Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 20:39

Hozzászólás a témához  [ 1623 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Következő
Pannon dícsérő 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Czumy írta:
1/2 OFF (Bocsi!)

...mert bizonyosan az Ericsson, bocsi, a SONY Ericsson a világon az egyetlen olyan cég, aki mindent saját maga állít elő... :D (abba most nem megyek bele, hogy az Ericsson a Sony nélkül hol is tartana most...)

1/2 ON

felhívnám a figyelmed, hogy mind a mai napig létezik /// cég, és világelső a mobilkommunikációs (központi) berendezések előállításában.

Én most a mobiltelefonos üzletágról beszéltem, ezért is írtam, hogy Sony ///
Részemről az OFF befejezve! :)

pén. aug. 04, 2006 19:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
T68m írta:
off:

McLaca írta:
Na jó, de attól még, hogy az egyik a kedvenced, nem gyűlölöd a többit, nemde?
Ha mégis, akkor most kezdjük el fikázni a Philipset, mert tengeralattjárókat gyárt? (Tényleg!)

Üdv!

nem gyűlölöm a többit, pl. sharp telefonom is van. A nokija(gumi) fanokon pedig csak röhögni tudok, mikor a 1600 (és hasonló) telókat más csomagolásban eladnak 6x-7x-es áron, "üzletinek". :D

sztem nem a vevők (egyébként üzletileg jogos) hü.lyének nézése az alapja egy kommunikációs vállalatnak, hanem pl. az /// története, színvonala, megbízhatósága.

Az is elgondokodtató lehetne (bár nokia fan esetében ez elég nehéz lehet), hogy a gumicég minőségi kijelzőket sem tud gyártani, konkurenciától vásárolja!

1/2 OFF (Bocsi!)

...mert bizonyosan az Ericsson, bocsi, a SONY Ericsson a világon az egyetlen olyan cég, aki mindent saját maga állít elő... :D (abba most nem megyek bele, hogy az Ericsson a Sony nélkül hol is tartana most...)

1/2 ON

Tudtommal az SE is a Flextronics-al gyártatja a telókat. ;) (a nokia meg az elcoteq-el) :)

Persze mindkettő a saját kapacitásán túl szerintem. Azon se lepődnék meg, ha nem is lenne olyan az SE-nek.

De nem ettől függ egy termék minősége. Ezen a lépcsőn emlékeim szerint mind túlléptünk már. A nokiával a kapcsolatom a 6310 megvásárlása után vált fagyossá. Kijött az "i", amikor még nem tudtam, hogy sw-frissítéssel a simát is upgradelni lehet, (senki sem a tudással születik ugyi), majd megláttam az R520-at és már tudtam mit gagyarászott a haverom: nem egy szinvonal a két cég.
Megjegyzem, egy nokiát sem becsülök úgy mint a 6310-et.

pén. aug. 04, 2006 18:05
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Czumy írta:
1/2 OFF (Bocsi!)

...mert bizonyosan az Ericsson, bocsi, a SONY Ericsson a világon az egyetlen olyan cég, aki mindent saját maga állít elõ... :D (abba most nem megyek bele, hogy az Ericsson a Sony nélkül hol is tartana most...)

1/2 ON

felhívnám a figyelmed, hogy mind a mai napig létezik /// cég, és világelső a mobilkommunikációs (központi) berendezések előállításában.

pén. aug. 04, 2006 16:12
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
off:

McLaca írta:
Ha mégis, akkor most kezdjük el fikázni a Philipset, mert tengeralattjárókat gyárt? (Tényleg!)

Üdv!

nem gyűlölöm a többit, pl. sharp telefonom is van. A nokija(gumi) fanokon pedig csak röhögni tudok, mikor a 1600 (és hasonló) telókat más csomagolásban eladnak 6x-7x-es áron, "üzletinek". :D

sztem nem a vevők (egyébként üzletileg jogos) hü.lyének nézése az alapja egy kommunikációs vállalatnak, hanem pl. az /// története, színvonala, megbízhatósága.

Az is elgondokodtató lehetne (bár nokia fan esetében ez elég nehéz lehet), hogy a gumicég minőségi kijelzőket sem tud gyártani, konkurenciától vásárolja!

1/2 OFF (Bocsi!)

1/2 ON

pén. aug. 04, 2006 15:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
off:

McLaca írta:
Na jó, de attól még, hogy az egyik a kedvenced, nem gyûlölöd a többit, nemde?

Üdv!

pén. aug. 04, 2006 10:18
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
OFF
ON

Üdv!

pén. aug. 04, 2006 8:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
Magam is itt vagyok pár hónapja és sokáig egyet fogok érteni T68m-el. ERICSSON///:rulez: :potyog: 8)

OFF

Azt hiszem, rólam is sejteni lehet, hogy hasonlóképpen vélekedek a dologról... :)
(és Pappfert sem kell megkérdezni, melyik teló a kedvence 8) )

/OFF

csüt. aug. 03, 2006 20:04
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Te is itt vagy a fórumon már régóta, ismered T68m véleményét, nemde? :)

Üdv!

