Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 19:38

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Big P. írta:
De ezek nem nyitogatósok....

Igen, de a támogatottságuk, a berhelhetőségük jobb.

Ezt neked kell eldöntened. Amilyen kritériumokat leírtál, az mpx220-at rád tervezték. :lol: :lol:

csüt. máj. 18, 2006 21:16
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Krisi047 írta:
hi!
hogy lehet az megcsinálni hogy pl. minden este 22kor kikapcsoljon és reggel 7kor pedig be?

hungazsi írta:
hy!

Nem tudja valaki hogy honnan tudnám beszerezni a 200asomra a battery pack pro progit??

Cyberhorse autoflight. Ha nem tudod hol keresd kérdezd a többieket. Rühellek Marketingelni. :lol: :lol: :lol:

hungazsi ez neked is szólt. :lol: :lol: :lol:

csüt. máj. 18, 2006 21:11
arany tag

Hozzászólás 
hi!
hogy lehet az megcsinálni hogy pl. minden este 22kor kikapcsoljon és reggel 7kor pedig be?

csüt. máj. 18, 2006 21:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
phoenix_art írta:
Légyszives már csak azt szeretném ha valaki elmondaná hogyan lehet mp3-at berakni csengőhangnak SUPERMOTO2-ben! :roll:

Tudtommal nem lehet csak WMA-t :( .

csüt. máj. 18, 2006 19:48
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
hy!

Nem tudja valaki hogy honnan tudnám beszerezni a 200asomra a battery pack pro progit??

csüt. máj. 18, 2006 19:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Légyszives már csak azt szeretném ha valaki elmondaná hogyan lehet mp3-at berakni csengőhangnak SUPERMOTO2-ben! :roll:

csüt. máj. 18, 2006 17:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Akkor 3 - 1 a SUPERMOTO2 javára?? :roll: :D

csüt. máj. 18, 2006 17:49
arany tag

Hozzászólás 
kinsy írta:
kinsy írta:
mick07 írta:
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni mivel mobil téren sajnos laikus vagyok. 18. születésnapomra mobiltelefont fogok/szeretnék kapni, és azt tudom,hogy mik az igényeim azonban nem tudom őket párosítani egy készülékkel. Tehát szeretném,hogy legyen a telefonban: windows alapú oprendszer,

Asszem a te embered az mpx220, ...

A Hun SP Club-on most egy két emberke meg akar válni a T-mobil SDA-jától...esetleg kérdezz rá ott is...

Ja a német Otto magazinban (online) 200 eurójért lehet rendelni watta új sda-t asszem toimtom nav. software-rel.

Egy nagyon jó telefon/pda adatbázis van a windows CE portál-on: http://www.windowsceportal.hu/index.php ... om=hardver

De ezek nem nyitogatósok....

csüt. máj. 18, 2006 17:19
arany tag

Hozzászólás 
total_eclipse írta:
Nekem is SM2 van fent, és semmi bajom nincs vele. A 2005-ös nekem sem jött be, pedig működött a 256MB-os Kingston kártyámmal is - igaz, nagyon lassan...
A Hellomoto feliratnál is csak kb. 2-szer fagyott le eddig, pedig lassan 2 éve megvan, és nyúzom is rendesen...

Csak akkor fagy le a kezdőképernyőnél ha tele a memória vagy gyenge az akksi. Nekem is supermoto van, szerintem is jó, a sok telepített program ill csatolást tartalmazó emailek sokasága le tudja lassítani az op rendszert.

dr.zsoo

csüt. máj. 18, 2006 14:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem is SM2 van fent, és semmi bajom nincs vele. A 2005-ös nekem sem jött be, pedig működött a 256MB-os Kingston kártyámmal is - igaz, nagyon lassan...
A Hellomoto feliratnál is csak kb. 2-szer fagyott le eddig, pedig lassan 2 éve megvan, és nyúzom is rendesen...

csüt. máj. 18, 2006 10:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM
ezüst tag

Hozzászólás 
kinsy írta:
mick07 írta:
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni mivel mobil téren sajnos laikus vagyok. 18. születésnapomra mobiltelefont fogok/szeretnék kapni, és azt tudom,hogy mik az igényeim azonban nem tudom őket párosítani egy készülékkel. Tehát szeretném,hogy legyen a telefonban: windows alapú oprendszer,

Asszem a te embered az mpx220, ...

