Szerző |
Üzenet |
Adam_batyam
arany tag
|
A napokban roamingoltam egyet, ezt az üzenetet kaptam:
"Ha szeretné feltölteni egyenlegét, vásároljon Ausztriában ONE 'Take ONE' Feltöltőkártyát, majd hívja ingyenesen a 171-et a ONE hálózatáról.
Pannon"
Hogy von-e le valamit pluszba, illetve milyen a váltási árfolyam, annak még nem volt időm utánanézni.
|
csüt. márc. 15, 2007 20:05 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Most voltam kint Amerikában, a T-mobile Roaming áraihoz képest jó 30%-kal magasabbak voltak a Pannon árai.
NEKIK tuti megérte a fúzió...
|
pén. feb. 23, 2007 21:33 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Anonymous írta: Míg keresgéltem, rábukkantam erree a topicra. Micsoda találgatások mentek akkor. Semmi sem jött be belőle. Egyébként a Pannon alapítója volt ennek a szövetségnek. Igazán sok mindent a neten sem írnak róla, de egy biztos. A Starmap 11 tagszolgáltatója közö9tt megoldott a GPRS és MMS roaming. Nem egy nagy dolog, de akit érint, annak jól jöhet.
Jól néz ki az "új" weboldal: http://www.starmapmobile.com/
"A tagok fokozatosan vezetik be a Starmap Mobile Alliance márkanevet és emblémát, amelyek segítségével az ügyfelek és a szállítók könnyebben tudják majd azonosítani és hasznosítani a tagok helyi ajánlatait, az adott országbeli előfizetési konstrukciókat kiegészítő, a szövetségen belüli szolgáltatások révén elérhető nagyobb előnyöket - kihasználva az Európa nagy részét lefedő szolgáltatási terület adta lehetőségeket."
Mintha hamvába halt volna ez a projekt... A Pannon oldalán is csak ennyi van, (illetve egy 2004-es romaing akció), de semmi más: http://www.pannon.hu/egyeni/roaming/starmap/
Nem tudja valaki, a GPRS és MMS romaing-on kívül valósult már meg valami meg a SmMA keretein belül?
|
pén. feb. 23, 2007 19:01 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
És a Pannon az Xda mini-t Starmap-os lógóval árulja.
|
vas. jún. 11, 2006 21:30 |
|
|
Vendég
|
Míg keresgéltem, rábukkantam erree a topicra. Micsoda találgatások mentek akkor. Semmi sem jött be belőle.
Egyébként a Pannon alapítója volt ennek a szövetségnek. Igazán sok mindent a neten sem írnak róla, de egy biztos. A Starmap 11 tagszolgáltatója közö9tt megoldott a GPRS és MMS roaming. Nem egy nagy dolog, de akit érint, annak jól jöhet.
|
vas. jún. 11, 2006 15:54 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Rozso2 írta: Én ezt nem nevezném kedvezménynek (a t-mobil ingyenes hívásfogadását már igen!). Vhol még rosszabbul jöttél így ki, mint kedvezmény nélkül...
Még gyerekcipőben jár ez a szövetség. És szerintem még sokáig fog tartani mikorra le tudják győzni az érdekellentéteiket és lemondani bizonyos bevételekről.
Egyébként én is ezt akartam írni, ha jól kalkuláltam, akkor csak pár helyen jöttél ki így olcsóbban, a többin bizony kemény ráfizetés volt. De hát ugye a 249 az Ft; míg az EUR, GBP meg CHF idegen, holott csak számolgatni kell.
Persze lényegtelen, mert a szolgáltatók úgyis SDR-alapon számláznak egymás között.
|
csüt. szept. 23, 2004 17:17 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
KaRFiol írta: A nyári akciójukban az összes külföldi Starmap-hálózaton 249Ft volt egy perc hívás. Persze percalapon számlázva.
Én ezt nem nevezném kedvezménynek (a t-mobil ingyenes hívásfogadását már igen!). Vhol még rosszabbul jöttél így ki, mint kedvezmény nélkül...
|
csüt. szept. 23, 2004 17:13 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Rozso2 írta: Miért roamingnál milyen előnyöd származott? Semmilyen.
A nyári akciójukban az összes külföldi Starmap-hálózaton 249Ft volt egy perc hívás. Persze percalapon számlázva.
|
csüt. szept. 23, 2004 17:10 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Czumy [Nokian] írta: Nekünk, egyszerű Pannonos felhasználoknak hol jó ez a Starmap? Milyen előnyünk származik ebből? Itt most a belföldi mobilozásra gondolok, nem a roamingra...
Miért roamingnál milyen előnyöd származott?
Semmilyen.
|
csüt. szept. 23, 2004 8:04 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
http://www.pannongsm.hu/sajtoszoba/sajt ... b68b395dd0
Nekünk, egyszerű Pannonos felhasználoknak hol jó ez a Starmap? Milyen előnyünk származik ebből? Itt most a belföldi mobilozásra gondolok, nem a roamingra...
Amit eddig hallottam a Starmap-ról az annyi volt, hogy jött egy új tag és akkor most örüljünk...
Ha jól emlékszem, a Starmap logója sem a Pannon bemutatótermeiben, sem a honlapján nincs feltüntetve... Pedig ha egy ekkora mobilszövetség tagja vagyok, az a minimum, hogy a saját logóm mellett ez is feltüntetem minden olyan helyen, ahol lehetőségem adódik rá...
Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy a 3G hazai indulásáig/indulásakor a Pannon GSM és a többi társult szolgáltató SMA-ra
kereszteli át magát...
|
szer. szept. 22, 2004 23:15 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
A Star Alliance légitársasággal fognak majd össze állni, vagy majd lehet keverni a két nevet? (a nyelvöltés nekik szól)
|
szer. feb. 25, 2004 15:10 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
:c))) Nem hangzik valami jól, vagy inkább csak szokatlan???
Mindenesetre érthető a lépés, mindenki igyekszik minél nagyobb összefogásra, ennek kizárólag gazdasági okai vannak.
|
szer. feb. 25, 2004 12:57 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Startmap - az élvonal =o/
|
szer. feb. 25, 2004 12:14 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
ez attól függ, hogy milyen szintaxist szeretnek:
starmap^.telenor^.pgsm^.bee v.
starmap.telenor.pgsm.bee v.
bee(pgsm(telenor(starmap))) v.
((bee of pgsm) of telenor) of starmap
|
szer. feb. 25, 2004 11:45 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Ezekszerint még egy márkanév lesz a Pannon termékeken?
Valahogy így:
DJUICE by Pannon GSM by Starmap Mobile Alliance ?
Vagy esetleg:
BEE by Pannon GSM by Telenor by Starmap Mobile Alliance ?
|
szer. feb. 25, 2004 11:39 |
|
|