|
Szerző |
Üzenet |
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
|
kedd máj. 23, 2006 22:22 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
CineDOG írta: Ügyintéző srác egyetértek velük, próbálta védeni a mundért, hogy nagy elmaradások vannak, azt akarják utolérni, ezért jon így a számla, meg blablabla.
Nézd, erre azt tudom mondani:
Megértem, hogy szeretnének visszamenni a régi kerékvágásba: 6-án lezárt ciklus, 8-án létrejövő számlakép, onnantól számított 16 nap fizetési határidő, és a fizetési határidő előtt 1 héttel kézhez kapott számla.
Csak épp ezt a gyakorlatban nem látom.
Nem látom, hogy havonta 1 héttel csökkenne a számla keltezése a számlazárástól az előző havi keltezéshez képest.
A dolgozó állításával az is ellentétes, hogy ha április 28-án létrejön a számlakép, akkor miért május 12-én kerül a szegedi postára, majd 1 nappal a fizetési határidő után az ügyfél kezébe?
Szóval ilyen tények mellett nekem egyetlen egy eladó, ügyintéző se álljon elő azzal a dumával, hogy a lemaradást próbálják behozni, mert ez nem az, hanem további fennakadás.
És vajon a május 16-án kért számlamásolatot érdekes mód hogyhogy megkaptam 22-én? És ugyanarról az április 28-án létrejött számlaképről van szó, amit május 12-én adtak postára, és 1 nappal a fizetési határidő után kaptam meg!
Azt pedig végképp nem tudom épp ésszel felfogni, hogy ha tudják, hogy csúsznak a számlák kézbesítése mi a rák f.száért nem kepések megnövelni a fizetési határidőt a számla keltezésétől, minek sz.rakodnak IVR-es szövegfelmondásokkal, és ezernyi ügyfélpanasszal?
És akkor a dolgot tetézi a semmit nem érő retention meg loyality ajánlataik a lejárt hűségűeknek, a fenti felfordulás kellős közepén, amikor a cél az lenne, hogy ilyen kőkorszaki körülmények mellett is megmardjon az ügyfél nálunk.
Csak gratulálni tudok a vezetés teljesítményéhez.
Na erre varrjatok gombot!
|
kedd máj. 23, 2006 22:16 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Tud ez a vodafone! Mi a fenét csinálnak a vezetők vodáéknál? Már a fentebbi vezetők? Szerintem versenyt rendeznek, a "Hogyan baccunk el valami jót végérvényesen" játékban.
|
kedd máj. 23, 2006 22:08 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
CineDOG írta: Nekem most bónuszom van, a 1751 a 6.-ai zárásomat nem tudja.
Ma jött meg az április 25-i zárású számla!
|
kedd máj. 23, 2006 21:51 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Tegnap bementem a vodához, és visszadtam a lejárt hűségű 5éves előfizum.
Előttem egy pár reklamált, az itt is olvasottak miatt, azaz, hogy nem jön a számla, aztán meg 2db jön következőben, és hűdegyorsan fizesd be őket... és hogy gondolja avoda, hogy ilynre van pénzük az embereknek hó végén, pláne hogy ő késik, de a befizetést azonnyomban várja. És ez megy december óta.
Ügyintéző srác egyetértek velük, próbálta védeni a mundért, hogy nagy elmaradások vannak, azt akarják utolérni, ezért jon így a számla, meg blablabla.
Nekem most bónuszom van, a 1751 a 6.-ai zárásomat nem tudja.
|
kedd máj. 23, 2006 21:50 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
asdf_ írta: Mert minden szamla korrekt, pontos, idoben erkezik, es a reklamaciot szelsebesen intezik?
Minden számla korrekt --> <-- reklamacio
|
kedd máj. 23, 2006 20:00 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Szerintem nem olvasod eleg figyelmesen a forumot mz lassan mar napi levelezesben van az NHH-val a voda miatt Szerinted miert akarhatja otthagyni oket a francba? Mert minden szamla korrekt, pontos, idoben erkezik, es a reklamaciot szelsebesen intezik?
|
kedd máj. 23, 2006 19:53 |
|
|
savaria
arany tag
|
kerelyfe írta: Mostanában szüntette meg valaki Vodafone-os flottás (pl. kormányzati) előfizuját?
