Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 10:25

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
somebody írta:
Mind igaz amit leírtál csak az nem, hogy nem tudják kijavítani...
Jó lenne, ha gondolkodnál, keresnél mielőtt írsz, ráadásul ebbe a topicba volt már erről szó...

Itt a patch: http://www.europe.nokia.com/A4144780

(Nokia N70 Ring Tone patch file
Nokia_N70_patch.SIS)
Ezzel a progi feltelepítésével már nem tapasztalható ez a hiba.
Hát ez bizony rád is vonatkozik, mert ez a patch nem ezt a bugot javítja, hanem az első sw-k azon hibáját, hogy ha nem találja pl. kártyacsere miatt a beállított csengőhangot, akkor nem cseng az alap Nokia tune csengőhangon. A torzulás 3G-GSM váltáskor a mai napig fennáll.

pén. szept. 22, 2006 14:31
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Qka írta:
Dannyboy írta:
Jöjjön a 3000. hsz. Nagyon jó kis telefon ez, de néha csengésnél elkezd berecsegni, mint valami rossz Sokol rádió. Hozzászoktam, de bátn egy picit. Legújabb szoft van rajta, nem tudom mi lehet. Ja, mp3 csengőhang van beállítva és nem teljes hangerőre állítva. Amúgy remek kis szerkezet. :)

Tehát még 3000 hsz-t kívánok. :)

Ez egy szoftver "bug". Már jeleztem a Nokiának, T-Mobile-nak, de le sem sz..tak. Jellemzően akkor fordul elő, ha hívásfogadás közben GSM-3G hálózatváltás van csengetési fázisban. Szerintem szégyen, hogy nem tudják kijavítani...

Mind igaz amit leírtál csak az nem, hogy nem tudják kijavítani...
Jó lenne, ha gondolkodnál, keresnél mielőtt írsz, ráadásul ebbe a topicba volt már erről szó...

Itt a patch: http://www.europe.nokia.com/A4144780

(Nokia N70 Ring Tone patch file
Nokia_N70_patch.SIS)
Ezzel a progi feltelepítésével már nem tapasztalható ez a hiba.

pén. szept. 22, 2006 12:34
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Jöjjön a 3000. hsz. Nagyon jó kis telefon ez, de néha csengésnél elkezd berecsegni, mint valami rossz Sokol rádió. Hozzászoktam, de bátn egy picit. Legújabb szoft van rajta, nem tudom mi lehet. Ja, mp3 csengőhang van beállítva és nem teljes hangerőre állítva. Amúgy remek kis szerkezet. :)

Ez egy szoftver "bug". Már jeleztem a Nokiának, T-Mobile-nak, de le sem sz..tak. Jellemzően akkor fordul elő, ha hívásfogadás közben GSM-3G hálózatváltás van csengetési fázisban. Szerintem szégyen, hogy nem tudják kijavítani...

pén. szept. 22, 2006 8:46
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. szept. 22, 2006 7:42
vas-tag

Hozzászólás 
Smith írta:
benceje írta:
Küldtem mailt....
Válaszoltam :D

Köszönöm. Mail ment.

pén. szept. 22, 2006 5:04
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
benceje írta:
Szoft frissítés ismét.
Visszaolvastam: volt akinek angol nyelven indult újra, volt akinek magyarul.
Szeretném, ha 1 nyelven beszélne a teló velem.
Elég sokszor leírtuk, hogy nem itthoni származású telefonnál nem úszható meg a fizetős frissítés.
Bocsi, de úgy látszik, nem hitted el.

Ez nem így van...
Nekem szerencsém van, mert nem okoz problémát az angol, ezért nem estem kétségbe. Az vszont tény, nem szeretném így hagyni, mert nem lesz sokáig nálam....., pedig kedvelem.
De a lényeg: nem mindenki olvas utánna a témának.
Megjelent a hír, letölt, upgrade, és csodálkozik...... és utánna olvas dolgokat.
Szóval nem hívják fel a figyelmet a nokiánál sehol erre....., vagy legalább is nem szembetűnő módon.
természetesen én is utánna olvastam, ezek után találtam több N70es fórumot, melyben tudósok és lámák írogatnak egymásnak erről.
Nincs probléma, csak az információ akad el... :) Ennyi.
És mielőtt megsértődne bárki, én is a lámák közé tartozom, de igaz, csak teló terén.

