Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 8:28

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Na megtörtént a tarifacsomag-váltásom. Most már csak annyi a teendőm, hogy lemondjam a Bónuszom. Valamelyik topicban nemrég mondta valaki, hogy a vitamaxát faxon mondta le. Ezzel kapcsolatban az alábbi kérdések merültek föl bennem:
A SIM-et nem kellett leadni? Vagy ez Vitamaxokra nem vonatkozik? Az ÁSZF-ben az előfizetői szerződés felmondása esetén az szerepel, hogy a Vodának vissza kell adni a kártyát.
Amennyiben le lehet mondani személyes jelenlét nélkül az előfizut, akkor a kedves szolgáltató ennek paramétereit miért nem helyezi ki valahova a honlapján (faxszám, sablon szöveg stb....)?
Ja és még egy: ha személyesen szeretném elintézni a dolgot, akkor egy írásos meghatalmazással le tudom mondani a nem az én nevemen lévő előfizetést? Gondolom kell ügyfélbiztonsági kód, szerződés...?
Nagyon köszi a segítséget!

vas. aug. 20, 2006 16:23
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Micuir írta:
Ez azt jelenti, hogy a most kötött Bónuszom mellé átvihetem a már meglévő (és feltételezem, lejárt hűségű) előfizetésemet, amely nem Bónusz tarifájú?
S azt meg lehet tenni, hogy az én nevemen, de más ügyfélszámon lévő Duettet a Bónuszaimhoz csatolják?
Igen, a meglévő átváltható erre, de maximum 5 db Bónuszod lehet. Egyébként ha hosszabbítasz, általában felajánlják.
A Duettedet a Bónuszod ügyfélszámára teszik.

A módosítást kérheted a 1270-en keresztül is, nem kell üzletbe menni. Csak akkor ügyelj majd arra, hogy a jelenleg Duettes előfizud számlazárása a mostani Bónuszodéval fog megegyezni, mivel azzal kerül egy ügyfélszám alá. Ha nem tetszik, 6-a, 13-a, 19-e és 25-e közül választhatsz zárási napot, ciklusonként egyszer. A jelenlegi ciklus végigmegy, és a követező fog lezáródni az új napon (tört havi lesz).

vas. aug. 20, 2006 15:38
arany tag

Hozzászólás 
Bungee írta:
Szevasztok!
Ma kötöttem én is egy új Bbónusz előfizut. Be is rakattam alá a Selectemet. A pali azt mondta, hogy még ott, abban a pillanatban átállította a Selectet Bónuszra. Korábban itt azt olvastam, hogy egy-két napba is beletelik, míg a váltás megtörténik. Kérdesem a következő: lehetséges-e ez? Kapok értesítést, hogy átrakták a tarifacsomagomat? Vagy ha nem, akkor honnan tudakolhatom meg (még a köv. havi számla előtt...)?
Köszi :)

Ez azt jelenti, hogy a most kötött Bónuszom mellé átvihetem a már meglévő (és feltételezem, lejárt hűségű) előfizetésemet, amely nem Bónusz tarifájú?
S azt meg lehet tenni, hogy az én nevemen, de más ügyfélszámon lévő Duettet a Bónuszaimhoz csatolják?

vas. aug. 20, 2006 15:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Na most akkor az egy éve meglévő még hűség nélküli bónuszomra kaphatok listaár alatt valami telefont?

Guni

Szerintem felejtős.

vas. aug. 20, 2006 15:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na most akkor az egy éve meglévő még hűség nélküli bónuszomra kaphatok listaár alatt valami telefont?

Guni

vas. aug. 20, 2006 15:14
arany tag

Hozzászólás 
Bungee írta:
Szevasztok!
Ma kötöttem én is egy új Bbónusz előfizut. Be is rakattam alá a Selectemet. A pali azt mondta, hogy még ott, abban a pillanatban átállította a Selectet Bónuszra. Korábban itt azt olvastam, hogy egy-két napba is beletelik, míg a váltás megtörténik. Kérdesem a következő: lehetséges-e ez? Kapok értesítést, hogy átrakták a tarifacsomagomat? Vagy ha nem, akkor honnan tudakolhatom meg (még a köv. havi számla előtt...)?
Én hívogattam a 1270-et, és ott megmondták, hogy milyen tarifában vagyok... És én is kaptam róla SMS-t...

pén. aug. 18, 2006 20:43
arany tag

Hozzászólás 
Bungee írta:
Szevasztok!