Nekem ma, vagy holnap fogják elfaxolni a megszüntetésre vonatkozó kérelmet. 25-én van számlazárás. Nagy valószínűséggel át fog még csúszni az előfizum a következő számlázási hónapba. Gondolom kiszámlázzák a következő hónap havidíját, amit kifizettetnek velem, majd a fel nem használt időtartamra vonatkozó összeget jóváírják. A kérdésem az, hogy kinek? Értelem szerűen a szervezetnek, nem nekem kerelyfe felhasználónak. Az oké, hogy küldenek egy "mínuszos" számlát. Fognak pénzt visszautalni a számlánkra, amit majd a kapcsolattartótól elkérhetek? Elég nagy a bizonytalanság bennem.
Már a kormi csomagtól is szabadultok meg? Pedig az még nem is rossz. Annak is elrontják a számláit, vagy mi az oka hogy visszaadod/ adjátok?
|
kedd máj. 23, 2006 16:14 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Nekem is hasonló a dilemmám. Én a jövő hónapban fogok tőle megszabadulni és szintén esélyes, hogy kiszámlázzák a júliusi havidíjat is a 25-i számlazárás miatt, előtte pár nappal jár le a 2 év. A wapot már lemondtam, azt elvileg már jóváírják a májusi számlán, így csak a havidíj lesz gázos ebből a szempontból.
Még egy kis gyalázás.
Mikor teszik fel végre a honlapra a Vitamax Online hírlevél játék nyerteseit?
|
kedd máj. 23, 2006 14:43 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Mostanában szüntette meg valaki Vodafone-os flottás (pl. kormányzati) előfizuját?
Nekem ma, vagy holnap fogják elfaxolni a megszüntetésre vonatkozó kérelmet. 25-én van számlazárás. Nagy valószínűséggel át fog még csúszni az előfizum a következő számlázási hónapba. Gondolom kiszámlázzák a következő hónap havidíját, amit kifizettetnek velem, majd a fel nem használt időtartamra vonatkozó összeget jóváírják. A kérdésem az, hogy kinek? Értelem szerűen a szervezetnek, nem nekem kerelyfe felhasználónak. Az oké, hogy küldenek egy "mínuszos" számlát. Fognak pénzt visszautalni a számlánkra, amit majd a kapcsolattartótól elkérhetek? Elég nagy a bizonytalanság bennem.
|
kedd máj. 23, 2006 14:21 |
|
|
savaria
arany tag
|
Én nem is tudom, kb 4 vagy 5 éve vagyok vodás. És arra jutottam hogy alig várom hogy lejárjon a hűség és kocc a pannonhoz! Megnéztem pl. tavaly december óta minden hónapban elrontották a számlámat a messenger üzenetekkel
|
kedd máj. 23, 2006 11:34 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Érdekes hozzáállás Nekünk westelnél volt ilyen, ott mondta a szervizes srác, hogy látja, hogy nem okés a sim, itt a másik, csak alá kellett írni egy papírt és kész.
|
kedd máj. 23, 2006 11:06 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
pampika írta: A sim hibája is lehet, ha már régi. A hibás simet ált. ingyen szokták cserélni (hisz a szolgáltatónak érdeke, hogy költsed a pénzed )
Az ingyenességről csak annyit, hogy életem legelső Vodafone előfizetését megvásároltam. Kaptam szép SIM kártyát. Haza mentem és beleraktam egy telefonba, csak másodlagos kártya volt. És látom nem működik, nem tudom már mi volt vele a probléma.
