Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 0:38

Hozzászólás a témához  [ 283 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Zone Alarm problémák 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás Megy
Oké, írok is!!!!

A régit leszedtem ahogy mondtad, és felraktam a legujabbat.
Ezt: ZoneLabs ZoneAlarm Pro 7.0.302.000 , persze "vettem" hozzá kulcsot is. Ez már szépen fut! :D
Nálam egy régebbi fut nagyon jól.
Nem tudom miért nem ment a másik, néztem a gyári fórumot ott sem volt semmi jó megoldás, csak hogy szedd le-rakj fel másikat...

Bye

csüt. márc. 01, 2007 0:33
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
MattH

Azért egy válasz beleférne, hogy sikerült-e? ... :x

szer. feb. 28, 2007 20:41
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!
Lenne 1 kis problémám. zone alarm security suit-om van és az lenne h, van 2 hálókártya a gépembe egyiken jön be a net amásikon megy ki a másik géphez, de ha fut a zone alarm akkor tilt kifelé a net és nem tudok mit csinálni vele, szerintetek mi lehet a probléma?

Üdv: Belfegor

szer. feb. 28, 2007 20:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
1. Törölni a C:\WINDOWS\Internet Logs\ tartalmát
2. Törölni a C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\ tartalmát
3. Minden Zonelabs és Zoneaalarm bejegyzést törölni a Registryben
3. Ne használd ezt a a verziót, bajok voltak vele, a licensz kód jó az újabbhoz is (ha nem blacklisted). Helyette egyelőre a ZoneAlarm Pro 6.5.737.000 verziót ajánlom (a 7.0.302.000-vel is vannak gondok).

Minden verzió letölthető innen:

http://download.zonelabs.com/bin/free/information/zap/releaseHistory.html

Ps: ha kell kód, írj pü-t.

Szerk: most látom, nincs fent a honlapon, leszedték. Nekem megvan, de itt megtaláltam ftp keresővel:

http://download.zonelabs.com/bin/free/1025_update/zapSetup_65_737_000_en.exe

kedd feb. 27, 2007 11:12
vas-tag

Hozzászólás Nem fut a progi...
Hi!

Lenne egy kis problémám.
A ZA telepítés után nem akar egyáltalán elindulni, és ezt a hibaüzenetet dobja fel:
"Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access them"

Verzio: ZoneLabs ZoneAlarm Pro 6.5.714.
A progi licencelve van és először van installálva.
WinXP Pro SP2 magyar, win tüzfal kikapcs.
A gépen 2 felhasználó van admin jogokkal!
ADSL van, router nincs.

Próbáltam törölni a "c:\windows\internet logs" mappát, de nem segitett. :cry:
Tudna valaki segíteni hogyan futtassam a progit?

kedd feb. 27, 2007 0:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Angyal88

Ha nem esik nehezedre, azért néhány szóban vázolhatnád, hogy sikerült-e? :shock:

hétf. nov. 13, 2006 21:00
vas-tag

Hozzászólás 
Hello
a probleam a kovetkezo , ZA -ot hasznalok jo 2eve , eddig semmi bajom nem volt vele tokeletesen mukodott semmi gond nelkul , de a minap megjeletn az uj verzioja (65.737.000), feltelepitem , inditom a Mirc -et es ezt irja ki : [08:23:40] -Oslo.NO.EU.Undernet.org- [ Blocked by Zone Labs Security ]
Egy rakas bealitast kiprobaltam de egyik sem hozott sikert , az egyetlen eddig mukodo megoldas az volt h kikapcsolom teljesen elinditom a mirc -et es utana ujrainditom a ZA -ot(de ezt azert nem szeretnem eljatszani minden nap )
ha valaki tudja a megoldast kerem segitsen koszi

hétf. nov. 13, 2006 7:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
A ZA-t visszacsinálni egy régebbi telepítővel nem lehet. Azért nem értek valamit. Nincs új frissítés, az utolsó aug. 31-én jelent meg.

