Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 12:29

Hozzászólás a témához  [ 315 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Nokia 8800 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 8800 black edition
Szasztok fiuk ! megjöttem Moszkvából :-)) Érdekes , de a black edition ott is hiánycikk :-)

vas. jún. 11, 2006 19:39
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
dehogy veszek :D van eleg telefonom koszonom(Se P900/P910i, S700i, Moto V3, Nokia 6210 egyetlen nokia amit elviselek), Samsung D500. nokia nekem nem kell. volt 8800am is. a telefon telefonalasra van pont. a 8800 sms irasnal ujraindult, terereje bajos volt. reggel feltettem toltore rendszerint delutan 4-re lemerult... en nem bizom benne. engem egyebkent se erdekel a garanciaja egy telefonnak, mert se idom se kedvem semmit javittatni inkabb eladom. az kevesebb macera :lol:
pont tegnap fizettem ki egy nagyobb osszeget az autom epitesere es gondolkoztam azon, igen ha nem verseny kormanymuvet akartam volna lehetne ennyi penzert 8800 Black-em... na igen. de en vhogy 300 telefon utan kinottem ebbol. meguntam.

pén. jún. 09, 2006 7:30
ezüst tag

Hozzászólás K.zole
K.zole ! Itt más a helyzet mint a 8910i-l, sőt a silvernél is. Ha Silvetr veszel Ukrajnában, azt javítják európában mert a Silver az Európai régióhoz tartozik. A "black edition" viszont limitált és kizárólag csak a keleti piacra megy. Egyébként május elején volt a moszkvai bemutatója. Az itthoni képviseleteken az IMEI szám alapján megmondják neked pontosan hova és mikor volt leszállítva, és európában nem javítják.
Te is tudod hogy számlát és garancialevelet lehet gyártani, sőt törvénybe ütköző ugyan, de az IMEI számot is át tudják írni, de ettől a telefon még nem lesz garanciális ez biztos. Ha akarsz vegyél Németországban Black editiont, akár fele annyiért mint itthon, én maradok a biztosnál, és a jogilag is kevesebb gondot okozható, de drágább megoldásnál.

Üdv
doki

pén. jún. 09, 2006 4:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
nem snassz, igy szoktam meg. muenchen vagy munich. kesz.

skynet írta:
doki! a szerkesztés gombbal módosíthatod a hozzászólásod, nem kell egymásután hármat írni.

K.Zolee: München az már snassz, te Munichbe mész? és aztán Hungary-be jössz haza?

csüt. jún. 08, 2006 22:16
gyémánt tag

Hozzászólás Re: black utoljára
nezd egy biztos van kint. ebayrol is lehet rendelni. 2 ev nokia garancia es szamla van ra. ez tuti. es van letezik. egyik baratom most vett egy ilyet. nemet szamlaval papirokkal... nem tom hogy csinaljak. ebayen is van.

de mint irtam mas az oroszoktol jovo. en mar lattam az origi ukran/orosz variaciot is es a nemetbol jovot is.

az is maslapra tartozik, hogy nekem tortenetesen volt 3 evvel ezelott egy moszkvaban nokiatol vasarolt 8910i-m. siman javitottak imei szam alapjan itthon...

doki írta:
Végezetül a Németországban árult black edition vagy lopott, vagy egyszerűen csak nincs. Egy biztos, ha kinn veszed meg, akkor semmilyen, sem európai, sem pedig "keleti" garancia nincs rá.

csüt. jún. 08, 2006 22:04
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
skynet írta:
München az már snassz, te Munichbe mész?
Méééé', az ugyanaz?????? ;)
Picit OFF,de Macika feldobta a labdát...

Magyarország,Pláza,Könyvesbolt:
-Kérek egy Edájt!
-Mit parancsolt?
-Egy Edájt!
-Ja,értem,ADY!
-Ja,ha magayar,nem kell... :D

csüt. jún. 08, 2006 14:12
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:
München az már snassz, te Munichbe mész?
Méééé', az ugyanaz?????? ;)

csüt. jún. 08, 2006 13:03
ezüst tag

Hozzászólás black utoljára
Végezetül a Németországban árult black edition vagy lopott, vagy egyszerűen csak nincs. Egy biztos, ha kinn veszed meg, akkor semmilyen, sem európai, sem pedig "keleti" garancia nincs rá.

csüt. jún. 08, 2006 12:49
ezüst tag

Hozzászólás eredeti black
K.Zole Én tudok neked mutatni eredeti "keleti" black editiont. Ugyanis nekem van, és én Ukrajnából hozom ( kapom ) . Bármely Nokia képviseleten ellenőrizheted az IMEI számát, és napra pontosan megmondják neked mikor és hova volt a készülék leszállítva.

