|
Szerző |
Üzenet |
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
TPinter írta: Hívd fel ügyfélszolgálat...
Felhívtam.
DPI csomagban az átirányitás első 50 perce ingyenes, utána 11,52 ft bruttó/perc.
Kiszámlázzák az első 50 percet is, amit külön levonnak. Tehát nem tartozik bele az előfizetésbe foglalt lebeszélhetőségbe, azon felül van.
|
kedd aug. 29, 2006 18:50 |
|
|
gaborb
arany tag
|
Van ám hátránya is annak, hogy mínuszba tud menni a Praktikum-egyenleg: egy régóta nem használt kártyámat akartam elhordozni, de nem engedte a rendszer, mivel valamikor egy SMS erejéig néhány forint negatívba ment (annyira nem használtam, hogy észre sem vettem). Nullázni nem lehet, vegyek egy 900 Ft-os feltöltőt...
|
kedd aug. 29, 2006 15:18 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Sziasztok!
Erről mit lehet tudni? Mert a honlap szerint semmit!
Bónusz program
Számunkra fontos az együtt eltöltött idő, ezért ezt mostantól még jobban értékeljük!
Megújult hűségprogramunkban a velünk eltöltött valamennyi perc - így a Pannonos éveidnek száma és az átlagos havi költésed is - számít.
|
kedd aug. 29, 2006 10:39 |
|
|
TPinter
arany tag
|
kerelyfe írta: Hmmmmm..... DPI csomagom van. Direkt rákérdeztem, hogy a hálózaton belüli átirányítás mennyibe kerül (nem voltam tisztába vele). Azt mondta az üfsz, hogy ingyenes. Ráadásul CUG-on belüli volt a szám, alapesetben ha én hívtam volna akkor 0 ft/perc a díja. Így 9,60 nettó. Nem mintha összesen az a 24 ft földöz vágott volna. Lehet, hogy félretájékoztatott és az én hibám, hogy nem néztem át az ászf-t.
Hívd fel ügyfélszolgálat... Mond el min a gond és mond el, hogy rákérdeztél. A beszélgetés rögzítve van, ha a 1220on hívtad őket.
Nekem annó, mikor tarifacsomagot váltottam és elszúrták... Azt mondták ingyenes, közben fizetős, kb 3-5 óra múlva vissza írték a pénzt a kártyára és a csomag váltás is megmaradt, így lett ingyenes számomra tényleg.
Szóval jóvá írják, ha falhívod a figyelmüket...
Bár itt szerencse, neked csak 24 ft, ami tényleg nem olyan jelentős szerencsére. Nekem anno - de szép idők voltak:) - kisdiákként viszont a 900 pénz vagy mennyi volt, nem esett olyan könnyen.
|
kedd aug. 29, 2006 9:23 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Hmmmmm.....
DPI csomagom van. Direkt rákérdeztem, hogy a hálózaton belüli átirányítás mennyibe kerül (nem voltam tisztába vele). Azt mondta az üfsz, hogy ingyenes. Ráadásul CUG-on belüli volt a szám, alapesetben ha én hívtam volna akkor 0 ft/perc a díja. Így 9,60 nettó. Nem mintha összesen az a 24 ft földöz vágott volna.
Lehet, hogy félretájékoztatott és az én hibám, hogy nem néztem át az ászf-t.
|
kedd aug. 29, 2006 9:07 |
|
|
Placc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: a monitoron csüngve...
|
asdf_ írta: Ja, az waposat irtam is vagy 5 hsz-el feljebb, hogy azt fixeltek, emailstudio meg vegul uj pass kerese utan beengedett tegnap /merthogy ami hetvegen jo volt neki, az most mar nem /.
Pár embernek vannak olyan érdekes kalandjai (nem személyeskedésként, de hetente van 1-2 ilyen eset), és engem (meg a kollégáimat) mindig csont nélkül beenged az ES. Velem miért nem történik soha semmi...?
Egyébként céges hálóból nyomva, lehet, hogy céges proxy elcache-el valami, és azért nem enged be.
|
pén. aug. 18, 2006 14:02 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Ja, az waposat irtam is vagy 5 hsz-el feljebb, hogy azt fixeltek, emailstudio meg vegul uj pass kerese utan beengedett tegnap /merthogy ami hetvegen jo volt neki, az most mar nem /.
|
pén. aug. 18, 2006 12:52 |
|
|
Placc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: a monitoron csüngve...
|
asdf_ írta: Az alabbit pliz valaki SOS jelleggel probalja meg pannonos emailcimet (az emailstudiosat) bekonfiguralva. Nekem pop3-nak a pop3.pannonmail.hu es a pop3.pannongsm.hu (merugye mindkettot irjak am a weboldalukon ) sem mukodik wapon, Ismeretlen fileformatum hibauzenetet ad a telefon, amit esetlegesen okozhat az, hogy egy vizozon elotti 3510-es nokiam van, es csak wap 0.0.1betat ismeri csak, vagy valami ilyesmi , de mivel webrol csak Emailstudio rendszerhiba uzenetekbe utkozom, lehet, hogy csak emiatt van (hibas pass beirasakor is barmilyen mailcimnel nem kiirja, h rossz jelszo, hanem Ismeretlen fileformatum ) thx asdf_ írta: Valaki pliz, akinek van pannonwapja, csekkolja mar nekem az alabbit, mielott tenylegesen nagyon messzire kuldom pannonekat:
wap.pgsm.hu cim, ott raklikk az MMS, E-mail linkre, utana a PannonPop3 linkre, itt bekonfigural barmilyen emailcimet /eleg a csak olvas verzio/, majd annak hasznalataval elolvas barmely levelet, es akkor latszik a problema /vagy nem/.