A Hun SP Club-on most egy két emberke meg akar válni a T-mobil SDA-jától...esetleg kérdezz rá ott is...

Ja a német Otto magazinban (online) 200 eurójért lehet rendelni watta új sda-t asszem toimtom nav. software-rel.

Egy nagyon jó telefon/pda adatbázis van a windows CE portál-on: http://www.windowsceportal.hu/index.php ... om=hardver

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kinsy csüt. máj. 18, 2006 10:41-kor.

csüt. máj. 18, 2006 10:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Én a supermotot:D használom és naon ott van! Semmi bibi nincs vele... Kipróbáltam a 2005-öt is....de felejtős...nincs jobb ennél! Úgyhogy SM2003!!!!!

csüt. máj. 18, 2006 10:15
arany tag

Hozzászólás 
phoenix_art írta:
Sziasztok! Melyik 2003-as win a jobb szerintetek és miért? MPX land vs. Supermoto2
Várom a választ mert vissza szeretnék térni 2005-ről de tudni akarom melyiket válasszam.

Keress ra, volt mar rola szo. De hogy megkonnyitsem a dolgod: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=569322&highlight=mpxland+supermoto2#569322
A bekapcsolas bughoz meg annyit hozzatennek, hogy Supermoto2 alatt kb. heti rendszeresseggel elofordult, hogy bekapcsolaskor a Hellomoto feliratnal megfagyott a telo, es csak akksi levetel (neha tobbszori levetel+visszarakas) segitett. Mpxland-nel ez az utobbi fel ev alatt max. ha 1-2x elojott, de az is csak akkor, ha mar nem volt eleg szufla az akksiban, hogy bebootoljon.

szer. máj. 17, 2006 20:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Melyik 2003-as win a jobb szerintetek és miért? MPX land vs. Supermoto2
Várom a választ mert vissza szeretnék térni 2005-ről de tudni akarom melyiket válasszam.

szer. máj. 17, 2006 18:45
vas-tag

Hozzászólás 
Ez tényleg jól hangzik! Utána kérdezek még ott is, de nagyon sokat segítettél, köszönöm szépen!

szer. máj. 17, 2006 18:02
arany tag

Hozzászólás headset
Sziasztok!!!

Most vettem egy HS120as headsetet és megy meg minden csak a gombja nem működik.
Nincs erre valami szoftveres megoldás???

A válaszokat előre köszönöm!

szer. máj. 17, 2006 16:57
ezüst tag

Hozzászólás 
mick07 írta:
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni mivel mobil téren sajnos laikus vagyok. 18. születésnapomra mobiltelefont fogok/szeretnék kapni, és azt tudom,hogy mik az igényeim azonban nem tudom őket párosítani egy készülékkel. Tehát szeretném,hogy legyen a telefonban: windows alapú oprendszer, min.1.3mpx-es kamera, jó minőségű videót tudjon készíteni, kb 512 mb memória(esetleg bővíthető), "kinyithatós legyen", nézhessek rajta filmet - lehessen hozzá nvenni fülhallgatót, játékok támogatása(doom stb.), bluetooth...

Asszem a te embered az mpx220, ugyanis az 1.3 mpixel-es kritérium kizárja az elérhető árú HTC gyártmányokat.

A jó minőségű videót majd mpx220 tulajok tudják(nekem mpx200-am van), de ahogy nézegettem, még nem álltak le a digitális vidókamerák fejlesztésével... :lol: :lol: :lol:

A többi paraméter megfelel, van külön mpx220 topic a terminálon esetleg ott kérdezz rá az előnyökre/hátrányokra.

A procija jól húzható, ki lehet küldeni a 200Mhz-et 260 környékére. :lol: :lol:

Szerk.: De hülye vagyok :oops: az ára függetlenül olyan 54000,- Ft. szokott lenni.

szer. máj. 17, 2006 16:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Big P. írta:
Igen....Amit keresel,pl: a Sprite Backup nevű cucc-smartfoneheavenen megleled sztem...

