Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 6:16

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
TPinter írta:
Titkos a szam. Aki a boritekot kapta ........
Szerinted, honnan szedtek hirtelen pont most??? Csak csalad tudta... (Szuleim, ocsem, baratnom...) Ok NEM adtak ki... Mellesleg eleg erdekes egybeeses, nem gondolod????!!!
Na bumm neki akkor Ön most így járt, azért ettől nem dől össze a világ. Szépen kér egy másik számot magán( titkos ) célra, úgyis kevés embernek kell a számváltozásról tájékoztatást adni.

vas. okt. 22, 2006 15:05
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
TPinter írta:
joc_ írta:
TPinter írta:
A privát számom jutott olyanok tudomasara, akik ugyfeleim is reszben... Vagy a moda szerint veletlen kertem pont ezekre a szamokra titkositast? Elarulom nem! Hanem azert, mert szuksegem volt olyan szamra, amit a ritka de azert neha elofirdulo pihenesem alkalmaval hasznalok, magyarul a csalad eler, de az ugyfelek nem hivogatnak,h ez meg az a gondjuk.
Miért, mindjárt közzé is tette az interneten aki megkapta? Nem egészen értem bevallom. Mert nem túl életszerű hogy megkapja valaki (tévesen) a számládat, jó van rajta név, cím, telefonszám, ő megtudja, na de a többi? Ráadásul ilyen sebesen?? Ha nem veszed személyeskedésnek, miben utazol te, hogy egy véletlen hiba során tucatjával érnek el az ügyfeleid? Komolyan mondom nem tudom elképzelni. Pontosabban kizártnak tartom hogy ezzel lenne összefügésben.

Titkos a szam. Aki a boritekot kapta, kicsit erdekes gondolkodasu, es nem beult kocsiba, vagy felhivott, hanem kerdezoskodott melohelyen, ami a kornyek egyik legpletykasabb, legidiotabb kozossege, hogy nem ismeri-e valaki a szamot, nem tudna-e valaki elhozni nekem a szamlat...
Informatikaval foglalkozom, es kornyeken eleg jelentos ugyfelkor... Ugye akiktol kerdezte szamot, meg nevet egyutt, kapasbol fel is irtak a szamot... Sajnos... Mivel publikus szamom ki volt kapcsolva szepen hivtak ezt, ami ugye be van...
Szerinted, honnan szedtek hirtelen pont most??? Csak csalad tudta... (Szuleim, ocsem, baratnom...) Ok NEM adtak ki... Mellesleg eleg erdekes egybeeses, nem gondolod????!!!

Matávnál anno úgy volt, hogy ha valakinek titkos a száma akkor az a számlán sincs rajta!

Szertintem mindenhol ezt kellene alkalmazni.
Csak hát a mobil szolgáltatóknál nagyon sok a titkos szám, így lehet, hogy nagyobb probléma a kezelése!

vas. okt. 22, 2006 13:51
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
TPinter írta:
A privát számom jutott olyanok tudomasara, akik ugyfeleim is reszben... Vagy a moda szerint veletlen kertem pont ezekre a szamokra titkositast? Elarulom nem! Hanem azert, mert szuksegem volt olyan szamra, amit a ritka de azert neha elofirdulo pihenesem alkalmaval hasznalok, magyarul a csalad eler, de az ugyfelek nem hivogatnak,h ez meg az a gondjuk.
Miért, mindjárt közzé is tette az interneten aki megkapta? Nem egészen értem bevallom. Mert nem túl életszerű hogy megkapja valaki (tévesen) a számládat, jó van rajta név, cím, telefonszám, ő megtudja, na de a többi? Ráadásul ilyen sebesen?? Ha nem veszed személyeskedésnek, miben utazol te, hogy egy véletlen hiba során tucatjával érnek el az ügyfeleid? Komolyan mondom nem tudom elképzelni. Pontosabban kizártnak tartom hogy ezzel lenne összefügésben.

