Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 7:53

Hozzászólás a témához  [ 1321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Következő
SonyEricsson W810i: EDGE Walkman NetFront böngészővel 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
thundermix írta:
Egy par kellemetlenseg.

1.Egy 256kbit-es MP3-ra a szam kozepen azt mondta, hogy "playing failed" vagy hasonlo es leallt. Ugyanazt a file-t egy nappal korabban gond nelkul lejatszotta.

2. Ha hosszabb ideig pauzolom a szamot, a resume-nal a kovetkezo szamra lep.

3. Ha a fenykep minosege "Fine" akkor csomoszor a kep mentese helyett kilep a fo kepernyore mintha mi sem tortent volna.

Remelem a kovetkezo szoftververzio kijavitja ezeket.

Végre! Már nem csak én tapasztalom a 3. pontban írt hibát. :)

A 2-hoz: nekem olyan is volt, h a következőt játszotta, viszont az idő adatok nem frissültek, ezért (lévén a következő szám hosszabb) a bitkolbász szépen végigkúszott, utána ott bevárta a szám végét. :)

hétf. jún. 19, 2006 16:23
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Egy par kellemetlenseg.

1.Egy 256kbit-es MP3-ra a szam kozepen azt mondta, hogy "playing failed" vagy hasonlo es leallt. Ugyanazt a file-t egy nappal korabban gond nelkul lejatszotta.

2. Ha hosszabb ideig pauzolom a szamot, a resume-nal a kovetkezo szamra lep.

3. Ha a fenykep minosege "Fine" akkor csomoszor a kep mentese helyett kilep a fo kepernyore mintha mi sem tortent volna.

Remelem a kovetkezo szoftververzio kijavitja ezeket.

hétf. jún. 19, 2006 16:15
platina tag

Hozzászólás 
egyébként szerintetek a w810en lévő fekete memory stick takaró rámegy a k750re?

hétf. jún. 19, 2006 13:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vagy ha nem éred el, akkor be tudod nyomni a kártya adapterével is ;)

hétf. jún. 19, 2006 10:36
platina tag

Hozzászólás 
gondolom ugyanaz, mint a k750-nél. lehajtod a bütyköt, utána benyomod a kártyát ami meg szépen kiugrik egy kicsit és már veheted is ki.

hétf. jún. 19, 2006 10:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Van valami trükkje a memkártya kiszedésének?
Nem tudtam kiszedni a telóból.

hétf. jún. 19, 2006 10:27
Moderátor

Hozzászólás 
.:Jeff:. írta:
Tényleg, nektek mennyit bír egy feltöltéssel?
Folyamatosan 0-24 megy, így 3,5-4 nap, kevés dumával. De volt már 5 napos készenléti ideje is. Igaz, akkor WC-re se volt időm elmenni, nemhogy nyomkodjam... :)

hétf. jún. 19, 2006 0:12
platina tag

Hozzászólás 
ha intenziven használom, akkor két nap, ha nem nagyon akkor három.
éjjel is be van kapcsolva.
kb 1 nappal tovább birja, mint a k700, azonos használat mellett.

vas. jún. 18, 2006 22:23
arany tag

Hozzászólás 
Tényleg, nektek mennyit bír egy feltöltéssel?

vas. jún. 18, 2006 21:25
Moderátor

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Az ígyis-úgyis egy napot bírt.
AZIGEN!!!
Használhattad rendesen, olyan fogyasztás mellett valóban érdektelen, hogy van-e a kijelzőn óra, vagy sem...

vas. jún. 18, 2006 21:04
Hozzászólás 
Rendben, értem az óra fogyasztást. Én a k700-nál nem vettem észre többletfogyasztást. Az ígyis-úgyis egy napot bírt. Viszont ebben a w810i-ben erősebb akkcsi van és bekapcsolnám ha lenne óra. Márcsak azért is, mert akkor látszana a nemfogadott hívás piktogramm, meg az üzenetboríték :). De ezen nem veszünk össze, mindenkinek más az ízlése.. Én kapásból a netről szedtem le a file managert, mert a **** gépem be se olvasta a gyári cd-t :D.

vas. jún. 18, 2006 20:43
Moderátor

Hozzászólás 
Egyik kedves cimborám feltette nekem az R4CK003-as szoftot a készülékre, előtte voda brandinges volt rajta.