Köszönöm, megtaláltam. :)
A kérdésem :ugyanugy müködik mint a PCn? Lementem a rendszert és ha valami geb.asz történik (masterreset), visszaállitható a mentés elötti állapot?
Beleértve a telepitett progikat is.
Köszi

Üdv: Muky

szer. máj. 17, 2006 8:32
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni mivel mobil téren sajnos laikus vagyok. 18. születésnapomra mobiltelefont fogok/szeretnék kapni, és azt tudom,hogy mik az igényeim azonban nem tudom őket párosítani egy készülékkel. Tehát szeretném,hogy legyen a telefonban: windows alapú oprendszer, min.1.3mpx-es kamera, jó minőségű videót tudjon készíteni, kb 512 mb memória(esetleg bővíthető), "kinyithatós legyen", nézhessek rajta filmet - lehessen hozzá nvenni fülhallgatót, játékok támogatása(doom stb.), bluetooth...hirtelen nem jut több az eszembe...örülnék, ha tudnátok segíteni. előre is köszönöm. Annyi a lényeg,hogy azért nem vagyok/vagyunk annyira elereszteve lével, bár gondolom(nem tudom), ezeket a képességeket drága telefon rejti, tudok komprumisszumot kötni.

szer. máj. 17, 2006 6:25
arany tag

Hozzászólás 
Muky írta:
Sziasztok.
Lehet valahogy a telcsiről backupot késziteni?(Mpx200)

Igen....Amit keresel,pl: a Sprite Backup nevű cucc-smartfoneheavenen megleled sztem...

kedd máj. 16, 2006 20:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok.
Lehet valahogy a telcsiről backupot késziteni?(Mpx200)

kedd máj. 16, 2006 18:25
platina tag

Hozzászólás 
kinsy írta:
Atombalu írta:
emlekszem regen majdnem vettem egy ilyen telót, mostmár látom hulyeseg lett volna. :D

Én a banki átutalásaimat ezen intézem pl. és te?

Én a számítógépemről :lol:

Idézet:
Ha hazaérek, cellainformáció alapján automatán lekussol a telefonom(néma mód) este 10-kor lekapcsol, reggel 6-kor fel.

na ez tetszik :!:

Idézet:
Messengert, skype-ot erről nyomom, e-mail fullban (mellékletekkel), videó(amennyit a kari elbír) mp3, full-os játékok, gps navigációs rendszer.

Messengert lehet erről is. E-mail asszem ide is johet barmekkora. Video, mp3, jatekok is megy a telón.
De hozzáteszem, h nem messengereznék es nem skype-olnék a telomrol, mert akkor kulonben mikor telefonálnék rola ? :D

Idézet:
Ne haragudj, a páromnak D750i-je van(hasonló paraméterekkel, mint neked a képed alapján), eléggé messze van még a windows-tól.

Nem haragszom, hisz egy telefon valóban messze áll egy operációs rendszertől es fordítva :lol:

Hello

kedd máj. 16, 2006 16:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Atombalu írta:
emlekszem regen majdnem vettem egy ilyen telót, mostmár látom hulyeseg lett volna. :D

Én a banki átutalásaimat ezen intézem pl. és te?
Ha hazaérek, cellainformáció alapján automatán lekussol a telefonom(néma mód) este 10-kor lekapcsol, reggel 6-kor fel. Messengert, skype-ot erről nyomom, e-mail fullban (mellékletekkel), videó(amennyit a kari elbír) mp3, full-os játékok, gps navigációs rendszer.

Ne haragudj, a páromnak D750i-je van(hasonló paraméterekkel, mint neked a képed alapján), eléggé messze van még a windows-tól.

Hozzátenném, az mpx200 2003-as kiadású teló.

uff. kinsy.

kedd máj. 16, 2006 12:09
arany tag

Hozzászólás 
Atombalu írta:

:?:

kedd máj. 16, 2006 8:08
platina tag

Hozzászólás 

kedd máj. 16, 2006 0:12
arany tag

Hozzászólás 
Jön a vb és Advent kolléga rálelt erre:

http://www.resco.net/smartphone/wmmobil/default.asp

hátha valaki megnézné....

hétf. máj. 15, 2006 23:43
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A Fizz Weather 2.1 meg van valakinek? Vagy a 2.2-höz tudtok okosságot?