Másnap visszavittem ott "rámértek" gépben, mondták, hogy ez tényleg rossz. Akkor adnak másikat. Mondom jó, akkor intézzük a papírokat. Ekkor mondja az ember, hogy akkor fizetnem kell 1 Ft-ot. Mondom miért. Mert, hogy ennyi az ára. Oké (mondom), de ezt 3 napon belül visszahoztam, egy percet sem jelenkeztem fel a hálózatra, egy mp-et sem telefonáltam rólla ebből fakadóan, látható, hogy rossz SIM-et kaptam és akkor én fizessek. Mondta, hogy jó akkor majd kifizeti helyettem. Mondom nem az összegről van szó, hanem az elvről. Ekkor ő, hogy ő sem ért ezzel egyet, de hát ez van. Nah 1. nap Vodafone-os karieremből már nálam lejáratta magát a Vodafone. Utána 1 évig csak GPRS-re használtam a SIM-et, és nagyon ritkán hívásfogadásra. Nekem ott soha nem volt gond a GPRS-szel, tökéletes volt. Rá 1 évre csináltam egy Vodafone flottát elhamarkodottan, de ők egy kicsit hamarabb kijöttek az ingyen dumával flottán belül, mint a T-Mobile. Nah 1.5 év szívás, de keményen. Most járt le a hűség, de a SIM már több, mint fél éve a fiókban pihen és csak fizettem a havidíjat. Most adom vissza az összes kártyát.
Soockit
|
kedd máj. 23, 2006 10:53 |
|
|
thundermix
ezüst tag
|
savaria írta: Szia! Vodahome-os vagy? Én is voltam, nálam még ugy volt hogy ha fél éven belül ment el a dolgozó akkor kellet volna átmenned másik elöfizuba. Van ismim aki mindig ebben van és már hosszabitott két évet, a kutya se nézett utána hogy maradhat e. Csak kiváncsiságból: leirnád most hogy "mit tud" ez a csomag? Amiota nekem volt asszem változtattak rajta....
PÜ ment.
|
kedd máj. 23, 2006 10:48 |
|
|
savaria
arany tag
|
thundermix írta: Sziasztok! Én egy nem publikus csomagban vagyok. Ahhoz hogy ezt megkapjam anno egy haveromnak a Vodafone-nál kellett dolgoznia, és kezességet vállalnia értem. Most már pár hónapja az illető már nem ott dolgozik, és most kicsit para, hogy mikor szúrják ki a dolgot. Nemsokára lejár a 2 éves hűségem, elképzelhető, hogy áttesznek egy másik csomagba? Köszi.
Szia! Vodahome-os vagy? Én is voltam, nálam még ugy volt hogy ha fél éven belül ment el a dolgozó akkor kellet volna átmenned másik elöfizuba. Van ismim aki mindig ebben van és már hosszabitott két évet, a kutya se nézett utána hogy maradhat e.
Csak kiváncsiságból: leirnád most hogy "mit tud" ez a csomag? Amiota nekem volt asszem változtattak rajta....
|
kedd máj. 23, 2006 10:28 |
|
|
thundermix
ezüst tag
|
Sziasztok! Én egy nem publikus csomagban vagyok. Ahhoz hogy ezt megkapjam anno egy haveromnak a Vodafone-nál kellett dolgoznia, és kezességet vállalnia értem. Most már pár hónapja az illető már nem ott dolgozik, és most kicsit para, hogy mikor szúrják ki a dolgot. Nemsokára lejár a 2 éves hűségem, elképzelhető, hogy áttesznek egy másik csomagba? Köszi.
|
kedd máj. 23, 2006 9:49 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
A sim hibája is lehet, ha már régi. A hibás simet ált. ingyen szokták cserélni (hisz a szolgáltatónak érdeke, hogy költsed a pénzed )
|
hétf. máj. 22, 2006 13:54 |
|
|
QnAdam
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest / Hungary
|
ezért kérdezem, bár ez a tel (t610) másfél éves fennállása óta nem csinált még ilyet
|
hétf. máj. 22, 2006 13:50 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
QnAdam írta: sziasztok, ezmiezhogy éjjel f3kor még fel tudtak hívni, viszont többektől most tudtam meg, hogy elérhetetlen vagyok? telefon ki- és visszakapcs, utána jó...
