Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 8:38

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Gondolom valamilyen Commandered van. B64-be átkonvertálom és feldarabolom, úgy küldöm. Pár perc.

Elküldve.
Ok! Total Commander biztosan megeszi. Akkor várok... ;)

szer. máj. 17, 2006 7:29
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Landsmann írta:
No, elküldtem. Kicsit késtem,
Még mindig nincs itt... Ha egyszerűen átneveznéd? Vagy bezip-elnéd és úgy csatolnád? Már nagyon kellene... ;)

Átnevezés, zippelés nem megoldás, mert a rendszer belenéz és nem küldi el. A darabolás eddig bevált, de akkor bonbyolítom a helyzetet egy kicsit. Gondolom valamilyen Commandered van. B64-be átkonvertálom és feldarabolom, úgy küldöm. Pár perc.

Elküldve.

szer. máj. 17, 2006 6:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Igen. Ez tényleg így van. Csak így még nehezebb, hogy még haza se jött azóta és bennem még az a lány él, akinek elengedtem a kezét a reptéren és szeretett.
Ezt jegyezd meg. Néhány év múlva ez egy csodálatos emlék lesz. Fel a fejjel! Nem vagy egyedül. Nézz körül! :)

szer. máj. 17, 2006 6:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
No, elküldtem. Kicsit késtem,
Még mindig nincs itt... Ha egyszerűen átneveznéd? Vagy bezip-elnéd és úgy csatolnád? Már nagyon kellene... ;)

szer. máj. 17, 2006 6:38
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
És már a női vezetők is totál aggresszívek, 1000 hajtanak, elmosodott (ezen a téren is) a nemi különbség.
Sajnos nagyon így van...

kedd máj. 16, 2006 23:09
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
c3po írta:
...
Udv.

a történet miatt részvétem.

A baj ebből, hogy a levonható tanulság nem az, hogy javítsuk meg a világot
"Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me. "

hanem az, hogy a világ ilyen, igazságtalan, az erőszak uralja és a legjobb amit tehetünk, hogy behódolunk, teret engedünk neki, miközben mi magunk, személyes boldogulásunk érdekében meghasonlunk.

kedd máj. 16, 2006 22:56
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Vasárnap este a Nagykörúton: kisbabát váró házaspár sétál át az egyik mellékutca zebráján, a zöld lámpa biztonsága mellett, már majdnem a felénél tartanak, amikor a körútról lassítás nélkül eléjük kanyarodik egy kocsi. Megállnak, hátralépnek, közben a férj nemtetszése jeléül két kezét vállmágassságig felemeli. Kocsi mögött folytatják/folytatnák útjukat, de a sofõr kipattan és fenyegetõen közeledik.

Ingerült sofõr: Mi van bazdmeg, nem tetszik valami?
Férj: Csak az nem, hogy a zebrán majdnem elütöttél.
S: És akkor mi van? Akkor má' rögtön emeled a kezed? Azt hitted, nem merek kiszállni? (Fenyegetõen tovább közeledik.)
F: Csak annyi, hogy nekünk van elsõbbségünk.
S: És mi van, ha nincs kedvem megállni? Te nem tudsz megállni?
F: Meg tudok, de a KRESZ szerint neked kell.
S: És akkor most mi van? Rendõrt hivsz? Hívjál rendõrt, bazdmeg!

Kocsik szaporodnak a sorban, sofõr beül, elhajt.

2006. májusa.
Magyarország
EU...

mindennapos baz+, mindennapos! És már a női vezetők is totál aggresszívek, 1000 hajtanak, elmosodott (ezen a téren is) a nemi különbség.

annak adják meg az elsőbbséget, aki nagyobb kocsival, járművel van!

ja, és a köcsögduda rendőrök b.nak foglalkozni ezzel. (pedig ha valahol, itt lehetne gyors és látványos eredményeket elérni)

kedd máj. 16, 2006 22:35
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen. Ez tényleg így van. Csak így még nehezebb, hogy még haza se jött azóta és bennem még az a lány él, akinek elengedtem a kezét a reptéren és szeretett. Nem szembesültem az ellenkezőjável csak telefonon át és fel se tudom fogni.

kedd máj. 16, 2006 22:33
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
... mindenki azt javasolja, hogy felejtsem el.

