Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 19:01

Hozzászólás a témához  [ 711 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Következő
Nokia 6131 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Czumy írta:
Czumy írta:
Barátnőm 6131-es, 2 hónapos telefonjában meghalt a végfok IC ma délután... 15 munkanapra ígérte a Nokia. (leejtve, megfürdetve nem volt!)

Szept. 4-én visszakapta a barátnőm a 6131-t (cserélték a végfokot, a kamerát (nemtom méirt) és kapott egy új SW-t is asszem) - nem is volt semmi baja ma estig: kb. 7 óra tájban az végfok megint megfeküdt...!! Térerő 0 lett egyik percről a másikra, pont, mint a múltkor!

Ilyenkor mi a teendő? Tudom, morcos pofival visszavinni a T-mobile-hoz... Érdemes lenne inkább egyből a Nokiához vinni??
Lehet-e cserét kérni??
Esetleg hasonló kaliberű cseretelefon járhat a javítás idejére??

Szegény asszonypajtás teljesen :(
Csak 2 és fél hónapos a "kicsike", ráadásul ajándék telefon...

Más tulajoknak van/volt ilyen gondja a telefonnal?
A T-nél adnak kölcsöntelót. A Nokiánál nem (csak ha náluk vetted, vagy haver a Nokiás ;) ). De hogy hasonló kategóriájút-e?
Azt alighanem nem tudják teljesíteni...

csüt. szept. 07, 2006 22:19
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Barátnőm 6131-es, 2 hónapos telefonjában meghalt a végfok IC ma délután... 15 munkanapra ígérte a Nokia. (leejtve, megfürdetve nem volt!)

Szept. 4-én visszakapta a barátnőm a 6131-t (cserélték a végfokot, a kamerát (nemtom méirt) és kapott egy új SW-t is asszem) - nem is volt semmi baja ma estig: kb. 7 óra tájban az végfok megint megfeküdt...!! Térerő 0 lett egyik percről a másikra, pont, mint a múltkor!

Ilyenkor mi a teendő? Tudom, morcos pofival visszavinni a T-mobile-hoz... Érdemes lenne inkább egyből a Nokiához vinni??
Lehet-e cserét kérni??
Esetleg hasonló kaliberű cseretelefon járhat a javítás idejére??

Szegény asszonypajtás teljesen :(
Csak 2 és fél hónapos a "kicsike", ráadásul ajándék telefon...

Más tulajoknak van/volt ilyen gondja a telefonnal?

csüt. szept. 07, 2006 21:29
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
.Tian. írta:
Köszi az infót! Miután olvastam, hogy az OTA frissítés az eredeti nyelvre frissít, így most már biztos, hogy otthon fogom megvenni.
Már csak az a kérdés, hogy mikor érek haza :roll:
Hááát tudod, ha érezhetően olcsóbb kint, akkor én azért megkockáztatnám a régi haveromat, hátha olcsóbban jön ki vele a frissítés+telefonár... ;)

Aranyos vagy Macika:) Persze Téged is belekalkuláltalak a dolgokba. Ma néztem a Geizhals-on (olyasmi mint otthon a depo, csak kicsit jobb:)) 235 körül van + ehhez még hozzájöhet a postaköltség. Így meg már ugyanott van, mint otthon, sőőt.
Most már csak azon drukkolok, hogy jó árfolyam legyen, mikor hazamegyek :o

pén. szept. 01, 2006 8:27
Moderátor

Hozzászólás 
.Tian. írta:
Köszi az infót! Miután olvastam, hogy az OTA frissítés az eredeti nyelvre frissít, így most már biztos, hogy otthon fogom megvenni.
Hááát tudod, ha érezhetően olcsóbb kint, akkor én azért megkockáztatnám a régi haveromat, hátha olcsóbban jön ki vele a frissítés+telefonár... ;)

csüt. aug. 31, 2006 21:39
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
.Tian. írta:
Meg tudnátok mondani, hogy kb. mennyi Magyarországon a telefon ára, függetlenül, hivatalos helyen?
Köszi

bruttó 67.000 Ft -> www.speedshop.hu

csüt. aug. 31, 2006 21:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
.Tian. írta:
Meg tudnátok mondani, hogy kb. mennyi Magyarországon a telefon ára, függetlenül, hivatalos helyen?
Köszi

bruttó 67.000 Ft -> www.speedshop.hu

csüt. aug. 31, 2006 20:51
vas-tag

Hozzászólás 
Az egészben az az érdekes, hogy csak akkor jelzi ki a helyes időpontot, hogy ha a sima GMT időzónában van a telefont. Most küldtem magamnak sms-t, így néztem meg. Pedig én is tudom, hogy helytelen az a beállítás.
Most én nézek el nagyon valamit?

csüt. aug. 31, 2006 10:04
vas-tag

Hozzászólás 
Ohh, az órán belül van az időzóna beállítás. Kész bolond vagyok, hogy ott nem néztem. Megvan, ezer köszönet.

csüt. aug. 31, 2006 9:25
platina tag

Hozzászólás 
Barack írta:
Sziasztok!
a bejövő üzeneteknél ha megnézem az üzenet adatait akkor ott az eredeti fogadási időpontnál két órával későbbi időpontot jelez ki. A kimenő üzeneteknél viszont nem. Nem vmi eget rengető probléma, de mégis szeretném tudni, hogy van-e rá vmi megoldás? Másnál is előfordul ez a gond?

Menj be a beállitásokba, dátum idő- óra-időzóna. Itt nézd meg mi van ott beállítva. Ha nem a GMT+1 akkor állítsd arra. Utána ellenőrizd az óra beállításodat is. Remélem így jó lesz.

csüt. aug. 31, 2006 6:09
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen telóhoz van szerencsém, és nem rég tűnt fel h a bejövő üzeneteknél ha megnézem az üzenet adatait akkor ott az eredeti fogadási időpontnál két órával későbbi időpontot jelez ki. A kimenő üzeneteknél viszont nem. Nem vmi eget rengető probléma, de mégis szeretném tudni, hogy van-e rá vmi megoldás? Másnál is előfordul ez a gond?

szer. aug. 30, 2006 21:59
arany tag

Hozzászólás 
FOTA: Firmware Over The Air:

Kód:
http://www.mobilport.hu/?r=7277

A 6131 támogatja..... :shock:

Azért erre nem vállalkoznék!

pén. aug. 25, 2006 7:41
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd aug. 22, 2006 21:31
arany tag

Hozzászólás 
retroNono írta:
Sziasztok!
Megtudná mondani valaki, hogy milyen adatkábel kell hozzá? Ha jól tudom CA-53, vagy DKU-2-es. A kettő között csak az a különbség, hogy az utóbbi lassúbb?
Ill. ti mit ajánlanátok képek átviteléhez a számítógépre? Bluetooth-ot, vagy kábelt :?:
Köszi!

azt mondják a CA53 tudja az usb2-t,amivel 1 mega per sec fölé lehetne menni adatátvitelben.nekem DKU2esem van,ezzel 750K val tölt,tehát nem a kábel a szűk keresztmetszet.
ja és a DKU2es télleg szeret kiesni a teló seggéből.a headset nem szeret,csak az adatkábel.tehát nem a telóval van a baj,hanem a kábellel.amugy gyári nokia kábel.

kedd aug. 22, 2006 16:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
.Tian. írta:
Köszi

MediaMarkt: 69.990 Ft (2 év Nokia garancia)

kedd aug. 22, 2006 6:31
arany tag

Hozzászólás 
Köszi

kedd aug. 22, 2006 5:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vismajor írta:
A NokiaClub 6131 "teszt időszakát" nem nyerte senki meg? Mert már értesítették a kisorsolt tesztelőket. Sajna nem kaptam levelet a Nokiától.... :(

Nekem sem szóltak, de még a Pannontól se (WAP-os játék). Tehát nem nyertem se itt, se ott... :(

Még egy kérdés: a táskában a telefon, összecsukva (nem volt mellette semmi, ami megnyomhatta volna bárhol is...), de nincs bill.zár aktiválva: volt egy kezdeményezett hívás 02m:12s hosszúságban (ami hangpostára futott)... Más járt már így??

Barátnőm biztos, hogy nem hívott senkit (autóban ültünk közben és mind a ketten NEM lehetünk ennyire szenilisek!! :D )

hétf. aug. 21, 2006 21:33
arany tag

Hozzászólás 
A NokiaClub 6131 "teszt idõszakát" nem nyerte senki meg? Mert már értesítették a kisorsolt tesztelõket. Sajna nem kaptam levelet a Nokiától.... :(

hétf. aug. 21, 2006 11:59
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi!
Tudtok konkrét típust ajánlani?
Mit kell a Bt-knél nézni? Max a márka, mi eligazíthata gagyik rendetegében? :) Vagy az sem mérvadó...

hétf. aug. 21, 2006 8:53
arany tag

Hozzászólás 
3,70 szoftver is nagy képet (240*240) tud mutatni ha bejövő hívás van, vagy kicsit mint a 6270 esetében?

hétf. aug. 21, 2006 8:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Bt tényleg jó, ha csak az sms-eket, fotókat akarod lementeni a telóról és háttérképeket akarsz rá feltenni.
De ha mp3 lejátszóként is akarod használni, akkor csak az adatkábel vagy a kártyaolvasó jöhet szóba..

hétf. aug. 21, 2006 0:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
retroNono írta:
Ill. ti mit ajánlanátok képek átviteléhez a számítógépre? Bluetooth-ot, vagy kábelt :?: Köszi!

Én a kábel nélküliséget ajánlom. Nekem a pc/laptop/pda/teló is kábel nélkül megy és sokkal kényelmesebb. Ráadásul, ahogy az előző hozzászólás is alátámasztja a teló cseréjekor nem kell kábelt venned.

vas. aug. 20, 2006 22:57
platina tag

Hozzászólás 
retroNono írta:
ti mit ajánlanátok képek átviteléhez a számítógépre? Bluetooth-ot, vagy kábelt :?:

Én a Bluetooth-ot ajánlom. Sokkal egyszerübb és ha majd lecseréled a telodat ahhoz is jó lesz.

szomb. aug. 19, 2006 19:05
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Megtudná mondani valaki, hogy milyen adatkábel kell hozzá? Ha jól tudom CA-53, vagy DKU-2-es. A kettő között csak az a különbség, hogy az utóbbi lassúbb?
Ill. ti mit ajánlanátok képek átviteléhez a számítógépre? Bluetooth-ot, vagy kábelt :?:
Köszi!

szomb. aug. 19, 2006 17:17
platina tag

Hozzászólás 
Nah végre az Europarkban felrakták az új, V 03.70-es szoftvert a telefonomra. Csupa kellemes meglepetés azóta... 8)
A diktafon ideje például az eddigi maximum 5 percről maximum 60-ra nőtt. Nagyon hasznos az auto. billzár is, és az UI néhány apróbb bugját is kijavították (főmenü átrendezés működik, hiányzó softkey-feliratok megjöttek, stb.). Ha minden szoftververzióban ekkora újítások lesznek, akkor nemsokára VGA-ban vesz fel videót... :twisted: :wink:

(by DS)

pén. aug. 18, 2006 22:35
arany tag

Hozzászólás 
kory23 írta:
Akkorisrossi írta:
Elég sokat használom headsettel, és a bal oldali fülhallgató csak a csatlakozó többszöri nyomogatása után hajlandó szólni... Mi lehet a gond?

Tipikus Nokia pop-port hiba :))

A nokia pop-portok nagyon rosszak emiatt...

Eddigi összes nokiám pop portja ilyen roxx volt..... (6630,6680,9500,6111)

én 6131esem nonstop be van fülesre,vagy adatkábelre dugva,de teljesen tökéletes.6230as vlt előtte,azzal sem volt bajom...
szemben a T68,Z600 ból állandóan kiesett a füles !

még mindig nem fagytam,immár vagy 3 hónapja.még mindig nagyon csipem az mp3 hangját.

1 bajom van:a 6230asra felrakott opera mini tudott a voda wap ján keresztül web oldalakat megmutatni,ez meg nem tud csatlakozni wapról...

a nagy bötü nekem nem nyűg,eddig észre sem vettem :)))

pén. aug. 18, 2006 20:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
hohand írta:
Kipróbáltam és tényleg úgy van!Ha szóközt teszek, akkor vált "Abc"-re!De ennek sok értelme van, plusz egy karakter a szóköz!!??

Ez így van az idők kezdete óta. Amióta a számítógép elterjedt azóta úgy van az írásszabály hogy betű után kell tenni az írásjelet aztán szóköz és új mondat. Aki nem tartja be a szabályt az nyomjon külön egy nagybetűre váltást.

Helyes:
mondat vége. A következő mondat
Helytelen:
mondat vége.A következő mondat
mondat vége .A következő mondat
mondat vége . A következő mondat

Én csak mostanában találkozom ezzel, az eddigi telóim (már ami magától váltott egyáltalán, többnyire Nokiák) szünetjel nélkül is váltottak, 3650-6600-6630, mind. És amíg a GSM szabvány mereven 160 karakterben rögzíti az egy üzenetben küldhető karakterek számát, addig ez tökéletesen rendjén is van. Hadd döntsek én, teszek-e szünetjelet.
Ennyi helyen hadd ne érdekeljen, hogy volna helyes, természetesen egyebütt, fórumon, emailban, akárhol a helyes, szóközös írásmódot használom, itt azonban marha nagy luxusnak érzem a plusz szóközöket...

hétf. aug. 14, 2006 12:22
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Sehol nem adnak hozzá karit sajnos :(
De pár ezerért lehet 256-ost venni. Kisebbet nemigen érdemes :wink:
http://www.gepbolt.hu/alcsoport.php?f=DDM&a=SDC&r=1
http://www.aqua.hu/index.php?m=3&cs=76

Köszi, már rendeltem is egy 512-est.

hétf. aug. 14, 2006 11:58
arany tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Kipróbáltam és tényleg úgy van!Ha szóközt teszek, akkor vált "Abc"-re!De ennek sok értelme van, plusz egy karakter a szóköz!!??

Ez így van az idők kezdete óta. Amióta a számítógép elterjedt azóta úgy van az írásszabály hogy betű után kell tenni az írásjelet aztán szóköz és új mondat. Aki nem tartja be a szabályt az nyomjon külön egy nagybetűre váltást.

Helyes:
mondat vége. A következő mondat
Helytelen:
mondat vége.A következő mondat
mondat vége .A következő mondat
mondat vége . A következő mondat

hétf. aug. 14, 2006 11:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sehol nem adnak hozzá karit sajnos :(
De pár ezerért lehet 256-ost venni. Kisebbet nemigen érdemes :wink:
http://www.gepbolt.hu/alcsoport.php?f=DDM&a=SDC&r=1
http://www.aqua.hu/index.php?m=3&cs=76

hétf. aug. 14, 2006 11:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziaszto. A párom most vett egy 6131-et a T-mobilnál. Nem találtam a csomágban memória kártyát. A T-mobilos csomagban nincsen, vagy csak nekünk elfelejtették beletenni?

hétf. aug. 14, 2006 11:02
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Sikerult mar vkinek a 6131-en az opera mini-t mukodesre birnia?
Pontosabban elindulni elindul, de mikor bongesznek, azt irja ki, hogy nem megfelelo a kapcsolodasi beallitas.
Voda wap-al probaltam volna hasznalni.

Udv:Balazs

szomb. aug. 12, 2006 13:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Feltöltöttem 3 fényképet

http://www.kepfeltoltes.hu/060812/K_p000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/060812/K_p003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/060812/356613335K_p006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

szomb. aug. 12, 2006 13:18
arany tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
hohand írta:

Ez az eddigi szoftverrel is így volt... :oops:

(by DS)

Nem az új sw -re értettem!!!Tudom,hogy a régiben is igy volt!Csak ezt is beírtam mint érdekes megoldás!
Egyébként összességében jó telónak tartom, 6680 és 9300 mellett kimondottan tetszik!

pén. aug. 11, 2006 22:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
de régebbi telóknál nem. egy rövid ideig volt 6210 nálam, az még akkor is átváltott nagybetűre, ha utólag szúrtam be egy pontot akár a szó közepére (az utána levő betűt magától átírta nagyra). a 2 éves S60-as (de szintén Nokia logikára épülő) telóm esetében meg mindegy, hogy a .?! után van-e szóköz.

pén. aug. 11, 2006 21:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
hohand írta:

Ez az eddigi szoftverrel is így volt... :oops:

(by DS)

pén. aug. 11, 2006 20:56
arany tag

Hozzászólás 

pén. aug. 11, 2006 19:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
hohand írta:
A másik érdekes dolog,hogy sms írásnál irásjel (.!?) után nem vált át nagy betűre automatikusan, hanem kicsin (abc) marad.Ha meg megnyomom a # gombot, akkor meg nagy betűre vált (ABC).Nincs meg automatikusan az "Abc" lehetőség, de még manuálisan is csak "abc" vagy "ABC" van!

:D Ilyen volt a 3210 és a 3310 az első néhány szoftver verzióval (bocs, nem akartam gonoszkodni)!
Szerintem írd meg ezt a bug-ot/feature-t a Nokia ÜFSz-nek, biztos örülni fognak neki, és valszeg a következő (vagy az az utáni) SW már tudni fogja.

Egyébként okostelefonoknál (de gondolom, ez S40 alatt is igaz) csak akkor lesz "Abc" ha az előző szó után "szóköz" van, pl.: "mobilos Fórum" akkor a váltás: "abc" -> "Abc" -> "ABC" -> "abc"!
Ha ha szó írása közben akarsz nagybetűvel írni, pl.: "terMINÁL", akkro a váltás menete: "abc" -> "ABC" -> "abc".

csüt. aug. 10, 2006 21:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Akkorisrossi írta:
Elég sokat használom headsettel, és a bal oldali fülhallgató csak a csatlakozó többszöri nyomogatása után hajlandó szólni... Mi lehet a gond?

Tipikus Nokia pop-port hiba :))

A nokia pop-portok nagyon rosszak emiatt...

Eddigi összes nokiám pop portja ilyen roxx volt..... (6630,6680,9500,6111)

csüt. aug. 10, 2006 21:06
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. aug. 10, 2006 19:52
arany tag

Hozzászólás 
Jaaaaaaa..... meg szerintem az új sw -vel hangosabb lett a lejátszó része! mp3 -nál tapasztalom!

csüt. aug. 10, 2006 19:29
arany tag

Hozzászólás 
A másik érdekes dolog,hogy sms írásnál irásjel (.!?) után nem vált át nagy betűre automatikusan, hanem kicsin (abc) marad.Ha meg megnyomom a # gombot, akkor meg nagy betűre vált (ABC).Nincs meg automatikusan az "Abc" lehetőség, de még manuálisan is csak "abc" vagy "ABC" van!

csüt. aug. 10, 2006 19:26
Moderátor

Hozzászólás 
hohand írta:
Macika írta:
És ha átállítod egy olyan témára, ami már volt korábban, akkor visszaállnak a custom beállítások is hozzá?

Nem! :?
Húúú, nagy ötlet, nagy ötlet...

csüt. aug. 10, 2006 13:11
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
hohand írta:
Közben megtaláltam a magyarázatot a "fényhatások"-ra!Elvileg ha sms jön vagy nem fogadott hivás van,akkor a külső kijelző villogással jelzi ,hogy van valami esemény amig meg nem nézi az ember!
De amit nagy baromságnak tartok ezeknél a 3rd S40-es Nokiáknál,hogy ha lecseréled a témát, akkor a csengőhangokat is lehet újra beállítani az üzemmódoknál! :?
És ha átállítod egy olyan témára, ami már volt korábban, akkor visszaállnak a custom beállítások is hozzá?

Nem! :?

csüt. aug. 10, 2006 12:53
arany tag

Hozzászólás 
Na ma rakattam fel a 3.70-es sw-t a telómra a szolnoki mintaboltban!Eddig ami változott,hogy tényleg van automata bill.zár és a frissítési szolgáltatás is elérhető,bár nem próbáltam még ki.A csoportok -> hozzáadásnál még mindig csoportkép van írva!!

csüt. aug. 10, 2006 12:51
Moderátor

Hozzászólás 
hohand írta:
Közben megtaláltam a magyarázatot a "fényhatások"-ra!Elvileg ha sms jön vagy nem fogadott hivás van,akkor a külső kijelző villogással jelzi ,hogy van valami esemény amig meg nem nézi az ember!
De amit nagy baromságnak tartok ezeknél a 3rd S40-es Nokiáknál,hogy ha lecseréled a témát, akkor a csengőhangokat is lehet újra beállítani az üzemmódoknál! :?

csüt. aug. 10, 2006 12:46
arany tag

Hozzászólás 
arsenal írta:
Bt 2.0 Stereo headset támogatással

Ebben én erősen kételkednék.

csüt. aug. 10, 2006 12:41
platina tag

Hozzászólás 
hohand írta:

Én ezt tudtam, hogy így van csak azt nem tudtam, hogy ez jelenti a fényhatásokat.
Igen téma váltásnál újra be kell állítani az összes hangot, mert majdnem minden témához más más hangok tartoznak.

kedd aug. 08, 2006 21:02
arany tag

Hozzászólás 

kedd aug. 08, 2006 20:25
platina tag

Hozzászólás 
hohand írta:
a nyitási animáció mikor van?Témáknál lehet beállítani ,hogy animációt játszon le??

A fényhatásokat sajnos nem tudom. A nyitási animációt be kell állítani a telefonon és attól függ, hogy van vagy nincs, hogy milyen témát használsz. Egyes témákban van nyitási animáció, egyesekben nincs.

kedd aug. 08, 2006 19:27
arany tag

Hozzászólás 
Hello mindenkinek!
Én ma vettem ilyen telót, független, 2év hivatalos Nokia garis és a 3.50-es sw van rajta.
Kérdésem az lenne, hogy mi lenne az üzemmódoknál, hogy "fényhatások" ??
A másik pedig, hogy a nyitási animáció mikor van?Témáknál lehet beállítani ,hogy animációt játszon le??

kedd aug. 08, 2006 18:59
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 711 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Következő