lehel hűtő alulapokkal kb 20 rekeszre osztva :) ) Én kb. 6 éve voltam ott. Minden szobában van tusoló. Nem egy Ritz, de aludni lehet benne. Akkor kb. 1000/nap + IFA volt a díj. (Igaz én kaptam valami kedvezményt is.)

...

Nos kicsit utánanéztem, a Georgikonnak több kollégiuma is van Keszthelyen, szerintem érdemes őket felhívni. www.georgikon.hu

hétf. máj. 15, 2006 9:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az imént hívott a T-Comtól egy hölgy. Megkérdezte:
- Ismerem-e a Favorit csomagot? (be szerette volna mutatni)
- Igen, Favorit pluszt használok.
- Mióta?
- Kb. október.
- Akkor viszont hallásra.

Legalább azt néznék meg, hogy a t. ügyfél mit használ, ha már ajánlani akarnak vmit. :twisted:

hétf. máj. 15, 2006 9:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
27 éve van a környéken (Rezi mellett) kis házikónk, anyámék májustól októberig ott vannak.

A jó öreg Rezi... Én ott voltam terepkiképzésen harckocsival meg teherautóval a tanpályán. Volt ott "mocsár", ferde utak, sziklapark, kanyon, meg minden. Gondolom ez ma már nem üzemel.

hétf. máj. 15, 2006 8:17
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Sy írta:
Ott voltam...

Legalább te bejutottál. Sajnálom, hogy lemaradtam róla, mert érdekelt volna, de a helyszín megválasztását kicsit eltolták.
Remélem, rövidesen indul egy hasonló koncepcióval rendelkező rádió, mert most támadt egy nagy űr. Hiszen akik DEEJAY nélkül maradtak, nyilvánvalóan nem fogják hallgatni a Slágert, Danubiust, Rádió 1-et és társait.

hétf. máj. 15, 2006 8:09
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
köszi neked is!

de mi ez az üdülési csekk dolog? miért jobb, mintha pénzzel fizetnék?

Azt elméletileg a céged adhatná.
De nem csak csekkel lehet fizetni, csaka szálláshelyek miatt ajánlottam.

vas. máj. 14, 2006 22:47
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
volt mostanában valaki a Káli-medencében, vagy Hévíz, Keszthely környékén nyaralni? egy 6 fős társaságal mennénk le, és annak nézek éppen utána, hogy milyen olcsó, de normális szálláslehetőségek vannak. valahogy úgy szeretném, hogy a szállás olyan max. 15-20ezerből kijöjjön fejenként egy hétre.
semmi extra nem kell, akár kulcsosház is szóba jöhet :) (csak olyat nem nagyon találtam első nekifutásra neten)

van már pár hely, amit kinéztem, de kíváncsi vagyok hátha valakinek van valami személyes tapasztalata.
27 éve van a környéken (Rezi mellett) kis házikónk, anyámék májustól októberig ott vannak.
Nekem nagyon negatív emlékeim vannak az ottani árakról, még fizetővendéglátó szobák terén is.
Ha kocsival vagytok, akkor minél messzebb keressetek szállást Hévíztől, mert irreálisan drága minden. A budapest belvárosi lakásárak 120-150%-a itt a m2 ár, világos, hogy mindenki ehhez (és az ott nyaraló rengeteg német (és egyre több tehetős orosz) pénztárcájához) szabják az árakat.

vas. máj. 14, 2006 22:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
köszi neked is!

de mi ez az üdülési csekk dolog? miért jobb, mintha pénzzel fizetnék?

vas. máj. 14, 2006 22:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Esetleg www.nusz.hu ?

vas. máj. 14, 2006 22:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
köszi!

a HSzSz-t néztem, de ott (legalábbis a Hévíz honlapról elérhető linken) csupa ****-os szálloda volt felsorolva, eléggé égbeszökő árakkal.
eddig a http://www.balaton.hu-n találtam egy-két jó helyet, főleg magánszemélyek kiadó házait. ezek némelyike egész jó árban (2000-2500ft/fő/éjszaka), valószínű ezek egyikét próbáljuk megcélozni majd.

vas. máj. 14, 2006 21:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:

Nyaralni nem, de itt ezen a környéken tartózkodom huzamosabb ideje, hát lehet, hogy a neten nem lesz egyszerű olcsóbb szállást találni, de próbáld meg esetleg a Hévízi Szobakiadók Szövetségén keresztül: magánháznál jóval olcsóbb, és a 6 fő részére teljesen praktikus is, vagy esetleg Gyenesdiás felé, mert ott nem olyan magasak az árak, mint Keszthelyen vagy Hévízen.