Kérdésem az lenne, hogy mi történik, ha most (illetve egy friss szoft megjelenése esetén) elindítom az update szolgáltatást a SE honlapról?
Semmi.
A telefon azonosítója ezzel nem változott meg, továbbra is a Voda brandos szoftverből fog hozzá legfrissebbet keresni. Ott meg nem lesz frissebb, azt fogod kapni, hogy a legfrissebb van a készülékeden.

vas. jún. 18, 2006 13:03
arany tag

Hozzászólás 
Egyik kedves cimborám feltette nekem az R4CK003-as szoftot a készülékre, előtte voda brandinges volt rajta.

Kérdésem az lenne, hogy mi történik, ha most (illetve egy friss szoft megjelenése esetén) elindítom az update szolgáltatást a SE honlapról?

vas. jún. 18, 2006 12:50
arany tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
KBalage írta:
Már csak egyet nem értek, mi a logika abban, hogy a menüt a jobb softkey és a joystick lenyomása is elõhozza?

Az, hogy nem kell kinyútanod az ujjad, és máris a menüben vagy :)

Idáig OK, csak akkor a softkey-t fel lehetne használni vmi másra inkább :D
A bluetoothos böngészés meg egyelőre nem megy nálam, most szedem le a legújabb szoftot hátha, vmi defekt van azzal ami a CD-n volt.
Szerk:
Újraraktam a programot és most megy gond nélkül :D

vas. jún. 18, 2006 11:53
arany tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
...Mondhatnátok, tegyem rá az automata billzárat...

Nokiáról áttérve - az automata profilváltáson kívül - ez a legnagyobb hiányosság, nevezetesen, hogy automata billentyűzár ugyan van, viszont nem lehet annak az idejét állítani. :(

vas. jún. 18, 2006 8:00
Moderátor

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Nekem senki ne mondja azt, hogy az a hülye óra csökkenti észrevehető módon a készenléti időt.
Pedig én is mondom!
Rosszul gondolkozol, az a baj. Te cska úgy gondolod, hogy az csak az a pár pixel, ami kijelzi a pontos ídőt. Pedig dehogy!
Ha nem megy az órakijelzés, akkor az egész kijelzőt le lehet kapcsolni. Ha megy, akkor az egész kijelző működik. Csak a háttérvilágítás nem.
Ez nagyon sokat fogyaszt ám.
Akinek van/volt W800i, ki tudja próbálni, mekkora a készenlét órával és mekkora óra nélkül. Legkevesebb 12 óra különbség van!

szomb. jún. 17, 2006 23:28
Hozzászólás 
:[/quote]
Már csak egyet nem értek, mi a logika abban, hogy a menüt a jobb softkey és a joystick lenyomása is előhozza?[/quote]

Az, hogy nem kell kinyútanod az ujjad, és máris a menüben vagy :)