A leírt bonyolultabb módon biztos nem fogom a telót buherálni....

pén. szept. 22, 2006 5:01
Moderátor

Hozzászólás 
benceje írta:
Szoft frissítés ismét.
Elég sokszor leírtuk, hogy nem itthoni származású telefonnál nem úszható meg a fizetős frissítés.
Bocsi, de úgy látszik, nem hitted el.

csüt. szept. 21, 2006 23:46
arany tag

Hozzászólás 
benceje írta:
Küldtem mailt....
Válaszoltam :D

csüt. szept. 21, 2006 21:10
vas-tag

Hozzászólás 
Smith írta:
benceje írta:
Smith írta:
benceje írta:
Üdv Mindenkinek!

Szoft frissítés ismét.

Ötlet?
Nade nem is tudod visszaállítani magyarra? Gondolom azért nem tesz rá az update másik PPM-et mint amit a rpduct code alapján a rendszer megenged.

Az mit jelent, hogy "nem is tudod visszaállítani?"
Nem kínál ilyen lehetőséget fel. :(
Úgy értettem hogy bemész a beállítások közé és átváltasz magyarra. De akkor még nem tudtam hogy kinti telód van. A kinti telókra nem teszi fel az update a magyar nyelvet. Miért is tenné.
Küldtem mailt....

csüt. szept. 21, 2006 20:49
arany tag

Hozzászólás 
benceje írta:
Smith írta:
benceje írta:
Üdv Mindenkinek!

Szoft frissítés ismét.

Ötlet?

Nade nem is tudod visszaállítani magyarra? Gondolom azért nem tesz rá az update másik PPM-et mint amit a rpduct code alapján a rendszer megenged.

Úgy értettem hogy bemész a beállítások közé és átváltasz magyarra. De akkor még nem tudtam hogy kinti telód van. A kinti telókra nem teszi fel az update a magyar nyelvet. Miért is tenné.

csüt. szept. 21, 2006 20:45
vas-tag

Hozzászólás 
Smith írta:
benceje írta:
Üdv Mindenkinek!

Szoft frissítés ismét.

Ötlet?

csüt. szept. 21, 2006 20:28
arany tag

Hozzászólás 
benceje írta:
Czumy írta:
benceje írta:
Üdv Mindenkinek!

Szoft frissítés ismét.

Ötlet?
Angolul indul újra (rosszabb esetben törökül) és aztán át tudod állítani magyarra.
Vagy nálad nem megy?
Nem megy. De a hiba már megvan. A telo nem 30/20/70, azaz nem magyar, valami kód alapján választ szoftot a frissítő progi, ezért tett rá angolt....
Ja az a "product code" amiről beszéltem. Hát akkor itt csak egy "boxos" frissítés segíthet. Mondjuk aki anno rátette a magyart, igazán megváltoztathatta volna a product code-ot is valami magyarra.

csüt. szept. 21, 2006 20:12
arany tag

Hozzászólás 
benceje írta:
Üdv Mindenkinek!

Szoft frissítés ismét.

Ötlet?

Látom "nokiához méltón" jól és megbízhatóan működik az update... 8) Legalább lesz munkánk rendbetenni az elfrissített telókat :D

Haver E60-asán megállt az update, frissültek a témák, visszaállított alapra mindent, a soft verziót meghagyta, mert felénél megállt, és azóta a beállított biztonsági kódot nem fogadja el. Az a nagyobb baj hogy az alapértelmezett 12345-öt se..... akkor van gáz amikor a biztonsági billentyűzár bekapcsol mert azt csak a biztonsági kód oldja, de a telefon nem fogadja el, tehát csak aksi ki-be segit :D

csüt. szept. 21, 2006 20:08
vas-tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
benceje írta:
Üdv Mindenkinek!

Szoft frissítés ismét.

Ötlet?

Angolul indul újra (rosszabb esetben törökül) és aztán át tudod állítani magyarra.
Vagy nálad nem megy?

Nem megy. De a hiba már megvan. A telo nem 30/20/70, azaz nem magyar, valami kód alapján választ szoftot a frissítő progi, ezért tett rá angolt....

csüt. szept. 21, 2006 19:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
benceje írta:
Üdv Mindenkinek!

Szoft frissítés ismét.

Ötlet?

Vagy nálad nem megy?

csüt. szept. 21, 2006 19:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Nargoth írta:
balazsnba írta:
...quote]

Phone Number Rectifier
Roamcalls 60

Hú hallod, örök hálám! Megspóroltál nekem 2 órányi szenvedést az ételemből! :D Mégegyszer köszi!

csüt. szept. 21, 2006 18:56
arany tag

Hozzászólás 
balazsnba írta:
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Nekem van egy olyan rossz szokásom, hogy a névjegyeimet mindig 06-tal kezdem beírni, nem +36-tal. És ugye így a teló, ha hívnak, akkor nem jelzi ki annak a számát, aki hív. Egyszer mintha láttam volna egy olyan progit, ami ezeket a rossz névjegybeírásokat kijavátja. De most hiába keresem, nem találom. Légyszi segítsetek, mi a neve a programnak, és honnan tudom letölteni!

Phone Number Rectifier
Roamcalls 60

csüt. szept. 21, 2006 18:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Nekem van egy olyan rossz szokásom, hogy a névjegyeimet mindig 06-tal kezdem beírni, nem +36-tal. És ugye így a teló, ha hívnak, akkor nem jelzi ki annak a számát, aki hív. Egyszer mintha láttam volna egy olyan progit, ami ezeket a rossz névjegybeírásokat kijavátja. De most hiába keresem, nem találom. Légyszi segítsetek, mi a neve a programnak, és honnan tudom letölteni!

csüt. szept. 21, 2006 18:44
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv Mindenkinek!

Szoft frissítés ismét.

Ötlet?

csüt. szept. 21, 2006 18:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Zozzy írta:
Kérdésem: a fájlrendszerben mit túrjak meg, hogy azt a nyavajás Bt nevű hozzáférési pontot megtaláljam, esetleg újra láthatóvá tegyem, netán kitöröljem?

A probléma megoldódott, addig szórakoztam a gnuboxxal, míg valahogy visszaállt a rend. Hogy mit csináltam, azt nem tudom, a lényeg, hogy az Opera Mini újra megkérdezi indításkor, hogy melyik kapcsolatot használja.

hétf. szept. 18, 2006 6:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Rian írta:
......Opera azt írja ki hogy egyszerre csak 1 kapcsolat engedélyezett. Állítsa le a meglévő kapcsolatot - valami ilyesmi...

valami ötlet?

Először nekem is ezt írta az Opera, de aztán bekapcsoltam alapértelmezett kapcsolatnak benne a Bt-t, meg azt is, hogy használja az alapértelmezettet ( érdekes ez is, ha úgy állítottam, hogy kérdezze, akkor sem kérdezte, hanem az alapértelmezettet használta ), utána működött rendesen.

vas. szept. 17, 2006 20:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem a 6680-assal nem jött össze:( Pedig a leírás szerint azzal is működnie kell (természetesen 6680-as gnubox-szal))

...de nincs adatátvitel, hiába jelzi a teló és a m-route hogy a kapcsolat létrejött. Opera azt írja ki hogy egyszerre csak 1 kapcsolat engedélyezett. Állítsa le a meglévő kapcsolatot - valami ilyesmi...

valami ötlet?

vas. szept. 17, 2006 20:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A leírás szerint megcsináltam én is ezt a "telón-adsl-bluetooth-tal" trükköt, de akadt némi gondom.
Működik rendesen, nem ez a probléma.
Ott kezdődik, hogy még az elején létre kell hozni egy új kacsolatot a csatlskozási beállítások --> hozzáférési pontoknál, Bt néven.
Ez mindaddig látszik is a hozzáfárási pontok között, míg a gnu-box-ot el nem indítom, és végig nem csinálom vele a leírtakat.
Utána a Bt nevű hozzáférési pont egyszerűen eltűnik. De csak a beállításoknál. Az összes alkalmazás - Opera, Netfront, Profimail - , ahol az alapértelmezett hozzáférési pont beállítható, látja a Bt-t is.