vas. máj. 14, 2006 17:35
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. máj. 14, 2006 15:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
:twisted: :lol: Most lebuktál!! :D
Nyugalom... Csak a hugi telefonszámlájának drasztikus emelkedését szerettük volna kideríteni. :P
Csak ismételni tudom magam, bármilyen hihetetlen,de a jelenlegi számommal soha nem küldtem semmiféle emelt díjas / játékban résztvevős/stb üzenetet. (valószínűleg a régebbi számaimmal sem, de arra nem emlékszem 100%-osan)

vas. máj. 14, 2006 14:59
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Melyik terem?

a "nagyterem". mondjuk tegnap amikor magyar zenék mentek, hát, volt egy két elég sz*r...

vas. máj. 14, 2006 14:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
Vagy esetleg szavazás? (Megasztár??)

:twisted: :lol: Most lebuktál!! :D

vas. máj. 14, 2006 14:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen, az.

vas. máj. 14, 2006 13:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mi lehet az a pannonon számlán szereplő "Mobil tartalomszolgáltatás", aminek darabja 400Ft nettó (480Br)? Valamilyen háttérkép / csengőhangletöltés? Vagy esetleg szavazás? (Megasztár??)

vas. máj. 14, 2006 13:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Melyik terem?

vas. máj. 14, 2006 12:44
platina tag

Hozzászólás 
én elindultam a party-ba, de aztán mindenki mondta hogy nem engednek be... elmentem hát E-klubba. aki bejutott, mesélte hogy neki annyira nem tetszett, de persze ez nem jelent semmit...én e-klubba jól éreztem magam, legalább ez megnyugtatott :)

vas. máj. 14, 2006 12:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
szerintem a 3. helyezett nem is olyan ronda, aranyosan vigyorgott legalábbis, nem vicsorgott, mint a többi.
Megvolt 8)

vas. máj. 14, 2006 12:39
Site Admin

Hozzászólás 
mz írta:
Volt valaki a DEEJAY búcsúbulin? A Juventust hallgatva állati sokan lehettek, mert 11 körül már bemondták, hogy bezárt a bejárat, többen ne menjenek, mert nem engednek már be új embereket, annyian vannak és aki arra tart, forduljon vissza és keressenek más szórakozóhelyet. Talán a DEEJAY-nél sem gondolták, hogy ennyi embert érdekel majd a buli, mert ezt mintha csúnyán elszámolták volna.

Ott voltam, ilyen rosszul szervezett beléptetést még nem láttam. A bejárat előtt nem sorban, hanem egy masszában álltak a népek, elesni nem nagyon lehetett. Néhányan megpróbáltak előre tolakodni, ezért mások meg ordibáltak, hogy ők is be szeretnének menni, szóval elég kaotikus volt.

Az, hogy bezárt a bejárat, így nem igaz, mert néha egy-két percre valóban bezárták a piros kaput, de amúgy be lehetett jutni (nekem 3/4 óra alatt sikerült). De bent volt hely azért, bár a bárpultnál vagy negyed óráig kellett állni, mire valaki megkérdezte, hogy mit iszunk, annyira nem bírták az iramot a pultos lányok/fiúk.

De a zene legalább többnyire jó volt.

vas. máj. 14, 2006 11:03
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
3.) ráadásul asszem a MÁV-nál 2 éve már az van, hogy 100km-nél kisebb úton csak az arra kijelölt 1 kocsiban lehet(ne) rágyújtani, de ugye tényleg a kaller is bagózik
Ilyen nincs! Be is mondják az állomáson, hogy nemdohányzó kocsikkal közlekedik.

vas. máj. 14, 2006 9:45
platina tag

Hozzászólás 
joanadavis írta:

ez lósz.r, ennél én sokkal durvábbat mondok. egyszer fél másodpercen se múlt a jobb szemem világa.

megyek a Köztelek utcán, és ott nyitva van egy ajtó. fél hét lehetett talán este. kinn bagóztak az előtérben, és hirtelen kb fél méterrel előttem szemmagasságban egy repülő cigicsikk.

még direkt be is néztem. volt benn szemetes, ilyen cigielnyomós.

hát akkor kérdem én, hogy mi a k.rva ..csáért nem lehet ott elnyomni és kidobni?
akkor annyira megijedtem, hogy nem mertem beszólni, mert örültem a szerencsémnek, de ha szemen dobott volna, abból kegyetlenül perelés lett volna.

és tényleg, ha már valaki fizeti a szemétpénzt, akkor miért nem képes a kukába dobni? vagy a vécébe, mert gondolom sz.rás után is van mivel öblítenie.