...a legjob, amit tehetsz, még akkor is ha nehéz! :(
Hidd el ha úgy alakulna, hogy mégis folytatnátok, már soha nem lenne olyan, mint volt, nem tudnál többet feltétel nélkül megbízni Benne és az úgyis megmérgezné a kapcsolatotokat! :(

kedd máj. 16, 2006 22:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak bízni tudok, de nem könnyű. Hiába történik sokminden körülöttem és velem. Nem megy ki a fejemből. 2,5 hét múlva jön haza. Kiváncsi vagyok mi lesz. De mindenki azt javasolja, hogy felejtsem el.

kedd máj. 16, 2006 22:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Rozso írta:
Srácok!
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... cok#652871

Eltelt pont egy hónap és semmivel se jobb. :(

Kutyaharpás szőrével, esetleg?! :roll: :shock: Haverokkal buliba el: sörözni, dumálni, csajozni?! Nem jó ötlet?

Nem feltétlen vagyok autentikus hang és ilyenkor nem nagyon lehet okosat mondani... Mondjuk kösd le magad valamivel (munka/tanulás/olvasás/netezés) - de ez sem jó, mert ugye szinte mindenről eszedbe jut Ő...

Nézd úgy a dolgokat, hogy Ő döntött így - próbáld elfogadni! Mondták már mások is, hogy egy kapcsolat két oldalú dolog. Nem érdemes azon agyalni, hogy ki/mit rontott el, Ő már nem szeret... (lehet, hogy nem is igen szeretett eddig sem! Lehet, hogy nem vette komolyan a kettőtök között kialakultakat. Bocs, lehet, ez erős volt! :? ) Erőltetni meg nem nagyon érdemes.

Az viszont értékelendő, hogy elmondta. Legalább őszinte volt. Még mindig jobb, mintha utólag tudod meg (esetleg nem is tőle, hanem mástól), hogy hónapok óta félre k*fél.

Nem nagyon hittem korábban, amit nekem is mondtak, hogy "ne kapkodjá, vazze, majd jön egy jobb, akivel együtt sokáig, őszintén, igazán..."! Aztán jött. Tényleg. Már több, mint 5 éve tart. Csont nélkül! :D

kedd máj. 16, 2006 21:44
Hozzászólás 
No, elküldtem. Kicsit késtem, most olvastam nemrég amit írtál. Kizártam magam a gépből. :) Kicseréltem az egeret, feltettem hozzá a drivert, újraindítottam a gépet, de a billentyűzet és az egér is totál lefagyott. Se csökkentett mód, semmi nem segíített. Tiszta iodeg lettem. Még jó hogy van bluetoothom és egy normális telefonom. (K700i) Őkelme lett az egér! A felrakott drivert leszedtem, gépet újraindítottam és működik. Aztán a régi egér driverét le, újraindítás, fel az új egér drivere. Ha a telefon nem tudott volna távirányítást, vagy az sem működik, akkor igencsak bajban lettem volna.

kedd máj. 16, 2006 20:41
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Landsmann írta:
Közben rájöttem. Már megy.
Nem gyün... :( Az a francos postás biztos kocsmázik...

