Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 13:04

Hozzászólás a témához  [ 4538 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 91  Következő
OFF topic 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Nekem van:
Seagate 200GB: tökéletes, gyors, halk. Hűtve van.
Samsung 80GB: tökéletes, gyors, alapba halk, de ha dolgozik a vinyó, akkor van hangja. Hűtve van.
Maxtor 10, 40 GB: tökéletesek, nincsenek hűtve. A 10GB-os rackben van használva. Hogy gyorsak-e arról hortelenm nem tudok mondani semmit, mivel másik gépbe vannak és nem nagyon használom mostanában. Régebben viszont meg volt a megfelelő sebesség.

Nekem volt:
WD 1,5 GB-os :D Erről már nem igazán tudok nyilatkozni :D

Szerncsére még egy vinyó sem döglött meg a kezem alatt -koppkoppkopp-

kedd aug. 15, 2006 11:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
darthsith írta:
Barnee írta:
fater is, én is a samsung vinyókra esküszünk. van összesen 7 samsung vinyónk sima meg sata-s is, soha egyikkel se volt semmi gond. hűtés nélkül 30-35 fokok, nálam hűtve vannak, 2db 8cmes venti fújja rájuk a luftot, így 25 fokosak.

En az 1 darab 12cm-esre eskuszom, mert halkabb.

a másik 6 mellett az a 2 már nemszámít :D :roll:

kedd aug. 15, 2006 11:40
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Barnee írta:
fater is, én is a samsung vinyókra esküszünk. van összesen 7 samsung vinyónk sima meg sata-s is, soha egyikkel se volt semmi gond. hűtés nélkül 30-35 fokok, nálam hűtve vannak, 2db 8cmes venti fújja rájuk a luftot, így 25 fokosak.

En az 1 darab 12cm-esre eskuszom, mert halkabb.

kedd aug. 15, 2006 11:30
arany tag

Hozzászólás 

kedd aug. 15, 2006 11:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Külső rackben muszáj leszek hűtés nélkül használni. :)
Bár egy 8cm-es ventit rátehetek a tetejére "csak úgy", USB-ről táplálva :)
Köszi az adatokat!

Üdv!

kedd aug. 15, 2006 9:08
platina tag

Hozzászólás 
2db 80Gbos Maxtorom doglott meg.
Most 1db 80as Maxtor van, mas seriabol,
1db 80as Samsung (semmi gond nincs vele),
1 db SATA-s 200Gb-os Maxtor.Ezzel sincs semmi gond.

Homersekleti adatokat hutes nelkul nem tudok mondani.Alapelvem, hogy hutes nelkul nem hasznalok vinyot.

kedd aug. 15, 2006 8:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nos, némi tapasztalati infókat kérek a topiclakóktól.
Konkrétan azt, hogy kinek milyen vinyója van (mekkora méretű) és milyen a hőmérséklete hűtés nélkül.
Illetve kinél mi halt meg és hányszor (esetleg szintén mekkora méretű).
Ugyanis a bad szektorosodó notivinyóm miatt fordulnom kell egyet a szervizben, és le kell mentenem a tartalmát, emiatt (meg egyébként is kell a hely) akarok egy vinyót USB külső rackben, ahol nagyon nem mindegy a melegedés, ill. az sem hátrány, ha nem kell az új vinyóval is egy év múlva szervizbe szaladgálni.
Samsungot néztem ki (160GB-osban, sajnos csak erre van keret a külső rackkel együtt), bár a mostani is Samsung, igaz, kisebb 1"-csel.
Szívesebben vennék WD-t, de az piszok drága, és ugyanúgy megdögölhet.
Apropó külső USB rack: akinek van ilyen, attól egy átlagos átviteli sebességet is kérdeznék (mert régi, más fórumbéli HSZ-ek alapján 12MB/s fölé nem megy, ha ez igaz, akkor viszont combo racket kell vennem, amin van firewire is, csak ott meg a kábel lesz a gond, mert a notimon mini firewire csatlakozó van...)
Mindenkitől köszi!

Üdv!

kedd aug. 15, 2006 8:13
Moderátor

Hozzászólás 
Inkább strobi lámpát kéne :) Bár amikor folyamatosan világít...

hétf. aug. 14, 2006 23:16
arany tag

Hozzászólás 
szerintetek jót tesz a neonnak a folyamatos ki-be kapcsolgatás?

arra gondoltam, mi lenne ha a gépnek a "dolgozik a gép"-jelző ledjét (nekem piros :D ) rá kéne kötni a neonra. nem fogok vmit kinyiffantani túlfesszel?

a neon áramkörébe beszerkesztem a piros led "madzagjait" , ha jól tudom a neon 12Von megy, a led szerintem kevesebben. hajaj :?

hétf. aug. 14, 2006 16:39
platina tag

Hozzászólás 
Barnee írta:
én 2000Ft / 6 óra ... vidék... :roll:

En a 2000/ora-t videken kapom.Csak Angliaban....

http://www.vicc.net/index/vicc.php?kat=utolso_mondatok

Idézet:
Feltaláltam a vízhűtéses tápegységet...
Ha mégegyszer lefagy a Windows, kinyírom magam
Vállalnak CD írást DD-s floppy-ról?
Nem akarok Windows-os lélegeztetőgépre kerülni! Neeehhhmm..
I Love Win95!
Papa, miért nem emeli fel a mágnes ezt a floppy-t?
Papa! Mit jelent az, hogy 'formatting drive C:'?
Menteni? Nyugi, meg fog maradni minden adatod!
Uzulbuzul? Hülye név egy barbárnak...
Quake fun's klubban: E helyett a **** helyett nincs valami jó kis tetris?
MIÉP konferencián: A Csurka mondjon le!
Jó napot kívánok, a BSA-tól jöttünk! 8)

hétf. aug. 14, 2006 12:52
arany tag

Hozzászólás 
darthsith írta:
Barnee írta:
Ma munkahelyemen(diákmunka) beszélgettem a biztonságiőrrel:

"Tegnap vettem valami kártyát a számítógépembe. Valami olyasmi volt a neve hogy szoftver!"

:roll: :D

!-B

Ezt ide ird be:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=1219&start=2150

Amugy mennyit kapsz diakmunkara?En 2000Ft/ora-t.... :twisted:

én 2000Ft / 6 óra ... vidék... :roll:

hétf. aug. 14, 2006 12:22
platina tag

Hozzászólás 
Barnee írta:

"Tegnap vettem valami kártyát a számítógépembe. Valami olyasmi volt a neve hogy szoftver!"

!-B

Ezt ide ird be:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=1219&start=2150

Amugy mennyit kapsz diakmunkara?En 2000Ft/ora-t.... :twisted:

hétf. aug. 14, 2006 12:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááá

Ezt gigalol :lol: :lol: :lol:
És mire vette? Videóvágásra? :D

hétf. aug. 14, 2006 11:45
arany tag

Hozzászólás 

hétf. aug. 14, 2006 11:06
platina tag

Hozzászólás 
A rendőrök vizsgáznak:
- Mit tud Csák Mátéról?
- Csák Máté? Ki az?
Kirúgják. Így jár a többi is, míg a legutolsónál érdekes fordulat következik be:
- Mondjon valamit Csák Mátéról!
- Nos, Csák Máténak volt három gyermeke. Két törvényes és egy törvénytelen.
A vizsgabiztos csodálkozik, hiszen erről még ő sem hallott:
- És kik azok?
- Hát Csák Berri az egyik, Csák Norrisz a másik.
- És ki a törvénytelen?
- Nemcsák Károly.
:gigalol: !-F

hétf. aug. 14, 2006 10:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Öööö... talan ezek
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... light=bios
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... light=bios

szomb. aug. 12, 2006 21:12
ezüst tag

Hozzászólás .
hello bocsi hogy ezt ide írom biztos én vagyok a béna de sehol sem találom azt a topicot ahol feltehetném néhány a BIOS-szal kapcsolatos kérdésemet :) vki elárulná hova menjek?? :D köszi

szomb. aug. 12, 2006 20:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=100
http://origo.hu/player/techbazis/index. ... tekgep.wmv
Rokker Zsolti is elkezdhetne spo'rolni' arra a physics gepallatra.
Ha kemenyen abszcinens marad talan 2008 karacsonyara vehet
egyet. :lol:
a kezdeti nehezségek leküzdésére:
(majd sirtam a rohogestol) :gigalol: :lol: Kép Yayy Guga, se here se zádé
http://aak.freeweb.hu/index.htm
http://bdk.blogter.hu/?post_id=46841
Kép
egy ilyen alak talalhatta fel a fluxxuskondenzátort

szomb. aug. 12, 2006 15:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
bocsi hogy 180 fokban temat valtok, de sztem sincs ertelme a halallal
tovabb foglalkozni, az eletunkben ugyis csak ez az egy biztos
(McLaca-val melysegesen egyetertek, kozeli hozzatartozo elvesztese
eseten az embernek a fajdalom elviselése teljesen felemeszti minden
erejet igy tobbnyire csendes gyaszba temekszik :cry: )

Termeszetesen ez a kulonos kegyetlenseggel elkovetett gyilkossag
engem is ledobbentett. De szinten gyaszolhatnank a haborukban,
bandahaborukban, ehezesben, betegsegben, munkabalesetben
elhunytakert es igy gyaszba borulna az eletunk, ami nem erre valo.
------------------------------------------------------------------------------------

Reggeli tv műsor (igy jar aki nezi :lol: )

A 8 legrosszabb dolog, ami egy reggeli tévéműsorban megtörténhet

1. A vendég zenekar annyira playback, hogy miután kikapcsolják a magnót, meghalnak.

2. A sok mókázástól arcidegzsábát kap a műsorvezető, és végigvigyorogja a lábgombásodásról és a veseátültetésről szóló riportot.

3. Bárki érkezik is a stúdióba, három kérdést kap: hogy vagy mostanában?, tényleg?, és azt már kérdeztem, hogy, hogy vagy mostanában?

4. Fél kilenckor megjelenik a szponzor három testépítő vállalkozóval, és közvetlen hangnemben követeli, hogy a padlócsempe reklámját még négyszer adják le.

5. 30 percen keresztül nem sikerül kimondania a műsorvezetőnek a saját nevét, és ezen annyira természetesen nevet, hogy kap 10 SMS-t.

6. A nap kérdése az, hogy melyik országban van Balatonfüred, de a műsor végéig nem érkezik helyes válasz.

7. Az agyrák miatt behívott professzort végig Johnny Longnak szólítják, és arról kérdezgetik, hogy csinálta-e már hármasban kamerán kívül is, valamint szereti-e az állatokat, mivel kettőt lapoztak a forgatókönyvben.

8. Egy valóságsztár másik valóságsztárral folytatott beszélgetése után mindkettőjük agysejtjeinek 60 százaléka elpusztul, és nem tudnak kimenni a képből.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Lossfer szomb. aug. 12, 2006 19:48-kor.

szomb. aug. 12, 2006 14:43
platina tag

Hozzászólás 
Hmm...Nos nekem eleg nagy a csaladom, de az is igaz, hogy mostanaban 2en is meghaltak belole.Egyikuk motorbalesetben, a masik rokonnak meg egy verrog kerult az agyaba.
Hidd el, sajnalom oket.Reszvetem neked is.Ez nem (Hogy is fogalmaztal?) "alreszvet".Csak kifejezem, hogy sajnalom, ami tortent.Egyebkent meg a motoros rokon lokott volt.Forgalmas uton olyan gyorsan ment....es csodalkoznak, hogy nem tudta rendesen kikerulni a kocsit.

szomb. aug. 12, 2006 9:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Remélem, jól gondolom, hogy Neked még a családban nem sok haláleset történt - szerencsére. (Ezt már a téma utáni társalgásként, nem az x-elés folytatásaként.) Talán ezért lehet időd és energiád foglalkozni az ilyen esetekkel is.
De mivel nekem apai ágon lassan a fél családom kihalt, és már az amúgy is kis létszámú anyai ág is csonka pár hete, sem kedvem, időm, sem erőm nincs mások életével/halálával foglalkozni.

Üdv!

pén. aug. 11, 2006 23:11
platina tag

Hozzászólás 
En most zartam le a vitat.Nem fogok ehhez hozzaszolni tobbet.De az X marad 1 honapig a nevem elott.
En valahanyszor Gyula-n jarok, mindig viszek ki viragot az ott elhunyt kislany tiszteletere.Biztos emlekeztek....az az ugy sem lett megfeleloen tisztazva.
De ennyi....nem szolok tobbet errol.Reszemrol lezarva. :arrow:

pén. aug. 11, 2006 22:17
Moderátor

Hozzászólás 
Ez egy nagyon kényes téma, amiről most szó van. Nem is szeretnék belefolyni, csak leírom a véleményemet. Kérem, hogy senki ne kezdjen vitába vagy ilyesmibe amiatt, amit én fogok írni. Köszönöm.

Szóval természetesen nagyon sajnálom azt a lányt, illetve mégjobban a szüleit. Nem tudom, hogy mit élhetnek át, remélem soha nem is fogom megtudni.
Azokat akik ezt tették a lánnyal, nem is tudom, hogy mit tennék velük. Ahogy a lány apja is mondta, ezt nem lehet évekkel büntetni.
DE!
Nem csak egy embert halt meg azon a napon, nem csak Heni szüleinek kellett iszonyatos fájdalmakat átélni :!: Más is meghalt és az ő szerettei is iszonyú fájdalmat éreztek és éreznek most is.

Ezért én ezt a részvétnyilvánítást mellőzném, mivel ilyen alapon minden nap ki lehetne tenni az x-et.

Ennyit akartam írni, ez úgy kikivánkozott belőlem.

Hannibal

pén. aug. 11, 2006 22:10
platina tag

Hozzászólás 
Az X-el nem azt akarjuk kifejezni, hogy o jobb volt mint a tobbiek, vagy jobban kell sajnalni.Csak a reszvetunket fejezzuk ki, es tiltakozunk a kegyetlenseg ellen. :evil:

Ennyi.Ha valakinek nem tetszik, nem teszi ki.Csak aki ki szeretne tenni, az tegye ki.

pén. aug. 11, 2006 21:46
arany tag

Hozzászólás 
Hi

Nem akartam elsőként hozzászólni a témához, sajnálom azt a leányt, de nem ő az egyetlen aki meghalt azon a napon. Tudom, szinte példátlan az eset a kegyetlensége végett, de lehet hogy most lehordtok ezért, de nem tudom jobban sajnálni Henit annál, mint aki valamely "rendhagyó" módon távozott el. Osztom McLaca véleményét, szerintem az "x"-ezés is gusztustalan!

pén. aug. 11, 2006 18:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem ez az elsődleges bajom, hanem az álrészvét.
Mindenki tudja, hogy milyen lehet a szülőknek, de ki érzi?
Max. az, aki járt hasonló cipőben, és veszítette el hozzátartozóját felnőtt fejjel, de ő is csak emlékezni tud arra, mennyire nehéz volt akkor neki, azóta viszont tompult a dolog, megtanult vele együtt élni. Esetleg ha friss az "élmény", akkor elhiszem a 100%-os együttérzést, de más esetben?
Szóval mire fel x-elnek azok (sokan még gyerekek - lelkileg), akiknek fogalma sincs az egészről?
Divatból. Mert jól néz ki a többiek felé mutatni, micsoda érzékeny lelkek ők. Csakhogy ezt nem MSN-en kell egy x-szel megmutatni.
(Én őszintén x-elhetnék, de nem teszem, a külsőségek mindig is taszítottak, lásd feketében járva látványosan gyászolni - a közönségnek...)

Üdv!

pén. aug. 11, 2006 13:28
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ne haragudj, nem személyed ellen, de szerintem ízléstelen ez a Messengerben X-elgetősdi mindenféle esetben...
A világon sokezer ember meghal naponta.

Üdv!

Engem nem zavar, ha te ertuk teszed ki...

pén. aug. 11, 2006 13:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ne haragudj, nem személyed ellen, de szerintem ízléstelen ez a Messengerben X-elgetősdi mindenféle esetben...
A világon sokezer ember meghal naponta.

Üdv!

pén. aug. 11, 2006 13:08
platina tag

Hozzászólás 
Megkernem Sy-t, vagy akarmelyik moderator-t, hogy csinaljon ide 1 topikot ezzel kapcsolatban.Nem kell, hogy lehessen beleirni, csak legyen benne ez a szoveg, hogy barki elolvashassa.

Az angol munkatarsaim es rokonaim is oszinte reszvetuket kuldik Penzes Henrietta rokonainak.

Idézet:
Meghalt az a makoi 18éves lány,akit felgyujtottak és ott hagytak kérlek tedd ki neved elé az x-et minden messengerben amit hasznalsz és küldd el minden ismerösödnek ezt a szoveget..

pén. aug. 11, 2006 12:06
arany tag

Hozzászólás 
Milyen szintű képességei vannak az európai polgároknak a számítógép- és internet használat terén? – tette fel a kérdést az Eurostat, az unió statisztikai hivatala, s nem volt szívderítő a kapott válasz.

Az internet ma már nem csak kommunikációs lehetőséget ad, hanem, ha lassan is, de számos hagyományos szolgáltatás (például közszolgáltatások, online bankolás, jegyrendelés) is elérhetővé válik a világhálón keresztül, így a fenti kérdés vizsgálata egyre fontosabbá válik.

Az EU25-ök között a 16-74 év közötti korosztályon belül igen magas arányban (37 százalék) még az egyszerű számítógép-használati képesség is hiányzik. Ettől az átlagtól jelentős mértékben eltérnek a legalacsonyabb iskolai végzettségűek (a csoportba tartozók 61 százaléka), a 65-74 év közötti idősebbek (a csoportba tartozók 78 százaléka), valamint az inaktívak, nyugdíjasok (a csoportba tartozók 68 százaléka). Ezzel szemben a legmagasabb szintű számítógépes tudású csoport a tanulóké, ahol az említett mutató 43 százalékos, illetve a legmagasabb iskolai végzettségűek között 41 százalékos.

A tagállamokat vizsgálva, sajnos, Magyarország az egyik negatív példa: nálunk a lakosság 57 százaléka soha nem használt még számítógépet, valamint 66 százalék nem tekinthető internetezőnek. Ezzel szemben a listavezető skandináv országokban mindössze a lakosság 8-10 százaléka nem használ számítógépet, és csak 19-27 százalék között van az internetet nem használók aránya.

A rossz hazai eredmények egyik oka abban keresendő, hogy a lakosság mindössze 30 százaléka vett részt olyan tanfolyamon az elmúlt néhány évben, amelyik számítógépes ismereteket is adott. Ez az arány a skandináv országokban 55-70 százalék között van, de még az uniós átlag is eléri a 40 százalékot.

Nem sokkal jobb a helyzet a munkahelyi számítógép-használatban sem. Magyarországon a munkavállalók mindössze 29 százaléka használ számítógépet a munkája során, amivel az utolsó országok egyike vagyunk az Unióban. Ez a mutató 60 százalék felett van 6 európai országban (például Németországban és Franciaországban is).

A jelentés megállapítása szerint a digitális írástudásban legjobban a munkanélküliek, illetve a különböző kisebbségek vannak lemaradva. Sajnos hazánk kitűnik a munkanélküliek digitális írástudatlanságának magas arányában is.

Az internethasználattal kapcsolatos tudás, képesség mértékét leginkább a szélessávú internetelérés lehetősége befolyásolja. Úgy tűnik, hogy az otthon szélessávot használók sokkal több alkalmazásban gyakorlottak: hogyan kell a keresőprogramokat, peer-to-peer hálózatokat használni, telefonálni interneten keresztül, weblapot létrehozni, csatolmányt küldeni e-maillel, stb.

/HVG 06.06.26./

azértaz az 57% megdöbbentő szerintem :shock:

csüt. aug. 10, 2006 12:23
Moderátor

Hozzászólás 
tibuu írta:
Hannibal írta:
Na ilyenkor mindazösszes rövid kis hajszálam úgy az egeknek meredt, hogy alig bírtam rendbetenni őket :(:(

Nullás gép oszt, akkor már nincs minek égbe meredni a fejeden. :P

Hmm, erre még nem is gondoltam !-D !-D

csüt. aug. 10, 2006 11:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
No és mi van akkor, amikor 10 éve van PC a családban, és olyan alap dolgok, mint menüsor, állapotsor, tálca, asztal, gyorsindító eszköztár, hivatkozások, címsor, stb. nem egyértelmű fogalmak?
Pedig a kedves család is azóta használja a gépet, amióta én - csak én oda is figyelek, ők meg nem.
Apám különleges antitalentum. Mai napig nem bírja megérteni, hogy azért, mert az író a felső meghajtó, attól még neki az alsóba kell rakni a lemezt, mert az az olvasó, és az íróval ne olvastassunk, ha nem muszáj...

Üdv!

csüt. aug. 10, 2006 11:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hannibal írta:
Na ilyenkor mindazösszes rövid kis hajszálam úgy az egeknek meredt, hogy alig bírtam rendbetenni őket :(:(

Nullás gép oszt, akkor már nincs minek égbe meredni a fejeden. :P

csüt. aug. 10, 2006 10:26
Moderátor

Hozzászólás 
sutszi írta:
Faternak már egy éve magyarázom, hogy mit kell csinálnia internetezéskor, de olyan hülyeségket kérdez, hogy csak csodálkozom ilyen hogy merülhet föl...

ÓÓ, lelkitárs :):)

Pl tegnap: menjek oda mert nem működik valami. Odamegyek. Nem tud keresni. ELkezdem mondani neki: címsor, írd be hogy google.com. Beírja vár vár. Mondom nyomj már egy entert vaze! Jaaaa, azt is kell?? Ez nekem kimaradt az előbb. Akkor azért nem tudtam keresni.... :roll:

csüt. aug. 10, 2006 10:22
Moderátor

Hozzászólás 
Archon írta:

Ez kész. Csak azt nem értem, hogy ha a srác tényleg tudta, hogy a nagy RGB maga jelent meg a találkozón, miért nem ásta el valhova? No mindegy.

!-D !-D !-D

Véletlen nem akar venni itt valakitől valamit? :D
És véletlen az a valaki még meghívna egy-két embert a találkozóra :D

csüt. aug. 10, 2006 8:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
MansonBoy írta:
http://www.hardwareoc.hu/forum/lofiversion/index.php/t6369.html

sírok :D :D :D

Ez a gyerek tudja egyáltalán, hogy mit jelent az a szó, hogy naív? Mert folyamatosan ezt írja.

RGB írta:
Amikor találkoztunk akkor tudtad, hogy én vagyok rgb a phról? ill tudtad azt, hogy én szoktak olyan dolgokat készíteni házilag, amikről egy átlagembernek az eszébe max azt jut, hogy lehetetlen. magyarul tudtad, hogy a "nagy rgb-vel" találkoztál?

Ez kész. Csak azt nem értem, hogy ha a srác tényleg tudta, hogy a nagy RGB maga jelent meg a találkozón, miért nem ásta el valhova? No mindegy. Egyébként egyértelmű, hogy beteg a srác, nagyon durva komplexusai lehetnek, egyszerűen élvezi, ha a nyilvánvaló ökröségei miatt szidják mint a Bokrost... :?

csüt. aug. 10, 2006 7:20
arany tag

Hozzászólás 
Hi

Multik és a számítástechnika - csak azon tanakodtam hogy már rengeteg olyan eset volt, ahol a hírdetőfüzeteikben akkora baromságokat írtak pl agp optikai meghajtó meg 256ghz stb. Emellett az is zavar nagyon hogy gyakorlatilag átvágják a jónépet mert sz*rt adnak el.

Nemrégiben olvastam a hvgben egy cikket, amely a Magyarok és az informatika címet viselte(vagy vmi ilyesmi). Hát "kicsit" ledöbbentem, amikor szemügyre vettem a táblázatokat, hogy a lakosság hány %-a konyít a számítástechnikához.

Szvsz ez a kettő nagyon is összefüggésben van. Szerintetek hogyan lehetne megismertetni, megértetni az egyes generációkkal a számítógépek használatát, működését, lényegében azt, hogy mindenki egy picit képben legyen és hogy ezáltal ne lehessen őket átvágni.

:roll:

csüt. aug. 10, 2006 4:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
:shock:
de durva... :lol:
ez ökörszemnek is beillene
egyébként ez nem csalás, átverés visszaélés?... vagy nemtom melyik
kategória, jobb ha mindegyiket ráhordom :lol:

szer. aug. 09, 2006 20:48
platina tag

Hozzászólás 
A múltkor láttam a TESCO-ban:

Valami hatalmas PC játékválogatás CD 1000 Ft alatt.
Az elejére nagy betűkkel rá van írva, hogy "Játszható verziók".
Ekkor kezdtem alaposabban szemügyre venni a dobozt.
A hátulján apró betűkkel: "A játékok mindegyike demo változat".

Ingyen demókat árulni :shock: Valaki így akar meggazdagodni ]:-<

szer. aug. 09, 2006 18:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Munkahelyi tanácsok

1. lecke

Egy fickó zuhanyozni megy, melegváltásban a feleségével, aki épp kilép
a zuhany alól. Ekkor megszólal a bejárati ajtó csengője. Gyorsan megbeszélik, hogy a feleség nyisson ajtót. A nő magára teker egy fürdőlepedőt és lemegy ajtót nyitni.
Szembetalálja magát Bobbal, a szomszéd lakás tulajdonosával, aki, még
mielőtt a nő megszólalna, azt mondja:
- Most helyben kapsz 800 dollárt, ha leengeded a fürdőlepedőt. A
feleség kicsit csodálkozik, de rövid habozás után leereszti a fürdőlepedőt és ott áll meztelenül Bob előtt, aki, miután jól meggusztálta, átad neki 8 db százdollárost. A nő visszamegy a lakásba, örülve a kis vagyonnak, amit kevesebb, mint 2 perc alatt szerzett, és bemegy a fürdőszobába, lerakni a lepedőt. A férj megkérdezi:
- Ki volt az?
- Bob, a folyosószomszédunk.
- És megadta a 800 dollárt, amit tegnap kölcsönkért tőlem?

Tanulság: ha időben megosztja partnereivel a hitel-, és kockázatvállalási tényezőkre vonatkozó információkat, elkerülheti a cég imidzsének romlását.

2. lecke

Papbácsi kocsival megy a templomába, mikor meglát egy gyalogoló apácát. Megáll, és felajánlja, hogy elviszi a kolostorba. Az apáca beül, keresztbe rakja a lábát és kivillantja a combját. A pap nem állja meg, hogy ne fixírozza, néhány pillanatra el is veszti az uralmát a kocsi fölött. Miután visszatereli a kocsit a saját sávjába, hirtelen megfogja az apáca combját, aki a szemébe néz és azt kérdezi:
- Atyám, emlékszik a 129. zsoltárra?
A pap szégyenkezve elnézést kér az apácától. Kis idő múlva, engedve a kísértésnek, kihasználja a sebességváltás adta lehetőséget és újrakezdi, mire az apáca:
- Atyám, emlékezzen a 129. zsoltárra!
Újabb füligpirulás, újabb elnézéskérés, újabb dadogás:
- Bocsánatát kérem, nővér, legyőzött a test gyarlósága.
Odaérnek a kolostorhoz, az apáca egy szó nélkül kiszáll és egy utolsó, jelentőségteljes pillantást vet a papra. A pap gyorsan előveszi a Bibliát, megkeresi a 129. zsoltárt és ezt olvassa:
"Ne állj meg utadon, törekedj minél feljebb jutni, és tied lesz a mennyeknek országa."

Tanulság: Munkája során mindig szerezzen be minden elérhető információt, mert különben soha vissza nem térő lehetőségeket szalaszthat el.

3. lecke:

A cég egyik ügynöke, egyik hivatalnoka és a személyzeti igazgató együtt veszik ki az ebédszünetet. Útban a vendéglő felé egy ütött-kopott rézlámpást találnak a szemeteskuka mellett. Megdörzsölik, kijön a szellem, aki látja, hogy hárman vannak:
- Csak három kívánságot teljesítek, tehát mindegyikőtökre csak egy jut.
A hivatalnok félrelöki a másik kettőt és gyorsan elmondja:
- Én a Bahamákon akarok lenni egy fehér homokparton, egy soha véget nem érő szabadságon, mentesen minden gondtól, ami elronthatná az élvezetet!
Alighogy elmondja, már el is tűnik.
Az ügynök is előretolakodik:
- Én egy finom koktélt akarok szürcsölni Tahiti egyik strandján, oldalamon álmaim asszonyával! Ő is hipp-hopp, eltűnik.
- Most te következel. - Mondja a szellem a személyzeti igazgatónak.
-Te mit kívánsz?
- Azt, hogy ezek ketten az ebédszünet végén ott legyenek az irodájukban!

Tanulság: Ha jót akar, csak azután nyissa ki a száját, hogy a főnök a sajátját már becsukta.

kedd aug. 08, 2006 13:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az ötlet alapján akár lehetne "jó" :) is, de nem az :(

Agyon csikiztem ez a r...t k..t , de nem akar vetkőzni :lol: :evil:

kedd aug. 08, 2006 12:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
újjabb IQ szint növelő oldal :gigalol:
http://www.axefeather.com/
mér reggelni is lehet

kedd aug. 08, 2006 11:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
crazy gal` bitchin` in a pond
úgyis csak ezt a nyelvet értik :lol: :lol:

kedd aug. 08, 2006 11:07
platina tag

Hozzászólás 
Sracok....a Nagy Fero tipusu Pancsolo kislany dalat hogy magyaraznatok el ertelmesen egy angolnak?Nekem nem ment :wink:
!-F

kedd aug. 08, 2006 10:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
ÁÁ én tuti bírósághoz fordulnék jogorvoslatért.
nonszensz :lol: :lol:
...vagy a számlát látva tényleg levetném magam a mélybe
bár persze ez náluk 'csak' 2-3 havi fizu

hétf. aug. 07, 2006 12:47
Moderátor

Hozzászólás 
:gigalol: :gigalol:

És ilyenkor köteles fizetni, mert a rendőrség tévedett???

hétf. aug. 07, 2006 12:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megbüntették...

...a tetőn fecsegő ácsot.

Több mint egymillió forintnak megfelelő eurós számlát kapott egy német ács, mert a rendőrség öngyilkosjelöltnek nézte, és kivezényelte hozzá a tűzoltókat, és egy közvetítő pszichológust. A 30 éves fiatalember már több perce beszélt telefonon a barátnőjével egy ötemeletes ház tetején sétálgatva, amikor észrevette az őérte aggódó csődületet a ház aljában.

A rendőrség lefújta az akciót, a férfi pedig befejezte a munkáját. Egy hétre rá viszont megérkezett hozzá a felszólítás a több mint egymillió forintos költségek megtérítésére.
http://www.okorszem.hu/
ez tényleg ökörszem :lol:

hétf. aug. 07, 2006 11:19
Moderátor

Hozzászólás 
Uhh, szerintem ezt most hagyjuk abba, mielőtt megint idetéved ez a gyerek (szó szerint) és akkor megint lesz a modoknak egy kis dolga... :roll:

hétf. aug. 07, 2006 9:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez régebbi szösszenete. De ha megnézitek, mindig kérdez, aztán a kérdésére félig válaszolva elkezdi sommázni, hogy hogyan lehetne megvalósítani. Csakhogy nagyon "könyvszagúan" írja, amit ír, tehát valahonnan kimásolja a megoldás egy szakaszát.
Nagyon eredeti. :D
Ezek után (miután más szellemi termékét sajátjaként igyekszik eladni) lefikáz és "naiv"-oz mindenkit (valószínűleg nem ismeri a naiv szó jelentését).
Érdekes, bár inkább szánalmas.
Amiket egyébként írt, hogy megcsinált, a felét sem hiszem el, egy épkézláb fotóval sem tudta bizonyítani.
Nagy kamu ez a gyerek.

Üdv!

hétf. aug. 07, 2006 8:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ú gyerekek ez a csóka nem semmi :)

Már csak az a kérdés, hogy pár év múlva mint nagy feltaláló látjuk a TV-ben, vagy mint egy "szerencsétlenség" áldozatát :lol:

hétf. aug. 07, 2006 8:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4538 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 91  Következő