Titkos a szam. Aki a boritekot kapta, kicsit erdekes gondolkodasu, es nem beult kocsiba, vagy felhivott, hanem kerdezoskodott melohelyen, ami a kornyek egyik legpletykasabb, legidiotabb kozossege, hogy nem ismeri-e valaki a szamot, nem tudna-e valaki elhozni nekem a szamlat...
Informatikaval foglalkozom, es kornyeken eleg jelentos ugyfelkor... Ugye akiktol kerdezte szamot, meg nevet egyutt, kapasbol fel is irtak a szamot... Sajnos... Mivel publikus szamom ki volt kapcsolva szepen hivtak ezt, ami ugye be van...

vas. okt. 22, 2006 11:46
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
TPinter írta:

vas. okt. 22, 2006 11:09
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
TPinter írta:
Koszonom a nyugodt hetveget!

Az én telefonjaimon ilyen esetekre van egy kikapcsoló gomb :) , amit szoktam is használni... :wink:
Bár nyugodt hétvégém nincs, mert most is dolgozom. :(

Csak nem otthon vagyok es csalad nem art ha eler, ha van valami...

vas. okt. 22, 2006 10:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
TPinter írta:
Koszonom a nyugodt hetveget!

Az én telefonjaimon ilyen esetekre van egy kikapcsoló gomb :) , amit szoktam is használni... :wink:
Bár nyugodt hétvégém nincs, mert most is dolgozom. :(

vas. okt. 22, 2006 10:48
arany tag

Hozzászólás 
Silver írta:
McLaca írta:
OFF-ként megjegyzem, hogy októberben pontosan ugyanezt játszotta el az ELMŰ is.

Üdv!

Viszont érdemes tudni, hogy egyik említett cég sem saját maga "borítékol", hanem egy külső vállalat végzi a nyomtatást - csomagolást.

És ez kit érdekel? A privát számom jutott olyanok tudomasara, akik ugyfeleim is reszben... Vagy a moda szerint veletlen kertem pont ezekre a szamokra titkositast? Elarulom nem! Hanem azert, mert szuksegem volt olyan szamra, amit a ritka de azert neha elofirdulo pihenesem alkalmaval hasznalok, magyarul a csalad eler, de az ugyfelek nem hivogatnak,h ez meg az a gondjuk. Vagy neked/vodafone dolgozoinak nincs szuksege neha kikapcsolodasra, mikor azert a csaladtagok elerhetnek, ha van valami de megsem csorog 5 percenkent ugyfel miatt a telefonotok?

Mellesleg az elofordulas ota (csutortok v penek kapta meg akinek postaztak o meg ugye joszandekbol erdeklodott, hogy vki ismer-e hogy eljuttassa hozzam...) mar 10-15szor csorgott a privat telefonom... Ugyfel volt! Koszonom a nyugodt hetveget!

vas. okt. 22, 2006 10:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Silver írta:
McLaca írta:

Üdv!

Viszont érdemes tudni, hogy egyik említett cég sem saját maga "borítékol", hanem egy külső vállalat végzi a nyomtatást - csomagolást.
Nálam tavaly volt egy hasonló, ott a T-com számlám mellett volt egy plusz papír, egy 2 utcányira lakó valakinek a számlája.
Elmentem, becsengettem, elmondtam, odaadtam, mindenki örül.
Szerintem sem jó ha ilyen előfordul, de azt gondolom hogy egyik említett szolgáltató esetében sem tömeges az ilyen eset. Papírok összetapadása akár a borítékológépben valamilyen alacsony százalékban pedig elfogadható. Mielőtt belekötne valaki, nem azt mondtam hogy elvárható, hanem hogy egy alacsony hiba-százalék belefér (tudom hogy nem kötőjellel kell írni, de ha egybe írom, kimoderál a fórummotor).
Tömegesről pedig nemigen beszélhetünk, mert azért az ember sokkal többet hallana róla ha ez gyakori lenne.

vas. okt. 22, 2006 9:23
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
és ez semmiben sem mentesíti az érintett (elmű, voda) cégeket!
Nézd csak, ha én elvégzek egy munkát és Te szállítod le a kész dolgot, és Te rossz címre viszed, akkor az mennyiben az én hibám?
Az egy dolog, hogy ha még egyszer megismétlődik, akkor az volt az utolsó közös munkánk.
Tartok tőle, hogy EBBEN valóban hibázott a Voda, nem rúgta s*ggbe a postázó céget, valószínűleg az ár fontosabb neki.

vas. okt. 22, 2006 6:50
Moderátor

Hozzászólás 
Silver írta:
McLaca írta:

Üdv!

Így van, ezt gyorsan ki is emeltem!!!!!

vas. okt. 22, 2006 6:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Silver írta:
McLaca írta:
OFF-ként megjegyzem, hogy októberben pontosan ugyanezt játszotta el az ELMÛ is.

Üdv!

Viszont érdemes tudni, hogy egyik említett cég sem saját maga "borítékol", hanem egy külsõ vállalat végzi a nyomtatást - csomagolást.

és ez semmiben sem mentesíti az érintett (elmű, voda) cégeket!

szomb. okt. 21, 2006 23:28
Profil Honlap
Hozzászólás 
McLaca írta:

Üdv!

szomb. okt. 21, 2006 22:37
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

szomb. okt. 21, 2006 22:06
arany tag

Hozzászólás 
Kedves . most tenyleg ennyire hulyenek nezel???
"Havi szamlaimat szepen betettek mas boritekjaba es szepen ki is postaztak... Meg szerencsa, h aki a boritekot kapta vette a faradtsag es megkeresett, h oda adja... "

OTT VAN, HOGY MAS BORITAKJABA... Ugye a boritek attol lesz mase, hogy mas cime szerepel rajt, vagy a kis ablaknal masnak a neve latszik ki...

asdf_ teljesseggel jol olvasta...
"Kiveve, ha veletlen ket papiros kerul egy boritekba... /legalabbis jozan paraszti esszel en erre birok gondolni/."

Azaz. Adott 2 elofizeto az egyik az aki kapta a masik en.
Adott egy boritek, amibe bele raktak masnak a papirjait (szamlait) es az enyemet is. Egesz veletlen nem az enyem volt elol, igy a masik elofizeto cimere vitte ki a posta, mivel a kisablakban az o adatait lehetett leolvasni...

Mellesleg, ha a posta cseszte volna el, akkor nem a vodafone gyalazoba irok valoszinuleg...

szomb. okt. 21, 2006 21:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kiveve, ha veletlen ket papiros kerul egy boritekba... /legalabbis jozan paraszti esszel en erre birok gondolni/.

szomb. okt. 21, 2006 20:21
ezüst tag

Hozzászólás 
TPinter írta:
Na ugyes...
Havi szamlaimat szepen betettek mas boritekjaba.....
Már bocsánatot kérek Öntől, de nem ablakos borítékban jön a számla? Akkor meg csak az kapja akinek címe a számlán van.

szomb. okt. 21, 2006 20:06
arany tag

Hozzászólás 
Na ugyes...
Havi szamlaimat szepen betettek mas boritekjaba es szepen ki is postaztak... Meg szerencsa, h aki a boritekot kapta vette a faradtsag es megkeresett, h oda adja...
Felhivtam ugyfelszolgalat, hat sajnaljak... Aha en is...
Persze fizessem be okosan es hat a kovetkezo mar rendesen jon...
Aha... Azt hiszik, h viccbol kertem teljes titkositast a rohadt telefonszamokra???
Persze szammodositas az 5 rugo lenne per szam...
Es hat semmit se varjak...
Igen, ez a pozitiv hozza allas...

Lehet le kellene rakni a hulye vodas szamokat a franba vmi kuka aljara???

szomb. okt. 21, 2006 17:00
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 11:02-kor.

pén. okt. 20, 2006 15:22
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Van itt olyan 6-i számlazárású, aki kapott már számlát?
Csak nem AMDOCS update volt, hogy megint csúszik? Már itt kellene lennie.

Szintén tegnap érkezett. OLK 06.10.18. fizetési határidő 06.10.27.

Üdv.:Lacza

pén. okt. 20, 2006 13:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Tegnap mindkettő megjött. 18-án került a OLK-ba.
Ennél sokkal szemetebb a westel: 20-ai határidő, és 18-án kapom kézhez... Ők mossák kezeiket, azt mondták...

pén. okt. 20, 2006 10:18
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:

Nekem sem jött még meg, bár nálunk későn jár a postásnéni...

pén. okt. 20, 2006 7:58
írásjog megvonva

Hozzászólás 

pén. okt. 20, 2006 7:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nah, végre nem csak én látom így.

A másik meg: ne hagyjátok magatokat azzal lerázni, hogy egy adott készülék csak előfizuban vehető, ez hazugság!

szer. okt. 18, 2006 15:27
vas-tag

Hozzászólás 
Nagyon érdekelne hogy miért van az hogy a vodánál nincsenek készleten azok a telefonok amit a netes árlistán meg a bolti árlistán is fent vannak? Pl:két hete a N3120 és mostanában a N6070. A voda így próbálja az amúgy szegényes készülékválasztékát palástolni? Ez a fogyasztók megtévesztése. Nem ilyesmiért b***ták meg a Tescót 100 millióra kb.2 hónappal ezelőtt?

szer. okt. 18, 2006 12:25
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Tudja valaki, hogy a vodafone WAP elérésében milyen korlátozások vannak? Engem ez pontosan érdekelne. (Pl. milyen protocol-ok vannak tiltva)
Minden amit el tudsz képzelni. Csakis és kizárólag a 10.9.8.7 proxyt látod, annak is csak a 9200-9203 , 8080 portját.

hétf. okt. 16, 2006 16:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Eddig enyhén volt kaka a voda, már egyre jobban.

hétf. okt. 16, 2006 15:36
írásjog megvonva

Hozzászólás 
kapasz írta:
Szerintetek akinek már van Passportja, az is érvényét veszti novemberben vagy csak újat nem lehet aktiválni?

Elveszti, végleg kampec.

hétf. okt. 16, 2006 13:14
arany tag

Hozzászólás 
Szerintetek akinek már van Passportja, az is érvényét veszti novemberben vagy csak újat nem lehet aktiválni?

hétf. okt. 16, 2006 13:02
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Egyre inkább olyan érzésem van, hogy azt csinálják, amit a Pannon 2001-2004 között, minden használható és ár/érték arányban normális szolgáltatást vagy megszüntetnek vagy elbsznak.

*Egy kis update 12:13-kor:
http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _10_16.pdf
"A Vodafone Magyarország zrt. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2006. november 15 -i hatállyal a készpénzkiadó automatákon (ATM), bankok telefonos ügyintéző- és Internetbank szolgáltatáson keresztüli feltöltés bruttó 2500 Ft-os címlete bruttó 3000 Ft-ra módosul. A módosításokat a Díjszabás B.9.1. pontja tartalmazza."

Innentől kezdve, aki fenntart egy Vitamaxot, annak évente minimum 12000-et ki kell csengetnie, míg a T/Pannon duónál ~1/3-ad részéből el lesz a SIM 1 évig.

hétf. okt. 16, 2006 9:22
platina tag

Hozzászólás 
mz írta:
Hogy lehet, hogy ezt nem vette észre senki?

http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _10_13.pdf

2006. november 13 -i hatállyal a Vodafone Passport roaming tarifa promóció megszűnik. A promóció részvételi feltételei VII. pontjában írtaknak megfelelően a roaming szolgáltatást a Vodafone a World tarifára vonatkozó feltételekkel biztosítja Előfizetői számára.

Érdekes, hogy külföldön egyre több országot vonnak be a Passportba (Románia, Csehország, Dél-Afrika), itt meg szépen megszüntetik... :roll:

hétf. okt. 16, 2006 9:17
Profil Privát üzenet küldése ICQ
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Hogy lehet, hogy ezt nem vette észre senki?

http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _10_13.pdf

2006. november 13 -i hatállyal a Vodafone Passport roaming tarifa promóció megszűnik. A promóció részvételi feltételei VII. pontjában írtaknak megfelelően a roaming szolgáltatást a Vodafone a World tarifára vonatkozó feltételekkel biztosítja Előfizetői számára.

hétf. okt. 16, 2006 9:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tudja valaki, hogy a vodafone WAP elérésében milyen korlátozások vannak? Engem ez pontosan érdekelne. (Pl. milyen protocol-ok vannak tiltva)

hétf. okt. 16, 2006 8:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A még magasabb szintű ügyfélkiszolgálás reményében szeretnélek megkérni benneteket, hogy biztosítsatok egy ingyenes továbbképzést a vodafone és a posta alkalmazottai számára.

:lol:
Ez jó!
Ha lenne még Voda előfizetésem, biztos besegítenék az olvasási leckébe!

kedd okt. 10, 2006 17:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
A még magasabb szintű ügyfélkiszolgálás reményében szeretnélek megkérni benneteket, hogy biztosítsatok egy ingyenes továbbképzést a vodafone és a posta alkalmazottai számára.

A továbbképzés célja, hogy ezen dolgozók megismerjék az írott betűket, gyakorolják azok olvasását és értelmezését.

Sajnos úgy tűnik számomra, hogy képtelenek feldolgozni a bianko csekken befizetett összegeket. 3 hónapon belül másodjára kapok sms-értesítést, miszerint tartozásom van, holott be lett fizetve a csekk, időben.

Hogy elérjük a célt, az éppen utatokba kerülő vodafone üzletből kérjetek egy pár csekket, hóközi befizetésre. Ez teljesen ingyenes.

Majd, hogy minél több lehetőségük legyen a gyakorlásra, és ne zavarodjanak bele a sok egyforma összegű csekkbe, ne ugyanazokat a számokat írjátok rá, hanem szépen 1-től, 1-esével növekvő sorrendben egyre nagyobb összegeket, míg összesítve ki nem hozza az aktuális havi számlátokat. Értelemszerűen a közlemény és a befizető azonosító rovatba mindig ugyanazokat írjtok bele, hogy lássák, hogy néz ki kézzel írva a számlafizető azonosítótok.

Biztosan nem ők tehetnek róla, valószínűleg a mai felgyorsult világ az oka annak, hogy mindent a gépek uralnak, és lassan az ember az arial és times new roman betűkön kívül mást nem is tud értelmezni.

Hozzávetőlegesen 100 darab csekket kéne kitölteni egy 5000 Ft összegű befizetéshez (1+2+3+...+100=5050).

Segítségeteket előre is köszönöm 8) !

hétf. okt. 09, 2006 22:40
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Na, ez nem gyenge! Ezzel még az én fél éves rekordomat is megdöntötték! 8 hónap, az szép! :twisted:

szomb. okt. 07, 2006 11:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez egy vicc... 2006. január 19-én írtam egy levelet az ügyfélszolgálatnak, amire most, október elején kaptam választ...

http://kepfeltoltes.eof.hu/gallery.php? ... 210687.jpg

Akkor még ügyfelük voltam, azóta már azt is elfelejtettem, hogy a világon vannak... Meg azt is, hogy mit is kérdeztem... 8)

szomb. okt. 07, 2006 9:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Micuir írta:
S ha majd felmondok egy másikat, észreveszik, hogy nincs a Duett mellett más havidíjas?

Észreveszik :wink:

csüt. okt. 05, 2006 23:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Amint ez megtörténik, a Pannon rögtön bevezet valami ilyesmit. :D

Üdv!

csüt. okt. 05, 2006 20:07
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Például qrva sokat érhet az ingyen dumás opció :D.

Mibe fogadunk, hogy ezt követően a T-Mobile is rövidesen megszünteti a MobilOtthon értékesítését?

csüt. okt. 05, 2006 8:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Például qrva sokat érhet az ingyen dumás opció :D.

csüt. okt. 05, 2006 8:28
írásjog megvonva

Hozzászólás 
KrE írta:
Akkor most kell gyyorsan kötni mind a kettőből, mert pár hónap múlva sokat ér majd!
Régiség kereskedelem! 8)

Bizony! Bizony! :)

csüt. okt. 05, 2006 8:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem megrendelem a selecthez az opciót, a mobilotthon és a házimobil meg megy a fiókba. Ki tudja mi lesz a jövőben...

csüt. okt. 05, 2006 8:17
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A vezetékes opció a Selectre vonatkozott a mondatban, a HáziMobil meg úgy ahogy van megszűnik az igényelhető tarifák palettájából.

Imádom ezt a kiszámíthatóságot! Éppen most mondtam fel a házimobilomat, hogy majd decemberben lejár a hűségem egy előfizun és majd akkor azt átváltom, de most kell kötnöm egyet. Kell a Duett miatt. Tényleg, a Duett feltétele az egy ügyfélszámon lévő egyéb havidíjas előfizetés vagy úgy általában legyen? S ha majd felmondok egy másikat, észreveszik, hogy nincs a Duett mellett más havidíjas?

csüt. okt. 05, 2006 7:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A vezetékes opció a Selectre vonatkozott a mondatban, a HáziMobil meg úgy ahogy van megszűnik az igényelhető tarifák palettájából.

Akkor most kell gyyorsan kötni mind a kettőből, mert pár hónap múlva sokat ér majd!
Régiség kereskedelem! 8)

csüt. okt. 05, 2006 6:46
a fórum lelke

Hozzászólás 

szer. okt. 04, 2006 20:05
platina tag

Hozzászólás 
Akkor mire lesz jó a házimobil vezetékes opció nélkül, ha egyszer arra lett kitalálva?

szer. okt. 04, 2006 18:23
írásjog megvonva

Hozzászólás 
http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _10_04.pdf

A Vodafone Magyarország zrt. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2006. november 5-i hatállyal a Vodafone Házimobil tarifa és a Vodafone Select tarifa vezetékes opcióval történő értékesítését megszünteti.

szer. okt. 04, 2006 14:51
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Mobi írta:
Mit akarsz, ez már fejlődés! Én az indulás idején kérdeztem tőlük több szolgáltatást és akkor még az volt a válasz, hogy "Már dolgozunk rajta, hamarosan indul! Azóta is várom!

Ó! Ilyen nálam is volt! Mindig azzal próbáltak megetetni, hogy felírták és majd továbbítják az illetékes osztály felé. Ha lesz rá igény, akkor bevezetik. Persze... Persze...

szer. okt. 04, 2006 12:51
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
kapasz írta:
mz írta:
Mikor lesz már végre online számlainfo mezei usereknek is, nem pedig csak vállalati ügyfeleknek?!
https://secure.vodafone.hu/ebilling/login.asp
Vicc, hogy az akár havi párszáz Ft-ot költő Vitamaxosok ingyen bármikor lekérdezhetik az aktuális egyenleget, előfizusok meg görcsölhetnek a 1751-gyel és még csak nem is pontos adatot kapnak.

Én már irtam ezügyben mailt az ügyfélszolgálatnak, az volt rá a válasz hogy egyelöre nem terveznek ilyen jellegü szolgáltatást bevezetni. :twisted:

Mit akarsz, ez már fejlődés! Én az indulás idején kérdeztem tőlük több szolgáltatást és akkor még az volt a válasz, hogy "Már dolgozunk rajta, hamarosan indul! Azóta is várom!

szer. okt. 04, 2006 11:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egy-két dologban nem értek egyet:

- sokan nem tudják, hogy a POL-ban az egyenleg nyomon követhető a Pannonnál. Lásd utóbbi pár napos vitámat a gyalázóban. Sőt, sokan azt sem tudják, hogy létezik a 172/1741/1730.

- Azért elég sokáig ingyenes volt, és ingyen sms-értesítőt is kaptál. Utóbbi továbbra is megvan. Míg a másik kettőnél nincs ingyenes sms-értesítés.

szer. okt. 04, 2006 9:03
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 152  Következő