Jajj, én hülye. Rájöttem. Eszembe3 jutott, hogy exe fájlt nem enged a rendszer. Na mindjárt kitolunk vele. Vedd úgyx, már úton is van. Kettévágom, majd össze kell rakni.

kedd máj. 16, 2006 20:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
BrOnZ írta:
...én kérek elnézést... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
http://www.bronz.hu/informatika.jpg
Nekem már csak azt mondja meg valaki, hogy ezt egy 12 évesnek miért kell tudni?
Informatika fogalma hatodikban? Minek?
Amellett hogy ezzel egyetértek, nekem már a "kérdés" megfogalmazásától feláll a szőr a hátamon. Miért nem lehet egy kérdést normálisan magyarul feltenni (pl: "Mi az a hardver?"), miért kell egy 12 évesnek úgy feltenni, hogy "hardver fogalma?"? Ez a bemásolt kérdésfeltevés pótcselekvés a tanár (tanár az ilyen?) részéről. Nekem azt sugallja, hogy a tanerő sem tudja, csak bemagolt valamit ő is, és azt gondolja hogy ha ugyanúgy kérdi vissza, az biztos nem rossz. De rossz, mert nem veszi figyelembe hogy egy 11-12 évessel van dolga.

Nagyon emlékeztet engem arra, hogy a 70-es évek végén kellett tanulnunk valami filozófia-szerű tárgyat gimiben (igen, már ennyi idős vagyok...). Persze szoci szöveg volt, és a suliban egy szegény nyugdíjas, beszélni is alig tudó festőművészre (aki "főállásban" rajzot tanított, bár tanári végzettsége valószínűleg sosem volt) testálták. Annyi esze persze volt hogy ügyelt arra hogy nehogy "rosszat" mondjon. Ezért azt csinálta, hogy megtiltotta hogy az óra nagy részében bárki elővegye a füzetét, és beszélt (persze az is "vonalas volt"). Aztán az utolsó negyedórában elővetette a füzetet, és szó szerint kellett leírni amit diktált. És utána megtanulni és visszamondani is. Egyetlen névelő sem kerülhetett máshova.
Na ez jött nekem elő ennek a "dolgozatnak" a kérdéseit látva.

Plusz egy bónusz kérdés: A "flopi" mint hardver vajon miért is nem jó? Még helyesen is van írva (a jelenlegi szabályok szerint).

kedd máj. 16, 2006 19:55
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Hivatkozás mentése más néven, így nekem egy alkalmazást akar letölteni.

kedd máj. 16, 2006 19:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:

kedd máj. 16, 2006 19:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Már ez is jogsértő, hiába hivatkoznak jogszabályokra. Nincs hozzájárulás-kérő levél. Ez is törvénysértő. Fenyegetést neki és az idevágó jogszabályok beidézése. Én ezt tenném a helyedben.
Jogsértő bizony.
Az a hozzájáruláskérést lehetővé tevő törvény sem arról szól, hogy bárkinek bármit hozzájárulás kérés címen, hanem ha Te (vagy én) regisztrálod az e-mailedet a rendszerben, na akkor küldhetnek neked hozzájáruláskérő mailt, de eleve az, hogy internetes fórumokról és egyéb helyekről szedték össze, már az hagy némi kívánnivalót maga után, ugyanis ilyet nem lehet tenni (a címgyűjtés a felhasználó tudta nélkül ugyanúgy jogsértő).

Üdv!

kedd máj. 16, 2006 19:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Erre is jön ezerrel... A SPAM szűrőm nagyobb mint az ÁNH adatbázisa :lol: Minden reggel érkezik kb. 200-250 mail, amiből kb. 50 a hasznos... Egyelőre kivédhetetlen. Ez azért talán egy normális hely... ;)

kedd máj. 16, 2006 18:49
Hozzászólás 
Árpy írta:
BrOnZ írta:
bronz@bronz.hu
Ne nagyon hirdesd. Én sehol nem adtam meg ezt a mail címemet, mégis kaptam rá.
Visszaírok nekik, írják le pontosan konkrétan honnan szerezték a címemet, ha nem tudnak kielégítő választ adni küldöm tovább az nhh-nak + akinek kell.