szomb. jún. 17, 2006 23:13
Hozzászólás 
Nekem is volt olyan, hogy elfelejtette a gyorsbillentyűt a telefon. Azt hiszem szintén akkukivétel után. De azóta nem csinálja. Emberek. Ilyen apró hibákat sajnos kénytelenek vagyunk elviselni mindaddig amíg premiertelefont vásárolunk. Majd a harmadik-negyedik friss szoftvernél nem lesznek ilyen bakik... És akkor belekerül a kifelejtett óra is... 1000 százalék, hogy egyszerűen elfelejtették. Nekem senki ne mondja azt, hogy az a hülye óra csökkenti észrevehető módon a készenléti időt. Ma már bárhol töltheti az ember a telefont. Szerintem az enyém az bírja három napot úgy, hogy sokat gyűröm, de este mindig felteszem a töltőre. És azért biztos hogy kifelejtettek belőle egy-két dolgot, mert pl a K700-amat is az elsők közt vettem, és úgy csinálták meg, hogy töltés közben teljes fényerőben pompázott a kijelző... Apró baki mi? Egyszerűen ki se próbálják amit kiadnak, mert sürgeti őket a határidő..
Szerintem nem véletlenül vannak úgy besüllyesztve a sokak által szidott hangerőgombok. Lássuk csak. Mikor ráteszem a billentyűzárat, akkor is működik. És ennek nagyon örülök, ugyanis pl kerékpározás közben nehézkes lenne a kiold/billenytűzár feloldása/hangerő növelése/csillag/billenytűzár vissza/jaj túl hangoslett/kiold/billentyűzár feloldása/hangerő csökkentés/csillag/billentyű lezárása... Mondhatnátok, tegyem rá az automata billzárat. Ja. Mikor cset közben nem írok 10 másodpercig, akkor automatán lezár. Köszi nem. Be van süllyesztve, így véletlen nehezen nyomja meg az ember, de működik billzár alatt is:).. A bluetooth böngészés pedig működik, felteszed a szoftot amit adnak hozzá, és ugyanúgy működik mintha rádugtad volna a kábelre, csak nem lesz külön meghajtó. de így még telefonálni is tudsz, ha bejön egy hívás. Érdemes kipróbáln ;).

szomb. jún. 17, 2006 23:02
arany tag

Hozzászólás 
Landor írta:
Ahogy azt már pár hsz-el feljebb leírtam...
Sõt!
:idea: Most egy újabb dolgot fedeztem fel!
A W810be beletették a Nokiánál már jól bevált kikapcsolómenüt profilválasztással :!: :lol:

Bocs, ez nekem kimaradt :D Viszont a kikapcsolómenüt megtaláltam :D Már csak egyet nem értek, mi a logika abban, hogy a menüt a jobb softkey és a joystick lenyomása is előhozza?

szomb. jún. 17, 2006 21:59
arany tag

Tartózkodási hely: Flare>CMD200>C25>7110 >SL45>6510>T68 >6230>3230>W800>W810
Hozzászólás 
KBalage írta:
Közben annyira rájöttem hogy a walkman gomb is előhozza az órát, kicsit kényelmesebb mint a hangerőállító gombok...

Ahogy azt már pár hsz-el feljebb leírtam...
Sőt!
:idea: Most egy újabb dolgot fedeztem fel!
A W810be beletették a Nokiánál már jól bevált kikapcsolómenüt profilválasztással :!: :lol:

szomb. jún. 17, 2006 21:37
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Hümm...

A W800i-n :((((

Bocsi, benéztem, itt már alapértelmezés az, amit én örömmel beállítottam a W800i-n...
Sorry.

Semmi gond :D Úgylátszik erre volt a nagyobb igény :D Közben annyira rájöttem hogy a walkman gomb is előhozza az órát, kicsit kényelmesebb mint a hangerőállító gombok...

szomb. jún. 17, 2006 19:00
Moderátor

Hozzászólás 
KBalage írta:
Macika írta:
Dehogynem, be lehet állítani.
Mondjuk nekem jó így, hogy nincs semmi a kejelzőn, mert nem kell az óra miatt működtetni az egész kijelzőt. Akár egyetlen napnyi készenléti időt is jelenthet ez.

Ez jó hír, és hol is lehet beállítani? :D
Hümm...

A W800i-n :((((

Bocsi, benéztem, itt már alapértelmezés az, amit én örömmel beállítottam a W800i-n...
Sorry.

szomb. jún. 17, 2006 17:42
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mondjuk nekem jó így, hogy nincs semmi a kejelzõn, mert nem kell az óra miatt mûködtetni az egész kijelzõt. Akár egyetlen napnyi készenléti idõt is jelenthet ez.

