Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 18:59

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
A 8 napra reagáltam nem a 3g-re.

Guni

hétf. júl. 31, 2006 17:44
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
T68m írta:
2. 8 napon belül teljesíti != minimum nyolc napra lehet megrendelni.

ez azért nem teljesen tiszta, fõleg 3g tekintetében.

Pedig de. 21.-én megrendeltem a net50-et, majd miután a voda smtp szerverével nem tudtam levelet küldeni lemondtam, erre jött egy sms, hogy a szolgáltatást 28.-án deaktiválják, majd a nevezett napon ki is kapcsolták.

Guni

és hol látod a fentiek közötti összefüggést? :roll:

hétf. júl. 31, 2006 16:50
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Bungee írta:
Kicsit bonyolult...fogalmazzunk úgy, hogy még nincs a birtokomban a levél, de ma még hozzám fog kerülni. Te mikor rendelted neten? Én 19.-én.

Én már több mint egy hónapja rendeltem meg, bő két hete kaptam meg. Neked akkor biztos későbbi időpont lesz megadva...

hétf. júl. 31, 2006 16:20
arany tag

Hozzászólás 
Én pedig a Vodafone Bónuszt rendeltem meg július 18-án interneten, számhordozással a pannontól, de eddig meg semmi visszajelzést nem kaptam, sem telefonon, sem levélben.
Remélem, hogy aki időben megrendelte, annak teljesítik az igényét.

Üdv: L

hétf. júl. 31, 2006 15:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

ez azért nem teljesen tiszta, főleg 3g tekintetében.

Pedig de. 21.-én megrendeltem a net50-et, majd miután a voda smtp szerverével nem tudtam levelet küldeni lemondtam, erre jött egy sms, hogy a szolgáltatást 28.-án deaktiválják, majd a nevezett napon ki is kapcsolták.

Guni

hétf. júl. 31, 2006 15:40
arany tag

Hozzászólás 
Kicsit bonyolult...fogalmazzunk úgy, hogy még nincs a birtokomban a levél, de ma még hozzám fog kerülni. Te mikor rendelted neten? Én 19.-én.

hétf. júl. 31, 2006 14:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Bungee írta:
Vajh ha a Bónuszos levelet holnap (aug. 1.-én) megyek beváltani, akkor elzavarnak? Vagy most hogy meghosszabbították az akciót, aug. 20.-ig is érvényes? Vagy ez már csak a 200-300-as csomagokra vonatkozik? :roll:

Nincs rajta meddig lehet beváltani? Nekem rajta van, hogy aug. 4-ig lehet. (Mondjuk én a 200-800as csomagot kértem)

hétf. júl. 31, 2006 14:14
arany tag

Hozzászólás 
Vajh ha a Bónuszos levelet holnap (aug. 1.-én) megyek beváltani, akkor elzavarnak? Vagy most hogy meghosszabbították az akciót, aug. 20.-ig is érvényes? Vagy ez már csak a 200-300-as csomagokra vonatkozik? :roll:

hétf. júl. 31, 2006 13:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
a hívás díjak rovatban, ahol hívásirányokra van osztva a forgalom, milyen alap nettó percdíjak szerepelnek

Ott ez szerepel:

netto egységár:
31,68/21,12 illetve 21,12/10,56 ft.

vas. júl. 30, 2006 23:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Micuir írta:
T68m írta:
Micuir írta:
Vizsla írta:
VonBraun írta:
...Ehhez kapcsolódik, hogy sokan beírtuk, éveken át, hogyan lehet "jól" wapolni és netezni a vodával. Mivel õk olvassák ezeket, csak sosem hasznosítják azt itt elhangzottakt, kivéve ami nagyon káros nekik, és azt is csak baromi ritkán, hát erõt vettek magukon, és érvényesítették, hogy 8 napig használni kell a wapot, netet. Mi ezzel a gond? Nem ez van az ÁSZF-ben, amit õk alkalmaznak a gyakorlatban. Milliónyi kis eset van még, amiben eltérnek az ÁSZF-tõl.

A 8 nap sajnos benne van az ÁSZF-ben. A múlt héten néztem meg.

hol? mert én ugyan nem találom.