Kerdes: mi latszik?
Az alabbi osszevisszasag redundans infokkal: Cimzett: Cimzett Bela <cimzettbela@1.hu>Felado: Gipsz Jakab <gipszjakab@1.hu>Targy:subject Felado Gipsz Jakab <gipszjakab@1.hu>Datum: Sun, 16 Apr 2006 12:07:41 +0200Felado: Gipsz Jakab <gipszjakab@1.hu>Meret: 3020
vagy:
normalisan ez: Cimzett: Cimzett Bela<cimzettbela@1.hu> Felado: Gipsz Jakab <gipszjakab@1.hu> Targy:subject Datum: Sun, 16 Apr 2006 12:07:41 Meret: 3020
Ha valakinek normalisan jon le, akkor kerek telefontipust is. Ezer hala /3 honapja(!) szajkaratezunk egymassal, hogy vegre csinaljak meg/.
Már mindkét problémát javították (POP3, auth)!
|
pén. aug. 18, 2006 9:45 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Czumy írta: ...és persze nem szeretnék összezavarni a T. Ügyfelet, mert a Pannon 2006. február 14. óta "...egyszerűbbé, átláthatóbbá teszi díjszabását, szolgáltatásait..."!
...mert 2006 a Pannon éve.
|
pén. aug. 18, 2006 7:31 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
krimlin írta: Vizsla írta: 2006. szeptember 12-étől a MobilAdat 1000 értékesítése megszűnik. Nem igazán értem ezt a lépést. Ha nincs rá kereslet, akkor miért kell kivenni? Ha valakinek kell, akkor megredelheti, és fizeti az igen drága havidíjjat, ha meg nem rendelik, akkor miért zavarja a pannont, hogy van egy ilyen ajánlat???
Talán az a baj vele, hogy a számlázó rendszerben túl sok a rekord (amiatt bisssztoss gyakran lefagy, belassul ...stb), és persze nem szeretnék összezavarni a T. Ügyfelet, mert a Pannon 2006. február 14. óta "...egyszerűbbé, átláthatóbbá teszi díjszabását, szolgáltatásait..."!
|
csüt. aug. 17, 2006 18:43 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Legalább lesz a díjszabásban még egy kis szemét. Nincs benne még elég.
|
csüt. aug. 17, 2006 15:04 |
|
|
krimlin
arany tag
|
Vizsla írta: 2006. szeptember 12-étől a MobilAdat 1000 értékesítése megszűnik.
Nem igazán értem ezt a lépést. Ha nincs rá kereslet, akkor miért kell kivenni? Ha valakinek kell, akkor megredelheti, és fizeti az igen drága havidíjjat, ha meg nem rendelik, akkor miért zavarja a pannont, hogy van egy ilyen ajánlat???
|
csüt. aug. 17, 2006 14:36 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Vizsla írta: Közlemény2006. szeptember 12-étől a MobilAdat 1000 értékesítése megszűnik. Akik már használják, változatlan feltételekkel hasznlhatják tovább. ( nem volt rá kereslet? 10 ezerre meg nem karják levinni? Akinek meg így is jó, jó lesz fejőstehénnek? Vajon az egyszeri díjas díjcsökkentőt, a Pannon 100, 250 stb. tarifák megszüntetését miért nem jelezték hasonló módon 30 nappal korábbban...)
Ezt akartam kérdezni én is... Megelőztél.
Ha tud valaki info-t erről,ne tartsa magában...
|
hétf. aug. 14, 2006 14:56 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Es igen... 3 honap, kb 6 levelvaltas /onoknel van a hiba, nem, nem nalunk van a hiba stb../ vegul ismet normalis tagolasban, es minden adat csak egyszer olvashato wapon a pannonpop3-al az emaileknel. Ojee
|
hétf. aug. 14, 2006 12:57 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Ok, felsiker, de koszi /en egyelore azon vagyok, hogy mivel weben nem erem el a leveleimet -www.emailstudio.hu fixen rendszerhibat ir- igy velhetoleg azert nem jon telefonon sem, arra tippelek nalad mehet a webes is, es igy tudod a pannonpop3-on keresztul olvasni/ A sok level nem okoz gondot, egyszerre csak 3-4-et mutat.
|
szomb. aug. 12, 2006 18:55 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
Vizsla írta: Közlemény... Augusztus 15-étől 1 mp.-es lesz a sípszó ( most is ennyi), és további 1 mp. áll a hívó fél rendelkezésére, hogy díjmentesen megszakítsa a hívást. ... Most akkor ha figyelembe veszem ennek a cikknek a tartalmát, akkor a Panni máris nem teljesítette a 3 mp-es előírást.
|
szomb. aug. 12, 2006 16:48 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Közlemény
2006. szeptember 12-étől a MobilAdat 1000 értékesítése megszűnik. Akik már használják, változatlan feltételekkel hasznlhatják tovább. ( nem volt rá kereslet? 10 ezerre meg nem karják levinni? Akinek meg így is jó, jó lesz fejőstehénnek? Vajon az egyszeri díjas díjcsökkentőt, a Pannon 100, 250 stb. tarifák megszüntetését miért nem jelezték hasonló módon 30 nappal korábbban...)
Augusztus 15-étől 1 mp.-es lesz a sípszó ( most is ennyi), és további 1 mp. áll a hívó fél rendelkezésére, hogy díjmentesen megszakítsa a hívást.
Ezen kívül ódákat zengenek a mobilvásárlásról.
És szóba kerül szóbeli előfizetői szerződésnél a postpaid ügyfél.
|
szomb. aug. 12, 2006 16:25 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
A megrendeléstől számított több, mint 3 hónap után sincs még sehol a Djuice Xtra kártyám...
ÜFSz június közepén azt mondta, hogy türelem, hamarosan küldeni fogják, még gyártás alatt van...
Én várok...
|
csüt. aug. 10, 2006 21:28 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Az alabbit pliz valaki SOS jelleggel probalja meg pannonos emailcimet (az emailstudiosat) bekonfiguralva. Nekem pop3-nak a pop3.pannonmail.hu es a pop3.pannongsm.hu (merugye mindkettot irjak am a weboldalukon ) sem mukodik wapon, Ismeretlen fileformatum hibauzenetet ad a telefon, amit esetlegesen okozhat az, hogy egy vizozon elotti 3510-es nokiam van, es csak wap 0.0.1betat ismeri csak, vagy valami ilyesmi , de mivel webrol csak Emailstudio rendszerhiba uzenetekbe utkozom, lehet, hogy csak emiatt van (hibas pass beirasakor is barmilyen mailcimnel nem kiirja, h rossz jelszo, hanem Ismeretlen fileformatum )
thx
asdf_ írta: Valaki pliz, akinek van pannonwapja, csekkolja mar nekem az alabbit, mielott tenylegesen nagyon messzire kuldom pannonekat:
wap.pgsm.hu cim, ott raklikk az MMS, E-mail linkre, utana a PannonPop3 linkre, itt bekonfigural barmilyen emailcimet /eleg a csak olvas verzio/, majd annak hasznalataval elolvas barmely levelet, es akkor latszik a problema /vagy nem/.
Az alabbi osszevisszasag redundans infokkal: Cimzett: Cimzett Bela <cimzettbela@1.hu>Felado: Gipsz Jakab <gipszjakab@1.hu>Targy:subject Felado Gipsz Jakab <gipszjakab@1.hu>Datum: Sun, 16 Apr 2006 12:07:41 +0200Felado: Gipsz Jakab <gipszjakab@1.hu>Meret: 3020
vagy:
normalisan ez: Cimzett: Cimzett Bela<cimzettbela@1.hu> Felado: Gipsz Jakab <gipszjakab@1.hu> Targy:subject Datum: Sun, 16 Apr 2006 12:07:41 Meret: 3020
Ha valakinek normalisan jon le, akkor kerek telefontipust is. Ezer hala /3 honapja(!) szajkaratezunk egymassal, hogy vegre csinaljak meg/.
|
csüt. aug. 10, 2006 21:07 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Most miért lőtted le a poént ?
De jön majd a kifogás, hogy azért elérhetnek oda kósza hullámok .
|
csüt. aug. 10, 2006 19:28 |
|
|
x/t
arany tag
|
Wagner ur írta: Al Bundy írta: Érdekes...
"Sziget területéről indított videohívások augusztus 9-én 0 órától 16-án 24 óráig a Pannon hálózatán belül ingyenesek"
És ha egy olyan cellára ugrik a teló hívásindításkor, ami éppen nem a szigeten van, akkor az extraprofit? Pl. ha valaki nekiáll így 10 perceket videótelefonálni... Igen. Olyan, mint a rooming, csak ez "láthatatlan".
Az fel sem merül bennetek, hogy ha már ingyenessé teszik videohívást, akkor már azt a pár szomszédos cellát is beleveszik?
|
csüt. aug. 10, 2006 7:36 |
|
|
Loop
ezüst tag
|
Abba a kavalkádba még telefonálni se szerncsés. (szerintem) Kiváncsi lennék mennyien fognak videó telefonálni. Bár érdekes lehet a sátorból az élő adás anyunak.
|
csüt. aug. 10, 2006 7:21 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Placc írta: Al Bundy írta: Érdekes...
"Sziget területéről indított videohívások augusztus 9-én 0 órától 16-án 24 óráig a Pannon hálózatán belül ingyenesek"
És ha egy olyan cellára ugrik a teló hívásindításkor, ami éppen nem a szigeten van, akkor az extraprofit? Pl. ha valaki nekiáll így 10 perceket videótelefonálni... Szerinted mire való a pikocella?
A pikocellákat csak épületeken belül szokták alkalmazni, a másik pedig az, hogy még ez sem garancia rá, hogy az UMTS terjedési sajátosságai miatt a sziget 1-1 pontján nem érzi úgy a telefon, hogy a külső cellák tisztábbak, vagy erősebbek. És itt ugye elég csak egy pillanat, mert gondolom a hívásindítás helyét veszik figyelembe. A 3G hálózatok majdnem olyan érzékenyek a körülményekre, mint a WiFi hálózatok. A különböző tereptárgyaktól is meg tudnak kattanni, olvastam olyat, hogy a WiFi hálót egy rohangáló vizes kutya bolondította meg. És akkor egy nagyobb zuhiról már ne is beszéljük...
|
szer. aug. 09, 2006 9:55 |
|
|
Placc
arany tag
|
Al Bundy írta: Érdekes...
És ha egy olyan cellára ugrik a teló hívásindításkor, ami éppen nem a szigeten van, akkor az extraprofit? Pl. ha valaki nekiáll így 10 perceket videótelefonálni...
Szerinted mire való a pikocella?
|
szer. aug. 09, 2006 9:46 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Adam_batyam írta: Erre (is) való a cellainfó.
Lehet, hogy csak én voltam a béna, de nekem nagyon úgy tűnt, hogy a 3G cellákban egyáltalán nincs cellainfo.
|
szer. aug. 09, 2006 9:45 |
|
|
Adam_batyam
arany tag
|
Erre (is) való a cellainfó.
|
szer. aug. 09, 2006 7:44 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
Al Bundy írta: Érdekes...
És ha egy olyan cellára ugrik a teló hívásindításkor, ami éppen nem a szigeten van, akkor az extraprofit? Pl. ha valaki nekiáll így 10 perceket videótelefonálni... Igen. Olyan, mint a rooming, csak ez "láthatatlan".
|
szer. aug. 09, 2006 7:11 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Érdekes...
És ha egy olyan cellára ugrik a teló hívásindításkor, ami éppen nem a szigeten van, akkor az extraprofit? Pl. ha valaki nekiáll így 10 perceket videótelefonálni...
|
kedd aug. 08, 2006 22:24 |
|
|
Loop
ezüst tag
|
thomas77 írta: Persze alapból az MMS küldésnek aktívnak kell lennie, de más beállítást nem igényel a dolog. A neten rajta van egyértelműen, de a reklámok néha tényleg zavarosak.
Igen pont e miatt irtam, feltételes módban, hogy kellhet (általában ez aktív) De mindentől függetlenül, én se szeretek várni de szerintem ez a Panninál csak valami átmeneti dolog lehet, remélem lehetett.
|
kedd aug. 08, 2006 18:04 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
Loop írta: MMS-hez is kellhet aktíválás nem beszélve az ingyen wap-ról + az átlag felhasználók "járulékos" problémáikról, kérdéseikről. Nekem se egyértelmüek a reklámok bár én a net-et használom nem az ügyf. szolg.- ot
Itt ez olvasható:
"Az ingyenes MMS-küldés igénybevételéhez regisztráció nem szükséges, csak egy MMS képes mobiltelefonra lesz szükséged"
Persze alapból az MMS küldésnek aktívnak kell lennie, de más beállítást nem igényel a dolog. A neten rajta van egyértelműen, de a reklámok néha tényleg zavarosak.
|
hétf. aug. 07, 2006 14:21 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Vizsla írta: 1212-rõl van még tapasztalatom. Õk csodásan meg tudják várakoztatni az embert, esetleg miközben velem beszélnek, félig tele van a szájuk. Vagy átkapcsolnak a harmadik ügyintézõhöz, esetleg lövésük sincs arról, amit kérdezek.
akkor hívd a 1221-et!
|
vas. aug. 06, 2006 22:16 |
|
|
Loop
ezüst tag
|
Vizsla írta: A várakozási idő az AMDOCS korában lehet szolgáltató függő . Inkább csak lehetne vagy inkább jó lenne ha az lenne és ki lehetne számolni előre, hogy adott pillanatban mennyien fogank telefonálni és mindig annyi ügyintéző termne a Call Centerkben ahányan hívják. De ez maximum úgy megoldható ha meg sokszorozzák az ügyintézők számát viszont akkor több a kiadás és akkor, vagy a nyereség kevesebb vagy díjjakat növelik vagy valamin spórolnak de akkor romlik a minőség. Vizsla írta: Az ingyen wap és mms miatt én nem gondolnám, hogy az emberek az üszit hívogatják. A reklámok egyértelműek, abból átjön az információ, nincs szükség megerősítésre. MMS-hez is kellhet aktíválás nem beszélve az ingyen wap-ról + az átlag felhasználók "járulékos" problémáikról, kérdéseikről. Nekem se egyértelmüek a reklámok bár én a net-et használom nem az ügyf. szolg.- ot Vizsla írta: 1212-ről van még tapasztalatom. Ők csodásan meg tudják várakoztatni az embert, esetleg miközben velem beszélnek, félig tele van a szájuk. Vagy átkapcsolnak a harmadik ügyintézőhöz, esetleg lövésük sincs arról, amit kérdezek.
Ez pedig azon múlik, hogy a 400-500 ügyintéző közül ki fogod e azt, aki nem ért hozzá vagy azt az 1 et aki épp eszik.Ülnek ott profik is. Nem vagy velük szerencsés.
|
vas. aug. 06, 2006 21:29 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Loop írta: Elhiszem ! De a várakozási idő nem szolgáltató függő. Inkább szerencse kérdése, ha épp van valami olyan akció (most:hétvégi ingyen mms,ingyen wap) vagy olyan időszak (ünnepek sokkal többen telefonálnak ajándékoznak mobilt stb. Vagy a számla megérkezési időszakok) Ilyenkor több a probléma, és megnövekszik a várakozási idő. Ha valakinek épp ilyen időszakra esik a problémája tényleg várhat rendesen . De ha visszahívást kér is, gondolom csak akkor hívják vissza ha lecsengett a "roham" és nincs annyi várakozó a rendszerükben. Én a másik kettőt még nem hívtam viszont hallottam egy t-mobile -os 30 percesről amikor valaki kivárta mert kénytelen volt (a főnöke ügyét kellett elintéznie) De tény, hogy bosszantó föleg akkor ha tudom, hogy fizetek is érte Pl: bankok, műholdas tv. A várakozási idő az AMDOCS korában lehet szolgáltató függő .
Az ingyen wap és mms miatt én nem gondolnám, hogy az emberek az üszit hívogatják. A reklámok egyértelműek, abból átjön az információ, nincs szükség megerősítésre.
A számla megérkezésvel is csak a vodánál volt gond. A Pannon az, aki a legjobban eloszlatja a számlák kézbesítését a maga cirka 15 darab számlazárási napjával amit ki tudja miért de a prepaideseknél is alkalmaz.
Tehát az a végköveteztetésem, hogy nem tudom mi miatt lehet terhelt a 1220. Nem egy tegnap indult szolgáltatóról van szó, aki még nem mérte fel, mennyi embert kell alkalmaznia, hogy 20 másodperc alatt legyen az egy ügyfélre jutó várakozási idő.
Megszoktam a vodánál a hosszú várakozást, ami hála Istennek az utóbbi 3-4 hónapban 1 perc alatti, de a Pannonnál nem.
Visszahívást nem szoktam kérni. Most épp kipróbáltam. Én ugyanis úgy üzemeltetném, ahogy te is írtad: ha lecsengnek a várakozók, akkor hívom vissza a többit. Emiatt nem kerülhetek előbb ügyintézőhöz visszahívás kérésével, mindhogy kivárom a soromat.
Az ügyfélszolgálat félduplexitást pedig nem tudom tolerálni: lehet voip, de ez nem vonja maga után, hogy csak egyirányú lehet a hang.
Bank: a CIB24-e eddig egyszer tapsztaltam 2-3 percnál hosszabb várakozást, és átlagban heti kétszer felhívom őket, változó időpontban. Mindig ügyintéző veszi fel 5 mp.-en belül. A többinél nem tudom hogy megy. Raiffieisennel sem voltak gondok. ERSTE-vel igen, OTP-t nagy ívben...
1212-ről van még tapasztalatom. Ők csodásan meg tudják várakoztatni az embert, esetleg miközben velem beszélnek, félig tele van a szájuk. Vagy átkapcsolnak a harmadik ügyintézőhöz, esetleg lövésük sincs arról, amit kérdezek.
|
vas. aug. 06, 2006 20:46 |
|
|
Loop
ezüst tag
|
Elhiszem !
De a várakozási idő nem szolgáltató függő. Inkább szerencse kérdése, ha épp van valami olyan akció (most:hétvégi ingyen mms,ingyen wap) vagy olyan időszak (ünnepek sokkal többen telefonálnak ajándékoznak mobilt stb. Vagy a számla megérkezési időszakok) Ilyenkor több a probléma, és megnövekszik a várakozási idő. Ha valakinek épp ilyen időszakra esik a problémája tényleg várhat rendesen . De ha visszahívást kér is, gondolom csak akkor hívják vissza ha lecsengett
a "roham" és nincs annyi várakozó a rendszerükben. Én a másik kettőt még nem hívtam viszont hallottam egy t-mobile -os 30 percesről amikor valaki kivárta mert kénytelen volt (a főnöke ügyét kellett elintéznie) De tény, hogy
bosszantó föleg akkor ha tudom, hogy fizetek is érte Pl: bankok, műholdas tv.
|
vas. aug. 06, 2006 19:32 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Jó, de a másik kettőnél még nappal is lényegesen kevesebb a várakozási idő. És írtam már be ide olyan esetet, amikor este 9-10 körül telefonáltam, és a fejemhez vágta, hogy több, mint tíz perc a várakozás.