Nem fogják tudni megmondani. Azért nem, mert nem igaz. Nem fórumokról és honlapokról szedik, hanem egymásközt adják-veszik a címeket.
Nekem egyszer azt íreta az egyik, hogy ingyenes címlistáról van a címem. Egy másik szintén ugyanazt írta amit neked. Ez azért furcsa, mert azzal a címmel (ráadásul meg sem jelent a címem a fórumban) már majdnem 2 éve nem szóltam hozzá semmihez. Szóval vetítenek, de piszkosul. Én is kilátásba helyeztem az NHH-nak küldött feljelentést ha mégegyszer kapok ilyet. Az pont a koldulós volt.

kedd máj. 16, 2006 18:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
bronz@bronz.hu
Ne nagyon hirdesd. Én sehol nem adtam meg ezt a mail címemet, mégis kaptam rá.
Visszaírok nekik, írják le pontosan konkrétan honnan szerezték a címemet, ha nem tudnak kielégítő választ adni küldöm tovább az nhh-nak + akinek kell.

kedd máj. 16, 2006 18:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszönöm! És akkor a mára rendelt baromság:

A budapesti Állatkert szert tett egy ritka fajtájú gorilla nőstényre. Néhány héttel később a gorilla elkezdett furcsán viselkedni, eszeveszetten rohangált, kiabált, senki nem mehetett a közelébe. Kihívták az állatorvost, aki gyorsan megvizsgálta, majd kijelentette: a nőstény éppen párzási időszakban van, és igen erősen tüzel. De ami még rosszabb, nem volt egyetlen gorilla hím sem az állatkertben. A vezetőség nem tudta mit tegyen, amikor eszükbe jutott Józsi, a parasztgyerek, aki takarítóként dolgozott. Józsi, mint korlátolt szellemi képességekkel rendelkező egyén, arról volt híres, hogy igen erősen érdeklődött bármilyen fajtájú nőnemű egyén iránt. A vezetőség tehát gondolt egyet, és megkörnyékezte Józsit:

- Józsikám, megdugnád a gorillát 100.000 forintért ?

Józsi gondolkozott erősen, majd kijelentette: még egy nap gondolkodási időt kér. Másnap aztán a vezetőség elé állt, és így szólt:

- Rendben van, de csak három feltétellel. Egy: csókolózni aztat meg mán nem fogok vele! Kettő: soha, senki ebben a büdös életbe meg nem tudhassa, mer nem akarom, hogy mindenki rajtam röhögjön!

- Rendben van Józsikám, mi a harmadik?

- A harmadik... nos, hát... adhatnának egy kis haladékot, amíg összeszedem azt a száz rongyot!

...én kérek elnézést... ;)

kedd máj. 16, 2006 18:42
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Landsmann írta:
Aha. Valóban ez így nem megy. A Freeweb nem engedi. Ha adsz címet, mailben elküldöm. 1,2 mega.
Jöhet! Ott a mail cím alul, de viszonylag könnyen kitalálható: bronz@bronz.hu :) Köszi!

kedd máj. 16, 2006 18:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Aha. Valóban ez így nem megy. A Freeweb nem engedi. Ha adsz címet, mailben elküldöm. 1,2 mega.
Jöhet! Ott a mail cím alul, de viszonylag könnyen kitalálható: bronz@bronz.hu :) Köszi!

kedd máj. 16, 2006 18:37
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Landsmann írta:
AMR és WAV között lehet oda-vissza konvertálni.
Köszönöm, de ez az üzenet fogad:

" keresett "/landesmann/amrconverter-setup.exe" állomány nem található.

Kérjük ellenőrizd, hogy a hivatkozás megfelelően lett-e megadva, például nincs-e kis-nagy betű elgépelés.

További információkat erről a hibáról a Gyakran Ismételt Kérdések oldalon kaphatsz..."

kedd máj. 16, 2006 18:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Már ez is jogsértő, hiába hivatkoznak jogszabályokra. Nincs hozzájárulás-kérő levél. Ez is törvénysértő. Fenyegetést neki és az idevágó jogszabályok beidézése. Én ezt tenném a helyedben.