Én kaptam sms-t a csomagváltásról.

pén. aug. 18, 2006 19:49
arany tag

Hozzászólás 
Szevasztok!

pén. aug. 18, 2006 19:05
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ha Bonuszt nem is lehet mar kotni,a -30%-os Vodafone 200-800 szerintem meg korrekt ajanlat. Igaz,hogy a percek egy resze elveszik,de meg igy se rossz.

pén. aug. 18, 2006 15:49
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
petne írta:
Most lehet valamilyen promócióban bónusz csomagra előfizetni?

Amennyire tudom, már csak az ügyfélmegtartó csoport köthet Bonuszt...

En is erre celoztam, hogy mar csak nagyon kiveteles esetekben... Amennyire en tudom mar ok sem mindenkinek adjak...
Az egy lehetoseg mar csak az OTP-Vodafone kozos akcio, de ugye az meg... Hat nem tudom, nem biztos, hogy olyan jo buli...

pén. aug. 18, 2006 15:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
petne írta:

Amennyire tudom, már csak az ügyfélmegtartó csoport köthet Bonuszt...

pén. aug. 18, 2006 13:32
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Találtam egy hasonlót, de pontosan nem ugyanaz, mivel a percdíjak is drágábbak.
A Vodafone Hitelkártyával igényelhető csomag...

A jelenlegi online-os regisztráció 20-ig tart, kíváncsi leszek, hogy mi lesz a folytatás, vagy egyáltalán lesz-e.

pén. aug. 18, 2006 12:36
írásjog megvonva

Hozzászólás 
TPinter írta:
Lehet tobben kaptunk az alkalmon, mint gondoltak volna? :)

Nincs kizárva. A legutóbbi promóció kapcsán már bárki szerezhetett, aki akart és ráklikkelt a bannerre, illetve elküldte az igényét.

pén. aug. 18, 2006 12:25
arany tag

Hozzászólás 
petne írta:

Amennyire en tudom jelenleg nem lehet. Atmenetileg ugy tudom fefuggesztettek a Bonusz ertekesitest...

Lehet tobben kaptunk az alkalmon, mint gondoltak volna? :)

pén. aug. 18, 2006 10:59
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Szerintem nem, de ha mégis, akkor elég jól titkolják.

pén. aug. 18, 2006 7:32
arany tag

Hozzászólás 

csüt. aug. 17, 2006 19:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
...továbbá látják az üzletek készleteit...

Ja, ez meg hülyeség, pont a héten hívtak fel pestről, hogy látják, a boltomban még van 3 db GX25, ugyan már küldjek el nekik kettőt belőle. :)
Na most legalább 1 éve nem volt GX25 a boltban, egyszerre 3 meg aztán pláne, tehát csak azt hiszik, hogy látják a készletemet, szerintük van kb 500 telefon a boltban, ténylegesen meg max 150...

szomb. aug. 12, 2006 15:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az más kérdés... :D

szomb. aug. 12, 2006 15:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A helyi üzletben például van még X480 és C1100, és kapható.

:)
Akkor ott elég ügyesek dolgoznak... :)

szomb. aug. 12, 2006 15:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Philips 160-am az akció előtt folyamatosan volt, ált 5 db egyszerre, ez a készlet kb 18-áig tartott ki :) , utána tényleg nem lehetett rendelni, tehát az akció kezdetekor volt, utána elfogyott, ezért szvsz még márkaboltot sem büntethetnének meg.
Mivel nem rendelhető, és minimális készlet van az üzletekben, továbbá látják az üzletek készleteit, ezért ha elfogyott, akkor fogom, és kiszedem az árlistáról. A helyi üzletben például van még X480 és C1100, és kapható. Holott nincs az árlistán. A Philips meg rajta van. De nem kapható. A kettő közül melyik a rosszabb?
Trabi TM írta:
Ha láttad a 15-e előtti árlistát, akkor ezek a készülékek a kifutó listán voltak (legalábbis a 25-ből kb 20), és ezt a GVH is látja, vagy ha nem, mert rossz a szeme, akkor megmutatom neki... :P
15-e előtt még a kifutón volt. 15-étől már nem. Ami azt jelenti, hogy újra elérhetővé vált=>lenie kell az üzletekben. Vagyis nem az olvasás, hanem a gondolkodás a kérdéses és nem a GVH, hanem a marketingesek részéről.

szomb. aug. 12, 2006 14:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Például a Philips az még akor is ritka termék volt, mielőtt a voda levitte az árát. Nem kell Nokia 9300-nak lennie ahhoz, hogy p.csán rúgják. Megteszi azt a Philips 160 is.

Philips 160-am az akció előtt folyamatosan volt, ált 5 db egyszerre, ez a készlet kb 18-áig tartott ki :) , utána tényleg nem lehetett rendelni, tehát az akció kezdetekor volt, utána elfogyott, ezért szvsz még márkaboltot sem büntethetnének meg.

Vizsla írta:
Joc-nak is a figyelmébe ajánlom: arról, hogy ezek kifutó termékek, csak Trabi révén tudunk, egyszerű ember azt nem látja az árlistán, hisz nem a kifutó termékek akciós árlistájában szerepelnek.

Ha láttad a 15-e előtti árlistát, akkor ezek a készülékek a kifutó listán voltak (legalábbis a 25-ből kb 20), és ezt a GVH is látja, vagy ha nem, mert rossz a szeme, akkor megmutatom neki... :P

szomb. aug. 12, 2006 13:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Vizsla írta:
A TESCO is jelzi, hogy a készlet erejéig, meg hogy nyomtatási hibáért nem vállalunk felelősséget bla-bla. Készlet pl. a Philipsből már a beakciózás előtt sem igen volt.

Az eladóval jóban vagyok, így nem rejtegetett előlem semmit... Végig mentem az árlistán.

Ezzel együtt sem hinném, hogy kötelező lennie egy kifutó telefonak minden boltban, csak azért, mert akciós.
Egész más kérdés, az új telók, abban igazad van, hogy úgy kellene működnie, hogy leszállítják a boltokba, és amikor már van, akkor kiadni az új akciót, de ez nem az, ez az akció direkt azért van, hogy ahol van beragadt készleten régi teló, ott ezt elsózzák...

Gondolom a GVH nem igazán tudja rábeszélni a francia Sagem gyárat, hogy gyártson már le gyorsan néhány ezer V56-ost, hogy jusson minden boltba, mert már nem gyártják 1 éve. :wink:
Kifutó? Miért lenne az :shock: :?: Nem abban az akciós árlistában szerepel. Jah, hogy már hónapok óta nem rendelhető? Arról a vásárló nem tudhat, csak az eladó.
A fogyasztót sehol sem tájékoztatják arról, hogy elnézést, de csak a beragadt készletet szeretnénk kifuttatni, így ne reménykedjen, hogy kaphat ezekből.
Jön tehát a költői kérdés: minek van kitalálva a kifutó árlista?

A GVH-s dolgot nem érted.

Íme az idézet:

GVH írta:
3. a 2005. november 30-tól december 24-ig érvényes reklámújságban ("Műszaki katalógusban") meghirdetett "Bosch HSF44K32NO" gáztűzhely a közzétett tájékoztatással ellentétben az akció első napjaiban nem volt a fogyasztók számára elérhető a Tesco valamennyi áruházában.
4. a 2005. december 14-től 24-ig érvényes reklámújságban meghirdetett "Sony S60" digitális fényképezőgép a közzétett tájékoztatással ellentétben az akció első napjaiban nem volt a fogyasztók számára elérhető a Tesco valamennyi áruházában.
Nem a Boscht és a Sonyt büntette meg 100 millióra, mert nem volt ott az akció első napjaiban a termék, hanem a forgalmazót.
És mindegy, hogy ki van írva, hogy csak a készlet erejéig.
Például a Philips az még akor is ritka termék volt, mielőtt a voda levitte az árát. Nem kell Nokia 9300-nak lennie ahhoz, hogy p.csán rúgják. Megteszi azt a Philips 160 is.

Joc-nak is a figyelmébe ajánlom: arról, hogy ezek kifutó termékek, csak Trabi révén tudunk, egyszerű ember azt nem látja az árlistán, hisz nem a kifutó termékek akciós árlistájában szerepelnek.

szomb. aug. 12, 2006 11:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
grafikus írta:
Lehet hogy butaságot kérdezek, de lehet bónuszhoz 30 sms-t rendelni 375-ért?
Nem. De próbáld ki: küldd el az "sms30"-at a 1270-re.

szomb. aug. 12, 2006 11:14
platina tag

Hozzászólás 
Lehet hogy butaságot kérdezek, de lehet bónuszhoz 30 sms-t rendelni 375-ért?

pén. aug. 11, 2006 22:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
lopici írta:
Üdvözlök mindenkit!

Bónuszról szeretnék váltani Vodafone 300 "30 % kedvezmény" tarifacsomagra, telefonszámom megtartásával! Regisztráció megtörtént. Mi lenne a járható út? Félek, hogy egy számhordozás oda-vissza pl. a Pannonhoz nem férne bele az akciós időbe. Ha Bónuszról váltok Vitamaxra, hány nap múlva köthetek újból előfizetést a Vodafone-nál?

lopici

Én anno egy voda 200/vitamax/byop migrát csináltam meg. Ha nincs hűség a Bónuszodon, akkor váltasz vitamaxra. Ennek van vmi határideje, hogy megtörténjen (48 óra? nem tudom, nézz utána a honlapon, ászf-ben, 1270-től kérdezd meg). Amint aktív a vitamax, visszamész és megkötöd az új előfizudat.

pén. aug. 11, 2006 19:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdvözlök mindenkit!

Bónuszról szeretnék váltani Vodafone 300 "30 % kedvezmény" tarifacsomagra, telefonszámom megtartásával! Regisztráció megtörtént. Mi lenne a járható út? Félek, hogy egy számhordozás oda-vissza pl. a Pannonhoz nem férne bele az akciós időbe. Ha Bónuszról váltok Vitamaxra, hány nap múlva köthetek újból előfizetést a Vodafone-nál?

lopici

pén. aug. 11, 2006 17:43
ezüst tag

Hozzászólás 
teszt

pén. aug. 11, 2006 17:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Vizsla írta:
A TESCO is jelzi, hogy a készlet erejéig, meg hogy nyomtatási hibáért nem vállalunk felelősséget bla-bla. Készlet pl. a Philipsből már a beakciózás előtt sem igen volt.

Az eladóval jóban vagyok, így nem rejtegetett előlem semmit... Végig mentem az árlistán.

Ezzel együtt sem hinném, hogy kötelező lennie egy kifutó telefonak minden boltban, csak azért, mert akciós.
Egész más kérdés, az új telók, abban igazad van, hogy úgy kellene működnie, hogy leszállítják a boltokba, és amikor már van, akkor kiadni az új akciót, de ez nem az, ez az akció direkt azért van, hogy ahol van beragadt készleten régi teló, ott ezt elsózzák...

Gondolom a GVH nem igazán tudja rábeszélni a francia Sagem gyárat, hogy gyártson már le gyorsan néhány ezer V56-ost, hogy jusson minden boltba, mert már nem gyártják 1 éve. :wink:
Azt hiszem alapvetően igazad van, és ha az akciós hirdetményben jelzik is hogy a készülékválaszték üzletenként eltérő lehet, akkor rendben is van, nincs vele baj.
A TESCO meg a többi nyilván azért kapta a büntit, mert ha ezt nem jelzik, akkor az megtévesztés hogy meghirdeted, de nincs is belőle.
Teljesen más káposzta amikor azért akciózol egy kifutó árut (akár telefont) hogy fogyjon el belőle a meglevő készleted, akkor ezt jelzed a hirdetményben és kész.
A TESCO és többi lánc akcióik nem a kifuttatásról szólnak, és ha nem jelzik hogy az egyes áruházakban eltérő lehet, akkor megtévesztő.
Megjegyzem az áruházláncok szoktak úgy is akciózni, hogy egyes kiadványok csak konkrét áruházra vonatkoznak (ez valahol rá is szokott lenni írva vagy legelöl vagy leghátul).

Szerk: betűhibákat javítottam.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára joc_ pén. aug. 11, 2006 17:46-kor.

pén. aug. 11, 2006 15:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:

pén. aug. 11, 2006 12:51
a fórum lelke

Hozzászólás 

pén. aug. 11, 2006 6:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Én a helyi üzletre 25-ből 13-at számoltam, ami megvan.

Ja, és az kimaradt, az, hogy mennyit számoltál semmit nem jelent, mert a 15-ből nálam is csak 8 van kb kitéve, ugye sejted miért. :wink:
De ez nem azt jelenti, hogy nincs, csak nem mindenkinek van... :P

pén. aug. 11, 2006 0:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
Valaki beírná milyen telók vannak? Nem nagyon van kedvem megadni nekik a számom... Bár gondolom régi bónuszosokra, akik még nem írtak alá ez úgysem vonatkozik.

Guni

Hát szvsz minden üzletben más, most hiába is írnám be ide, hogy nálam mi van, ahova mész, biztosan nem ezek lesznek...

pén. aug. 11, 2006 0:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Asszem sokszor kell még emlékeztetnem Téged erre a határozatra :D.

Csak a miheztartás végett 2 szót emelnék ki az árlistából: "készlet erejéig" :!: :wink:
Emellett, ha valaminek leviszik az árát, hogy ahol még van készleten ott is el tudják adni, az nem azt jelenti, hogy minden boltot el fognak látni ilyen kifutó telókkal (szerencsére), amire a következő mondat utal, szintén az árlistán: "Az aktuális készülékajánlatunk üzletenként eltérő lehet".

Azt hiszem ezeken nincs mit megmagyarázni.
De ha Te azt hiszed, hogy csak azért, mert akciós, én rendeltem volna a boltba pl Sagem VS1-te, vagy VS2-t, akkor asszem a Te készülékedben van a probléma. :wink:

pén. aug. 11, 2006 0:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Hát azért nálam pl a 25 akciósból 15 még mindig van... :wink:
És ha jól számolom, akkor a 15 a nagyobb rész. :P
Én a helyi üzletre 25-ből 13-at számoltam, ami megvan.

Tudod GVH már 1 termékért is képes büntetni. Lásd TESCO. Asszem sokszor kell még emlékeztetnem Téged erre a határozatra :D.

csüt. aug. 10, 2006 19:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Valaki beírná milyen telók vannak? Nem nagyon van kedvem megadni nekik a számom... Bár gondolom régi bónuszosokra, akik még nem írtak alá ez úgysem vonatkozik.

Guni

csüt. aug. 10, 2006 19:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Ezek nagy része nem kapható.

Hát azért nálam pl a 25 akciósból 15 még mindig van... :wink:
És ha jól számolom, akkor a 15 a nagyobb rész. :P

csüt. aug. 10, 2006 14:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
NetED írta:
Haha... :D

Most nézem, hogy tényleg elírták. Az "akár" szó helyett "legalább" szót írtak. Így tényleg azt jelenti, hogy minimum 50% kedvezmény... :D :D

Nem írták el, amelyik változott, az tényleg minimum -50%, de volt amelyik sokkal nagyobb mértékben csökkent, de ezek már a feltüntetett árból le vannak vonva, tehát nem kell számolgassál semmit, megnézed az árlistát, és minden annyiba kerül, amennyi oda van írva...

csüt. aug. 10, 2006 14:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Haha... :D

Most nézem, hogy tényleg elírták. Az "akár" szó helyett "legalább" szót írtak. Így tényleg azt jelenti, hogy minimum 50% kedvezmény... :D :D

csüt. aug. 10, 2006 11:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem. Az akciós árlistán rajta van, melyek kaptak 50% engedményt. Ezek nagy része nem kapható.

csüt. aug. 10, 2006 6:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Eléggé úgy tűnik...

szer. aug. 09, 2006 21:52
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
Lehet, hogy volt már, de nem találom...

Mi ez a min. 50%-os kedvezmény készülékre?
Minden telóra vonatkozik, az akciós árhoz képest???

http://prog.vodafone.hu/selfapply/offers.asp

szer. aug. 09, 2006 20:53
platina tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
T68m írta:
akárhogy is nézzük, 3g esetén semmiképp sem állja meg a helyét a 8 nap.

gprs esetén azt jelenti, hogy 8 napon belül, a megrendelés időpontjától, vagyis a megrendelt tartamtól függetlenül, 8 napon belül kapcsolják ki.
Azaz egy 1 napos megrendelés után is kikapcsolhatják azonnal, illetve egy többéves szakasz után is ráverhetnek 8 napot.
Mert a 3G hálózaton az adatkapcsolt jelfolyam nem GPRS?

ebbe szerintem ne mennyunk bele - nem szakmabelinek GSM - GPRS (2G), UMTS 3G.

az hogy tulkeppen az UMTS en valo adattovabbitas is csomagkapcsolt modon mukodik tehat GPRS vegulis, az nagyon sok laikust osszezavarna.

szer. aug. 09, 2006 9:39
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:

gprs esetén azt jelenti, hogy 8 napon belül, a megrendelés időpontjától, vagyis a megrendelt tartamtól függetlenül, 8 napon belül kapcsolják ki.
Azaz egy 1 napos megrendelés után is kikapcsolhatják azonnal, illetve egy többéves szakasz után is ráverhetnek 8 napot.
Mert a 3G hálózaton az adatkapcsolt jelfolyam nem GPRS?

szer. aug. 09, 2006 7:37
platina tag

Hozzászólás 
Persze, én már igen. Ennyi a vitamax tulajdon átírás költsége.

szer. aug. 09, 2006 7:10
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Tegnap megkérdeztem a helyi Vodafon képviseleten, hogy ha szeretnék egy harmadik számot behozni a Bónusz csomagomba mi a teendő.
Semmi akadálya. Mivel egy vitamax kátyát váltanák át Bónuszra, ami nem az én nevemen van, ezért 1000.-ft tulajdonjog átruházási költséget számolnak fel. Mondván, hogy az én tulajdonomba kerül a barátnőm kártyája. Valaki már fizetett ilyet???

szer. aug. 09, 2006 6:13
a fórum lelke

Hozzászólás 

kedd aug. 01, 2006 17:26
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Micuir írta:
A 8. napon belül a következőt jelenti: a Voda ezt a megrendeléstől számolja. Ha nem telt még el 8 nap, akkor a megrendeléstől számított 8. napon fogja kikapcsolni (tehát ez lehet 1-7 nap), de ha már eltelt, akkor azonnal kikapcsolja.
A 3G csak érintőlegesen szerepel az ÁSZF-ben: "8.1.1. Vodafone 3G adatkártya szolgáltatás
A Vodafone 3G adatkártya szolgáltatás lehetővé teszi, erre vonatkozó megrendelést követően - a
Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeinek 1. számú Díjszabás című Mellékletében meghatározott
Utólag fizető tarifacsomaggal létesített előfizetői jogviszony megléte esetén - az Internet hozzáférés, az
SMS és MMS szolgáltatások használatát a Vodafone saját 3G hálózatán, amennyiben az Utólag fizető
Előfizető rendelkezik 3G adatkártyával. Az Internet hozzáférés és MMS szolgáltatás megrendelésére külön
- külön is lehetőség van.
A 3G lefedettségi területen kívül az Internet hozzáférés és az MMS szolgáltatások biztosítása a GPRS
csomagkapcsolt technológia segítségével történik az Általános Szerződési Feltételek 9.4 és 9.6 pontjaiban,
míg az SMS szolgáltatás esetén a 9.1 pontjában írtak szerint"
1. Ott a 9.4.1-ben szó sincs arról, ki mennyi ideig használja a GPRS-t. Ott csak arról van szó, hogy a lemondási igény jelzésétől számított 8 napon belül kikapcsolják. Míg a valóságban az esetek 100%-ában a 8-adik (dirket így írom) napon kapcsolják ki.

2. A 3G adatkártyának ehhez semmi köze. Én 3G-s telefonnal történő wapozásra gondoltam. Ott sehol nem játszik a 3G Connect Card. Mégis ezt a 9.4.1-es pontot érvényesítik.

Jah, most látom: @Micuir: a 9.4.1-ben a nyolcas után nincs pont, de Te úgy használod... :wink: Így már világos, miért nem egyezik az ÁSZF a valósággal 8) ?

Kép

hétf. júl. 31, 2006 21:08
arany tag

Hozzászólás 
A 8. napon belül a következőt jelenti: a Voda ezt a megrendeléstől számolja. Ha nem telt még el 8 nap, akkor a megrendeléstől számított 8. napon fogja kikapcsolni (tehát ez lehet 1-7 nap), de ha már eltelt, akkor azonnal kikapcsolja.
A 3G csak érintőlegesen szerepel az ÁSZF-ben: "8.1.1. Vodafone 3G adatkártya szolgáltatás
A Vodafone 3G adatkártya szolgáltatás lehetővé teszi, erre vonatkozó megrendelést követően - a
Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeinek 1. számú Díjszabás című Mellékletében meghatározott
Utólag fizető tarifacsomaggal létesített előfizetői jogviszony megléte esetén - az Internet hozzáférés, az
SMS és MMS szolgáltatások használatát a Vodafone saját 3G hálózatán, amennyiben az Utólag fizető
Előfizető rendelkezik 3G adatkártyával. Az Internet hozzáférés és MMS szolgáltatás megrendelésére külön
- külön is lehetőség van.
A 3G lefedettségi területen kívül az Internet hozzáférés és az MMS szolgáltatások biztosítása a GPRS
csomagkapcsolt technológia segítségével történik az Általános Szerződési Feltételek 9.4 és 9.6 pontjaiban,
míg az SMS szolgáltatás esetén a 9.1 pontjában írtak szerint"

hétf. júl. 31, 2006 19:20
arany tag

Hozzászólás 
A "8 napon belül" tényleg nem ezt jelenti, ennek ellenére amikor küldöm a lemondó sm-et, a válaszban nem azt írják, hogy 8 napon belül, hanem az adott napot követő 8. napon fogják kikapcsolni a szolgáltatás. És valóban, számlán ellenőriztem, tényleg akkor kapcsolták ki.

Már csak arra lennék kiváncsi, hogy a 8. akkor is érvényes, ha már több, mint 8 napja megrendeltem, vagy ilyenkor azonnal kikapcsolják.
Ennek a lényege, hogy ha tudom, hogy meddig fog kelleni, akkor ugye 8 nappal előtte kell elküldenem a lemondó üzenetet.

hétf. júl. 31, 2006 19:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ti tényleg nem értitek meg?
A "8 napon belül" nem azt jelenti, hogy a lemondási kérés 2 percen belül átfut a rendszeren, és azt az értéket adja ki, hogy pont, kereken a nyolcadik napon lesz kikapcsolva - sosem előbb. Miközben ez két hónappal ezelőttig még az ÁSZF szerint működött: 2 percen belül deaktiválódott, ami eleget tesz annak a kikötésnek, hogy 8 napon belül törlődik. És emlékeztetnék mindenkit, hogy az az ígéret volt, hogy a számlázási rendszer cseréje az ügyfelek számára is javulást hoz, tehát a marketing maszlagra hivatkozva, nem lehet kedvezőtlenebb a számlázás mikéntje az AMDOCS-szal, mint előtte.
Az pedig hab a tortán, hogy az UMTS-sel nem is foglalkozik.

hétf. júl. 31, 2006 17:59
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 93  Következő