Ez nem biztos, hogy a Vodafone hibája volt, lehet hogy a telefonod vacakolt.
|
hétf. máj. 22, 2006 13:49 |
|
|
QnAdam
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest / Hungary
|
sziasztok, ezmiezhogy éjjel f3kor még fel tudtak hívni, viszont többektől most tudtam meg, hogy elérhetetlen vagyok? telefon ki- és visszakapcs, utána jó...
|
hétf. máj. 22, 2006 13:42 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Erre gondolsz?
http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _04_25.pdf
Csakhogy ez kevés, mert úgy kell meghatározniuk, hogy abból az ügyfél is tudja, hogy legrosszabb esetben mennyi ideig kell a válaszra várnia. Úgy, mint pl. ahogy az NHH-nál is van. (Gy.k.: 2*30 nap).
Ez pedig közel sem az, mert itt csak leírják, hogy 15 napos határidővel történik a kivizsgálása és ha nem jön össze, akkor 15 napon belül tájékoztatják erről.
Csak azért is kérek tőlük most valamit (ill. a hatályba lépés után) és ha nem jön meg az első módosított határidőre, úgy megy az újabb levél az NHH-nak, mint annak a rendje és remélem, akkor már nem ússzák meg a fokozatosság elvével.
|
hétf. máj. 22, 2006 12:45 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Nem tom feltűnt-e, de már kiadták az ÁSZF-módosítást, amivel csak legalizálták a mostani állapotot, és érdemi változást nem fog hozni. Akkor ezt már meg is írtam, ide!
|
hétf. máj. 22, 2006 12:10 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Vicc, hogy még mindig itt tartanak. Ha csak egyszer fordult volna elő, akkor azt mondanám, hogy szívás. De hogy már min. 2 éve időről-időre előjön ez a postafiók probléma, ez már igencsak az égő kategória.
Kíváncsi leszek, hogy lesz-e még nagyobb káosz, ha elkezdődik a költözködés. Az AMDOCS szelleme máig kísért, mert 1 év kevés volt nekik a probléma megoldására. Ha pedig jogerőre emelkedik rövidesen egy NHH határozat, akkor tényleg be fognak kakálni, mert nem lesz lehetőségük többet a kivizsgálási határidők végtelenségig történő módosítására.
|
hétf. máj. 22, 2006 8:04 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Jaja, és ezúton kérek elnézést, hogy teleraktam előtted a postaládájukat a 100kB-os csatolmányommal.
|
szomb. máj. 20, 2006 20:07 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
T68m írta: tetves k***a anyját a vodafone "szakembereinek"!!! úgy oldották meg, hogy az ugyfelszolgalat@vodafone.hu ne legyen örökké disk kvóta exceeded, hogy automatikusan törlik a csatolt file tartalmazó és/vagy nagyobb leveleket.
C.ml szerint egyszerűen letiltották a hibaüzenet generálását. Tehát most is ugyanúgy rögtön betellik a postafiók, csak hibaüzi nem jön, mert az égő....
|
szomb. máj. 20, 2006 18:50 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
T68m írta: Soockit írta: Ajánlom nekik, hogy csináljanak egy-két e-mail címet a Gmail-en, vagy mondjuk a Domainuniverzum.com-ot, mert ott a legkisebb tárhelyhez is korlátlan számú és korlátlan méretű e-mail fiók jár. 2006-ot írunk nem? felajánlok nekik 10GB-ot vodafone@csigacsapat.hu-n, esetleg a vodafone@cscs.hu-n, hátha segít az ügyfélszolgálatukon....
Rákontrázok, a Vodafone szeretetemnek köszönhetően adok nekik egy korlátlan e-mail címet.
|
szomb. máj. 20, 2006 17:41 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Soockit írta: Ajánlom nekik, hogy csináljanak egy-két e-mail címet a Gmail-en, vagy mondjuk a Domainuniverzum.com-ot, mert ott a legkisebb tárhelyhez is korlátlan számú és korlátlan méretû e-mail fiók jár. 2006-ot írunk nem?
felajánlok nekik 10GB-ot vodafone@csigacsapat.hu-n, esetleg a vodafone@cscs.hu-n, hátha segít az ügyfélszolgálatukon....
|
szomb. máj. 20, 2006 17:09 |
|
|
Soockit
arany tag
|
T68m írta: tetves k***a anyját a vodafone "szakembereinek"!!! úgy oldották meg, hogy az ugyfelszolgalat@vodafone.hu ne legyen örökké disk kvóta exceeded, hogy automatikusan törlik a csatolt file tartalmazó és/vagy nagyobb leveleket.
