Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 0:48

Hozzászólás a témához  [ 1052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Következő
SonyEricsson K790i/K800i: 3.2 megapixel AF + Xenon + EDGE/3G 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
anto írta:
értelmesebb lenne 1 normális telot csinálni ami nem walkman cyber shot handykam meg tökömtudja mi hanem 1 rendes telo amibe nemkurjak el a videot vagy a zene lejáccást csak azér hogy másik telot hozhassanak ki ...

Nem egészen. Ebben nincs videó gyorsító, ezért nem alkalmas normális videó rögzítésére, tehát nem szoftveres butítás.

Nem szokásom (na jó, néha :) ), de most vitatkozok veled ebben a dologban. A 9fps-es 3,2MP-es videóhoz (lásd BestPic) szerinted nem kell gyorsító???? Jelen esetben ugyan csak rögzít ilyet, de az is igényel némi HW-t.

hétf. júl. 31, 2006 14:40
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Ma kiprobáltam az EWben de a csengés hangja nagyon megilyesztett!!! Szinte semmit nem lehetett hallani, nagyon halk volt.
Mutattam is az eladó srácnak , kibontott egy másikat és detto.
Ez gyári hiba lenne vagy soft vagy mi a fene?

hétf. júl. 31, 2006 11:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ma mégsem jelent meg a T-nél.

hétf. júl. 31, 2006 9:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem a 790 alig valamivel lesz majd olcsóbb, hogy inkább a 800-ast vegye mindenki.

Guni

hétf. júl. 31, 2006 8:23
ezüst tag

Hozzászólás K790 ár!
Árat tud már valaki K790-re? Tipp: ha a K800 100-és 116 közé esik a szabadpiacon, akkor a K790-nek egy huszassal illene olcsóbbnak lennie. Ez nyitóárnak megfelelne. Plusz három hónap múlva minusz további egy huszas mindkét típus árából, és máris teljesült a vágyam! A mai K750 árért egy K790, szeptember végén, október elején. Feltételezem, hogy a K750 meg kiesik a placcról szeptemberben. Sajnos azonban az várható, hogy a szolgáltatók felverik a jelenlegi szabadpiaci árakat!

vas. júl. 30, 2006 18:56
ezüst tag

Hozzászólás 
KeFe írta:
Azért kiváncsi vagyok hogy milyen brutto számlát kapsz te ott... :)

Én ott vettem 2 éve a Nokiám és adnak rendes számlát.

Rusi írta:
Akkor már ezt sem érdemes kihagyni:

http://gsmdepo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3

Itt 99.900 HUF és full 2 év gyári SE gari jár hozzá.

Ez bruttó ár? Mert sehol nincs semmi ilyen infó (vagy csak vak vok :D). Azért kérdezem, mert máshol ennyibe kerül ÁFA nélkül...

vas. júl. 30, 2006 13:24
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Feltunt hogy a sony-ericsson oldalán eltunt a "hamarosan jön" felirat a K790 alól! Ez vajon azt jelenti hogy hamarosan a boltokban is megjelenik?

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... e=pp&lm=pp

vas. júl. 30, 2006 11:47
platina tag

Hozzászólás 
Akkor már ezt sem érdemes kihagyni:

http://gsmdepo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3

Itt 99.900 HUF és full 2 év gyári SE gari jár hozzá.

vas. júl. 30, 2006 10:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Akkor már inkább hétfő Electroworld 109.990Ft-ért

szomb. júl. 29, 2006 23:23
arany tag

Hozzászólás 
Nos, ha már ennyire a beszerzési forrásoknál tartunk, akkor esetleg én is felhívnám a figyelmet egyre, már csak azok kedvéért akik szeretnék hivatalos forrásból beszerezni a kicsikét, szóval a fotexnet.hu-n, a RightPhone (hivatalos nagyker egyébként) kínálatában is kapható már, számlával, két év garival.

szomb. júl. 29, 2006 21:44
ezüst tag

Hozzászólás számla
Azért kiváncsi vagyok hogy milyen brutto számlát kapsz te ott... :)

szomb. júl. 29, 2006 19:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Már kapható egy csomó helyen kártyafüggetlenül a K800.
Pl.:Next-com GSM -> http://www.nextgsm.hu/webshop/product_info.php?cPath=119_25&products_id=1708 bruttó 106000 Ft!

szomb. júl. 29, 2006 18:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
Apropó softvare!
Tudja valaki, hogy ez az automatikus soft frissítés hogy működik? Az előfordulhat, hogy mondjuk egy T-Mobile-os soft-ot gyárira cserél? Mert akkor ugye oda a garancia...

Nem.
Legfeljebb az fordult elő (pl d750-esnél), hogy elrontotta a softot és vihettem szervizbe. :cry: )

pén. júl. 28, 2006 9:23
arany tag

Hozzászólás 
A képek, még nem is érdekesek annyira, de ez a hívásszűrés kiakasztott! MINDEN Sony Ericcson telefonban megy rendesen, erre pont a legjobban nem! És az a legnagyobb baj, hogy ez nekem már annyira alap funkció, mint az, hogy telefonálok!!! Iszonyatosan fontos lenne...
Miért kell ezt minden új telenonnál eljátszani, hogy egy **** software-rel kell szenvedni hónapokig, amig egy új verzió megjeleni?????? Utálom a mobilgyártókat....
Apropó softvare!
Tudja valaki, hogy ez az automatikus soft frissítés hogy működik? Az előfordulhat, hogy mondjuk egy T-Mobile-os soft-ot gyárira cserél? Mert akkor ugye oda a garancia...

pén. júl. 28, 2006 8:42
arany tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
Aztán: Valaki meg tudná mondani, hogy mi alapján dönti el a telefon, hogy egy RÁTÖLTÖTT kép lehet-e kapcsolat kép, vagy sem???? Méret, vagy felbontás alapján????

Hmm, nekem a K750i-ből a telefonkönyv áttöltésekor automatikusan átjöttek a kapcsolatokkal a képek, szóval egyelőre olyanba nem botlottam, hogy ne engedett volna felvenni egy képet a kapcsolatokhoz, egy új képet hoztam létre erre a célra, de azt meg a SE PC Suite-ban adott Image Editor-al, szóval az meg szépen méretre is formázta... talán hirtelen Neked is ennyit tudnék javasolni...

pén. júl. 28, 2006 7:57
arany tag

Hozzászólás 
Na... megtaláltam az első - számomra nagyon komoly - szoftverhibát!
Nem megy a hívásszűrész funkció, ha csoportokat állítok be!
Azaz ha létrehozok csoportokat és azt beállítom a hívásszűrés listába, a listában nem jelennek meg a csoportok elnevezései és a szűrés sem megy!!! Azaza, ha olyan hív aki nem tagja a csoportnak, símás kicseng!
Ez azért nagyon gáz, mert nekem ez az egyik legfontosabb funkció...:(((((((((((
És pont ezt **** el...
Remélem a következő soft megoldja...

pén. júl. 28, 2006 7:33
arany tag

Hozzászólás 
Megjött a T-Mobile-hoz a K800. Ma láttam egyet a siófoki T-Mobile üzletben. Rákérdeztem: Mondták, hogy a készülékek már megjöttek, csak az áruk nincs még meg. Nagy valószínűséggel hétfőtől már kapható lesz a készülék.

csüt. júl. 27, 2006 22:52
arany tag

Hozzászólás 
Na... hát megvettem a kicsikét, itt világít szépen előttem! :)
Minden nagyon frankó, minden nagyon szép, minden úgy van, ahogyan már korábban írtam/írtátok! A meglepi: Szerintem egy kissé halk a hangszóró, amiből a csengőhangok szólnak. Ill. a gyári csengőhangok üvöltenek, de a rátöltött MP3-as hangok nem igazán szólnak hangosan...
Aztán: Valaki meg tudná mondani, hogy mi alapján dönti el a telefon, hogy egy RÁTÖLTÖTT kép lehet-e kapcsolat kép, vagy sem???? Méret, vagy felbontás alapján???? A D750 automatikusan átméretezte a képet, ha kapcsolat képnek állítottam be, ez viszont nem csinálja. Tehát a kérdésem: milyen paraméterúnek kell lenni egy kapcsolat képnek, ha azt akarom, hogy a képernyőn a legtökéletesebb minőségben jelenjen meg???
Más bajom nincs! Brutál jó a beépített böngésző!!! Símán megnyit olyan weblapokat is amin valami java progi megy! Pl. az IWIW símán megy rajta! :) Éléggé felvidultam ettől! :)))

csüt. júl. 27, 2006 21:55
arany tag

Hozzászólás 
Tud akkora videót lejátszani, mint a akijelző felbontása?

csüt. júl. 27, 2006 7:13
platina tag

Hozzászólás 
Kép

Kép

Kép

csüt. júl. 27, 2006 7:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
Sokkal drágább lesz 50e-nél! Sokkal sokkal drágább!

Ezek szerint két évvel 89 vagy 99-ért jön ki :( . De szerintem egy hónap alatt leviszik 10-20 ezerrel és akkor már ott lesz az ára ahová eredetileg gondoltuk.

csüt. júl. 27, 2006 7:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha minden igaz hétfőtől az Electroworldben 109.900Ft-ért lesz. Nem 100%-os info.

szer. júl. 26, 2006 21:23
arany tag

Hozzászólás 
Sokkal drágább lesz 50e-nél! Sokkal sokkal drágább!

szer. júl. 26, 2006 20:16
arany tag

Hozzászólás 
A mail-klienst próbálgatta már valaki? A mellékleteket hogyan kezeli? A képeken kívül a hangok, egyéb fájltípusok érdekelnek. (azt azért nem várom, hogy egy *.xls vagy *.doc olvasása is menjen)

szer. júl. 26, 2006 19:27
arany tag

Hozzászólás 
Csak annyit árulj el, hogy 50 alatt lesz-e :roll:

szer. júl. 26, 2006 17:54
arany tag

Hozzászólás 
Hát ma megtudtam az árát T-Mobile-nál... nem lettem boldog... elég drága lesz... :(
Ne kérdezzétek mennyi, nem mondhatom még el (sajna nem publikus), de pár napon belül úgyis tudni fogjátok...
Mindegy, így is megveszem... :cry:

szer. júl. 26, 2006 17:51
arany tag

Hozzászólás 
Azt szeretném kérdezni, hogy a k800/790i le tudja játszani a 144*174-nél nagyobb videeókat?(vagyis le tud nagyobbat játszani annál, mint amit felvesz)

szer. júl. 26, 2006 15:41
arany tag

Hozzászólás 
Bár még csak péntek óta használom a telefont, de valóban csak szépeket tudok róla mondani. A felhasznált anyagok minősége nagyszerű, jó kézbe venni.
A vaku nagyon jó, megadja a szükséges mennyiségű fényt, és ha már a fényképezésnél tartunk, tetszik, és szerintem jól használható a BestPic funkció is. Nem volt semmi a balatonpartról videotelefonálni egy pesti barátommal, bár el tudom képzelni, hogy a pokolba kívánt az irodában ülve... :)
Méretre, súlyra jó, bár nem hiszem, hogy ennél nagyobb vagy nehezebb telefont már megvennék, de ez még jól elfér a a kézben, és a gombok is kezelhetőek.

A K750i után is azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon nagy váltás volt, a kijelző is elképesztő, elakadt a szavam amikor megláttam mit tud.
A világítás mind fényerőben, mind pedig a gombsorokon való fokozatos felkapcsolása lehet, hogy egyeseknek tök hülyeségnek tűnik, de szerintem csak még tovább növeli az profizmus érzését, ami ez egész telefont körülveszi.

A t-zones minden további nélkül megismerte a telcsit amikor T-s kártya volt benne, 3G területen pedig szépen adta is rögtön a 3G-s verziót, mentek a streaming videók is, viszont a vodafone live! nem nagyon akart összejönni (vodás kártyával természetesen), kizárólag képek nélküli tartalom jött be, videókat pedig egyszerűen nem is hagy letölteni vagy megnézni, még 3G területen sem.
Amikor 3G területre értem a telefonnal szépen azonnal átállt UMTS-re, de állítható, hogy ha valamiért szeretnénk, akkor maradjon 2G-n.

szer. júl. 26, 2006 7:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Én is Media Markt-ban próbáltam ki... Ez a legkirályabb teló!!! Szerintem a gyengepont a joystick-en kívül a videófelvétel... De ez részletkérdés... Nagyon tud a kicsike! :!: :!: :!:

kedd júl. 25, 2006 23:17
arany tag

Hozzászólás 
No, ma sikerült találkoznom egy végleges Media Markt-ban vásárolt (130e Ft) példánnyal. (Csak azok kedvéért írom le az alábbiakat, akik még csak tervezik a vásárlást és még nem látták élőben a telcsit)
Szóval a telefon csodaszép! A felhasznált anyagok minősége nagyon profi, komolyan összerakott készülék. A kijelzője hihetetlenül szép képet ad. A menü gyors, jól olvasható, egyszerű, imádnivaló! A beépített vaku nagyon király :) Teljesen fényképezőgép érzést nyújt! :)
Egy gyenge pontja lesz szerintem és az a joystick...:(

hétf. júl. 24, 2006 19:37
arany tag

Hozzászólás 
gabesszzg írta:
gabesszzg írta:
Naaaaaa vki segitsen már ebben a music/track id okosságban :D :arrow:
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Még csak egy napja nyúzom a kicsikét, de ez nem csak a PC Suite-ban található Sony Disc2Phone funkciója lenne? Amivel audio cd-ről lehetne zenét másolni a telcsire?
Még nem próbáltam, de annak látom értelmét...

szomb. júl. 22, 2006 10:13
platina tag

Hozzászólás 
gabesszzg írta:
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

pén. júl. 21, 2006 22:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rusi írta:
Na igen, majd a Hadycam talán csodát tesz, aztán meg abban jól elrontják a fotózást, mert ugye a Cyber-shotot is meg kell vetetni az emberekkel :D :D .
Na igen, D500-E720... :-)

Guni

csüt. júl. 20, 2006 5:15
platina tag

Hozzászólás 

szer. júl. 19, 2006 22:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
anto írta:
értelmesebb lenne 1 normális telot csinálni ami nem walkman cyber shot handykam meg tökömtudja mi hanem 1 rendes telo amibe nemkurjak el a videot vagy a zene lejáccást csak azér hogy másik telot hozhassanak ki ...

Nem egészen. Ebben nincs videó gyorsító, ezért nem alkalmas normális videó rögzítésére, tehát nem szoftveres butítás.

szer. júl. 19, 2006 21:14
platina tag

Hozzászólás 
gabesszzg írta:
Épp én is most vettem észre h nem adnak de majd veszek csak hol lehet 512est gy.boltban csak 1gigást láttam nagyon **** a telefon kamerája eszméletlen (bár fényképezővel szoktam inkább komolyabb képeket csinálni de ez már szinte hasonlo)video hát az elég tré de mondtátok már hangszorója e900után mennyei :wink: és hála égnek ez legalább vibrál meg cseng1xerre 8) (mint midnen rendes tel. :D )1edul talán a vastagsága zavar MEG 1 DOLOG gsmarena.com szerint ebben is kéne legyen track id ami netre bejelentkezik és megmondja a szám cimét EZ HOL VAN v ez csak ÁTB*SZÁS? mert orultem volna h ha lett volna :( :( A 3g wap faja videotelt meg életembe először ki tudtam probálni(thx for voda :D )

a "király"-t mért kell cenzurázni?

szer. júl. 19, 2006 18:46
platina tag

Hozzászólás 
Épp én is most vettem észre h nem adnak de majd veszek csak hol lehet 512est gy.boltban csak 1gigást láttam nagyon **** a telefon kamerája eszméletlen (bár fényképezővel szoktam inkább komolyabb képeket csinálni de ez már szinte hasonlo)video hát az elég tré de mondtátok már hangszorója e900után mennyei :wink: és hála égnek ez legalább vibrál meg cseng1xerre 8) (mint midnen rendes tel. :D )1edul talán a vastagsága zavar MEG 1 DOLOG gsmarena.com szerint ebben is kéne legyen track id ami netre bejelentkezik és megmondja a szám cimét EZ HOL VAN v ez csak ÁTB*SZÁS? mert orultem volna h ha lett volna :( :( A 3g wap faja videotelt meg életembe először ki tudtam probálni(thx for voda :D )

szer. júl. 19, 2006 18:45
arany tag

Hozzászólás 
anto írta:

És szerintem az szörnyű hogy nem adnak hozzá memókártyát :evil: :!:

szer. júl. 19, 2006 16:57
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. júl. 19, 2006 16:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
A brand Cyber-Shot marad. :wink: A videó viszont jóval QCIF feletti lesz.. 8)

szer. júl. 19, 2006 15:42
platina tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Rusi írta:
A baj ott kezdődik, hogy gyárilag is arra volt állítva (mert ugye ilyenkor kiír egy figyelmeztetést), ráadásul magam ellenőriztem a felvétel előtt, hogy minden maximumon legyen.
Ezzel együtt a tesztben látható kreációt készítette a készülék, én már többet nem tudtam tenni érte, hogy jobb legyen :D :D .

Ez durva!!! :lol: A K790 még néha a 20 fps-t is nyaldosta.. :wink: Hát akkor nincs mese, az év végig várni kell.. De ezt gondolom jól tudod Te is.. :wink:

Igen, én nem tudtam többet tenni, hogy jobb videót csikarjak ki belőle, pedig se nem prototípus, se nem bétás szoftver nem játszott bele.
Na igen, majd a Hadycam talán csodát tesz, aztán meg abban jól elrontják a fotózást, mert ugye a Cyber-shotot is meg kell vetetni az emberekkel :D :D .

szer. júl. 19, 2006 15:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rusi írta:
A baj ott kezdődik, hogy gyárilag is arra volt állítva (mert ugye ilyenkor kiír egy figyelmeztetést), ráadásul magam ellenőriztem a felvétel előtt, hogy minden maximumon legyen.
Ezzel együtt a tesztben látható kreációt készítette a készülék, én már többet nem tudtam tenni érte, hogy jobb legyen :D :D .

Ez durva!!! :lol: A K790 még néha a 20 fps-t is nyaldosta.. :wink: Hát akkor nincs mese, az év végig várni kell.. De ezt gondolom jól tudod Te is.. :wink:

szer. júl. 19, 2006 15:00
arany tag

Hozzászólás 
barcode írta:
Nah ja. Ha Te mondod, biztosan úgy van.
Biztos azért hírdetik akkora számokkal a telefonszámot. :D

Egyiken rögzítő, másikon fax volt. Nem kötekedni akartam. :)

szer. júl. 19, 2006 14:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Bournie írta:
barcode írta:
De van a weblapjukon telszám meg infokérés lehetőség.

Nah abból egyiket sem sikerült felhívnom... :)

Nah ja. Ha Te mondod, biztosan úgy van.
Biztos azért hírdetik akkora számokkal a telefonszámot. :D

Guni.
Megnéztem az XXL oldalát is.
Ha nincs cég ahol elszámolhatod akkor olcsóbb csak.
Amúgy ha levonod az ÁFÁt az Nonstopnál jobb az ár.

Most akarok venni egy HPM-70-et. K750i-hez. Jó hangja van?

szer. júl. 19, 2006 14:10
platina tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Igen, elfelejtetted kipróbálni a remek "High Quality" videót, pedig azzal átléphetted volna a 10 fps-t.. :lol: :wink:

szer. júl. 19, 2006 14:09
arany tag

Hozzászólás 
barcode írta:

Nah abból egyiket sem sikerült felhívnom... :)

szer. júl. 19, 2006 14:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Bournie írta:

Köszönöm a válaszod, jól hangzik, csak azért nem értettem, mert ha ugyanonnan szerzik be, akkor a hivatalos boltnak miért nem adnak? :)

Vagy Ők hamarabb leadták az előrendelést.
De ez csak egy tipp volt. ;)

szer. júl. 19, 2006 13:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Bournie írta:
Köszönöm a válaszod, jól hangzik, csak azért nem értettem, mert ha ugyanonnan szerzik be, akkor a hivatalos boltnak miért nem adnak? :)

Azt én nem tudhatom, hogy azoknak miért nincs. :roll:
De már lehet, hogy van.

A NonStopShopba is tegnap érkezett meg. :D

szer. júl. 19, 2006 13:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen, elfelejtetted kipróbálni a remek "High Quality" videót, pedig azzal átléphetted volna a 10 fps-t.. :lol: :wink:

szer. júl. 19, 2006 13:13
platina tag

Hozzászólás 
Megérkezett az újabb teszt:

Teszt és videó: Sony Ericsson K800i

szer. júl. 19, 2006 12:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Következő