Magam is itt vagyok pár hónapja és sokáig egyet fogok érteni T68m-el. ERICSSON///:rulez: :potyog: 8)

És a témához: Jó rég használom a 2K-t (mióta létezik), és a pannont is, bár csak 6-7 éve van postpaid karim. Volt problémám is vele, aminek a gyalázóban hangot is adtam akkor. Viszont több az elégedett napok száma. Ez a lényeg.

csüt. aug. 03, 2006 17:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Hétköznap fizetünk eleget!
Hétvégén legyen ingyenes minden! !-F

ja, értem! szal, ha kívánságműsor, akkor legyen hétköznap és hétvégén is egyaránt olcsó, a beszéd és az sms is..... :wink:

azért, összeségében, havi 30 ropit csak otthagyok a szolgáltatóknál :!:

csüt. aug. 03, 2006 12:06
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hétköznap fizetünk eleget!
Hétvégén legyen ingyenes minden! !-F

csüt. aug. 03, 2006 11:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
De valóban ezt így kéne csinálni!

miért is?

csüt. aug. 03, 2006 10:28
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Ennek mindig így kéne lenni.
- Hétvégén ingyen wap
- Hétvégén ingyen mobil tv
- Hétvégén ingyen mms

Bevezethetné a többi szolgáltató is. Nem csak átmeneti jelleggel, hanem véglegesen.
Na persze... bilibe lóg a kezem mi? :|

Lehet :D
De valóban ezt így kéne csinálni!

csüt. aug. 03, 2006 10:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ennek mindig így kéne lenni.
- Hétvégén ingyen wap
- Hétvégén ingyen mobil tv
- Hétvégén ingyen mms

Bevezethetné a többi szolgáltató is. Nem csak átmeneti jelleggel, hanem véglegesen.
Na persze... bilibe lóg a kezem mi? :|

csüt. aug. 03, 2006 10:17
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:

Üdv!

Aham, egy ideje vagyok mar es ismerem. :)

Hali

szer. aug. 02, 2006 16:40
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

szer. aug. 02, 2006 16:21
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
T68m írta:
engem meg a szemellenzős nokija fan-ságod! (igaz, nem vagy egyedül ezzel a fórumban)
Magadra gondolsz, csak Ericsson változatban? ;)

Üdv!

Te is ugy lattad, hogy nem mas kezdte az egyik marka kopkodeset mint T68m? Vagy csak nekem tunt ugy, hogy istenit, aztan mikor ellenervet lat, akkor meg beporog? :)

szer. aug. 02, 2006 15:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mennyiségi korlát nélkül? Mert akkor rám számíthatnak! SzétMMSezemazagyam! ]:->

szer. aug. 02, 2006 15:06
arany tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
And_Or írta:
Vikingboy írta:
http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/mms/dobj_egy_kepet/
Szerintetek email-re is?

Idézet:
2006. augusztus 1. és szeptember 30. között minden hétvégén ingyen küldhetsz MMS üzenetet hálózaton belül.

A promóban ez van.
Kérdés még, hogy roamingban érvényes-e. Azaz, horvátországból küldhetek-e ingyen mmst haza.

Szerintem biztos nem.

szer. aug. 02, 2006 12:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
Vikingboy írta:
Szerintetek email-re is?

Idézet:
2006. augusztus 1. és szeptember 30. között minden hétvégén ingyen küldhetsz MMS üzenetet hálózaton belül.

A promóban ez van.
Kérdés még, hogy roamingban érvényes-e. Azaz, horvátországból küldhetek-e ingyen mmst haza.

szer. aug. 02, 2006 12:09
arany tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Szerintetek email-re is?

szer. aug. 02, 2006 11:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
engem meg a szemellenzős nokija fan-ságod! (igaz, nem vagy egyedül ezzel a fórumban)
Magadra gondolsz, csak Ericsson változatban? ;)

Üdv!

szer. aug. 02, 2006 11:45
arany tag

Hozzászólás 
http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltata ... egy_kepet/

szer. aug. 02, 2006 11:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
off:

TPinter írta:

Am ebben az esetben, nem igazan erint a keresed...

szer. aug. 02, 2006 11:16
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
off:

kérhetnék egy hasonló kis összefoglalót az ericsson-ról is? :lol:

ha megvan, akkor pedig egy összehasonlító táblázatot!

Talan meg kaphatnal is, ha nem ugy kezdted volna az egeszet ahogy...

