Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 4:51

Hozzászólás a témához  [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 93  Következő
SonyEricsson K750/D750 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Thx.
Jah, itt is ~10E körül lehet 1gigásat beszerzni.

csüt. júl. 27, 2006 14:34
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
squiddy írta:
Akkor inkább nem macerálom a szoftot, nem éri meg, hogy eltoljam és BP-re kelljen utaznom miatta. Kár :(

Más: ATCOMP-nál olcsóbban lehet v.honnan szerezni 1 gigás Memory Stick Pro Duót (náluk bruttó 9.900)? Egyébként vicc, hogy a Tescoban a 256-os kerül 12.000 Ft-ba !-F

Nézz körül a www.aqua.hu oldalon, én ott vettem már jó áron.
És ha összehasonlítás kell: www.kiskerarak.hu

Gyöngyi

csüt. júl. 27, 2006 12:54
arany tag

Hozzászólás 
Akkor inkább nem macerálom a szoftot, nem éri meg, hogy eltoljam és BP-re kelljen utaznom miatta. Kár :(

Más: ATCOMP-nál olcsóbban lehet v.honnan szerezni 1 gigás Memory Stick Pro Duót (náluk bruttó 9.900)? Egyébként vicc, hogy a Tescoban a 256-os kerül 12.000 Ft-ba !-F

csüt. júl. 27, 2006 12:50
arany tag

Hozzászólás 
Szia!
Sajna ez nem úgy működik mint a Siemenseknél.
A két fentebb sorolt ember tud neked segíteni, hogy a gyári
dolgokat visszategye, te nem fogod tudni.
Nem tudom, mennyire strapabíró a fedlap, mert vasárnap vettem a telt,
de igyexem majd nem nagyon birizgálni, nehogy megnyúljon...

Gyöngyi

csüt. júl. 27, 2006 12:21
arany tag

Hozzászólás 
Hejhó Gyöngyi!

Nem bp-i vagyok, úgyhogy asszem ugrik a titok :\ Természetesen örülnék, ha meg lehetne azt csinálni a K750i-vel, mint annó az S55-tel, hogy lementem a gyári FUBU-t, utána felrakok rá egy vagon patchet és ha valami garis ügye lenne a cuccnak, akkor mehetne rá vissza a gyári tartalom. (tudtommal ez mindenképpen látható marad a K750i-nél)
Adatküldés/fogadást eddig BT-on, vagy kártyaolvasón keresztül csináltam, ez asszem nagyjából elegendő is nekem. Nem tudod mennyire stratpabíró a memóriakártya fedlapja?

csüt. júl. 27, 2006 12:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Nem tudom, van-e minden telónál, de pár CID36-ra volt már: GDFS fül - Modify GDFS - a legördülő menü alja felé kell(ene) lennie...

THX, megvan... :)
A GDFS-nél nem kerestem. :shock:

csüt. júl. 27, 2006 11:31
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Gondom akadt a FAR Managerrel. Használja valaki?

K750i-m van, DCU60-nal csatlakoztatom a FAR-hoz (old driver és 0.8-as SEFP fenn, sőt, 0.7-es is volt már fenn)
ChipID: 80 40 03 01
Csatlakozik, minden okés, csak épp töküres a Flash és FS mappa is...
(0 files, 0 bytes)

Persze próbáltam az akku ki/be játékot 10 mp és 5 perces kivétellel is,
negatív.
Mit próbáljak még ki?

Gyöngyi

ui: Teljes mentést hogyan, mivel tudok csinálni? (kéne, mielőtt belekontárkodok este a telbe)
FAR-ral tudok mentést csinálni? Jó lenne, mert ezzel meg a DCU60-nal már tudnék
alkotni!

csüt. júl. 27, 2006 10:51
arany tag

Hozzászólás 
Helló!
Köszee a felvetést már járt rajta a bucom, csak soha nem jutok el Macihoz pedig ..... :(
Viszont volt orvoslás kicseréltettem a kártyát :) és müxik azóta :)
Pusza By Berczy

csüt. júl. 27, 2006 10:46
arany tag

Hozzászólás 
Szia squiddy!

Sejtettem a sw verziódat, ugyanez az enyém is. :?
Ha pesti vagy, írj egy pü-t Ákoskának vagy Macikának, elárulja neked a titkot...
:D

Garivesztéssel a nem SEUS-os sw frissítés és bármilyen függetlenítés jár.
Továbbá a SESC, FAR+SEFP progik használata. Valamint minden olyan
progi, amihez szervizkábel kell.
A MyPhoneExplorer nem garivesztős, hiszen az csak adatküldés/fogadásra
van és ahhoz nem kell szervizkábel.
A fényerővel sajnos nem tudunk mit tenni, és azt sem tudom, hogy a
wapozásnál a fehér hátteret meg lehet-e változtatni, ezzel én is szoktam
szenvedni szintén esténként...

Gyöngyi

csüt. júl. 27, 2006 8:58
arany tag

Hozzászólás 
Gyöngyi:
Így van R1AA008-as szoft van rajta. Frissíteni mindenképp szeretném, de munkahelyen nem _illik_ ilyet csinálni, otthon meg dial up-pal nem szeretnék 10 megákat letölteni, de majd v.hogy megoldom.

A Pappfer.hu-t olvasgatom, tanulom a telcsit, meg töltöttem is le onnan pár cuccot, de egyelőre még nem t'om milyen progi használata jár gari vesztéssel (MyPhoneExplorer?)

Még van két szívfájdalmam a telefonnal kapcsolatban: 50% alá nem lehet venni a fényerőt (este wapozáskor majd' kifolyik a szemem), illetve nem lehet beállítani automatikus kikapcsolást.

csüt. júl. 27, 2006 8:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudom, van-e minden telónál, de pár CID36-ra volt már: GDFS fül - Modify GDFS - a legördülő menü alja felé kell(ene) lennie...

csüt. júl. 27, 2006 1:28
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Cruisernél van egy olyan, hogy "remove RSA unlock tracks". Ez - feltételezésem szerint - közelítőleg olyasmi állapotba hozza a telefont, mint gyárilag lehet.

Kicsit segíthetnél.
10 perce nézem a programot, de ilyen gombot nem találok a 9.74-es verzióban... :?
Vagy ez nem minden telónál van, éppen egy K600 lóg a kábelen. :)

csüt. júl. 27, 2006 0:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
HWKnál nem mentésre gondolok, hanem a supportról letölthető voda brandelt softra.

Cruisernél van egy olyan, hogy "remove RSA unlock tracks". Ez - feltételezésem szerint - közelítőleg olyasmi állapotba hozza a telefont, mint gyárilag lehet.

szer. júl. 26, 2006 22:09
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
m.joco írta:
ez a garis téma érdekelne!
a hwk mentés ér valamit vagy inkább vigyem Cruiser-hez?

A HWK mentés semmit nem ér, ugyanis akkor "tud" csak menteni, ha már módosította a boot-ot... :wink:
De egyszer próbáld ki, tud-e menteni, mert eddig tudtommal senkinek nem sikerült visszaírni a telóba azt, amit lementett. :) Hibás file-t jelez... :evil:

szer. júl. 26, 2006 21:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
A Cruiser tartalmaz pl. ide vonatkozó funkciókat... eléggé rá kell a témára kattanniuk, ha azt még meg akarják fúrni.

Ha a teló vodás és lockos, sok alapjuk nem lehet megtagadni a garanciát - gondolom én...

Sajnos a Cruiser még a vodás FS-t sem tudja rátenni normálisan, a gyári file-okat teszi rá, és nem azt, amit itt MO-on tesznek rá gyárilag. Eddig az egyetlen BOX amivel találkoztam, és rá tette a telóra a magyar vodás FS-t, az az UniversalBOX volt, tehát már itt kibukna a dolog, hogy a normál körülmények között "törölhetetlen" spals.gif-et (voda logo), kicserélted gyárira, a többi képről/hangról nem is beszélve, de a spals már bakapcsoláskor is feltűnik, meg sem kell nézni a telót...
A gyári boot-ot Unival is vissza lehet elvileg tenni, de hogy ez mennyire a gyári, az megint jó kérdés.

Persze az egész hozzáállás kérdése, hogy meg nézik-e egyáltalán, vagy sem, de szerintem ha nagyon megnézik, akkor ki is szúrják...
(egyszer kiváncsiságból ki fogom próbálni, beküldöm az egyik telómat SW frissítésre :D )

Egyébként Cruiserrel hogyan lehet? A FW Restore tartalmazza azokat a fileokat?

szer. júl. 26, 2006 21:24
arany tag

Hozzászólás 
ez a garis téma érdekelne!
a hwk mentés ér valamit vagy inkább vigyem Cruiser-hez?

szer. júl. 26, 2006 20:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Cruiser tartalmaz pl. ide vonatkozó funkciókat... eléggé rá kell a témára kattanniuk, ha azt még meg akarják fúrni.

Ha a teló vodás és lockos, sok alapjuk nem lehet megtagadni a garanciát - gondolom én...

szer. júl. 26, 2006 16:31
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Vissza lehet ;)

:?:

A gyári boot-ot mivel teszed vissza? :roll:

szer. júl. 26, 2006 13:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
hanky írta:
Bibby írta:
Hogy néz ki egy vodás k750? Csak a quickshare matrica változik vodásra?
És azt hallottam hogy ha leszedik a live menüt, de vmi probléma van, vissza lehet rá tenni és úgy bevihetem nem lesz gond. Ez igaz?

a quickshare matrica vodás lesz, plusz a felső középső gyorsmenü gomb is voda jellel van ellátva. ha a gyári fw-t ráteszik, nem hinném hogy utána vissza lehetne csinálni úgy, hogy ne látszódjon!

Vissza lehet ;)

Berczee írta:
van egy k750-s telóm w800-s sw-vel, pár napja vettem egy sandisck 256-s kártyát és a kapcsolatokhoz nem tudok a kártyáról csengőhangot csatolni a partnerekhez, ébresztőként és alapértelmezett hangként viszont kezeli, nem értem, hogy ez mitől lehet.

SW frissítésen gondolkodtál már? Milyen van rajta most?

szer. júl. 26, 2006 11:29
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
És azt hallottam hogy ha leszedik a live menüt, de vmi probléma van, vissza lehet rá tenni és úgy bevihetem nem lesz gond. Ez igaz?

a quickshare matrica vodás lesz, plusz a felső középső gyorsmenü gomb is voda jellel van ellátva. ha a gyári fw-t ráteszik, nem hinném hogy utána vissza lehetne csinálni úgy, hogy ne látszódjon!

szer. júl. 26, 2006 9:59
arany tag

Hozzászólás 
squiddy írta:
Pénteken beszereztem egy Vodás K750i-t és azon kívül, hogy okos, ügyes stb. van pár -szerintem- bosszantó hibája:

-Gyorshívás helyett nem tudom, mondjuk az 5-ös gombra rárakni a naptárt (S55 tudta)
Ezt csak Siemensnél lehet.

-Nincs percjelzés (S55 tudta)
Töltsd le a www.pappfer.hu oldalról a MyPhoneExplorert és ott be tudod állítani a percjelzést. A telben tényleg nem lehet.

-A billenyűzár idejét nem tudom változtatni és elég rövidnek tartom
Ez van... :(

-Gyorsmenüre rárakok egy funkciót, és kikapcsolás után elfelejti
Biztos vagyok benne, hogy R1AA008 sw van a telódon. Frissítsd és jó lesz. (nekem is még ez van, sw hiba)

-Naptárbejegyzés készítése több időt vesz igénybe (mint S55 esetén)
Minden telefon más, ezt kell szeretni

-T9-et mindig le kell kapcsolnom (ha nem akarok idegbajt kapni) wapos freemail bejelentkezésnél
Szerintem ez is sw hiba, frissítésnél megoldódik.

-Nem mindenhol egyértelmű a menü felépítése (pl.mit keres a Fény a Szervező menüben?)

Ezeket leszámítva tényleg nagy előrelépes az S55höz képest. Nagy pirospont mind a Siemensnek, mind a SE-nek, hogy az összes nevet, számokat, naptárbejegyzéseket, szülinapokat csont nélkül át tudtam küldeni az új telóra.

Gyöngyi

szer. júl. 26, 2006 9:47
platina tag

Hozzászólás 

szer. júl. 26, 2006 8:05
arany tag

Hozzászólás 
Szép Napot Mindenkinek!
Rég jártam erre, de lenne egy kérdésem: van egy k750-s telóm w800-s sw-vel, pár napja vettem egy sandisck 256-s kártyát és a kapcsolatokhoz nem tudok a kártyáról csengőhangot csatolni a partnerekhez, ébresztőként és alapértelmezett hangként viszont kezeli, nem értem, hogy ez mitől lehet.
A segítséget előre is THX!
By Berczy

szer. júl. 26, 2006 7:13
arany tag

Hozzászólás 
Pénteken beszereztem egy Vodás K750i-t és azon kívül, hogy okos, ügyes stb. van pár -szerintem- bosszantó hibája:

-Gyorshívás helyett nem tudom, mondjuk az 5-ös gombra rárakni a naptárt (S55 tudta)
-Nincs percjelzés (S55 tudta)
-A billenyűzár idejét nem tudom változtatni és elég rövidnek tartom
-Gyorsmenüre rárakok egy funkciót, és kikapcsolás után elfelejti
-Naptárbejegyzés készítése több időt vesz igénybe (mint S55 esetén)
-T9-et mindig le kell kapcsolnom (ha nem akarok idegbajt kapni) wapos freemail bejelentkezésnél
-Nem mindenhol egyértelmű a menü felépítése (pl.mit keres a Fény a Szervező menüben?)

Ezeket leszámítva tényleg nagy előrelépes az S55höz képest. Nagy pirospont mind a Siemensnek, mind a SE-nek, hogy az összes nevet, számokat, naptárbejegyzéseket, szülinapokat csont nélkül át tudtam küldeni az új telóra.

hétf. júl. 24, 2006 13:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bungee írta:
Igen, ma megnéztem milyen is valójában, és egész jónak tűnik. Mondjuk megvenni nem volt kedvem, miután az EW-ben 8900, míg a MM-ben 9500 forintba kerül...marad a Speedshop.
Azért köszi! :wink:

Ha megnézed az Adok-veszeket, én 3000.-ért hírdetem, újonnan, dobozában (kipróbálva volt csak)...

hétf. júl. 24, 2006 11:52
arany tag

Hozzászólás 
arlepo írta:
Az adatkábelemben megfáradt pár tüske, így bluetooth-al akartam új témát tenni a telóra. A témát át is másolta, a memóriakártya egyéb mappájába. Onnan viszont nem lehet sehogy a témák mappába tenni, vagyis használhatatlan. A bluetooth mindent az egyéb mappába másol.
Segítsetek, pls!

Használj infrát, akkor jó helyre teszi. :idea:

vas. júl. 23, 2006 21:00
arany tag

Hozzászólás 
Igen, ma megnéztem milyen is valójában, és egész jónak tűnik. Mondjuk megvenni nem volt kedvem, miután az EW-ben 8900, míg a MM-ben 9500 forintba kerül...marad a Speedshop.
Azért köszi! :wink:

csüt. júl. 20, 2006 23:39
Moderátor

Hozzászólás 
Bungee írta:
Macika írta:
Van.
Nekem még sose rántotta ki. Jól használod? Hátul körbe a nyakadnál és aztán nyakmagasságba esik a csatlagozó?

Persze! Cirka 6 éve használok ilyen füleseket. Valószínűleg az a probléma, hogy nem illeszkedik a fülemhez ez a fajta fülhallgató, és így könnyebben kihúzza a "bütyök" súlya. Remélem a HPM-70-esnek jobb a fülhallgató-kialakítása.
Ehh, most ránéztem egy K750i fülesre és megvilágosodtam!! :)

Megértettem, mire gondolsz.

A K750i-nél csak a jobb oldali fülesen van ez a 'bütyök'. A W8x0 fülesnél nem az egyik oldalon, hanem az egyesülés után van csak. Így nem csak az egyik oldalt húzza.

Nem lesz gondod vele!

csüt. júl. 20, 2006 20:20
Moderátor

Hozzászólás 
Bungee írta:
Macika írta:
Van.
Nekem még sose rántotta ki. Jól használod? Hátul körbe a nyakadnál és aztán nyakmagasságba esik a csatlagozó?

Persze! Cirka 6 éve használok ilyen füleseket. Valószínűleg az a probléma, hogy nem illeszkedik a fülemhez ez a fajta fülhallgató, és így könnyebben kihúzza a "bütyök" súlya. Remélem a HPM-70-esnek jobb a fülhallgató-kialakítása.
Egészen biztosan jobb, hiszen 'agybadugós', a szilikonbetét teljesen kitölti a hallójáratot, emiatt van annyira jó hangja.

csüt. júl. 20, 2006 20:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Az adatkábelemben megfáradt pár tüske, így bluetooth-al akartam új témát tenni a telóra. A témát át is másolta, a memóriakártya egyéb mappájába. Onnan viszont nem lehet sehogy a témák mappába tenni, vagyis használhatatlan. A bluetooth mindent az egyéb mappába másol.
Segítsetek, pls!

csüt. júl. 20, 2006 18:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
:)))))

Két szerepe van annak a 'bütyök'nek.

Az egyik, hogy benne található egy 3,5-es csatlakozóhüvely, valamint egy kis elektronika meg egy felvevőgomb.
Máshogyan nem nagyon oldható meg, nem pocsékolták az anyagot az SE mérnöketi.

Na meg abban a kis "bütyök"-ben van a mikrofon is elvileg... :)

kedd júl. 18, 2006 0:32
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Van.

hétf. júl. 17, 2006 23:03
Moderátor

Hozzászólás 
Bungee írta:
Macika írta:

Az egyik, hogy benne található egy 3,5-es csatlakozóhüvely, valamint egy kis elektronika meg egy felvevőgomb.

Tudom, szakértői megfogalmazás volt, igyekeztem :) (de hogyha már itt tartunk akkor mi a rendes neve?)
Akkor kérdem úgy, hogy a HPM-70 esetében is ilyen bumszli nagy, és ráncigálja ki az ember füléből a fülest?
Van.

hétf. júl. 17, 2006 22:32
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:

Tudom, szakértői megfogalmazás volt, igyekeztem :) (de hogyha már itt tartunk akkor mi a rendes neve?)
Akkor kérdem úgy, hogy a HPM-70 esetében is ilyen bumszli nagy, és ráncigálja ki az ember füléből a fülest?

hétf. júl. 17, 2006 14:03
Moderátor

Hozzászólás 
Bungee írta:
Van valakinek HPM-70-es headset-je? Azon is van olyan hosszúkás "bütyök" (amin a felvevőgomb van) a fülhallgatók alatt 10 centivel? Megtetszett a fekete színű, de az alap headset-en nagyon zavar az a bütyök, egyfolytában kihúzza a fülemből a fülest.
:)))))

hétf. júl. 17, 2006 13:46
arany tag

Hozzászólás 
Van valakinek HPM-70-es headset-je? Azon is van olyan hosszúkás "bütyök" (amin a felvevőgomb van) a fülhallgatók alatt 10 centivel? Megtetszett a fekete színű, de az alap headset-en nagyon zavar az a bütyök, egyfolytában kihúzza a fülemből a fülest.

hétf. júl. 17, 2006 13:35
vas-tag

Hozzászólás 
Dester!

Nehezen összehasonlítható a két füles!Zenehallgatásra klasszisokkal jobb a hpm-70 (ezt adják a W800-hoz), mivel jobban kiszűri a külső zajokat, nehezebben esik ki a fülből és jobban kiemeli a basszust is.Teljes hangerőn, bekapcsolt megabass mellett persze ez is torzít, de lényegesen jobban teljesít, mint a k750-hez adott.

8 hónapja használom aktívan és most kezdi megadni magát....:( Megtört a "szigetelés" azon a részen, amit át kell vezetni a nyak mögött, bár egyenlőre ez nem megy funkciója rovására;)

pén. júl. 14, 2006 18:30
Moderátor

Hozzászólás 
Szerintem ne rémítsen meg a "sok szoftvergond", amit itt olvastál... Gyakran egyedi esetekről van szó. Én nagyon szeretem ezt a telefonomat, eddig ezt bírom a legjobban az összes közül. Egyedül csak P990-re cserélném le, ha megtehetném :) De az más kategória.

Aki próbálta mindkettőt: a W800 füles mennyivel szól jobban, mint a K750-é? És mennyivel tartósabb? Nekem alig észrevehetően, de picit zizeg már a jobb fülesem, pedig nem bömböltettem sokat. (Vájtfülű vagyok :)))

pén. júl. 14, 2006 17:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha ma veszel hivatalos helyről K750-et, azt valószínűleg már a legújabb softok egyikével kapod, azzal nem lesz gond. Megveheted nyugodtan.

A W800-as füles elég, maradhat rajta K750 soft. Ami legalább R1BC002 legyen.

pén. júl. 14, 2006 15:58
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Új SE-s vagyok / leszek, egy k750-et (vagy esetleg D750-et) tevezek venni, de órákat olvasgatva ezt a fórumot is, megrémít ez a sok szoftvergond. 1szerűen egy korrekt telefont/lejátszót/kamerát akarok egyben, minden extra nélkül, és nem szeretnék szoftverfrissítésekkel bajlódni ha vmi nem működik, és azon gondolkodni hogy akkor elmegy-e a gari vagy nem. Az lenne a kérdésem, hogy mi a biztonságosabb, független készülék vagy szolgáltatótól, és milyen szoftver legyen benne ill. milyet nem javasoltok. Azt se bánnám, ha a kamerahangot is ki lehetne venni.
Még egy kérdés, ha w800-as hangot akarok, akkor elég olyan fülest venni, vagy a w800 SW-t is rá kellene tenni a 750-re (és akkor a gari is ugrik) ? Előre is kösz.

pén. júl. 14, 2006 15:49
platina tag

Hozzászólás 
szervizre szoruló cseretelefon :lol: :lol: na ez a kemény, nem a fa**om :lol: :lol:

pén. júl. 14, 2006 15:43
arany tag

Hozzászólás 
Van valami minimum szint, ami alatt nem kaphat az ember cseretelefont? Értem ezalatt, hogy egy K-D750 esetén kiszúrhatják a szemem esetleg egy 3310-essel is? Vagy ez szolgáltatófüggő?
Nekem is haldokilik a vodás kicsikém joy-a és most nem tudom, hogy nyaralás előtt beadjam-e, mert szeretnék majd sok-sok szép fotót készíteni, amire lehet, hogy a fentebb említett 3310 nem lenne alkalmas...

pén. júl. 14, 2006 15:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Utolért a d750 végzete. :)
Nem működik lefele a joystick. Szerencsére van még 10(!) nap garancia rajta.

Bevittem a t-mobile-hoz, erre vmi j220-at adtak volna cserébe vagy nokia-t. Szerintetek melyikre tudnám simán rátölteni a 405 db contact-omat?

(Most várok vmi normális cserekészülékre, régen a westelnél :lol: nem így lett volna)

Ma kaptam csere d750-et.

Ezen "már" az R1AA008 soft van (ezek szerint megcsinálták a brandelt telefonra).

Viszont vmiért, ha beleteszem a MemoryStick-et, elkezd villogni a teljes képernyő és nem csinál semmit, amíg ki nem veszem. Akkor viszont magától PIN kérés nélkül újraindul...

pén. júl. 14, 2006 14:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
wid2 írta:
Tudja valaki hogy a R1CA021 s szoftver mibe más mint pl a R1L002?
Kösz

Itt tudod megnézni, hogy miket javítottak az egyes verzióknál: http://forum.pappfer.hu/viewtopic.php?t=937

:wink:

pén. júl. 14, 2006 0:27
Moderátor

Hozzászólás 
Én az egyik nagy ugrásnál két dolgot vettem csak észre: az ébresztő beállításánál a kettőspont elé és mögé került szóköz, valamint kicsit megváltozott a célkereszt a fényképező modulnál. Semmi mást. (Pedig reménykedtem, hogy esetleg kikapcsolhatóvá válik a fényképezés idegesítően hangos csattogó hangja, de nem...)

csüt. júl. 13, 2006 9:17
Moderátor

Hozzászólás 
wid2 írta:
Kösz
Igen. Eltér 2 betűben és (helyérték szerint) 2 számban... :)

Nem nagyon szokták publikálni SE-ék, miket javítottak. Mivel az Általad leírt két FW között óriási idő telt el (mivel a két véglet jóformán), ezért egészen biztosan nagy a különbség, hiszen volt közöttük vagy 4-5 verzió.

csüt. júl. 13, 2006 9:12
Moderátor

Hozzászólás 
blueye írta:
Persze, hogy érdemes. Nem is a t-mobile javítja, hanem viszaküldik a SE-nak. Ezért legalább két hét a javítás.

Köszönöm a segítséget, természetesen ismerem az FMA-t, de én mostanában a MyPhone Explorer-t használom. Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a "legjobb" készülék, amit adtak volna 100 db nevet "tud" megjegyezni...

Akkor visszazavarom nekik (bár pannonos vagyok, gondolom ugyanaz). A cserekészülék meg gáz, ha csak ez van :( (Lehet, hogy én is így fogok járni.)

csüt. júl. 13, 2006 8:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Kösz

csüt. júl. 13, 2006 7:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Nekem is néha műxik a joy rendesen, néha lefelé nem akar. Érdemes visszavinnem garis javításra?

Amúgy a T68nál ugyanígy bexart a joy.

blueye: float's mobile agent, telefonkönyv, összes adat áttölt, majd kérj egy másik ericssont cserébe, és arra vissza. Nameg ha visszakapod a K750-et (D750), és eltűnt valami róla, egyszerűen vissza tudod rakni.

Persze, hogy érdemes. Nem is a t-mobile javítja, hanem viszaküldik a SE-nak. Ezért legalább két hét a javítás.

Köszönöm a segítséget, természetesen ismerem az FMA-t, de én mostanában a MyPhone Explorer-t használom. Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a "legjobb" készülék, amit adtak volna 100 db nevet "tud" megjegyezni...

csüt. júl. 13, 2006 6:13
Moderátor

Hozzászólás 
Nekem is néha műxik a joy rendesen, néha lefelé nem akar. Érdemes visszavinnem garis javításra?

Amúgy a T68nál ugyanígy bexart a joy.

blueye: float's mobile agent, telefonkönyv, összes adat áttölt, majd kérj egy másik ericssont cserébe, és arra vissza. Nameg ha visszakapod a K750-et (D750), és eltűnt valami róla, egyszerűen vissza tudod rakni.

szer. júl. 12, 2006 22:02
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 93  Következő