A hangminőségről és a 1220 bejelentkező szövegének hangerejéről már ne is beszéljünk...
|
vas. aug. 06, 2006 9:12 |
|
|
Loop
ezüst tag
|
Ha valakinek fontos, hogy visszahívják az nem kapcsolja ki a telefonját (szerintem) főleg ha tudja, hogy nincs értesitő. Ezen kívül mást nem szúrtál el. A várakozási idő pedig az összes szolgáltatónál szerencse kérdése attól függ, hogy adott időben mennyien hívják a ügyfélszolgálatot.Éjjel vagy hajnalban minimális a várakozasi idő vagy nincs is.Érdemes akkora időziteni ha lehet .
|
szomb. aug. 05, 2006 19:55 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Kértem visszahívást tegnap dél körül (várható várakozási idő több, mint tíz perc). Ezután fél órán be volt kapcsolva a teló, majd félórára ki, utána ismét be, este fél kilencig. Nem hívtak. Hívásértesítő meg nincs, hogy lássam kerestek-e akkor, mikor ki volt kapcsolva, illetve a vihar alatt, amíg nem volt kapás, vagy este fél kilenc után.
Ma, 11:19-kor ismét kértem visszahívást (várható várakozási idő 4 perc), még mindig nem hívtak.
Én szúrtam el valamit? Mikor a 9-est megnyomtam, azt mondta, kérésmet rögzítették, amint lehet, visszahívnak, elköszönt, majd síri csend. Vártam 5-6 másodpercet, és én bontottam a vonalat. Lehet, hogy nem nekem kellett volna, hanem a 1220-nak? S emiatt nem hívnak?
===
Szerk: 12:28-kor hívtak.
|
szer. aug. 02, 2006 10:50 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
kerelyfe írta: Annyi, hogy kiírja az ékezeteket, bár látom te nem használsz.
Ok, koszi (ekezeteket meg valoban marharitkan hasznalok csak )
|
szomb. júl. 29, 2006 9:46 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
TPinter írta: Al Bundy írta:
...Ezek szerint WAP-os apn-el hétvégén az ingyenes 10 megából jön le, a net-essel pedig a 250-ből (ha előfizetek rá)?
Köszönöm a válaszokat!
2. lenyegeben kb igen
Szerintem nem ennyire intelligens a rendszer. Nálad így tűnhet, hiszen a 250 Mb-t csak netezésre használod (ha megrendeled) és csak hétvégén wapolsz. Nekem alapból Mobil Adat 3 van, gyakorlatilag 13 Mb-t használhatok el az egész hónap során netre (Profimail, Netfront), wapra a 6600-val.
Bár nyugodtan használhatod a 250Mb-t wapra is de akkor borul az elmélet.
|
szomb. júl. 29, 2006 7:43 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
TPinter írta: Al Bundy írta: ....De mi az a "PannonW@P"?
...Ezek szerint WAP-os apn-el hétvégén az ingyenes 10 megából jön le, a net-essel pedig a 250-ből (ha előfizetek rá)?
...De ha nincs aktiválva adatcsomagom, akkor mégis mi szerint számlázódik?
900-as, és 1800-as feltöltést hol lehet kapni?
Köszönöm a válaszokat! 1. A pannon altal valogatott oldalak gyujtemenye 2. lenyegeben kb igen 3. wap hetvege = start + ingenes kiegeszito opcio 4. pl ujsagarusok es pannon kepviseletek
Szuper! Köszönöm!
|
szomb. júl. 29, 2006 7:32 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
asdf_ írta: Valaki pliz, akinek van pannonwapja, csekkolja mar nekem az alabbit, mielott tenylegesen nagyon messzire kuldom pannonekat:
vagy:
C ímzett: C ímzett Bela
<cimzettbela@1.hu>Felad ó: Gipsz Jakab <gipszjakab@1.hu>T árgy:subject
Felad ó Gipsz Jakab
<gipszjakab@1.hu>D átum: Sun, 16 Apr 2006 12:07:41
+0200Felad ó: Gipsz Jakab
<gipszjakab@1.hu>M éret: 3020
Annyi, hogy kiírja az ékezeteket, bár látom te nem használsz.
Nokia 6600 Soft: 5.27.0
|
szomb. júl. 29, 2006 7:28 |
|
|
TPinter
arany tag
|
Al Bundy írta: ....De mi az a "PannonW@P"?
...De ha nincs aktiválva adatcsomagom, akkor mégis mi szerint számlázódik?
Köszönöm a válaszokat!
1. A pannon altal valogatott oldalak gyujtemenye
2. lenyegeben kb igen
3. wap hetvege = start + ingenes kiegeszito opcio
4. pl ujsagarusok es pannon kepviseletek
|
szomb. júl. 29, 2006 7:12 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Köszönöm Nektek a válaszokat, már kezdenek tisztázódni bennem a dolgok, még ezeket nem értem:
A PannOnline-ban látom, hogy ingyenes szolgáltatásként alapból be van kapcsolva a MobilAdat Start, és PannonW@P. Azt értem, hogy a MobilAdat Start jelenti magát az adatátviteli szolgáltatást, mind a "WAP", mind a "net" APN-el. De mi az a "PannonW@P"?
