Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 9:37

Hozzászólás a témához  [ 5278 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 106  Következő
PANNON(Telenor)GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
KrE írta:
lebowsky02 írta:
4. nem a pannonnak van igaza, párszáz tanú is van :)

tanu és nem tanú
Speciel ebben nem neked van igazad, tanú a helyes írásmód.
Egyebekben nem szimpatizálok lebo "barátunkkal".

kedd okt. 17, 2006 21:35
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
KrE írta:
lebowsky02 írta:

tanu és nem tanú

lebowsky02 írta:
7. A bróság felszólitja a pannit, hogy vagy állítsa vissza a hűségszerződés idejéig a wapszolgáltatást, vagy elállhat a kártérítéstől :)

Nem hiszem, hogy a wapra írtál volna alá hűséget... :lol:
Az alapszolgáltatás, amire a hűséget aláírtad, az változatlanul a rendelkezésedre áll.

Félreértés ne essék, én is szemét húzásnak tartom amit a wapotokkal csináltak, de az ostoba hőzöngőket nehezen tolerálom... :evil:

4.. A magyar tudományos akadémia "a magyar helyesírás szabályai" című könyve tizenegyedik kiadása 341. oldalának jobb oszlop egyharmadánál található bejegyzése szerint "tanú" és nem tanu. Utálom az ostoba okoskodókat, akik nem a lényegre törve megpróbálják a tényeket elferdítve más medrekbe terelni a szót. Mondanám, hogy ez amolyan "rendszerváltás előtti embertípus" szokása, de nem írom, mert akkor moderálnak... Miért nem kötsz bele abba, hogy nincs rajtam sapka mikor gépelek ;)?

7. Valóban nem csak a wapra írtam /egyébként nincs ilyen simem/ vagy írták alá a szerződést, de attól még kiegészíti a szolgáltatást. Vagy ha jól értelmezem, akkor jó kis üzleti fogást találtál ki, amiért a pannisok nyugodtan kifizethetnek neked egy-két millát, hisz egy tökéletes bizniszt eszeltél ki. Miszerint:
a, csinálj egy szuper tarifacsomagot, olcsón, csalogatóan, kitűnő reklámmal
b, egy idő mulva, miután sok balek aláírt kétéves hűségszerződést, szépen kezdd el butítani a szolgáltatást, majd korlátozd le, hogy pl megszünteted a wapot, majd az mms-t, majd az sms-t, végül úgy állítsd be a szolgáltatást, hogy a simmel csak páros napokon lehessen telefonálni. Ennek hatására az ügyfelek vagy dühödten egy drágább tarifacsomagra váltanak, vagy meg akarják szüntetni a szerződést, de azt nem tehetik, mert köt őket a hűségszerződést. Te meg szépen beszeded a pénzt a semmire. Oóó, de ismerős, mintha már megtörtént volna ilyesmi ;). Kérem a gyengébb intellektussal rendelkezők ne írják bamba arccal, gogy "dehát nem is szűnt meg az mms meg az sms" , mert azt csak irónikusan a példa szemléltetése céljából óhajtottam írni... És valóban rendelkezésükre áll az embereknek a telefonálási szolgáltatás, de nem biztos, hogy az emberek ezt igénybe óhajtják venni, de kénytelenek a hűségszerződés miatt.

Félreértés ne essék, nem haragszom Rád, és nincs is 2k wapom, csak próbálom szemléltetni a pannon korrektségét, szuperségét. És rohadtul utálom mikor egy mocskos multi banda visszaél a piac és gazdasági fölényével, és mindenféle pecsétek, meg paragrafusok mögé bújva próbálja szivatni a népet. Már akit lehet, mert én szerencsére hüség nélküli szerződést kötöttem, mert ha engem egy kutya megharap, akkor nem megyek a közelébe, vagyis ha átver egy szolgáltató, akkor óvatosabb vagyok vele.
üdv a pjelenlévő pannidolgozóknak.

kedd okt. 17, 2006 21:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
lebowsky02 írta:

tanu és nem tanú

lebowsky02 írta:
7. A bróság felszólitja a pannit, hogy vagy állítsa vissza a hűségszerződés idejéig a wapszolgáltatást, vagy elállhat a kártérítéstől :)

Nem hiszem, hogy a wapra írtál volna alá hűséget... :lol:
Az alapszolgáltatás, amire a hűséget aláírtad, az változatlanul a rendelkezésedre áll.

Félreértés ne essék, én is szemét húzásnak tartom amit a wapotokkal csináltak, de az ostoba hőzöngőket nehezen tolerálom... :evil:

kedd okt. 17, 2006 21:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
arnyekxxx írta:

Ha önök ugy látják, hogy nem tudják teljesiteni az önök által nyujtott és általam igénybe vett szolgáltatást mert ez technikailag meghaladja a rendszerük képességét, akkor ajánljanak helyette egy önök számára technikai problémát nem okozo, teljesithetö ám megközelitöleg az átalánydijas szolgáltatással egyenértékü és áru szolgáltatást. Pl. az átalánydijas wap áráért elfogadom ha felajánlják a data 250 csomagot.

Kérném önöket, hogy továbbiakban használják ki az elektronikus levelezés elönyeit, hogy ne kelljen minden válaszra egy hetet várnom.

Tisztelettel

..."

Ezt az ajánlatot tudtommal megtették, csak nem sokan éltek a lehetőséggel. Bár ennek ellenére nem ez lenne a korrekt szerintem, hanem a lekorlátozott wap, ami kissé későn jutott az eszükbe. De továbbra is korlátlanul és ugyanannyiért. Ugyanis sokan valóban csak wapozni akarnak a szolgáltatással, nem netezni. A data 250 pedig tudtommal netezni is jó.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég kedd okt. 17, 2006 21:10-kor.

kedd okt. 17, 2006 21:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
lebowsky02 írta:
Nemnem, ugyanis más telefonját nem vehetik el tőlem :D. Gondold már végig :D

Inkább te gondold végig dr. Agy: nem a készülékre gondolt, hanem az előfizetésre. A telefon ki a bánatot érdekel? Legfeljebb letiltják, de behajtani a haver nevén fognak.

kedd okt. 17, 2006 21:05
Hozzászólás 
Londelmor írta:
tudod, ezzel a mentalitással lehet, hogy menő vagy a haverjaidnál, de itt szinte biztos vagyok benne, hogy nem vágódsz vele be.
próbálkoztam hogyan öntsem szavakba, de személyeskedés nélkül egyszerűen nem megy, hogy jelzőt találjak rád. :|

egyébként ha más nevén van a telefonod, akkor gyanítom, hogy őt szivatod be azzal, ha nem fizetsz.

Nemnem, ugyanis más telefonját nem vehetik el tőlem :D. Gondold már végig :D

kedd okt. 17, 2006 20:56
Hozzászólás 
T68m írta:
Czumy írta:
(tapasztalatból írtam, nem a hasamra ütöttem)

igen, nagyjából.

A teljesen pontos menet:
1. felszólítás
2. fizetési meghagyás
3. ha nincs ellentmondás, akkor 6
4. per, ahol "(a szerződés, a kiállított, ám de ki nem egyenlített számlák elég egyértelműen a Pannonnak adnak igazat)"
5. esetleges fellebezés
6. na, mondjuk megvan a jogerős végzés, ítélet, stb.
7. újabb felszólítás, immár jogerős ítélet alapján
8. behajtási eljárás kezdeményezése, ennek vannak részletei, mint fizetésből letiltás, foglalás, elárverezés, stb.

összeségében 3-4 év és mindent költséget a pervesztes félre terhelnek.

1. szólíthatnak, át sem veszem a levelet
2. minek hagyják meg a fizetést mégegyszer :D? Hisz egyértelmű a nemfizetés ténye :D. Bár itt azért én is beleszólnék, hogy valójában nem szolgáltatnak :)
3. Van ellentmondás, a wapszolgáltatás önkényes megszüntetése, fogyasztó megtévesztése / az "ön kérésére kikapcsoltuk a szolgáltatást" címmel/
5. fellebbezhet a panni :D
6. Igen, az írásos, és a rögzített hangfelvétel, valamint a panniáltal küldött szabvány rendszer sms, továbbá a tanúk által benyújtott bizonyíték alapján a bíróság megállípítja, hogy mivel a panni szerződést szegett, ezért én is elállhatok a szerződéstől, végülis a panni nem terézanya, hogy csak ők szeghetnek szerződést :). Tudod én is tudom bizonyítani, hogy mennyi kár ért engem a wap megszüntetése miatt.
8. Fizetésemből nem nagyon tudnak tiltani:D

Tehát kedves panniCzumy úr igenis létezik költői igazságszolgáltatás :)

kedd okt. 17, 2006 20:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
egyébként ha más nevén van a telefonod, akkor gyanítom, hogy õt szivatod be azzal, ha nem fizetsz.

és az esetleg jól elveri, ha tartozni fog neki! :wink:

kedd okt. 17, 2006 20:44
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
tudod, ezzel a mentalitással lehet, hogy menő vagy a haverjaidnál, de itt szinte biztos vagyok benne, hogy nem vágódsz vele be.
próbálkoztam hogyan öntsem szavakba, de személyeskedés nélkül egyszerűen nem megy, hogy jelzőt találjak rád. :|

egyébként ha más nevén van a telefonod, akkor gyanítom, hogy őt szivatod be azzal, ha nem fizetsz.

kedd okt. 17, 2006 20:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Hozzászólás 
Czumy írta:
lebowsky02 írta:
]

Nézd. Én értem, hogy azoknál az embereknél ezt meg lehet csinálni, akik a villamoson az ellenőr kérésére átadják a személyigazolványukat, de nem mindenkivel tudják ezt eljátszani. Értsd meg, a végrehajtó nem jöhet be a lakásba az engedelmem nélkül. Figyelj. Nyáron alkalmazták pl a kényszerparlagfű kaszálást, nem tudják behajtani sem a költséget, sem a büntetést. A bkv-nak is több millióval tartozna a bliccelők, nem tudják behajtani. Nincs autóm, nincs lakásom, a mobilom is más nevén van. Mit tudnak csinálni, áruld már el :D. Felesleges riogatnod a többi nemfizető fórumozót :D. Amerikában is vannak "bérpénzbehajtók". De azok sem vernek meg senkit /kivéve a maffiánál, amiről beszéltünk, hogy itt nem arról van szó/, hanem követik bárhová megy, és visznek utána egy transzparenst, amire rá van írva nagy betűkkel "ez az ember ennyivel meg annyival tartozik stb". És ezt addig csinálják, míg el nem szégyenli magát a tag. de egy ujjal nem nyúlhatnak hozzá, mert törvényellenes lenne :). Nem tudsz mit csinálni, ez van.

kedd okt. 17, 2006 20:35
Hozzászólás 
And_Or írta:
Rosszul tudod... Bár nem lezúznak, csak elárverezik a kocsidat...

Ki kell ábrándítsalak, nincs autóm. A rozsdás kerékpáromat vihetik :D. De azt sem biztos, mert a lakás amiben tartom, nem az enyém. Márpedig más lakásába nem jöhetnek be a végrehajtóid. Vagy tévedek, höhö? Ha meg önkényesen betörnek, akkor ügy bűncselekményt követnek el. Más :)?

kedd okt. 17, 2006 20:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
arnyekxxx írta:

Kérném önöket, hogy továbbiakban használják ki az elektronikus levelezés elönyeit, hogy ne kelljen minden válaszra egy hetet várnom.

Tisztelettel

..."

Ez a kedvenc részem :lol:

kedd okt. 17, 2006 17:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ujabb kör 2k ügyben.

"T. Ügyfélszolgálat.

Az önöktöl kapott levélben továbbra se kaptam konkrét választ arra, hogy az önök értelmezésében mit jelent a wap szolgáltatás. Önök azt irják, hogy olyan szerverre csatlakoztam ami a webes tartalmat átalakitja wapossá ezzel "kijátszva" az önök rendszerét. De adosak azzal, hogy meghatározzák, mit jelent a WAP önöknek. Az Üzletszabályzat hivatkozott 14/4./2. pontjában ez szerepel:

http://209.85.129.104/search?q=cache:0C ... ient=opera

" ÁTALÁNYDÍJAS GPRS - ALAPÚ WAP HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS

A szolgáltatás, bármely wapos szolgáltatás, többek között a PannonW@P szolgáltatásainak és a Pannon
GSM Távközlési Zrt. Internet Mail levelezés POP3-szerverének a GPRS-technológia segítségével történ?
elérésére ad lehet?séget azon El?fizet?knek, akik erre alkalmas mobiltelefon-készülékkel rendelkeznek.
Az igénybevétel feltétele:
Az Átalánydíjas GPRS-alapú WAP hozzáférési szolgáltatás megrendelése, valamint a szolgáltatás
igénybevételére a Szolgáltató mindenkor érvényes Díjszabásában szerepl? Havi el?fizetési díj (átalánydíj)
megfizetése. A szolgáltatás a Pannon GSM Távközlési Zrt. hálózatán belül forgalmi díj fizetése nélkül
vehet? igénybe.
Az igénybevétel korlátja:
Ha a mobiltelefon-készülék nem alkalmas a szolgáltatás igénybevételére"

Ez SEMMILYEN meghatározást nem tartalmaz a WAP-szolgáltatásra, innentől kezdve számomra továbbra is az egyetlen elfogatható definiciója a wap szolgáltatásnak a következő:
Wap szolgáltatás: mindazon szolgáltatások összessége amely elérhető wap apn-en csatlakozva a *99*# behivó számon keresztül az internethez gatewayen keresztül csatlakozva.

De a wap meghatározására nálam avatottabbak véleményét is leirjam:

http://www.ericsson.com/hu/technology/wap.shtml

"A vezeték nélküli alkalmazási protokoll (Wireless Application Protocol - WAP) olyan technológiát jelent, ami lehetővé teszi az Internet és a mobiltelefon-készülék egymáshoz kapcsolódását. A WAP tulajdonképpen egy alkalmazott technológia, szabályok sokasága, amely az Interneten megjelenő információkat eljuttatja a mobiltelefon vagy más hordozható készülék képernyőjére. Ezzel a technológiával új piaci lehetőségek teremtődnek mind a szolgáltatóknak, mind pedig az ügyfeleknek. A következő generációs mobiltelefonok - melyek képesek lesznek akár filmek, zenék lejátszására is - valószínűleg tovább fogják növelni a WAP technológiai fontosságát....
...A WAP egyike azon új technológiáknak, mely a mobil kommunikáció és az Internet "összetartozását" támogatja. Ilyen például a csomagkapcsolt mobil hálózat (GPRS), mely az Internetes információt a mobil telefonra sokkal gyorsabban juttatja el, mint a hagyományos GSM technológia."

Mellékesen említeném a - többek között - a pannon wap oldalárol is elérhetö webtap szolgáltatást, amely funkciója, hogy webes tartalmat wap tartalommá konvertáljon és azt wap kapcsolaton keresztül elérhetővé tegye. Remélem nem tartják illegálisnak a saját oldalukról is elérhető szolgáltatásukat?

Továbbá a levelükben arra hivatkoznak, hogy az önök rendszerét számitogépről kijátszva generáltam túl nagy forgalmat. Viszont sehol nem találtam utalást az Üzletszabályzatban, hogy csak telefonról szabadna a wap szolgáltatást igénybe venni. Sőt, a szolgáltatás megrendelésekor az önök technikusa segített számomra konfigurálni a számitógépemet a 1220-as vonalon. Feltételezem, hogy ö nem nyújtott nekem segítséget illegális cselekmények megvalósításában.

Következésképp továbbra se találok megalapozott indokot a szolgáltatás megszüntetésére, mivel az önök Ügyfélszabályzatának egyetlen pontját se szegtem meg.

Egyetlen, számomra is valamilyen szinten elfogadhato érvet tudnék az ÜSZ alapján a megszüntetésre, a tul magas adatforgalomra valo hivatkozást, de ezt nevettségesnek talánám 2006-ban amikor egy 3G készülékkel videotelefonálva egy ora alatt akkora adatforgalmat lehet generálni, amit az én telefonom a hagyományos gprs kapcsolattal egy hét alatt se tudna összehozni 100%ban folyamatos használat melett se. Tehát kb annyira tudom a "szolgáltatás minöségét hátrányosan befolyásolni" mint egy naponta 2x 10 percet videotelefonálo elöfizetö.

Ha önök ugy látják, hogy nem tudják teljesiteni az önök által nyujtott és általam igénybe vett szolgáltatást mert ez technikailag meghaladja a rendszerük képességét, akkor ajánljanak helyette egy önök számára technikai problémát nem okozo, teljesithetö ám megközelitöleg az átalánydijas szolgáltatással egyenértékü és áru szolgáltatást. Pl. az átalánydijas wap áráért elfogadom ha felajánlják a data 250 csomagot.

Tisztelettel

..."

kedd okt. 17, 2006 13:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
KrE írta:
A lényeg az volt, hogy nem fizetett a Westelnek, mert (saját bevallása szerint )nem volt kedve annak a "mocsok bandának". A srác 21, vagy 22 éves volt, és a levegőben lógott akkora már jó ideje egy 180 000 forintos tartozása. Szintén a saját bevallása szerint közel fél millát keresett (persze papíron jóval kevesebbet), és ő tartotta el a szüleit, viszont semmi nem volt az ő nevére íratva, minden a szülei nevén volt. A lakás, a három autó, stb. Akkor is volt több nagyértékű telefonja, a lakás tele volt méregdrága elektronikai cuccal.
Akkor k.rvára kiakasztott a fellengzős stílusával és a nekem mindent lehet mentalitásával, ezért maradt meg a fejemben a történet.
Utálom a szolgáltatók bármit megtehetnek rendszert, de az még jobban felháborít, hogy az ehhez a hülyéhez hasonlók ilyen-olyan trükkökkel megúsznak mindent, míg az átlag, normális felhasználónak, ha ellenlépést akar tenni a szerződésszegő szolgáltatóval szemben, akkor a gatyája is rámegy a perre. :evil:

"B*meg, csak azé' akasztott ki, mer' nem vagy trendi, b*ssz*jba! Nem vágod a témát: ma az a kúl b*zmeg, ha valaki jól ki tud b*szni valamelyik szólgáltatóval ...satöbbi, akihez leszerződik, érted; mer' ő itt Ő az ügyeletes hogy-te-ki-vagy és aki linkel meg ügyeskedik (khömm, picikét lop/csal/hazudik), az a májer meg a korrekt csávó, vágod, b*zmeg?!" :( :evil: :evil:

YEEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kedd okt. 17, 2006 11:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
KrE írta:
A lényeg az volt, hogy nem fizetett a Westelnek, mert (saját bevallása szerint )nem volt kedve annak a "mocsok bandának". A srác 21, vagy 22 éves volt, és a levegőben lógott akkora már jó ideje egy 180 000 forintos tartozása. Szintén a saját bevallása szerint közel fél millát keresett (persze papíron jóval kevesebbet), és ő tartotta el a szüleit, viszont semmi nem volt az ő nevére íratva, minden a szülei nevén volt. A lakás, a három autó, stb. Akkor is volt több nagyértékű telefonja, a lakás tele volt méregdrága elektronikai cuccal.
Akkor k.rvára kiakasztott a fellengzős stílusával és a nekem mindent lehet mentalitásával, ezért maradt meg a fejemben a történet.
Utálom a szolgáltatók bármit megtehetnek rendszert, de az még jobban felháborít, hogy az ehhez a hülyéhez hasonlók ilyen-olyan trükkökkel megúsznak mindent, míg az átlag, normális felhasználónak, ha ellenlépést akar tenni a szerződésszegő szolgáltatóval szemben, akkor a gatyája is rámegy a perre. :evil:

"B*meg, csak azé' akasztott ki, mer' nem vagy trendi, b*ssz*jba! Nem vágod a témát: ma az a kúl b*zmeg, ha valaki jól ki tud b*szni valamelyik szólgáltatóval ...satöbbi, akihez leszerződik, érted; mer' ő itt Ő az ügyeletes hogy-te-ki-vagy és aki linkel meg ügyeskedik (khömm, picikét lop/csal/hazudik), az a májer meg a korrekt csávó, vágod, b*zmeg?!" :( :evil: :evil:

hétf. okt. 16, 2006 18:31
ezüst tag

Hozzászólás 
KrE írta:
Utálom a szolgáltatók bármit megtehetnek rendszert, de az még jobban felháborít, hogy az ehhez a hülyéhez hasonlók ilyen-olyan trükkökkel megúsznak mindent, míg az átlag, normális felhasználónak, ha ellenlépést akar tenni a szerződésszegő szolgáltatóval szemben, akkor a gatyája is rámegy a perre.

Teljesen igazad van !
Ha valaki leszerződik valamire ahhoz tartsa magát, akár szolgáltató akár ügyfél. És ha nem tudja azt betartani akkor viselje a következményeket. Sajnos a szolgáltatoknak sok pénzük van sok ügyvédjük, és napi rutin szinten kezelik (gondolom ) a pereket. Ezzel szemben a "kis ember" nem igazán tudja az érdekét képviselni, de nagyon ritka, hogy egy szolgáltató szerződést szeg. Nem túl jó reklám neki.

hétf. okt. 16, 2006 13:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Azért a 3-4 év az barokkos túlzás, ill. csak akkor igaz, ha az alperes minden törvényadta hátráltató lehetőséget kihasznál, de a végén mégis belebukik (ez lesz a sorsa mindenkinek, előbb-utóbb).

Mielőtt a Westelből T lett, csináltak egy paickutatást, amiben felmérték az emberek reakcióját a névváltással kapcsolatban. Én is kérdezősködtem akkoriban. Az egyik delikvens, akihez bekopogtam, a kérdések hatására leküzdhetetlen kényszert érzett, hogy megossza velem a történetét.

hétf. okt. 16, 2006 8:09
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
igen, nagyjából.

A teljesen pontos menet:
1. felszólítás
2. fizetési meghagyás
4. per, ahol "(a szerződés, a kiállított, ám de ki nem egyenlített számlák elég egyértelműen a Pannonnak adnak igazat)"
5. esetleges fellebezés
8. behajtási eljárás kezdeményezése, ennek vannak részletei, mint fizetésből letiltás, foglalás, elárverezés, stb.

Azért a 3-4 év az barokkos túlzás, ill. csak akkor igaz, ha az alperes minden törvényadta hátráltató lehetőséget kihasznál, de a végén mégis belebukik (ez lesz a sorsa mindenkinek, előbb-utóbb).

hétf. okt. 16, 2006 0:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Czumy írta:
lebowsky02 írta:
Azért az nem egészen úgy mûködik, hogy idejönnek és lezúznak ha nem fizetek. A panni beperelhet, aztán majd meglátjuk mi történik. Amire te gondolsz az max a maffiáéknál mûködik. de hát most itt nem rrõl volt szó :)

Nem pereskedik. Csak ha nagyon muszáj.

Fizetési meghagyást kérnek a területileg illetékes bíróságon (a szerzõdés, a kiállított, ám de ki nem egyenlített számlák elég egyértelmûen a Pannonnak adnak igazat) és ha nem reagálsz rá adott napon belül, csenget a végrehajtó. Ha felszólalsz, akkor fogtok pereskedni - hacsak nem egyeztek meg peren kívül (azaz kifizeted egyben az összes tartozásod)! Ráadásul a bírósági illetékek, egyéb díjak is téged fognak terhelni, mint vesztes felet! :) Ez megvan kb. 2-3 hónap alatt.

igen, nagyjából.

A teljesen pontos menet:
1. felszólítás
2. fizetési meghagyás
4. per, ahol "(a szerzõdés, a kiállított, ám de ki nem egyenlített számlák elég egyértelmûen a Pannonnak adnak igazat)"
5. esetleges fellebezés

vas. okt. 15, 2006 23:21
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
lebowsky02 írta:
Azért az nem egészen úgy működik, hogy idejönnek és lezúznak ha nem fizetek. A panni beperelhet, aztán majd meglátjuk mi történik. Amire te gondolsz az max a maffiáéknál működik. de hát most itt nem rről volt szó :)

Nem pereskedik. Csak ha nagyon muszáj.

Fizetési meghagyást kérnek a területileg illetékes bíróságon (a szerződés, a kiállított, ám de ki nem egyenlített számlák elég egyértelműen a Pannonnak adnak igazat) és ha nem reagálsz rá adott napon belül, csenget a végrehajtó. Ha felszólalsz, akkor fogtok pereskedni - hacsak nem egyeztek meg peren kívül (azaz kifizeted egyben az összes tartozásod)! Ráadásul a bírósági illetékek, egyéb díjak is téged fognak terhelni, mint vesztes felet! :) Ez megvan kb. 2-3 hónap alatt.

vas. okt. 15, 2006 22:28
arany tag

Hozzászólás 
lebowsky02 írta:
Azért az nem egészen úgy működik, hogy idejönnek és lezúznak ha nem fizetek. A panni beperelhet, aztán majd meglátjuk mi történik. Amire te gondolsz az max a maffiáéknál működik. de hát most itt nem rről volt szó :)
Rosszul tudod... Bár nem lezúznak, csak elárverezik a kocsidat...

vas. okt. 15, 2006 21:17
Hozzászólás 

vas. okt. 15, 2006 21:14
arany tag

Hozzászólás 
lebowsky02 írta:
mert annyi mindent tudtak csinálni azokkal, akik nem fizették a számláikat :D :P. Csinálnék egy 200 ezres számlát, aztán nem fizetném be. Ennyi.
Van egy végrehajtó ismerösöm, hát elég sok ilyen ember van a nyilvántartásában. Ha van valami a nevén, vagy van fizetése, akkor behajtják...

vas. okt. 15, 2006 10:55
Hozzászólás 
Micuir írta:
Ma megpróbáltam a Praktikum kártyámmal +0-val telefonálni! Kiderült, hogy nem aktív a szolgáltatás. (Miért?) Hívjam a 1741-et. (Nem kapcsolt volna oda, á, nem?). Hívtam és 8 percen át hallgattam a dumát, amíg meg tudtam rendelni. Ez fél órája volt, azóta várom az sms-t az aktiválásról, holott a Pannonline szerint 5 perc múlva aktív volt és tudtam is vele telefonálni.
Ha lehetne kicsit gördülékenyebben, kedves Pannon!

Bele lehet tekerni az automataszövegbe :P.. Én meg úgy jártam ezzel a "nyamvadt, gonosz, gané" vodával, hogy sms-ben tájékoztattak arrol, hogy az egyik szolgáltatásukban, egész pontosan az emilszolgálatásukban változás történt, és további információért érdeklődjek xy helyen. Az a kedves panni meg megváltoztatja a szolgáltatásait, és azt se mondja, hogy kisnyúl. Aki meg megszívja ez miatt, annak csak annyit mondanak, hogy ők leírták az ÁSZF-ben, miért nem olvastad el gyakrabban :D?

Üdv

vas. okt. 15, 2006 10:15
Hozzászólás 
T68m írta:
lebowsky02 írta:
Maci119 írta:
Kedves Pannon !)

mármint a telefonhavidíjra gondolsz? (ugyanis a 2k wapot kikapcsolás utána, értelemszerűen nem számlázzák tovább)
mert akkor jól el is vesztenéd! :D

Igen, a havidíjra gondolok. De nem biztos, hogy elveszíteném, ugyanis ők önkényesen módosították a szolgáltatást, akaratom ellenére, tehát számomrá használhatatlanná vált az egész simkártya. Ezt azzal is tudom bizonyítani, hogy amióta csak megvan a sim, több éve, egyetlen forinttal nem volt több a számla mint a havidíj :P, tehát csak a wap miatt volt az előfizu. Namármost ha én nem kapok wapszolgáltatást, akkor nem fogok fizetni semmilyen díjat a panninak, mert mire föl? És mit tudnak csinálni? seggbeszúrnak a nyelvükkel? Gondolom új előfizetés esetén szerződéskötéskor azért ellenőrzik le, hogy van-e tartozáom másik mobilcégnél, mert annyi mindent tudtak csinálni azokkal, akik nem fizették a számláikat :D :P. Csinálnék egy 200 ezres számlát, aztán nem fizetném be. Ennyi. Csak sajnos nem az enyém a sim. Pedig okoznék egy-két kellemes percet a panninak :D

vas. okt. 15, 2006 10:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
valóban az értesítő smsek nem igazán érkeznek meg. nekem is elvileg aktiváltak egy szolgáltatást, és nem jött róla semmi értesíő...

egyébként ha van POL regisztrációd, akkor miért nem ott rendelted meg a +0-t? ott nem kell semmire várni.

szomb. okt. 14, 2006 17:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Ma megpróbáltam a Praktikum kártyámmal +0-val telefonálni! Kiderült, hogy nem aktív a szolgáltatás. (Miért?) Hívjam a 1741-et. (Nem kapcsolt volna oda, á, nem?). Hívtam és 8 percen át hallgattam a dumát, amíg meg tudtam rendelni. Ez fél órája volt, azóta várom az sms-t az aktiválásról, holott a Pannonline szerint 5 perc múlva aktív volt és tudtam is vele telefonálni.
Ha lehetne kicsit gördülékenyebben, kedves Pannon!

szomb. okt. 14, 2006 17:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
lebowsky02 írta:
Maci119 írta:
Kedves Pannon !)

Meglep, hogy még mindig ott vagy náluk, de mindegy. Pontosan ezért tehetnek meg mindent, mert attól még ugyanúgy náluk maradtál. Azért ha egyszerre az összes 2k-s kilépett volna tõlük, akkor kcsit megcsappant volna az önbizalmuk. Mellesleg ha nekem kikapcsolná a 2k-mat akkor én meg nem fizetném a havidíjamat. Akkor õk maguk vinnék perre a dolgot /talán/ és nem kéne még azzal is nekem foglalkoznom

mármint a telefonhavidíjra gondolsz? (ugyanis a 2k wapot kikapcsolás utána, értelemszerűen nem számlázzák tovább)
mert akkor jól el is vesztenéd! :D

pén. okt. 13, 2006 14:44
Profil Honlap
Hozzászólás 
Maci119 írta:
Kedves Pannon !)

Meglep, hogy még mindig ott vagy náluk, de mindegy. Pontosan ezért tehetnek meg mindent, mert attól még ugyanúgy náluk maradtál. Azért ha egyszerre az összes 2k-s kilépett volna tőlük, akkor kcsit megcsappant volna az önbizalmuk. Mellesleg ha nekem kikapcsolná a 2k-mat akkor én meg nem fizetném a havidíjamat. Akkor ők maguk vinnék perre a dolgot /talán/ és nem kéne még azzal is nekem foglalkoznom :). Azt nem tudják bebizonyítani, hogy jogosan szüntették meg a 2k-t, én pedig hol vagyok köteles olyan szolgáltatásért fizetni, amit nem is kapok :o? Továbbá nem "próbált" kiszúrni, hanem ki is szúrt. Hisz megszüntette a 2k-d :). A levél amit küldtek, az sablonlevél, mindenkinek ugyanazt küldték. Hm. Hogy tud egy egész ország 2k-sa ugyanazon bűnt elkövetni? Csak nem azért mert nem követtek el semmit ;)? Egyszerűen a panninak nem volt gazdaságos a 2k-s wap, mert bejöttek a nagysebességű 3g telefonok, és nem tudtak eleget kaszálni :). Ennyi. Sírással nm lehet mit tenni, tenni kell ellenük. De nem úgy, hogy "hát, jól van kibabráltak velem jogtalanul, akkor előfizetek a datanetre". Véletlenül nem az lett volna a tisztességes, hogy az előfizusoknál kivárják míg letelik a hűségszerződés, és utána nem kötik meg újra?

pén. okt. 13, 2006 5:53
Hozzászólás 
Rian írta:
Háát olvasva a hsz-eket a 2k-s wapról... én már totálisan csalódtam a Pannon-ba. Én most levelezek velük, de nem sikerül velük düllőre jutni. Nem ismerik el a hibájukat.

Nálam most az a szitu, hogy hivatkoztam az ügyf.szolgálattal történő beszélgetséemre, hogy ott azt mondták nyugodtan használhatom a data3-at, nem lépem túl a keretet, mivel a forgalom mérő rendszerhiba miatt nem működik. Tehát wapozzak kényelmesen továbbra is. Erre levontak vagy 2600 forintot az egyenlegemből. Hiába hivatkozok a beszélgetésre percre pontosan, ők csak azt szajkózzák, hogy a Pannonnak joga van utólag levonni a szolgáltatás díját. De akkor ne tévesszenek meg a 1220-on.

Kedves Rian! Pontosan erről írtam azt hiszem kettő oldallal visszább. És erre a kedves itt figyelő pannidolgozók azt állították, hogy még én vagyok a sz a r ember, amiért nem találom ezt a dolgot természetesnek. Gondolom Rólad is ez a véleményük. És ne felejtsd el. Az ügyfélszolgákkal történő ÖSSZES beszélgetést rögzíteni KELL! Azután be kell vinni a Fogyasztóvédelemhez a felvételt. Kicsit macerás, de vagy hagyod hogy a panni a fejedrecsináljon, vagy teszel ellene :)

pén. okt. 13, 2006 5:49
Hozzászólás 
x/t írta:

Van ebben egy olyan kitétel is, hogy: "A szolgáltatással nem lehetséges a WAP 2.0 protokoll használata!" :idea:

:). És azt hol olvastad, hogy nekem honnan kell azt tudnom, hogy mi a wap meg mi a net ?)? Véletlen nem nekik kell gondoskodni arról, hogy ne tudjak fellépni netes felületre? Ha Te kiraksz egy tyúktojást az útra, akkor nehogymár még én figyeljek a lábam alá hogy hová lépek az ÚTon, hanem te gondoskodj a tojás védelméről! Továbbá a "nem lehetséges" az azt jelenti, hogy "lehetetlen" benne van a "lehet" szó és a "nem". Tehát nem azt jelenti, hogy szigórúan tilos, és ezentúl mielőtt megnyitok egy oldalt, előtte szakértővel meg kell vizsgáltatnom, hogy ugyan szabad-e megnyitnom. Más érv?

pén. okt. 13, 2006 5:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Kedves Pannon velem is próbált kiszúrni. Nekem is 2K wapom volt 2.-áig, aztán küldtek egy sms-t, hogy lemondtam. ( Érdekes volt, mert nem mondtam le.) Írtam nekik, hogy mi újság. 4 napra rá írtak, hogy nem rendeltetésszerüen használtam, szerződést szegtem, és ezért szüntették meg. Érdekes, mert csak wapoztam vele egy NOW szerver tesztelésén kívül. Ez az egész csak a sunyi megoldás miatt zavart, amiért azt írták, hogy lemondtam a szolgáltatást. (Ha ők kapcsolják ki, valják is be.) Nem használtam ki a 2K wapot, kb havi 10 megát lőttem el. Most a data 50 bőven elég. Ha azt írták volna, hogy lekapcsolták, mert nem éri meg nekik, mert kevés az előfizető, akkor ok. Így viszont inkább otthagyom ezt a sunyi bandát, mert zavar, hogy hülyének néznek. (Hála isten van számhordozás magyarországon!)

csüt. okt. 12, 2006 22:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Háát olvasva a hsz-eket a 2k-s wapról... én már totálisan csalódtam a Pannon-ba. Én most levelezek velük, de nem sikerül velük düllőre jutni. Nem ismerik el a hibájukat.

Nálam most az a szitu, hogy hivatkoztam az ügyf.szolgálattal történő beszélgetséemre, hogy ott azt mondták nyugodtan használhatom a data3-at, nem lépem túl a keretet, mivel a forgalom mérő rendszerhiba miatt nem működik. Tehát wapozzak kényelmesen továbbra is. Erre levontak vagy 2600 forintot az egyenlegemből. Hiába hivatkozok a beszélgetésre percre pontosan, ők csak azt szajkózzák, hogy a Pannonnak joga van utólag levonni a szolgáltatás díját. De akkor ne tévesszenek meg a 1220-on.

csüt. okt. 12, 2006 20:42
arany tag

Hozzászólás 

Van ebben egy olyan kitétel is, hogy: "A szolgáltatással nem lehetséges a WAP 2.0 protokoll használata!" :idea:

csüt. okt. 12, 2006 19:17
Hozzászólás 
Próbáld újra. Már megy :). Reggel nem ment nekem se. 2 perce próbáltam, már megy. Amúgy sincs jelentősége. Azzal magyarázzák, hogy az már régen volt, azóta más szelek fújnak. Kb olyan, mikor Veszel egy autót részletre, aláírsz 10 év lízinget, és az infláció miatt többet fizetsz vissza mint amennyiben kialkudtatok. Vagy mintha azt mondaná a lízingcég, hogy mégse érte meg neki a bolt, ezért az autód elviszi, kapsz helyette kerékpárt, te meg semmit nem tehetsz, mert a szerződést elismerted, és "az általános szerződési feltételek minden szabályát elfogadom, magamra nézve kötelezőnek tartom, aláírás, kelt..."

szer. okt. 11, 2006 16:51
gyémánt tag

Hozzászólás 

Nem tudom letölteni...

szer. okt. 11, 2006 6:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
kerelyfe írta:
zoli62 írta:
Meddig fognak még csúsznia számlázási határidők? POL-ban már rég látszani kellen a számlámnak.

Az én számlámat 09.21-én zárták. Általában adott hó 27-28-án készítik a számlát, de most 10.06-án készítették el. 10.16-án kell befizetni.

Eddig a 2-i számlazárás után négy-öt nappal már látszotta POL-on a számlám, eza fejlesztés, úgy látszik, ezt most "meggyorsította". :)
Olvass vissza. Pár nappal ezelőtt kb. 3 hét késésük volt, aztán 2, most már csak kb. egy hét. Szépen csökken a hátrány. A hónap közepe felé szerintem vissza fog állni a szokásos menetrend. (A miértekkel kapcsolatban pár hete írtam többször is, a kulcsszó: amdocs upgrade.)

szer. okt. 11, 2006 6:27
Hozzászólás 
Crick írta:
lebowsky02 írta:
A pannon indoklása az volt, hogy "nagy forgalmat bonyolítottak le, mellyel akadályozták más átalánydílyas wapostársaik szolgáltatását". Kérdés: Véletlen nem aza szolgáltatás neve, hogy KORLÁTLAN átalánydíjas wap?

1. A név nem "Korlátlan" hanem "Átalánydíjas GPRS-alapú wap hozzáférési szolgáltatás". Emellet pedig: "A Szolgáltató jogosult az adatforgalom függvényében a szolgáltatás értékesítésének és/vagy használatának átmeneti korlátozására.A Pannon GSM szüneteltetheti, korlátozhatja vagy megszüntetheti a szolgáltatás nyújtását az adatforgalom függvényében, illetve az Előfizető általi igénybevételt abban az esetben, ha az Előfizető a szolgáltatás nyújtását részben vagy teljes egészében megszakítja, minőségét hátrányosan befolyásolja, vagy egyéb módon csorbítja, illetőleg az előzőek bekövetkezése vélelmezhető."
Üdv,
C.

Az alábbi link egy kis csomagra irányít, amit ha letölt a kiváncsi ember, kibont, talál egy 2004-ben elmentett pannongsm honlaprészt. Véletlenül pont azt a részt, ahol a pannon saját maga ismeri el, mi is az az átalánydíj, és hogy azon felül semmit nem kell fizetnie a wapozónak, letölthet csengőhangot, képeket, stb, és nincs az alapdíjon felüli díj. KKOORRLLÁÁTTLLAANN
Valamint hogy nem történt semmi humbug, hanem a tisztelt pannonzrt által megadott beállítási paraméterekkel, a pannonzrt hibájából tudtak a 2k-sok netezni, mert nem tiltották le. Szerintem ez magáért beszél. Az eljárás ellenük folyamatban van, csak az itt fórumozó pannonos dolgozók részére akartam egy apró bizonyítékot felmutatni, nehogy az legyen, hogy nem járok/tam utánna a dolgoknak, és alaptalanul mocskolódom. Na meg hogy apró fogalmakat tisztázzak, amivel Tücsök úr nincs tisztában. Remélem így már stimmel az átalányfogalom :).

http://ontologia.hu/Members/JacqueS/2k.zip

szer. okt. 11, 2006 5:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
zoli62 írta:
Meddig fognak még csúsznia számlázási határidők? POL-ban már rég látszani kellen a számlámnak.

Az én számlámat 09.21-én zárták. Általában adott hó 27-28-án készítik a számlát, de most 10.06-án készítették el. 10.16-án kell befizetni.

Eddig a 2-i számlazárás után négy-öt nappal már látszotta POL-on a számlám, eza fejlesztés, úgy látszik, ezt most "meggyorsította". :)

kedd okt. 10, 2006 19:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:

kedd okt. 10, 2006 18:39
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd okt. 10, 2006 17:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
And_Or írta:
T68m írta:
más: konkrétan milyen telók azok, amik proxy nélkül (csak gateway-el) nem mennek??? :roll:
Pl nokia 3650

mondhatjuk akkor azt, hogy ez csak a nokija (egyik) hibája?

vas. okt. 08, 2006 19:41
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Díjaznám ha tennének valamit a hívásértesítővel, mert még mindig nem műküdik, és a csaj a 1220-on megint lerázott a 72 órás dumával. Bár nála azért többet értem el, mint a tegnapi és tegnapi előttiekkel, mert frissítette a kártya beállításait (ahogy letettem a telefont megszűnt a hálózat), kérte, hogy 10 percre legyen kikapcsolva. S ha holnap sem megy, akkor jelezzem, mert ha most felveszi hibának, az illetékes csoport visszadobja azzal, hogy nem telt le a 72 óra.

Azt remélem nem kell megemlítenem, hogy automatikusan, külön kérés nélkül írják jóvá az időarányos részét a szolgáltatásnak, amíg nem működött megfelelően (egyszer sem működött még jól :D). Ugyanis ha már volt pofájuk ezért havi djat kérni, nekem van pofám visszakérni azt a pár Ft-ot, amíg a szolgáltatás nem volt igénybe vehető.

vas. okt. 08, 2006 13:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Valamelyik Kxxx rxon tulajok is arra panaszkodtak a vizslancson, hogy csak a 8080-al tudták a 2k-t használni

Egyébként a 2k tényleg nem a nevében volt korlátlan, hanem a táblázatban a benne foglalt adatmennyiség oszlopban.

vas. okt. 08, 2006 11:58
Hozzászólás 
Uraim, uraim! A nokiát eleve ne keverjük a telefonokkal. Én bármelyik sonyericssonba beírt egyetlen APN címmel tudok csatlakozni a wapra, illetve bizonyos netoldalra a beépített böngészővel. De ehhez megfelelő NET előfizetés/szolgáltatás szükséges. Ez is bizonyítja, hogy a szolgáltató szabja meg, hogy én hová csatlakozok, nem pedig nekem kell a kisújjamból kiszopni miután begyüttem a szántásbúl, hogy mi az a wap meg net. Mondvacsinált ügyeket a parlamentben kéne hagyni.

vas. okt. 08, 2006 7:54
Hozzászólás 
Crick írta:
C.

Arra valóban nem emlékszemhogy régen mikor elérhető volt a 2k szolgáltatás akkor hogyan hirdették. De nyilván nem úgy, hogy "Átalánydíjas wap palimadár ügyfeleink részére, oszt majd mi megmonggyuk mennyit hasznáhattyák. Ha mek majd begyün a 3g és büdös lesz nekünk az adatszógátatás, mee nehogymá két rugóér korlátlanul hasznájják nagysebességgee akkó maj előccő butíttyuk, majd megszüntettyük a szógátatást avvaa a indoklássaa, hogy a 'ügyfél szolgátatását sapkahódás hiányának alapos gyanúja miatt a szógátatást megszüntettyük'.
Hanem táblázat volt ha jólemlékszem, amiben fel volt tüntetve, hogy melyik wapszolgáltatásban mennyi adatforgalom foglaltatik. És ott pedig korlátlan lehetett írva, mert elismerem, gyakran figyelmetlen vagyok és kapkodó, de azt nem hiszem, hogy egy egész ország az... Vagy az egész ország félreértelmezte a korlátlan szót? Tehát ha az átalánydíj az nem azt jelenti, hogy egy fix összeget fizetek korlátlan használat mellett egy szolgáltatásra, akkor számíthatok a műholdszolgáltatásom kikapcsolására, mert otthonvoltam egy hét szabin, és egy picit többet néztem tv-t mint azt gondolta a szolgáltató?
A wap és net meghatározása pedig nem hinném, hogy az ügyfél dolga, és azért büntetni mert nem számítástechnikus valaki aki aláírta a simmel járó szerződést, az szerintem jogszerűtlen.
De nem is szaporítom tovább a szót, találkozunk a pannon képviselőivel a bíróságon. Az itteni pannonos dolgozókkal és felhasználókka csak közölni óhajtottam, hogy nem olyan jó és korrekt a pannon mint ahogy azt mind a gyalázóban, mind a dicsérőben ajnározzák. Hanem ugyanolyan mocskos /vagy mocskosabb/ banda mint a voda, trémobil, csak éppen drágábban.

vas. okt. 08, 2006 7:41
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
And_Or írta:
T68m írta:
más: konkrétan milyen telók azok, amik proxy nélkül (csak gateway-el) nem mennek??? :roll:
Pl nokia 3650

Nekem a 6230 sem akart proxy nélkül kommunikálni, bár ez lehet csak user error, és nem teló hiba, de kb 10 perc alatt nem sikerült proxy nélkül kapcsolatot létesítsek a teló, és a voda hálózata között, proxy-val meg elsőre...
Hoppáhoppá! Ne keverjük a szezont a f....ommal!
A voda wap.vodafone.net apn-el a telóról csakis és kizáróéag egy darab IP-cím látható, mégpedig a 10.9.8.7 Ez a voda proxy-ja, ami 9201-en WAP, 8080-on HTML(wap2.0) proxy van. Ezért nincs az a telefon, ami a wap.vodafone.net APN-el a 10.9.8.7 proxyt kikerülve képes lenne kommunikálni. Az internet.vodafone.net APN-el viszont minden internetes IP-cím látszik, kivéve a 10.9.8.7 IP (persze ez nem is internetes). Szal internet.vodafone.net APN-el olyan teló, ami nem képes proxy nélkül böngészni, nem fog menni, hacsaknem csinálsz magad valahol egy proxy-t (publikus wap proxy)
Hehehehe, ez a nagy büdös valóság.

szomb. okt. 07, 2006 23:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
And_Or írta:
T68m írta:
Pl nokia 3650

Nekem a 6230 sem akart proxy nélkül kommunikálni, bár ez lehet csak user error, és nem teló hiba, de kb 10 perc alatt nem sikerült proxy nélkül kapcsolatot létesítsek a teló, és a voda hálózata között, proxy-val meg elsőre...

szomb. okt. 07, 2006 22:55
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Pl nokia 3650

szomb. okt. 07, 2006 21:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Van olyan számhordozott emberke, akinek működik a hívásértesítő?

Nekem POL-ban aktív, ha nem vodáról hívom a 70-es, pannonhoz hozott számomat, akkor az automata bemondja, hogy smsben tájékoztatják a hívásról a hívot felet, ami hívószámküldés-tiltás esetén nem vehető igénybe bla-bla-bla. Sms semmelyik esetben sem érkezik. A havi díj meg ketyeg...
Ha vodáról hívom ezt a számot, akkor a gyorsfoglalt hang hallható,
automata bemondás nem.

Üszinek tegnap meg ma szóltam, de leráztak azzal, hogy még nem telt le a 72 óra, addig nyaljak sót unalmamban. Csak arról szóltam nekik, hogy nem jön sms, azt, hogy vodafoneről hívva saját magamat gyorsfoglalt hang hallható, majd holnap közlöm velük, mert azt csak az üszivel való második beszélgetés után vettem észre. Mivel olyan segítőkészek voltak, megpróbálom a 73. óra első percében elérni őket, és feltenni a kérdést, hogy na mi a rák van, hogy nem működik? Két napja folyamatosan leráztok azzal, hogy nem telt le a 72 óra...

szomb. okt. 07, 2006 18:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5278 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 106  Következő