|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
bandiatz
|
megf kellett volna filccel jelölnöd...
akkor lhete piszkálgatni de iylen tudományos alapon mi a f*sznak nyulsz hozzá?
egyes gyártók a szalagkábelen csinálnak egy szakadást ,amit aztán összeforrasztanak.ezt kellene megbontani és itt mérni a lézer áramát.
Egyébként a lézer áramát egy APC kapcsolás folyamatosan figyeli és ideálisra állítja be
bye
andrás
|
kedd dec. 30, 2003 1:12 |
|
|
BSA
|
> Még mindig segíthetnétek. Most beszélgettem egy műszerész > ismerőssel és ő azt mondta, hogy a Audio CD-nek és a DVD > olvasásához más egység van a fejben és azért van két trimmer! Így van.
|
hétf. dec. 29, 2003 17:38 |
|
|
stol
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1929 Tartózkodási hely: Há' miko' hol... ;o)
|
Egy igy van.
2 lézer van a fejben, ezért 2 trimmer van...
|
hétf. dec. 29, 2003 17:03 |
|
|
Dreamer
|
Még mindig segíthetnétek. Most beszélgettem egy műszerész ismerőssel és ő azt mondta, hogy a Audio CD-nek és a DVD olvasásához más egység van a fejben és azért van két trimmer!
Örülnék, ha valaki megerősítene!
Dreamer
|
hétf. dec. 29, 2003 16:15 |
|
|
Dreamer
|
Van egy DVD lejtászóm (AIWA XD-DV480). Az az alap probléma, hogy az írt lemezenek a végén eléggé szaggat. Nos ez másfél éves DVD vélhetőleg nem nagyon gondoltak még akkor erre. Gondoltam egy kis fejáram emeléssel hátha segít a dolgon. Ott kezdődött a probléma, hogy két trimmer van a fejen (gondolom egyik a fókusz másik pedig a fejáram beállítás). Jól eltekergettem mindkettőt, de valahogy jobb nem lett. Rosszabb igen. Van arra valami tudományos mód, hogyan lehetne visszaállítani legalább alapértékre (vagy egy picit jobbra?).
Illetve azt tudom, ha megemeljük a fejáramot akkor a lézerfej jobban használódik, de mennyire jobban?
Dreamer
|
vas. dec. 28, 2003 15:07 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|