No, asszem lehetne írni pár(száz) hasonlót, de én egyszer meg is égettem a szemem, szerencsére éppen csak a szemhéjam. A vonaton volt tavaly, hogy 120fokos nyár, nyitva a vonatablak, támaszkodunk bátyámmal előtte, és előttünk egy cigis meg kipöccintette a hamut az ablakon és pont a szememre vitte a huzat!!!! :evil: Azóta ha ablak közelébe megyek, megnézem, hogy cigizik-e vki egy másik ablaknál!
Aztán én minden nap korán reggel vonatozok fel Pestre, és "nagyon jó" hogy tömve a vonat, állank az emberek, de:
1.) máv hosszabb/több vonatot nem indítana
2.) bagós kocsi üres, merthát a bagós sem akar füstben ülni, hogy ő maga is totál füstös legyen
3.) ráadásul asszem a MÁV-nál 2 éve már az van, hogy 100km-nél kisebb úton csak az arra kijelölt 1 kocsiban lehet(ne) rágyújtani, de ugye tényleg a kaller is bagózik
És mivel utálom a füstöt, inkább állok kint a kocsi előterében, AHOL persze leszálláshoz készülődve MINDENKI ki akar jutni (mert a fülkékből persze valamilyen fizikai hatás miatt biztos már NEM lehet leszállni... :hm: :evil: Így már a peron mellett halad a vonat, már lassít és AKKOR gyújt rá a sok marha sok-sok ember "örömére" mert 17,5 mp-et nem bír ki a vonat megállásáig!!! :evil:
A másik, jó magyar szokás, hogy még a peron előtt, amikor még megy a vonat tuti vagy 30-40-el kinyitja az ajtót és lelép a lépcsőre. Aki fázik, vagy huzatra érzékeny, natán szédül az örüljön ha túléli. DE biztooos megéri nekik, mert így 1,0327 másodperccel előbb le tud szállni. Múltkor meg is lepődött egy srác, mert a vonat hiretelen fékezett, az ajtó elkezdett pecsapódni, a lépcső ilyenkor nyomja kifelé. Nem volt vészes, de nem értem ez miért jó, azért láttam, megijedt ő is. Én meg hülye utánanyúltam, de rájöttem többet sem teszem, engem is ránt vele... Aki ilyen, inkább integetek... :twisted: :twisted:

És pénteken volt, komoly, egy család a dohányzóban ült le (én is oda ültem mert péntk lévén már nem volt kedvem állni :? ), anyuka olyan fél éves gyerekkel, apuka a ~3 éves lányával és mindeketten rágyújtottak!! Még a kislány tök aranyosan így felülről be is fogta az orrát! :evil: Sok embernek meg nem lehet gyereke, az ilyeneknek meg bezzeg... :evil:

Na elnézést, ki kellett írni magamból! :D Terminál fórum, off gyógypedagógia szak!!! :D

vas. máj. 14, 2006 9:25
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Árpy írta:
Szívesen elmentem volna, de gondoltam, hogy full house lesz, mert mindenhol erről beszéltek, mindenhol ezt hirdették. Ráadásul ingyen volt, így biztos volt sok "kedves barátunk", akiknek inkább a rádió cé buliba kéne járniuk :twisted:

Engem is érdekelt volna, még inkább fizettem is volna x rugós beugrót, de így várható volt, hogy ott lesz sok ember a "sziasztok" és a "gyere wazze, ingyé van" kategóriából. :evil:

vas. máj. 14, 2006 8:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szívesen elmentem volna, de gondoltam, hogy full house lesz, mert mindenhol erről beszéltek, mindenhol ezt hirdették. Ráadásul ingyen volt, így biztos volt sok "kedves barátunk", akiknek inkább a rádió cé buliba kéne járniuk :twisted:

vas. máj. 14, 2006 8:22
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Nocsak-nocsak, lekötöd magad :D?

Na, azért itt még nem tartok! :)

Macika írta:
Erre gondoltál?

Ó! Igen, erre! Köszi! :)
Inkább ez a smiley illett volna az általam leírt "sztárok" után.

Tegnap este meglepően korrekt volt a Juventus rádió, este 11 és éjfél között leadtak egy Rádió DEEJAY emlék mix-et. (Titokban meg valószínűleg örültek, hogy egy konkurenssel kevesebb.) Ennek ellenére szerintem nagyon korrekt lépés volt, hisz nemrég még versenytársak voltak.

Volt valaki a DEEJAY búcsúbulin? A Juventust hallgatva állati sokan lehettek, mert 11 körül már bemondták, hogy bezárt a bejárat, többen ne menjenek, mert nem engednek már be új embereket, annyian vannak és aki arra tart, forduljon vissza és keressenek más szórakozóhelyet. Talán a DEEJAY-nél sem gondolták, hogy ennyi embert érdekel majd a buli, mert ezt mintha csúnyán elszámolták volna.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz vas. máj. 14, 2006 8:22-kor.

vas. máj. 14, 2006 8:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tudod, hogy a zsűri nem csak a szépséget nézi.
Ráadásul ők ellentétesen értelmezik a szép szó jelentését :twisted:

vas. máj. 14, 2006 6:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Miss Universe Hungaryba nem jelentkeznek szép lányok? Így nem csoda, ha ilyenek a az udvarhölgyek, meg a királynő....

szomb. máj. 13, 2006 19:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Újabb csapást mértem az illegális filmforgalmazóra, akik a hírlevélnek nevezett spammel zaklattak:

http://firstweb.hu/?page=404&path=/&domain=color.firstweb.hu&user=color

Folytatom a harcot tovább.

Gratula!

A kéregetős emailnek meg valami netes oldalnak utána kellene néznie... az index.hu szokott ilyeneknek utána menni....

szomb. máj. 13, 2006 18:11
Moderátor

Hozzászólás 
mz írta:
Miért nincs hányós smiley?! :?:
Kép

Erre gondoltál?

szomb. máj. 13, 2006 16:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Ááá! Végre vége van a déli hardcore eljegyzési ebédnek.
Nocsak-nocsak, lekötöd magad :D?

szomb. máj. 13, 2006 16:18
Hozzászólás 
Tegnap beidéztem egy adománykolduló levél szövegét. Akkor válaszoltam neki és feljelenttéssel fenyegetőztem, ugyan honnan tudja a címemet. Ezt válaszolta:

Forumban találtam a címet igy küldtem!

Üdv. János

Megemlítettem neki a nagyon informatív weboldalát is, de arról egy szót sem írt. Kamu az egész. De azt sem hiszem el hogy egy fórumban találta a címemet, mert azzal a címmel már legalább másfél két éve nem szóltam hozzá semmihez. Szóval gázos Jancsika nagyon.

szomb. máj. 13, 2006 15:58
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ááá! Végre vége van a déli hardcore eljegyzési ebédnek.
A kaja jó volt, de a háttérzene... CD-ről a következő "sztárok" szóltak: Mulatós Misi, Bunyós Pityu, Matyi és a hegedűs. :twisted:
Miért nincs hányós smiley?! :?:

Most szusszanok egyet és jön az esti névnapi ebéd. Jól el lett bszva a napom. :?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz szomb. máj. 13, 2006 16:01-kor.

szomb. máj. 13, 2006 15:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Jujj, Bronzi! Egy alapítótag ilyet kérdez, miközben a fél életét itt tölti? :hm: ]:->
Jov(h)anna... Télleg nem tudtaja bronzi, férfijassan be is vallom... :oops: De igen meglepett a tény, mert ez annyira nem egy nagy és új durranás, hogy "westelnél" ne legyen... :roll:

szomb. máj. 13, 2006 12:20
arany tag

Hozzászólás 
nem a vallás tiszteletéről van szó, de mindegy

azért én örülnék egy V. F.-nek

szomb. máj. 13, 2006 11:44
platina tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
joanadavis írta:

hát akkor kérdem én, hogy mi a ***** Istenért nem lehet ott elnyomni és kidobni?

Én kérek elnézést! De legalább nagybetűvel van írva.

Egyetértek, ha a vallást nem tiszteljük, akkor legalább egymást tiszteljük meg ennyivel, köszönöm.

szomb. máj. 13, 2006 11:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tipikusan magyar történet...

http://index.hu/politika/belfold/szele0512/

szomb. máj. 13, 2006 11:09
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Tudja valaki, hogy a T-Mobile-nak van-e cellainfo szolgáltatása? És ha van, akkor hogyan kell beállítani? Panninál sikerült, de azokkal a beállításokkal a T-Mob nem ad cellainfót.

...bizti, hogy nincs! :(

szomb. máj. 13, 2006 8:34
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Tudja valaki, hogy a T-Mobile-nak van-e cellainfo szolgáltatása? És ha van, akkor hogyan kell beállítani? Panninál sikerült, de azokkal a beállításokkal a T-Mob nem ad cellainfót.

Jujj, Bronzi! Egy alapítótag ilyet kérdez, miközben a fél életét itt tölti? :hm: ]:->

szomb. máj. 13, 2006 7:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Ha lenne, tudnánk róla.
- Elsőként hozták volna ki, mint innovatív szolgáltatást (a'lá MMS).
- Előfizetéses ügyfelek fizetnének érte.

Egyébként néha a Vodafone-nak van cellainfója a Hungaroringen, és volt a Westendben.

A beállítások univerzálisak.

szomb. máj. 13, 2006 7:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Én úgy tudom neki nincs. De ennek a topiknak a végét is nézd meg, több szolgáltatóról is volt szó.

szomb. máj. 13, 2006 7:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 785  Következő