Üdv

doki

csüt. jún. 08, 2006 12:42
ezüst tag

Hozzászólás black edition
K.Zole ! 1-2 dologban ki kell, hogy javítsalak, illetve pontosítanom kell. Az első az, hogy a Black edition nem cirill, hanem latin/cirill klaviatúrával jön ki. A második az, hogy a Németországban vásárolt Black editionnak NINCS európai garanciája, mert az oroszoknak és az Ukránoknak kizárolagosságuk van rá, vagyis a garancia csak keleten érvényes. A Blacket egyébként valóban Németországban gyártják, de mire kikerül Ukrajnába, VÁM és ÁFA ( nem EU tag ) az ára is megugrik. A Latin/cirill billentyűzetet itthon lehet cserélni, mert az csereszabatos. ( 3000 Ft a Nokiánál) . Én már hoztam be black editiont, és az IMEI száma alapján meg lehet mondani mikor volt leszállítva Ukrajnába, és milyen sw verzió számmal. A black ( mint te is írtad teljesen át van tervezve) szerelőbázisa, alkatrészekig lebontva Kijevben van, és Moszkvában. Ha Németországban veszed meg az a te problémádat fogja növelni, mert ha elromlik nem tudod kiküldeni "keletre" mivel a Nokia nyilvántartás szerint ez nem volt oda kiszállítva. No-ban azért van kevés Black edition, mert az oroszok keveset rendeltek gyártásra és ezért az hiánycikk mindd Oroszországban , mind pedig Ukrajnában. Én legalább 7 internetes bolttal találkoztam Ukrajnában akik viszonylag olcsón kínálják a black editiont, de nincs árujuk. Akik meg kifizették a telefon árát azok meg feljelentették őket ( még szerencse , hogy nem lövöldöztek). Csupán tájékoztatás, de hogy tudd, egész Ukrajna hetente 20 db-ot kap a Black editionból. Többek között a megrendelt mennyiség miatt hívják a Blacket limitált szériának. Ha be tudod vállalni a garanciát, akkor hozd be Németországból, én Ukrajnából hoztam, a Nokia képviseletről :-)

csüt. jún. 08, 2006 12:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
persze mert mindenki bevette, hogy olyan hude ritka a 8800 Gold Edition es a Black Edition... meg hogy 330ert aruljak itthon... kar hogy az eredeti orosz es ukran belpiacra szant 8800 black edition az cirill billentyus... amit meg itthon arulnak az kozeleben se volt a keleti regionak :twisted: mind az ebayrol es a nemetektol van... csak egyesek nagyot akarnak szakitani. de annak a kora hogy vki statusz szimbolumnak vesz telefont 5 eve lejart... nekem volt sima 8800 meg a legelejen par napig... koszonom nem kerek. ujraindul sms irasnal, lefagy, **** a terereje stb... gyenge az akkuja... ugy **** az osszerakasi minoseg ahogy van... 8800 Gold edition meg akkor latott 24 karatos aranyat amikor mutattak neki...

ya es meg egy ugy a 8910/8910i es a 8800 black edition ugyanugy van festve/egetve... nekem volt 8910i fekete... olyan szepen lekopik a haza fel ev alatt...

aki ma tud nekem mutatni eredeti keleti piacra szant blacket es nem a nemet verziot annak fejet hajtok:) de ez mar megint egy olyan dolog aminek nagyobb a fustje mint a langja... ha olyan k***a ritka a black edition akkor hogy van az hogy mindenhol kaphato? meg ha 2000 dollar ra kint a licit akkor itthon mer 330 ezer? na?:)

csüt. jún. 08, 2006 11:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
K.Zolee írta:
...de jovo heten megyek Munich-be kocsiert, lehet hozok 2-3 darabot ha itthon ennyivel dragabban mennek...