Ez jó hír, és hol is lehet beállítani? :D

szomb. jún. 17, 2006 16:41
Moderátor

Hozzászólás 
KBalage írta:
Más, jól látom hogy a K700i-hez képest a kijelző teljesen kialszik ha nincs képernyővédő? Tehát a halványan feketélő órát itt nem lehet beállítani, csak a hangerőgombokkal lehet előcsalni. Kár, azt úgy megszoktam, mondjuk ez vmivel takarékosabb talán...
Mondjuk nekem jó így, hogy nincs semmi a kejelzőn, mert nem kell az óra miatt működtetni az egész kijelzőt. Akár egyetlen napnyi készenléti időt is jelenthet ez.

szomb. jún. 17, 2006 15:25
arany tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
KBalage írta:

Egyelõre ami nem jött össze az az hogy bluetoothon keresztül elérjem a kártyát/memóriát, nemt'om egyáltalán lehetséges-e,

Lehetséges:). Bár kicsit lassabb, de ha csak pár képet küldesz át, akkor jó a blue is. Mert nem kell kivárni míg átvált fileküldõ funkcióra.

Arra gondoltam hogy bluetoothon keresztül mászkáljak a telefon könyvtáraiba, a sima küldés funkció az ok, de ott a telefonon "döntöm el" hogy hova rakom a cuccot... Ilyen intéző jellegű belemászkálás/könyvtárak másolása egybe meg ilyesmi ami jó lenne :D A PC suite-os file managernek nem kéne mennie blútúszon keresztül is?

Más, jól látom hogy a K700i-hez képest a kijelző teljesen kialszik ha nincs képernyővédő? Tehát a halványan feketélő órát itt nem lehet beállítani, csak a hangerőgombokkal lehet előcsalni. Kár, azt úgy megszoktam, mondjuk ez vmivel takarékosabb talán...

szomb. jún. 17, 2006 15:21
arany tag

Hozzászólás 
Nekem néha azt csinálja a teló, hogy a körkapcsoló jobbra gomjára beállított "Naptár" gyorsbillentyűt néha elfelejti és mikor lenyomom, akkor kiíírja, hogy "ehhez nincs gyorsbillenytű társítva, stb..."

Nektek volt már ilyen?

:hm: Igen.. Bár ha jól emlékszem, akkor történt ez amikor lefagyott a telefon és újra kellet indítani akku fel- levétellel.

szomb. jún. 17, 2006 14:30
arany tag

Hozzászólás 
Nekem néha azt csinálja a teló, hogy a körkapcsoló jobbra gomjára beállított "Naptár" gyorsbillentyűt néha elfelejti és mikor lenyomom, akkor kiíírja, hogy "ehhez nincs gyorsbillenytű társítva, stb..."

Nektek volt már ilyen?

szomb. jún. 17, 2006 13:52
Hozzászólás 
Sms hangra visszatérve. Szerintem az idgesítő, hogy profilonként nem lehet sms-t állítani. Szívesen állítanám pl füles opcióban, hogy ne legyen sms hang. idegesítő. Mert a voda emilértesítő sms mindig leállítja a zenét. Tehetném némára, de akkor meg a fülesben szól :). A másik dolog. Vajon miért nincs glow a softkey feliratoknál :O? Ez sem megszokott a Sonyericssontól. Főleg azok után, hogy agyondicsértem a nokiások előtt. Ugyanis a nokiáknál ha sötét háttérképet tett be az ember, akkor se az órát, se a feliratozást nem lehetett látni. És örültem annak, hogy mikor meglett a k700, akkor azon volt glow. erre kiszedték a w810i-ben. Vagy csak újabb témaszerkesztót kellene szereznem? Mert a mostaniban nem lehet állítani, csak a dátum és az óra glow színét.

