Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 9:32

Hozzászólás a témához  [ 2012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Következő
Motorola V3 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Régi motorolásoktól szeretném megkérdezni, hogy meg lehet-e oldani, hogy a SE-os játékok a Motorola telefonokon is működjenek.Pl. a Legyen ön is milliomos, az Akasztófa és a CIA World Fact book nagyon kellene, de sajnos Alkalmazáshibát írt ki miután feltelepítem.Ha a .jar helyett pl. .jad fájlt tennék fel akkor mennének-e :?:

szomb. okt. 28, 2006 12:04
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello Bronzi!
Az XP-m, bár nem egészen legális :oops: , látja hardverként a telcsit, képet hangot át is tudok küldeni, de a Java-kat nem. Ezzel a Smartmoto-val sem megy. Mindig befagy , amikor kerestetem a mobilt! Nem pánikolok, csak mostmár nagyon mérges vagyok.

pén. okt. 27, 2006 20:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nyugi... Nem kell pánikba esni. Alapban, ha egy V3i-t rádugsz egy PC-re amin XP fut, akkor minden egyéb nélkül a PC látja a telefont, mintegy könyvtárat, vagy egy drive-ot. "Alap" dolgok, (saját képek, hangok) így is simán másolhatók oda-vissza.

Nem lehetséges, hogy az XP-d a kehes? :roll:

csüt. okt. 26, 2006 19:32
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia Bronzi!
Annyira jó fej vagy, h segítesz másoknak! Mindenki nevében köszi az igyekezetedet!
Megpróbáltam megcsinálni amit írtál, és a SmartMoto program lefagy a telefon keresésénél! Semmit nme lehet vele csinálni,bezárni sem! :evil:
Mostmár kezd nagyon elegem lenni!
Nagyon közel vagyok ahhoz, hogy feltegyem azt a kérdést, h nem kell-e valakinek 47-ért egy 2 hónapos V3i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csüt. okt. 26, 2006 19:10
ezüst tag

Hozzászólás Re: motorola V3
LAJTZOL írta:
megoldás: codecpack váltás a pc-n és megy minden. köszönet érte a Motorola ügyfélszolgálat kedves munkatársának.

No, akkor nem jártam messze.. ;-)

szer. okt. 25, 2006 17:56
vas-tag

LAJTZOL írta:
Hello Hallo Mindenkinek!

Előre elnézést kell kérnem mert lehet, hogy már volt szó róla. Én tegnap kb. 2 órán át kerestem de nem találtam. Na szóval, 4 napja vettem a Vodánál 2 év hűséggel egy ilyen gyönyörűséget.
Minden nagyon frankó vele, de amikor az mp3-at át akarom küldeni a telefonra, azt írja, hogy "hibás vagy nem létező kodek". Próbáltam több mp3-at, 64 kbps től 192kbps-ig, CBR-től VBR-ig, netről letöltve, CD begrebbelve... de semmi.
Kérdeztem ismerősömet akinek ilyen gépe van csak T-mobilos, de nekem megy simán. Mit tegyek! Kérlek segítsetek!!!
Köszesz előre is!!
lajtzol

megoldás: codecpack váltás a pc-n és megy minden. köszönet érte a Motorola ügyfélszolgálat kedves munkatársának.
üdv
lajtzol

szer. okt. 25, 2006 13:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Valaki(k) kerestek megoldást Motorola telóra JAVA feltöltési megoldást. Az alábbi helyen van egy lehetőség: http://www.bronz.hu/motorola/java/moto_java-zip (leírás mellékelve a DOC file-ban)

szer. okt. 25, 2006 13:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezek után én egy SW frissítést szorgalmaznék... Bp.-en a Mammut mellett fél óra alatt megcsinálják.

vas. okt. 22, 2006 10:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello Mindenki!
OFF
Képzeljétek a férjem 6230i-jére minden további nélkül átment bármelyik jar file BT-n!!!!
Ez akkora sokkot okozott, h muszáj volt megírnom! Én itt három napja küzdök, az ő telcsijével meg egyből megy! :evil:
END OFF

vas. okt. 22, 2006 9:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Hááát... Abból gondolom hogy igen, mert mindenféle cuccot tudok telefonról PC-re & viszont küldözgetni BT-n keresztül, csak a jar file-okat nem küldi át, de képeket, zenéket minden további nélkül.
Egyébként nagyon köszi, hogy próbálsz segíteni :!:

szomb. okt. 21, 2006 19:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hümmm... :roll: A telefon és a PC (dongle) párosítás rendben megtörtént?

szomb. okt. 21, 2006 16:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi Bronzi, de azokkal sem megy, amiket a te weblapodról szedtem le. Feltettem a WIDCOMM-ot is, de akkor meg nem találja a BT eszközt. Már mindent csináltam: egyszerre a BT gyári drivert + WIDCOMM, és az összes variációs lehetőséget kimerítettem, eltávolítottam ezt, meghagytam azt & fordítva, szóval mindent csináltam de sehogy sem műkszik. Szóval most ez van.

szomb. okt. 21, 2006 16:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nickythita írta:
Megpróbáltam BT-n keresztül is átküldeni a jar file-t, de arra meg azt írta ki, hogy sikertelen volt az átvitel. Szóval mostmár nem tudom mi legyen... :cry:
Ne pánikolj! A BT-s java áttöltés a nyerő. Ha neked kiírta, hogy hibás alkalmazás, vagy valami ilyesmi, akkor az nem a BT, illetve az átvitel hibája, hanem a hibás java játéké... Én is jártam így. Győződj meg róla személyesen. A http://www.bronz.hu/motorola/java könyvtárban van néhány java alkalmazás. Ezek mindegyike garantáltan fut a V3-ason, illetve a V3i típuson is. Ha ezek nálad is mennek, akkor semmi gond a dongle-val!

szomb. okt. 21, 2006 6:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Megpróbáltam BT-n keresztül is átküldeni a jar file-t, de arra meg azt írta ki, hogy sikertelen volt az átvitel. Szóval mostmár nem tudom mi legyen... :cry:

pén. okt. 20, 2006 22:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Nagyon köszi az info-t!
Igazából nem csak szinkronizálni akarok, hanem jó lenne néhány java-s alk. is! De kezdem feladni...

pén. okt. 20, 2006 21:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha szinkronizálni akarsz csak, akkor nem kell p2ktools és a többiek. Nemes egyszerűséggel telepítsd fel a Motorola Phone Tools programot (nálam megtalálod) Ne engedd frissíteni! Az a verzió jól fut ami fenn van nálam. Azzal tökéletesen tudod menedzselni a motorolád telefonkönyvét, képeit, hangjait, stb.

pén. okt. 20, 2006 20:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello Mindenki!

Már 1 hete van 1 V3i-m & azóta ezeket az oldalakat olvasgatom.
Szinkronizálni akartam, vagy vmi progival a gépen összekötni, de Sajna nagyon béna vagyok, mert az összes lépést megcsinálva,amit Bronzi írt sem sikerült a P2K Tools-sal connect-et létrehozni!
Mindent tényleg lépésről lépésre úgy csináltam, de nekem pl nem kérte a drivereket. Lehet h ez a probléma? Kérlek segítsetek, mert nagyon el vagyok keseredve! :( :cry:

pén. okt. 20, 2006 19:34
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Beszereztem egy Motorola V3i-t (tudom hogy van külön topikja, de ide mintha többen járnának), és szeretném hozzápárosítani a SE BT-t headsetemet.
A gondom az, hogy csak én szeretném, a telefon nem. Bekapcsolom, hogy legyen látható, utána a headseten megnyomom a gombot, hogy keressen, és nem talál semmit.
Utána megint kerestettem a headsettel, és a telefonal kerestettem audio eszközt, de úgy sem találta meg.

Van valakinek ötlete erre?

pén. okt. 20, 2006 9:16
vas-tag

Hozzászólás 
A telefon "buherálásához" szükséges driverek telepítése nekem is feladta a leckét és sokat szenvedtem vele. A telefon csatlakoztatásakor a modem drivert probléma nélkül fel tudtam telepíteni, de amikor az USB kompozit eszköz telepítéséhez elindítottam a P2K Tools-t, mindig az lett a vége, hogy a driver telepítésekor azt az üzenetet kaptam, hogy a telepítés során valamilyen hiba lépett fel, ezért az eszköz nem fog megfelelően működni. Az eszközkezelőben kis sárga felkiáltójel jelezte, hogy valami tényleg nincs rendben és emiatt nem is kezdte a többi drivert (MCU Logging, Test Command Interface, Accessories Interface) telepíteni. Aztán az egyik oldalon olvastam a WindowsXP-KB822603-x86-HUN.exe patch-ről, aminek a letöltése és telepítése után sikerült teljesen problémamentesen telepítenem mindent. Tehát akinek SP1-es XP van a gépén, annak ezzel fog sikerülni ez a móka, az SP2-nél már nincs ilyen gond. Ha ezt már leírta valaki, akkor bocs az ismétlésért.

Bluetooth terén én egy Cellink BTA-3100 dongle-t használok, amihez szintén ezt a BlueSoleil-es drivert/programot mellékelték. Nem nagyon szerettem, mert igencsak nehézkesnek tartottam. Sajnos az SP1-es XP igencsak mostohán kezeli a kékfogat, ezért kénytelen voltam azzal használni a telómat.
Az SP2 szerencsére gond nélkül felismeri és telepíti is a dongle-t, így nincs szükségem a BlueSoleil-ra (amit nem is bánok).

Firmware témában nincs senkinek "javaslata"?

csüt. okt. 19, 2006 17:11
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Így van, és elvileg ha megnézed, a teló flash-verzióját, az nem is R374-gyel kezdődik, hanem valami tök mással. Állítólag maga panel, még ránézésre is egész más.

Guni

Igen, igazad van, R4-valami. Bele sem gondoltam, hogy ez probléma lehet... Na nem baj végülis, már ezt is tudjuk, és holnapra kész lesz a kicsike, már az ocsmány live menü nélkül. Bár mindezt megspórolhattam volna, ha eleve függetlenül veszem...
Viszont elírtam fentebb, nem V3ROKR, hanem V3ROHS a típusa.

Jumbo:
Nem tudom, milyen bluetooth dongle-d van, leírom, én hogy csináltam. Nekem MSI BlueToes 2.0 van. Felraktam a szoftvert, amit hozzá adtak (Bluesoleil). Telefonon bluetooth bekapcs, aztán az adapter szoftverével megkerestettem. Miután megtalálta, párosítom a számítógéppel (pair devices), ezt meg is jegyzi. Utána indítottam az MPT-t, és ahogy írtad: ne telepítsen semmit, csak keresse meg a telefont. Meg is találja, bár elég nehezen kapcsolódik, kb egy fél percet gyököl vele, de utána minden okés.
Tehát így elnézve, szerintem neked nincs párosítva a telefonod a géppel, az lehet a probléma, de ki tudja, mi lehet még...
Mellesleg én a bluetooth adapter összes szolgáltatását kikapcsoltam (kivéve Dial Up Networking, mert a telefon azt használja), nehogy akadjon valamivel.

wlf

szer. okt. 18, 2006 8:36
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek.

Egy kis segítséget kérnék. Adott egy Motorola V3i telcsi valamint egy bluetooth. A bluetooth szoftvere látja a telefont, de fájl átvitelen kívül mást nem tudok csinálni, én pedig a telefonkönyvhöz stb. akarok hozzáférni. Nem aktív a bluetooth kommunikációs port, így sajna egyik program sem kezeli le habár pl. Cell Phone Manager nevu progi is támogatja ezt a telefont (legalábbis a honlapjukon ezt állítják).
Nos akkor gondoltam, hogy megpróbálkozom a Motorola Phone Tools-al. Itt máris elakadtam, ugyanis azt kéri tőlem a telepítés után, hogy ne legyen semmi eszköz sem bedugva. A program indításánál kiválasztom a profilt, utána pedig, hogy bluetooth kapcsolatot szeretnék, majd megkérdi, hogy telepítsen ő bluetooth szoftvert, vagy használom a már meglévőt. Használtam a meglévőt erre közli, hogy akkor most a telefon listát frissítni, majd detektálja a telefonomat. Na ez itt máris nagyon érdekes, mert hogy detektálja ha nincs bedugva a bluetooth. Tehát inkább újra próbálkoztam a már bedugott bluetooth-tal. Kis molyolás után megint megkérdi, hogy min keresztül csatlakozom, megint kiválasztom a blue-t, majd ismét rákérdez, hogy saját driver, vagy a már fentlévő. Mondom neki a már fentlévő. Erre közli, hogy nem talál telefont, éshogy akarom-e manuálisan beállítani. Mondanom sem kell manuális módban felsorolja a bluetooth által feltelepített 4 modemet kézzel rá tudom erőltetni, hogy van egy V3i, de természetesen nem kommunikál a telefonnal. A motorola bluetooth szoftverével nem látszik maga a bluetooth vevő. (Vidcomot telepít) Valaki segítsen már lécci, hogy én mi a jóistent nem csinálok jól! 2 napja **** ezzel a telefonnal.

kedd okt. 17, 2006 16:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Így van, és elvileg ha megnézed, a teló flash-verzióját, az nem is R374-gyel kezdődik, hanem valami tök mással. Állítólag maga panel, még ránézésre is egész más.

Guni

kedd okt. 17, 2006 13:40
arany tag

Hozzászólás 
Na, megvan, mi a bibi. A munkatársam mobilokkal foglalkozó ismerőse felvilágosított, szkájpos segítségnyújtás után.

A V3-ból van V3 és V3r (avagy V3 Rokr - bocs, elírtam, V3ROHS). Az első sima Neptune LTE, az utóbbi Neptune LTE2 platform. Ezzel nem tudnak mit kezdeni ezek a flashelő/flexelő programok, ezért kis hardveres moddingot kell alkalmazni rajta. Valahol vágni kell a burkolaton (gondolom az akksi alatt) egy lyukat, letestelni, bűvészkedni. Nem értek hozzá, meg nem is nagyon jegyeztem meg. Lényeg, utána lehet sima LTE-ként használni, megeszik bármilyen flasht és flexet.

Tehát vigyázzatok, mielőtt nekiálltok modolni, nézzétek meg az akksi alatt a címkét, ha V3ROKR (mondom, ROHS :lol: ), akkor felejtős.

wlf

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wlf szer. okt. 18, 2006 8:39-kor.

kedd okt. 17, 2006 13:32
arany tag

Hozzászólás 
Egy kis update:
Találtam a planetmotox-en egy seem backupot. A 0032-es feltöltöttem a telóre, most már megy a fényképező és beállítások menüpont is. Viszont a Kezdőlapot még mindig nem tudom állítani. Melyik seemet töltsem még fel?

wlf

kedd okt. 17, 2006 9:06
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Vételeztem nemrég egy V3v-t, vodafonost ugyebár. Miután nem nagyon tetszett sosem egy telefonjukban a live menu (meg ebben a sok kitörölhetetlen baromság), körülnéztem itt a fórumon.
Napokig olvasgattam írásaitokat, ellátogattam a linkekre is, leszedtem gyakorlatilag mindent, ami kellhet a flasheléshez. Több, mint 400 mega szoftver, tutorial, monster pack, stb. Mindezt azért bocsátom előre, nehogy leszóljatok, hogy rákészülés nélkül ugrottam neki :)
A pst nem igazán akart működni, de a drivereket végül fel tudtam rakni az uid tool segítségével. Ezt innen szedtem: http://developer.motorola.com/?path=1.2.6.30
A többi program meg többféle helyről megvolt, de azokat használtam, amik Bronz oldaláról valók.
Na, lényeg a lényeg: semelyik progival nem tudtam flashelni (multiflexflash, pst, rsd lite). Hibaüzenet: "Unable to connect to the subscriber unit. Unable to get string descriptors." Ahogy néztem, az összes superfile platform id-je GSM Neptune LTE, viszont a telefont S Flash Neptune LTE2-nek látja mind (flash módban persze, egyébként V3v). Némelyik monster packnál ezzel örvendeztet meg az rsd:
"Error verifying subscriber unit info: Chipset type does not match."
Ez most azt akarja jelenteni, hogy a vodás V3 hardveresen más, mint a normál V3?
Namost, az egyik MotoX-es flexlash (R374_G_0E.42.0CR_SE8615MBXXH1121_flexlash_MOTOX.shx) használatval egyenesen a telefon bolondul meg, ezt írja ki:
Critical error
40
80
Aztán kikapcsol, az rsd meg kapcsolat hiányában leáll.
Na itt feladtam, gondoltam, akkor teszek fel 1-2 skint, meg megnézem, milyen rejtett dolgokat lehet előhozni ebből a vodás szoftverből.
A VictorGSM-féle mss-sel semmit nem tudtam kezdeni, egyedül a java feltöltő menüpontot tudtam aktiválni, de feltölteni nem tudtam semmit.
A p2k commanderrel nézegettem a tartalmat, a c partícióról kiirtottam a béna vodás csengőhangokat, a ferraris videót (nem diszkriminatíve, csak sok helyet foglalt :) ), pár képet. Kicseréltem a cl.gif-et, a be- és kikapcsolási animációt. Minden tök jó volt. Aztán jött a p2k advanced editor. Na itt a screen settingsben kiszedtem az oplogót ("nothing"). Még ez is működött.
Most jön a fancy part. Egy másik programmal (nem jut eszembe a neve, mert ez után dühömben mindet leszedtem és letöröltem :oops: ) megnéztem a rejtett menüpontokat, és ott aktiváltam valami "Gyors menü" nevű opciót, ami az Eszközök közt jelent meg. De. Restart után mindent elfelejtett a telefon, ami a készülékben volt, beállítások, sms, mms, kontaktok. Olyan szinten, hogy azóta nem tudok belépni a beállítások menübe, nem megy a négy gyorsgomb, fényképező, meg mittomén még mi.

Most aztán tanácstalan vagyok. Ha valamelyik guru tud erre gombot varrni, az előtt leborulok, komolyan mondom. Segítsetek megoldani nekem ezt a helyzetet.

Köszi,
wlf

kedd okt. 17, 2006 8:01
vas-tag

Dr.Brain írta:
LAJTZOL írta:
Próbáltam több mp3-at, 64 kbps től 192kbps-ig, CBR-től VBR-ig, netről letöltve, CD begrebbelve... de semmi.

Lame codec-kel grabbelted a CD-t? Nem lehet, hogy mp3PRO-t használsz véletlen?
Csak egy tipp, ne haragudj, nem hülyének nézlek ám! ;-)
Nekem nem volt gondom ezzel mikor V3-at használtam.

Amióta az eszemet tudom, musicmatch jukebox-xal grabbelek, eddig minden program lejátszotta. Igazából fogalmam sincs, hogy az mp3-akhoz milyen codecek léteznek. Nem volt szükségem eddig erre a tudásra.A netről leszedett mp3-akról nem tudom milyen kódolásuak, de azokkal sem volt eddig gondom ami a lejátszást illeti. nokia 6230 mindet lejátsza.
Köszi a tippet! Kérem segítsetek

hétf. okt. 16, 2006 9:58
ezüst tag

LAJTZOL írta:
Próbáltam több mp3-at, 64 kbps től 192kbps-ig, CBR-től VBR-ig, netről letöltve, CD begrebbelve... de semmi.

Lame codec-kel grabbelted a CD-t? Nem lehet, hogy mp3PRO-t használsz véletlen?
Csak egy tipp, ne haragudj, nem hülyének nézlek ám! ;-)
Nekem nem volt gondom ezzel mikor V3-at használtam.

hétf. okt. 16, 2006 9:50
vas-tag

Hozzászólás motorola V3
Hello Hallo Mindenkinek!

Előre elnézést kell kérnem mert lehet, hogy már volt szó róla. Én tegnap kb. 2 órán át kerestem de nem találtam. Na szóval, 4 napja vettem a Vodánál 2 év hűséggel egy ilyen gyönyörűséget.
Minden nagyon frankó vele, de amikor az mp3-at át akarom küldeni a telefonra, azt írja, hogy "hibás vagy nem létező kodek". Próbáltam több mp3-at, 64 kbps től 192kbps-ig, CBR-től VBR-ig, netről letöltve, CD begrebbelve... de semmi.
Kérdeztem ismerősömet akinek ilyen gépe van csak T-mobilos, de nekem megy simán. Mit tegyek! Kérlek segítsetek!!!
Köszesz előre is!!
lajtzol

hétf. okt. 16, 2006 9:33
vas-tag

Hozzászólás Milyen flash-et érdemes?
Üdv mindnkinek!

Még új vagyok itt a fórumon, de lassan egy éve használok v3-at (gyári szoft.) és maximálisan meg vagyok elégedve vele. Azonban van egy pár dolog, ami miatt oda jutottam, hogy frissíteném a teló szoftverét: nagyobb memória, telefonkönyvben több karakterre lehet keresni, az sms-ek tárolása a telefonon. A videozási lehetőség annyira nem érdekel. Áttanulmányoztam a moddolással foglalkozó oldalakat és letöltöttem a szükséges segédprogramokat is. Az utolsó mozzanat, ami még hátravan a konkrét feltöltendő szoftver kiválasztása.

A telefonom "paraméterei":
Flex: SE8613AXXL1079
Szoftververzió: R374_G_0E.40.9CR
DSP S/W/verzió: 62303000
BOOT LOADER: 08.23
LanguagePack: 002F

Abban kérnék segítséget, hogy melyik (stabil és nem bugos) flash, flex meg egyéb szoftvereket érdemes telepítenem (esetleg lépésről lépésre).
Ha valaki tud, kérem segítsen.
Előre is nagyon köszönöm.

vas. okt. 15, 2006 23:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
A lehető legegyszerűbb megoldása ennek: a BT használata. Simán küldés a PC-ről, és a telefonra -természetesen az előzetes párosítás után,- simán felmegy a cucc. Ráadásul elég a *.jar file, és nem kell a *.jad-ot generálni, illetve feltölteni.

Ha mégis ragaszkodsz a kábelhez, itt a fórumon ebben a topicban le vagyon írva a "technológia" többször is, a hozzá való cuccok pedig összeválogatva megtalálhatóak itt: http://www.bronz.hu/motorola

pén. okt. 06, 2006 5:14
vas-tag

Hozzászólás 
Szeretnék segítséget kérni. Vodás motorla V3-am van R4515_G_08.BD.62.R szoftverrel. skint hátteret ikont csengőhangot tudok rátenni egyedül java játékot nem.
p2kdriverek fennt vannak p2ktools megy is vele csak hiba üzenetet ír ki a javajátékoknál mikor azok elérnek a 100%hoz. Valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.

csüt. okt. 05, 2006 21:46
arany tag

Hozzászólás 
Tudtok programot ajánlani az MMS-ek lementésére (telefonról számítógépre)???

A csomagban lévő Motorola Phone Tools csak MMS komponálásra alkalmas (amennyire jól látom).

Balázs

szer. szept. 27, 2006 9:58
arany tag

Hozzászólás 
gloomy írta:
Szia Balázs. Ez elég furi! A "szoftver letöltés" az "Egyéb információk" menüpontban van? És ha elindítod mi történik?

Nos, a Motorola Phone Tools program felinstallálása után (rajta van a készülékhez adott CD-n) ki tudtam bogarászni a sw verziót.

A MM-ban most akciósan árult készülékek R4515_G_08.BD.43R szoftverrel rendelkeznek. Ebből hiányzik a (korábban említett) sw infós rész. A "szoftver letlöltés" menüpont elindítása hibaüzenetet ad (nyilván), kiírja, hogy nem áll rendelkezésre a szolgáltatótól "rendszer szoftver".

A készülék videózni tud, de memóriára valami kb. 5MB-ot ír.
Mindemellett érdekes, hogy a MPT programnak van egy opciója, ami egy web oldalra navigál és ahol (elvileg) lehet letölteni gyári frissítéseket.

Ezzel bíbelődött már valaki?

kedd szept. 26, 2006 11:15
vas-tag

Hozzászólás 
luser2000 írta:
gloomy írta:
Az enyém:
Szoftververzió: R4515_G_08.BD.62R

Hogyan tudnám ellenőrizni a készüléken lévő verzió számát?
A menüben sajnos nincs benne az a menüpont, ami ezt a célt szolgálná! Helyette "szoftver letöltés" van. Azt lehet valamire praktikusan használni?

Balázs

Szia Balázs. Ez elég furi! A "szoftver letöltés" az "Egyéb információk" menüpontban van? És ha elindítod mi történik?
Egyébként az enyém is halkan zümmög, de csak síri csendben hallható, azt meg amúgy sem szeretem. Nálam mindig zörög valami, ha más nem, hát a V3. :?

hétf. szept. 25, 2006 13:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
luser2000 írta:
Köszönöm a segítő szándékot, de mint ahogyan írtam: NINCS ILYEN MENÜPONT! :oops:

Használhatóbb ötlet? :roll:

Upsz. Ez szopó. :D Most már baromi kíváncsi vagyok arra a szoftverre én is. :)

hétf. szept. 25, 2006 8:25
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
luser2000 írta:
A menüben sajnos nincs benne az a menüpont, ami ezt a célt szolgálná! Helyette "szoftver letöltés" van. Azt lehet valamire praktikusan használni?

Balázs

Beállítások/Telefonállapot/Egyéb információk/Szoftververzió

Köszönöm a segítő szándékot, de mint ahogyan írtam: NINCS ILYEN MENÜPONT! :oops:

Használhatóbb ötlet? :roll:

hétf. szept. 25, 2006 8:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
luser2000 írta:

Balázs

Beállítások/Telefonállapot/Egyéb információk/Szoftververzió

hétf. szept. 25, 2006 8:00
arany tag

Hozzászólás 
gloomy írta:
Az enyém:

Balázs

hétf. szept. 25, 2006 7:58
arany tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
Az igaz, hogy azenyém is néma volt, de a legtöbb bizony zümmög és ezt nem tartják hibának, mert beszélgetés közben nem hallatszik. :roll: Persze próbálkozni lehet a cserével, majd számolj be, hogy mire jutottatok!
Üdv.

Nos: kicseréltük a telefont. Az eladó nagyon segítőkész volt, de ő még nem találkozott ilyen panasszal. Elhoztunk egy másik készüléket, sajnos az is zúg!

Az üzletben kipróbáltuk ugyan, de ott olyan rohadt zaj van, hogy nem hallhattuk. A kocsiba beülve észrevettük, de úgy döntött a Kedvesem, hogy megpróbál együtt élni ezzel a "sajátossággal".

Köszönöm a hozzászólásokat!

Balázs

hétf. szept. 25, 2006 7:56
vas-tag

Hozzászólás 
Az enyém:

vas. szept. 24, 2006 13:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy kérdés: az enyémnek a szoftvere R4515_G_08.BD.43R

Van ennél újabb? Esetleg próbálkozzak egy V3i szoft feldobásával? (persze szakértő kezek csinálnák, nem az enyémek... :) )

vas. szept. 24, 2006 10:28
platina tag

Hozzászólás 
luser2000 írta:
...aza problémája, hogy teljes csend esetén nagyon halk zümmögés hallható a nyitott állapotban. akkor, amikor megy a világítás, a zümmögő hang a billentyűzet felől jön...

Az igaz, hogy azenyém is néma volt, de a legtöbb bizony zümmög és ezt nem tartják hibának, mert beszélgetés közben nem hallatszik. :roll: Persze próbálkozni lehet a cserével, majd számolj be, hogy mire jutottatok!
Üdv.

vas. szept. 24, 2006 9:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sajna anyagi okokból az N70-em átvedlett egy 0 perces, pannonos V3-ra. Most tart az ismerkedési időszak, de nem is olyan rémes, mint elsőre gondoltam. :)

szomb. szept. 23, 2006 21:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem mind a V3-asom, mind a V3i-m "néma" kinyitva. Irány vissza cserélni! :)

szomb. szept. 23, 2006 19:16
arany tag

Hozzászólás 
sziasztok!

Kedvesem vett magának egy fekete v3-at a média markt-nál, 39,9eFt-ért.
nagyon tetszik neki, de aza problémája, hogy teljes csend esetén nagyon halk zümmögés hallható a nyitott állapotban. akkor, amikor megy a világítás, a zümmögő hang a billentyűzet felől jön. (olyan, mint ha nagyon halkan a rezgő motor menne). ha a világítás lekapcsol, a hang megszűnik.

ez nektek is így van, vagy kifogtunk egy hibás darabot? még holnap benne lennénk a 3 napos cserében, ezért jó lenne gyors segtíség.

köszönettel:
balázs

szomb. szept. 23, 2006 19:12
vas-tag

Hozzászólás fólia
Használ valaki képernyővédő fóliát?
A nagy kijelzőn simán elfér? Összecsukva nem nyomja a billentyűzetet?

szer. szept. 06, 2006 17:28
vas-tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
Hello Mindenki!

Hűtlen lettem a márkához, :oops: másfél éves használat után átváltottam BenQ-Siemens EL71-re!
Nem rossz, de a V3 nagy szerelem marad! 8)

Naháp, ilyeeeeet! :?
Én is kb két évenként váltok, de már hatodik éve hű vagyok a Motorolához....de ki tudja, mit hoz a jövő?!
Sok sikert az új márkához! :)

hétf. szept. 04, 2006 13:45
platina tag

Hozzászólás 
Hello Mindenki!

Hűtlen lettem a márkához, :oops: másfél éves használat után átváltottam BenQ-Siemens EL71-re!
Nem rossz, de a V3 nagy szerelem marad! 8)

vas. szept. 03, 2006 21:16
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok, egy nem tapasztalt hibát véltem felfedezni,amit megosztok veletek:

A telefonom t-s,garanciális,nem olyan régen voltam vele sw frissítésen
(5.5mb helyett 7mb,videófelvelő,névekeresés).

A problémám az sw frissítés előtt jött ki először,és most sajnos,utána is.Apró kis hiva,de zavaró.

Nos:moto bt-n keresztül töltök fel java játékokat,volt egy link,ahol sok sok játék volt feltöltve.

Feltöltés után a játékok 5%-a esetében előjön a következő hiba:

-a játéknál csak pl. az első szint játszható le,után "alkalmazási hiba" és becsuk,na ilyenkor le is törlöm a játékot,telefon kikapcs,bekapcs.
-és ezután jön a hiba: a telefon az aktuális "rezeg és cseng" profilomnál a "start up" hangot (!!!) -ami nem is választható csengőhangnak!!!-beteszi csengetési hangnak.
-a feltöltött csengőhangjaim- a csengetési stilusok-beállításban a csengőhangok,amiket én töltöttem fel "eltűnnek", nem választhatóak ki,a "start up van kipipálva,de a neve (címe) nem látható
-ha belépek a "letöltések-csegőhangok" menübe,ott megtalálom az "eltűnt" csengőhangjaimat, le is játsza őket, de törölni engedi sem a telefon,sem ha össze van kötve usb-n keresztül a számítógépen sem.

Szóval,picit meghülyül a telefon,pedíg sosem nyúltam "bele", azaz nem buheráltam (pedíg tudnám), de mivel t-s garis, nem akarom.

Ilyenkor 1 megoldás van:mindent töröl-mindent nulláz,és újból fel kell tennem mindent,ami rajta volt-kivéve azokat a játékokat,melyeknél meghülyül a gép.Már nem is merek olyan játékot feltennhi,ami ismeretlen.

Hát ennyi. Valaki tapasztalt már hasonlót?Mi lehet az oka?Sw frissítés ide-oda,ugyanugy csinálja 5.5.mb és 7mbos uj swvel is.

Motobetegség? :shock:

hétf. aug. 28, 2006 7:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tehát amire szükséged lesz a www.bronz.hu/motorola tárhelyről:
p2k_driver_v2.3.zip
pst_6.7_general.zip
pst_6.7_patch.zip

1)Telepítsed fel a pst-t.A telepítés végén dob valami hibaüzit, de ne foglalkozz vele. Másold be a patch-ben lévő fájlokat oda, ahova a pst-t telepítetted
2)Dugjad rá a telefont a kábelre, majd Start menü, programok, Motorola PST, Flash & Test Commands
3)Ha a progi elindult, akkor némi gondolkodás után a Windows elkezd mindenféle új hardvereket találni, mindegyiknél válasszad azt, hogy sajátmagad keresed ki a drivert és add meg neki a letöltött drivercsomagban lévő p2k.inf fájlt. Miután elég sokmindent telepít, előfordul, hogy többször is le kell húzni és újra rádugni a kábelre mire már nem talál többb új hardvert.
4)Ha a Flash & Test Commands a telefon csatlakoztatásakor a bal alsó keretben kiírja hogy "p2k device" akkor kész vagy. Ha p2k módban akarsz kapcsolódni a telefonoddal, akkor nem kell futnia a pst-nek, de a gépről ne szedd le!

Guni

szomb. aug. 26, 2006 11:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Következő