Hááát, hogy ennyiért "mennek", azt barokkos túlzásnak érzem. Hogy ennyiért kínálják (de nem csak ennyiért lehet azért hozzájutni), az egy más dolog. Túlkínálat mutatkozik a típusból...

csüt. jún. 08, 2006 8:59
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eljen a piacgazdasag:))) en ebayrol 150-200 ezer Ft kozott tudok rendelni barmikor... nemetorszagban gyartjak a feketet. kint lehet kani 579-800-1100 euro koruli aron megy. nokia garanciaval, dobozzal, nokia premium service card-al.
az arany 900-1100 euro korul megy nemetorszagban... de jovo heten megyek Munich-be kocsiert, lehet hozok 2-3 darabot ha itthon ennyivel dragabban mennek...

na megkerdeztem kint nemetorszagban kaphato mind a Gold es mind a Black verzio... a black verzio az az atdolgozott tenyleg orosz ukran piacra megy de van egy par (nagyon keves 50 db korul) kint nemetorszagban mivel ott gyartjak oket... kint kb eladhatatlan a gold es black. kutyanak nem kell ennyiert. a gold 600-1100 euro korul megy... certificate-el 2 ev nokia garival dobozaban szamlaval ebbol annyi van amennyit az ember akar. legrosszabb esetben 300 ezer ft-ra jon ki a gold kint. a black latin billentyuvel (orosz verzio, nemet gyartas) is megveheto -OVP- kint. legrosszabb esetben 250 ezer ft-ra jon ki. a sima 8800 silver a legrosszabb esetben 180 ezer ft kint... itthon +100 ezerrel dragabb a gold es black... mindegyik megszerezheto kint kis utana jarassal. nekem a gold tetszik. de mivel hasznaltam sima silvert eszembe se jutna megvenni. a blackben kivannak a hibak javitva. a goldban nem. a gold egy silver 8800 bevonva arannyal. a black a tenylegesen atdolgozott verzio.
es az egeszben a legszebb kulon 24 karatos hazat is lehet venni kint 249 euroert EREDETIT... ha mar van 8800ad de aranyszinure akarod. fekete haz kulon nincs.
http://cgi.ebay.de/NOKIA-8800-BLACK-NEU ... dZViewItem

PeterAce írta:
Sziasztok!

Van most nálam 3 fekete teló!
Ha valakit érdekel, dobjon egy pü-t!
Ott majd beszélünk a részletekről!
A telók föggetlenek, 2 év gar. van rájuk és 330000Ft darabja!

Üdv!

szer. jún. 07, 2006 22:47
Moderátor

Hozzászólás Re: Vertu
Al Bundy írta:
Utána áthúztad az egészet, és ráírtad, hogy "Szétosztom a fórum rászorulói között." :D
Nem-nem, azt már a második oldal végefelé leírtam :)

szer. jún. 07, 2006 22:37
gyémánt tag

Macika írta:
Közben elgondolkodtam, mit tudnék kezdeni elkölthető harmadmillió Ft-tal, ha lenne. És már a harmadik A5-ös lapnál tartottam, amikor képzeletben leírtam, hogy ...és vehetnék egy 8800 BE-t belőle...

Utána áthúztad az egészet, és ráírtad, hogy "Szétosztom a fórum rászorulói között." :D

szer. jún. 07, 2006 21:26
Moderátor

Czumy írta:
A felhasznált anyagok inkább drágakövek és nemesfémek.
Úgy tudom, a Vertu Ascent annyira azért nem buta telefon, az alapszolgáltatásaival megver egy 6310i-t.
Na, hadd szóljak már én is bele.

A Vertu egy k.va drága telefon, kifejezetten milliomos sznoboknak készítve.
A 8800 BE ugyanez, csak megfizethető(bb) áron. Mellette még okos is és tényleg szépen néz ki.

A lényeg, hogy ha valaki tényleg különlegesnek akarja magát tudni, és erre - szerinte - egy mobiltelefon a legjobban alkalmas tárgy, és bízik benne, hogy a megszerzésének pillanatától 3x mennyiségű nedves női bugyi csúszik bokára, akkor ez az ő telefonja. Ugyanis nagyon kicsi az esélye, hogy a szembejövőnek is ilyenje lesz.
Mivel - ha jól tudom - kb. 4-5 db van az egész országban belőle.

