Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 8:45

Hozzászólás a témához  [ 711 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő
Nokia 6131 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
vamosip írta:

Elvileg a legfrissebb a 6.8.22, evvel megy a 6280.
Viszont én csak a nokia.europe oldalról tudtam letölteni
.

Ezt már próbáltam, de nincs rajta Bluetooth kapcsolat.

Akkor ott nem a PC Suite a ludas, hanem valami rosszul van beállítva a win-ben vagy a BT drivernél.

szer. jún. 28, 2006 19:47
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
vamosip írta:

Viszont én csak a nokia.europe oldalról tudtam letölteni
.

Ezt már próbáltam, de nincs rajta Bluetooth kapcsolat.

szer. jún. 28, 2006 18:55
arany tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Szia!

Melyik PC Suite-t töltötted le ? Én olyat zseretnék amelyikkel a 6131 és a 6280 is jól működik Bluetooth-al. Ami most van nekem az elég jó, de szeretném frissíteni.

Köszi

Viszont én csak a nokia.europe oldalról tudtam letölteni.

szer. jún. 28, 2006 18:12
platina tag

Hozzászólás 
Szia!

Melyik PC Suite-t töltötted le ? Én olyat zseretnék amelyikkel a 6131 és a 6280 is jól működik Bluetooth-al. Ami most van nekem az elég jó, de szeretném frissíteni.

Köszi

szer. jún. 28, 2006 17:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Az én régi PC Suite-em nem látta ezt a telót, hát frissítettem a legújabbra, így már jó. Vettem én is egy 256 MB-os Kingstont, nagyon jó!

Én leginkább sms-t küldök és csak max 3-5 percet telefonálok naponta, plusz egy kis szórakozás, zene, képek, így bírja már 2 és fél napja, de még 24 órát el fog menni. Jön kikapcsolt állapotban a 3. 16 órás feltölés (mert, hogy én is így csinálom) és utána asszem belehúzok. Meglepő volt az 1. és 2. feltöltés közti élettartam-növekedés, remélem ez így folytatódik, de csodát azért nem várok :D Szóval jó kis teló ez!

ÜDV

szer. jún. 28, 2006 13:14
arany tag

Hozzászólás 
sziasztok!

tegnapelőtt én is lecseréltem a 6230asat.jól birta,de..
3.50es szoft,2 év gari.
eddig:ugyanezt a fülest használtam előzővel is,mégis 6131 mérföldekkel szebben szól mind rádió,mind mp3ban.mp3ban lazán ver sok középkategóriás mp3lejátszót.a régi kábellel a régi PCsuite szoft megtalálta,h 6131,teló is látta a gépet,de itten megált a tudás.mondjuk valami szoftveres bug van a gépemben,mert a 6230assal sem ment mostanában.nálam ugyanugy max 1 napot bir,mint a 6230,mondjuk ebben napi kb 2 óra duma/web van,és még nincs bejáratva az akksi.a 3x 16 órás kikapcsolva töltés nekem évek óta bevált,majd őt is megjáratom.volt már vagy 10 telóm,de egyik sem lopózott be szivembe.kivéve őt :)pedig nekem ez a nokia menü nagyon dadogós.és mégis.

kapott fél gigás kingmaxot,6000Ft volt félfával.6mega per secet tud kártyaolvasóval.régi MMCim legjobb kedvükben sem birták felét.

1 nagyon nagy bajom van vele:a 6230ason könnyedén beállitottam,hogy az operamini 2 vel lássam a web oldalakat-wap előfizun keresztül.itten akármit próbálok állitani,nem megy.első körben látszott,meg sem próbál kommunikálni hálóval a proggi,de utána egy másik beállitással meg azt irja ki,hogy csomagkapcsolt előfizetés szükséges.nem vágom.valaki okosabb tudna segiteni?a beépitett böngésző működik,de pl a terminál fórumot nem lehet megnyitni,mert nem fér memóriába...

még egy kérdésem volna:témákat,játékokat,csengőhangokat,apps,témákat honnan szedjek le?wap is web is érdekel.csengőhang még volna is,témát párat leszedtem a nokiáról(,majd le is töröltem őket),de 1-2 olyan játékkal találkoztam,ami max méretben jelenik meg.nem vagyok benne ezekben a mai friss warezes dolgokban,de most ujra rá akarok kattanni :)

szer. jún. 28, 2006 8:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Akkorisrossi írta:
Sziréna!

Nekem megy... Pl bemegyek galériába, fotók, ott rámegyek egy képre -> opciók: áthelyezés -> válasszon célmappát -> rámegyek memóriakártyára -> opciók: mappa megnyitása majd a megjelenőek közül vagy rábökök az egyikre vagy tovább nyitogatok mappákat.

Csak bennem volt a hiba! Igy ahogyan leírtad , most már jó!
Köszi!

kedd jún. 27, 2006 7:50
ezüst tag

Hozzászólás 
FCHL3T írta:
arsenal írta:

Én 256 Mb os Kingstont 3900Ft ért, elég is ekkora mert van mellette mp3 lejátszóm
DE fentebb írtam mi lett vele.....de szerencsére élettartam garancia van rá.

Elárulhatnád hol vetted ennyiért! Én ugyan ilyentláttam a Speedshop.ban 4992,- ért.

thx

Édesanyám :D könyvelő és egy számtech boltnak is könyvel és ővelük hozatta ennyiért, gondolom nagyker ár.

kedd jún. 27, 2006 7:24
Moderátor

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Elmenti a kézbesítési infokat a telefon és bármikor meg lehet nézni őket. Kiírja az időpontot is, hogy mikor lett kézbesítve az üzenet. Már előbb is felfigyeltem arra, hogy az időpontokkal valami probléma lehet. Most direkt megfigyeltem, hogy 18.01 kor küldtem egy SMS-t és azonnal jött a kézbesítési értesitő amin 20.02 időpont volt. Az óra jól van beállítva. Valami más probléma lehet. Talán az időzónán kéne állítani?
Akkor ez valami újdonság lehet. Eddig nem láttam ilyen telót. Csak olyat, ami a kézbesítési jelentés beérkezésének időpontját menti el és nem azt az időpontot, amikor kézbesítve lett az üzenet (persze ez csak kötözködés a részemről, hiszen jó esetben (a küldő is és a címzett is egy időben van bekapcsolva) ugyanazt az időpontot jelöli, kellene, hogy jelölje).

hétf. jún. 26, 2006 21:59
platina tag

Hozzászólás 
Nekem GMT+2 re volt állítva. Nem nyúltam hozzá. Igy volt eredetileg beállítva. Most átállítottam. Meglátjuk mi lesz. Köszönöm a segítséget.

hétf. jún. 26, 2006 21:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Légyszi írd meg neked milyenre van állítva?

azzal nem biztos, hogy sokra mennél, mert nekem S60-as telóm van. csak azért gondolom, hogy ilyen problémák lehetnek nálad, mert 2 óra az eltérés a valóstól, és ez például így jöhet ki.

hétf. jún. 26, 2006 21:18
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:

Hali!

Nálam GMT+1, nyári időszámítás, auto frissítés ki (T-nél nem megy tudtommal)

hétf. jún. 26, 2006 21:11
platina tag

Hozzászólás 

hétf. jún. 26, 2006 20:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
próbáld meg az időzónát beállítani, és a nyári időszámítást is (illetve, hogy álljon-e át magától rá a telefon).

hétf. jún. 26, 2006 20:47
platina tag

Hozzászólás 
Elmenti a kézbesítési infokat a telefon és bármikor meg lehet nézni őket. Kiírja az időpontot is, hogy mikor lett kézbesítve az üzenet. Már előbb is felfigyeltem arra, hogy az időpontokkal valami probléma lehet. Most direkt megfigyeltem, hogy 18.01 kor küldtem egy SMS-t és azonnal jött a kézbesítési értesitő amin 20.02 időpont volt. Az óra jól van beállítva. Valami más probléma lehet. Talán az időzónán kéne állítani?

hétf. jún. 26, 2006 20:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziréna!

Nekem megy... Pl bemegyek galériába, fotók, ott rámegyek egy képre -> opciók: áthelyezés -> válasszon célmappát -> rámegyek memóriakártyára -> opciók: mappa megnyitása majd a megjelenőek közül vagy rábökök az egyikre vagy tovább nyitogatok mappákat.

hétf. jún. 26, 2006 19:38
Moderátor

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Sziasztok!

Meg szeretnélek kérdezni benneteket, hogy nektek helyesen mutatja az
időt az SMS kézbesítési jelentés? Nekem mindig 1-vagy2 órával többet mutat mint amikor valójában kézbesítette az SMS-t. Mit lehet ilyenkor csinálni? Lehet, hogy ez is szoftverhiba?
Üdv.
Ezt hogy is érted?
Ha jól tudom, a kézbesítési info nem mentődik el és nem hordoz időpontot, nem SMS-ként érkezik, hanem infoként. Magát a tényt jelenti csak, hogy megtörtént a kézbesítés.

Ha este, lefekvés előtt küldesz egy üzenetet valakinek, aki már ki van kapcsolva, és reggel korábban bekapcsolja a készülékét, mint ahogy Te felébredsz, akkor már csak a kész tényről tudósít, hogy kézbesítve lett, hogy mikor, arról nem.
Ha pedig Te is kikapcsoltad a készülékedet, és Te kapcsolod be később, akkor is csak egy értesítés lesz rajta, az, hogy mikor kézbesült, az nem.

hétf. jún. 26, 2006 19:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Akkorisrossi írta:
Macika!

A becsukott teló azért reagál pl a fényképező gomb megnyomására, mivel ilyenkor a külső kijelző keresővé válik, és ez amikor saját magadról csinálsz képet felettébb hasznos. A kikapcsológomb szintén reagál, mivel így kinyitás nélkül lehet üzemmódót váltani. A hangerőszabályzó szintén reagál becsukott állapotban is, hangerőt lehet vele szabályozni illetve hosszan nyomva elutasítja a bejövő hívást.

Szal ez nem a "Nokia széegyene". :lol:

Sziréna!

Ha egy képet akarsz áthelyezni, kiírja hogy válassz célmappát, amire rámész oda rakja... Ha te azon belül almappába szeretnéd rakni, semmi akadálya, menj rá a főmappára és opciók -> mappa megnyitása.

Remélem segíthettem.

Szal! Nem megy!
Ez akkor is igaz ha memoriakártyán lévő mappába szeretném áthelyezni a képet? Merthogy ilyeneket, hogy mappa megnyitása az opciokban nem hoz ki, csak a középső parancsgomb alá van ilyen irva!

hétf. jún. 26, 2006 19:04
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Meg szeretnélek kérdezni benneteket, hogy nektek helyesen mutatja az
időt az SMS kézbesítési jelentés? Nekem mindig 1-vagy2 órával többet mutat mint amikor valójában kézbesítette az SMS-t. Mit lehet ilyenkor csinálni? Lehet, hogy ez is szoftverhiba?
Üdv.

hétf. jún. 26, 2006 18:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
FCHL3T írta:
Ki mekkora memórakártyát vett és mennyiért? Én még nem tudom mekkorát kellene.

Kingmax, 512 MB: 6.500 Ft.

hétf. jún. 26, 2006 18:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
arsenal írta:

Én 256 Mb os Kingstont 3900Ft ért, elég is ekkora mert van mellette mp3 lejátszóm

Elárulhatnád hol vetted ennyiért! Én ugyan ilyentláttam a Speedshop.ban 4992,- ért.

thx

hétf. jún. 26, 2006 17:40
ezüst tag

Hozzászólás 
256 MB Sandisk 6090Ft... !-( !-F

hétf. jún. 26, 2006 14:58
ezüst tag

Hozzászólás 
FCHL3T írta:

hétf. jún. 26, 2006 7:39
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. jún. 25, 2006 22:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát nem azért de a barátnőmmel pl máshogy nem nagyon tudnám lefényképezni magam... De különben kb 10 másodperc után a kamera készenléti üzemmódba vál, szal a zsebedben nem fog órákig kamillázni.

De hát nem kötelező hogy egyezzen a véleményünk...

vas. jún. 25, 2006 12:58
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
mondd, milyen gyakran fényképezgeted magad? :lol: rendkívül hasznos ezért aktívnak hagyni a kamera gombot becsukott állapotban :roll: inkább úgy csinálták volna akkor már meg, hogy kinyitod a telót, megnyomod a kameragombot, becsukod, és ilyenkor vált át a külső képernyő kersőre. az enyémen így van, igaz nem Nokia ;)
azt nem tudom miért jó, hogy a kikapcosló gombbal tudsz üzemmódot váltani, máshol ez a hangerőszabályzó nyomkodásával megoldható... arról már nem is beszélve, hogy a legtöbb gyártó érdekes módon képes olyanra tervezni a hangerőszabályzót, hogy az ne nyomódhasson be véletlenül a zsebedben.
szóval szerintem nem mentségek azok, amiket te felhoztál a telefon védelmében...
De jó, hogy leírtad, így nekem csak annyit kell hozzátennem, hogy MINDENBEN EGYETÉRTEK!

vas. jún. 25, 2006 12:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkorisrossi írta:
A becsukott teló azért reagál pl a fényképező gomb megnyomására, mivel ilyenkor a külső kijelző keresővé válik, és ez amikor saját magadról csinálsz képet felettébb hasznos. A kikapcsológomb szintén reagál, mivel így kinyitás nélkül lehet üzemmódót váltani. A hangerőszabályzó szintén reagál becsukott állapotban is, hangerőt lehet vele szabályozni illetve hosszan nyomva elutasítja a bejövő hívást.

mondd, milyen gyakran fényképezgeted magad? :lol: rendkívül hasznos ezért aktívnak hagyni a kamera gombot becsukott állapotban :roll: inkább úgy csinálták volna akkor már meg, hogy kinyitod a telót, megnyomod a kameragombot, becsukod, és ilyenkor vált át a külső képernyő kersőre. az enyémen így van, igaz nem Nokia ;)
azt nem tudom miért jó, hogy a kikapcosló gombbal tudsz üzemmódot váltani, máshol ez a hangerőszabályzó nyomkodásával megoldható... arról már nem is beszélve, hogy a legtöbb gyártó érdekes módon képes olyanra tervezni a hangerőszabályzót, hogy az ne nyomódhasson be véletlenül a zsebedben.
szóval szerintem nem mentségek azok, amiket te felhoztál a telefon védelmében...

vas. jún. 25, 2006 11:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika!

Szal ez nem a "Nokia széegyene". :lol:

Sziréna!

Ha egy képet akarsz áthelyezni, kiírja hogy válassz célmappát, amire rámész oda rakja... Ha te azon belül almappába szeretnéd rakni, semmi akadálya, menj rá a főmappára és opciók -> mappa megnyitása.

Remélem segíthettem.

vas. jún. 25, 2006 11:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csengőhangnak jó bármilyen mp3! Vbr-t, 320-ast, mindent lejátszik..

vas. jún. 25, 2006 10:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Nagyon jók a háttérképek! Köszi! Most már csak csengőhangok kellenének!

vas. jún. 25, 2006 9:42
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. jún. 25, 2006 8:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet hogy nem hiba csak én nem tudok rájönni, hogy kell csinálni!
Ha készítek egy képet, elmenti a memoriakártyámra a fotók mappába,/ merthogy vettem/! De ezután már nem tudom áthelyezni egy másik korábban létrehozott mappába, pl. család, mert kiteszi a memkártyára egyedül mappákon kívül! Csak akkor tudom rendezni a képeket ha az adatkábelt használom.
Más: a neten fellelhető háttérképek csak a kijelző közepén jelennek meg bélyegképként. nincsen egész kijelzőz kitöltő háttérkép valahol? A gyári háttérképek nagyon gagyik!!
Valahol ingyen letölthető csengőhangok találhatók a neten?

vas. jún. 25, 2006 8:21
Moderátor

Hozzászólás 
arsenal írta:
Macika írta:
Elmondod, hogy egy becsukós kagylótelefonba minek billentyűzár? :)

Valamelyik tesztben írták ezt a billentyűzárast kérdést, az a helyzet, hogy be kell kapcsolnod a billentyűzárat mert kben pl zsebben bekapcsol a kamera, volt olyan az elejénmeg akartam nézni mennyi az idő és a saját arcképemet láttam:D
Az autómata billentyűzárnál pedig biztonsági kódot kell mindig beírni,
A logikus az lenne, hogy a becsukott mobil ne reagáljon semmilyen billentyűnyomásra, esetleg bejövő hívás esetén el lehessen utasítani kinyitás nélkül is a hívást. De semmi több.

Az, hogy nem így történik, az a Nokia szégyene.

szomb. jún. 24, 2006 22:05
ezüst tag

Hozzászólás 
FCHL3T írta:
Nem lehet Arsenal, hogy jelszót adtál meg neki? Próbáld megformázni újra a telóban, vagy ha a notebook sem ismeri fel, lehet, hogy beszart!?

Sajna nem imseri már fel a kártyát a teló sem

Idézet:
Sajnos az enyémben nincs automata bill zár! Sorban: Beálítások - telefon - Nyelvi beálítások - biztonsági billentyűzár - üdvözlő üzenet - Repülés üzemmód - Telefonfrissítések - Hálózatválasztás - Súgó megjel. - Indítási dallam, és ennyi! Lehet, hogy sw?

Én kérek elnézést a biztonsági billentyűzárt kevertem az autómatával :oops: :zavarodott:

szomb. jún. 24, 2006 21:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Sajnos az enyémben nincs automata bill zár! :o Sorban: Beálítások - telefon - Nyelvi beálítások - biztonsági billentyűzár - üdvözlő üzenet - Repülés üzemmód - Telefonfrissítések - Hálózatválasztás - Súgó megjel. - Indítási dallam, és ennyi! Lehet, hogy sw?

szomb. jún. 24, 2006 19:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem lehet Arsenal, hogy jelszót adtál meg neki? Próbáld megformázni újra a telóban, vagy ha a notebook sem ismeri fel, lehet, hogy beszart!?

szomb. jún. 24, 2006 19:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Elég szomorú, hogy 6-os sorozathoz nem adnak cd-t!

szomb. jún. 24, 2006 19:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
FCHL3T írta:
Sajnálom, hogy PC Suite-t nem adnak hozzá. Ha valaki tudja, hogy kell letölteni a magyar veziót az legyen szíves írja meg, mert a 6230-as progija nem jó hozzá!

Köszi

Szerinted miért nem adnak hozzá?
Szerinted honnan lehet letölteni NOKIA telefonhoz NOKIA szoftvert??

Egy kis súgás :)

klikk: www.nokia.hu -> támogatás -> szoftver -> telefonmodell kiválasztása -> windows os kiválastása... aztán a többi adja magát! ;)

szomb. jún. 24, 2006 18:09
ezüst tag

Hozzászólás 
FCHL3T írta:
Köszi arsenal! Meglepődve tapasztaltam, hogy a gyári a gyári feltöléssel egész sokat ment a teló, azonban még tegnap kibukott, ahogy az várható volt. Észrevetem, hogy ki- és bekapcsoláskor egy nagyon kicsit rezeg!? Nektek is? És nem találtam benne automata billentyűzárat! :shock: Van benne?

Amúgy tetszik.

Nálam is rezeg (megrezdül?) a bekacsolásnál, a billetyűzár pedig a beállítások/telefonbeállítások/ ott van automata billentyűzár.

Elnézést mindenkitől a sok írogatásomért, de próbálok válaszolni a kérdésekre. De most sajnos nekem lett problémám....

A telóhoz vettem 256-os Kingston kártyát. Működött is szépen míg tegnap este elkezdtem nézegetni milyen beállítások vannak a kártyával kapcsolatban... :oops:
Jelszó hozzáadása mondom kipróbálom, de sok értelmét nem láttam mondom kitörlöm a zárolást (nem a kártya zárolása hanem jelszavas védelem!!!) kitöröltem de nem is mutatott semmilyen folyamatot, kiléptem vissza a galériába és akkor látom hogy az eddigi Kingston név helyett Memóriakártya van kiírva (pedig nem neveztem át). Mondom belépek, erre nincsen benn semmi pedig a galériában ott van hogy 126 mb.
Megnézem a zenelejátszót, benne vannak a számok elindítottam az elsőt de nem szólt, lefagyott a teló. Bekapcsoltam de nyivákolt hogy töltsem fel, azért kikapcsoltam este töltöttem.
Ma nézema galériában már a memóriakártya név sincs benne, zenelejátszó üres...
Fogtam az Sd adaptert és bedugtam a notebooknak a memóriakártya olvasójába, a gép jelezte hogy bedugtam az olvasóba vmit ( ha használatban van akkor mindig új hardvert ír) de nem érzékelte, sajátgépben sincs sehol.
Mit tegyek???? :roll: :?:
Elnézést a "regényért" még1*er :!:

szomb. jún. 24, 2006 13:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
FCHL3T írta:
Köszi arsenal! Meglepődve tapasztaltam, hogy a gyári a gyári feltöléssel egész sokat ment a teló, azonban még tegnap kibukott, ahogy az várható volt. Észrevetem, hogy ki- és bekapcsoláskor egy nagyon kicsit rezeg!? Nektek is? És nem találtam benne automata billentyűzárat! :shock: Van benne?