Amit tehetsz:

1. Rendszer visszaállítás előző állapotra
2. Vissza Ghostolás (ha van) előző állapotra
3. ZA telejes uninstall (külön könyvtárak is), és a régi telepítése.

Itt mindegyik verziót visszamenőleg megtalálod:

http://download.zonelabs.com/bin/free/i ... story.html

kedd okt. 31, 2006 17:09
vas-tag

Hozzászólás 
Letöltöttem a legújabb ZA frissítést és azóta nem megy normálisan az msn messengerem (7.5,plus).Azelőtt semmi baj nem volt vele.Most nem mutataja a képeket,szmájlikat,személyes üzeneteket stb...Így nem lehet használni.Próbáltam a ZA beállításokat állítgatni,az msn mindenhol ki van pipálva,végig engedélyezve van és mégsem megy.Biztos,hogy ZA-mal van gond,mert ha kikapcsolom akkor midnden ok...Újratelepítettem már az msnt is,de nem használt...Nagyon megköszönném ha vki tudna segíteni,mert már 3 napja folyamatosan ezzel szívok :cry:

kedd okt. 31, 2006 11:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én is csak azt javasolhatom, mint nbela.
Jobb a fix IP cím, és ha van rá mód, csak ezekre engedélyezni a kapcsolatot. Jobban kézben lehet tartani a dolgot.
Megéri a kis kellemetlenség, ha a router sem DHCP-n osztja ki az IP címeket, hanem fix, illetve még a MAC szűrés a routeren.
De aki annyira fel akarja törni a wifi hálód, annak nem az IP cím, vagy a MAC szűrés lesz az akadály, vagy hogy sugárzod-e az SSID-t vagy sem. Forgalomfigyeléssel ez a "védelem" könnyen kiiktatható.
Én azért mégis így csinálnám, csinálom. No persze még WPA2 titkosítás.

vas. okt. 29, 2006 13:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen, azért célszerű a legtöbb esetben fix ip címet használni. Akartam is javasolni, de azt hittem már azt használsz. Gyanítom, hogy most az internetes zónáról vetted le a netbios blokkolást. Szerintem nem egészséges, gyengíted a védelmet. A trusted zónában default ki van kapcsolva. Mindenképpen az a jó megoldás, ha a router és tartománya internetes zónában van, a társ gép (vagy a dhcp tartomány pl 192.168.2.100-tól 200-ig) pedig trusted. De ahogy gondolod...
Üdv,NBela

vas. okt. 29, 2006 12:28
arany tag

Hozzászólás 
nbela írta:
ZA, Firewall, Zones, Add, IP Address:
Zone=Trusted, IP Adress=192.168.2.100,
Description=Ez az én laptopom aminek megengedem a Trusted zóna használatát :)
Üdv,NBela

Köszi, de már máshogy is sikerült megoldani.
A Te megoldásodban talán annyi lenne a hiba, hogy ha a DHCP más IP-t oszt ki nekem, akkor ugyanúgy blokkolni fog a tűzfal.

vas. okt. 29, 2006 11:18
arany tag

Hozzászólás 
TargeT írta:
Engedni kell a fájl és nyomtatómegosztást (NetBIOS) a ZA-ban a wireless kapcsolatra vagy a laptop IP-jére.

Ó, mekkora láma vagyok. :shock:
Nem vettem észre, hogy be van jelölve a NetBIOS blokkolás. Kiszedtem a pipát, és egyből minden tökéletesen működik. :lol:
Köszi szépen!
Krisz

vas. okt. 29, 2006 11:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
k.krisz írta:
A ZA egyébként ezt írja a PC-n, amikor a laptopról szeretném elérni: "The firewall has blocked Internet access to your computer (NetBIOS Session) from 192.168.2.100 (TCP Port 2362) (TCP Flags: S)."
ZA, Firewall, Zones, Add, IP Address:
Zone=Trusted, IP Adress=192.168.2.100,
Description=Ez az én laptopom aminek megengedem a Trusted zóna használatát :)
Üdv,NBela

vas. okt. 29, 2006 11:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Engedni kell a fájl és nyomtatómegosztást (NetBIOS) a ZA-ban a wireless kapcsolatra vagy a laptop IP-jére.
A ZA-t nem ismerem, valahol megtalálod a beállításoknál.
De kipróbálhatod az Outpostot is. Abban elég automatikusan, vagy okézással megy az ilyesmi.

vas. okt. 29, 2006 11:01
arany tag

Hozzászólás 
Hali!
Zone Alarm 5.5-öt használok az asztali gépemen, és amióta vezeték nélküli routert is használok (laptophoz), ami a netet is osztja, azóta a ZA mindig blokkolja a hozzáférést, amikor laptopról akarnám elérni a PC-n lévő megosztásokat. Sőt, amíg fut a ZA, addig a PC-ről sem érem el a laptopot. Ha bezárom a ZA-t, akkor minden gond megszűnik...
Gondolom valamit be kellene állítani, de nem tudom, hogy mit, mert a ZA-t se kellett még nagyon konfigolni, meg a wlan routerrel is csak most ismerkedem. :roll:
A ZA egyébként ezt írja a PC-n, amikor a laptopról szeretném elérni: "The firewall has blocked Internet access to your computer (NetBIOS Session) from 192.168.2.100 (TCP Port 2362) (TCP Flags: S)."
Az IP az a laptopé, a TCP Port pedig minden próbálkozásomnál változik.
Nagyon örünék neki, ha valaki elmagyarázná, hogy hol és mit kellene beállítani.
Előre is köszi!
Krisz

vas. okt. 29, 2006 9:46
vas-tag

Hozzászólás 
Ok
Köszönöm szépen a segítséget!!!!!!!!

kedd szept. 19, 2006 18:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
lakiadam írta:
Segítséget kérnék
Ha valaki lenne oly jó és tudna nekem segíteni abban , hogy milyen alap beállításokat érdemes használni a zone alarmban azt megköszönném.

Ha a géped beállításai amúgy jók (hálózat, antivirus stb), akkor saját magát úgy teszi fel, és konfigurálja, hogy jó lesz. Nem kell áálítgatni semmit.

Legfeljebb a Skin-t, vagy az auto update-et.

kedd szept. 19, 2006 17:52
vas-tag

Hozzászólás 
Segítséget kérnék
Ha valaki lenne oly jó és tudna nekem segíteni abban , hogy milyen alap beállításokat érdemes használni a zone alarmban azt megköszönném.

kedd szept. 19, 2006 15:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Itt is fut egy topik erről a témáról, hasonló tartalommal: (röviden: a legújabb verzió is jól működik)

http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=685149#685149

vas. júl. 16, 2006 17:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Én feltettem az F-Secure Internet Security 2006-ot. Ezzel megy az msnem kifogástalanul és minden más is müxik. És nem fogja annyira a gépet mint a ZoneAlarm. Az baromira behúzta a gépet indulásnál is. Meg minden lassabb lett. És a memóriával sem takarékoskodott. Habár az F-Secure is eszik rendesen, de nem fogja a rendszert annyira mint a ZA. Bár a ZoneAlarmal valamiért nagyobb biztonság érzetem volt. Nemtom miért de az szimpatikusabb nameg 3x tűzfal. Dehát nem bírtam tovább azt a lomhaságot!

vas. júl. 16, 2006 12:01
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás Zonealarm !!!!!!!!
Emberek!

Egész éjszaka kutattam a "friss" ZA ügyében,2 reinstall(Win) után meglett az eredmény:
CSAK a 61-es sorozat működik (tesztelve!!!)
pontosabban:61_744 ami fel is áll a gépen...
Nem hivatalos ugyan de a 65/700,714,722-es verziók használhatatlanok,noha a 722-es lenne a legfrissebb!
Természetesen letölthetőek a gyártó oldaláról a régi kiadások is!(még jó...) :oops: :oops: :)

A tesztelt gép:cerelon2.66 + Ati 9600Pro + Win 2000 Pack 4
Ez szerintem lényegtelen,de remélem sokaknak örömteli az info!
A javításokat nagyon várom,ha valaki tud vmit írjon!
:lol: :lol: :lol:

Üdv.:

Kecsesz

vas. júl. 16, 2006 0:24
vas-tag

Hozzászólás Zonealarm 65.722(legújabb)
Sziasztok!

Tényleg gáz van a legfrissebb zonealarm kiadással...
2 éve használom a free-t,erre frissítek=vége a rendszernek...
Nem szeretném lecserélni ezt a frankó tűzfalat!
Valaki segítsen,ha lehet(edddig full Win reinstall sem segített+régebbi verzióm nincs ZA-ból...)

Előre is köszönöm!!!

szomb. júl. 15, 2006 23:17
ezüst tag

Hozzászólás Zone Alarm
MSN Messenger-ben nem látom a partnerem képét, nem tudok hozzá csatlakozni, tehát nemtok fájlokat küldeni, fogadni, meg videóbeszélgetés sincs. Kikapcsoltam a Zone Alarmot és aztán minden működött. De ha megy, akkor minden rossz és csak beszélgetni tudok. Hogyan lehet ezen segíteni?

pén. júl. 14, 2006 9:48
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Marad az új install. :(

És ha minden fent van, partició mentés. :D

vas. júl. 02, 2006 19:50
vas-tag

Hozzászólás 
Hát igen. ez érdekes. a rendszervisszaállítás sem oldotta meg a problémát. próbáltam uninstal előtt is, után is, és újratelepítés után is amikor már nem volt meg a net. amikor kiírta, hogy nincs mit visszaállítani akkor adtam fel.

vas. júl. 02, 2006 13:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kezdelek sajnálni. :(
Olyan nincs, (ha kiírtod, amit írtam), hogy a ZA bezavarjon. Még egy lehet, hogy valami egyéb rendszerfile megsérült. Bár a ZA-ról ilyet még soha nem hallottam.

A Win Rendszerhelyreállítással próbálkoztál?

Ha ez sem jön be, marad az újra telepítés (esetleg javítás, ha megvan hozzá a CD)

szomb. júl. 01, 2006 19:50
vas-tag

Hozzászólás 
eddig nem használtam, mert mindig megtudtam oldani a hasonló problémáimat. a fő ok pedig a lustaság. van egy feltelepített rendszer ami működik, van róla drive mentés, amit ha beszarik a rendszer 20 perc alatt visszaállítom. DE ott van a feltelepített ZA amit nem tudok frissíteni és eltávolítani MERT utána nem lesz internet kapcsolat. mivel lusta vagyok újratelepíteni egy komplett windowst és az általam használt 30-40 programot ezért kértem segítséget itt, hátha valaki már megoldotta ezt a problémát fájdalommentesen. mivel ez idáig nem történt meg kénytelen leszek előbb utóbb újból telepítgetni és akkor lehet kipróbálom a ashampoo uninstallert is, és valszeg drive mentés után teszem fel a ZAt nem előtte, vagy felrakom az outpostot helyette. de egyenlőre a ZA van, és egyenlőre még lusta is vagyok 2 nap telepítgetésre, ezért még várok egy kicsit a megoldásra. A segítségedet pedig köszönöm, ha pillanatnyilag nem is oldotta meg a dolgot, hosszútávon hasznos volt.

szomb. júl. 01, 2006 13:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én az újat már fel sem tudom rakni, mert csak XP-n fut. :shock:

gaboone

Esküszöm, nem értelek. Ott van az említett Ashampoo program. Az minden műveletet, bejegyzést figyel és eltárol a telepítésnél, így abszolút vissza tudja csinálni. Neked nem kell hozzáérteni. :shock:

szomb. júl. 01, 2006 7:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
A probléma másik megkerülése. ZA helyett Outpost 3.51. :)
Vannak ugyan ZA fanok, de mostanság mintha ismét megszaporodtak volna a ZA-s problémák az új verzióval.
Persze egy biztonsági programnál nem biztos, hogy szabad mindeféle gagyi bétákat felpakolni. :wink:

pén. jún. 30, 2006 8:01
vas-tag

Hozzászólás 
partíció mentés ok, de ez csak a probléma áthidalása, nem a megoldása. a regisztry pucolás sem oldja meg a problémát, a regisztry változásainak figyelése pedig (számomra legalábbis) kivitelezhetetlen, ugyanis egy progi telepítése-uninstallálása közötti időszakban több ezer változás történik amik jelentős részét értelmezni sem tudom. vagyis a probléma továbbra is megoldásra vár.

pén. jún. 30, 2006 7:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az összes ZoneAlarm-ra utaló bejegyzést töröld a Registry-ből, keress rá minden ilyen nevű könyvtárra, filera (lesz a Win-ben, meg a ProgramFiles/Common files-ban is). Eteket is töröld.

Legközeleb mentsd el a particiót, vagy legalább használj valamilyen Uninstall figyelő proramot (pl Ashampoo UnInstaller Platinum Suite)

csüt. jún. 29, 2006 19:38
vas-tag

Hozzászólás Security
Nekem is hasonló problémám van a ZoneAlarm-mal, mint gaboone-nak, azzal a különbséggel, hogy nálam már az első telepítés után megszűnt az Internet! A Windows XP saját tűzfalát pedig nem tudom engedélyezni még a ZoneAlarm uninstallálását követően sem. (Gondolom, az Internetes kapcsolat megszűnése összefügg ezzel.)
Jelenleg én nagyon úgy érzem, hogy csak a "format c:" jelenti majd a megoldást. Vagy van valakinek valami ötlete??? Segíts!!!

csüt. jún. 29, 2006 14:37
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv Szakértők
A problémám az, hogy a ZA security suite uninstall, upgrade, v uninstall utáni újratelepítésnél nincs internet kapcsolatom, csak a ping műkszik. Hibajelzés nincs semmi. Első telepítésnél nincs semmi probléma, műkszik rendesen. Ha találkozott valaki ezzel a problémával, és sikerült megoldania az op rendszer újratelepítése nélkül, adhatna felvilágosítást nekem. Előre is köszönöm.

kedd ápr. 25, 2006 9:31
ezüst tag

Hozzászólás 
...talán még annyi, hogy előbb a ZA pro-t tettem fel (miután a vsutilokat bepkoltam) és onnan upgradeltem tovább

szer. ápr. 05, 2006 16:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Laci!

6 kommenttel előbb leírtam már....

szer. ápr. 05, 2006 16:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
gurgula1 írta:
Laci, köcce, de nem kell elküldeni...sikerült megoldani és tökéletesen működik ez a legújabb ZA (6.1.744.001)

És mit csináltál? Ne titkold. :?: :idea:

szer. ápr. 05, 2006 8:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Laci, köcce, de nem kell elküldeni...sikerült megoldani és tökéletesen működik ez a legújabb ZA (6.1.744.001)

szer. ápr. 05, 2006 6:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
A legújabb verzió (6.1.744.001) vsutil.dll mérete: 382.744 byte

Éppen el tudom küldeni, de szerintem nem csak itt van a gond nálad, mert a fileok egymást használják, csak a hibajelzés pont ezt írja ki.

hétf. ápr. 03, 2006 16:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Laci! én csak méret alapján tudom megmondani, hogy nálam melyik vsutil volt anyerő: ez a 347kb-os. Ebből következik, hogy én a nekem nem megfelelőt szedtem le először...

Korrekt winre persze, hogy felmegy, de az enyém már a sok bénázás után már minden volt csak korrekt nem :) mivel particiómentésem nem volt, inkább küszködtem vele, minthogy újrahúzzam az egészet most

hétf. ápr. 03, 2006 15:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
[quote="gurgula1"] ...az internetről letöltött vsuti.dll nem működőképes.../quote]

Persze hogy nem. Minden verzióhoz más tartozik. Nehezen hiszem el, hogy pont a jó verziót szedted le. :?:

Olyan meg nincs, hogy egy korrekt Win-re nem megy fel a ZA. :!:

hétf. ápr. 03, 2006 11:49
ezüst tag

Hozzászólás 
:) :) :)
nem biztos, hogy érthetően el tudnám magyarázni, de egy pár napi görcsöléses szenvedéssel sikerült megoldani minden problémát és format c: nélkül feltenni
a lényege, hogy a vsutil.dll-t betettem minden ZA által használt helyre: windows\system...system32, azon belül a ZA mappába vmint a a fő ZA mappába...az internetről letöltött vsuti.dll nem működőképes(121kb), viszont van egy 347kb méretű és az tökéletes...röviden ennyi
sutszinak és Lacinak köszönet, hogy egyáltalán foglalkoztak az én apró gondommal :)

vas. ápr. 02, 2006 17:03
ezüst tag

Hozzászólás 
na most új helyzet van...a következő hibaüziket kapom a feltelepítés közben:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060402/ ... es.hu_.jpg

ezzel mit lehet kezdeni?

vas. ápr. 02, 2006 15:28
ezüst tag

Hozzászólás 
a belső tűzfalam ki van kapcsolva...mondjuk a probléma már egészen leegyszerűsödött..ez a vsutil.dll már annyira bekvart, hogy a legjobb megoldás a format c:, mert már a régieket sem bírja feltenni. ez van sajna, addig is másik tűzfalam van
talán egy dologban sgíthetnétek még---mi kezel hasonló funkciót, mint a ZA-ban levő Privacy->Cache Cleaner?

Az eddigieket köszi...

vas. ápr. 02, 2006 9:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
gurgula1 írta:
:( sajnos így sem működik sehogy, mindent végigcsináltam, ahogy mondtátok de állandóan ezt a vsutil.dll-t nyomja a gép---nem tudja beloadolni a local settings temp mappájából(pedig ott van).
Ráadásul mindent lepucoltam, próbáltam indítani a frissítést és a fent hibaüzi jön csak.
Az előző verzió meg simán felmegy, de a pucolás után érdekes módon a licencet simán betölti, de nemtom az újat ráhúzni.
Ötlete vkinek?
Köszi

Ki van kapcsolva a belső tűzfal?

szomb. ápr. 01, 2006 15:40
ezüst tag

Hozzászólás 
:( sajnos így sem működik sehogy, mindent végigcsináltam, ahogy mondtátok de állandóan ezt a vsutil.dll-t nyomja a gép---nem tudja beloadolni a local settings temp mappájából(pedig ott van).
Ráadásul mindent lepucoltam, próbáltam indítani a frissítést és a fent hibaüzi jön csak.
Az előző verzió meg simán felmegy, de a pucolás után érdekes módon a licencet simán betölti, de nemtom az újat ráhúzni.
Ötlete vkinek?
Köszi

pén. márc. 31, 2006 16:23
ezüst tag

Hozzászólás 
sutszi, Laci..........köszönöm szépen

csüt. márc. 30, 2006 21:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
A 001-re való Upgrade-nél nekem is hiányolta a vsutil.dll (ez a magja a ZA-nak), mondtam OK, erre továbblépett és felrakta. Ennek két napja, azóta is jól megy.

Én is azt javaslom, hogy teljes Uninstall (ha nem törölta volna, a Windows\System\Zonelabs könyvtárat is, XP-nél \System32\) után telepítsd.

csüt. márc. 30, 2006 16:59
ezüst tag

Hozzászólás vsutil probléma
üdv mindenkinek

ZA Security Suite-ot használok 6.0.667.000 verziót
megjelent egy frissítés:61.774.01-es...eddig ok minden, de telepítésnél megadja magát, mert nem talál vmi vsutil.dll-t...
próbáltam mindent, de sajnosnem tudok vele mit kezdeni. Kérem vki segítsen és írja le pontosan, hogy mit is kellene csinálnom, hogy újra működjön a friss verzióval
Előre is köszönöm a segítséget!

csüt. márc. 30, 2006 11:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lásd ZA beállítások Topik. Ott is megkérdezted.

szomb. márc. 04, 2006 10:11
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 283 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő