Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. szept. 29, 2024 6:27



Hozzászólás a témához  [ 5278 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 106  Következő
PANNON(Telenor)GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
arany tag

Csatlakozott: kedd feb. 07, 2006 0:05
Hozzászólások: 354
Hozzászólás 
Ezt találtam a POL-ban a számlainformációk alatt:

Tájékoztatjuk, hogy a még magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás érdekében rendszerfrissítést végzünk, emiatt számlainformációs szolgáltatásunk átmenetileg nem elérhető. Az átállást követően a számlainformációs szolgáltatáunk a megszokott tartalommal és formában nyújt információt minden kedves ügyfelünknek.

Még hogy magasabb szintű ügyfélkiszolgálás, már a 1220-at sem lehet elérni. Én inkább ezt összeomlásnak nevezném!


pén. szept. 08, 2006 21:06
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 7091
Hozzászólás 
Megy az, csak a POL nem frissül. Ez utóbbi kérdésben érdekes mód (vagy nem?) nem nyilatkoznak a fórum pannonnál érdekelt tagjai...

A vodánál is így kezdődött: ááá, egy-két hét és rendbejön.

Lett belőle 1 év.


pén. szept. 08, 2006 20:23
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 1307
Tartózkodási hely: Pécs
Hozzászólás 
Nekem se.


pén. szept. 08, 2006 20:03
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 1512
Tartózkodási hely: Szolnok
Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Üdv!

Ma délutántól nem tudom elérni a 1220-at. Másnak sem megy?


Most néztem, nem megy.


pén. szept. 08, 2006 19:37
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Csatlakozott: kedd feb. 07, 2006 0:05
Hozzászólások: 354
Hozzászólás 
Üdv!

Ma délutántól nem tudom elérni a 1220-at. Másnak sem megy?


pén. szept. 08, 2006 19:08
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 1307
Tartózkodási hely: Pécs
Hozzászólás 
skynet írta:

egyébként isten küldött a vodához :wink:


:lol: :lol: :lol:


pén. szept. 08, 2006 17:52
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
Czumy írta:
lebowsky00 írta:
;)



1.) Nagyon helyes, remélem, a Vodafone-ról is olvashatunk majd hasonló sértődött, részben alaptalan, forrófejű fikázást!

2.) Ne ragaszkodjunk minden egyes szavadhoz... Hogy mivan :?: :?: Miért baj, hogy egy linkre 2x kell rákattintani? Szerintem neked mindegy, ha csak egyszer kellene kattintani, akkor is sz*r lenne...
A Pannon minden, csak nem igénytelen!

3.) Nem mondtam, hogy mentség... Csak megjegyeztem, hogy ilyen az automata üfsz hangminősége - de Mi ezen már régen túl vagyunk!

4.) Nem általánosságban beszéltél egy problémáról, hanem úgy, hogy azt Te tapasztaltad - ebből adódik, hogy én sem általánosságban mondtam véleményt, hanem a Te esztelen kritikádra reagáltam: ha itt tudsz lenni, egy kisebb regényben fikázni a szolgáltatásokat, akkor arra is lehetne időd/energiát, hogy utána nézel, utána olvasol annak, ami érdekel!

Munkahelyen pedig munka van, nem pedig szabadidős tevékenység!! Nem azért kapod a fizetésed - gondolom én - hogy wap beállításokat keresgélj a Pannon weboldalán.

5.) Nem volt "fogyasztó félrevezetése" - legfeljebb te voltál alul informálva - ez pedig a te hibád!

Nem fizetek elő őrült módjára minden szolgáltatásra, amint megpillantom egy óriásplakáton, újságban, weboldalon... Előtte utánanézek, hogy mi, merre, mennyi... és így nem érnek meglepetések, ami miatt aztán habzó szájja gyalázkodhatok! Így aztán nem lettem megszivatva - legfeljebb Te (ha ezt annak érzed) a saját hibádból - és persze NEM VAGYOK A HAVEROD!

Szerinted a Pannonosok hány százaléka olvas újságot? Szerinted a Pannonosok hány százaléka nézi meg alaposan az óriásplakátokat??

6.) Ugye nem várod el, hogy a Pannon azért, amiért kegyeskedsz igénybe venni az Ő szolgáltatásukat személyesen, szájbarágó módon tájékoztat mindenről?! Okos ember mielött szerződést köt, alaposan elolvassa a szerződési feltételeket és a díjszabást! Aztán ha nem ért valamit, akkor kérdez, utánajár...stb!!

7.) Veled elletétben, azt hiszem KrE, Loop, én és még sokan mások felfogták, hogy miről is van/volt szó! Vajon ez hogy lehet??

A Google és a Terminál Fórum segítségével pedig olyan infokra, jó tanácsokra, tapasztalatokra tehetsz szert, amik pl. egy mobilszolgáltató kapcsán nagyon hasznosak! Ráadásul a pénzednél maradsz, s nem kell feleslegesen idegeskedned!! :wink:

Részben volt tehát csak igazad, attól hogy itt dühöngesz, nem változik semmi - a Pannon Zrt. a legkevésbé!


1. Természetesen olvashatsz, a vodagyalázóban :D. De Sértődött és alaptalan :o. Alaptalan a gagyi ügyfélszolgálat? Ti is elismertétek, pár hsz-el feljebb olvashatod ;). Miért alaptalan, hogy a kifizetett wapomat nem használhatom el, mert nincs egyenlegem? Nem beszélni akarok, hanem wapozni, amit ELŐRE kifizettem! Mi ezen a lehetetlen kérés? Példa, hogy megértsd. Rendelsz egy menüt a mekiben, és addig nem kapod meg a kajádat, amíg nem veszel egy fagyit is. Igaz, hogy a menüt kifizetted, és nem akarsz fagyit enni, de addig nem kapsz enni a kifizetett pénzedért, míg nem veszel fagyit. Hogy tetszene? /gyengébbek kedvéért: ilyen valóságban nincs, csak példálóztam/.

2. A nokiánál írtam, hogy az aktív linkre először kattintva menü jön ki, ahonnan ki kell választani, hogy mit akarok vele csinálni. Röhejes. természetesen megnyitni. Egy igényes készüléken, pl sonyericssonon ilyen marhaság nincs :D

3. Túl vagy a rosszon? Te egy igazi kersztény ember van barátom. Ha mész az utcán, és egy drogos autós elgázol, és le kell vágni a karodat, akkor biztosan csak annyit mondasz kedvesen mosolyogva: "hát egye fene, megbocsájtok, végülis van másik karom. Megaztán rég történt, és a drogos srácnak is joga van a mulatozáshoz". Nekem valahogy nem természetes, és nem vagyok túl azon, hogy egy szolgáltatás, amiért fizetek, az nem működik...;)

4. Most megint hogy jön ide a munka :o? Honnan tudod, hogy nem a munkámhoz kell a wap :o? Honnan tudod, hogy nem ebédidőben kértem a beállítást? jó hogy nem versz már meg, mert nincs rajtam sapka. Durva lenne, ha te határoznád meg, hogy mikor kérem le a beállítást :o. Eszméletlen, milyen emberek vannak. Fizet a pannon hogy ennyire véded? Vagy csak a 2 éves hűségnyilatkozás miatt nem mered magadnak bevallani, hogy tévedtél? Bár nem is várom, hogy elismerd :)

5. Na itt árultál el magadról mindent HAVER :D. A leg menőbb üzletág európában a REKLÁM. Tehát az előfizetők legnagyobb százaléka a reklámokkal befolyásolható, nem pedig a szakfórumokkal, szaklapokkal. És a reklámban nem volt szó a 10 megás korlátozásról. Én nem ettem meg, mert ismerősöm előtte tájékoztatott a pannin csínytevéséről ;)

6. Az általános szerződési feltételek, a teljes kötet, az csak bent található a pannon nagyközpontjában. Vagy max pdf-ben letölthető. Kb 4 hétig tartana elolvasni. Te talán elolvastad? A másik meg a félrevezetés egy gusztustalan üzletpolitika. Bár Tádádá: A voda is ilyen.