Egyébként melyik progival lehet kiszedni az outlookból a duplikációkat? Véletlenül kétszer tettem fel a namedayst! :))

hétf. máj. 15, 2006 19:48
arany tag

Hozzászólás 
danner írta:
sziaszotok, én is nemrég vettem az mpx200-asomat és az lenne a kérdésem, hogy magyar nyelvű T9 szótárat lehet-e rá varázsolni? a korábbi hsz-ek között nem nagyon volt erről szó
köszi szépen
d

Persze! A fennt említett oldalon (http://spsector.xdl.hu) van leírás, de attól függ, hogy WM 2003 vagy WM05-e? Utóbbi leírása az ottani fórumon van.

hétf. máj. 15, 2006 14:04
vas-tag

Hozzászólás 
sziaszotok, én is nemrég vettem az mpx200-asomat és az lenne a kérdésem, hogy magyar nyelvű T9 szótárat lehet-e rá varázsolni? a korábbi hsz-ek között nem nagyon volt erről szó
köszi szépen
d

hétf. máj. 15, 2006 13:41
arany tag

Hozzászólás Re: WM2005
NeoXon írta:
STeeL666 írta:
Sziasztok!

Segitseget szeretnek kerni, teljesen el vagyok keseredve... :(
Par napja sikerult szert tennem egy ilyen gyonyorusegre, wm2003-mal... a forumon postoltak alapjan feltettem ra a wm2005-ot (nem volt gyenge feladat atolvasni mind a 16X oldalt)... minden rendben megy egeszen az utolso hard resetig... utana csak feher kepernyo van es semmi mas... a telo unlockolt, es egy felgigas Kingston kartya van benne... ja igen! az is segitseg lenne, ha valaki tudna esetleg wm2003 image-t adni... ui. a tudatlan ember magabiztossagatol vezerleve nem backupoltam... :S

Sokaknak volt problemaja mpx200-on a wm2005 - Kingston parositassal.
En az mpxland 2003-at ajanlanam, de masok a supermoto2-re eskusznek.

nem lehet,h lassú a kártya?

hétf. máj. 15, 2006 10:54
arany tag

Hozzászólás Re: WM2005
STeeL666 írta:
Sziasztok!

Par napja sikerult szert tennem egy ilyen gyonyorusegre, wm2003-mal... a forumon postoltak alapjan feltettem ra a wm2005-ot (nem volt gyenge feladat atolvasni mind a 16X oldalt)... minden rendben megy egeszen az utolso hard resetig... utana csak feher kepernyo van es semmi mas... a telo unlockolt, es egy felgigas Kingston kartya van benne... ja igen! az is segitseg lenne, ha valaki tudna esetleg wm2003 image-t adni... ui. a tudatlan ember magabiztossagatol vezerleve nem backupoltam... :S

Sokaknak volt problemaja mpx200-on a wm2005 - Kingston parositassal. Valamiert nem akarnak egyutt mukodni.
2003-as romokat talalsz az http://spsector.xdl.hu oldalon, letoltesek->Operacios rendszerek->mpx200.
En az mpxland 2003-at ajanlanam, de masok a supermoto2-re eskusznek.

vas. máj. 14, 2006 20:57
vas-tag

Hozzászólás Mac felismerés
Hellóka!
Miért nem ismeri fel a Macem az mpx200at? Így nem tudok rá zenét pakolni, és benne van a kártya!
Vki segítsen köszke!!

vas. máj. 14, 2006 19:43
vas-tag

Hozzászólás WM2005
Sziasztok!

vas. máj. 14, 2006 19:07
ezüst tag

Hozzászólás 
boti20 írta:
Sziasztok !

Van egy kis problémám ezzel a True Connect progival. Minden klasszul működik, csak SMS íráskor mármelyik betű lenyomására billenytyűzeten a telefonon csak egy 0 jelenik meg. Találkozot már valaki ezzel a problémával?
Ha tud valaki segítsen!

Válaszaitokat előre is köszönöm.

Nálam is ez a tünet sajnos.
De tapasztalataim szerint ez a 2003 verzió alatt jön elő. MW5 alatt tökéletesen müködik.
Próbáltam a sima 1.0 verzióval ,de az sajnos használhatattlan mert lejárt a próbaverzió.Ha valaki tud hozzá bigyót azt megköszönném.

Mindenkinek további szép napot.
Muky

vas. máj. 14, 2006 8:11
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!!!