A 07.21.-tõl érvényes ÁSZF 48. oldalán, a 9.4.1.-es pontban áll a következõ: A GPRS szolgáltatások esetében a Szolgáltató az utólag fizetõ Elõfizetõ lemondási igényét annak
jelzése napjától számított 8 napon belül teljesíti.

1. milyen net minősül gprs net-nek? Én 3g-n használom.

ez azért nem teljesen tiszta, főleg 3g tekintetében.

vas. júl. 30, 2006 23:14
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
Én a részletes számla alapján számoltam vissza a beszélgetések díjából a percdíjat és úgy jöttek ki az értékek, amik egyeznek a Bónusz díjaival.
Te, én a dologba sehogy se keverném bele a részletes számlát. Azt kell megnézni, hogy a hívás díjak rovatban, ahol hívásirányokra van osztva a forgalom, milyen alap nettó percdíjak szerepelnek. És megnézném, hány %-os levonás van kedvezménynek, és hogy az járt-e a havi díjra, vagy sem.

vas. júl. 30, 2006 21:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én a részletes számla alapján számoltam vissza a beszélgetések díjából a percdíjat és úgy jöttek ki az értékek, amik egyeznek a Bónusz díjaival.

vas. júl. 30, 2006 21:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az általad említett összes tarifának ugyanazok a percdíjai a számlán. Csak mindenkinél más-más %-nyi kevezmény van levonva.

vas. júl. 30, 2006 17:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az lehetséges, hogy csakúgy átraktak bónusz csomagba? Most számolgattam a számlám egy másik csomag lehetőség miatt, és eddig úgy tudtam, hogy swyop-os vagyok, de a percdíjak fullra a bónusz percdíjai :) Vagy a swyop-ét is megváltoztatták, csak nem szóltak?

vas. júl. 30, 2006 16:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen, én is erről beszélek. És láttad már mi történik gyakorlatban?
És tudod, hogy különböztetik meg az UMTS-hálózatot használóktól?

vas. júl. 30, 2006 15:08
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Micuir írta:
Vizsla írta:
VonBraun írta:
...Ehhez kapcsolódik, hogy sokan beírtuk, éveken át, hogyan lehet "jól" wapolni és netezni a vodával. Mivel ők olvassák ezeket, csak sosem hasznosítják azt itt elhangzottakt, kivéve ami nagyon káros nekik, és azt is csak baromi ritkán, hát erőt vettek magukon, és érvényesítették, hogy 8 napig használni kell a wapot, netet. Mi ezzel a gond? Nem ez van az ÁSZF-ben, amit ők alkalmaznak a gyakorlatban. Milliónyi kis eset van még, amiben eltérnek az ÁSZF-től.

A 07.21.-től érvényes ÁSZF 48. oldalán, a 9.4.1.-es pontban áll a következő: A GPRS szolgáltatások esetében a Szolgáltató az utólag fizető Előfizető lemondási igényét annak
jelzése napjától számított 8 napon belül teljesíti.

vas. júl. 30, 2006 14:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Micuir írta:
Vizsla írta:
VonBraun írta:
...Ehhez kapcsolódik, hogy sokan beírtuk, éveken át, hogyan lehet "jól" wapolni és netezni a vodával. Mivel õk olvassák ezeket, csak sosem hasznosítják azt itt elhangzottakt, kivéve ami nagyon káros nekik, és azt is csak baromi ritkán, hát erõt vettek magukon, és érvényesítették, hogy 8 napig használni kell a wapot, netet. Mi ezzel a gond? Nem ez van az ÁSZF-ben, amit õk alkalmaznak a gyakorlatban. Milliónyi kis eset van még, amiben eltérnek az ÁSZF-tõl.

vas. júl. 30, 2006 14:09
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én meg tegnap.
Megnéztem a július 27-étől érvényeset, az egy évvel ezelőttit, meg a két évvel ezelőttit. A szöveg végig ugyanaz. A valóságot pedig nem fedik az abban foglaltak :wink: .

vas. júl. 30, 2006 13:31
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
VonBraun írta:
...Ehhez kapcsolódik, hogy sokan beírtuk, éveken át, hogyan lehet "jól" wapolni és netezni a vodával. Mivel ők olvassák ezeket, csak sosem hasznosítják azt itt elhangzottakt, kivéve ami nagyon káros nekik, és azt is csak baromi ritkán, hát erőt vettek magukon, és érvényesítették, hogy 8 napig használni kell a wapot, netet. Mi ezzel a gond? Nem ez van az ÁSZF-ben, amit ők alkalmaznak a gyakorlatban. Milliónyi kis eset van még, amiben eltérnek az ÁSZF-től.

vas. júl. 30, 2006 13:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
VonBraun írta:
...Biztosan ismert itt sokak előtt, hogy milyen precíz számlázást folytatott e cég az elmúlt évben, most mondd már, egy csörgésért levonják a percdíjat, nem a százhuszonX-edik semmiség a többi között?...
Leírtam már máshol, hogy hogyan vontak le két hónap wapot, és 0 hónapot vehettem belőle igénybe, mert a harmadik hónapot egy héten belül már nem volt kedvem kifizetni...
Több mint egy éve térítik visszafelé, de kösz, akkor nem kell inkább, se az aprópénz, se maga a szolgáltatás, több mindennel együtt...
130 forintos egyenlegnél nem lehet már sms-t küldeni. Nyilván ez is az én hibám, nem nézem el, ha öt sms áráért egyet sem lehet küldeni, az ingyenes info-vonalra sem...
Nézd, tisztában vagyok vele, hogy véded a szolgáltatódat, viszont rendesen érdekelne, hogy honnan tudod azt jobban, ami velem történt meg. Ha meg nem hiszed el, rágódj rajta. Felmerült egy téma, amihez hozzászóltam, te meg jössz, hogy nem, az nem lehet, mert veled még nem történt meg. Valószínűleg tudnék még ilyet ide írni, számolatlanul.
"a kötsssög voda" - írod. Ma még ott tartunk, meg néhány évig, évtizedig ott fogunk, hogy ők tartoznak nekem, nem fordítva. Mondd már, légyszíves, hogy mi lenne az a jogalap, aminek a meglétével a te beleegyezéseddel is lehetne ITT szapulni?

Akkor sorba:

Az elmúlt év és meglévő számlázási gondjai 98%-ban a postpaideseket érintette.

Egy linket kérnék, ahova leírtad. Jó az emlékezőkém, de nem ennyire.

A kivizsgálás 30 nap. Tartják magukat ehhez? Nem. Akkor talán szólni kéne. Nekik is, másnak is. A felügyelőszerv nem fog rájönni magától, ha neked gondjaid vannak vele.

130 Ft-nál az SMS-küldés elutasítása az ÁSZF megszegése, mert abban 128 szerepel. Az ingyenes SMS-küldés elutasítása pedig a számlázás rossz beállítása. Ez utóbbit még sosem oldották meg. Ehhez kapcsolódik, hogy sokan beírtuk, éveken át, hogyan lehet "jól" wapolni és netezni a vodával. Mivel ők olvassák ezeket, csak sosem hasznosítják azt itt elhangzottakt, kivéve ami nagyon káros nekik, és azt is csak baromi ritkán, hát erőt vettek magukon, és érvényesítették, hogy 8 napig használni kell a wapot, netet. Mi ezzel a gond? Nem ez van az ÁSZF-ben, amit ők alkalmaznak a gyakorlatban. Milliónyi kis eset van még, amiben eltérnek az ÁSZF-től.

Az utolsó részre meg nincs mit reagálnom. Ha tényleg olvasnád a fórum azon részet, ahova gyakran írok (általában nem a készülékekkel foglalkozó topicok), és nem csak egy-kettőt csemegézel ki, látnád, hogy a rólam kialakult képed téves.

VonBraun írta:
Nálad. Ezt hozzá kellett volna tenned. Ha mérnök vagy hálózatüzemeltető lennél a vodafonnál, gondolkodnék rajta, hogy talán van abban valami, amit mondasz, de csak mint sima voda-fan kösz, nem kérek a kioktatásodból.
Ismétlem magam:
Ha tényleg olvasnád a fórum azon részet, ahova gyakran írok (általában nem a készülékekkel foglalkozó topicok), és nem csak egy-kettőt csemegézel ki, látnád, hogy a rólam kialakult képed téves.

vas. júl. 30, 2006 10:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem csak a mail értesítő miatt van hangpostám.

pén. júl. 28, 2006 19:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Micuir írta:
mz írta:
Blake írta:
Odo írta:
A bónusz csomagról szeretnék részletesebb információt megtudni. Percdíjak? Feltételek stb.?