"gumiipari (nokija)"

Am ebben az esetben, nem igazan erint a keresed...

szer. aug. 02, 2006 11:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
off:

kérhetnék egy hasonló kis összefoglalót az ericsson-ról is? :lol:

ha megvan, akkor pedig egy összehasonlító táblázatot!

szer. aug. 02, 2006 10:54
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
a tréét épp egy kommunikációs cég (ericsson) építette ki, míg a pannonét egy gumiipari (nokija). Ennek megfelelő fagytak is a pannon tornyai a gprs bevezetésénél! :lol:

De elvezem ezt a nokia szidast...
Remelem beepitett antennas telod van aminek raadasul lehet mondjuk cserelni a burkolatat (1998, Nokia Xpress-on)...
Lehet ez is a Nokiatol ered? Hat igen jelentosen...
Nezzuk meg a statiszikakat? Vajon miert is vezet a Nokia hosszu ideje?
Nezzuk meg a kommunikatorokat, kik is kezdtek el foglalkozni vele?

De tudod mit segitek kicsit neked!
1865. Megalakult a Nokia faipari vállalat.
1967. A Nokia, a Finn Gumimuvek és a Finn Kábelmuvek összeolvadásából megalakult a Nokia Rt.
1982. A Nokia bevezette az európai piacon az elso, teljesen digitalizált helyi kapcsolóközpontot, a DX 200-at.
1984. A Nokia bemutatta a világ elso, hordozható, analóg rendszeru autótelefonját, a Mobira Talkmant.
1988. Üzembe helyezték a világ elso, ISDN-rendszeru, CCITT-szabványú, Nokia által gyártott telefonközpontját.
1991. Megtörtént a világ legelso, valóban GSM telefonhívása a Nokia készülékén.
1997. A Nokia a világ elso gyártója, mely a Smart Messaging (intelligens üzenetküldés) megoldással közvetlen Internet elérést biztosító technológiát alkotott.
Az új WLL-megoldás (Easyway Access) bevezetésével a Nokia a világ elso szállítója, amely összekapcsolta a GSM rádiós hozzáférést vezetékes helyi telefonközponthoz.
1999. A Nokia megvalósította a világ elso harmadik generációs WCDMA-hívását a közcélú távbeszélo hálózaton keresztül.
2000. Nokia sikeresen bonyolította le a világ elso WAP-szolgáltatását egy kísérleti WCDMA-rendszeren.

Tenyleg csak egy **** gyumigyarto ceg...

Jo lenne, ha nem egy kis valami alapjan itelnel meg egy ceget...
Gondolom a rabarol se sok fogalmad van, hogy milyen dolgokat ert el, csak annyit, tudsz arrol is, hogy **** hulye magyar ceg...
Nezz utanna annak is... Talan akkor vilagos lesz szamodra, hogy a cegeket nem amultjuk egy kis szelete alapjan kellene megitelni...

kedd aug. 01, 2006 21:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
a tréét épp egy kommunikációs cég (ericsson) építette ki, míg a pannonét egy gumiipari (nokija).

1/2 OFF!

Bru... Ha... Ha... Ha! most jól kinevettem magam Poénnak gyenge, ha komolyan gondoltad, akkor meg... á, inkább hagyjuk, úgy sem lehet meggyőzni egy elvakult :) SonyEricsson-ost... Mostanában inkább simán csak "trendy", vagy inkább nagggyon "cool" dolog minden különösebb ok nélkül fikázni a Nokia-t? :D

1/2 ON!

lebowsky00 írta:
Mindenben teljesen igazatok van, az utolsó szóig, elismerem:). Kaptam ajánlatot a Pannontól, flottás rendszerben. Flottán belül ingyenes a hívás. Hálózaton belül csúcsidő 20 ft, hálózaton kívül 25. Havi előfizetés 2400 ft, másodperc alapú, teljes egészében lebeszélhető. Ajándok 20 sms-t adnak havonta. Állítólag ha nem kérek hozzá akciós telefont, akkor akár határozatlan idejű szerződést is köthetek. Tehát ha mégsem válik be, akkor lemondhatom. Ez korrekt ajánlatnak tűnik.

Ez egész kellemes, egy ilyenben benne lennék én is.
DE! A Pannon trágya, drága, pofátlanul lehúzós banda ...stb - Te írtad/mondtad - akkor minek kérsz ajánlatot tőlük?? Vagy a Vodafone nem tud ilyen kervező ajánlattal szolgálni Neked?! :roll: :?

kedd aug. 01, 2006 20:31
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
McLaca írta:
lebowsky00 írta:
Vegyük elő azt a könyvet:). A pannon mikor bejött az országba, a westeltől bérelte a tornyokat ;)
Mégis a Pannonnak van a leghomogénebb hálózata... Tualjdonképpen ha ezt nézzük, akkor itt a T-é a leg szedett-vedettebb.

a tréét épp egy kommunikációs cég (ericsson) építette ki, míg a pannonét egy gumiipari (nokija). Ennek megfelelő fagytak is a pannon tornyai a gprs bevezetésénél! :lol:

Tegyük hozzá, hogy akkor a Pannon is Ericsson GPRS berendezéseket használt. Persze a bázisállomások Nokiák voltak, akkor :!:
A Westel hálózat felét a pedig Nortel adta, volt is szívás (pl. HSCSD)

kedd aug. 01, 2006 19:12
Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Ua., mint a DPI.

Mi az a DPI ?

kedd aug. 01, 2006 19:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Mindenben teljesen igazatok van, az utolsó szóig, elismerem:). Kaptam ajánlatot a Pannontól, flottás rendszerben. Flottán belül ingyenes a hívás. Hálózaton belül csúcsidő 20 ft, hálózaton kívül 25. Havi előfizetés 2400 ft, másodperc alapú, teljes egészében lebeszélhető. Ajándok 20 sms-t adnak havonta. Állítólag ha nem kérek hozzá akciós telefont, akkor akár határozatlan idejű szerződést is köthetek. Tehát ha mégsem válik be, akkor lemondhatom. Ez korrekt ajánlatnak tűnik.

Ua., mint a DPI.

kedd aug. 01, 2006 18:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
lebowsky00 írta:
Vegyük elõ azt a könyvet:). A pannon mikor bejött az országba, a westeltõl bérelte a tornyokat ;)
Mégis a Pannonnak van a leghomogénebb hálózata... Tualjdonképpen ha ezt nézzük, akkor itt a T-é a leg szedett-vedettebb.

kedd aug. 01, 2006 18:13
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
a 2k wapkártya, amit butít a pannon, hogy az ügyfél unja meg a ****ást, és lépjen ki az elõfizetésbõl. Korrektség felsõfokon.
üdv!

ezt a "butítást" egy kicsit cizelláznád?

kedd aug. 01, 2006 18:11
Profil Honlap
Hozzászólás 

kedd aug. 01, 2006 17:21
arany tag

Hozzászólás 
Na lebowsky00 ezt figyeld.
Tegnap este csorog a telom - vodas - ugyfelszolgalat volt, probaltam higgadt maradni teljesen.
Kivizsgaltak a hibamat 2 het alat... Koszonom! Marha gyors...
Nem talaltak hibat. Szal az, hogy kulteri lefedesttsegnel szakad a hivas az en hibam... Hogy belterinel szakad a hivas az en hibam... Ugyan mar, lehet minden keszulekem ****? Nem hinnem, mert mikor Pannon kartya van benn semmi gondom...
Hat nem tudja mit lehetne tenni...
Fejlesztik 3G? Hja, olyan tempoba, hogy ha rajuk varok, akkor asszem kb utolsokent talan a vilagon lesz majd 3G... Nezzuk meg Pannon...
Fejlesztik a tornyokat? Egyre jobb a lefedettseg? Nem erezni kulonbseget? Na hagyjuk a meset... Konyorgom ugyan ott van most pl mar 2,5 oraja a telefonom, van, hogy 5os tererot jelez a 6310i, van hogy 3 van hogy semmit... Pannon kartyafal fullon van mindig 7es terero ugyan abban a keszulekben... Ugyan ott... Lehet, hogy nem a keszulek a problemas?
Kb ennyit a kedves vodafonerol... **** a halozata es akkor meg az ugyfel a hibas... Mellesleg hany eve is vannak jelen mar? Meg mindig nincs olyan rendszeruk, mint a pannonline.... vodamail 5szor rendeltem meg, mire elvesztettem a turelmem es felhivtam guyfelszolgalat, hogy most marha gyorsan aktivaljak mar, mert ez egy ****, hogy fizetek megrendelo smsert es semmi, megrendelem wapon es semmi, megrendelem netrendelo es semmi...
pannonnal pannonlineon kb 1 perc alatt barmit megteszek... hja igen es van elektronikus hivasreszletezes...
miert kell nekem 10 percet hallgatni az idiota zenet? miert nem lehet visszahivast kerni? erdekes pannonal lehet, es tenyleg amint lehet vissza is hivnak... eddig max negyed orat vartam ra... de nem hallgattam idegesito zenet... amibe raadasul a kellemes halozat miatt bugyogas, bofoges, es meg szakadas is van es ugye szakadasnal ujra kezdhetem egezs marhasag... azt mar had ne emlitsem meg, hogy ugyfelbiztonsagi kodom egyszer elfogadja egyszer nem....

pannon = ha hibam van, segitenek es nem en vagyok a hulye...
vodafone = ha hibad van **** ra, te vagy a hulye meg akkor is, ha naluk van a bug...

Ui: szerintem jo lenne, ha befejezned a dicseroben a pannon gyalazast - arra van masik forum - es a voda dicsoiteset es vegre elismerned, hogy lehet nem ismered a mostani korumenyeket, hanem a sok evvel ezelottit....

Tovabbi szep napot...

kedd aug. 01, 2006 8:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Vegyük elő azt a könyvet:). A pannon mikor bejött az országba, a westeltől bérelte a tornyokat ;)

lebowsky00 írta:
2000 ft-ért kapunk 50 megát a voda 1800 ft-os 100 megájával szemben. és örüljünk a pannon ingyenes mms-ének...
Pannon netes csomagot Voda wapossal összehasonlítani nem szerencsés és nem korrekt. És mi van, ha átléped a 100 megát? Máris 2925Ft az az 1800 Vodánál. Ha 20 megával léped át, már 4050ft/120MB. Ehhez képest Pannonnál 250 mega 3990Ft, és nem csak wapozni lehet vele. Sőt, ha túlléped, sem vernek rád rögtön egy ezrest... Sőt, sőt... egyetlen bájtért nem kell 600Ft-ot fizetni, elég 8 is.
No és persze Pannonnál működik is az MMS, nem küld el 600× egy üzenetet, mert a rendszere egy kalap... A számlázásról már ne is beszéljünk, ami miatt egy éve szív a fél ország.

Üdv!

kedd aug. 01, 2006 8:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Az indok ami miatt nem váltanak szolgáltatót a rinyáló pannonosok, a 2k wapkártya, amit butít a pannon, hogy az ügyfél unja meg a ****ást, és lépjen ki az előfizetésből. Korrektség felsőfokon.
üdv!
Ezt kifejthetnéd egy kicsit, mert már elég régóta van 2k-s wapom, és nem tudom, mit is butítanak rajta. Egyébként nem rinyáló pannonos hanem viszonylag elégedett pannonos vagyok, a 2k-s waptól függetlenül is.

kedd aug. 01, 2006 8:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Történelemből sose voltam jó. Legyen igazad, hogy melyik szolgáltató indította előbb a szolgáltatását fél órával, lerosálom :). A tényeken semmit nem változtat. Gondolhatod, hogy nem az első telefonom van, és simkártyát is be tudok szerelni. Nekem nem vált be, de ti használjátok egészséggel. Egy dologban azonban igazad van, nem itt a helye ennek a vitának. Itt inkább osszuk meg egymással az élményeinket, pl hogy hétvégén ingyenes a pannonwap, míg az eddig nem wapozók rászoknak, aztán majd ha vége az akciónak, akkor 2000 ft-ért kapunk 50 megát a voda 1800 ft-os 100 megájával szemben. és örüljünk a pannon ingyenes mms-ének, aztán akció végén fizetünk a pannonnak 40 %kal többet mint azt a vodánál tennénk. van akit be lehet etetni, van akit nem :). Az indok ami miatt nem váltanak szolgáltatót a rinyáló pannonosok, a 2k wapkártya, amit butít a pannon, hogy az ügyfél unja meg a ****ást, és lépjen ki az előfizetésből. Korrektség felsőfokon.
üdv!

Mintha a falnak beszélnék... :evil:

lebowsky00 írta:
(...) Nekem nem vált be, de ti használjátok egészséggel.

Ez a lényeg!! Hogy kissé sértődötten próbálsz meggyőzni minket és mindenkit, aki erre jár, hogy a Pannon így sz*r, meg úgy sz*r - ellentétben avval, hogy mi teljessen mást tapasztaltunk/tapasztalunk a kékvirágos szolgáltatásaival kapcsolatban!

Vagy az fáj, hogy a Vodafone neked, mint előfizetésés ügyfélnek nem ad ingyen MMS-t/wapozási lehetőséget, a Pannon meg bárkinek nyújtja, akár pre, akár post-paid-es az ügyfél??

Neked nem jött be, meg rengeteg sírósszájú előfizetőnek sem, akik úgy használják a "lebutított" wapozós 2k-s Pannon sim-et, mintha az életük függne tőle, és még sajnáltatják is magukat... Szerintem szánalmas!

Nem a megfelelő topikban, immáron sokadik alkalommal ócsárolod a Pannont/dícsőíted a Vodát - egyszer leírtad, megértettük, mi maradunk náluk, a mi döntésünk, felvállaljuk és kész!! Ha nem tetszik: szájtépés, sírás-rívás, felesleges garasoskodás helyett váltunk pirosra vagy magentára, esetleg elötte egy rövid eszmecserét folytatunk az üfsz-tal (vagy nem)! És ennyi.

Ha nincsenek megelégedve a f*s Pannonnal, akkor a nyafogás helyett nyúljanak a zsebükbe és fizessék meg a Vodafone "színvonalasabb" és drágább szolgáltatását - vagy ha nekik jó a 2k-s wap a Pannontól, akkor inkább :arrow: a szőnyeg alá és Psszt! nekik! A parttalan, off-topikos Vodafone dícsérésnek a végére MOST tegyünk pontot! :evil:

kedd aug. 01, 2006 6:30
Hozzászólás 
Történelemből sose voltam jó. Legyen igazad, hogy melyik szolgáltató indította előbb a szolgáltatását fél órával, lerosálom :). A tényeken semmit nem változtat. Gondolhatod, hogy nem az első telefonom van, és simkártyát is be tudok szerelni. Nekem nem vált be, de ti használjátok egészséggel. Egy dologban azonban igazad van, nem itt a helye ennek a vitának. Itt inkább osszuk meg egymással az élményeinket, pl hogy hétvégén ingyenes a pannonwap, míg az eddig nem wapozók rászoknak, aztán majd ha vége az akciónak, akkor 2000 ft-ért kapunk 50 megát a voda 1800 ft-os 100 megájával szemben. és örüljünk a pannon ingyenes mms-ének, aztán akció végén fizetünk a pannonnak 40 %kal többet mint azt a vodánál tennénk. van akit be lehet etetni, van akit nem :). Az indok ami miatt nem váltanak szolgáltatót a rinyáló pannonosok, a 2k wapkártya, amit butít a pannon, hogy az ügyfél unja meg a ****, és lépjen ki az előfizetésből. Korrektség felsőfokon.
üdv!

kedd aug. 01, 2006 6:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:

A Pannon GSM szolgáltatása nem 1 hónappal elöbb indult, mint a Westel 900-é??

"1994
Február

Budapesten a Pannon GSM üzembe helyezi az első Magyarországon működő GSM-rendszert.

Március
Megkezdődik a kereskedelmi mobiltelefon-szolgáltatás és megnyílik a Váci úti bemutatóterem. "
www.pannon.hu

"1994.

Március 31-én Westel 900 néven a társaság Budapesten és Kecskeméten kezdte meg kereskedelmi szolgáltatását. Április 1-jén országos szinten indirekt értékesítési hálózatban, azaz az analóg rendszerű Westel Rádiótelefon Kft. (jelenleg 0660) és a Fotex-csoport kijelölt üzleteiben is megkezdődött a szolgáltatás értékesítése."
www.t-mobile.hu

Egyébként a Pannon nem "bejött az országba", az Rt-t itt alapították, ha jól emlékszem, magyar cégek is voltak az alapítók között.

lebowsky00 írta:
...nem én találtam ki hogyürülék a pannon és drága, hanem az emberek sírnak maguktól

Nem hiszem, hogy a Pannon a sz*r... Lehet probléma a készülékkel/felhasználóval is...

De miért is nem váltanak a sírás helyett a Pannon-ról Vodafone-ra, ha a Pannon olyan nagyon drága??? Van már számhordozás, még az sem lehet kifogás, hogy új hívószámot kapnak, sőt, bőven van pre- és post-paid előfizetési lehetőség is náluk, van miből válogatni... Akkor mire is várnak még?? Vagy lustaságból inkább tovább sajnáltatják magukat??

Ha már a váltásnál tartunk, nem lehetne befejezni végre a Pannon pocskondiázását/Vodafone istenítését itt, a Pannon dícsérőben és mindent a maga helyén megvitatni?!?! :roll:

hétf. júl. 31, 2006 23:42
Hozzászólás 
McLaca írta:
Fejlesztik, de mint a tetű...
Amúgy nem vagy ám semmi (rossz értelemben) :)
Tudod, azért röhögök rajtad, mert naponta 80-100 emberrel beszélek telefonon, ennek kb. 70%-a mobilos, és közülük nagyon sok a Vodás (mer' ó'csó). Mindig velük van probléma, akadozó, bugyborékoló hívások, megszakadás (nem lemerülés miatt). Szóval míg te egy telefonnal egymagad tapasztalsz dolgokat időnként, addig én a másik oldalon kismillió vodással beszélek, már szinte reprezentatív, hogy milyen alacsony minőségben teljesítnek...
Jaaaa, és a Pannon nem ugat bele a vonalba, hogy "egyenlege 15 másodperc múlva lejár", mindezt úgy, hogy a hívott(!) is hallja...

Üdv!

Nem tudom, de nekem nem ugat senki a telefonomba, előfizus vagyok. És mint a vita elején írtam, csetelek, és az ország egész területéről ismerek embereket ;). Tehát nem én találtam ki hogyürülék a pannon és drága, hanem az emberek sírnak maguktól :)

hétf. júl. 31, 2006 22:14
Hozzászólás 
Zozo írta:
lebowsky00 írta:
Nemértem ez miért van? A pannon olyan jó. A vállalkozó főnököm is azóta van a pannonnál, amióta él ez a szolgáltató. Mikor még a hívás fogadásért is fizetni kellett, meg a mobil táskatelefonok mentek. Mondhatni, hogy az ilyen üzleti mobilozókból beszedett nyereségen építette ki a pannon az egész hálózatát. Ezt azzal hálálta meg a pannon, hogy évek multán egy újonnan érkező előfizető fele annyiért tudott telefonálni, és rengeteg akciót kapott az új előfiztő.

Kevered a szezont a fazonnal!
Pannon sohasem szolgáltatott 450MHZ-en, csak GSM-be! GSM-be nem kellet már fizetni a hívásfogadásért, és nem voltak táskatelefonok sem. Nem kéne ezt is pannon nyakába varrni, vagy a Westes pénzéből ő építette a hálózatot? Lehet a westesnél reklamálni, eltévesztetted a házszámot. Amire te gondolsz az Westel 450 volt, történelem könyv megvan? :lol:

hétf. júl. 31, 2006 22:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Fejlesztik, de mint a tetű...
Amúgy nem vagy ám semmi (rossz értelemben) :)
Tudod, azért röhögök rajtad, mert naponta 80-100 emberrel beszélek telefonon, ennek kb. 70%-a mobilos, és közülük nagyon sok a Vodás (mer' ó'csó). Mindig velük van probléma, akadozó, bugyborékoló hívások, megszakadás (nem lemerülés miatt). Szóval míg te egy telefonnal egymagad tapasztalsz dolgokat időnként, addig én a másik oldalon kismillió vodással beszélek, már szinte reprezentatív, hogy milyen alacsony minőségben teljesítnek...
Jaaaa, és a Pannon nem ugat bele a vonalba, hogy "egyenlege 15 másodperc múlva lejár", mindezt úgy, hogy a hívott(!) is hallja...

Üdv!

hétf. júl. 31, 2006 22:05
Hozzászólás 
T68m írta:
lebowsky00 írta:
T68m írta:
nana, az csak a nagyságos fatávtól függ! Remélem gyorsan bevezetik hozzátok is az optikai kábelt, onnantól lőtek az adsl-nek...

Akkor vezetik be az optikai kábelt, ha megengedem :). Szerencsére olyan világban még nem élünk, hogy önkényesen behúzhat valami vacakot egy szolgáltató. Ha meg kikapcsolják ez miatt az adsl-t, hát tegyék. Amúgy is terveztem a lemondását, mert nem használom ki.

nem tudom, te mióta döntheted el, hogy hozzád vezetéken jöjjön a telefon vagy sem. Te csak abból választhatsz, hogy kell-e vagy sem!

Erről írtam pontosan ;).

hétf. júl. 31, 2006 22:05
Hozzászólás 
Tpintér. Igazad van, rossz a voda. Valóban hülyének néznek az ügyfélszolgálaton, és kissé soká lehet őket elérni. Ezt egy percig sem tagadtam, ha figyelemmel követted az írásaim. A pannon sokkal jobb. Használd egészséggel. Bár én azért jöttem el a pannontól annak idején, mert felhívtam a 1220-at, hogy valamit megkérdezzek, mire az ügyfélszolga modta, hogy hívjak egy másik számot, amit kedvesen lediktált. Fel is hívtam nyugodt hangon, mire egy automatika közölte, hogy mennyibe fog kerülni nekem a hívás. Ekkor már nem nagyon tetszett a dolog, mert fél órás gombnyomásos menüben barangolva végre kapcsolták az élő embert /akkor még nem volt visszahívás, ez valóban korrekt egyébkent/. Mondtam az embernek, hogy épp munkahelyen vagyok, földfelszínen, nem vasbeton, hanem tégla épületben, Pesttől néhány kilóméterre, egy darab hegy vagy domb sincs a közelbe ami leárnyékolná a vételt /és nem fogtam az antennát/ sem, képtelenség telefonálni, még segélyhívás is csak akkor van, ha olyan helyre megyek a telefonnal. Erre a kedves ember közölte /miközben ketyegett az idő a számlám terhére mert igényelni merészeltem a szolgáltatást a pénzemért/, hogy gyűjtsek 1000 aláírást a környékről, és akkor talán kivizsgálják az ügyet. És ha nem vagyok elégedett a szolgáltatással, akkor mehetek a fenébe. Akkor átmentem a trémobilhoz, akiknél akkor még az volt a szokás, hogy ha a kártyádon egy bizonyos összeg alá csökkent az egyenleg, akkor nem jelezte ki a hívó fél számát. Majd további kedveskedésként szinte három havonta emeltek az áraikon, amiről persze elfelejtettek tájékoztatni, csak akkor tudtam meg, mikor valami miatt felhívtam az ügyfélszolgálatukat. Azóta vodás vagyok. Nem mondom, hogy zökkenőmentesen, de működik, és mint legelső hozzászólásomban írtam, ha már trágya, akkor a kevesebb trágyát választom kevesebb ráfizetéssel. Mellesleg ki mobdta, hogy a vodánál nincs 3g? Már van, és jelenleg is fejlesztik a hálózatot. Sok szerencsét a pannonhoz.

hétf. júl. 31, 2006 21:56
Hozzászólás 
joc_ írta:
lebowsky00 írta:
joc_ írta:
Úgy tudom, hogy a Vodának jelenleg sincs ilyen ingyenes szolgáltatása.

Pannonnál ... A fogadott SMS-üzenetek díja üzenetenként bruttó 6,20 Ft.
Vodafonnál ... Részletes SMS értesítő E-mail üzenet érkezéséről (utólag fizető ügyfél) bruttó 3 Ft
Ha jól értem, szerinted sem ingyenes. Ugyanis korábban ezt írtad:
lebowsky00 írta:
A vodánál teljsen ingyenes, legalábbis az előfizetősnél, én abban vagyok.

Félreértettél:). Vodánál előfizetés esetében teljesen ingyenes. Nézd meg néhány sorral feljebb. RÉSZLETES ismertető kerül 3 forintba, mely tartalmazza az emil néhány sorát. Ami a pannonnál pont duplája. De én kérek elnézést, jobb a pannon :).

hétf. júl. 31, 2006 21:41
Hozzászólás 
Igazad van Laca:). Ha neked működik, használd egészséggel :). Valóban magamból indultam ki.

hétf. júl. 31, 2006 21:35
arany tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Nemértem ez miért van? A pannon olyan jó. A vállalkozó főnököm is azóta van a pannonnál, amióta él ez a szolgáltató. Mikor még a hívás fogadásért is fizetni kellett, meg a mobil táskatelefonok mentek. Mondhatni, hogy az ilyen üzleti mobilozókból beszedett nyereségen építette ki a pannon az egész hálózatát. Ezt azzal hálálta meg a pannon, hogy évek multán egy újonnan érkező előfizető fele annyiért tudott telefonálni, és rengeteg akciót kapott az új előfiztő.

Kevered a szezont a fazonnal!
Pannon sohasem szolgáltatott 450MHZ-en, csak GSM-be! GSM-be nem kellet már fizetni a hívásfogadásért, és nem voltak táskatelefonok sem. Nem kéne ezt is pannon nyakába varrni, vagy a Westes pénzéből ő építette a hálózatot? Lehet a westesnél reklamálni, eltévesztetted a házszámot. Amire te gondolsz az Westel 450 volt, történelem könyv megvan? :lol:

hétf. júl. 31, 2006 21:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
T68m írta:
nana, az csak a nagyságos fatávtól függ! Remélem gyorsan bevezetik hozzátok is az optikai kábelt, onnantól lőtek az adsl-nek...

Akkor vezetik be az optikai kábelt, ha megengedem :). Szerencsére olyan világban még nem élünk, hogy önkényesen behúzhat valami vacakot egy szolgáltató. Ha meg kikapcsolják ez miatt az adsl-t, hát tegyék. Amúgy is terveztem a lemondását, mert nem használom ki.

Vajon csak engem zavar az OFFolás, vagy valamelyik Moderátort is? :)

Lebowsky00 :arrow: a Pannon fikázását a "Pannongyalázó"-ba, a Vodafone magasztalását a "Vodafone dícsérő"-be kéretik szépen beírni!! Köszönöm!

hétf. júl. 31, 2006 17:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
T68m írta:
nana, az csak a nagyságos fatávtól függ! Remélem gyorsan bevezetik hozzátok is az optikai kábelt, onnantól lõtek az adsl-nek...

nem tudom, te mióta döntheted el, hogy hozzád vezetéken jöjjön a telefon vagy sem. Te csak abból választhatsz, hogy kell-e vagy sem!

hétf. júl. 31, 2006 16:48
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
TPinter írta:
A fentebbi balhehoz annyit tennek hozza, hogy Pannon netet hasznaltam eloszor kb 1 evig majd kis kihagyas es meg felev... Semmi gondom nem volt... Minden oke... Pannon telot lassan 10 eve hasznalok, semmi gondom... Mindenben segitenek, ha kerdes van... Egyszer volt terero problemam, kivizsgaltak 1 napon belul, masnap csereltek a tornyon azt az adot, ami miatt a gond volt, mert vmi kisebb zavar tamadt... Ezutan hivtak elmondtak mi volt, mit tettek, es minden oke. Hozza teszem elnezest kertek, es karteriteskent a kartyamra jelkeps osszegkent ugyan, de utaltak 2000penzt a ket napra,,,
Vodafone... 2001-2002 ota vagyok ugyfeluk, hat haboruztam eleget... Most utoljara kotottem ket bonusz - csak masodlagos kartyaknak, meg szerencsere - de sik hulyenek neznek... Az oke, hogy ahol csak kulteri lefedettseg van ne varjak csodat... Na de ott ahol ezelott siman beszeltem 2 eve msot szakad a hivas, zug, recseg - hozza teszem 4 telefonnnal probaltam - gprs netet haszaltam naluk kb fel eve... hat kosz... inkabb fizetek a pannonnak akart tobbet is...az, hogy a hivasok felenel gond van az en gondom! probaljak mashol beszelni... stb hat tudod mit? ha ez a jo akkor hasznalja barki eslsodlegesnek... en masodlagosnak megtartom, de huseg stb tolem ne varjanak...
szoval en javaslom inkabb a pannon halozatat...

Az tény, hogy a Pannon és a Voda levelezési csoportja ég és föld. A Pannon nagyságrendekkel korrektebb, gyorsabb és még arra a kérdésre is válaszol, amelyet feltettem nekik! A Vodánál ez nem mindig így van.

hétf. júl. 31, 2006 12:45
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1623 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Következő