Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 21:25

Hozzászólás a témához  [ 19 hozzászólás ] 
Pannonw@p kezdőoldal nem megy. 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az lesz!
Thx...

szomb. júl. 08, 2006 11:28
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
thomas77 írta:
Másikkal nem tudom kipróbálni... :(
De mondom... a 6230 ugyan ezzel a simmel ment rendesen...
Tisztára paranormális...
Egyébként fél éves a kártya, tehát nem túl kőkorszaki.

Aha, akkor nálad nem a SIM okozza a problémát. Nekem is egy ezer éves kártyával ment, egy újabbal meg nem. Mindegy, végülis hétfőn megoldották, náluk volt a hiba, fe is hívtak a Pannontól. Szerintem beszélj egy technikussal. Biztos fognak segíteni.

szomb. júl. 08, 2006 10:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Másikkal nem tudom kipróbálni... :(
De mondom... a 6230 ugyan ezzel a simmel ment rendesen...
Tisztára paranormális...
Egyébként fél éves a kártya, tehát nem túl kőkorszaki.

szomb. júl. 08, 2006 10:04
Hozzászólás 
thomas77 írta:
Nekem is van egy kis problémám a kezdőoldallal.
Illetve a kezdőoldal bejön, de ha a nyitóoldalon rábökök a "pannon" ikonra, akkor a következő hibaüzenetet kapom:
Idézet:
Internet: Ismeretlen fájlformátum
Persze az oldal nem jelenik meg. Ezt a hibát csak az n-gage produkálja. A 6230 simán belép erre az oldalra. A proxy be van állítva.
Lehet, hogy a pannonnál van a hiba? :?

Másik SIM-el próbáltad azt a telefont? Nekem is csak egy bizonyos kártyával voltak problémák.

szomb. júl. 08, 2006 9:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem is van egy kis problémám a kezdőoldallal.
Illetve a kezdőoldal bejön, de ha a nyitóoldalon rábökök a "pannon" ikonra, akkor a következő hibaüzenetet kapom:
Idézet:
Internet: Ismeretlen fájlformátum
Persze az oldal nem jelenik meg. Ezt a hibát csak az n-gage produkálja. A 6230 simán belép erre az oldalra. A proxy be van állítva.
Lehet, hogy a pannonnál van a hiba? :?

szomb. júl. 08, 2006 9:13
Hozzászólás 
Ma délelőtt hívtak a Pannontól az üggyel kapcsolatban. Azt ígérte, hogy várhatóan délutánra kijavítják a hibát.
Most próbáltam ki. Valóban megy mostmár a kezdőoldal is.
Ezúton is köszönöm a Pannon szakembereinek, hogy ilyen gyorsan elhárítottak egy olyan hibát, amire simán ráfogható lett volna a készülék, vagy a SIM hiba. De megjavították és ebből is látszik hogy komolyan veszik az ügyfelek apró hibákkal kapcsolatos bejelentéseit is. :D

hétf. júl. 03, 2006 18:29
arany tag

Hozzászólás 
Csontfej írta:

Kapcsold be a proxyt és rendesen fog működni.
193.225.154.22 port:8080

Átírtam a portot és már minden hibátlanul megy!!! Nagyon köszönöm a segítséged!!!

vas. júl. 02, 2006 10:54
arany tag

Hozzászólás 
Ha már itt tartunk: Az új Samsung X700-zal nem tudom megnézni wapon az egyenleget, mert 404-es hibára hivatkozik... Ez is furcsa!

Csonfej: Idáig 9201-es porton ment! Ha átírom, akkor már menni fog normálisan a teljes pannon oldal? APN-nek wap van írva

vas. júl. 02, 2006 10:48
vas-tag

Hozzászólás 
amzso írta:
Nekem is lenne problémám a PannonWappal! Ha kezdőoldalnak bármelyik pannonos kezdőoldalt adom meg (pl. wap.djuice.hu, wap.pgsm.hu/index.wml) akkor csak az a Pannon kezdőoldal jön be, ahol a mobilszolgáltatóval kapcsolatos infókat tudom olvasni. Tehát semmi hírek, sport stb, csak Pannon infók!
Ez mitől van? Most Samsung X700-zal használom, előtte Moto MPx200-zal minden ment rendesen!
Pls, segítséget, köszönöm!

Kapcsold be a proxyt és rendesen fog működni.
193.225.154.22 port:8080

vas. júl. 02, 2006 10:47
Hozzászólás 
amzso írta:
Nekem is lenne problémám a PannonWappal! Ha kezdőoldalnak bármelyik pannonos kezdőoldalt adom meg (pl. wap.djuice.hu, wap.pgsm.hu/index.wml) akkor csak az a Pannon kezdőoldal jön be, ahol a mobilszolgáltatóval kapcsolatos infókat tudom olvasni. Tehát semmi hírek, sport stb, csak Pannon infók!
Ez mitől van? Most Samsung X700-zal használom, előtte Moto MPx200-zal minden ment rendesen!

Mikor váltottál másik készülékre? Ugyanazt a SIM-et használod, vagy másikat?

vas. júl. 02, 2006 8:45
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Szerintem a betegség neve: nincs aktiválva a pannon wap hozzáférhetősége az adott telefonszámon. Vodafone-nál ekkor kérni kell, hogy aktiválják a live!-ot. Pannonnál nem tudom mit kéne mondani a "live!" szó helyére.

Pannonnál nem kell aktiválni semmit. Ha van valamilyen Data csomag megrendelve, (beleértve a Startot is, amit alapból mindenkinek aktiválnak megvásárláskor) akkor minden oldalnak mennie kell. A Pannonnál nincs ilyen Live!-os vagy T-zones izé. Éppen ezért, ha a kezdőoldal bejön neki, akkor a wap is aktiválva van. Szerintem nála is hasonló lesz a probléma mint az én, és az egyik haver esetén.

NO, újra telefonáltam nekik, felvették a hibát és a háttércsoporthoz küldik. Bő 20 perces hívás volt, azt mondta a hölgy, hogy továbbítják aháttércsoportnak, mert ők most így nem tudnak mit tenni. Szóval úgy néz ki, ők is tapasztalták a hibát. SIM hiba már csak azért is valószínűtlen, mert pont ugyanolyan hibával menjen tönkre több kártya is, ráadásul ugyanabban az időben, hát ezt nehéz lenne elhinni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég vas. júl. 02, 2006 9:28-kor.

vas. júl. 02, 2006 8:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem a betegség neve: nincs aktiválva a pannon wap hozzáférhetősége az adott telefonszámon. Vodafone-nál ekkor kérni kell, hogy aktiválják a live!-ot. Pannonnál nem tudom mit kéne mondani a "live!" szó helyére.

vas. júl. 02, 2006 8:27
arany tag

Hozzászólás 

vas. júl. 02, 2006 2:08
Hozzászólás 
Cserélgettem a SIM-eket a telefonokban. Amelyik SIMmel megy a wap a C55-ben, azzal megy a K700-ban is. Viszont a 700-as SIM-jén az istennek sem akar menni a kezdőoldal. Viszont Opera minivel ezen is megy. Nade én a telefon saját böngészőjét akarom használni.
Akkor úgy néz ki, SIM csere lesz. De mi a garancia, hogy azzal meg fog menni? Tegnapelőtt még a havernak is ment, tegnap meg már nem. Inkább magában a rendszerben van a hiba, amiatt egyes SIm kártyákkal nem megy a kezdőoldal.

szomb. júl. 01, 2006 21:18
Hozzászólás 
Haver K500i-jén tegnap óta szintén nem megy a kezdőoldal. Viszont érdekes, hogy ugyanazon a telefonon, a felrakott OIperával meg igen.
Nagyon úgy néz ki hogfy hasonló lesz a probléma kimenetele mint az EWnter karakteres mail küldéssel Sony Ericssonokkal.

szomb. júl. 01, 2006 19:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sharp GX15 + WAP hétvége: ezzel is megy.

szomb. júl. 01, 2006 19:04
Hozzászólás 
Érdekes, de éppen pár perce a T68i-vel és a Siemens C55-el újra megy, de a K700i-vel továbbra sem. Szerintem valamit buherálnak, azért nem ment a másik kettővel sem az előbb.
A K700-as hibaüzemnetként a következőt írja ki: Az elérni kívánt oldal hibás. Válasszon másik linket.
A C55 Not acceptable, a T68-as pedig Hibás oldal. Válasszon másikat hibaüzenetet adott.

szomb. júl. 01, 2006 14:24
arany tag

Hozzászólás 
Nekem W550i-vel megy probléma mentesen.

szomb. júl. 01, 2006 14:23
Hozzászólás Pannonw@p kezdőoldal nem megy.
Egy érdekes hibát tapasztalok. A http://wap.pgsm.hu/index.wml oldal egyes készülékekkel nem megy. De csak a kezdőoldal. Egy belső link, ha van elmentve, vagy kézzel beírva, akkor megy, de az ott található Főoldal linkre kattintva bizony már nem jön be e kezdőoldal. Először csak a K700i-vel volt így. Aztán felhívtak a Pannontól, (visszahívás) hogy megbeszéljük a részleteket. Nem jutottunk zöld ágra, minden megy, csak a kezdőoldal nem. Beállítások jók, minden stimmel. Azt mondta a technikus, lehet SIM, vagy készülékhiba. Mondom, ezt kipróbálhatjuk, átteszem a SIM-et a C55-ből a K700-ba és megpróbáljuk. Ugyanúgy nem ment. Készülékhiba gyanúnak tűnt, mindaddig, amíg a C55-be át nem tettem a 700-as SIM.jét. Láss csodát, ott sem megy. Nincs mese, elő a T68i-t, mert azon ment rendben, ebbe tettem át a másik két kártyát. Mindkettővel ment. Akkor készülékhiba, gondolhatnánk. Igen ám, de ahogy minden kártya visszakerült az eredeti helyére, érdekes módon mostmár a T68-on sem megy a kezdőlap, holott azon minden kártyával ment. Ezek szerint nem lehet készülékhiba sem.
A hiba valahol a Pannon rendszerében lehet, de hogy hol, nem tudom. Minden esetre érdekes.
Teszteljétek már ti is, hogy mi a tapasztalat. Lehet hogy megint egy fórumtársunk segítségét kell kérni, mint az Enteres mail küldés esetén?

szomb. júl. 01, 2006 14:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 19 hozzászólás ]