Kedden kapok unokatestvéremtől egy headsetet e398-hoz és azt mondja jó minőségű, csak a mikrofonja nem működik.
Azt mondta van hozzá valami progi amivel jó. Igaz ez és ha igen melyik az?

szomb. máj. 13, 2006 20:44
arany tag

Hozzászólás 
boti: sajna nálam is ugyanez a helyzet

szomb. máj. 13, 2006 19:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok !

Van egy kis problémám ezzel a True Connect progival. Minden klasszul működik, csak SMS íráskor mármelyik betű lenyomására billenytyűzeten a telefonon csak egy 0 jelenik meg. Találkozot már valaki ezzel a problémával?
Ha tud valaki segítsen!

Válaszaitokat előre is köszönöm.

szomb. máj. 13, 2006 18:44
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
Elvileg kell egy MMS kliens program, pl. az Arcsoft MMS. De egyreszt vagy jo 2 oran at vadasztam a neten, mert mindenhol halott volt a link, vagy nem angol verziot talaltam (helyett jo sok oroszt meg csehet).
De azzal sem ertem sokat, mert Vodafone-nal sehogy sem tudtam mukodesre birni. Kb. masfel honapja irtam meg a forumba, de azota sem jott valasz arra, hogy megy-e valakinek az mms wm2003-on vodafone-nal. Az arcsoft-os excel tablabol neztem a beallitasokat, de meg sem moccan. Az uzenet fejlecet letolti ugyan, de se elolvasni nem tudom a beerkezo uzeneteket, se kuldeni nem tudok. Connection error-t vagy valami hasonlot ir folyton.
Ha valakinek sikerul megoldania, akkor szoljon legyen szives!

Az MMS nekem sem megy (Pannon), pedig belőttem mindent, de ha esetleg érdekel van egy angol+ebből fordított magyar arcsoft-om itt:
http://www.vivaweb.hu/vagany/mms_wm03_mpx200.zip
A fordítást RViktor-nak köszönjük :wink:

csüt. máj. 11, 2006 17:03
arany tag

Hozzászólás 
kisa2003 írta:
Uhh....hát ez nagyon nem megy...2003am van és tök el vagyok az MMs-el akadva. Pedig kéne, mert a barátnőm nem tud képet küldeni :oops: szóval HELPPPPPPP!!!!!
S.O.S.

Elvileg kell egy MMS kliens program, pl. az Arcsoft MMS. De egyreszt vagy jo 2 oran at vadasztam a neten, mert mindenhol halott volt a link vagy nem angol verziot talaltam belole (hanem tobbfele oroszt meg csehet).
De azzal sem ertem sokat, mert Vodafone-nal sehogy sem tudtam mukodesre birni. Kb. masfel honapja irtam meg a forumba, de azota sem jott valasz arra, hogy megy-e valakinek az mms wm2003-on vodafone-nal. Az arcsoft-os excel tablabol neztem a beallitasokat, de meg sem moccan. Az uzenet fejlecet letolti ugyan, de se elolvasni nem tudom a beerkezo uzeneteket, se kuldeni nem tudok. Connection error-t vagy valami hasonlot ir folyton.
Ha valakinek sikerul megoldania, akkor szoljon legyen szives!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NeoXon csüt. máj. 11, 2006 17:13-kor.

csüt. máj. 11, 2006 0:16
arany tag

Hozzászólás Re: frissítés
artii írta:
Halihó!
Szal van 1 mpx200asom, 2003as oprendszer van rátelepítve, emiatt nem igazán használom, mivel zavar, hogy angol az egész... Hogyan tudnám rátelepíteni a 2005ös magyar verziót, és honnan szerezzem meg? Plííz, help, kössz

Én úgy tudom, hogy volt egy-két ember aki elkezdte HexEditorral meg egyebekkel fordítgatni, de hogy mi lett a vége? Majd jönnek és elmesélik. Amúgy tudomásom szerint nincs jelenleg kész magyar kiegészítés.

szer. máj. 10, 2006 12:44
vas-tag

Hozzászólás frissítés
Halihó!
Szal van 1 mpx200asom, 2003as oprendszer van rátelepítve, emiatt nem igazán használom, mivel zavar, hogy angol az egész... Hogyan tudnám rátelepíteni a 2005ös magyar verziót, és honnan szerezzem meg? Plííz, help, kössz

szer. máj. 10, 2006 0:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Uhh....hát ez nagyon nem megy...2003am van és tök el vagyok az MMs-el akadva. Pedig kéne, mert a barátnőm nem tud képet küldeni :oops: szóval HELPPPPPPP!!!!!
S.O.S.