Ajánlom nekik, hogy csináljanak egy-két e-mail címet a Gmail-en, vagy mondjuk a Domainuniverzum.com-ot, mert ott a legkisebb tárhelyhez is korlátlan számú és korlátlan méretű e-mail fiók jár.
2006-ot írunk nem?
|
szomb. máj. 20, 2006 14:03 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
tetves k***a anyját a vodafone "szakembereinek"!!!
úgy oldották meg, hogy az ugyfelszolgalat@vodafone.hu ne legyen örökké disk kvóta exceeded, hogy automatikusan törlik a csatolt file tartalmazó és/vagy nagyobb leveleket.
|
szomb. máj. 20, 2006 11:47 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
mz írta: Felesleges reklamálnod, esélytelen.
Közben kénytelen voltam egy másik ügy miatt felhívni az ÜFSZ-t: nem tudok bejelentkezni a vodafone mail rendszerbe a weben. "Tudnak a dologról, rajta vannak az ügyön", hogy helyrehozzák.
Az értesítővel kapcsolatban igazad van.. Az az infót kaptam, hogy "nem kötelességünk küldeni, ez csak egy plusz szolgáltatás. Néha előfordulhat, hogy nem érkezik meg az sms. A 1751-en le tudja kérdezni az egyenlegét" (A nevét egyébként úgy hadarta el az ügyintéző, hogy fogalmam sincs, kivel beszéltem - nem mintha ez számítana persze..)
Mindenesetre köszi a választ
|
csüt. máj. 18, 2006 9:45 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
thiby írta: Megrendeltem a wap-ot, nem jött semmi értesítő, hogy túlléptem a 2MB-t, aztán miután kiwapotam magam , le is mondtam a szolgáltatást. Végül kiszámláztak 2 sávot. Szerintetek van értelme reklamálni, hogy nem küldtek értesítést, vagy ez teljesen mindegy? (Egyébként ha tudom, hogy túl fogom lépni a 2MB-t, nem használtam volna tovább..)
Értesítő SMS-t már tavaly június óta nem küldenek, amióta bevezették ezt a fantasztikus, új számlázási rendszert, aminek következtében káosz urakodik a mai napig.
Felesleges reklamálnod, esélytelen.
|
csüt. máj. 18, 2006 9:31 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Megrendeltem a wap-ot, nem jött semmi értesítő, hogy túlléptem a 2MB-t, aztán miután kiwapotam magam , le is mondtam a szolgáltatást. Végül kiszámláztak 2 sávot. Szerintetek van értelme reklamálni, hogy nem küldtek értesítést, vagy ez teljesen mindegy? (Egyébként ha tudom, hogy túl fogom lépni a 2MB-t, nem használtam volna tovább..)
|
csüt. máj. 18, 2006 9:15 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Vizsla írta: Mit csináltak 04.28-05.12-e között?
Igen, én is ezt kérdeztem nemrég, csak 02.28. és 03.10. volt a két időpont.
|
csüt. máj. 18, 2006 7:19 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Kedden kaptam meg a számlákat, mindkét ügyfélszámlára (csekkes és direct debit) vonatkozóan.
A postai pecsét mind a négy borítékon: 05.12.
Az OLK-ba került: 05.15.
Számla kelte: 04.27.
Az AMDOCS-ban 04.28-án jött létre a számlakép.
Mit csináltak 04.28-05.12-e között?
Miért 15-én terheltek, ha a határidő 19-ére lett módosítva?
Ez csak két kérdés a sok közül!
|
szer. máj. 17, 2006 19:27 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Hát lehet, hogy vannak anomáliák, de abból szüleim azóta, amióta a csoportos beszedési megbízás lehetséges a közszolgáltatóknál, még nem tapasztaltak semmit. Ugyanis a kezdetektől fogva így fizetnek mindent és soha nem volt vele gond.
Az érdekes történetekről meg annyit, hogy van egy számlád és van egy leemelt összeg. Ha a kettő nem egyezik, és a bank hibájából, akkor szépen jóváírja. Pont.