Ellenben az Opera mini, ami eddig minden egyes induláskor rákérdezett, hogy melyik HP-ot használja, most nem kérdez, egyből a Bt-t használná.
Működik is úgy, ha a PC-m közelében vagyok. Az csak a gond, hogy pont nem akkor szeretném használni.

Kérdésem: a fájlrendszerben mit túrjak meg, hogy azt a nyavajás Bt nevű hozzáférési pontot megtaláljam, esetleg újra láthatóvá tegyem, netán kitöröljem?
Tudom, végső megoldás a hard reset, de ezt szeretném elkerülni.

Előre is köszönöm!

vas. szept. 17, 2006 18:30
ezüst tag

Hozzászólás MobiReader
Sziasztok! Még annyi kérdés, hogy a 7610-emen szoktam olvasni a MobiReader-el könyveket. A legtöbb egyszerű könyv kb. 400-500 Kb méretű. Most kaptam egy igen nagy terjedelmű könyvet, kb. 3,5 Mb a mérete, de ezt a tela nem tudja megnyitni. Én a memóriára gyanakszom, a N70-es szerintetek meg fog bírkózni ezzel ... mondjuk a könyv megvan .doc és .pdf formátumban is. Ezekkel a típusú fájlokkal is megbírkózik a tela? Milyen gyorsan nyitja meg a .doc, .pdf fileokat (persze viszonylag nagy méret esetén)? A könyv kb. 1600 oldalas.

csüt. szept. 14, 2006 11:28
ezüst tag

Hozzászólás 7610 -> N70? E50?
Sziasztok! Van egy Nokia 7610-es teló kb. 2 éves. A készülék tökéletesen működik, de gondolkodom a lecserélésén. Az N70 és az E50 jött számításba. Igazából nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam. A Symbian 9.1-es van az E50-ben, az E70-ben "csak" 8.1. Miben tér el a két oprendszer változat? Tudna valaki segíteni, hogy melyik mellett döntsek?
Köszi :wink:

csüt. szept. 14, 2006 10:52
arany tag

Hozzászólás 
Mayne írta:
Piwi írta:
Hali. Próbáltátok már N70-t összekötni bt-al úgy a pcvel hogy az adslt használja a tel a wapos illetve netes oldalak megjelenitésére?

igen es tokeletesen mukodik a dolog nalam...

itt a leiras hozza:

http://crazylittleworld.com/2006/03/mak ... 70-part-2/

thx.megnézem

szer. szept. 13, 2006 21:58
vas-tag

Hozzászólás 
Piwi írta:
Hali. Próbáltátok már N70-t összekötni bt-al úgy a pcvel hogy az adslt használja a tel a wapos illetve netes oldalak megjelenitésére?

igen es tokeletesen mukodik a dolog nalam...

itt a leiras hozza:

http://crazylittleworld.com/2006/03/mak ... 70-part-2/

szer. szept. 13, 2006 15:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bandus38 írta:
Várom a pontos megfejtést, mivel a megadott helyen találtam egy "Phone Browser" mappát, de benne nem találom a kártya adatait.

Megnéztem, mert a múltkor nem voltam pontos! BLUETOOTH kapcsolódás esetén (kábellel/infrán még nem próbáltam):

- megtalálod a Sajátgépben is XP alatt: "Nokia Phone Browser" (útvonal: "Nokia Phone Browser\ide a telefonod nevét írd, amit a bluetooth-nál beállítottál") azaz: "Nokia Phone Browser\bandus30 nokia"
- Total Commander alatt: "\\ide a telefonod nevét írd, amit a bluetooth-nál beállítottál", azaz: "\\bandus30 nokia"

kedd szept. 12, 2006 17:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Na de csak ezért venni egy >130e Ft-os telót... ;)

Macika, ha kell, akkor kell ! :lol:

hétf. szept. 11, 2006 21:02
vas-tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Bandus38 írta:
Segítség kellene!
Ha a telót adatkábellel összekötöm a pc-vel, Total Commanderrel miért nem látom a memória karit külön meghajtóként? Hiszen akkor az adatmásolás pl. mp3. sokkal egyszerűbb lenne. Van valakinek tippje, mi lehet a megoldás? Jelenleg csak a pc suiten keresztül tudok adatokat másolni, de az elég körülményes.

Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem a saját gépemről vagyok most:: a C:\ meghajtó; a Doc & Settings: keress egy "Phone Browser" mappát (asszem ez a neve) és ott megtalálod a telefonod mappáját, aminek a neve a telefonod IMEI száma (ha jól emlékszem) és abban benne lesz a memóriakártya, mint könyvtár(/meghajtó)!
(Lehet, hogy rejtett a könyvátr, szóval kapcsold be, hogy a TC mutassa a rejtett könyvtárakat is!)

Hétfőn leszek újra otthon, akkor pontosan meg tudom mondani, hol találod....

Várom a pontos megfejtést, mivel a megadott helyen találtam egy "Phone Browser" mappát, de benne nem találom a kártya adatait.

hétf. szept. 11, 2006 15:57
Moderátor

Hozzászólás 
dzsozefo írta:
Szomorú lesz a társaság de sajnos n80 is zúg a drágaság... :x volt alkalmam jáccani vele egy kicsit az utolsó darabbal :) :lol:
Ennek örülök, így nem kell kidobni emiatt >130 rugót... :)

vas. szept. 10, 2006 21:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nargoth írta:
3650-emben alig lehetett hallani, 3230-ban erősen, a 6630-amban megint csak nem hallom. De a 3230-ben is cdak akkor, ha nem teljes fényerőn használtam, hanem ha lejebb vettem.
Végülis tökmindegy, VALAMENNYIRE mindegyik ekkora képernyős modellnél lehet hallani.
Az N80-ról nincs információm, elképzelhető, hogy ott nincs már ilyen. Na de csak ezért venni egy >130e Ft-os telót... ;)

Szomorú lesz a társaság de sajnos n80 is zúg a drágaság... :x volt alkalmam jáccani vele egy kicsit az utolsó darabbal :) :lol:

vas. szept. 10, 2006 20:26
Moderátor

Hozzászólás 
Nargoth írta:
3650-emben alig lehetett hallani, 3230-ban erősen, a 6630-amban megint csak nem hallom. De a 3230-ben is cdak akkor, ha nem teljes fényerőn használtam, hanem ha lejebb vettem.
Végülis tökmindegy, VALAMENNYIRE mindegyik ekkora képernyős modellnél lehet hallani.
Az N80-ról nincs információm, elképzelhető, hogy ott nincs már ilyen. Na de csak ezért venni egy >130e Ft-os telót... ;)

vas. szept. 10, 2006 19:39
arany tag

Hozzászólás 
Johnyduo írta:
Sziasztok nekem is van egy N70-esem alig 3 hetes.
Tegnap este vettem észre vagyis hallottam meg a nagy csendben, hogy zúg egészen halkan a kijelző de csak akkor ha a háttérvilágitás müködik.
Készenléti állapotban nincs hangja tehát ha sotét a kijelző:
Most mit csináljak vigyem szervizbe vagy ezeknél a modeleknél ez természetes?????

vas. szept. 10, 2006 18:38
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
(@Macika: Bocsi, 176x208)
Köszi, jogos!!! :)
Ki is javítottam...

vas. szept. 10, 2006 18:31
arany tag

Hozzászólás 
dzsozefo írta:
júj mit találtam!! cívem cakad meg.. :shock:

Szerintem a teljesen fekete N70-nél jóval szebb a fekete-ezüst!

vas. szept. 10, 2006 17:04
vas-tag

Hozzászólás 
Zavaró (mostmár) de amúgy jó a telcsi nagyon... :D :D
Szép képet és videót csinál. Azért én majd halgatózom más hasonló telefonokon is ....

vas. szept. 10, 2006 15:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Johnyduo írta:
...vagyis hallottam meg a nagy csendben, hogy zúg egészen halkan a kijelző...
Hát ez bizony baromi zavaró lehet! :c)

(@Macika: Bocsi, 176x208)

vas. szept. 10, 2006 15:36
vas-tag

Hozzászólás 
Még egy kérdés az N 80_as is igy csinál??

vas. szept. 10, 2006 15:00
vas-tag

Hozzászólás 
Hát Macika most elszomoritottál...............
Most mit csináljak adjam el??
:( :( :( :( :( :( :(

vas. szept. 10, 2006 14:52
Moderátor

Hozzászólás 
Johnyduo írta:
Tegnap este vettem észre vagyis hallottam meg a nagy csendben, hogy zúg egészen halkan a kijelző de csak akkor ha a háttérvilágitás müködik.
Most mit csináljak vigyem szervizbe vagy ezeknél a modeleknél ez természetes?????
A LEGESLEGELSŐ 176 x 208 -as kijelzős mobil (a 7650-es) óta így van ez. Teljesen természetes.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika vas. szept. 10, 2006 18:31-kor.

vas. szept. 10, 2006 14:26
vas-tag

Hozzászólás 

vas. szept. 10, 2006 12:59
arany tag

Hozzászólás 

vas. szept. 10, 2006 7:00
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi előre is a segítséget!

szomb. szept. 09, 2006 20:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bandus38 írta:
Segítség kellene!
Ha a telót adatkábellel összekötöm a pc-vel, Total Commanderrel miért nem látom a memória karit külön meghajtóként? Hiszen akkor az adatmásolás pl. mp3. sokkal egyszerűbb lenne. Van valakinek tippje, mi lehet a megoldás? Jelenleg csak a pc suiten keresztül tudok adatokat másolni, de az elég körülményes.

Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem a saját gépemről vagyok most:: a C:\ meghajtó; a Doc & Settings: keress egy "Phone Browser" mappát (asszem ez a neve) és ott megtalálod a telefonod mappáját, aminek a neve a telefonod IMEI száma (ha jól emlékszem) és abban benne lesz a memóriakártya, mint könyvtár(/meghajtó)!
(Lehet, hogy rejtett a könyvátr, szóval kapcsold be, hogy a TC mutassa a rejtett könyvtárakat is!)

Hétfőn leszek újra otthon, akkor pontosan meg tudom mondani, hol találod....

szomb. szept. 09, 2006 19:59
vas-tag

Hozzászólás 
Segítség kellene!

szomb. szept. 09, 2006 9:53
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Szerintetek miert lehet az, hogy Los Angelesben az N70el nem tudom befogni a T-Mobile halozatot, hanem ket Cingulart ir ki? Mig a 6610essel be tudom fogni mindket halozatot? New Yorkban tokeletesen mukodott a telefon meg.

Koszi.

szomb. szept. 09, 2006 4:04
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Piwi írta:
Üdv. gyári usb kábellel nem lehet töltésre birni a telt?

A nokiaprogramok.hu-n láttam egy progit, amivel állítólag képes erre a teló. Bár ebben én erősen kételkedek, egy próbát megér...

köszi,próbáltam de az nem akar működni...

pén. szept. 08, 2006 19:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Piwi írta:

A nokiaprogramok.hu-n láttam egy progit, amivel állítólag képes erre a teló. Bár ebben én erősen kételkedek, egy próbát megér...

pén. szept. 08, 2006 18:42
arany tag

Hozzászólás 

pén. szept. 08, 2006 18:30
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 73  Következő