Egészen biztos, hogy a plázában csodájára járnak, ha valakinek ilyenje van.

Eddig volt a rosszmáj.

A teló önmagában jó lett, úgy tűnik, a Nokia fejlesztőinek igencsak lenne mit tanulni a nagy keleti országtól.
Persze a nagy keleti ország még mindig a hosszan használható cuccok bővkörében él, látszólag nem hallott még a piacgazdaságról és a shoppingolás üres öröméről. Ők úgy gondolják, hogy ha valamit megvesznek sok pénzért, akkor az legyen tartós, jó és hibátlan.

Na hát ez olyan lesz.

Közben elgondolkodtam, mit tudnék kezdeni elkölthető harmadmillió Ft-tal, ha lenne.
És már a harmadik A5-ös lapnál tartottam, amikor képzeletben leírtam, hogy ...és vehetnék egy 8800 BE-t belőle...

szer. jún. 07, 2006 21:16
gyémánt tag

doki írta:
Al Bundi

Malydnem igazad van, hisz a Vertu egy buta Nokia, csak drágafémekből. (...)

Hmm... "Majdnem" - pontos "j"!! Bocs!

A felhasznált anyagok inkább drágakövek és nemesfémek.
Úgy tudom, a Vertu Ascent annyira azért nem buta telefon, az alapszolgáltatásaival megver egy 6310i-t.

szer. jún. 07, 2006 21:01
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás a női hangg
Még ha meg is hívod a, nem mosogat b, nem mos c, nem takarít, d, nem főz még KV-t sem, ....akkor meg minek jöjjön ?? :-)))

szer. jún. 07, 2006 19:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sőőt, a sexi női hangot meg is lehet invitálni otthonra és minden kívánságodat teljesíti :D

szer. jún. 07, 2006 19:41
gyémánt tag

Hozzászólás Re: black edition
Al Bundy írta:
doki írta:
BABAR ! A tervezési költség mindig eloszlik a legyártott termékek mennyiségére. Minél kevesebbet gyártassz a termékből, annál drágább a termék önköltségi ára.

Ezek szerint Vertu-t ne vegyen senki, mert be se kapcsol, sőt még aznap este darabokra esik... :D

Szvsz ez azért nem ezt jelenti. :o)

A legjobb autók is kisszériásak, mint ez:

Aston Martin V12 VANQUISH

:lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára blueye szer. jún. 07, 2006 19:41-kor.

szer. jún. 07, 2006 19:37
ezüst tag

Hozzászólás Vertu
Al Bundi

Malydnem igazad van, hisz a Vertu egy buta Nokia, csak drágafémekből. Ez mondjuk nem helyettesíti az ékszert, ezért a Vertu értékét a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal verték fel. Olyan ez mint az arany VISA kártya. Ilyenkor automatikusan egy csomó klubbnak leszel a tagja egy rahedli szállodában kapsz kedvezményt és egy csomó autólölcsönzőnél is van kedvezményed. Ha akarod ha nem, ez a kártyával jár. Ugyan ez a helyzet a Vertu-val. Megynyomod a Vertu gombot és egy sexi női hangg mindenről felvilágosít ráadásul anyanyelveden.

szer. jún. 07, 2006 19:07
gyémánt tag

Hozzászólás Re: black edition
doki írta:
BABAR ! A tervezési költség mindig eloszlik a legyártott termékek mennyiségére. Minél kevesebbet gyártassz a termékből, annál drágább a termék önköltségi ára.

Ezek szerint Vertu-t ne vegyen senki, mert be se kapcsol, sőt még aznap este darabokra esik... :D

szer. jún. 07, 2006 18:31
ezüst tag

Hozzászólás black edition

Üdv

doki

szer. jún. 07, 2006 18:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ráadádsul pont egy ilyen telefonnál, ahol nem is a technikát fizted meg, hanem a minőséget és az exkluzivitást. Pont ez az a kategória, ahol szerintem egyszerűen elfogadhatatlan egy ilyen.

