Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 18:36

Hozzászólás a témához  [ 18 hozzászólás ] 
Tokio Hotel letiltása 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás Re: Tokio Hotel letiltása
darthsith írta:
Hy!

Sajnos van 1 olyan gondom, hogy a barátnőmnek a huga rákattant a tokio hotel-re. :jaj:
És le akarnám tiltani a windows-ból a tokio hoteles honlapokat.Akár külső programmal is.Az a lényeg, hogy barátnőm ne vegye észre, hogy én mahináltam...mittomén...jöjjön be egy 404es hiba...aztán 1X 2X valami hackelt oldal felirat. :ooo:
Az a lényeg, hogy ne lehessen nálam semmit letölteni azzal a szeméttel kapcsolatban. ]:->

Válaszokat előre is köszönöm.

ui.:Bocs a hibákért, de 2 hónap angol billentyűzet után most szokok visszafelé.

Hali!
Ha meg nem sikerult megoldani ezt a problemat, de meg szeretned akkor tedd a kovetkezoket:
Van egy HOSTS nevu kiterjesztes nelkuli fajl a \WINDOWS\system32\drivers\etc\ konyvtarban. Ezt megnyitod egy szovegszerkesztovel es bepotyogod egy uj sorba a tokio hotel helyett megjelenitendo oldal IP cimet (pl. ha szeretned hogy a google jojjon be a tokio hotel helyett akkor 72.14.207.99 IP-t irod be), majd egy ures hely utan bierod a tokio hotel rendes cimet (pl. www.tokiohotel.com). Amugy abban a fajlban talalsz meg utasitasokat a hasznalatra ha netalan valamit nem ertenel. Ezt a fajlt elmented es mikor beirodik a bongeszobe a tokiohotel cime akkor meglepetesere a baratnod huganak a google fog betoltodni. De hogy milyen IP-t hasznalsz az mar a te dolgod, beirhatod a sajatodat is, akkor az oldal feher marad.[/u]

hétf. nov. 20, 2006 8:51
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
mi korunkban még modern talkingnak hívták...

hétf. szept. 11, 2006 12:20
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Pihentagyú... ;)

hétf. szept. 11, 2006 11:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
ZoneAlarm: Hát akkor tiltsd le a tok hotel hivatalos honlapját, a google-t és a yahoot, esetleg az MSN-t. Már ettől zeng az egész net, hogy pár **** német srác milyen kerva kerál. Én is készen vagyok már tőle...

De van egy másik megoldás is. Legyen ez a kezdőlapod :-) http://tokio-hotel.kapd.be

hétf. szept. 11, 2006 8:47
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azért az Informatikai Fórumban csak eljutottonk a gyerekneveléshez. Amíg be nem zárják.

Ettől függetlenüL, nekem vannak elveim amiket le is írtam. Ehhez tartottam magam, a lányaimból lett is valaki. A nagy szabadosság utólag csúnyán vissza tud ütni.

A témát részemről lezártam.

vas. szept. 10, 2006 16:33
ezüst tag

Hozzászólás 
nbela írta:
Tartalomszűréshez kapcsolódva én most a Child.Control.2006.v8.412 (http://www.salfeld.com/) progit tettem fel gyereknek. Beállítható rajta: gép és net működési idő napi, heti és havi bontásban. Gép és net naponta hány órakor üzemelhet illetve tiltva. Tartalomszűrés kulcsszavak alapján (engedélyezésre vagy tiltásra). Több rendszerbeállítási lehetőség (vezérlőpult) tiltása. Egyes programok (például: MSN) használatának korlátozása időpontra illetve működési időtartamra. Jelszavas konfiguráció...
Üdv,NBela

Talán a gyereket nevelni kellene, nem tiltani...
Havonta meghatározott internetidő? Mi ez kérem? Láger? Ne már...

SF

szomb. szept. 09, 2006 21:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Aha. Ez jónak tűnik.

Persze csak addig, amíg meg nem nő a gyerek, és már jobban tudja a faterjánál is, hogy kell hatástalanítani. :D

szer. szept. 06, 2006 13:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tartalomszűréshez kapcsolódva én most a Child.Control.2006.v8.412 (http://www.salfeld.com/) progit tettem fel gyereknek. Beállítható rajta: gép és net működési idő napi, heti és havi bontásban. Gép és net naponta hány órakor üzemelhet illetve tiltva. Tartalomszűrés kulcsszavak alapján (engedélyezésre vagy tiltásra). Több rendszerbeállítási lehetőség (vezérlőpult) tiltása. Egyes programok (például: MSN) használatának korlátozása időpontra illetve működési időtartamra. Jelszavas konfiguráció...
Üdv,NBela

szer. szept. 06, 2006 10:37
Moderátor

Hozzászólás 
Laci_L írta:
djsms írta:
... Aztán valami tartalomszűrős tűzfalban a tokio és hotel szavak együttes előfordulása esetén tiltod az aktuális oldalt vagy fájlt.

Van ilyen? Melyik? :shock:

Nagyobb cégeknél (proxyn, tűzfalon, egyéb helyen) tiltják a szex stb szavas dolgokat, szvsz megoldható valahogyan. Sok tűzfal (pl kerio pf) tud reklámblokkolást, ami ugye tartalom alapján megy. No ha ilyet tud onnan már csak egy lépés az egyéni szabály kezelése :)
Konkrét példát egyébként nem tudok, mert sosem érdekelt a téma, így ilyen szempontból nem vizsgáltam semmit.

szer. szept. 06, 2006 9:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
djsms írta:
... Aztán valami tartalomszűrős tűzfalban a tokio és hotel szavak együttes előfordulása esetén tiltod az aktuális oldalt vagy fájlt.

Van ilyen? Melyik? :shock:

szer. szept. 06, 2006 9:45
Moderátor

Hozzászólás 
Laci_L írta:
Off:

Nem állom meg, hogymegkérdezzem: hány éves ez a kiscsaj? Ez a legnagyobb gondja?
Könnyen pofázok, az én lányaim már nagyok, tanultak eleget, eltartják magukat. De amikor suliba jártak (bár akkor még nem nagyon volt Net), akkor tanultak és sportoltak. Ha maradt idejük, akkor volt mozi meg miegyéb. :shock:

Nagyon más világ van már azóta!
Amúgy a tiltással azt lehet csak elérni, hogy útálni fog téged és máshonnan szerzi majd be a cuccot... Ha korlátlan a net akkor had szedje. Ha neki ez tetszik akkor ez tetszik. Ne legyünk már elvakultak mint azok, akik pl a vallás miatt ölnek...
No ez volt a lelki fröccs része :)
Technikailag a legegyszerűbb, ha megnézed az előzményeket és az ott található weboldalak domainjét localhostként definiálod a host fájlban :) 0 prociidőt visz el. Aztán valami tartalomszűrős tűzfalban a tokio és hotel szavak együttes előfordulása esetén tiltod az aktuális oldalt vagy fájlt.

szer. szept. 06, 2006 9:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Off:

Nem állom meg, hogymegkérdezzem: hány éves ez a kiscsaj? Ez a legnagyobb gondja?
Könnyen pofázok, az én lányaim már nagyok, tanultak eleget, eltartják magukat. De amikor suliba jártak (bár akkor még nem nagyon volt Net), akkor tanultak és sportoltak. Ha maradt idejük, akkor volt mozi meg miegyéb. :shock:

szer. szept. 06, 2006 7:49
platina tag

Hozzászólás 
Laci_L írta:
darthsith

Ne érts félre, de a barátnőd húga teljesen ép? Ha egyszer megmondják neki, hogy a gépet ne használja erre, akkor csakazértis?

Orrba kell verni. :D

A gép különben hol van? Kikapcsolod, és csak BIOS jelszóval hagysz belépni. Annyi esze biztos nincs, hogy ezt megoldja. :roll:

Nem...barátnőm szereti a húgát, ezért segít neki.Mivel nekem az albérletben nem tárcsás net van, ezért rendszerint gigányi videókat, es több EZER képet visz neki HETENTE!

Ebben már van tapasztalatom.Ugyanez volt Christiano Ronaldo-val, meg Juanez-el, meg Romeo et Juliet-el stb.. :wink:

kedd szept. 05, 2006 20:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
darthsith

Ne érts félre, de a barátnőd húga teljesen ép? Ha egyszer megmondják neki, hogy a gépet ne használja erre, akkor csakazértis?

Orrba kell verni. :D

A gép különben hol van? Kikapcsolod, és csak BIOS jelszóval hagysz belépni. Annyi esze biztos nincs, hogy ezt megoldja. :roll:

kedd szept. 05, 2006 18:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Google szerint valami hetvenkettő hány tucat együttes lehet. :wink:

kedd szept. 05, 2006 17:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
ZA, vagy valamilyen tűzfal, és a blokkolt címek közé felveszed ennek az oldalnak az URL-jét. :shock:

De áruld már el, mi a túró a Tokio Hotel :?:

kedd szept. 05, 2006 17:05
platina tag

Hozzászólás 
Jézusom, homokvödör-kislapát...

kedd szept. 05, 2006 7:52
platina tag

Hozzászólás Tokio Hotel letiltása
Hy!

Sajnos van 1 olyan gondom, hogy a barátnőmnek a huga rákattant a tokio hotel-re. :jaj:
És le akarnám tiltani a windows-ból a tokio hoteles honlapokat.Akár külső programmal is.Az a lényeg, hogy barátnőm ne vegye észre, hogy én mahináltam...mittomén...jöjjön be egy 404es hiba...aztán 1X 2X valami hackelt oldal felirat. :ooo:
Az a lényeg, hogy ne lehessen nálam semmit letölteni azzal a szeméttel kapcsolatban. ]:->

Válaszokat előre is köszönöm.

ui.:Bocs a hibákért, de 2 hónap angol billentyűzet után most szokok visszafelé.

hétf. szept. 04, 2006 19:23
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 18 hozzászólás ]