Én is kaptam már gmailre magyart...de meguntam a válaszolgatást és összegyűjtöttem párat és egyből ment is az nhh-nak a csokor. Még nem válaszoltak rá, gondolom, van elég dolguk :?

kedd máj. 16, 2006 18:34
Hozzászólás 
Árpy írta:
Megkaptam a életem első gmailre küldött magyar kéretlen levelemet:

Idézet:
Kedves Internetező!

Szeretnénk a hozzájárulásodat kérni, hogy hírlevél jelleggel tájékoztatót küldhessünk filmekkel, számítógépes játékokkal stb. foglalkozó oldalakkal kapcsolatban.

Ha szeretnél tájékoztatást kérni, kérjük iratkozz fel a bounce.v1.hu oldalon a téged érdeklő kategóriákba.
Egyéb kérdéssel az allweb@vipmail.hu címre írhatsz!

Amennyiben nem keltette fel érdeklődésedet a hírlevelünk, elnézést kérünk a zavarásért!

Üdvözlettel:
Bounce Hírlevelek
bounce.v1.hu

Ez az e-mail a 2001. évi CVIII. törvény 14. § (1) pontjában előírt hozzájáruláskérő levél.

Az e-mail címedet nyilvános internetes fórumokról és honlapokról vettük. Megkeresésünk egyszeri, több e-mail-t nem fogsz tőlünk kapni. Az adatkezelési törvényeknek eleget téve, e-mail címedet nem tároltuk semmilyen formában. Ha levelünkkel esetleg zavartunk, ismételten elnézésedet kérjük.

kedd máj. 16, 2006 18:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Köszönöm, de ez az üzenet fogad:

" keresett "/landesmann/amrconverter-setup.exe" állomány nem található.

Kérjük ellenőrizd, hogy a hivatkozás megfelelően lett-e megadva, például nincs-e kis-nagy betű elgépelés.

További információkat erről a hibáról a Gyakran Ismételt Kérdések oldalon kaphatsz..."

kedd máj. 16, 2006 18:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Megkaptam a életem első gmailre küldött magyar kéretlen levelemet:

Idézet:
Kedves Internetező!

Szeretnénk a hozzájárulásodat kérni, hogy hírlevél jelleggel tájékoztatót küldhessünk filmekkel, számítógépes játékokkal stb. foglalkozó oldalakkal kapcsolatban.

Ha szeretnél tájékoztatást kérni, kérjük iratkozz fel a bounce.v1.hu oldalon a téged érdeklő kategóriákba.
Egyéb kérdéssel az allweb@vipmail.hu címre írhatsz!

Amennyiben nem keltette fel érdeklődésedet a hírlevelünk, elnézést kérünk a zavarásért!

Üdvözlettel:
Bounce Hírlevelek
bounce.v1.hu

Ez az e-mail a 2001. évi CVIII. törvény 14. § (1) pontjában előírt hozzájáruláskérő levél.

Az e-mail címedet nyilvános internetes fórumokról és honlapokról vettük. Megkeresésünk egyszeri, több e-mail-t nem fogsz tőlünk kapni. Az adatkezelési törvényeknek eleget téve, e-mail címedet nem tároltuk semmilyen formában. Ha levelünkkel esetleg zavartunk, ismételten elnézésedet kérjük.

kedd máj. 16, 2006 18:28
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Heeeeelp! :)

Bronzinak egy NOKIA 6230i telefonnal készített AMR kiterjesztésű hangot kellene konvertálni akármilyen "emészthető" formába. (WAV, MP3, stb) Volt egy SE AMR konverterem, de az az: ÚSZAV kategóriába tartozott...