Guni

szer. jún. 07, 2006 13:28
gyémánt tag

Hozzászólás Re: hangzás
doki írta:
A 8800 silver és goldon a hangszóró majdnem egy szintben van a kijelző üvegével és a fém testtel, amik egyik sem jó hangvezetők. Ráadásul a hangszórókat méretezni kell, vagyis rezonáns üreget kell hagyni mögötte, amit a Nokia nem tett meg. Ezért gyenge a hangzás. A második szériánál egy kicsi kerettel próbálták megemelni a hangszórót, de ez nem hozott sok eredményt.

Azért ez elég vicces, hogy pont telefonálni nem lehet rendesen egy telefonnal. :lol:

szer. jún. 07, 2006 7:41
ezüst tag

Hozzászólás hangzás
A 8800 silver és goldon a hangszóró majdnem egy szintben van a kijelző üvegével és a fém testtel, amik egyik sem jó hangvezetők. Ráadásul a hangszórókat méretezni kell, vagyis rezonáns üreget kell hagyni mögötte, amit a Nokia nem tett meg. Ezért gyenge a hangzás. A második szériánál egy kicsi kerettel próbálták megemelni a hangszórót, de ez nem hozott sok eredményt.

szer. jún. 07, 2006 5:25
arany tag

Hozzászólás Re: 8800 black edition
doki írta:
babar ! Az apróneten én hirdetek nem a peti. Ha érdekel mi a különbség a silver és ablack változat között, akkor dobj egy emailt, és rövden válaszolni fogok. Ebből kiderül miért is kerül ennyibe a Black edition.

Üdv

doki

Szia doki,
igazából tényleg csak ez a hw hiba meg nagyobb kapacitás miatt érdeklődtem.....
nekem egyébként "sima" 8800 -ám van, eddig egyetlen bosszantó hibát találtam, nagyon halk a hangszóró beszélgetésnél...ezt a szerviz mint adottságot, termékjellemzőt aposztrofálta :?
félre ne értsd, nincs az a különbség ami számomra objektíven megmagyarázhatja a k. drága 160e Ft-os sima 8800 és az "exkluzív" Black Edition 320-330e Ft-os ára közötti differenciát.

persze nekem is van ismerősöm aki esküszik a Vertu-ra :lol:

köszi üdv Babar

kedd jún. 06, 2006 20:58
Moderátor

Hozzászólás 
Czumy írta:
Azért ez sem elhanyagolható :D

Nokia 8800 Gold: Új ár (bruttó): 349 000 Ft http://www.xxlgsm.hu/keres.php?load=281
Igen, de az ráadásul nem különbözik semmiben a sima ezüsttől, csak kinézetben...

kedd jún. 06, 2006 20:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azért ez sem elhanyagolható :D

Nokia 8800 Gold: Új ár (bruttó): 349 000 Ft http://www.xxlgsm.hu/keres.php?load=281

kedd jún. 06, 2006 19:32
ezüst tag

Babar ! Az email címem: elkradar@uni-miskolc.hu

kedd jún. 06, 2006 17:08
ezüst tag

babar ! Az apróneten én hirdetek nem a peti. Ha érdekel mi a különbség a silver és ablack változat között, akkor dobj egy emailt, és rövden válaszolni fogok. Ebből kiderül miért is kerül ennyibe a Black edition.

Üdv

doki

kedd jún. 06, 2006 17:06
arany tag

Hozzászólás 
Köszi az infót !
Mondjuk Nekem megfelel a "sima" 8800 is :lol:

Üdv Babar

pén. jún. 02, 2006 20:54
arany tag

Hozzászólás 
Ukrán telefonról van itt most szó!
Nagyon kevés lesz belőle, csak az orosz régió kapja, ők is limitálva és ez tényleg egy 100% 8800!
Miért is?! : antenna áthelyezve=nem fogyaszt annyit=lassabban merül.
A bejövő hang hibák is ki vannak küszöbölve. (behalkul...)

Dollár és a kintiek kedve függvénye mikor mennyi a készülék ára! (van olyan hét, amikor 2000 USD-ért viszik el kint, rendes licit van a telókra...)
De az biztos, hogy nagyon ott van! Sokkal különlegesebb és egyedibb, mint a "sima".