Az egyedüli probléma itt (már a topicban) az lehet, hogy korántsem biztos, hogy a Voda annyival fogja terhelni a bankszámlát, amennyi összeg a havi számlalevélen van.
Üdv!
|
szer. máj. 17, 2006 19:19 |
|
|
savaria
arany tag
|
[quote="simico"]Off
Kapasz, McLaca: köszi, de dolgoztam bankban, több családtagom jelenleg is a legnagyobb hazai bankoknál dolgozik. Nem véletlen, hogy a családban senki nem ad csoportos beszedési megbízást Tudnék mesélni érdekes történeteket, amiket az adott ügyfelek kevésbé élveztek...
Hogy On is legyek: feleségemmel Vitamaxosok vagyunk, nincs semmi számlaproblémánk [/quote
Vagy csak nem tudsz róla.
|
szer. máj. 17, 2006 12:51 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
joanadavis írta: a tököm televan .... és ha ebbe bárki bele mer kötni, akkor
Muti!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MVD szer. máj. 17, 2006 19:11-kor.
|
szer. máj. 17, 2006 12:12 |
|
|
Gezza
arany tag
Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2004 7:55 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Győr
|
Tegnap megkaptam a 6-i zárású voda egyenleg értesítőt és a hívásrészletezőt. 1 dolog fura nekem: Most számláztak ki 26 db tavaly júl-aug-i email értesítőt. Nem tétel, mert 2,40-be kerül 1db, de ez azért elég régen volt már.
A mellékelt levélben is van érdekesség:
"Kérjük, ellenőrizze a megjelölt oldalon található információk helyességét! Amennyiben eltérést tapasztal, illetve a közölt egyenleggel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük, hívja ÜSZ-unkat...!"
Teszteltetik velünk az új számlázó szoftvert???
|
szer. máj. 17, 2006 10:27 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Off
Kapasz, McLaca: köszi, de dolgoztam bankban, több családtagom jelenleg is a legnagyobb hazai bankoknál dolgozik. Nem véletlen, hogy a családban senki nem ad csoportos beszedési megbízást Tudnék mesélni érdekes történeteket, amiket az adott ügyfelek kevésbé élveztek...
Hogy On is legyek: feleségemmel Vitamaxosok vagyunk, nincs semmi számlaproblémánk
|
szer. máj. 17, 2006 10:19 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
McLaca írta: Jobb helyeken időbeni limit is van (havi X összeg).
Üdv!
Hol?
|
szer. máj. 17, 2006 9:02 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
mz írta: simico írta: Fõleg amióta egyszer a vízmû 1000 köbmétert akart kiszámlázni... Talán nem kéne annyit locsolni!
csak a mozdonyt mosta.
|
kedd máj. 16, 2006 22:09 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Jobb helyeken időbeni limit is van (havi X összeg).
Üdv!
|
kedd máj. 16, 2006 19:11 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
kapasz írta: Azért többnyire jól működik a csoportos beszedés. Bár a legtöbb ember - tévesen - hajlamos azt hinni, hogy előbb van a beszedés és utána az ellenőrzés.
Amit vizsla ír, az igencsak kivételes és ebben az esetben jól el kell verni a vodán a port.
Valójában - ezt az esetet leszámítva - több időd van a csop. beszedésnél az ellenőrzésre mint a csekknél, feltéve, hogy nem késve szoktad befizetni azokat. Egy beszedést adott esetben letiltani pedig csak néhány gombnyomás.
Kár, hogy a voda most rontja ennek a szolgáltatásnak a renoméját. Szerintem a többi szolgáltató is mérges lehet rájuk, hogy ellenpéldát szolgáltatnak.
Szóval én biztos, hogy a hatóságokhoz fordulnék, hogy ezzel ne szórakozzanak, mert itt többről van szó, mint hogy 1-2 vodaszolgáltatás nem működik. Most egy mások által is használt szolgáltatás iránti BIZALOMRÓL van szó. A voda ezzel többek levesébe piszkított bele.
A limittel csak egy baj van: nem véd a beállított összeg alatti, de gyakoribb (havonta egynél több) terhelések ellen.
|
kedd máj. 16, 2006 19:03 |
|
|
joanadavis
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 29, 2004 21:01 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: összeommlott világ
|
a tököm televan a vodafone-nal (többet között emiatt lelte halálát az f500i-m is)
a hangminősége egyre sz.rabb, megbízhatatlan, túlszámláz, van, mikor szakadozik a vonal, és van, amikor "fantomhangok" jönnek be.
és ha ebbe bárki bele mer kötni, akkor
|
kedd máj. 16, 2006 18:54 |
|
|
Vendég
|
Rájöttem melyik cég használja még a Voda számlázási rendszerét! A TITÁSZ áramszolgáltató. Hát ott is van fejetlenség.
|
kedd máj. 16, 2006 18:04 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
simico írta: Csoportos beszedési megbízást én senkinek se adok. Szeretem előbb ellenőrizni a számlát és majd csak utána fizetni. Főleg amióta egyszer a vízmű 1000 köbmétert akart kiszámlázni... A számla elkészültétől számított 15. napon terhelik meg a számládat.
Bőven van időd megreklamálni, okos ember pedig limitet állít be csoportos beszedésnél. Aztán ha limit miatt nem lehet ráterhelni az összeget, 8 nap múlva kapja az értesítő SMS-t (nem mobilcég), hogy jó lenne, ha fizetne.
Persze a Vodánál valószínűleg ez sem működik jól.
Üdv!
|
kedd máj. 16, 2006 16:16 |
|
|
Soockit
arany tag
|
kapasz írta: Azért többnyire jól működik a csoportos beszedés. Bár a legtöbb ember - tévesen - hajlamos azt hinni, hogy előbb van a beszedés és utána az ellenőrzés.
Amit vizsla ír, az igencsak kivételes és ebben az esetben jól el kell verni a vodán a port.
Valójában - ezt az esetet leszámítva - több időd van a csop. beszedésnél az ellenőrzésre mint a csekknél, feltéve, hogy nem késve szoktad befizetni azokat.
Egy beszedést adott esetben letiltani pedig csak néhány gombnyomás.
Kár, hogy a voda most rontja ennek a szolgáltatásnak a renoméját. Szerintem a többi szolgáltató is mérges lehet most a vodára, hogy ellenpéldát szolgáltat.
Szóval én biztos, hogy a hatóságokhoz fordulnék, hogy ezzel ne szórakozzanak, mert itt többről van szó, mint hogy 1-2 vodaszolgáltatás nem működik, bugyborékol stb.
Többek levesébe piszkított bele.
Jó az a Vodafone, mert ócsó
|
kedd máj. 16, 2006 10:49 |
|
|
kapasz
arany tag
|
Azért többnyire jól működik a csoportos beszedés. Bár a legtöbb ember - tévesen - hajlamos azt hinni, hogy előbb van a beszedés és utána az ellenőrzés.
Valójában - ezt az esetet leszámítva - több időd van a csop. beszedésnél az ellenőrzésre mint a csekknél, feltéve, hogy nem késve szoktad befizetni azokat. Egy beszedést adott esetben letiltani pedig csak néhány gombnyomás.
Kár, hogy a voda most rontja ennek a szolgáltatásnak a renoméját. Szerintem a többi szolgáltató is mérges lehet rájuk, hogy ellenpéldát szolgáltatnak.
Szóval én biztos, hogy a hatóságokhoz fordulnék, hogy ezzel ne szórakozzanak, mert itt többről van szó, mint hogy 1-2 vodaszolgáltatás nem működik. Most egy mások által is használt szolgáltatás iránti BIZALOMRÓL van szó. A voda ezzel többek levesébe piszkított bele.
|
kedd máj. 16, 2006 10:24 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
simico írta: Főleg amióta egyszer a vízmű 1000 köbmétert akart kiszámlázni...
Talán nem kéne annyit locsolni!
|
kedd máj. 16, 2006 9:19 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Csoportos beszedési megbízást én senkinek se adok. Szeretem előbb ellenőrizni a számlát és majd csak utána fizetni. Főleg amióta egyszer a vízmű 1000 köbmétert akart kiszámlázni...
|
kedd máj. 16, 2006 8:58 |
|
|