Tud valaki egy konvertert PC-re? Előre is köszönettel... (...csak NOKIA programot ne tetessetek fel velem...)

kedd máj. 16, 2006 17:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Srácok!
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... cok#652871

Eltelt pont egy hónap és semmivel se jobb. :(

kedd máj. 16, 2006 17:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Heeeeelp! :)

Bronzinak egy NOKIA 6230i telefonnal készített AMR kiterjesztésű hangot kellene konvertálni akármilyen "emészthető" formába. (WAV, MP3, stb) Volt egy SE AMR konverterem, de az az: ÚSZAV kategóriába tartozott...

Tud valaki egy konvertert PC-re? Előre is köszönettel... (...csak NOKIA programot ne tetessetek fel velem...)

kedd máj. 16, 2006 17:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

http://www.bronz.hu/informatika.jpg
Nekem már csak azt mondja meg valaki, hogy ezt egy 12 évesnek miért kell tudni?
Informatika fogalma hatodikban? Minek?
Az ennyire elméleti kérdésekre ráér középiskolában (amúgy is egy felelsleges kérdés, soha sehol nem fogja felhasználni az "informatika fogalmát").

NASA hír: szerintem magyarok voltak. :D

Üdv!

kedd máj. 16, 2006 16:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Engem multkor bejelölt vmi értelmetlen nevű egyed, a leírásában pedig hasonló célokat tűzött ki, bár ő szeretett volna 1 millió iwiwest összegyűjteni. Az gondolom nem zavarja, hogy ~650k regisztrált tag van :twisted:

kedd máj. 16, 2006 16:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megint bebizonyosodott, hogy az a bizonyos kerítés túl alacsony:

Kérlek Jelölj Be nevű valaki az iwiw-en magáról írta:
Helló!
Ismerősöket gyűjtök! rekordot akarok dönteni a baráti körben! (nagyon fontos)ha teheted kérlek igazolj vissza vagy jelölj be! sok múlik rajtad is! minden ismerős számít! még ha úgy is látszik, hogy az egésznek semmi értelme nincs, hidd el, hogy van!

Erre mondta az Ferenc Károly főherceg a Sissiben: Na bravó!

kedd máj. 16, 2006 15:58
platina tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
Megbízható gsm boltot keresnék

Ez egy paradoxon :D

amúgy hogy válaszoljak a kérdésre, sajnos én nem ismerem az ottani boltokat, de elég sok van arrafele is. mármint gsm boltos

kedd máj. 16, 2006 13:44
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Megbízható gsm boltot keresnék, ahol érdemes venni használt telefont.
Lehetőleg Deák Ferenc tér közelében.
Köszönöm!

kedd máj. 16, 2006 13:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
...ebben az országban már a kérdés is fake... :roll:

kedd máj. 16, 2006 13:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lehet, hogy poén. Valaki megírta, haverja meg kijavította.

kedd máj. 16, 2006 12:54
platina tag

Hozzászólás 
szerintem is azért a kettest megérdemelte volna, már csak az internetes dolog miatt is :) de az a nem semmi, hogy az info tanár külalakra is adott jegyet :)
(legalábbis gonodlom hogy nem irodalom órán tanultak az informatikáról... :D)

amúgy nem tudom ki tehette fel a dolgozatot, ha a tanár, akkor úgy gondolom ez számára is egy elég súlyos kritika... mert az egy dolog hogy nem tudja valaki mi az informatika, mi a SW, mi a HW, de hogy valszeg a gyerek még nem látta leírva se azt a szót hogy hardware, softeware, CD, floppy, pendrive, winchester (amúgy ez, hogy a tanárok is úgy tanítják az iskolában hogy winchester és nem merevlemez, vagy hard disk drive, szerintem elég súlyos hiba, ugyanis a winchester a HDD-k egy fajtája)

kedd máj. 16, 2006 12:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ötödikes vagy hatodikos? :)

kedd máj. 16, 2006 11:07
gyémánt tag

Hozzászólás 

Kép

kedd máj. 16, 2006 10:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
A legújabb Windows hivatalos neve: Windows Vista. A kék-halál új felirata: Astala Vista
:)

kedd máj. 16, 2006 10:18
platina tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
gyurxi551 írta:
Dátumot nézd!