Már ez a teló elment, de hétfőre jön megint 2db.
Ha valakinek tényleg van kérdése vagy érdeklődés utána, nyugodtan írjatok pü-t.

Üdv: PeterAce

pén. jún. 02, 2006 20:36
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:

érdekelne milyen új tervezésről meg dupla akku időről meg hw hibákról beszélnek itten... :?

persze lehet h más hirdeti, akkor bocs a félrecímezésért előre is :)

üdv Babar
Ő nem Tibor. :)
És nem is hirdet ilyen helyen...[/quote]

:oops: OK, azért kértem előre is elnézést :oops:
B

pén. jún. 02, 2006 13:49
Moderátor

Hozzászólás 
Babarnew írta:
PeterAce írta:
Sziasztok!

Üdv!

hello,
tiéd ez a hirdetés is (apronet) ?

"2.) KURIÓZUM! A jövő héten újból lesz 2 db Nokia 8800 Black Edition limitált széria . A fekete szín fekete alapozással, és termikus ráégetéssel kerül az acél burkolatra, vagyis a telefon kevésbé sérülékeny mint az ezüst változat. Az új tervezésnek köszönhetően az aku idő duplájára nőtt, a hardver hibák megszűntek. 12+12 hónap speciális Nokia garancia/jótállás . Magyar softverrel, és latin/cirill, vagy csak latin betűs klaviatúrával. Nem vagyok kereskedő, ezért csak komoly érdeklődő, gyűjtő keressen .
-------------------------------------------------------------------------------
Hely: Borsod-Abaúj-Zemplén megye Feladás dátuma: 2006-06-01
Feladó neve: Tibor Lejárat dátuma: 2006-06-25
Telefon: +362041444xx
Ár: 320.000 "

érdekelne milyen új tervezésről meg dupla akku időről meg hw hibákról beszélnek itten... :?

üdv Babar
Ő nem Tibor. :)
És nem is hirdet ilyen helyen...

csüt. jún. 01, 2006 21:59
arany tag

Hozzászólás 
PeterAce írta:
Sziasztok!

Üdv!

hello,
tiéd ez a hirdetés is (apronet) ?

"2.) KURIÓZUM! A jövő héten újból lesz 2 db Nokia 8800 Black Edition limitált széria . A fekete szín fekete alapozással, és termikus ráégetéssel kerül az acél burkolatra, vagyis a telefon kevésbé sérülékeny mint az ezüst változat. Az új tervezésnek köszönhetően az aku idő duplájára nőtt, a hardver hibák megszűntek. 12+12 hónap speciális Nokia garancia/jótállás . Magyar softverrel, és latin/cirill, vagy csak latin betűs klaviatúrával. Nem vagyok kereskedő, ezért csak komoly érdeklődő, gyűjtő keressen .
-------------------------------------------------------------------------------
Hely: Borsod-Abaúj-Zemplén megye Feladás dátuma: 2006-06-01
Feladó neve: Tibor Lejárat dátuma: 2006-06-25
Telefon: +362041444xx
Ár: 320.000 "

üdv Babar

csüt. jún. 01, 2006 20:31
arany tag

Hozzászólás 
A feketét nem csak az orosz piacra szánták? Mintha olvastam volna errõl.

szer. máj. 31, 2006 14:46
Moderátor

Hozzászólás 
WolfSK írta:
PeterAce írta:
Sziasztok!

Üdv!

Ez most csak poén, vagy komolyan háromszázharmincezer forint???
:shock:
A fekete az ritka és különleges, valószínűleg amiatt ennyi. Hiszen a sima ezüst is >200e HUF...

hétf. máj. 29, 2006 15:03
ezüst tag

Hozzászólás 
PeterAce írta:
Sziasztok!

Üdv!

Ez most csak poén, vagy komolyan háromszázharmincezer forint???
:shock:

hétf. máj. 29, 2006 14:55
Moderátor

Hozzászólás 
blueye írta:
Macika írta:
nord írta:
Fekete 8800-ról nincs valami hír?
Megnéztem a képeket, még mindig ezüstben tetszik a legjobban...
Csak ne volna ennyire rohadtdrága...

Nekem volt a kezemben. nem vagyok kicsi ember ( 191 cm, 96 kg), de ha jól tudom, te nagyobb vagy nálam. :lol:

Szóval az én kezemnek nagyon nem felelt meg a gombok elhelyezése, mérete.
Nagyobb nem vagyok, csak szélesebb, nem is kicsit ;)
Az ujjaim nekem nagyon kifinomultak az eredeti foglalkozásomnak köszönhetően, de valószínűleg engem is zavarnának, na meg én alapból sem szeretem a kis billentyűs, zsúfolt telókat.
Ez a 8800 nagyon tetszik, de kicsi az esély, hogy ennyi pénzt képes lennék telefonra szánni. Még a 4 telefonom együtt (amivel mindenhová járkálok) sincs ekkora értékű, mint ez az egy maga.

Az elérhetetlensége még pluszban megszépíti nekem ŐT. ;)

vas. máj. 28, 2006 0:44
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Üdv!

szomb. máj. 27, 2006 23:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
nord írta:

Nekem volt a kezemben. nem vagyok kicsi ember ( 191 cm, 96 kg), de ha jól tudom, te nagyobb vagy nálam. :lol:

Szóval az én kezemnek nagyon nem felelt meg a gombok elhelyezése, mérete.

csüt. máj. 04, 2006 9:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy, Macika: köszi!
Hát igen... tényleg nem a legszebb feketében, bár a fotók is csapnivalóak.
Nekem sajna van egy ilyen hülyeségem, hogy egy telefon legyen klasszikus formájú és fekete :) És most hirtelen nem tudok ilyet a Nokiától; egyedüli kivétel a 6030.

csüt. máj. 04, 2006 7:45
Moderátor

Hozzászólás 
nord írta:

szer. máj. 03, 2006 20:39
Moderátor

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Ebben a hírben nekem sántít valami... Mondjuk nem ez lenne az első a mobilarena.hu-ról... Szóval ha az összes fém alkatrészét a telefonnak 24 karátos aranyból csinálták volna, - "... Pontosan ennyibe kerül ugyanis a Nokia 8800 24 karátos aranyból készült változata. ... " idézet a cikkől - akkor bizony az a félmillió forint nagyon vékonyka lenne a mai 4000-5000 ft/grammos arany ár mellett. Arról nem is beszélve, hogy a 24 karátos arany egy nagyon puha fém, ezért roppantul sérülékeny lenne. Véleményem szerint ez a mobil maximum 10 mikronnyi aranyréteget kapott...
Azé' félmillábú' kigyün 10 deka arany!!!
A készülék meg van vagy 12-14 deka? Én nem saccolnám olyan nagyon véknyának azt a bevonatot rajta, az viszont valószínűleg teljesen biztos, hogy nagyon sérülékeny (hiszen az acélházas is az).

szer. máj. 03, 2006 20:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
nord írta:

http://www.slashphone.com/87/2980.html (angolul)
http://www.onliner.by/events/companies/nokia8800black/ (oroszul)

szer. máj. 03, 2006 19:45
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. máj. 03, 2006 8:10
arany tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Megjelent a Nokia 8800 "Gold Edition". Ha még nem volt...
http://mobilarena.hu/c.php?mod=10&id=18751

Ebben a hírben nekem sántít valami... Mondjuk nem ez lenne az első a mobilarena.hu-ról... Szóval ha az összes fém alkatrészét a telefonnak 24 karátos aranyból csinálták volna, - "... Pontosan ennyibe kerül ugyanis a Nokia 8800 24 karátos aranyból készült változata. ... " idézet a cikkől - akkor bizony az a félmillió forint nagyon vékonyka lenne a mai 4000-5000 ft/grammos arany ár mellett. Arról nem is beszélve, hogy a 24 karátos arany egy nagyon puha fém, ezért roppantul sérülékeny lenne. Véleményem szerint ez a mobil maximum 10 mikronnyi aranyréteget kapott...

szer. máj. 03, 2006 7:46
platina tag

Hozzászólás 
2200 dollárért elég vicces.
akkor már inkább Vertu...
vagy még inkább egyik sem.

kedd máj. 02, 2006 14:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megjelent a Nokia 8800 "Gold Edition". Ha még nem volt...
http://mobilarena.hu/c.php?mod=10&id=18751

kedd máj. 02, 2006 13:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 315 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő