Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 8:43

Hozzászólás a témához  [ 1050 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Következő
ADSL vs. Chello 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem Invitel telületen van Invitel Adsl-em . Jó drága! A vezetékest nagyon ritkán használom.Ettől függetlenül nincs vele semmi gondom, és nem kell elgondolkodnom a UPC-n, akiktől nagyon kivagyok. Ők is csak attól olcsók, hogy ahol monopol helyzetben vannak ott keményebb árkat adnak (TV +Upc Direkt pl.) És ettől tudják olcsóbban adni más szolgáltatásukat.

szer. aug. 23, 2006 10:05
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
durward írta:
...A t-onlinet ha lehet messze elkerülöm.

Jól teszed. Megspórolsz némi gutaütést. Persze minderre tojik a T-valami. :evil:

hétf. máj. 29, 2006 15:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi a segitséget.

Asszem megérdeklődöm a tvnetes feltételeket.
A t-onlinet ha lehet messze elkerülöm.

hétf. máj. 29, 2006 10:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
sutszi írta:
Bekötteted a UPC-s kábelTV-t, ezzel együtt még megrendeled a A Chello valamelyik csomagját és örülsz mint Marci, Hevesen.
A Chellot kábeltévé nélkül is megrendelheted (nem úgy mint az ADSL-t). Nálunk van olyan lakás, ahová 2 koax kábel megy. Az egyiken a Chello, a másikon pedig egy olcsóbb kábeltévé szolgáltató.
Üdv,NBela

szomb. máj. 27, 2006 22:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
sutszi írta:
2.Történet: Bekötteted a telefonvonalat, fizetsz a semmiért(a te szavaiddal élve) megrendeled valamelyik T-online csomagot ...
Vagy a másik ~húsz ADSL szolgáltató csomagját. :)
(Na jó, nem voltam egzakt.)

Üdv!

pén. máj. 26, 2006 17:21
Moderátor

Hozzászólás 
Ha jól tudom, akkor az I. kerületben jelen van a TVnet. Ők már szolgáltatják az SDSL&ADSL 3G-t, szerintem elég olcsón. Másik lehetőség a kábelnet (Nem Chello), azt is ad a TVnet.

pén. máj. 26, 2006 8:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ööö... Lakhelyileg az eredeti kérdezõre gondoltam. ;)
Mert ha pl. nem T területen lakik, akkor szívhat az ADSL-lel.

Üdv!

Az I. kerben lakom, mégközelebb az Avar utcában.

Ja és még egy fontos adat lehet, nincs bekapcsolva(a franc fog havidíjat fizetni a semmiért) vezetékes telefonvonalam

pén. máj. 26, 2006 8:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Laci_L írta:
McLaca

A kiesést nem vettem észre. Attól függetlenûl, hogy nekem mûködött, a tö*köm televan a T-vel.

Különben Budapest II. ker-ben lakom (T-Com terület).

az upici annyival sza.rabb, hogy ott rendszeres a kimaradás. Sőt, van amikor észre sem veszik, hanem úgymarad. Na, akkor képzleheted, hogy milyen boldog vagy, hogy a saját pénzeden kell órákat telefonálni...

csüt. máj. 25, 2006 22:41
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca

Ööö... :D

Van ilyen. :roll:

csüt. máj. 25, 2006 19:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ööö... Lakhelyileg az eredeti kérdezőre gondoltam. ;)
Mert ha pl. nem T területen lakik, akkor szívhat az ADSL-lel.

Üdv!

csüt. máj. 25, 2006 18:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca

A kiesést nem vettem észre. Attól függetlenűl, hogy nekem működött, a tö*köm televan a T-vel.