Igen, igen, a cikk aljára oda is van írva, hogy 'nézd meg a dátumot'. azért :D :D

kedd máj. 16, 2006 8:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
Dátumot nézd!

kedd máj. 16, 2006 7:48
platina tag

Hozzászólás 
Ezt neeem :gigalol:
http://index.hu/kultur/media/bbc868/

Azért ez sem rossz:
http://urvilag.hu/article.php?id=1655
:D

kedd máj. 16, 2006 7:45
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
2006. májusa.
Magyarország
EU...

2005. november, Újpest.

Csaladommal babakocsit tolva mentunk at az uton, kozel s tavol nincs gyalogatkelohely, az autobusz-palyaudvar elhelyezese miatt naponta tobbezren kelnek ott at, ahol mi (metro kijarat - buszallomas). Mint altalaban a tobbiek, mi is nagy korultekintessel kezdtuk meg az atkelest negyesben, mikor mar mindket oldalrol harom-harom auto (iranyonkent egy-egy savban) megallt es egyertelmuve tette, hogy atengednek. Ekkor hirtelen balrol egy audi mindenkit kikerulve kb. hatvannal hajtva majdnem halalra gazolta a csaladomat velem egyutt. Egy pillanat alatt felment bennem a pumpa, es rosszul dontottem, ugyanis az ugrasunk soran/kozben felemeltem a jobb sarkamat, igy egy kicsit megrugtam az autot. Ot mp. is alig telt el, amikor mar ket borfeju ugrott nekem, a foldre teritettek, es csak a felesegem konyorgese es a gyerekeim (2 es 4 evesek) rettenetes sirasa akadalyozta meg oket abban, hogy alaposan meg ne rugdossanak. Addigra mar legalabb 5-5 auto allt mindket iranyban, es mivel az ut kozepen voltunk, mindenki kenyelmesen nezte az esemenyeket. Rogton helyesen mertem fel az eroviszonyokat, valamint azt, hogy melyik felnek milyen vesztenivaloja van, igy surun elnezest kertem (gondolhatjatok, mennyire jott szivbol). Igy otthagytak a foldon, csak a ruham szakadt el, es nehany horzsolas volt rajtam.
Tanulsag nekem: ha a gyerekeimmel vagyok, soha nem onbiraskodok (egyebkent sem, de tenyleg majdnem meghaltunk).
Tanulsag a gyerekeimnek: apa nem mindenhato magus, igenis vannak 'rossz' emberek, tudjak milyen emberek ulnek bortonokben, es rendorok akarnak lenni.
Barataim kozul sokan kerdeztek, hogy emlekszem-e a rendszamra, akarom-e, hogy bosszut alljanak. Nem akarom. Sokkal tobbet veszithetek, ha megtalalnak.
A tortenethez meg az is hozzatartozik, hogy a kb. 3-perces eset utan, amikor beszalltunk a kozel allo autonkba, egy szemtanu odahajtott hozzank, es megkerdezte tolem, hogy minden rendben van-e. Mondtam, hogy egyaltalan nincs, es ne is probalja megnyugtatni a lelkiismeretet azzal, hogy az eset utan kerdezi ezt meg, amikor vegig ott volt a bator baratunk. Nem baj, hogy nem segitett, de azert ezt inkabb mar ne akkor tegye, amikor latja, hogy mindenki ep.
Ma mar nincsenek bennem indulatok az uggyel kapcsolatosan. A csaladom minden tagja tanult a hibambol, ezzel egyutt azert szomoru, hogy ilyen elofordul ma (tudom, sokkal szomorubb esetek is, de a gyalogos-autos temahoz irtam be az esetet).
Udv.

kedd máj. 16, 2006 7:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
2006. májusa.
Magyarország
EU...
Na ezt az emberkét kellett volna demokratikusan, egyetlen szó nélkül úgy pofán vágni, hogy a takony menetet vágjon a nyakán... Ennyi. Felépülése után talán jó irányba kezdene gondolkodni. Az ilyen élőlény alkalmatlan a társas együttélésre.