A T-nél teljesen érthető, hogy mi a különbség a két APN-es elérés között. De a Pannonnál egységes adatcsomagok vannak, amivel a netet, és a wapot is lehet használni. De akkor miért van két külön APN? Ezek szerint WAP-os apn-el hétvégén az ingyenes 10 megából jön le, a net-essel pedig a 250-ből (ha előfizetek rá)?
Ezt utólag írom hozzá: Mégsem értem. Bekapcsoltam a Hétvégi WAP-ot, erre a PannOnline kikapcsolja a MobilAdat Start-ot. A kettő szerinte nem működik egymás mellett. Ez mindössze ezért furcsa: "Hétköznapokon, illetve a havi 10 MB kedvezmény felhasználása után hétvégenként, a számlázás az adatcsomagnak megfelelő díjtétel szerint történik." De ha nincs aktiválva adatcsomagom, akkor mégis mi szerint számlázódik?
Köszönöm a válaszokat!
|
pén. júl. 28, 2006 22:21 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Valaki pliz, akinek van pannonwapja, csekkolja mar nekem az alabbit, mielott tenylegesen nagyon messzire kuldom pannonekat:
Az alabbi osszevisszasag redundans infokkal:
Cimzett: Cimzett Bela
<cimzettbela@1.hu>Felado: Gipsz Jakab <gipszjakab@1.hu>Targy:subject
Felado Gipsz Jakab
<gipszjakab@1.hu>Datum: Sun, 16 Apr 2006 12:07:41
+0200Felado: Gipsz Jakab
<gipszjakab@1.hu>Meret: 3020
vagy:
normalisan ez:
Cimzett: Cimzett Bela<cimzettbela@1.hu>
Felado: Gipsz Jakab <gipszjakab@1.hu> Targy:subject
Datum: Sun, 16 Apr 2006 12:07:41
Meret: 3020
|
pén. júl. 28, 2006 16:45 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Al Bundy írta: Hétvégén ingyen W@P
- Hétköznapokon, illetve a havi 10 MB kedvezmény felhasználása után hétvégenként, a számlázás az adatcsomagnak megfelelő díjtétel szerint történik.
- A 10 MB kedvezmény bármelyik időszakban, az ajánlat időtartama alatt a havidíjban foglalt forgalmi keret felhasználását követően igénybe vehető.
- Átalánydíjas GPRS-előfizetőink az ajánlatot nem vehetik igénybe.
1. Mobil adat Start csomagod van, mai 10kb/8ft hétközben. ezen felül használod hétvégén az ingyenwapot.
2 Mobil 3/50/* stb csomagod van, de gondolj bele, hogy belerokkanna a Pannon rendszere, ha azt kéne számlázni, hogy mit forgalmaztál hétvégén, hétközben, (bár van fórumtárs, aki megírná a számlázó progit )így erre a két hónapra egyszerűen Mobil Adat 13/60/*+10 csomaggal kell számolni.
3. TPinter válaszolt.
|
pén. júl. 28, 2006 6:39 |
|
|
Ákombákom
ezüst tag
|
TPinter válaszához még annyit, hogy ha havidíjas MobilAdat csomagod van, akkor az abban foglalt forgalmi keret elhasználása után a 10MB-ot bármikor felhasználhatod.
A Praktikumhoz meg tudsz választani 2 -ha jól tudom ingyenes- opciót, a hálózaton belüli vagy a csúcsidőn kívüli kedvezményt, ezeket 30 naponta váltogathatod is.
|
pén. júl. 28, 2006 6:11 |
|
|
TPinter
arany tag
|
Al Bundy írta: Hétvégén ingyen W@P
- Hétköznapokon, illetve a havi 10 MB kedvezmény felhasználása után hétvégenként, a számlázás az adatcsomagnak megfelelő díjtétel szerint történik.
- A 10 MB kedvezmény bármelyik időszakban, az ajánlat időtartama alatt a havidíjban foglalt forgalmi keret felhasználását követően igénybe vehető.
A 2-es és a 3-as pontot valaki magyarázza már el nekem, mert én nem értem. Köszönöm! A 2-est egyáltalán, hiszen előtte írják, hogy csak hétvégenként lehet használni, itt meg bármely időszakot emlegetnek, ráadásul milyen forgalmi keret? A 3. pontban sem értem, hogy mit értenek a "Átalánydíjas GPRS-előfizetőink" alatt. A PannOnline-ban nézem, hogy nekem ezek a havidíjmentes szolgáltatások vannak bekapcsolva, MobilAdat Start, és PannonW@P. (Őszintén szólva azt sem értem, hogy ezek között mégis mi a különbség.) Szóval ezek be vannak kapcsolva, mégis sikerült aktiválni a WAP hétvégé-t. Még az lenne a kérdésem, hogy ha most megrendelem a MobilAdat 250-et, akkor azt a 10 megát le tudom forgalmazni? Ez apn-hez kötött? A WAP-os apn-el hétvégén a 10 megából jön le, a net-essel pedig a 250-ből? Előre is köszönöm, ha valaki ezt elmagyarázza nekem...