7. Felfogtam amit írsz, de ez nem jelenti azt, hogy a pannon zrt tolvajkodására ez mentségül szolgál ;)

Zárószó a témához. pontosan azért vettem majdnem 4 ezerért egy feltöltős pannonsimet, mert kaptam egy előnyösnek tűnő előfizetéses pannonajánlatot. De gondoltam előtte KIPRÓBÁLOM, TÁJÉKOZÓDOM a pannon szolgáltatóról ;). Leszerepelt a pannon, maradok vodás :). Buktam 4 rugót :). Inkább, minthogy 2 évig egy igénytelen szolgáltatónál legyek :)


pén. szept. 08, 2006 16:07
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 2659
Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
A pannon most akciózik, mert nem kell senkinek olyan méregdrágán az mms :D


Mert Vodafone ám olyan nagyon olcsó:

MMS árak:
Hálózaton belülre vagy e-mail címre
Szöveg: 45 Ft / MMS
Kép / hang: 90 Ft / MMS
Mozgókép (videó) / alkalmazás: 145 Ft / MMS

Más mobil hálózatra
Szöveg: 85 Ft / MMS
Kép / hang: 130 Ft / MMS
Mozgókép (videó) / alkalmazás: 185 Ft / MMS

A tarifák belföldi mobilhálózatba küldött üzenetek esetén érvényesek. 500 forint egyenleg alatt a Szolgáltató nem köteles a szolgáltatás igénybevételi lehetoségét biztosítani."


Az utolsó bekezdéshez külön gratulálok a Voda-nak!
A Vodafone-nál az MMS szinte csak akkor jó, ha szöveget küldesz, kép vagy videó esetén ugrik az ár elég szépen!


A Pannonnál: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/mms/mms/

"Az MMS küldés díja minden tarifacsomag esetén 99 Ft.

A küldött üzenetekért napszaktól, tarifacsomagtól, az üzenet méretétől és tartalmától függetlenül azonos díjat számítunk fel.

Vásárolj új, MMS-képes készüléket, és próbáld ki az MMS-küldést ingyen! Most minden újonnan vásárolt MMS-képes készülékhez 5 ingyen MMS-t adunk ajándékba az első hónapban."


Ez van.
Esetleg kihagytam valami??


pén. szept. 08, 2006 15:59
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
lebowsky00 írta:
Igen. Van, akinek sokára esnek le a dolgok.
Igen. És van aki hirtelen kapkod hol ide, hol oda. Ráadásul mindig az "aktuális" cucc, szolgáltató az "isteni". Aztán a következő váltásnál ismét más a favorit... Ez nálam mást jelent, nem a "tantusz" leesését. De természetesen ez magánügy, mint a mákostészta.

De nem hit kérdése ez: nem idézem pontról pontra, amit írtál, de nekem még soha nem volt hangerő különbség a versmondó lányoknál, amikor visszahívattam magam mindig megoldották a gondomat, stb. stb. Csak ellenpéldáim vannak. Ezért nem hiszek neked, mert nem igazak amiket állítasz. De tényleg ne zavarjon! Mint ahogyan a tények se... ;)


Már tobb mint egy éve vagyok a voda előfizetője. De nem akarom isteníteni, csak a véleményem írtam le a pannonról. Szerintem neked külön VIP ügyszolg vonalat tartanak fenn, vagy csak rossz a hallásod. Ez a te ügyed. Én is a tények mellett állok. A voda "hálozaton belüli" opciója, ami összevethető a pannon "5 perc után ingyenes" opciójával. Ha a pannonnál 20 forintos percdíjat számolunk /nem tudom létezuk-e ilyen?/, akkor is 100 forint után lesz ingyenes, illetve 60 percet kapsz 100 forintért. Vodánál 3 perc után ingyenes, vagyis 60 forintért. Nekem ez a tény. És nem én hivatkoztam pillanatnyi akciókra a pannon dicsérőben, hanem ti. Ti nyomattátok az "ingyenwap :D" , meg az ingyen mmshétvége" témát. Ezek nem aktuális akciók ;)? Ráadásul a voda nem kicsinyeskedett anno az mms akciójával, hogy hétvégente, hanem egész hónapban, minden nap ingyenes volt. A pannon most akciózik, mert nem kell senkinek olyan méregdrágán az mms :D


pén. szept. 08, 2006 15:45
ezüst tag

Csatlakozott: pén. szept. 01, 2006 9:06
Hozzászólások: 81
Hozzászólás 
Én két éve vagyok pannonos, átmenekültem a piroséktól:) eddig semmi gondom nem volt, de mostanában... ezzel a mobil adat csomaggal csak szívok :? nem frissitik az infot, azt se tudja az ember mennyit használt el. Az internet express időnként még csatlakozni se tud, de olyankor legalább jó sokáig nem megy, nehogy netezhessen az ember:) másnak is vannak ilyen problémái, vagy csak engem szeretnek ennyire? :)


pén. szept. 08, 2006 15:06
Profil Privát üzenet küldése
arany tag
Avatar

Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2004 7:55
Hozzászólások: 146
Tartózkodási hely: Győr
Hozzászólás 
Világos. Itt azért nagyobb a FELNŐTT emberek aránya, mint ahol én moderátorkodtam. No, ott az átlagéletkor 14 év körül lehetett, ezért kellett a konfliktusokat csírájában kezelni (megjegyzem sokszor valóban dedós módszerekkel).

Ha teljesen azonosulni nem is tudok velük, de el tudom fogadni az itteni moderálási elveket. A továbbiakban az általad említett módokon szólok, amint hasonló felháborodást érzek megnyilvánulni magamban. Kár volt itt offoznom. Bocs mindenkitől!


pén. szept. 08, 2006 13:18
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30
Hozzászólások: 14954
Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
Hozzászólás 
Gezza írta:
Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban moderátor voltam (de ez akár lényegtelen is lehet), ahol kb. két lépéssel beljebb volt a "tűréshatár", amit be kellett tartatni. Emellett 2 kisgyereket nevelgetek és látom, hogy szükségük van arra, hogy lássák a határokat és kapjanak néha visszajelzést (rosszallást vagy megerősítést). Lehet, hogy emiatt hamarabb "óbégatok". Elnézést.

Macika, ha ilyesmin kapnál, nyugodtan rúgj seggbe. Csak a miheztartás végett.
Félreérted, nem így gondoltam.

2001 óta vagyok mod itt, akkoriban minden kis szirsz.arért beszóltam, de belefáradtam, na meg rájöttem, hogy szerencsére a topiclakók önszabályzása/öntisztulása is működik, így - úgy ítéltem meg, hogy - elegendő magasabbra tenni a korlátot.
Ez az én véleményem, persze vitatkozni lehet vele, sőt ott a PÜ lehetősége is, meg a levélcímem is publikus.

Jah, én is 2 csemetét nevelek, két srácot (6, 12), és egyetértek Veled a továbbiakban teljesen!


pén. szept. 08, 2006 12:54
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag
Avatar

Csatlakozott: szer. júl. 26, 2006 8:56
Hozzászólások: 89
Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Loop írta:
Idézet:
lebowsky00

!


Én is hagy adjak egy linket. Ez az emeltdíjas. Nekem nincs időm egész nap a netet böngészni, és akkor hirtelen ezt találtam. És legyen egy ft a 10 kbyte. Akkor is duplája a vodáának ;). Adat ötven nélkül 8 ft, ogyanazon az oldalon van ;)

http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltata ... ozzaferes/

Ok! De ha erre nincs időd, akkor ennek fényében érdekes, hogy az ok nélküli gyalázkodásra viszont van!Az adatcsomagokról meg annyit, hogy lehet úgy fogalmazni, hogy a duplája de úgy is hogy 1 Ft al tőbb.A 8Ft pedig havidíj nélkül van én a vodánál nem igazán látok ilyet:
http://www.vodafone.hu/3g/03_4_3ginetrneteleres.html


pén. szept. 08, 2006 7:08
Profil Privát üzenet küldése
arany tag
Avatar

Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2004 7:55
Hozzászólások: 146
Tartózkodási hely: Győr
Hozzászólás 
Macika írta:
Hümmm.

De csak addig szeretnéd, ameddig egyszer nem Te kerülsz szembe velem. Mert ha akkor leszek szigorú a moderálásban, akkor viszont rosszul fog esni.

Mindenesetre figyelemmel kísértem lebowsky00 szerintem is értelmetlen és átfontolatlan érvelését.
Én nem tartottam szükségesnek a 'hatalom' részéről a beavatkozást, megkapta a forrófejűségéért a 'jutalmat' a topictársaktól, semmi szükség nem lett volna rá (szerintem), hogy még én is leteremtsem...


Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban moderátor voltam (de ez akár lényegtelen is lehet), ahol kb. két lépéssel beljebb volt a "tűréshatár", amit be kellett tartatni. Emellett 2 kisgyereket nevelgetek és látom, hogy szükségük van arra, hogy lássák a határokat és kapjanak néha visszajelzést (rosszallást vagy megerősítést). Lehet, hogy emiatt hamarabb "óbégatok". Elnézést.

Macika, ha ilyesmin kapnál, nyugodtan rúgj seggbe. Csak a miheztartás végett.


pén. szept. 08, 2006 5:38
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30
Hozzászólások: 14954
Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
Hozzászólás 
Gezza írta:
Tisztára mint a dedóban. A francért kell minden szirsz@rért csapni a flamet? Intelligens emberek nem kezdenek el hőbörögni azon, hogy egy szolgáltatáscsomag elég színvonalas/megfelelő-e, miközben az azt használó emberek nagy többségének személyes tapasztalata éppen az ellenkezőjét mutatja.

Egy ennyire szélsőségesen negatív tapasztalat vagy a nagy számok törvényének terméke, vagy a puszta képzelet műve. De azt is elképzelhetőnek tartom, hogy az illető erős befolyásoltság (pl módosult tudatállapot) alatt állt, amíg a hozzászólása kikerekedett.

Még csak annyit, hogy bírom az csipkelődést, az iróniát, a cinizmust és még a túlzásokat is, de a dühvel vegyített személyeskedő és lefitymáló megnyilvánulásokat nem kívánom olvasni. Szeretném, ha egy kicsit jobban moderálnák a fórumot. Ennyi. Bocs, ha túl nagy az elvárásom.
Hümmm.

De csak addig szeretnéd, ameddig egyszer nem Te kerülsz szembe velem. Mert ha akkor leszek szigorú a moderálásban, akkor viszont rosszul fog esni.

Mindenesetre figyelemmel kísértem lebowsky00 szerintem is értelmetlen és átfontolatlan érvelését.
Én nem tartottam szükségesnek a 'hatalom' részéről a beavatkozást, megkapta a forrófejűségéért a 'jutalmat' a topictársaktól, semmi szükség nem lett volna rá (szerintem), hogy még én is leteremtsem...


pén. szept. 08, 2006 1:48
Profil Privát üzenet küldése
arany tag
Avatar

Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2004 7:55
Hozzászólások: 146
Tartózkodási hely: Győr
Hozzászólás 
Tisztára mint a dedóban. A francért kell minden szirsz@rért csapni a flamet? Intelligens emberek nem kezdenek el hőbörögni azon, hogy egy szolgáltatáscsomag elég színvonalas/megfelelő-e, miközben az azt használó emberek nagy többségének személyes tapasztalata éppen az ellenkezőjét mutatja.

Egy ennyire szélsőségesen negatív tapasztalat vagy a nagy számok törvényének terméke, vagy a puszta képzelet műve. De azt is elképzelhetőnek tartom, hogy az illető erős befolyásoltság (pl módosult tudatállapot) alatt állt, amíg a hozzászólása kikerekedett.

Még csak annyit, hogy bírom az csipkelődést, az iróniát, a cinizmust és még a túlzásokat is, de a dühvel vegyített személyeskedő és lefitymáló megnyilvánulásokat nem kívánom olvasni. Szeretném, ha egy kicsit jobban moderálnák a fórumot. Ennyi. Bocs, ha túl nagy az elvárásom.


csüt. szept. 07, 2006 23:22
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 12729
Tartózkodási hely: FLF
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
@lebowsky egyszerûen komolytalan és hiteltelen vagy. Majd ha használod is a pannont akkor mondhatsz véleményt. Egyetlen szavad sem igaz... Nem azért mondom mert "csak", hanem mert én használom 10 éve... Nem a lökött haverjaim csacska meséit ontom magamból, hogy megmondjam a frankót. Javasolnám neked a dupla borotvát reggelente. Ekkora archoz szükség van rá... :P


duplapengés nem jó? Nekem az van.

azért a fele megállja a helyét a pannon vonatkozásában.


csüt. szept. 07, 2006 20:22
Profil Honlap
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 1307
Tartózkodási hely: Pécs
Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Világröhej! A Sonyericsson wap, vagy weblapjárol teljesen ingyen lehet leküldeni magamnak, vagy bárkinek sms-ben a beállításokat, ez a rühes pannon meg ebből is pénzt csinál. Csak sajnos most kölcsön nokiám van, és arra kellett a beállítás. Ez egy rakás pénzembe került. Különben tényleg jó a pannon


lebowsky00 írta:

1. Ki a fene beszél arról, hogy "ki kérte, hogy igénybe vegyem a szolgáltatást"? Igénybevettem és kész, mert akartam. Ez pannongyalázó nem :o? Már vissza is tettem a vodakártyát :)

2. Ki csudát érdekel a nokia? Ne ragaszkodjatok már minden egyes szavamhoz. A nokia az egy eszköz, amire a beállítást kértem. Nem azt fikáztam, az egy másik rovat, mert az is egy rakat s z a r, hogy egy waplinkre kétszer kell kattintani. Mi fene az is windóz :D? És azért, mert neked jó az az igénytelen pannon, az nem jelenti azt, hogy tényleg jó, ráadásul tripla annyiért. Találkozzunk a pannondicsérőben. Oksa ;)?


1. Ha igénybe vetted, mert akartad, megkaptad a szolgáltatást és ki fizetted az ellenértékét, akkor miért gyalázkodsz miatta?
A szemét Spar! képesek pénzért árulni a kenyeret!!!

2. Ha már hivatkozol az SE-re, hogy ingyen elküldik a beállításokat a netről, akkor legalább ne hivatkozz arra, hogy a Nokiára azért nem tudtad, mert nincs neted a munkahelyeden.

3. Az első hozzászólásodban is annyira belemelegedtél a fröcsögésbe, hogy a Pannon nem volt elég a Nokiát is bele kellett csűrni. Rögtön utána már cáfolódott is a Nokiára vonatkozó állításod. Ekkor jött a kifogás, hogy ki a csudát érdekel a Nokia, majd ez a mondat után ismét elkezded szidni.