Mint a Napló című műsorban a hétvégén: ...majdnem elütöd a gyalogost! Sofőr: "leszarom"... Mindezt arccal, belemondva a kamerába, büntetlenül.

Ehhez képest Ausztriában, ha nem lassítasz a zebra előtt, akkor fenyegeted a gyalogost és 50 rugónak megfelelő schillinged bánja...

De itthon minden állatnak jogai vannak. Mit mond erre a varyou? Kááááár...

Ugyanis egy demokráciához, azt befogadni, és alkalmazni tudó emberek kellenek. Kis hazánk nem tanult meg még élni ezekkel a lehetőségekkel, csak visszaélni...

kedd máj. 16, 2006 5:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
kerelyfe írta:
Az imént hívott a T-Comtól egy hölgy. Megkérdezte:
- Ismerem-e a Favorit csomagot? (be szerette volna mutatni)
- Igen, Favorit pluszt használok.
- Mióta?
- Kb. október.
- Akkor viszont hallásra.

Legalább azt néznék meg, hogy a t. ügyfél mit használ, ha már ajánlani akarnak vmit. :twisted:
Sajnos ez nem ilyen könnyű.
Megfigyelted, hogy jelentkezett be? Azt mondta, hogy X.Y. vagyok a T-Com megbízásából? Ha igen, akkor egy kapott lista alapján dolgoznak, ahogy én is csináltam. A T-Com hibája, hogy mikori frissítés. Csomószor adtak minimálos embereket, illetve olyanokat, akik már a UPC ügyfelei.

Egyértelműen elavult volt a lista amit kapott. Ugyanis október előtt Bázis+ csomag volt internet nélkül ezen az előfizetői számon, de más néven. Ekkori adatokat adhattak meg neki, mert még internetet is ajánlott volna, de van már november óta adsl. Egyébként akartam is kérdezni, hogy anno nektek is ilyen up-to-date listátok volt-e, de már megválaszoltad.

kedd máj. 16, 2006 5:23
Moderátor

Hozzászólás 
Vasárnap este a Nagykörúton: kisbabát váró házaspár sétál át az egyik mellékutca zebráján, a zöld lámpa biztonsága mellett, már majdnem a felénél tartanak, amikor a körútról lassítás nélkül eléjük kanyarodik egy kocsi. Megállnak, hátralépnek, közben a férj nemtetszése jeléül két kezét vállmágassságig felemeli. Kocsi mögött folytatják/folytatnák útjukat, de a sofőr kipattan és fenyegetően közeledik.

Ingerült sofőr: Mi van bazdmeg, nem tetszik valami?
Férj: Csak az nem, hogy a zebrán majdnem elütöttél.
S: És akkor mi van? Akkor má' rögtön emeled a kezed? Azt hitted, nem merek kiszállni? (Fenyegetően tovább közeledik.)
F: Csak annyi, hogy nekünk van elsőbbségünk.
S: És mi van, ha nincs kedvem megállni? Te nem tudsz megállni?
F: Meg tudok, de a KRESZ szerint neked kell.
S: És akkor most mi van? Rendőrt hivsz? Hívjál rendőrt, bazdmeg!

Kocsik szaporodnak a sorban, sofőr beül, elhajt.

2006. májusa.
Magyarország
EU...

kedd máj. 16, 2006 3:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
...
Asszem áttérek a Pilis FM-re, ott tényleg válogatott zenék vannak, csak épp egyáltalán nem DEEJAY stílusú. Ma este, mikor sétáltam hazafelé, az egyik házból kihallatszódott a hírek, és a bemondó a Váci(?) Gergely volt a DEEJAY-ről.
Tudtok műsorvezetőket, akik maradtak Budapest vételkörzetében?

hétf. máj. 15, 2006 22:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 785  Következő