Különben Budapest II. ker-ben lakom (T-Com terület).

csüt. máj. 25, 2006 17:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Laci_L: Az egy dolog, hogy Te nem vetted észre/nem voltál online, amikor a díszpinty T-online elszállt tavaly fél-egy, néhol majd' két napra... ;)

Ha a minőségért hajlandó az eredetileg kérdező topictárs kicsit többet áldozni, akkor Interware.
Tech support azonnal felveszi a telefont, mailekre 24 órán belül válaszolnak, legalábbis amiket én küldtem este, azokra másnap délelőtt mindig jött a kielégítő - és nem copy+paste-os - válasz.
Igaz, nem a legolcsóbbak, de a T-nél olcsóbbak - és nem olyan rózsaszínek! :D
Viszont, ha megtudnánk, merrefelé laksz, okosabbak lennénk (mert mondjuk nem T-com (ország 65%-a) területen nehézkesebb az ADSL móka).

Üdv!

csüt. máj. 25, 2006 16:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem már majdnem 3 éve van T-Online. Szolgáltatási hiba, kimaradás ez alatt még egyszer sem volt. :D

De: ha bármit kérdezel tőlük, akkor vagy telefonálsz (amit te fizetsz) és vársz míg kapcsolnak (5-10 perc), ha egyáltalán nem bont le közben. A másik: írsz Emailt, amire egész egszerűen nem válaszolnak. Legalább is egy-másfél hónapig biztos hogy nem. Egyszerűen lesz*arnak. Akkor is semmitmondó válasz jön. :cry:

Magyarul: ha nincs bajod, és győzöd fizetni, akkor OK. Ha baj van, szívsz, mint a torkos borz. :shock:

csüt. máj. 25, 2006 15:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
durward írta:
Adsl van elfogadható szolgáltatónál?
A tonline nekem nagyon simlisnek tűnik.
3C-Hungary

Ha további infó kell szólj nekem.

csüt. máj. 25, 2006 13:50
ezüst tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Hát ha a Directen (mûholdon) át lehet netet venni (most így hirtelen ezt nem tudom), akkor inkább az, mert gyorsabb, de ahhoz kell egy földi csatlakozás is (pl. GPRS, vagy dial-up), viszont szerintem ezt nem lehet. :D
ADSL esetleg?
GPRS (avagy EDGE) csak végsõ esetben, lassú is és nagyon korlátos.

Üdv!

Adsl van elfogadható szolgáltatónál?
A tonline nekem nagyon simlisnek tűnik.

csüt. máj. 25, 2006 8:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hát ha a Directen (műholdon) át lehet netet venni (most így hirtelen ezt nem tudom), akkor inkább az, mert gyorsabb, de ahhoz kell egy földi csatlakozás is (pl. GPRS, vagy dial-up), viszont szerintem ezt nem lehet. :D
ADSL esetleg?
GPRS (avagy EDGE) csak végső esetben, lassú is és nagyon korlátos.

Üdv!

kedd máj. 23, 2006 17:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Rászántam magam, hogy otthonra bevezetem a netet.

Tudom, hogy már elegetek van az efféle kérdésekből,de hátha valaki mégis segít nekem.

Szóval nálam nincs csello csak valami upc direct.
Az lenne a kérdésem, hogy az mi a frász és érdemes- e beleugrani vagy tmobilos netet ajánlotok?

kedd máj. 23, 2006 8:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
IW: szereld magad 512-es korlátlan net : 5998, 1 év rabsággal. :)

Üdv!

te nyertél! :D már a párszáz forinttal is, de főleg azzal, hogy korlátlan. Na mind1, gyakorlati jelentősége nincs.

pén. ápr. 28, 2006 11:55
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
IW: szereld magad 512-es korlátlan net : 5998, 1 év rabsággal. :)

Üdv!

pén. ápr. 28, 2006 11:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
És ki az az õrült, aki T-nél fizet elõ? :D

A UPC telefon meg olyan, mint a kutya vacsorája. Próbált már valaki faxolni rajta?

pl. anyukám! a hatezerpárszáz forintért nem rossz az adsl start. Ez a többinél sem olcsóbb. (mellesleg jobban járt a trével, mint előtte a tvnettel.)

az upc telefon pedig jó, ha van, de mégjobb ha nincs! :lol:

egyszerűen arról van szó, amit már többször leírtunk, hogy ugyanazon a kábelen osztozik mindenki. Ez észlelhető a sebességben is, de méginkább a kimaradásokban. Bármiért piszkálják a kábelt, mindenkinek meghal a net-e. Márpedig a kábelt pont azért piszkálják mindennap, mert mindig van valakinek valami nyűgje.

egyébként a majdnem korlátlan cselló+ havidíja mennyi is? 30ezer.... ez szánalmas! Sőt, az üzletiée valami 60-80+áfa?!?!?!?!?!

pén. ápr. 28, 2006 11:16
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
És ki az az őrült, aki T-nél fizet elő? :D

A UPC telefon meg olyan, mint a kutya vacsorája. Próbált már valaki faxolni rajta?

Nekem a sebesség mellett az is fontos, hogy használni is tudjam a netet, :) mert papíron szép a 2,5Mega, ha éppen használhatatlan... Vagy ha már korlátozott, akkor aztán hiába fontos a sebesség...

Viszont elég ideges lennék, ha hónap közepétől 64kbit-et használhatnék felfelé, lefelé meg 256-ot, és apró trükkökkel sem lehet a dolgot kitolni a végtelenségig (meg egyáltalán...), úgyhogy én beérném 24kB-tal (felfelé 192kbit, nem 144), 8 helyett...

Ráadás: T-DSL favorit plusz. Csúcsidő 10-16 óráig (mobilhívások miatt), egyébként bármely T-s vezetékes ingyenes éjjel-nappal. 2Mbites korlátlan (na jó, 3 havi átlagban havi 160GB :D) nettel, 2 év rabsággal 10.950. Vegyük hozzá a UPC kábeltv családi csomagot, az plusz 4180Ft, összesen 15.130.

UPC Chello Classic+UPC telefon+UPC családi csomag 9.600+4180+vezetékes opció, azaz 1200 = 14.980. És akkor még csak csúcsidőn kívül lehet a vezetékes számokat ingyen hívni, míg a T-nél 150Ft-tal többért már éjjel-nappal. Ráadásul a UPC telefon is csak egy évig ingyenes, utána +1.190Ft, az IP miatti rosszabb minőségről, faxolási problémákról (lehetetlenségről?), megbízhatatlanságról és a csúcsidőben telefonálás plusz percdíjáról ne is beszéljünk.

Akárhogy csűröm-csavarom, az ADSL jön ki olcsóbban, vagy nagyon hasonló áron, viszont egy nagyságrenddel magasabb minőségben...

Üdv!

pén. ápr. 28, 2006 9:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bizony ám, hogy nem kevesebbet!

UPC: 2560/512 1 év rabsággal és UPC telefonnal (az is pénz) 10.600Ft, vagy telefon nélkül egy hónapig ingyen 10.600Ft. Ha nincs a lakásban a kábel, akkor +kábelmodem díj +bekötés. Forgalmi korlát 30GB. Ingyen hónap csak telefon nélkül.

Interware szereld magad: 2048/192 1 év rabsággal, a modem árát (nettó 4.200Ft) az első havidíjból jóváírják. Havidíj: 9.480Ft. Április 30-ig előfizetve 1 hónap ingyen az egy évből. Forgalmi korlát nincs, leállás igen ritka, akkor is rövid, karbantartásról hetekkel előre szólnak és sosem tart tovább, mint tevezik (azt is hajnalban). (Egyetlen hátránya, hogy "kell" hozzá telefonvonal is, de ez az esetek legalább 60%-ában amúgy is adott.)

Bár a sebességek nem pontosan azonosak, de egyértelmű, hogy eszem ágában sem lenne a UPC-t választani, 2 év rabságot meg nem fogok aláírni, igaz, Interware-nél nem is lehet (de még akkor is 120Ft-tal olcsóbb :D, igaz, valamivel lassabb is - forgalmi korlát nélkül.) És akkor az IW még nem is a legolcsóbb.

1 megás ADSL-em van IW-nél, 44 Gigánál járok, korlátozás nélkül.

Üdv!

csüt. ápr. 27, 2006 22:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
sutszi írta:
Csak a upc kevesebbet kér érte...ennyi...

kevesebbet??!?!?!?

csüt. ápr. 27, 2006 21:44
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
sutszi írta:
Ugyan mire? A T-hányásra ami a upcnél megegyezõ csomagot simán pár ezressel többért adja. Ráadásul amióta be kell engedje a hálózatába a kicsiket azóta erõssen túl van terhelvel. Csak errõl nem szól a fáma....

lehet, hogy pusztán véletlen, de a fatávos adsl, ahol találkoztam vele, mindig jobban szerepelt, mint az upc. pl. ma is voltam egy ismerősömnél, aki upicizik, se telefon, se net. És panaszkodott, hogy hetente hívhatja az üszit mobilról, mert mint mondtam se telefon, se net. Biztos csak azért mondta, hogy becsapjon.

csüt. ápr. 27, 2006 16:19
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ja... Akkor majd behívják a "főnök" irodájába, aki tanúbizonyságot tesz nemtörődömségéről, esetleg anyázni is fog, vagy beszól olyat, hogy "nem érdekel, ha nem tetszik, kösse fel magát!"...

Megtörtént eset (nem velem).

Üdv!

És nem nyomta ki a szemét? Vagy a fogait kellett volna tartósan ütögetni. :D

csüt. ápr. 27, 2006 15:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sy írta:
T68m írta:
én inkább azon gondokodtam, hogy nem ártana néhány helyen elvágni a gerincvezetékeit....

És ezzel több tízezer ember internetezését tönkretenni... Bravo, jó ötlet :)

és ekkor ennyi ember fog fejéhez kapni, hogy már elég az upécéből és váltanak.

csüt. ápr. 27, 2006 14:02
Profil Honlap
Site Admin

Hozzászólás 
T68m írta:
én inkább azon gondokodtam, hogy nem ártana néhány helyen elvágni a gerincvezetékeit....

És ezzel több tízezer ember internetezését tönkretenni... Bravo, jó ötlet :)

csüt. ápr. 27, 2006 13:10
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
T68m írta:
egy dologot tehetsz, megvárod míg magától megjavul!

na azért ilyen könyen nem törődök bele...

bár már megint történt vmi érdekes :D feltűnt, pár perce, mintha hirtelen gyorsabb lenne a net, és láss csodát vagy tíz sebességmérő 1.3-2.3mb-es letöltési sebességet mért. a modemet nem áramtalanítottam közben, egyetlen érdemleges dolog, amit az eset előtt csináltam, hogy adaware-val letisztítottam pár cuccot.
ennek szerintem semmi köze hozzá, főleg, hogy belegondolva már magát ezt az 1-2megás progit is egy másodperc alatt kapta le, bár itt még csak néztem egyet, nem esett le. :)
a megoldás szerintem: biztos figyeltek a júpíszísek, és mikor felmentem az NHH honlapjárra (onnan szedtem le a progit amúgy) telepakolták a pelust, és visszaállították gyorsan a netet
:lol: :lol: :lol:

viccet félretéve, tényleg nem áramtalanítottam a modemet, akkor hogy a retekbe lehet ez? ez már tényleg x-akta

csüt. ápr. 27, 2006 12:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Először UPC, és ha továbbra is ennyire nem érdekli őket, akkor közölni velük, hogy jó, akkor majd az NHH, ezután pedig kikérni az NHH állásfoglalását az ügyben.
Annyit még próbálj ki, hogy leszeded a koaxkábelt a modemről egy éjszakára, és megnézed, úgy is volt-e fogralom. Ha nem, akkor a modem a gagyi, ha így is volt forgalom, akkor a központ számlálója akadt be - bár állítólag a forgalmat a modem méri.

Üdv!

csüt. ápr. 27, 2006 11:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
csuvix írta:
lefekvés elõtt megváltoztattam a mac adress-t és két dolog történt: reggelre rácsurgott még 3 giga, és a google helyett egy upc-s oldal jön be, miszerint a kapcsolatom nem elérhetõ(csak ennél az oldalnál). az nem is mondtam, hogy a közel két hetes korlátozás ellenére múlt hétvégén megint majd 7.5giga csorgott el, ami szerintem ilyen kapcsolatnál már lehetetlenség számba megy. amúgy 67804 MB-nál tartok.

most azon agyalok, hogy mi a frászt tegyek, mert lasssan lejár a hónap, és ha nem oldódik meg a probléma gyorsan, lekorlátoznak jövõ hónapbn is egy hét után. ma mindenképp felhívom õke, de nem számítok semmi jóra. lenne értelme felhívni a fogyasztóvédelmiseket?

egy dologot tehetsz, megvárod míg magától megjavul!

csüt. ápr. 27, 2006 11:01
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
lefekvés előtt megváltoztattam a mac adress-t és két dolog történt: reggelre rácsurgott még 3 giga, és a google helyett egy upc-s oldal jön be, miszerint a kapcsolatom nem elérhető(csak ennél az oldalnál). az nem is mondtam, hogy a közel két hetes korlátozás ellenére múlt hétvégén megint majd 7.5giga csorgott el, ami szerintem ilyen kapcsolatnál már lehetetlenség számba megy. amúgy 67804 MB-nál tartok.

most azon agyalok, hogy mi a frászt tegyek, mert lasssan lejár a hónap, és ha nem oldódik meg a probléma gyorsan, lekorlátoznak jövő hónapbn is egy hét után. ma mindenképp felhívom őke, de nem számítok semmi jóra. lenne értelme felhívni a fogyasztóvédelmiseket?

csüt. ápr. 27, 2006 10:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ja... Akkor majd behívják a "főnök" irodájába, aki tanúbizonyságot tesz nemtörődömségéről, esetleg anyázni is fog, vagy beszól olyat, hogy "nem érdekel, ha nem tetszik, kösse fel magát!"...

Megtörtént eset (nem velem).

Üdv!

csüt. ápr. 27, 2006 9:40
ezüst tag

Hozzászólás 
azóta sem hívtak :evil: ebből ingyen net lesz erre a hónapra :lol:

csüt. ápr. 27, 2006 0:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
... de ez akkor sem fogja megváltoztatni az upicit. Mondom én, hogy kell az a vezetékelvágás....

Nem UPC, hanem T-Online. De ettől még egyetértünk. :D

szomb. ápr. 22, 2006 17:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Laci_L írta:
...

bekapás, kinyalás és a többivel egyetértek! :D de ez akkor sem fogja megváltoztatni az upicit. Mondom én, hogy kell az a vezetékelvágás....

szomb. ápr. 22, 2006 17:13
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
...márpedig, ha a számlát nem egyenlíted ki (ha jól értem, akkot ők nem emelték le, te pedig nem fizetted be), akkor kikapcsolják és jogosan fogják behajtani tőled az esetleges hűségpénzt is.

Van egy jelszavas honlapjuk. Ott be va állítva a bankszámlaszám, és hogy csoportos a beszedés. Megkapták az értesítést faxon. Elmondtam telefonon. Még mi a túrót csináljak? Talán nyaljam is ki?

A csoportos beszedés különben minden cég álma. Nem véletlen, hogy mindenféle kedvezménnyel próbálják ezt elérni. Az ő költségük csökken (nincs levél, csekk és ennek a díja, boríték, feldogozás), a beszedett dohány ugyanaz.

Ha ezek után valaki ilyen impotens, akkor nyugdotan bekaphatja, a szemem sem fog rebbenni :D

szomb. ápr. 22, 2006 16:11
Moderátor

Hozzászólás 
Én most a vodával harcolom kb ugyan ezt. Csoportos beszedéssel megy a fizetés, ennek ellenére kaptam egy fizetési felszólítást, hogy lógok majd 30 ezerrel és ugyan legyek kedves befizetni. Természetesen fedezet mindig van a számlán, több is, mint amennyivel állítólag összesen tartozok továbbá limitet is elég magasra tettem neki. A bank biztos nem mondta, hogy nem emelhetik le innentől fogva oldják meg, azért vannak.

pén. ápr. 21, 2006 22:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
az upc nem egy kis bt, nem sokra mész, ha szétvered az ügyintéző arcát.
De legalább lenyugszik tőle az ember. :)

Üdv!

pén. ápr. 21, 2006 22:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hannibal írta:
Egyébként meg Laci_L: iylenkor kell nehézsúlyú barátokkal az ÜF-re menni. :D

az upc nem egy kis bt, nem sokra mész, ha szétvered az ügyintéző arcát.

pén. ápr. 21, 2006 21:57
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Laci_L írta:
Na, pont ez van velem is. Adtam csoprtos beszedési megbízást két hónapja (elfaxoltam nekik). Azóta is jön a csekk, most már a felszólítás is. Hiába faxolok, Emailezek, nincs válasz. Telefonálni pedig már nem fogok.

Küldtem egy utosó Emailt tegnap, szó szerint: KAPJÁTOK BE, gondoljatok arra, amire akartok. Csekken egy buznyákot nem fizetek be! :oops:

márpedig, ha a számlát nem egyenlíted ki (ha jól értem, akkot ők nem emelték le, te pedig nem fizetted be), akkor kikapcsolják és jogosan fogják behajtani tőled az esetleges hűségpénzt is.

Mondjuk jogilag nem tudom, hogy hogy van ez, de ha ott van a számlán a pénz, Laci_L szabályszerűen közölte velük, hogy ott a számla, vegyék le, akkor nehogy már ő fizessen. Arról ő nem tehet, hogy balfa*zok és nem tudják levenni a számláról...

Egyébként meg Laci_L: iylenkor kell nehézsúlyú barátokkal az ÜF-re menni. :D

pén. ápr. 21, 2006 19:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Laci_L írta:
Na, pont ez van velem is. Adtam csoprtos beszedési megbízást két hónapja (elfaxoltam nekik). Azóta is jön a csekk, most már a felszólítás is. Hiába faxolok, Emailezek, nincs válasz. Telefonálni pedig már nem fogok.

Küldtem egy utosó Emailt tegnap, szó szerint: KAPJÁTOK BE, gondoljatok arra, amire akartok. Csekken egy buznyákot nem fizetek be! :oops:

márpedig, ha a számlát nem egyenlíted ki (ha jól értem, akkot ők nem emelték le, te pedig nem fizetted be), akkor kikapcsolják és jogosan fogják behajtani tőled az esetleges hűségpénzt is.

pén. ápr. 21, 2006 16:48
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
krimlin írta:
a minapp nekünk is volt gondunk a rózsszín szolgáltatóval, mert olyan sz*r a számlázási rendszere, hogy csak kb. kéthavonta működik a csoportos beszedési megbízás, és így mindig csekkek jönnek, pedig van bőven pénz a bankon...
úgyis terveztem a hűség lejárta után váltani a szolgáltatót, mert vannak sokkal olcsóbbak, de ez így most már biztos, pedig maga a szolgáltatással semmi baj nincs....
na, mindegy, inkább nem idegeskedem tovább... :roll:

pén. ápr. 21, 2006 15:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dehogyisnem tudják levenni a korlátot. Inkább nem akarják.
Vagy ilyen csökött a szoftverük?
Hát hol van az a hatvankettedik századi űrtechológia, ami a reklámokból állandóan ömlik - sokszor pont egy klip közepén az MTV-n...??

Üdv!

pén. ápr. 21, 2006 14:23
ezüst tag

Hozzászólás 
na gyorsan elszívtam két cigit, és felhívtam a csellistákat. néhány kör lefutása után (indítsam újra a modemet, mert ő nem látja a korlátozást, és addig tartja a vonalat -ami ilyenkor persze megszakad :D) a luficicák végre kapcsoltak egy műszakist, akitől sikerült annyit megtudnom, hogy rohadtul nem tudják semmiképp se levenni a korlátot (na persze :?). azt mondanom sem kell, hogy még ki sem vizsgálták az ügyet, mert minek sietni vele..

az ászf-be belenézve sem lettem jobban, van ugyan egy erre vonatkozó passzus, de azt úgy is lehet értelmezni, hogy 3 napjuk van a hiba kijavítására, miután elismerték azt.....
közben továbbra is csorog el a netem, de a korlátozásnak megfelelően kisebb mértékben

pén. ápr. 21, 2006 13:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Laci_L írta:
Már írtam, nem is egyszer, de idefér:

Suxx UPC :cry: :cry:

egyre jobb fejnek tartalak! :D

csüt. ápr. 20, 2006 23:31
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
a minapp nekünk is volt gondunk a rózsszín szolgáltatóval, mert olyan sz*r a számlázási rendszere, hogy csak kb. kéthavonta működik a csoportos beszedési megbízás, és így mindig csekkek jönnek, pedig van bőven pénz a bankon...
úgyis terveztem a hűség lejárta után váltani a szolgáltatót, mert vannak sokkal olcsóbbak, de ez így most már biztos, pedig maga a szolgáltatással semmi baj nincs....
na, mindegy, inkább nem idegeskedem tovább... :roll:

csüt. ápr. 20, 2006 22:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ügyfélszolgálat (ide írhatod az UPC-t, T-Online-t, stb):

Várok 9 perce. Lerakom, újrahívom, a zene már fejből megy. Végre felveszi a valaki. Kérdi: miben segíthet (érzem, kezd kinyílni a bicska a zebemben). Mondom abban, hogy azonnal felveszik. Azt mondja, miden munkatárs foglalt.

Na, ekkor gurultam be. Mi az, hogy foglat. Hányan vannak? Hány telefonvonal van? Mondja. ehhez semmi közöm. Modom: de vaaaan. hogy miért? mert én fzetek havonta 10 rongyot azért a szolgáltatásért, ami sz*ar, a saját pénzemen bejelente(né)m, de nem veszik fel.

Ha ilyen jól megy az üzlet, hogy mindeki foglalt, akkor rakjanak be több munkatársat. Telik a dohányból. Ha meg olyan sz*ar a szolgáltatás, akkor azért. Engem nem érdekel a munkaszervezésük.

Na, kidühöngtem magam. :evil: :evil:

csüt. ápr. 20, 2006 19:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Laci_L írta:
És mindezért te fizetsz. Helyi hívást, de ez is pénz.
Nekem a munkahelyem a chellót támogatja, előtte adsl volt. A net meg tele van mindenféle voipos szolgáltatóval, ezért a vezetékes telefont le is mondtam. A UPC ügyfélszolgálat nem tudott olyan számot mondani, amelyik +361... módon hívható. Itt az internetes ügyintézés korszaka és vagy mobilon hallgatom Vivaldit vagy lemegyek egy utcai telefonfülkébe ha az ügyfélszolgálattal akarok beszélni :x Holnap a cégtől kipróbálom az online csetet az upc honlapján. Ma nem tudtam, mert ki tartja fejben a kábel modem mac addresst :lol: (az kell a belépéshez).
Üdv,NBela

csüt. ápr. 20, 2006 18:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca

Tkp igazad van. De azt hiszem nekem is. :D

csüt. ápr. 20, 2006 18:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem UPC fikázásra bármikor találsz ezen a fórumon partnert.
Megvédésére már kevésbé... :D

Üdv!

csüt. ápr. 20, 2006 18:01
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1050 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Következő