Amúgy tetszik.

Valamelyik tesztben írták ezt a billentyűzárast kérdést, az a helyzet, hogy be kell kapcsolnod a billentyűzárat mert kben pl zsebben bekapcsol a kamera, volt olyan az elejénmeg akartam nézni mennyi az idő és a saját arcképemet láttam:D
Az autómata billentyűzárnál pedig biztonsági kódot kell mindig beírni,

szomb. jún. 24, 2006 12:57
Moderátor

Hozzászólás 
FCHL3T írta:

Amúgy tetszik.

szomb. jún. 24, 2006 12:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Találtam egy hibát a névjegyzékben a csoportok létrehozása közben. A 3.50-es sw a cspoprtnév helyett csoportképet ír! Ez alatt is csoportkép van, ott már tényleg képet lehet kiválasztani. Sajnálom, hogy PC Suite-t nem adnak hozzá. Ha valaki tudja, hogy kell letölteni a magyar veziót az legyen szíves írja meg, mert a 6230-as progija nem jó hozzá!

Köszi

szomb. jún. 24, 2006 11:41
ezüst tag

Hozzászólás 

Amúgy tetszik.

pén. jún. 23, 2006 8:35
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
vamosip írta:
T-sen van T-Mobile felirat? Ha igen, hol?

Kép
A külső kijelző alatti az kisebb...

Szerencsére a menübe nem nyúltak bele, mint pl. 6230/6230i-nél, itt csak 1 T-Mobile-os háttérkép van feltöltve + egy java-s focis játék (de csak a VB ideje alatt).

Hál isten, akkor nem vészes :D
Már csak a 6280-tól kéne megszabadulnom :roll:

pén. jún. 23, 2006 7:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
vamosip írta:

Kép
A külső kijelző alatti az kisebb...

Szerencsére a menübe nem nyúltak bele, mint pl. 6230/6230i-nél, itt csak 1 T-Mobile-os háttérkép van feltöltve + egy java-s focis játék (de csak a VB ideje alatt).

csüt. jún. 22, 2006 22:12
ezüst tag

Hozzászólás 
vamosip írta:

Sajnos van 2.
Az egyik a külső kijelző alatt egy kisebb és egy másik a belső kijelző alatt.

FCHL3T: Grat a telóhoz

csüt. jún. 22, 2006 18:53
arany tag

Hozzászólás 

csüt. jún. 22, 2006 18:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló Kedves Mindenkinek! :D

Eljött végre a mai nap és én is megvettem a 6131-et :!: Már úgy, ahogy be is állítottam. Nagyon tetszik a tudása, a sw 3.50-es, ha nem lesz jó, akkor egy bő fél év múlva beviszem frissíteni. A kép gyönyörű, a hang jó, a fogása kellemes, az anyaghasználat megfelelő, balkezesek figyelem!: gombbal kinyitni nem okoz problémat (csak a jobb kezeseknek) :lol:

Szóval, pár óra használat után csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem döntött!!
Szép napot

csüt. jún. 22, 2006 10:36
ezüst tag

Hozzászólás 
vamosip írta:
arsenal írta:
Nálam sincs semmi illesztési hiba, tökéletes a nyitómehanizmus, ami a fiatalok körében akiknek mutattam mnidenki dicsérte.

Szia!
A nyitógomb alatt, ahol az alsó rész "felkunkorodik" sincs illesztési hiba? Amit MM-ban próbáltam annál nyitott állapotban van egy majdnem 1 mm-es hézag.
Másik: Kijelző igaz sülyesztve van, de épp azt néztem, hogy a navigomb kiemelkedik egy kicsit. Nem ér össze a kettő? Annó 6170-nél rendesen megkoptatták a kijelzőt a gombok :roll:
És mégegy :) Flip gumibakjai mennyire koptatják az alsó ezüst peremet?

Még nincs semmi kopás(még jó hogy, és remélem nem is lesz), amit észrevettem egyik éjszaka hogy a készülékház ás a gombok között(oldalt) van rés és nem is olyan kicsi bár lehet a fény miatt hagyták nem tudom

szer. jún. 21, 2006 8:39
platina tag

Hozzászólás 
Ha valaki lát ezüstbe vagy pirosba valahol kérem írjon.

kedd jún. 20, 2006 20:33
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 711 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő