Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 10:29

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Lényeges kérdés, a 2 év hosszabbításánál lehet viszonteladónál vásárolni ha nem publikus a csomag? Ez most hogy néz ki, amikor pannonos voltam, vagyis jó pár évvel ezelőtt, a sima csomaggal is csak márkaboltban lehetett...

kedd júl. 18, 2006 23:19
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Én is ugy tudom hogy csak a nem lebeszélhető havidíju tarifákra igényelhető havidíjfelezés....

kedd júl. 18, 2006 23:05
ezüst tag

Hozzászólás 
mz írta:
guni. írta:
Tényleg, Bónusznál lehet olyant csinálni, hogy aláírok két évet teló nélkül és fele havidíjat fizetek?

Ezt általában azoknak szokták felajánlani, akiknek lejárt a 2 év hűsége és szeretnék még 2 évre magukhoz láncolni.
Egyébként passz, de egy próbát megér, hátha...

A Bónusznál miért is lenne az jó? :shock:
Nem beszélnéd le? :?:
Akkor minek a bónusz...

kedd júl. 18, 2006 23:02
arany tag

Hozzászólás 
Az a baj a kapcsolattartós Pannonos tarifákkal, hogy mindegyik más és más. Függ a kapcsolattartótól is, de nálunk pl. simán megrendeltem a 1220-on az ingyenwapot (és működik is rendesen a kedvezmény), a 1741-en pár alapdolgot tudok állítani (lényegileg a hangpostát tudom lemondani, de ez is valami). Mások meg semmit.

PannOnline: Ne nagyon építs rá. Ha a kapcsolattartó nem ad hozzáférédt (jó esélyed van, h. nem fog), akkor a rendszert nem fogod tudni használni. Én sem a számlainfót, sem a szolgáltatáskezelést nem érem el az előfizetésemmel.

hétf. júl. 17, 2006 21:36
írásjog megvonva

Hozzászólás 
guni. írta:
Tényleg, Bónusznál lehet olyant csinálni, hogy aláírok két évet teló nélkül és fele havidíjat fizetek?

Ezt általában azoknak szokták felajánlani, akiknek lejárt a 2 év hűsége és szeretnék még 2 évre magukhoz láncolni.
Egyébként passz, de egy próbát megér, hátha...

hétf. júl. 17, 2006 14:58
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 

Guni

hétf. júl. 17, 2006 14:53
arany tag

Hozzászólás 
Még egy kérdés! Haver mondta, hallott már valaki olyan elöfizurol amit xy cég csinál, neki számláz a Pannon, ö meg továbbküldi neked a számlát ujranyomtatva a saját neve alatt. Nekem ez uj volt... Valójában vele álsz szerzödésbe, nem is a pannonnal.

hétf. júl. 17, 2006 12:06
platina tag

Hozzászólás 
mz írta:
Steve_Hun írta:
A ki-be kapcsolgatas az megy a Vodanal is a Net-Rendeloben, a szamlat viszont valoban nem lehet nyomonkovetni online!

Korminál az volt a tapasztalatom, hogy pár SMS kód működik a 1270 felé, de vannak, amik nem (NET, WAP, XNET, XWAP). Wap/internet rendelés/lemondás ügyben csak a kapcsolattartó tudott lépni.

En teljesen normal, egyeni elofizetesre gondoltam, azt elfelejtettem, hogy az illeto a Pannonnal "kapcsolattartos" elofizut akar venni!

Steve

hétf. júl. 17, 2006 10:01
Profil Privát üzenet küldése Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
A ki-be kapcsolgatas az megy a Vodanal is a Net-Rendeloben, a szamlat viszont valoban nem lehet nyomonkovetni online!

Korminál az volt a tapasztalatom, hogy pár SMS kód működik a 1270 felé, de vannak, amik nem (NET, WAP, XNET, XWAP). Wap/internet rendelés/lemondás ügyben csak a kapcsolattartó tudott lépni.

hétf. júl. 17, 2006 9:58
arany tag

Hozzászólás 
savaria írta:
Hát ez az! Meg még arra gondoltam hogy azért a pannonnál ott a pannonline, ott azért nyomon lehet követni a számlát meg egy-két alapdolgot ki-be lehet kapcsolgatni, nem?

Nekem a BKV-s előfizumhoz nem lehet a hétvégi ingyenes wapot megrendelni!!!
Ürügy: nem kötött erre szerződést a BKV a Pannonnal!!!!
:evil:

hétf. júl. 17, 2006 9:57
platina tag

Hozzászólás 
savaria írta:
Hát ez az! Meg még arra gondoltam hogy azért a pannonnál ott a pannonline, ott azért nyomon lehet követni a számlát meg egy-két alapdolgot ki-be lehet kapcsolgatni, nem?

Steve

hétf. júl. 17, 2006 9:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
savaria írta:

Igen, ennyi előnye mindenképp van a Pannonnak! A Vodafone az indulása után több, mint 6,5 évvel sem jutott még el erre a szintre. Sajnos túl magas nekik a mérce... :twisted:

Illetve eljutott, mert vállalati ügyfeleknek már nyújtja, de a mezei előfizetőknek továbbra is csak a 42.90Ft-os 1751 marad. Amely adat frissítési időpontját még a jó Isten sem tudja, köszönhetően annak, hogy kb. 1,5 hónapja lespórolták a frissítés dátumát. :twisted:

hétf. júl. 17, 2006 9:46
arany tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 17, 2006 9:31
írásjog megvonva

Hozzászólás 
T68m írta:
1. kapcsolattartó, iszonyú szívások vannak. pl. olyan bonyolult dolgok, mint a hp lemondása vagy gprs wap bekapcsolási egyhavi utánajárásokat igényel. Itt, a fórumon is olvashatsz ilyen storykat, de közeli rokonságomban is megesett.

Erről én is tudnék mesélni. Nincs az a percdíj, ami miatt még egyszer bevállnék ilyen kapcsolattartós előfizut, mert állati macerás volt (legalábbis nálam).
Mivel a piros szolgáltató kormi előfizujáról volt szó + közbejött az egy 1 évig tartó minőségi "rendszerfejlesztés" :twisted: , ez annyi problémát termelt a hónapokon át a rossz számlák miatt, hogy alig volt olyan hónap, amikor nem kellett b*szogatni a kapcsolattartót, hogy mit és mikor reklamáljon meg, amit (mint ahogy az az előfizu visszaadásakor kiderült) persze nem tett meg. :twisted: Így bebuktam kb. 8-10 ezret, mivel a piros szolgáltató volt olyan kedves, hogy kiszámlázta pár hónapban az ingyendumát is.
De ettől függetlenül kifoghatsz egy olyan kapcsolattartót is, aki valóban foglalkozik a dolgokkal és nem tojik az egészre, úgyhogy passz. Ezt neked kell eldöntened. Mérlegelj és dönts! 8)

hétf. júl. 17, 2006 7:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
savaria írta:
Szerinted kedves T68 váltsak bonuszrol?

két részre bontanám:

1. kapcsolattartó, iszonyú szívások vannak. pl. olyan bonyolult dolgok, mint a hp lemondása vagy gprs wap bekapcsolási egyhavi utánajárásokat igényel. Itt, a fórumon is olvashatsz ilyen storykat, de közeli rokonságomban is megesett.

2. én, személy szerint, a pannont azért nem csipázom, mert simán letagad dolgokat, utólag változtatgat (most nem az ászf-re gondolok, azt hetente változtatja) és ha valami kényes számára, akkor aztán mindent megenged magának. Ehhez jön, hogy nem a te neveden van a kártya. Erre is tudok példát, innen a fórumról is, hogy valaki azért volt kénytelen egy szolgáltató alaptalan, sokezres követelését teljesíteni, mert nem a saját nevén volt a cucc és a nagymuterjáék (mint általában az emberek), azon a véleményen voltak, hogyha a szolgáltató azt mondja, akkor úgy van és úgyis ki kell fizetni, stb.

3. maga az ajánlat, díjait tekintve - természetesen - előnyös.

vas. júl. 16, 2006 23:07
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Tudnék kötni a pannonnál céges elöfizut: a havidij 1700ft full lebeszélhetö +480ft cégen belül ingyenduma, 24 ft/perc mindig mindenhova mp alapon, havi 60 sms free. Asszem a készülékek is 10-15% al olcsobbak mint normálisan. DE!! Vadidegen kapcsolattartó + az elöfizu nem a te neveden van.. Vacillálok rajta. Szerinted kedves T68 váltsak bonuszrol?

vas. júl. 16, 2006 21:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
savaria írta:
Mondjuk ez nézöpont kérdése, régebben nekem is volt duettem csak a hétvégi ingyenduma miatt, aztán rájöttem hogy én nem fogok azért több ezret kifizetni pluszba azért hogy másokat hivogathassak. Most a bonusz tökéletes, akivel fontos azzal éjjel-nappal ingyen beszélhetek... Mondjuk ujabban már kacsintgatok a pannon felé. :twisted:

csöbörből vödörbe? :lol:

vas. júl. 16, 2006 21:24
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
oké, (nem is annyira) szélsőséges II. példa: 40*60*60Ft = 14.400 + havibaj + opció...

és akkor itt még PERC hosszút beszéltünk, azaz nem is kifejezetten rövidet!

szélsőséges III példa: 40*60*60*60 = 864.000Ft....

(azaz 40 órát másodperc hosszan végighívni)

tehát a te szélsőséges példád épphogy olcsóbb, mint a rockandroll ingyenduma, a másik véglet viszont vagy 200x drágább!

Oké, természetesen igazad van! Mondjuk ez nézöpont kérdése, régebben nekem is volt duettem csak a hétvégi ingyenduma miatt, aztán rájöttem hogy én nem fogok azért több ezret kifizetni pluszba azért hogy másokat hivogathassak. Most a bonusz tökéletes, akivel fontos azzal éjjel-nappal ingyen beszélhetek... Mondjuk ujabban már kacsintgatok a pannon felé. :twisted:

vas. júl. 16, 2006 21:02
arany tag

Hozzászólás 
nagylacza írta:
48 órás igéretet kaptam a régi előfizetések átváltására, remélem meglesz.

Meglett. :)
Tartották magukat a megadott időhöz.
Egy negatívum van, a zárt csoport opciót a régiekre csak a következő számlazárás után lehet megrendelni.

Üdv.: Lacza

vas. júl. 16, 2006 16:20
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
1 hónapig lehet, amit nem használsz el elveszik...

vas. júl. 16, 2006 9:35
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Vitamax kártyához vehető Vodafone Internet 100 csomag 100MB-nyi letöltését lehet-e több hónapig használni (ha nem fogy el a vásárlástól számított 1 hónapon belül a 100MB), vagy csak az adott hónapban? A segítséget előre is köszi.

vas. júl. 16, 2006 9:28
arany tag

Hozzászólás 
sanyi1979 írta:
Zozo írta:
Köszi a segítséget mindenkinek, komolyan fel van adva a lecke, nem lesz egyszerű eldönteni :)

A Vodafone Bónuszt ismered?
http://prog.vodafone.hu/selfapply/vodafone_bonusz.pdf

Igen, köszi. Az a gond, hogy vegyes a tábor, pre/post, így egyszerűbb lenne megoldani, pl. Rock 'n' Roll-al. Próbáltam ilyen irányba terelni a dolgokat, a következő héten kiderül mit lehet csinálni.

vas. júl. 16, 2006 7:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Zozo írta:
Köszi a segítséget mindenkinek, komolyan fel van adva a lecke, nem lesz egyszerű eldönteni :)

A Vodafone Bónuszt ismered?
http://prog.vodafone.hu/selfapply/vodafone_bonusz.pdf

szomb. júl. 15, 2006 21:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
savaria írta:
Szélsöséges példa: 40 óra duma 40*60 ft + 1000 ft havidij + 625 hálon belüli opciós díj = 4025 ft Minden órát célszerü végigbeszélni, viszont ezt bármikor megteheted, nem csak éjszaka meg hétvégén.

oké, (nem is annyira) szélsőséges II. példa: 40*60*60Ft = 14.400 + havibaj + opció...

és akkor itt még PERC hosszút beszéltünk, azaz nem is kifejezetten rövidet!

szélsőséges III példa: 40*60*60*60 = 864.000Ft....

(azaz 40 órát másodperc hosszan végighívni)

tehát a te szélsőséges példád épphogy olcsóbb, mint a rockandroll ingyenduma, a másik véglet viszont vagy 200x drágább!

szomb. júl. 15, 2006 19:32
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 

szomb. júl. 15, 2006 15:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ezt T68-cal már tisztáztam. Sajna, ő sokszor telefonál rövideket is. Emiatt nem éri meg neki a selectes HB opció.

szomb. júl. 15, 2006 10:36
arany tag

Hozzászólás 
Szélsöséges példa: 40 óra duma 40*60 ft + 1000 ft havidij + 625 hálon belüli opciós díj = 4025 ft Minden órát célszerü végigbeszélni, viszont ezt bármikor megteheted, nem csak éjszaka meg hétvégén.

szomb. júl. 15, 2006 10:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
savaria írta:
Zozo írta:
Egy ideje elvesztettem a fonalat Voda ügyben. Érdemes beszerezni(apronetten láttam, átírási díjért) Rock'n Roll elõfizetést, csúcson kívüli ingyenes beszélgetési opcióval, meddig mûködhet még, vagy van jobb csomag?

Szerintem ezek a Rock'n"Rollok már lefutott csomagok. Ha vaszel egy selectet 1000-1000 perc esti ill. hétvégi opcioval jobban jársz, vagy veszel hozzá egy hálon belüli opciot és akkor ugymond éjjel-nappal szinte ingyen beszélhetsz vodára. Szerintem.

sztem még mindig jó buli havi 30-40 órákat ingyen dumálni. Ugyanez más konstrukcióban tuti drágább, mint 4112,5.

egyedül az otthoni csomag lenne jobb az ingyendumával, csak azt meg nem lehet máshol használni, és a vodagyalázóban írtak szerint otthon se nagyon.

szomb. júl. 15, 2006 9:50
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Zozo írta:
Egy ideje elvesztettem a fonalat Voda ügyben. Érdemes beszerezni(apronetten láttam, átírási díjért) Rock'n Roll előfizetést, csúcson kívüli ingyenes beszélgetési opcióval, meddig működhet még, vagy van jobb csomag?

Szerintem ezek a Rock'n"Rollok már lefutott csomagok. Ha vaszel egy selectet 1000-1000 perc esti ill. hétvégi opcioval jobban jársz, vagy veszel hozzá egy hálon belüli opciot és akkor ugymond éjjel-nappal szinte ingyen beszélhetsz vodára. Szerintem.

szomb. júl. 15, 2006 8:31
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Zozo írta:
Egy ideje elvesztettem a fonalat Voda ügyben. Érdemes beszerezni(apronetten láttam, átírási díjért) Rock'n Roll előfizetést, csúcson kívüli ingyenes beszélgetési opcióval, meddig működhet még, vagy van jobb csomag?

Passz. Attól függ, mennyien használhatják még ezt a csomagot ebben az országban. Ha pár ezren, akkor még maradni fog egy ideig, de ha már csak pár százan, akkor ugyanúgy vége lesz, mint például anno a Vitamax Fiestának, a Vitamax Partynak vagy a Break, Mambo, Rumba, Salsa, Vodaflex, Vodalux, Vodamax előfizuknak, de még lehetne folytatni a sort...

szomb. júl. 15, 2006 7:46
arany tag

Hozzászólás 

szomb. júl. 15, 2006 7:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azt hittem, 30%-osat :(. Örültem volna, ha ott megoldható a régebbiek átváltása. Utána kéne kérdezni... De épp "A hívott szám jelenleg nem elérhető" automata szöveg hallható a 1270 hívásakor :lol: :lol: :lol:

pén. júl. 14, 2006 20:02
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
És Bónuszt kötöttél?

Igen, a NET-en regisztrálhatót.

pén. júl. 14, 2006 19:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
És Bónuszt kötöttél?

pén. júl. 14, 2006 18:22
arany tag

Hozzászólás 
Végre sikerült megkötni azokat a fránya előfizetéseket.
Sajnos vidéken nem tudták megoldani, hogy a régiek is bekerüljenek a Bónuszba, így maradt a WestendCity.
48 órás igéretet kaptam a régi előfizetések átváltására, remélem meglesz.
Figyeljetek rá, hogy fog nekik kelleni a DM levél borítékja is. :)

Üdv.: Lacza

pén. júl. 14, 2006 17:42
arany tag

Hozzászólás 
TPinter írta:
Meg vmi kodot keresnek ok is az emailben, de ezek szerint az csak a postai levelre mehet ra mondta a nenike... szal eleg fura... nektek a levelben volt vmi kod?

Na nekem is meghozta a postás 12 nap után a levelet. :)
Holnap megyek is kötni az újakat, és átvinni a régieket.
A levél alján van olyan, hogy adatkezelési azonosító:xxx-xxxx.
Gondolom ez az a kód amit nálad (TPinter) kerestek.

Üdv.:Lacza

szer. júl. 12, 2006 21:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen.

szer. júl. 12, 2006 19:59
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
mz írta:
Változott egy kicsit az oldal, viszont már csak július 31-ig lehet regisztrálni. Így aki nem akar lemaradni, az húzzon bele! 8)
http://prog.vodafone.hu/selfapply/offers.asp

A Select Multimedia esetén a GPRS WAP havi díjmentes, de korlátlan is???

szer. júl. 12, 2006 19:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Kemény 16 nap után ma megjött a DM levél.
Azért a voda nem titkolja mit szeretne elérni ezzel az akcióval: a borítékon nagy betűkkel van a felirat: "Ezért érdemes váltani!" :D Vagy ez csak nekem új?

szer. júl. 12, 2006 14:42
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Úgy tűnik, nagyon kellenek a vodának az (új) előfizetéses ügyfelek, egyértelműen erre álltak rá az utóbbi időben.

szer. júl. 12, 2006 11:17
arany tag

Hozzászólás 
Tegnap jött egy levél a Vodától, amiben volt 5 db kupon és egy kísérőlevél: Max 5 új előfizetést köthetek, de csak bizonyos tarifacsomagokkal, és akkor 1 évig opciósdíj nélkül jár az ingyenduma egymás között.

De pontosabban: http://www.vodafone.hu/hozdabaratod/

Idézet:
Lássuk, mit kell tenned, ha élni szeretnél az ajánlattal!

1. Válassz legfeljebb öt, Vodafone előfizetéssel nem rendelkező barátot, ismerőst, rokont, akiknek szívesen ajánlanád fel ezt a lehetőséget.
2. Adj nekik egy-egy 0 forintos kupont, amelyet a számodra kiküldött DM levelünkhöz mellékelt kuponívről vághatsz le.
3. Ha ők - akár mind az öten - választanak egyet a Vodafone igen kedvező havidíjas tarifacsomagjai* közül, és előfizetői szerződést kötnek a DM levélben feltüntetett határidőig bármelyik Márkaképviseletünkön, akkor máris élhettek a fenti beszélgetési kedvezménnyel!

Üdv: LML

szer. júl. 12, 2006 10:45
arany tag

Hozzászólás 
Az elobb hivtak es nem igazan ertik mi is van... Lenyeg az kb, hogy a postai levelet kell megvarni akar jon akar nem jon email...
Meg vmi kodot keresnek ok is az emailben, de ezek szerint az csak a postai levelre mehet ra mondta a nenike... szal eleg fura... nektek a levelben volt vmi kod?

hétf. júl. 10, 2006 15:27
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Már működik, és e-mailben is megjön a DM-levél, így nem muszáj megvárni a postást, csak ha valakinek nincs módja arra, hogy márkaboltba menjen.

Egyébként a leírással ellentétben továbbra sem választható, hogy e-maiben, vagy postán kéred, de a jelenlegi megoldás a legjob, hogy mindkét csatornán megkapod*.

* azt csak feltételezem, hogy levélben is megjön, mert ígéret van rá, csak még a gyakorlatban nem történt semmi :D.

Hja megjon a level, csak kar, hogy a kodot lehagyjak... Eppen most szivtam emiatt egy rendeset...

hétf. júl. 10, 2006 8:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Már működik, és e-mailben is megjön a DM-levél, így nem muszáj megvárni a postást, csak ha valakinek nincs módja arra, hogy márkaboltba menjen.

Egyébként a leírással ellentétben továbbra sem választható, hogy e-maiben, vagy postán kéred, de a jelenlegi megoldás a legjob, hogy mindkét csatornán megkapod*.

* azt csak feltételezem, hogy levélben is megjön, mert ígéret van rá, csak még a gyakorlatban nem történt semmi :D.

vas. júl. 09, 2006 14:04
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Volt, aki már megkapta a levelet?

És hányszor? :D

szomb. júl. 08, 2006 23:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Volt, aki már megkapta a levelet? Esetleg valaki e-mailben?

szomb. júl. 08, 2006 17:13
platina tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Most épp be se jön az oldal...

Nekem sem :( .

szomb. júl. 08, 2006 16:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most épp be se jön az oldal...

szomb. júl. 08, 2006 16:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Változott egy kicsit az oldal, viszont már csak július 31-ig lehet regisztrálni. Így aki nem akar lemaradni, az húzzon bele! 8)
Újraregisztrálni nem enged. Több, mint két hete regeltem először. Mindent ugyanúgy adtam meg.

szomb. júl. 08, 2006 13:10
írásjog megvonva

Hozzászólás 

szomb. júl. 08, 2006 7:02
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 93  Következő