Ne haragudj, de JÓL VAGY???
De a vizitdíjas hozzászólásodnál leesett a tantusz! Azért vagy ilyen pipa, mert ezentúl fizethetsz a pszichiáternél...


csüt. szept. 07, 2006 19:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 2659
Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
1. Ki a fene beszél arról, hogy "ki kérte, hogy igénybe vegyem a szolgáltatást"? Igénybevettem és kész, mert akartam. Ez pannongyalázó nem :o? Már vissza is tettem a vodakártyát :)

2. Ki csudát érdekel a nokia? Ne ragaszkodjatok már minden egyes szavamhoz. A nokia az egy eszköz, amire a beállítást kértem. Nem azt fikáztam, az egy másik rovat, mert az is egy rakat s z a r, hogy egy waplinkre kétszer kell kattintani. Mi fene az is windóz :D? És azért, mert neked jó az az igénytelen pannon, az nem jelenti azt, hogy tényleg jó, ráadásul tripla annyiért. Találkozzunk a pannondicsérőben. Oksa ;)?

3. Szerinted az, hogy "régóta ilyen a pannon üsz" az már mentség :o? Főleg azóta, hogy agyon dicséritek a pannondicsérőben, hogy"fú de kafa, bele lehet tekerni, meg minden" :o? Akkor ha lesz egy világháború, ami 10 évig tart, akkor az teljesen rendben van, mert már régóta tart :D. Gyorsan menj orvoshoz, míg nem vezetik be a vizitdíjat, höhöhö

4. Ember. Komoly gondod van a felfogással. Az üsz azért van, hogy fel lehessen hívni, és hogy segítsenek. Nem lehet elintézni egy vállrándítással, hogy ott a net. A munkahelyemen nincs net. Így már érted? És nagyon sok embernek nincs otthon sem. Azok s z a r ják össze maguk, mert te úrifiúcska vagy, apu kedvence, és neked van neted? He?

5. A pannon "ingyenwap"-ját megfelelően hirdették. Azt nem, hogy csak 10 mega /fogyasztó félrevezetése/. Te magad írtad, hogy MÁSNAP már tudtad. Tehát a hirdetés pillanatában nem. Vagyis te is beszoptad, hogy KORLÁTLAN. A pannon /egyébként ez egyedüli esetben kiváló/ reklámmarketingesei megszivattak téged is haver :D. Szerinted a pannonosok hány százaléka olvas fórumot :D?

6. Most hogy jön a pannongyalázóhoz a google? Jól vagy :D? Marhára nem erről volt szó kiskuki :). Oké, hogy tudsz olvasni, de felfogni látom nem sikerül a dolgokat :D.

7. Nem feleslegesen fröcsköltem, hanem tényeket, igaz tényeket írtam, te kis butus ;)



1.) Nagyon helyes, remélem, a Vodafone-ról is olvashatunk majd hasonló sértődött, részben alaptalan, forrófejű fikázást!

2.) Ne ragaszkodjunk minden egyes szavadhoz... Hogy mivan :?: :?: Miért baj, hogy egy linkre 2x kell rákattintani? Szerintem neked mindegy, ha csak egyszer kellene kattintani, akkor is sz*r lenne...
A Pannon minden, csak nem igénytelen!

3.) Nem mondtam, hogy mentség... Csak megjegyeztem, hogy ilyen az automata üfsz hangminősége - de Mi ezen már régen túl vagyunk!

4.) Nem általánosságban beszéltél egy problémáról, hanem úgy, hogy azt Te tapasztaltad - ebből adódik, hogy én sem általánosságban mondtam véleményt, hanem a Te esztelen kritikádra reagáltam: ha itt tudsz lenni, egy kisebb regényben fikázni a szolgáltatásokat, akkor arra is lehetne időd/energiát, hogy utána nézel, utána olvasol annak, ami érdekel!

Munkahelyen pedig munka van, nem pedig szabadidős tevékenység!! Nem azért kapod a fizetésed - gondolom én - hogy wap beállításokat keresgélj a Pannon weboldalán.

5.) Nem volt "fogyasztó félrevezetése" - legfeljebb te voltál alul informálva - ez pedig a te hibád!

Nem fizetek elő őrült módjára minden szolgáltatásra, amint megpillantom egy óriásplakáton, újságban, weboldalon... Előtte utánanézek, hogy mi, merre, mennyi... és így nem érnek meglepetések, ami miatt aztán habzó szájja gyalázkodhatok! Így aztán nem lettem megszivatva - legfeljebb Te (ha ezt annak érzed) a saját hibádból - és persze NEM VAGYOK A HAVEROD!

Szerinted a Pannonosok hány százaléka olvas újságot? Szerinted a Pannonosok hány százaléka nézi meg alaposan az óriásplakátokat??

6.) Ugye nem várod el, hogy a Pannon azért, amiért kegyeskedsz igénybe venni az Ő szolgáltatásukat személyesen, szájbarágó módon tájékoztat mindenről?! Okos ember mielött szerződést köt, alaposan elolvassa a szerződési feltételeket és a díjszabást! Aztán ha nem ért valamit, akkor kérdez, utánajár...stb!!

7.) Veled elletétben, azt hiszem KrE, Loop, én és még sokan mások felfogták, hogy miről is van/volt szó! Vajon ez hogy lehet??

A Google és a Terminál Fórum segítségével pedig olyan infokra, jó tanácsokra, tapasztalatokra tehetsz szert, amik pl. egy mobilszolgáltató kapcsán nagyon hasznosak! Ráadásul a pénzednél maradsz, s nem kell feleslegesen idegeskedned!! :wink:

Részben volt tehát csak igazad, attól hogy itt dühöngesz, nem változik semmi - a Pannon Zrt. a legkevésbé!


csüt. szept. 07, 2006 19:32
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 3846
Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Igen. Van, akinek sokára esnek le a dolgok.
Igen. És van aki hirtelen kapkod hol ide, hol oda. Ráadásul mindig az "aktuális" cucc, szolgáltató az "isteni". Aztán a következő váltásnál ismét más a favorit... Ez nálam mást jelent, nem a "tantusz" leesését. De természetesen ez magánügy, mint a mákostészta.

De nem hit kérdése ez: nem idézem pontról pontra, amit írtál, de nekem még soha nem volt hangerő különbség a versmondó lányoknál, amikor visszahívattam magam mindig megoldották a gondomat, stb. stb. Csak ellenpéldáim vannak. Ezért nem hiszek neked, mert nem igazak amiket állítasz. De tényleg ne zavarjon! Mint ahogyan a tények se... ;)


csüt. szept. 07, 2006 19:32
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
@lebowsky egyszerűen komolytalan és hiteltelen vagy. Majd ha használod is a pannont akkor mondhatsz véleményt. Egyetlen szavad sem igaz... Nem azért mondom mert "csak", hanem mert én használom 10 éve... Nem a lökött haverjaim csacska meséit ontom magamból, hogy megmondjam a frankót. Javasolnám neked a dupla borotvát reggelente. Ekkora archoz szükség van rá... :P


Igen. Van, akinek sokára esnek le a dolgok. Én is hasonló vagyok. Bevallom, hogy kb 3 évig használtam nokiát, mert mindenkinek az volt, és azért azt hittem, hogy jó. Mikor átpártoltam a másik telefongyártó céghez, akkor esett le a 20 fillér... Ezért javaslom neked is, hogy próbáld ki a vodát. A másik dolog, hogy nem zavar, hogy nem hiszel nekem :)


csüt. szept. 07, 2006 19:24
Hozzászólás 
Czumy írta:
lebowsky00 írta:
...




6.) Mi a jó francért tanultál meg írni és olvasni, hmm???
Gondolkodni, utána nézni, információt beszerezni, keresni ( www.treck.hu/google ) LUXUS, vagy EXTRA ENERGIÁT igényel??