Ja, még annyi, hogy én ebben a 35 Ft-os Pannon Praktikum díjcsomagban vagyok, amiről tényleg nem tudok semmire átváltani? Ez az egy csomagjuk van? Mert a honlap szerint van még a Happy, de azt már lezárták...
Hetvegente 10 megat wapolhatsz el ingyen, hetkoznap pedig a start dijaival szamolnak, miutan hetvegente elfogy a 10mega akkor mar az is fizetos. (TV nezes forgalma nem szamit bele a korlatba)
A masodik pontnak is kb ez a lenyege, csak mas megkozelites
Vannak regi korlatlan forgalmu, de bizonyos teren korlatozott altalanydijas csaomagok. Mint pl baratnomnek a GPRS PannonWap ami asszem 380forint, korlatozott teruletre veheto igyenbe a wapon, de forgalmi korlat nelkul, na ok nem vehetik igenybe.
Jelenleg ugy tudom csak a Praktikum van es a djuice kartyaskent, de jon vissza valamikor a happy, ha minden igaz.
AZ en informacioim szerint kb ezt tudom neked mondani, remelem semmiben sem mondtam teveset...
Sajnalom, hogy ennyi gondod volt elsore... En hasonlo kalvarioat jarok Vodafone-al kb 1,5 hete... Es meg mindig sehol se vagyok.
|
pén. júl. 28, 2006 0:42 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Hétvégén ingyen W@P
A 2-es és a 3-as pontot valaki magyarázza már el nekem, mert én nem értem. Köszönöm! A 2-est egyáltalán, hiszen előtte írják, hogy csak hétvégenként lehet használni, itt meg bármely időszakot emlegetnek, ráadásul milyen forgalmi keret? A 3. pontban sem értem, hogy mit értenek a "Átalánydíjas GPRS-előfizetőink" alatt. A PannOnline-ban nézem, hogy nekem ezek a havidíjmentes szolgáltatások vannak bekapcsolva, MobilAdat Start, és PannonW@P. (Őszintén szólva azt sem értem, hogy ezek között mégis mi a különbség.) Szóval ezek be vannak kapcsolva, mégis sikerült aktiválni a WAP hétvégé-t. Még az lenne a kérdésem, hogy ha most megrendelem a MobilAdat 250-et, akkor azt a 10 megát le tudom forgalmazni? Ez apn-hez kötött? A WAP-os apn-el hétvégén a 10 megából jön le, a net-essel pedig a 250-ből?
Előre is köszönöm, ha valaki ezt elmagyarázza nekem...
Ja, még annyi, hogy én ebben a 35 Ft-os Pannon Praktikum díjcsomagban vagyok, amiről tényleg nem tudok semmire átváltani? Ez az egy csomagjuk van? Mert a honlap szerint van még a Happy, de azt már lezárták...
|
csüt. júl. 27, 2006 23:20 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Egy kicsit fel vagyok háborodva...
Életem első percei a Pannonnál:
Zsír új SIM kártya kicsomagol, kitör, beletesz a telefonba. Kéri a PIN-t, bepötyögöm, ami a kis kártyatartóba van ragasztva. HIBÁS! Bepötyögöm másodszor, jobban odafigyelve, HIBÁS! Itt már gondoltam, hogy gondok lesznek, na, mondom majd a PUK segít. Harmadszor is hibás a PIN, kéri a PUK-ot. Bepötyögöm először, másodszor, harmadszor... HIBA, HIBA, HIBA... Na, mondom itt a drága Pannon valamit nagyon elrontott. Azért ellenőriztem az SIM ICC-jét, ezzel minden oké volt, egyezett a tatyón levővel.
Párom telójáról hívom a 1220-at (remélem, hogy ez tényleg ingyen van), 6 perc várakozás után jelentkezett is a humanoid. Körülményes beazonosítás után (nem az én nevemen van a kártya), lediktál egy totálisan más PUK kódot... Ezek után megkér, hogy ha ez is rossz, inkább ne próbálkozzak, hanem fáradjak be egy üzletükbe. Szerencsére ez az utóbbi kód már jó volt, a PannOnline-ban megnéztem, hogy a kapott PIN kódomnak se volt semmi köze az ott látottal.
Hát, kedves Pannon! Ugye az első benyomás sokat számít... Hát, ezt most elbaltáztátok. Ha még olyanról lenne szó, hogy késik 2 napot a számla, vagy véletlenül rossz szolgáltatást aktiválnak, az egy dolog. De ilyen ALAP DOLGOKRA talán oda kellene figyelni, nem? Miért olyan rohadt nehéz a saját PIN kódját a kártya mellé ragasztani? Gondolom összecserélték valamelyik másik SIM-el, így lesz minimum még egy rossz szájízű új Pannon előfizető, aki gutaütést fog kapni attól, hogy be szeretné kapcsolni a telefonját. Gratulálok!
|
csüt. júl. 27, 2006 22:47 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Hová tűnt D. Hill? Avagy az "5percutan" link nem létezik.
|
vas. júl. 23, 2006 22:01 |
|
|