szomb. jún. 17, 2006 12:51
Moderátor

Hozzászólás 
KBalage írta:
Jah még jó hogy én magyaráztam Macikának mennyivel egyszerűbb meg olcsóbb a tuningolt D750i, hát most itt figyel előttem a W810i :lol: Igenerősen tehetséges fon az biztos :D
Na igen, de hidd el, így olcsóban jöttél ki vele! :)

szomb. jún. 17, 2006 0:08
Hozzászólás 
Atombalu írta:

Egyelőre ami nem jött össze az az hogy bluetoothon keresztül elérjem a kártyát/memóriát, nemt'om egyáltalán lehetséges-e,

Lehetséges:). Bár kicsit lassabb, de ha csak pár képet küldesz át, akkor jó a blue is. Mert nem kell kivárni míg átvált fileküldő funkcióra.

pén. jún. 16, 2006 23:38
arany tag

Hozzászólás 
Atombalu írta:
1. xp sp2, pipa
2. hogy parositom ? ezt nem vagom. Mikor bedugtam a kékfogat usb-be sok mindent feltelepitett, aztán használatra kész lett. tudok küldeni fogadni cuccokat telóról. Párosítás gondolom akkor már megtörtént vagy nem ?
3. így csinálom, de semmi :x (pipa)

Bluetooth eszközök ahol listázva vannak, ha ott látod akkor párosítva van. Próbáld ki hogy kiszeded és újra, hozzáadás, kód a párosításhoz stb. Nálam ahogy párosodtak, a telefon a móka végén reflexből felajánlotta a távvezérlést.

Jah még jó hogy én magyaráztam Macikának mennyivel egyszerűbb meg olcsóbb a tuningolt D750i, hát most itt figyel előttem a W810i :lol: Igenerősen tehetséges fon az biztos :D
Egyelőre ami nem jött össze az az hogy bluetoothon keresztül elérjem a kártyát/memóriát, nemt'om egyáltalán lehetséges-e, mindenesetre kábelen simán másolódik minden. A többit majd szép sorjában, egyelőre még a felfedező szakaszban vagyok :D

pén. jún. 16, 2006 22:42
platina tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
Atombalu írta:
392Mhz tudnal adni vmi reszletesebb leírást a távvezérlés opció használatának beüzemeléséhez ?

1. Olyan BT stack kell hozzá, ami a HID profilt támogatja. (pl. win xp sp2, vagy widcomm 1.4 vagy afeletti) Ezt feltelepited.

2. Összepárosítod a telefont a géppel. Ekkor automatikusan feltesz mindent, amit a telefonban "talál". (dial-up networking, serial port, HID, audio gateway, stb...)

3. telefonon inditod a "szórakozás-távvezérlés menut....és kiválasztod mit akarsz távirányitani. Annak az ablaknak kell aktivnak lenine, amit távirányitani akarsz. Mennie kell.

Ennyi.

egyik gépemen widcomm stack van, a másikon az xp sajátja.
mindkettővel gyönyörűen távvezérlődik a winamp.

1. xp sp2, pipa
2. hogy parositom ? ezt nem vagom. Mikor bedugtam a kékfogat usb-be sok mindent feltelepitett, aztán használatra kész lett. tudok küldeni fogadni cuccokat telóról. Párosítás gondolom akkor már megtörtént vagy nem ?
3. így csinálom, de semmi :x (pipa)

csüt. jún. 15, 2006 11:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
thundermix írta:
Leteszek még egy nagy plusz jelet amellett, hogy a fülesben ne szóljon semmi, ha bejövő hívás van.

6230i-ről váltottam én abban is annyira idegesítő volt ez a funkció. Én ugyanis az autó HIFIjére kinyomom a telefon MP3-számait, namost, ha a mikrofonon is szó a csengés, akkor nagy hangerőn éktelen csengésbe kezd az egész autó :D A w810i-nél viszont egyszerűen csak lehalkul a zene és a telefon elkezd csörögni...asszem erre mondják azt, hogy kulturált :wink:

Ez teljesen jogos. Ha autoban hallgatnam a zenet es arra rajonne a csorges, az szerintem engem is megorjitene. A # valoban megoldas, mert nemitja a telefont, es akkor a csorges tenyleg a fuldugaszokban szol. Az lenne a jo ha ezt a viselkedest is be lehetne allitani, es akkor en is boldog lennek, meg az autosok is :)

Ha megváltoztatod a profilt (akár a # lenyomásával), akkor az úgy is marad. Ha bedugod a fülest le is némítja a telefont. Nálam is így működik.

csüt. jún. 15, 2006 7:50
Hozzászólás 
Már megy a beépített "azonnali üzenetküldő kliens" :). Vodanetem van. Szerintem nem éri meg a t-mobil 50 megás megoldása, hiába működik az EDGE. Maximum annak éri meg, aki számítógépen netezik. De én a vodát telefonon használom. Még sose volt olyan, hogy túlléptem a 200 megás határt.

csüt. jún. 15, 2006 5:43
platina tag

Hozzászólás 
Atombalu írta:
392Mhz tudnal adni vmi reszletesebb leírást a távvezérlés opció használatának beüzemeléséhez ?

1. Olyan BT stack kell hozzá, ami a HID profilt támogatja. (pl. win xp sp2, vagy widcomm 1.4 vagy afeletti) Ezt feltelepited.

2. Összepárosítod a telefont a géppel. Ekkor automatikusan feltesz mindent, amit a telefonban "talál". (dial-up networking, serial port, HID, audio gateway, stb...)

3. telefonon inditod a "szórakozás-távvezérlés menut....és kiválasztod mit akarsz távirányitani. Annak az ablaknak kell aktivnak lenine, amit távirányitani akarsz. Mennie kell.

Ennyi.

egyik gépemen widcomm stack van, a másikon az xp sajátja.
mindkettővel gyönyörűen távvezérlődik a winamp.

szer. jún. 14, 2006 21:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Leteszek még egy nagy plusz jelet amellett, hogy a fülesben ne szóljon semmi, ha bejövő hívás van.

6230i-ről váltottam én abban is annyira idegesítő volt ez a funkció. Én ugyanis az autó HIFIjére kinyomom a telefon MP3-számait, namost, ha a mikrofonon is szó a csengés, akkor nagy hangerőn éktelen csengésbe kezd az egész autó :D A w810i-nél viszont egyszerűen csak lehalkul a zene és a telefon elkezd csörögni...asszem erre mondják azt, hogy kulturált :wink:

Ez teljesen jogos. Ha autoban hallgatnam a zenet es arra rajonne a csorges, az szerintem engem is megorjitene. A # valoban megoldas, mert nemitja a telefont, es akkor a csorges tenyleg a fuldugaszokban szol. Az lenne a jo ha ezt a viselkedest is be lehetne allitani, es akkor en is boldog lennek, meg az autosok is :)

szer. jún. 14, 2006 20:52
platina tag

Hozzászólás 

szer. jún. 14, 2006 19:00
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun: igen, köszönöm a helyreigazítást :)

lebowsky00: mivel a telefonról írtam a tapasztalataimat, így úgy gondoltam hogy evidens, hogy a telefon beépített funkciójáról beszélek, a winmsn(?) teljesen illogikus következtetés volt a részedről. Ha még mindig a vodánál vagy, akkor jobb ha tudod hogy a beépített chat kliens csak net-es gatewayel működik, azaz ilyen vodawappal - ami ugyebár nem enged inernetet - nem fog menni..
A garanciális / nem garanciális joy kérdés mostmár gyakorlatilag tárgytalan, mivel a SE 2005 szeptembere óta 2 év garanciát ad a készülékeikre.

.:Jeff:.: nekem az egyetlen fájó pont a nokiákról való áttérés után az időztett profil hiánya. De nagyon jól eltaláltad a szóhasználatod; az egész 2005től kiadott SE széria igényes és kultúrált a már-már fapadosnak tűnő nokiákkal szemben.

szer. jún. 14, 2006 17:13
arany tag

Hozzászólás 

szer. jún. 14, 2006 17:00
Hozzászólás 
Szerény véleményem szerint azért sem nagy baj, hogy nem szól a fülesben a csengőhang, hanem kívül a telefonban, mert pla képzelj el egy olyan szitut, hogy nyugiban hallgatod a zenét valami tömegközlekedésen, ahol melletted ül egy ember, szembe veled meg még kettő. És egyszer csak jön egy hívás, amit a körülötted lévők nem hallanak, de te hallasz bent a fülesben. És elkezdesz beszélni, a nép meg nem tudja, hogy ki a fenének beszélsz, és ez szerintem tökre ciki. Én legalábbis kllemetlenül érztem magam. Mert hiába volt rajtam a füles, néztek rám, hogy mi a here van, kinek beszélek? Ezt úgy oldom meg mostanság, hogy duma közben fogom a mikrofont, a laikusok kedvéért. Így kicsit jobb lett :D.. A sötét képernyőnél lévő órát szerintem máshogy is elő lehet csalogatni, hogy semmit se kelljen nyomni hozzá. Valahol a neten láttam egy fotót a w810i-ről, azon órával volt ábrázolva. Nem hiszem, hogy fotosoppal készült, mert nincs értelme.. A messenger használatát olvastam feljebb, de akkor nem derült ki számomra, hogy az "azonnali üzenetküldési funkció"-t használod-e, vagy magát a winmsn-t azon keresztül. Bár lehet, hogy rosszul értelmeztem. Megnézem azt a smartvast:).. Nékem akkoriban a voda egy év garanciát adott a joyra, tehát utána halt meg :). Azonkívül a garanciális szerviz messze van tőlem, tehát sok pénz és sok idő lett volna a garanciális ügyintézés :)

szer. jún. 14, 2006 16:16
platina tag

Hozzászólás 
thundermix írta:

Hat en nyomom a *-ot hosszan, de atalakul p betuve ezen kivul semmi nem tortent. Szoftver: R4CE012.

Szerintem Landor inkább a # gombra gondolt :wink: !

Steve

szer. jún. 14, 2006 13:43
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Landor írta:
thundermix írta:
Sziasztok

Ha headset be van dugva es hivas/sms erkezik, vagy barmilyen esemeny kovetkezik be, ami hangjelzessel jar, az a headset-ben nekem nem hallhato, csak elhalkul, de a hangot a telefon adja ki a hangszoroin keresztul. Valamit elallitottam, vagy ez igy kell, hogy mukodjon?

Koszi a tippeket!

A csillag gombot nyomd meg hosszan és akkor a headsetben fog szólni minden esemény ami hanggal jár. Ha megnyomod újból a csillagot, visszaáll az előző állapotra - pl ha a headsetet rajta akarod hagyni de kiveszed egy időre a füledből.

Hat en nyomom a *-ot hosszan, de atalakul p betuve ezen kivul semmi nem tortent. Szoftver: R4CE012.

szer. jún. 14, 2006 13:13
arany tag

Hozzászólás 
thundermix írta:
Sziasztok

Ha headset be van dugva es hivas/sms erkezik, vagy barmilyen esemeny kovetkezik be, ami hangjelzessel jar, az a headset-ben nekem nem hallhato, csak elhalkul, de a hangot a telefon adja ki a hangszoroin keresztul. Valamit elallitottam, vagy ez igy kell, hogy mukodjon?

Koszi a tippeket!

A csillag gombot nyomd meg hosszan és akkor a headsetben fog szólni minden esemény ami hanggal jár. Ha megnyomod újból a csillagot, visszaáll az előző állapotra - pl ha a headsetet rajta akarod hagyni de kiveszed egy időre a füledből.
Na még egy tipp akkor: elsötétült képnél, ha csak a pontos időre vagy kíváncsi, akkor nyomd meg a Walkman gombot és akkor megjelenik az óra nagyban, fehér háttérvilágítással.

Viszont kérdeznék én is! Van ugye a jobb szélső gomb, amivel a Saját menü jön elő ha megnyomod. Na ezt a funkciót hogy lehetne beállítani a felfele mutató nyílra is :?:

Valaki próbálta már a Streaminget a telefonban? Olyan durván meghal tőle a telefon hogy öröm nézni.. Tegnap rakták rá a Westendben a nálluk lévő legújabb softot a SE-ban: R4CK003 :roll:

szer. jún. 14, 2006 10:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez a W800-on is így van. Én a csöngést ebben a profilban egyszerűen némára tettem, ugyanis amikor elnémul a zene/rádió, úgyis megtudod, hogy valami történt, hogy a külvilág is megtudja, arra semmi szükség.
Kicsit (nagyon) logikátlannak tartom ezt a dolgot az SE részéről amúgy.

szer. jún. 14, 2006 9:33
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Koszi a tippeket!

szer. jún. 14, 2006 8:29
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
392MHz írta:
nekem pesten nagy fájl töltésekor 180...200 kbit körülre állt be. (pannon edge)
Nálam is akörül, hiába no, 3G nélkül is majd ugyanazt a sebességet kapjuk.
Tényleg nem tudom értelmét a 3G-nek...
Amiben van értelme, azt majdnem tudja az EDGE is (netezésnél), a többi pedig - számomra - teljesen szükségtelen, gerjesztett igény.

edge szinte minden nagyvársoban és út mellett van, 3G meg csak Bpesten.

kedd jún. 13, 2006 17:16
ezüst tag

Hozzászólás Re: messenger
Landor írta:
Matho írta:
Hol kéne lenni ennek a messengernek (My friends?). Én nem találom (O2 soft).

Messaging > My friends

Akkor azért nem találtam, mert tényleg nincs. :( Nem baj, hamarosan lesz. :)

kedd jún. 13, 2006 12:26
arany tag

Hozzászólás Re: messenger
Matho írta:

Messaging > My friends

kedd jún. 13, 2006 12:15
ezüst tag

Hozzászólás messenger

kedd jún. 13, 2006 12:01
arany tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Lehet egy laikus kérdésem? Mi az ördögnek akkora sebesség az internetnél? Azt értem, hogy a weboldalakat gyorsabban hozza be, de valóban megéri az adatforgalmat növelni a nagy sebességgel?

Igen, megéri - az emberiség már csak ilyen megalomán fajta.. ;>
Nekem spec egy 50MB-os csomagom van, gyakorlatilah internet backupnak használom ugyanis sajnos több alkalommal is kihagy az állandó internetem. Multkor jó lett volna ha azt a fontos dokumentumot nem 15 perc alatt GPRSel, hanem 5 perc alatt töltöttem volna EDGEel.
lebowsky00 írta:
Valóban jobb a joyjal irányítani a telefont, de a vásárlás után két hónappal már panaszkodott a joyra egy csetfüggő :D. Nékem egy évig bírta a k700-on a joy, utána három hetente kellett szétszedni, sűrítettleveg, meg kontaktspré, kisecset meg minden. Én nagyon óvom a telefonom, de erre nincs időm, hogy három hetente szétszedjem.

Aki joyal csetel az meg is érdemli :D
Egy évig bírta? Na erre való a két éves garancia.. Nem a te feladatod szétszedegetni, cserélik pár nap alatt és újabb egy évig jó. :wink:
lebowsky00 írta:
Valaki összetudta már hozni azt a beépített messengert a windows messengerrel?

Természetesen. Pár hsz-el feljebb írtam hogy aktívan használom a telefon eme nagyszerű szolgáltatását. Én a smartvasra szavazok, igaz csak msnt támogat, de lagalább gyors és megbízható, ami szerintem nem mondható el a yamigorol. A weboldalon a regisztráció után elég részletesen le van írva a fórumában az a pár készülék beállítás.

kedd jún. 13, 2006 9:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Következő