*** OFF ***

A végén még Vodás leszel? :lol:

*** ON ***

Engem is érdekelne... Meg, hogy milyen árban és feltételekkel van hozzá a GPRS WAP/NET?

Havibaj: 2400Ft
Ingyenduma opció: 360Ft/hó

Percdíjak a havidíj összegéig:
Hálón belül: 30/15
Hálón kívül: 45/30

A havidíj lebeszélése után:
Hálón belül: 21,60/10,80
Hálón kívül: 32,40/21,60

Másodperc alapú számlázás, 20 ingyen SMS, utána 21,60Ft/db.
WAP, net a publikus díjszabás szerint.
Bruttó árak.

Ma sikeresen kötöttem én is két Bónuszt, Vitamax migrációval, a meglévő előfizuk mellé. Gyorsan is ment, kauciót sem kértek, de be van jelölve a szerződésen a profi hangposta, konferenciabeszélgetés és a hívásletiltás. Ez vajon benne van az alap-havidíjban vagy fizetni kell érte?

Ingyenesek, a hangpostát kikapcsoltattam, a konferencia beszélgetés jó dolog, hívásletiltástl nem használom.

pén. júl. 28, 2006 18:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sztem ezek ingyenesek, legalább isa Byop/Swyop-nál a csomag tartozéka volt.

pén. júl. 28, 2006 18:29
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Blake írta:
Odo írta:
A bónusz csomagról szeretnék részletesebb információt megtudni. Percdíjak? Feltételek stb.?

*** OFF ***

A végén még Vodás leszel? :lol:

*** ON ***

Engem is érdekelne... Meg, hogy milyen árban és feltételekkel van hozzá a GPRS WAP/NET?

Havibaj: 2400Ft
Ingyenduma opció: 360Ft/hó

Percdíjak a havidíj összegéig:
Hálón belül: 30/15
Hálón kívül: 45/30

A havidíj lebeszélése után:
Hálón belül: 21,60/10,80
Hálón kívül: 32,40/21,60

Másodperc alapú számlázás, 20 ingyen SMS, utána 21,60Ft/db.
WAP, net a publikus díjszabás szerint.
Bruttó árak.

Ma sikeresen kötöttem én is két Bónuszt, Vitamax migrációval, a meglévő előfizuk mellé. Gyorsan is ment, kauciót sem kértek, de be van jelölve a szerződésen a profi hangposta, konferenciabeszélgetés és a hívásletiltás. Ez vajon benne van az alap-havidíjban vagy fizetni kell érte?

pén. júl. 28, 2006 17:04
írásjog megvonva

Hozzászólás 
VonBraun írta:
Legutóbb azt nehezményeztem, hogy 130 forintos egyenlegnél nem lehet már sms-t küldeni.

Ez azóta így van, mióta bejött a voda, 128 Ft-nál már nem engedi.

kedd júl. 25, 2006 8:00
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
csak annyit, hogy akkoriban, ezért tényleg nem vontak le zsét, elfekvő kártyáimon hetente így kérdeztem le (megcsörgettem egy másik számom) az egyenleget, stimmeltek.

az összes többi, hogy kötsög a voda, rengeteg (számlázási, ügyviteli) hibával, az megállja a helyét.

most az emeltdíjasokon lopnak (végülis vörösök, nem?), nem küldik el az emeltdíjas szolgáltatóhoz, a lét levonják, válaszsms-t se küldenek.

kedd júl. 25, 2006 0:12
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
És előtte bizonyára megnézted mennyi volt az egyenleged, majd leellenőrizted a csörgés után, majd az sms kézhezvétele után is...

Mert Én igen! Két éven át, és időként, ha feltötöltöm az egyik prepaidemet, ott is nyomonköveteke mindent. Nincsenek ellopott lóvék, a aradékösszegeket leszámítva.

És egyszer nem volt még arra példa, hogy csörgetésért levonjanak.

De tudom, az Téged nem fog édekelni, benned majd az marad meg, hogy igen, a kötsssög voda a csörgetésért is levon.

Képzeld, hogy hetente a 1288 felhívásával tudtam meg, mennyi az egyenlegem. Tudod mi ez? Az Invitel ingyenes zöld száma. Vodáról hívva is ingyenes. De miután létrejött a kapcsolás, letettem, kiküldték a heti smst.

Imádom az ilyen "szapuljuk, de jogalapunk nincs rá"-stílusú hozzászólásokat...

Nagyon igazad van, csak az a baj vele, hogy ez velem történt, nem veled. Igen, képzeld el, hogy éppen figyeltem az egyenlegemet, mert valami ilyesmire gondoltam, ami be is következett. Van olyan tétel a levesben, amit az ügyfélszolgálat is elismert, de akár Mari néni is elismerhette volna ezen az alapon. Biztosan ismert itt sokak előtt, hogy milyen precíz számlázást folytatott e cég az elmúlt évben, most mondd már, egy csörgésért levonják a percdíjat, nem a százhuszonX-edik semmiség a többi között? Leírtam már máshol, hogy hogyan vontak le két hónap wapot, és 0 hónapot vehettem belőle igénybe, mert a harmadik hónapot egy héten belül már nem volt kedvem kifizetni. Több mint egy éve térítik visszafelé, de kösz, akkor nem kell inkább, se az aprópénz, se maga a szolgáltatás, több mindennel együtt. Legutóbb azt nehezményeztem, hogy 130 forintos egyenlegnél nem lehet már sms-t küldeni. Nyilván ez is az én hibám, nem nézem el, ha öt sms áráért egyet sem lehet küldeni, az ingyenes info-vonalra sem. És mi lehet még?
Nézd, tisztában vagyok vele, hogy véded a szolgáltatódat, viszont rendesen érdekelne, hogy honnan tudod azt jobban, ami velem történt meg. Ha meg nem hiszed el, rágódj rajta. Felmerült egy téma, amihez hozzászóltam, te meg jössz, hogy nem, az nem lehet, mert veled még nem történt meg. Valószínűleg tudnék még ilyet ide írni, számolatlanul.
Idézet:
a kötsssög voda
- írod. Ma még ott tartunk, meg néhány évig, évtizedig ott fogunk, hogy ők tartoznak nekem, nem fordítva. Mondd már, légyszíves, hogy mi lenne az a jogalap, aminek a meglétével a te beleegyezéseddel is lehetne ITT szapulni?

Idézet:
Nálad. Ezt hozzá kellett volna tenned. Ha mérnök vagy hálózatüzemeltető lennél a vodafonnál, gondolkodnék rajta, hogy talán van abban valami, amit mondasz, de csak mint sima voda-fan kösz, nem kérek a kioktatásodból.

hétf. júl. 24, 2006 15:49
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Sima csengetésért nem vontak le lóvét. Annyit változott a helyzet a korábbiakhoz képest, hogy ma, ha felhívsz egy normál 20/30/70-es számot, akkor (1-2 ingyenes speckó vodás számon kívül) nem fogod megkapni a heti egyenleg értesítő SMS-t, míg anno bármilyen számot csörgettél meg, küldték. Szerintem is sánít a storyd...

hétf. júl. 24, 2006 12:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
És előtte bizonyára megnézted mennyi volt az egyenleged, majd leellenőrizted a csörgés után, majd az sms kézhezvétele után is...

Mert Én igen! Két éven át, és időként, ha feltötöltöm az egyik prepaidemet, ott is nyomonköveteke mindent. Nincsenek ellopott lóvék, a aradékösszegeket leszámítva.

De tudom, az Téged nem fog édekelni, benned majd az marad meg, hogy igen, a kötsssög voda a csörgetésért is levon.

Képzeld, hogy hetente a 1288 felhívásával tudtam meg, mennyi az egyenlegem. Tudod mi ez? Az Invitel ingyenes zöld száma. Vodáról hívva is ingyenes. De miután létrejött a kapcsolás, letettem, kiküldték a heti smst.

Imádom az ilyen "szapuljuk, de jogalapunk nincs rá"-stílusú hozzászólásokat...

hétf. júl. 24, 2006 12:03
arany tag

Hozzászólás 
ronaldinhogaucho írta:
pampika írta:
Hát, ez mondjuk érdekes, mert ha nem veszi fel a hívott, akkor az nem szokott pénzbe kerülni :? Nem reklamáltad meg a dolgot?

Nem reklamáltam meg, mert csak néhányszor fordult elő és természetesen bizonyítékom nem volt, csak sejtésem, hogy érdekes módon mindig akkor (is) jött egyenlegközlő sms, amikor egy telefon kicsöngetése után letettem. Annyira jó volt a Vitamax City tarifa, hogy nem találtam érdemesnek reklamálni.

Nekem ez rendszeres volt, gondolkodtam is rajta, akkor ez a kicsengés most mennyibe került. Konkrét választ is kaptam rá: az előző egyenlegemhez képest éppen egy egységgel kevesebb volt az akkori, miközben egy hivást sem indítottam a kicsengetésesen kívül. Ez a sokadik volt már, hogy olyanért vettek le tőlem pénzt, amiért semmit nem kaptam, aztán egyszer csak 0-ra redukáltam ennek a fajta idegeskedésnek a kiindulási pontját, magyarul minden kapcsolatomat megszüntettem a céggel, és ez így van jól.

hétf. júl. 24, 2006 11:29
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Hát, ez mondjuk érdekes, mert ha nem veszi fel a hívott, akkor az nem szokott pénzbe kerülni :? Nem reklamáltad meg a dolgot?

Nem reklamáltam meg, mert csak néhányszor fordult elő és természetesen bizonyítékom nem volt, csak sejtésem, hogy érdekes módon mindig akkor (is) jött egyenlegközlő sms, amikor egy telefon kicsöngetése után letettem. Annyira jó volt a Vitamax City tarifa, hogy nem találtam érdemesnek reklamálni.

hétf. júl. 24, 2006 9:36
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 24, 2006 9:31
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Nem kéne összehasonlítani 1:1-ben egy másodperc és egy félperc alapú csomagot, mivel igazságtalan. Pont annak jó ez a mézesmadzag, aki csak odáig lát, hogy mennyi a percdíj ;)
Ki, milyen csomaghoz tud hozzájutni, azt használja. Ha tudsz jobbat, válts nyugodtan. Ha ebben tudsz másnak is segíteni, örülünk neki :)

Én bizony csak odáig látok, hogy mennyi a percdíj :lol:
OK, egyetértünk, azért is írtam ide ezt a csomagot, hogy hátha valakit érdekelhet. A Nagycsaládosok Országos Egyesületének bárki tagja lehet egyébként (www.noe.hu), tagsági 4500 ft/év. És ha van ismerősöd ugyanilyen kedvezményes csomaggal, vele is is ingyen fogsz beszélni :D
Egyébként annak idején (kb. 4-5 éve)még évekig használtam Vitamax City-t és megfigyeltem, hogy valakit hívtam is kicsörgött, de nem vette fel és leraktam a telefont, azonnal jött az sms az új egyenlegemről, azaz erősen gyanús volt, hogy már a kicsörgetésért vonta az egyenlegemet a Voda. Ez nem volt túl rokonszenves nekem :(
Gondolom, most már azért nem ez a helyzet

hétf. júl. 24, 2006 9:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem kéne összehasonlítani 1:1-ben egy másodperc és egy félperc alapú csomagot, mivel igazságtalan. Pont annak jó ez a mézesmadzag, aki csak odáig lát, hogy mennyi a percdíj ;)
Ki, milyen csomaghoz tud hozzájutni, azt használja. Ha tudsz jobbat, válts nyugodtan. Ha ebben tudsz másnak is segíteni, örülünk neki :)

hétf. júl. 24, 2006 9:11
ezüst tag

Hozzászólás 
TPinter írta:
k_chris írta:
hát... kb ugyanannyit tud. a bonusz 10sec alapú ha jól tudom.

"A számlázási egység másodperc alapú."

A "nagycsaládos" csomag 30 mp alapú, a bónusz pedig 1 mp alapú. Viszont a tarifáit nem raknám egy kalap alá: a "nagycsaládos" hk: 30/15, a bónuszos 45/30 (ez így 50-100 %-kla több), hb a "nagycsaládos" csúcsidőben is 15, a bónuszos meg olyankor 30. Szép-szép a mp alapúság, de azért ez nagy különbség. Ha 1 percnél ált. többet beszélsz, akkor már jobb a "nagycsaládos". Ez a bónuszos mp alapú számlázás jó mézesmadzag, de a 45/30 (ráadásul este 8-ig 45) azért elég horribilis...

hétf. júl. 24, 2006 8:44
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Nem teljesen értem még mindig a problémád lényegét.
Ha nem találsz valaki ismerőst a közeledben, aki meg tudja mondani, van-e térerő a környékeden, vagy nincs, akkor fogod magad, veszel egy 990 Ft-os SIM-et, amiből még 500-at le is tudsz beszélni, 500 Ft-ból bőven ki lehet próbálni, működik-e rendesen, és ha igen, akkor aláírhatsz 2 évet, ha nem, akkor nem, ennyi.
Minek ezt túlbonyolítani? Mint írtam tudtommal a másik 2 szolgáltató sem nyújt ilyen lehetőséget, még 3 hónap múltán sem, nem hogy 3 hónapon belül... :wink:

Szerinted sima kartyat akartam, vagy bonusz elofizut? :)

vas. júl. 23, 2006 23:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
TPinter írta:
Es azert az is benn van, hogy nem nem tudom, hogy akarok-e hanem Voda picit nem igazan oke... Pl ahol azt jelti, hogy belteri levedettseg van aztan kulteren a terero ugral mint akinek a segget bokkodik... Jellegszetesen egy perc alatt pl 6310i es 6230on a 7 kis tererot jelzo palcika olyan mint viharbana fuszalak... Lehet nem veletlen gondolkozom, hogy egyebol ala irjak-e ket evet?

Nem teljesen értem még mindig a problémád lényegét.
Ha nem találsz valaki ismerőst a közeledben, aki meg tudja mondani, van-e térerő a környékeden, vagy nincs, akkor fogod magad, veszel egy 990 Ft-os SIM-et, amiből még 500-at le is tudsz beszélni, 500 Ft-ból bőven ki lehet próbálni, működik-e rendesen, és ha igen, akkor aláírhatsz 2 évet, ha nem, akkor nem, ennyi.
Minek ezt túlbonyolítani? Mint írtam tudtommal a másik 2 szolgáltató sem nyújt ilyen lehetőséget, még 3 hónap múltán sem, nem hogy 3 hónapon belül... :wink:

vas. júl. 23, 2006 23:26
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:

"A számlázási egység másodperc alapú."

vas. júl. 23, 2006 22:50
platina tag

Hozzászólás 
ronaldinhogaucho írta:
Én most ezen gondolkodom: Vodafone NOE (Nagycsaládodok Országos Egyesülete) flotta csomag:
havidíj 2160 lebeszélhető + 480 zárt csoport díj(''0'' ft-os opció a flottán belül) Vodára mindig 15 Ft, nem Vodára 30/15, 20 ingyen sms, 25 ft/sms, 30mp alapú számlázás.
Ez jobbnak tűnik, mint a bónusz csomag.

vas. júl. 23, 2006 21:48
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
És azért van is benne valami, ha vásárláskor nem tudod, hogy venni akarsz telót is, akkor várjál szépen 3 hónapot... :wink:

Es azert az is benn van, hogy nem nem tudom, hogy akarok-e hanem Voda picit nem igazan oke... Pl ahol azt jelti, hogy belteri levedettseg van aztan kulteren a terero ugral mint akinek a segget bokkodik... Jellegszetesen egy perc alatt pl 6310i es 6230on a 7 kis tererot jelzo palcika olyan mint viharbana fuszalak... Lehet nem veletlen gondolkozom, hogy egyebol ala irjak-e ket evet?

vas. júl. 23, 2006 20:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
TPinter írta:
Ti mit tudtok arrol hogy ha uj elofizut kot valaki tenyleg van olyan, hogy 3 honapon belul csak akkor lehet keszuleket venni, ha az ember kifizet 15ezer? Vagy ez valami teves informacio?

Nem téves, ez így igaz.
És azért van is benne valami, ha vásárláskor nem tudod, hogy venni akarsz telót is, akkor várjál szépen 3 hónapot... :wink:

Ha jól tudom, más szolgáltatóknál 1-2 év van, és nem 3 hónap 8bár lehet már régi az infóm a másik 2 szolgáltatóról)

vas. júl. 23, 2006 18:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Nem lehet már igényelni?
Mondjuk, aki akart és akit érdekel az, hogy milyen lehetőségek vannak, az tudott szerezni magának. Aki meg nem, az így járt.
Azért ez a -30%-os Vodafone 200-800 még mindig jó.

vas. júl. 23, 2006 6:15
arany tag

Hozzászólás 
Ti mit tudtok arrol hogy ha uj elofizut kot valaki tenyleg van olyan, hogy 3 honapon belul csak akkor lehet keszuleket venni, ha az ember kifizet 15ezer? Vagy ez valami teves informacio?
Mellesleg eszre vettetek, hogy mar nem lehet Bonuszt igenyelni? (Szerencse idoben meglattam en is :))

vas. júl. 23, 2006 0:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Én most ezen gondolkodom: Vodafone NOE (Nagycsaládodok Országos Egyesülete) flotta csomag:
havidíj 2160 lebeszélhető + 480 zárt csoport díj(''0'' ft-os opció a flottán belül) Vodára mindig 15 Ft, nem Vodára 30/15, 20 ingyen sms, 25 ft/sms, 30mp alapú számlázás.
Ez jobbnak tűnik, mint a bónusz csomag.

pén. júl. 21, 2006 12:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Üdv!

Az MSZP-és flotta perdíjait valaki tudja?Ha megvan valakinek az írja már le.Mert sajna nem találom. :(

tipp
Kód:
Keresés kulcsszó által: mszp
Fórum: mobil
Találatok megjelenítése: Hozzászólások
Régebbi keresés: Csak szövegben keresse

:potyog: :wink:

pén. júl. 21, 2006 7:35
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Az MSZP-és flotta perdíjait valaki tudja?Ha megvan valakinek az írja már le.Mert sajna nem találom. :(

csüt. júl. 20, 2006 19:43
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
dontcry írta:
A Bónusznál miért is lenne az jó? :shock:
Nem beszélnéd le? :?:
Akkor minek a bónusz...

Hmm, ebben lehet valami, én úgy gondoltam, hogy a lebeszélhetőség maradna. Pl amikor volt a voda50 akció, akkor is fele havidíjat fizettél, de az egészet ledumálhattad.

Guni

Aha...
Érdekes felvetés!
De az perc , ez meg ft lebeszélhetőség.
Szvsz nem kivitelezhető, de ki tudja?
Az AMDOCSKA bármire képes lehet, és bármire nem... :D

csüt. júl. 20, 2006 9:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
dontcry írta:
A Bónusznál miért is lenne az jó? :shock:
Nem beszélnéd le? :?:
Akkor minek a bónusz...

Hmm, ebben lehet valami, én úgy gondoltam, hogy a lebeszélhetőség maradna. Pl amikor volt a voda50 akció, akkor is fele havidíjat fizettél, de az egészet ledumálhattad.

Guni

csüt. júl. 20, 2006 5:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hosszabbítás - tarifától, ügyféltípustól függetlenül - csak márkaboltban lehetséges!

szer. júl. 19, 2006 19:59
arany tag

Hozzászólás 
dontcry írta:
Lényeges kérdés, a 2 év hosszabbításánál lehet viszonteladónál vásárolni ha nem publikus a csomag? Ez most hogy néz ki, amikor pannonos voltam, vagyis jó pár évvel ezelőtt, a sima csomaggal is csak márkaboltban lehetett...

Szerintem csak márkaboltban. Nekem a hűség nélküli előfizetésemhez is, ami ráadásul sima SELECT volt, csak márkaboltban lehetett készüléket vásárolni 2 év válalásával.

Üdv.: Lacza

szer. júl. 19, 2006 12:13
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 93  Következő