kedd máj. 09, 2006 19:21
ezüst tag

Hozzászólás 
HAHÓ! Újabb okos kérdés: MPX 200on hogy tom báíllítani az MMS-t? Egyszerűen nem találom a menüpontot, ahol be tom állítani. köcce előre :roll:

kedd máj. 09, 2006 17:43
arany tag

Hozzászólás 
Big P. írta:
Ez gyári háttér?

igen a wm5 opokben ez gyárilag bent van ez a háttérkép.

kedd máj. 09, 2006 16:21
arany tag

Hozzászólás 
és igy néz ki ez ma egy v1240 es névre keresztelt HTC tornadon:

Kép[/quote]

Ez gyári háttér?

kedd máj. 09, 2006 12:25
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon hát azért csak félig találtad el a valóságot! :D
sose volt mpxem igy sem sm2-t sem mpxlandot sem használtam sose. én 2003se-vel szálltam be a játékba egy spv c500-al (bár igy is van akinél elöbb, de ujabb oprendszerrel :D )

Az a homescreen a datumból is láthatóan 2005 majiusi, szóval nem mai példány, de ha ma csinálnám meg ezt, akkor is ugyanigy:

A felso 2 ikonsor, a batterypackpro (legutso 1.5.1) iconbar homescreenje az alap, allatta ugyenennek a batterybar plugja, majd a szokásos carrier plugin.
A névnap: egyedi iromany az "alldayevent" pluginba, ami a namedaysnek köszönhetöen irja ki az adott névnapot.

és igy néz ki ez ma egy v1240 es névre keresztelt HTC tornadon:

Kép

hétf. máj. 08, 2006 20:41
arany tag

Hozzászólás 
Muky írta:
Az mitől lehet, hogy elindítom az OmapClock progit és alapra 120 MHz-et ír? :shock: (MW5 van a szerkentyün)
Igy max. 138 MHz-et tudok beállitani neki.(ami ha normálisan menne akkor 150 MHz lenne)

Köszi.

Ugy emlekszem wm2005 alatt alapbol 120Mhz-n megy csak a telo, csakugy, mint Smartphone 2002 rendszer alatt, hiszen ez az mpx200 alaporajele. A wm2003 buheralja meg, hogy 132Mhz-n menjen.
Az Omap Overclocker meg tovabbi huzast tesz lehetove, felteve, hogy birja es nem fagy meg tole a rendszer.

hétf. máj. 08, 2006 20:27
arany tag

Hozzászólás 
Igy elso ranezesre Kremo Supermoto2 vagy mpxland wm2003-at hasznalt, egy olyan theme-el, ami kis ikonokat tesz ki a nagyobbak helyett.
Mellesleg tudtommal a Batterpack Pro is tud ilyet (kis ikonok), de nem 100% hogy ez a progi neve, meg regen probaltam, de nekem nem valt be.
A programok kozotti valtasra pedig az Xbar2-t hasznalta, azota abbol mar van ujabb is.
Egyebet nem tudok elmondani, majd jon Kremo is megmondja mennyire mondtam hulyeseget :)

hétf. máj. 08, 2006 20:24
ezüst tag

Hozzászólás 
hungazsi írta:
Kremo!

Megmondanád nekem hogy hogy csináltad azt az alapképernyőt??
És hogy tudnám én megcsinálni az mpxlandommal??

Igen-Igen, ez engem is érdekel.
Az mitől lehet, hogy elindítom az OmapClock progit és alapra 120 MHz-et ír? :shock: (MW5 van a szerkentyün)
Igy max. 138 MHz-et tudok beállitani neki.(ami ha normálisan menne akkor 150 MHz lenne)

Köszi.

hétf. máj. 08, 2006 18:55
arany tag

Hozzászólás 
Kremo!

Megmondanád nekem hogy hogy csináltad azt az alapképernyőt??
És hogy tudnám én megcsinálni az mpxlandommal??

hétf. máj. 08, 2006 18:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 188  Következő