:


Azt hiszem ez váltotta ki belőlem :). De azért bocsánatod kérem. Bár véleményem szerint egy weblapnak áttekinthetőnek kellene lennie, nem pedig csak böngészésre szakosodott emberek számára kellene elérhetővé tenni. A készülékbeállítás számomra nem tartozik sem "pannon extrába", sem "gyakran feltett kérdések"-be. Bár akkor már inkább az utóbbiba ;). Szerintem teljesen főoldalas, direktlinkes téma a készülékbeállítás :).


csüt. szept. 07, 2006 19:20
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 3846
Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
Hozzászólás 
@lebowsky egyszerűen komolytalan és hiteltelen vagy. Majd ha használod is a pannont akkor mondhatsz véleményt. Egyetlen szavad sem igaz... Nem azért mondom mert "csak", hanem mert én használom 10 éve... Nem a lökött haverjaim csacska meséit ontom magamból, hogy megmondjam a frankót. Javasolnám neked a dupla borotvát reggelente. Ekkora archoz szükség van rá... :P


csüt. szept. 07, 2006 19:18
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 2659
Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
(...) mert te úrifiúcska vagy, apu kedvence, és neked van neted? He?

(...) Marhára nem erről volt szó kiskuki :).



Nem akarlak minősíteni se téged, se a stílusodat, mert te már megtetted! Ilyen hangot akkor engedhetsz meg magadnak velem szemben, ha én is hasonló, alpári hangnemben adtam elő magam!! JÖSSZ NEKEM EGY BOCSÁNAT KÉRÉSSEL!! :evil: :evil: :evil:


csüt. szept. 07, 2006 19:06
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
Loop írta:
Idézet:
lebowsky00

!


Én is hagy adjak egy linket. Ez az emeltdíjas. Nekem nincs időm egész nap a netet böngészni, és akkor hirtelen ezt találtam. És legyen egy ft a 10 kbyte. Akkor is duplája a vodáának ;). Adat ötven nélkül 8 ft, ogyanazon az oldalon van ;)

http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltata ... ozzaferes/


csüt. szept. 07, 2006 18:40
Hozzászólás 
Czumy írta:
lebowsky00 írta:
...


Hűű, de meg szaladt!
Nem ártana ám lehiggadni pöttyet! :wink:

1.) Ki kérte, hogy a Pannon-t szolgáltatásait vedd igénybe?? Rád erőltette valaki?? Miért nem T-Mobile-t vagy Vodafone-t választottad? :evil:

2.) 2001. februára óta fele ennyi problémám nem volt se a Pannonnal, se avval a 6 db Nokiával, amit a hálózatukon (wap, mms) használtam ezalatt az idő alatt!

3.) A Pannon telefonos üfsz-án régóta ilyen "jó" a hangminőség, de ez csak annak újdonság, aki nem hívta őket az elmúlt 2- évben...

4.) De miért is kell hívogatni őket?? Ott a weboldal és itt a fórum, szerintem innen több és pontosabb infot tudsz meg a Pannonról, ill. a szolgáltatásairól, mint az Ügyfélszolgától...

5.) Pannon "ingyen wap": itt a fórumon már a második nap tudtuk, hogy az "ingyen wap" = max. 10 Mb/hó adatforgalom (és csak hétvégén!)!

6.) Mi a jó francért tanultál meg írni és olvasni, hmm???
Gondolkodni, utána nézni, információt beszerezni, keresni ( www.treck.hu/google ) LUXUS, vagy EXTRA ENERGIÁT igényel??

A Pannon weboldalán, a kiadott közleményben, a hirdetésekben is ott volt egyértelműen, hogy az ingyenesség 10 Mb/hó-ig terjed!! Minden egyéb értelmesen le van írva az ÁFSZ-ben (minden Pannon bemutatóteremben és viszonteladónál elérhető, fent van a Pannon weboldalán is!) és a DÍJSZABÁSban is!!

7.) www.nokia.hu - itt minden beállítás (GPRS, MMS, internet/wap) lekérhető sms-ben, INGYEN(!!) az összes Nokia telefonhoz!
Vagy megkeresed a telefonod megfelelő topikját itt a fórumon és/vagy az adott Pannonos szolgáltatás topikját (ha van neki) és ott tudsz segítséget kérni a beállításokhoz - megint csak INGYEN!


Jó lenne megnyugodnod és nem fröcskölődni feleslegesen... :roll:


1. Ki a fene beszél arról, hogy "ki kérte, hogy igénybe vegyem a szolgáltatást"? Igénybevettem és kész, mert akartam. Ez pannongyalázó nem :o? Már vissza is tettem a vodakártyát :)

2. Ki csudát érdekel a nokia? Ne ragaszkodjatok már minden egyes szavamhoz. A nokia az egy eszköz, amire a beállítást kértem. Nem azt fikáztam, az egy másik rovat, mert az is egy rakat s z a r, hogy egy waplinkre kétszer kell kattintani. Mi fene az is windóz :D? És azért, mert neked jó az az igénytelen pannon, az nem jelenti azt, hogy tényleg jó, ráadásul tripla annyiért. Találkozzunk a pannondicsérőben. Oksa ;)?

3. Szerinted az, hogy "régóta ilyen a pannon üsz" az már mentség :o? Főleg azóta, hogy agyon dicséritek a pannondicsérőben, hogy"fú de kafa, bele lehet tekerni, meg minden" :o? Akkor ha lesz egy világháború, ami 10 évig tart, akkor az teljesen rendben van, mert már régóta tart :D. Gyorsan menj orvoshoz, míg nem vezetik be a vizitdíjat, höhöhö

4. Ember. Komoly gondod van a felfogással. Az üsz azért van, hogy fel lehessen hívni, és hogy segítsenek. Nem lehet elintézni egy vállrándítással, hogy ott a net. A munkahelyemen nincs net. Így már érted? És nagyon sok embernek nincs otthon sem. Azok s z a r ják össze maguk, mert te úrifiúcska vagy, apu kedvence, és neked van neted? He?

5. A pannon "ingyenwap"-ját megfelelően hirdették. Azt nem, hogy csak 10 mega /fogyasztó félrevezetése/. Te magad írtad, hogy MÁSNAP már tudtad. Tehát a hirdetés pillanatában nem. Vagyis te is beszoptad, hogy KORLÁTLAN. A pannon /egyébként ez egyedüli esetben kiváló/ reklámmarketingesei megszivattak téged is haver :D. Szerinted a pannonosok hány százaléka olvas fórumot :D?

6. Most hogy jön a pannongyalázóhoz a google? Jól vagy :D? Marhára nem erről volt szó kiskuki :). Oké, hogy tudsz olvasni, de felfogni látom nem sikerül a dolgokat :D.

7. Nem feleslegesen fröcsköltem, hanem tényeket, igaz tényeket írtam, te kis butus ;)


csüt. szept. 07, 2006 18:34
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 1307
Tartózkodási hely: Pécs
Hozzászólás 
Idézet:
lebowsky00


:lol: :lol: :lol:

Hülye Pannon! Különben is rohadjanak meg, mert mobiltelefnot árulnak! Meg különben is! És mekkora szemétség, hogy. A Pannonnál a 4000 forintos havidíj mellett 382 forint a percdíj fél óra alapon! És, ha ez mind még nem lenne elég, még megspékelik azzal, hogy lemerül a mobilom akksija! Hogy rohadnának meg!

:lol: :lol: :lol:

lebowsky00! Én kérek tőled elnézést! Igazad van, megtévesztő a topic címe. Te komolyan vetted, hogy itt gyalázkodni kell. Pedig nem! Ez a topic azért van, hogy a Pannonnal kapcsolatos problémákat, ha egy mód van rá, kultúrált hangnemben megtárgyaljuk.
Ha valóban csak üres, nagyotmondó fröcsögésre vagy hajlandó, akkor tényleg menj inkább vissza a Vodához, és nagy ívben kerüld el a Pannon, olyannyira, hogy még a Pannon gyalázóba se tedd be a lábad.
:wink:


csüt. szept. 07, 2006 18:30
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag
Avatar

Csatlakozott: szer. júl. 26, 2006 8:56
Hozzászólások: 89
Hozzászólás 
Idézet:
lebowsky00

Még szerencse ,hogy van a pannon kivül más szolgáltató és igy nem kell náluk "szenvedned" Amúgy aminek örülök ,hogy több dologban se úgy vannak a dolgok ahogy irtad pl. a adat 50 csomagnál csúcs időben 3ft egyéb időszakban 1 ft / 10 kb ha tulllépted a keretet. Aki nem hiszi dijak itt: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltata ... _csomagok/
A beállitó sms is ingyenes innen : http://www.pannon.hu/egyeni/extra/keszulekbeallitasok/
Ebből én azt vonom le, hogy amit itt leirtál az lehet, hogy részben igaz viszont sok ponton nem !! Lehet gyalázni minden szolgáltatót mert nincs minden rendben sehol.De nem kéne össze-viszza irogatni mindenféle olyat ami nem igaz. Tesz minden szolgáltató (a Pannon is) arról hogy valós dolgokkal lehessen gyalázni. Ja!, és jó utat a Vodához :lol: !


csüt. szept. 07, 2006 17:56
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
Nem vetek magamra az smsbeállítással kapcsolatban, ugyanis bocsánat, de hozzá vagyok szokva ahoz, hogy a rendszerbeállításokat ingyen adja a voda. Végülis nem egy flancos háttérképet, vagy csengőhangot akartam tőlük. A másik dolog, hogy természetesen be tudom állítani a wapkapcsolatot kézzel is, és egyedül az ip címre nem emlékeztem. Csak egyszerüen sem időm, sem kedvem nem volt azzal pöcsölni. Ugyanis azért van a telepítő, hogy használjam, mert egyszerű, és gyors beállítást eredményez. Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy ne is telefonáljak, hanem menjek át a szomszédba, és mondjam el amit akarok. És mivel ez a pannongyalázó, ezért ti estetek át a tó lúloldalára ;), tehát mehettek dícsérni a pannondicsérőbe :P. Lehet, hogy a balatonnál suhant a mobiltv, de engem nem érdekel, mert Vácról jöttem haza, és még a fővárosban sem ment, meg otthon sem, holott nem állítottam el a beállításokat. A fizetős napon ugyanis ment /micsoda véletlen/, csak az ingyenesnek hazudott időszakokban nem ment. Se szombaton, se vasárnap. Höhöhö.


csüt. szept. 07, 2006 17:53
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 2659
Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
...


Hűű, de meg szaladt!
Nem ártana ám lehiggadni pöttyet! :wink:

1.) Ki kérte, hogy a Pannon-t szolgáltatásait vedd igénybe?? Rád erőltette valaki?? Miért nem T-Mobile-t vagy Vodafone-t választottad? :evil:

2.) 2001. februára óta fele ennyi problémám nem volt se a Pannonnal, se avval a 6 db Nokiával, amit a hálózatukon (wap, mms) használtam ezalatt az idő alatt!

3.) A Pannon telefonos üfsz-án régóta ilyen "jó" a hangminőség, de ez csak annak újdonság, aki nem hívta őket az elmúlt 2- évben...

4.) De miért is kell hívogatni őket?? Ott a weboldal és itt a fórum, szerintem innen több és pontosabb infot tudsz meg a Pannonról, ill. a szolgáltatásairól, mint az Ügyfélszolgától...

5.) Pannon "ingyen wap": itt a fórumon már a második nap tudtuk, hogy az "ingyen wap" = max. 10 Mb/hó adatforgalom (és csak hétvégén!)!

6.) Mi a jó francért tanultál meg írni és olvasni, hmm???
Gondolkodni, utána nézni, információt beszerezni, keresni ( www.treck.hu/google ) LUXUS, vagy EXTRA ENERGIÁT igényel??

A Pannon weboldalán, a kiadott közleményben, a hirdetésekben is ott volt egyértelműen, hogy az ingyenesség 10 Mb/hó-ig terjed!! Minden egyéb értelmesen le van írva az ÁFSZ-ben (minden Pannon bemutatóteremben és viszonteladónál elérhető, fent van a Pannon weboldalán is!) és a DÍJSZABÁSban is!!

7.) www.nokia.hu - itt minden beállítás (GPRS, MMS, internet/wap) lekérhető sms-ben, INGYEN(!!) az összes Nokia telefonhoz!
Vagy megkeresed a telefonod megfelelő topikját itt a fórumon és/vagy az adott Pannonos szolgáltatás topikját (ha van neki) és ott tudsz segítséget kérni a beállításokhoz - megint csak INGYEN!


Jó lenne megnyugodnod és nem fröcskölődni feleslegesen... :roll:


csüt. szept. 07, 2006 17:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 1538
Tartózkodási hely: A jelenben...
Hozzászólás 
Idézet:
lebowsky00


Érdekes, amiket írsz. Én 1998 augusztusa óta vagyok pannonos és nem találkoztam ezekkel a gondokkal ennyi idő alatt, mint amikkel te 2 hét alatt. Wapozással még sosem volt gondom, a számlázással sem, illetve ami volt, azt sikerült pillanatok alatt elintézni. A 1220 hangerejével kapcsolatban iagazad van, de szerencsére nagyon ritkán kell hallgatnom, így nem érdekel. Az én szokásaimnak megfelel a Pgsm, te inkább használd a másik kettőt. Senki nem kényszerített arra, hogy használd. Szerintem mindenki tudja, hogy a pannonnál a beállítások lekérése pénzes, de aki kicsit is foglalkozik a témával, az tudja, hogy nemcsak SE-ra, hanem Nokiára is le lehet kérni a beállításokat ingyen. Ha te lekérted pénzért, azt mondom, hogy magadra vess. :) (bár biztos nincs neted :P )


csüt. szept. 07, 2006 16:51
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
A pannondicsérőben írtam néhány kedves szót a pannonról, de a többiek ott azt állították, hogy írásaimnak inkább a pannongyalázóban a helye. És hogy szerintük nem is próbáltam a pannont, csak jár a szám. Nos. Vettem egy pannonsimet, mert ki akartam próbálni ezt a "csodálatos" szolgáltatót. Használom már több mint kettő hete, a tapasztalataim:
A dicsérőben azt írják, jobb a pannon ügyfélszolgálata. Szerintem egy rakás s z a r az egész. Oké, hogy lehet gyorsítani, de fele annyira sem áttekinthető, mint a vodáé. A pannon ügyfélszolgálata recseg, ropog, szaggat a szöveg, hívhatom a Dunakanyarból, Pestmegyéből, vagy Budapestről. Ugye különböző előre rögzített szövegek vannak az ügyfélszolgálat rendszerében. Egyik olyan halk, hogy semmit nem hallok, mikor újabb menübe lépek, dobhártyám szakad. Csodálatos a visszahívhatóság, de érdemleges választ semmire nem adnak, abszolút felesleges őket felhívni. Beállításokban segítenek, ha egyszerűbb, és nem túl megeröltető számukra, de ha problámám van a számlázással, akkor lef o s sák az ember fejét. Ennyit az ügyfélszolgálatukról.
Pannon árak: gyakran használom a wapot. Amire olyan nagyon büszkék voltak a pannondicsérőben, hogy ingyen wap, az nem ingyenwap, hanem ajándék 10 mega wap, nem ugyanazt jelenti az ingyenwap, meg hogy 10 megáig ingyen wapozhatsz, simán félretájékoztatták a népet, mert 10 mega után kikapcsolták, de azt senkinek sem hirdették meg. Azt írják a dicsérőben, hogy olcsóbb a pannonwap, mint a voda. Pannon adat 50 mega csomag 2000 ft. Voda net 50 mega csomag 1990 ft. Most mondhatjátok, hogy 10 ft-ra vágok fel annyira? Nem. A pannonnál ha túlléped az 50 megát akkor 10 kilóbájtonként FIGYELEM! 8, azaz nyolc forint, míg a vodánál FIGYELEMTÁDÁM 0,48 Ft, azaz 50 fillér sincs.
Ez mind semmi. Megrendeltem a pannon 50 adatcsomagot. De időközben lfogyott a simen található kredit. Erre kikapcsolták a wapomat is, holott a 2000 forintot levették, kifizettem. És még nem használtam el az 50 megát. Ezek a patkány tolvajok. És azt mondta az ügyfélszolga, hogy akkor használhatom a kifizetett jussomat, ha feltöltöm a simegyenlegem. Hát a K annyát! Ez még mindig semmi, mert miközben használtam a wapot, akkor 4-5 naponta küldték az sms-t, hogyelfogyott az 50 mega, és mostmár a 8 ft-os forgalomdíjast használhatom. Felhívtam az ügyfélszolgát, és azt mondta, hogy c.c.c.c., az csak tájékoztató jellegű, meg c.c.c blabla. Hát ennyire korrektek, és cseppet nem nézik hülyének az embert. Szerintem meg azért küldik az sms-t, hogy töltsem fel az egyenlegem, tehát sima beijesztés, de ezért még feljelentem azt a rühes bandát.
A pannon dicsérőben mondják, hogy milyen jó a hálózat. Akkor ezeknek a kedves embereknek írom, hogy próbáljanak már Vácon a vasútállomáson wapozni. Nem fog menni. Áll az egész wap, nem megy semerre. Szóval sok szerencsét kívánok mindenkinek ahoz a mocskos pannonhoz :). Ja, a híres ingyen mobiltvről is van sztorim. Szinte mindig az volt kiírva, hogy legközelebbi műsor ekkor, meg akkor. Ha véletlen aktív volt a műsorszórás, akkor meg s z a r t felcsatlakozni a telefon, a csodálatos pannonhálózatra. Amúgy tökre jó a pannon, meg minden :D
A századik dolog amin kiakadtam, hogy emeltdíjas szolgáltatásba tartozik a pannonnál, hogy telepíthető telefonbeállítást akarsz kérni sms-ben. Azzal szívták le az egész egyenlegemet, ami még volt a kártyán. Hatalmas röhej. Fizessek azért, hogy beállíthassam a telefont ahhoz a csodálatos eseményhez, hogy hasznot tudjak nekik hozni, pl wapozással, vagy mms-ezéssel. Világröhej! A Sonyericsson wap, vagy weblapjárol teljesen ingyen lehet leküldeni magamnak, vagy bárkinek sms-ben a beállításokat, ez a rühes pannon meg ebből is pénzt csinál. Csak sajnos most kölcsön nokiám van, és arra kellett a beállítás. Ez egy rakás pénzembe került. Különben tényleg jó a pannon :D. Én megyek vissza a vodához :).


csüt. szept. 07, 2006 16:29
arany tag
Avatar

Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55
Hozzászólások: 312
Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
Hozzászólás 
Lassan az összes T-nél áldogálás lesz!
Folyamatosan alakítják át az üzleteket.
(T-Pont)


kedd szept. 05, 2006 11:46
Profil Privát üzenet küldése
arany tag
Avatar

Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2004 7:55
Hozzászólások: 146
Tartózkodási hely: Győr
Hozzászólás 
KrE írta:
...a sok hülye előfizető nem kérdez annyi hülyeséget, mert előbb fárad el.. :lol:


Nálad a pont.


kedd szept. 05, 2006 9:09
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 1307
Tartózkodási hely: Pécs
Hozzászólás 
Egyszerű az ok. Az a sok hülye előfizető bemegy a boltba, és ott sok hülye kérdéssel bombázza a pult mögött álló embereket, ezért sok pult mögött álló ember kell, ami pedig sok pénzbe kerül. Tehát, ha nem adunk a sok hülye előfizetőnek széket, akkor talán nem kérdez annyi hülyeséget, mert előbb fárad el, így időt lehet megtakarítani, ezáltal nem kell annyi pult mögött álló ember, ami pedig megtakarítást eredményez... :lol:


kedd szept. 05, 2006 8:52
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 12729
Tartózkodási hely: FLF
Hozzászólás 
ronaldinhogaucho írta:
A bemutatótermekrõl annyit, ma voltam az Astoriánál (Bp-en) az egyik legrégibb bemutatóteremben. Jól átalakították... Székeket kiszedték, állva várakozhatsz, hogy mikor szabadul fel egy pult, sorszám nincs, és ha sorra kerülsz, állva várhatod ki az ügyintézést, nálam kb. fél órát.


ezt az álldogálást a vesztelnél is bevezették, pl. a Petőfi S. utcában.


hétf. szept. 04, 2006 17:58
Profil Honlap
ezüst tag

Csatlakozott: pén. júl. 21, 2006 11:26
Hozzászólások: 26
Hozzászólás 
A bemutatótermekről annyit, ma voltam az Astoriánál (Bp-en) az egyik legrégibb bemutatóteremben. Jól átalakították... Székeket kiszedték, állva várakozhatsz, hogy mikor szabadul fel egy pult, sorszám nincs, és ha sorra kerülsz, állva várhatod ki az ügyintézést, nálam kb. fél órát.


hétf. szept. 04, 2006 12:47
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 2878
Tartózkodási hely: Riverside
Hozzászólás 
A 1220 bevezető dumáját meg lehet szakítani, hogy rögtön a menühöz érjek? (azt tudom, hogy a * gomb egy kicsit meggyorsítja a dumát.)


vas. szept. 03, 2006 21:33
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 12729
Tartózkodási hely: FLF
Hozzászólás 
blackdog írta:
Hát én egy egyszerû ember vagyok, aki kb. 3-4 évente megy a szolgáltatóhoz új telefon vásárlásakor plusz néha ha egyeztetni kell számlát ilyesmit. Szal nem ismernek a Tmob-nák mégis mindig megmutatják a telót. Az igazság az, hogy nagyon elégedett vagyok velük (Tmob), úgyhogy ezért lepõdtem meg ennyire.


vannak helyek, ahol ki van téve teló nyomkodásra. Ez a pannonnak is érdeke. Ami nincs kitéve, azt legfeljebb megmutatni tudják, beüzemelni nem.


vas. szept. 03, 2006 20:52
Profil Honlap
arany tag
Avatar

Csatlakozott: szer. aug. 04, 2004 14:45
Hozzászólások: 111
Tartózkodási hely: Itt/ott (Sopron/Budapest)
Hozzászólás 
Hát én egy egyszerű ember vagyok, aki kb. 3-4 évente megy a szolgáltatóhoz új telefon vásárlásakor plusz néha ha egyeztetni kell számlát ilyesmit. Szal nem ismernek a Tmob-nák mégis mindig megmutatják a telót. Az igazság az, hogy nagyon elégedett vagyok velük (Tmob), úgyhogy ezért lepődtem meg ennyire.


vas. szept. 03, 2006 18:22
Profil Privát üzenet küldése
arany tag
Avatar

Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55
Hozzászólások: 312
Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
Hozzászólás 
VonBraun írta:
blackdog írta:
Hi!
Hát ma úgy felbosszantottak a Pannonnál...


Én meg nem védeni akarom, mert nem a rokonom [bár tíz év után lassan honosíthatnának], de: Egerben ha bemegyek a Pannonba, ami kb trianoni jellegű átalakuláson ment át a területét tekintve [...Kárpátia koncert Erdőtelken holnap este...], mindegy, mit veszek, 900-as feltöltőt vagy praktikumos készülékcsomagot, közben amit kimondok a számon, veszik elő és mutatják meg. Bekapcsolva, kikapcsolva, élőben, holtan, stb.

Ködbe burkolódzott...


Ha ismernek, miért ne? :)

Én is így vagyok a T-vel, helyben a csaj odaadja nekem bekapcsolva, demo kártyával, bármelyik hiper-szuper telefont.
Addig nyomogatom, amíg akarom..

De ezt pl.: ahol nem ismernek, másik városban, be is intenének, főleg viszonteladó!


vas. szept. 03, 2006 12:22
Profil Privát üzenet küldése
arany tag
Avatar

Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37
Hozzászólások: 481
Tartózkodási hely: Eger
Hozzászólás 
VonBraun írta:
blackdog írta:
Hi!
Hát ma úgy felbosszantottak a Pannonnál...


Én meg nem védeni akarom, mert nem a rokonom [bár tíz év után lassan honosíthatnának], de: Egerben ha bemegyek a Pannonba, ami kb trianoni jellegű átalakuláson ment át a területét tekintve [...Kárpátia koncert Erdőtelken holnap este...], mindegy, mit veszek, 900-as feltöltőt vagy praktikumos készülékcsomagot, közben amit kimondok a számon, veszik elő és mutatják meg. Bekapcsolva, kikapcsolva, élőben, holtan, stb.

Ködbe burkolódzott...

Ezt tanusíthatom. A K790-et csak a készlet hiányossága miatt nem tudta ide adni a hölgy. Pedig ez is egy "kiszervezett" bolt lett, hasonlóan az EUROcentereshez. [A Kárpátiának már vége]


vas. szept. 03, 2006 6:56
Profil Privát üzenet küldése
arany tag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 337
Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
Hozzászólás 
blackdog írta:
Hi!
Hát ma úgy felbosszantottak a Pannonnál...


Én meg nem védeni akarom, mert nem a rokonom [bár tíz év után lassan honosíthatnának], de: Egerben ha bemegyek a Pannonba, ami kb trianoni jellegű átalakuláson ment át a területét tekintve [...Kárpátia koncert Erdőtelken holnap este...], mindegy, mit veszek, 900-as feltöltőt vagy praktikumos készülékcsomagot, közben amit kimondok a számon, veszik elő és mutatják meg. Bekapcsolva, kikapcsolva, élőben, holtan, stb.

Ködbe burkolódzott...


pén. szept. 01, 2006 20:04
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag
Avatar

Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10
Hozzászólások: 3635
Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
Hozzászólás 
ha meg is veszed, akkor ott az orrod előtt beleteszi a kártyát, bekapcsolja, és megláthatod, hogy működik-e.

egyébként nem olyan régen, a megújuláskor eszközölték azt a változtatást, hogy csak néhány bemutatóterem maradt a Pannon kezében, a többit pedig kiadták vállalkozóknak. gondolom ezt értette azalatt, hogy ők nem bemutatóterem.


pén. szept. 01, 2006 17:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag
Avatar

Csatlakozott: szer. aug. 04, 2004 14:45
Hozzászólások: 111
Tartózkodási hely: Itt/ott (Sopron/Budapest)
Hozzászólás 
Hi!
Hát ma úgy felbosszantottak a Pannonnál, hogy gondoltam beírok ide. Eddig még sosem gyaláztam egy szolgáltatót sem, de ezt most nem hagyom ki.
Az EUcenterbe jártam, amikor megláttam a pannon ajánlatai között a Siemens EF81-et. Én ugyan t-mobilos vagyok, de szeretnék feleségemnek egy új siemens-t vásárolni. Gondoltam nézzük meg a pannon ajánlatát. Mondtam a hölgynek, hogy szeretnék előfizetéssel egy EF81-et. A csaj előveszi a mobilt, kérdezi, hogy szeretnénk-e megnézni. Mondom ja. Erre kiveszi a dobozból. Mondom neki, szeretném ki is próbálni. Azt nem lehet jött a válasz. Mert ez nem bemutatóterem. Hogy mi? Egyébként aki ismeri az EURcenter, annak mondom, hogy nem a fönti kis pannon üzletről beszélek, hanem a lenti sorszámosról. Engem ez nagyon meglepett. Kérdeztem a hölgyet, hogy belerakna-e nekem valami demo kártyát. Nincs demo kártyájuk. Akkor mondom belerakom az enyémet. Azt nem lehet, még az akksit sem lehet beleraknom. Teljesen letaglózott a dolog. Ezt a szolgáltatást! :evil:
Említettem nektek, hogy én őswesteles vagyok és telefonjaimat eddig vagy a Budafoki úton vagy a MOMban vásároltam. Lehet hogy azok bemutatótermek is egyben? De kérdem én, ha én vásárolok egy műszaki cikket, akkor nem próbálhatom ki, hogy egyáltalán működik? Van ilyen 2006-ban? !-(
Azt mondta a hölgy hogy menjek el a Mammutba kipróbálni a telefont és ha tetszik menjek vissza hozzájuk! Hát a pofám leszakadt! Ennyit a híres pannonról.


pén. szept. 01, 2006 16:37
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 108
Hozzászólás 
gaborb írta:
T68m írta:
ez már lefutott meccs (elvileg) a pannon bemutatótermben, ha kéred a hordozási engedélyt, akkor készpénzel, forintra pontosan is kiegyenlítheted.



És tényleg :)
No, egy problémával is kevesebb az életemben :)


csüt. aug. 31, 2006 11:25
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 12729
Tartózkodási hely: FLF
Hozzászólás 
skynet írta:
club írta:
Egy hete nem frissült a Pannon wap oldalain a számla- és egyenleg információ (nekem ma csak 25.-éig összesített adatokat adott). Döglõdik a számlázási rendszerük???


szerintem nem kell rögtön a vodát látni a pannonban :D egyszerûen csak nem frissítették az adatokat (remélhetõleg :wink: )


amdocs, amdocs, újra amdocs!


csüt. aug. 31, 2006 9:51
Profil Honlap
platina tag

Csatlakozott: pén. máj. 21, 2004 18:35
Hozzászólások: 584
Tartózkodási hely: Starigrad
Hozzászólás 
Egy hete nem frissült a Pannon wap oldalain a számla- és egyenleg információ (nekem ma csak 25.-éig összesített adatokat adott). Döglődik a számlázási rendszerük???


csüt. aug. 31, 2006 9:24
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 108
Hozzászólás 
T68m írta:
ez már lefutott meccs (elvileg) a pannon bemutatótermben, ha kéred a hordozási engedélyt, akkor készpénzel, forintra pontosan is kiegyenlítheted.

hű, köszi! a telefonos ügyfélszolgálatos csajszi nem ezt mondta. még amikor konkrétan rákérdeztem, hogy ez lehetséges-e, akkor sem.


szer. aug. 30, 2006 18:45
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 12729
Tartózkodási hely: FLF
Hozzászólás 
gaborb írta:
Van ám hátránya is annak, hogy mínuszba tud menni a Praktikum-egyenleg: egy régóta nem használt kártyámat akartam elhordozni, de nem engedte a rendszer, mivel valamikor egy SMS erejéig néhány forint negatívba ment (annyira nem használtam, hogy észre sem vettem). Nullázni nem lehet, vegyek egy 900 Ft-os feltöltõt... :?


ez már lefutott meccs (elvileg) a pannon bemutatótermben, ha kéred a hordozási engedélyt, akkor készpénzel, forintra pontosan is kiegyenlítheted.


szer. aug. 30, 2006 17:09
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5278 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 106  Következő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség