Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 18:01

Hozzászólás a témához  [ 2707 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 55  Következő
NOKIA DCT4 UNLOCK (csak korábbi modelleken) FREE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Oh, igen. Már vártam, mikor bukkan fel a szakértőnk :?

vas. okt. 08, 2006 22:43
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mintha pont fényességeshátterű (de sötéfejű?) moderátorunk visongott volna leghangosabban,miszerint klónozás nincs,meg nem úgy megy az,meg én hülyéket beszélek,1990akárhány óta nincs esély sem kinyerni a sim-ből a kódot..ugyebár.. 8)

Erre IMEIről lévén szó előadja SIM kártyás "meghurcoltatása" rettenetes történetét,miszerint valahogy (miközben ő árgus szemmel lesi a telót pedig),hogy hogynem egyszerre lógott valaki az ő kártyájával a hálón(!)..ez mind semmi,az illető pont drogdíler...sőt,hatékony hatóságaink 0mp alatt leleplezték a nevén lévő sim kártyát...hátpersze....és a gonosz műegyetemisták és a klónkártya...hüm..

Kicsit zavaros a történet,miszerint 2egymás mellet lévő számot(!?!) klónoztak..vajon honnan is tudták,melyik kártya tartozik melyik hívószámhoz a HLR-ben? :?

Ezek ilyen mindent tudó gonoszegyetemisták :D ..ott ketyeg az egész háló a koleszban,mindent látnak,panon,westel,voda,mindegy..na gondolták,szivassuk a mackócsaládot ma,adjuk el a dílereknek a klónjait,hátha leültetik narkóért jól :D

Az IMEI is bagyon cikis,lopják csalják a bűnözők agyba főbe az ártatlan pógártól,hogy nekünk rossz legyen...
Kár hogy a tiszta0,igen IMEI: 00000..stb telefonommal vígan beszélek akivel akarok...jaa..hogy a westel már megszüntette tavaly ezt a leak-ot..vagyis akarta..de majd idén..vagyis fogja,,vagyis elkapnak..aha..reszketek,évek óta minden nap mióta megvan ez a 0ás telcsi :shock: :D :D

Persze a kemény bűnözők hülyék,nekik nincs 0ás teélefon,direkt IMEI-ket lopnak,azt is az online calc-on keresztül,hátha kapnak még rá a sorozatos elkövetés miatt 200évet...mert hát a calc meg a nyitás is bécsé 5év per darab..vagymi.....mint tudjuk..súlyos...na..végünk is :D :D

vas. okt. 08, 2006 22:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
hanky írta:
na akkor itt valójában nem az IMEI dologról van szó, hanem sim kártyáról...

Ezek szerint nem bírtad végigolvasni, amit írtam... :)

Leírom érthetőbben.
Tegyük fel, én pl bombariadót szeretnék csinálni néhány bevásárló központban, mert nekem ez jó :) . Ha a Te IMEI-ddel, és egy azonosíthatatlan számmal teszem ezt meg, akkor Téged fognak elővenni, és Neked kell majd tárgyalásokra járni, hogy tisztázhasd magad... :wink:

Ha nem adod ki nekem az IMEI-det, akkor ezt nem tudom a Te IMEI-ddel csinálni, ennyi.

vas. okt. 08, 2006 22:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
hanky írta:
na akkor itt valójában nem az IMEI dologról van szó, hanem sim kártyáról. az meg , hogy külföldön mi és hogyan működik, azt nem tudom minden országra lebontani, mert ideig nem voltam sok országban 1 évnél tovább. nekem azért sántít egy kicsit ez a túlzott ráparázás a dologra, mert ma már tényleg egy aluljáróban vehetsz gyakorlatilag akármilyen telefont és ezt a rendvédelmi szervek is tudják. szerintem maradjunk annyiban, hogy mindenkinek megvan a saját maga véleménye és ez így is marad. mellesleg én nem nem abban amit te mondazs, hanem szimplán más a véleményem, mert más szemszögből nézem. ennyi.
Nem az a baj, hogy nem értesz egyet velem, hiszen lehet más véleményed, csak az a probléma, hogy úgy van más véleményed, hogy hiányosak az ismereteid.

Ha leírnád, hogy mi történik azután, hogy lenyomod a telefonodon a zöld hívásindító gombot addig, míg megszólal az első kicsöngés, milyen adatok kerülnek rögzítésre, akkor talán egyenrangúbban tudnánk vitatkozni.

Mert most pillanatnyilag az azért is ellentmondok a nagyarcú moderátornak, azért, mert csak a felállás.

Ha figyelmesen olvastad (volna) a postomat, ott volt benne a LÉNYEG, hogy az iMEI alapján tisztáztuk magunkat. Merthogy minden egyes hívásnál (egyebek mellett) rögzítésre kerül az is.

Ja, és az igazság az akkor is igazság, akármilyen szemszögből is nézed.

Aluljáróban vehetsz kábítószert is. Akkor az onnantól már legális? ÉS ha lopott telót veszel, akkor az legális lesz?
Kezdem azt hinni, hogy mindegy hogyan, csak ellentmondhass.

Én annál jobban tisztellek, minthogy ennyire kevés odafigyeléssel postoljak Neked.
Megtisztelő lenne, ha Te is így viszonyulnál hozzám és nem traktálnál átgondolatlan bekezdésekkel.

vas. okt. 08, 2006 19:49
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
hanky írta:
gondolkoztam, gondolkoztam és ha te is gondolkozol, akkor rájössz, hogy egy telefon semmiképpen sem egy erős, megdönthehetlen bizonyíték. de mindegy, ne menjünk bele vitába.
Trabi leírta, így én nem ismételném.

Menjünk csak bele!!!

Engem már idéztek be (a nejemet is), mert ÁLLÍTÓLAG a mi számainkról hívtak valakit (akkor még egymás melletti számunk volt, pont ennek az ügynek eredményeképpen cseréltünk számot), aki egy komoly kábítószerforgalmazásos ügyben volt érintett.
4 alkalommal kellett megjelennünk kihallgatáson, meg is mutatták a szolgáltató által kiadott híváslistát, ahol VALÓBAN szerepelt a számunk és látszólag tényleg hívtuk az illetőt, akit mellesleg egyáltalán nem ismertünk.

Isteni szerencse (és véletlen), hogy megvolt a minden hónapban érkező számlarészletező, ahol viszont nem szerepeltek ezek a hívások.
Igen nehezen tudtuk magunkat tisztázni.
Végülis az IMEI számok mentettek meg bennünket, mivel nem egyezett a mi készülékünkkel.
Utána pár hónappal derült egy rendszerhibára fény, hogy bizonyos hackeléssel lehetséges volt 'elpotyogtatni' a hívásokat mások számláira. Egy időben állítólag műszaki egyetemisták is csinálták a hackelt SIM-eket és árulták jó pénzért.

Szóval ennyit a tapasztaltokról.

Ismét megkérlek, hogy add meg a bizalmat nekem, hogy nem írkálok hülyeséget.

na akkor itt valójában nem az IMEI dologról van szó, hanem sim kártyáról. az meg , hogy külföldön mi és hogyan működik, azt nem tudom minden országra lebontani, mert ideig nem voltam sok országban 1 évnél tovább. nekem azért sántít egy kicsit ez a túlzott ráparázás a dologra, mert ma már tényleg egy aluljáróban vehetsz gyakorlatilag akármilyen telefont és ezt a rendvédelmi szervek is tudják. szerintem maradjunk annyiban, hogy mindenkinek megvan a saját maga véleménye és ez így is marad. mellesleg én nem nem abban amit te mondazs, hanem szimplán más a véleményem, mert más szemszögből nézem. ennyi.

vas. okt. 08, 2006 14:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
:)
Sokat dumáltunk anno mi is így egy külföldi rokonunkkal. Kiveszed, beteszed, és máris újratölve!

vas. okt. 08, 2006 10:51
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Ez a hackelt sim hogyan működött? Más számot mutatott a központ felé, mint a tényleges hívószám, vagy hogy? Én eddig úgy tudtam, hogy a központ rendeli össze a tel.számot a sim sorszámával. Vagy rosszul tudom?
Nem tudom, hogy csinálta. Ha tudnám, én találtam volna ki és most vagy milliomos vagy börtöntöltelék lennék... ;)

Az biztos, hogy elpotyogtatta a hívásokat más-más azonosítóval. Persze a mostani SIM-ekkel már nem oldható meg ez, csak az akkoriakkal.

Ez is olyan, mint a Matáv kártya, amikor megjelent. Kint Franciahonban évekig működött (senkinek nem jutott eszébe, hogy becstelenül is lehessen telefonálni, úgy vannak az emberek beállítva, hogy mindenért fizetni kell), itthon élelmes emberkék 2 hónap alatt megtörték és kezdték árulni végtelenített ill. öntöltő formában a kártyákat.

vas. okt. 08, 2006 10:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez a hackelt sim hogyan működött? Más számot mutatott a központ felé, mint a tényleges hívószám, vagy hogy? Én eddig úgy tudtam, hogy a központ rendeli össze a tel.számot a sim sorszámával. Vagy rosszul tudom?

vas. okt. 08, 2006 9:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Egy időben állítólag műszaki egyetemisták is csinálták a hackelt SIM-eket és árulták jó pénzért

Biza, a villanyász vagy gépészmérnök kar bukott bele.

Amúgy Macikának ebben az IMEI kérdésben k*rvára igaza van. Ne vitatkozz vele, mert jól tudja. Nekem is volt már hasonló problémám, amikor az egyik SIM kártyám belekerült egy lopott telefonba. Meg is keresett a scotland yard orgazdaság bűncselekményének gyanujával. 4 hónap alatt sikerült magamat tisztáznom, pedig közöm nem sok volt a telefonhoz csak végfokot kellett benne cserélni. Nekem meg nem adták ki a listát a körözött telefonokról. Miután beleraktam a SIM-et a telóba, lekérték a teljes híváslistámat és először az ismerőseimet hívták fel, hogy mit tudnak erről a telefonnepperről, aki orgazdáskodik és mikor vettek tőle lopott telefont. Nem engem hívtak kapásból. Ezért a kis kellemetlenségért két embert menesztettek a SZBEI-től, de égtem miatta mint az a bizonyos épület.

Ennyit az IMEI és SIM mibenlétről, meg arról, hogy kinek mennyire nem számít a dolog. Ha megsz*pat a Scotland Yard, majd másképp fogod gondolni.

szomb. okt. 07, 2006 20:58
Moderátor

Hozzászólás 
hanky írta:
gondolkoztam, gondolkoztam és ha te is gondolkozol, akkor rájössz, hogy egy telefon semmiképpen sem egy erős, megdönthehetlen bizonyíték. de mindegy, ne menjünk bele vitába.
Trabi leírta, így én nem ismételném.

Menjünk csak bele!!!

Engem már idéztek be (a nejemet is), mert ÁLLÍTÓLAG a mi számainkról hívtak valakit (akkor még egymás melletti számunk volt, pont ennek az ügynek eredményeképpen cseréltünk számot), aki egy komoly kábítószerforgalmazásos ügyben volt érintett.
4 alkalommal kellett megjelennünk kihallgatáson, meg is mutatták a szolgáltató által kiadott híváslistát, ahol VALÓBAN szerepelt a számunk és látszólag tényleg hívtuk az illetőt, akit mellesleg egyáltalán nem ismertünk.

Isteni szerencse (és véletlen), hogy megvolt a minden hónapban érkező számlarészletező, ahol viszont nem szerepeltek ezek a hívások.
Igen nehezen tudtuk magunkat tisztázni.
Végülis az IMEI számok mentettek meg bennünket, mivel nem egyezett a mi készülékünkkel.
Utána pár hónappal derült egy rendszerhibára fény, hogy bizonyos hackeléssel lehetséges volt 'elpotyogtatni' a hívásokat mások számláira. Egy időben állítólag műszaki egyetemisták is csinálták a hackelt SIM-eket és árulták jó pénzért.

Szóval ennyit a tapasztaltokról.

Ismét megkérlek, hogy add meg a bizalmat nekem, hogy nem írkálok hülyeséget.

szomb. okt. 07, 2006 18:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
hanky írta:

Persze, hogy nem megdönthetetlen bizonyíték, csak mire kiderül, hogy nem Te voltál, addigra már 5-ször voltál kihallgatáson, 2-szer bíróságon, stb.
Gondolom ez Neked sem esne jól, legalábbis én nem szívesen járok ilyen helyekre, csak azért, mert egyszer "okos" módon kiadtam az IMEI-met valakinek... :wink:

Hidd el, ha kiadod nekem az IMEI-det, tudok Neked kellemetlenségeket okozni, ha akarok... :wink:

szomb. okt. 07, 2006 17:08
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
hanky írta:
én sem tenném, de most őszintén... mit csinálnak vele? ha baj van, akkor az eredeti telefon nálad van, te fel tudod mutatni az IMEI matricát is.
Aha.. ;)

És ha elkövetnek egy bcs-t és a megszervezéséhez a Te IMEI-det tartalmazó telót használnak, akkor jó is az, ha bizonygatod, hogy a Tiéd az az IMEI, itt tudod bizonyítani!!!

Gondolkozni!
Ha leírok valamit, adjátok meg a bizalmat nekem, hogy tudom, miért írtam le!

szomb. okt. 07, 2006 14:28
Moderátor

Hozzászólás 
peetside írta:
Sziasztok!
az lenne a kérdésem h van egy nokia 5140i mobilom amit és 5ször beírtam a kódot (csak 5140-hez volt progim, azzal próbáltam), de nem fogadta el és akkor találtam ár erre az oldalra, és az AndreiGround-ra. Ott kikalkuláltam a ,másik kódot (5140i-hez) de azt már nem fogadta el.("Korlátozás nem viszavonható")

ilyenkor mi a teendő??
plz help
Fel kell keresned valakit, aki box-szal kinyitja Neked. Billentyűzetről már soha többé nem nyitható.

szomb. okt. 07, 2006 13:14
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
az lenne a kérdésem h van egy nokia 5140i mobilom amit és 5ször beírtam a kódot (csak 5140-hez volt progim, azzal próbáltam), de nem fogadta el és akkor találtam ár erre az oldalra, és az AndreiGround-ra. Ott kikalkuláltam a ,másik kódot (5140i-hez) de azt már nem fogadta el.("Korlátozás nem viszavonható")

ilyenkor mi a teendő??
plz help

szomb. okt. 07, 2006 13:03
Moderátor

Hozzászólás 
hanky írta:
én sem tenném, de most őszintén... mit csinálnak vele? ha baj van, akkor az eredeti telefon nálad van, te fel tudod mutatni az IMEI matricát is.
Aha.. ;)

És ha elkövetnek egy bcs-t és a megszervezéséhez a Te IMEI-det tartalmazó telót használnak, akkor jó is az, ha bizonygatod, hogy a Tiéd az az IMEI, itt tudod bizonyítani!!!

Gondolkozni!
Ha leírok valamit, adjátok meg a bizalmat nekem, hogy tudom, miért írtam le!

szomb. okt. 07, 2006 12:42
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Akoska írta:
Miért ragaszkodik majdnem mindenki az online cucchoz??
Arról nem is beszélve, hogy (nem Andreire gondolok) tiszta IMEI-k szerzésére az ilyen portálok a legalkalmasabbak!
Sose adnám meg a telóm IMEI-jét egy számomra ismeretlen hátterű oldalon...

szomb. okt. 07, 2006 9:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ez valami különleges modell volt?

Mert én nem értem az online calcok körüli felhajtást.

JAVAs, standalone PCs és PPCs calcok garmadája tölthető le, amikkel internet nélkül is mennek a dolgok.

Ákoska: elsősorban mert ez divat. Semmi másért. Meg azért, mert ezt hozzák be elsőnek a keresők és mert nem kell semmit telepíteni.

Macika: az emberek jobban félnek a kémprogramoktól, mint az IMEI kiadásától.

szomb. okt. 07, 2006 0:44
Moderátor

Hozzászólás 
Akoska írta:
Arról nem is beszélve, hogy (nem Andreire gondolok) tiszta IMEI-k szerzésére az ilyen portálok a legalkalmasabbak!
Sose adnám meg a telóm IMEI-jét egy számomra ismeretlen hátterű oldalon...

szomb. okt. 07, 2006 0:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez valami különleges modell volt?

Mert én nem értem az online calcok körüli felhajtást.

JAVAs, standalone PCs és PPCs calcok garmadája tölthető le, amikkel internet nélkül is mennek a dolgok.

szomb. okt. 07, 2006 0:33
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Gyöngyi írta:
skynet írta:
te magad tudsz segíteni saját magadnak, a DCT3-as calccal:
http://webmachines.andreiground.com/

utólag is szívesen!

Ismét tengermély tiszteletem Skynetnek és Andreinek!
Egy újabb, függőségéből gyógyultat tarthatok kezeim között!
:wink: :rulez:

Gyöngyi

Dicsmit, bár nem értem, hogy miről beszélsz :D Ezek elméleti calcok, igaz Skynet? :D

pén. okt. 06, 2006 22:03
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:

utólag is szívesen!

Ismét tengermély tiszteletem Skynetnek és Andreinek!
Egy újabb, függőségéből gyógyultat tarthatok kezeim között!
:wink: :rulez:

Gyöngyi

pén. okt. 06, 2006 13:43
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
JackAss írta:
Masik oldalon levovel egyszerubb volt!!

Itt ha jol ertelmeztem a bizt kodot megkellett volna valtoztatrni arra amilyen fuggo a telo ?! Marmint arra az 5 jegyu kodra?

De mar kiirta telo retru... off!! :wink:

Alap volt nálam, hogy a kódot már legeneráltad. A kérdésed arra irányult, hogy hova kell beírni. Én erre válaszoltam. Semmilyen biztonsági kódról egy szót sem említettem. :)

A lényeg, hogy sikerült. "Phone restricted off" azt hiszem ezt írja. :D Szeretem ezt a mondatot.

Igen ezt ezt en is imadtam azota mar 3ik telefonom nyomattam ki!!! :wink:

Csak kar,hogy uj telokat nem lehet igy!! :cry:

csüt. okt. 05, 2006 7:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
JackAss írta:

Itt ha jol ertelmeztem a bizt kodot megkellett volna valtoztatrni arra amilyen fuggo a telo ?! Marmint arra az 5 jegyu kodra?

Alap volt nálam, hogy a kódot már legeneráltad. A kérdésed arra irányult, hogy hova kell beírni. Én erre válaszoltam. Semmilyen biztonsági kódról egy szót sem említettem. :)

A lényeg, hogy sikerült. "Phone restricted off" azt hiszem ezt írja. :D Szeretem ezt a mondatot.

szer. okt. 04, 2006 22:13
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ne akarj méltó lenni a nickedhez!

A biztikódnak SEMMI köze az NCK-hoz. Ha mégis Restriction off lett, akkor valami égi segítséged lehetett...

Nemkell leosztani csak reszletesebben is leirhattatok volna de mielott erre valaszolsz netedd ,mert johet ra avalasz,hogy miert nem olvastad topicot! Nincs lelki erom ennyit vegighamozni de talaltam mashol jobb progit!!

Ne itelj nevbol legyszives!!

Koszi :wink:

u.i: Thx helpet!!

szer. okt. 04, 2006 22:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ne akarj méltó lenni a nickedhez!

A biztikódnak SEMMI köze az NCK-hoz. Ha mégis Restriction off lett, akkor valami égi segítséged lehetett...

szer. okt. 04, 2006 21:59
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
JackAss írta:
De nem irtatok volna le ,hogy *pw blabla nah mind1 de code errort ir ki pediog jol irtam be neki imei szamot is!? :(:( :?:

1, kártya ki
2, bekapcs
3, kód beír
4, ha minden jól ment, akkor kész.
5, másik kártya betesz
6, örül. :)

ui.: pannon 21601, t 21630, V 21670

D.

ui2.: 5 próbálkozásod van. A 6. Macika, vagy Ákoska :)

szer. okt. 04, 2006 21:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
JackAss írta:
De nem irtatok volna le ,hogy *pw blabla nah mind1 de code errort ir ki pediog jol irtam be neki imei szamot is!? :(:( :?:

1, kártya ki
2, bekapcs
3, kód beír
4, ha minden jól ment, akkor kész.
5, másik kártya betesz
6, örül. :)

ui.: pannon 21601, t 21630, V 21670

D.

ui2.: 5 próbálkozásod van. A 6. Macika, vagy Ákoska :)

szer. okt. 04, 2006 21:34
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
#pw+code+1#

ez a szintaktika. Ha a telefon még nincs végleg lezárva és mégsem sikerül, akkor innentől 2 dolog hibádzhat:

IMEI
hálózati kód

Csak e kettő kell a sikerhez.

Jah es most mondjak ,hogy kell az is amelyik szolgaltatohoz ragaszkodik annak a kodja!! :roll:

szer. okt. 04, 2006 21:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
#pw+code+1#

ez a szintaktika. Ha a telefon még nincs végleg lezárva és mégsem sikerül, akkor innentől 2 dolog hibádzhat:

IMEI
hálózati kód

Csak e kettő kell a sikerhez.

szer. okt. 04, 2006 21:33
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
JackAss írta:
A kodot hova kell beirni telon belul?
Esetleg az akksi alá, a hátlapra, filctollal? ;)

szer. okt. 04, 2006 13:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
JackAss írta:
A számjegygombokon írod be és a kijelzőn látszik. :wink:

szer. okt. 04, 2006 12:10
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
JackAss írta:
Sziasztok!!

6210-est is lehet koddal fuggetleniteni?
vki tudna segiteni nekem ebben?

Elore is koszonom :wink:

szia!

lehet!

utólag is szívesen!

Koszi,este ki is probalom!

szer. okt. 04, 2006 12:02
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!!

6210-est is lehet koddal fuggetleniteni?
vki tudna segiteni nekem ebben?

Elore is koszonom :wink:

szer. okt. 04, 2006 10:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
mlol írta:
Ez tuti... De az is tuti , hogy Te sem...

Az lehet, de én nem is állítottam. :D Csupán annyit mondtam, hogy meg kellene oldani, mert már cinkes :D

vas. okt. 01, 2006 13:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
mlol írta:

Bazz...ekkora arccal egyszerre 5 sminkreklámba is elmehetnél. Persze csak ha beleférsz a kamera látómezőjébe ;)

vas. okt. 01, 2006 11:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
kmf írta:
Sziasztok srácok!

Nagyon láma kérdés:

Kiszámoltatom a kódot a progival

Nokia 3410
Imei egyezik,
ASIC type: 2
Griffin new

majd próbálom beírni, de az utolsó kettőskeresztet nem tudom beírni. Ilyenkor mi a teendő?

Könyörüljetek lúzer fejemen!

KMF

Lehet, hogy túl hosszú a szám. Egy DCT3 calc segít spórolni...

vas. okt. 01, 2006 11:16
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
szerintem mostmár nyugodj le, mert tényleg ki fognak tenni.

vas. okt. 01, 2006 10:19
vas-tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Te, publicba én is be tudok másolni olyat, ami megvan a googleval...

Hát igen , ez annyit jelent, hogy Andrei nem használja ezek szerint a google-t, mert ha használta volna, akkor nem irta volna azt amit...
Andrei írta:
Ennyi volt, le is koccoltak. Ezek szerint nem ez a guru MLOL fogja megoldani az ASIC11 és BB5 problémát Pedig az arca megvolt hozzá...

vas. okt. 01, 2006 10:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Ennyi volt, le is koccoltak. Ezek szerint nem ez a guru MLOL fogja megoldani az ASIC11 és BB5 problémát :D Pedig az arca megvolt hozzá :D

szomb. szept. 30, 2006 22:24
arany tag

Hozzászólás 
Halál rám, ez DCT3-as!!!

Bocsesz!

KMF

szomb. szept. 30, 2006 16:51
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok srácok!

Nagyon láma kérdés:

Kiszámoltatom a kódot a progival

Nokia 3410
Imei egyezik,
ASIC type: 2
Griffin new

majd próbálom beírni, de az utolsó kettőskeresztet nem tudom beírni. Ilyenkor mi a teendő?

Könyörüljetek lúzer fejemen!

KMF

szomb. szept. 30, 2006 16:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kislány meg a nénikéd.

pén. szept. 29, 2006 15:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Andreinek küldjél egy olyat, ami nincs meg googleval.
Ha ő azt írja, hogy most olyan baba dolgot kapott tőled, hogy beájul, akkor elhiszem hogy nem csak duma meg copy paste van...
http://forum.unlock.no/index.php?showtopic=2687

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CineDOG pén. szept. 29, 2006 15:52-kor.

pén. szept. 29, 2006 15:47
vas-tag

Hozzászólás 
Andrei írta:
MLOL: Most esett le, hogy mi van Okos, bár ezzel nem sokra fogsz menni. Légyszives ne kérdezd meg, hogy ez most mit akar jelenteni, mert mindetten tudjuk. Ugye?

Nemtom miről beszélsz.

Andrei írta:
MLOL: A fentiek ismeretében értelmes hozzászólásra hiába is várnánk. Melelsleg a xor elméleted is sántít.

unsigned char tabla_asic2[] = {0x4a,0x33,0x78,0x90,0x11,0xaf,0xf2,0x3c};
unsigned char tabla_asic2a[] = {0x30,0x49,0x02,0xea,0x6b,0xd5,0x88,0x46}; // xor 0x7A
unsigned char tabla_asic5[] = {0x54,0xa1,0x3b,0x22,0x9d,0xa8,0x11,0x77};
unsigned char tabla_asic5a[] = {0xc5,0x30,0xaa,0xb3,0x0c,0x39,0x80,0xe6}; //[/xor 0x91
... etc...

Andrei írta:
Az, hogy szerinted mi körités és mi nem, a te szubjektív véleményed. Igy azt gondolom, hogy ezt a meddő vitát ideje lezárni.

Ok. Én lezártam.

CineDOG írta:
Akkor töröld meg a kis taknyos orrát, ököllel.

Ugyan már kislány...

pén. szept. 29, 2006 15:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
mlol:
Itt nem divat személyeskedni, ezért nem is értem, hogy miért támadsz neki az itt fórumozóknak, de ha valami bajod van az életeddel, akkor azt nem itt kéne levezetned!
Én semmit az ég világon nem tettem hozzá az említett calc-okhoz, mert én tényleg nem értek hozzá, de amit Te itt csinálsz, az szánalmas!
Ha elég ügyes vagy, akkor elérheted, hogy valamelyik moderátor, vagy Sy kitegyen, de magadtól is elhúz6sz! :wink:

pén. szept. 29, 2006 14:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor töröld meg a kis taknyos orrát, ököllel. :)

pén. szept. 29, 2006 14:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Agent Provokatőr?

Jahh, egy kicsit :D

pén. szept. 29, 2006 14:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Agent Provokatőr?

pén. szept. 29, 2006 13:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
MLOL: Most esett le, hogy mi van :D Okos, bár ezzel nem sokra fogsz menni. Légyszives ne kérdezd meg, hogy ez most mit akar jelenteni, mert mindetten tudjuk. Ugye?

MLOL: A fentiek ismeretében értelmes hozzászólásra hiába is várnánk. Melelsleg a xor elméleted is sántít.

pén. szept. 29, 2006 13:56
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Rövid történet
mlol írta:
Elhiszem, hogy sok munkád (munkátok) fexik benne... Én ezt nem is cáfoltam. Én sem ismerem bitenként egyik telo sw-et sem, de ezt nem is állítottam. De ezek szerint még mindig nem érted miről irok...
Szép körítést csináltál az algohoz ez tény... De ez nem feltétlen jelenti azt hogy értesz hozzá. De ezzel semmi baj sincs! Csak akkor nem kell úgy beállítani magad mintha Te találtad volna fel.
Az LG "algo"-ról csak annyit, hogy ezt jóindulattal sem tudnám algoritmusnak nevezni... Zulearól meg annyit, hogy a legutolsó (remélem tényleg az) projektjehez úgy vásárolta meg a forrásokat. (Alcatel, QuantaCalc, Panasonic...)

Ez a hozzászólásod már jobban tetszik. Talán így kellett volna kezdenünk a beszélgetést.

Ezek szerint egyben egyetértünk. Zulea lehúzta magát a klotyón. Én vágom, hogy mi a véleményed, de ebben szerintem nem fogunk egyetérteni. Mindenki máshogy látja a dolgot. Lehet, hogy nem értek hozzá, mégis tettem valamit a közért önzetlenül. Soha nem állítottam, hogy én találtam fel. Azt állítottam, hogy töredékekből alkottam meg. Az, hogy szerinted mi körités és mi nem, a te szubjektív véleményed. Igy azt gondolom, hogy ezt a meddő vitát ideje lezárni. Visszaolvasva a dolgot szerintem mi elbeszélünk egymás mellett.

És akkor itt most felvetődik a kérdés. Mivel tudsz szolgálni? Mivel tudo előrébb vinni a dolgokat. Eddig beszéltünk az én inkompetenciámról és másokéról. Arról, hogy mindenki tudatlan. A szapuláson kívül tegyél egy pozitív lépést és megláthatod, hogy hajlítható vagyok.

pén. szept. 29, 2006 13:24
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2707 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 55  Következő