Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 10:37

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Punto83 írta:
Flottán kívül van a 36 perc.

Jogos, ezt nagyon elnéztem. :oops:

pén. jan. 05, 2007 8:44
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
A hűség végével nem jár le az előfizetés! Ugyanúgy él tovább, csak nincs rajta hűség! Be kell menni a vodához, és megszűntetni papíron az előfizetést.

csüt. jan. 04, 2007 20:16
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás Re: vodafone előfizetés
kerelyfe írta:
kalver írta:
Sziasztok!

Vki le tudná nekem írni,hogy hogyan lehet lemondani a vodafone előfizetést!? (vodafone 90-es csomagom van)

A legegyszerűbb, ha felhívod a 1270-et és ők eligazítanak, mert azt nem mondtad, hogy van-e hűséged még, stb....

Köszi! Egyébként most járt le nemrég az előfizetői szerződésem,voltam bent a vodafonenál ahol kaptam egy vitamaxos kártyát!Ezt használom,de még mindig lehet használni az előfizetéses kártyámat is,tehát azt nem szüntették meg!

csüt. jan. 04, 2007 18:59
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
1860 Ft-os havidíjért beszélhet az ember 36 percig flottán belül, a hülyének is megéri ez a cikra 51 Ft-os percdíj a kompett havidíjra nézve.
Igaz, hogy megemlítik, ez a 36 perc bruttó 960 Ft-ot ér, de kitörölheti ezzel a dumával bárki, mert az 1860Ft-ot ki kell fizetni.
Viszont az a bruttó 21,1Ft minden irányban nem olyan rossz, még ha 10 mp-es is a számlázási egység.

Egyrészt flottán kívül, de ezt már írták, másrészt pedig nem nagyon tudok olyan publikusan bárki álltal igénybevehető előfizut, ahol nem kell a nevedre vedd a fél rokonságot, hogy ingyen hívhasd őket, aztán vagy kifizetik Neked a számlát, vagy nem, ez szvsz sokkal jobb megoldásnak tűnik, mégha a havidíj velét is beszélheted csak le... :wink:

csüt. jan. 04, 2007 18:52
gyémánt tag

Hozzászólás Re: vodafone előfizetés
kalver írta:
Sziasztok!

Vki le tudná nekem írni,hogy hogyan lehet lemondani a vodafone előfizetést!? (vodafone 90-es csomagom van)

A legegyszerűbb, ha felhívod a 1270-et és ők eligazítanak, mert azt nem mondtad, hogy van-e hűséged még, stb....

csüt. jan. 04, 2007 18:32
vas-tag

Hozzászólás vodafone előfizetés
Sziasztok!

csüt. jan. 04, 2007 18:24
platina tag

Hozzászólás 
mz írta:
1860 Ft-os havidíjért beszélhet az ember 36 percig flottán belül, a hülyének is megéri ez a cikra 51 Ft-os percdíj a kompett havidíjra nézve.
Igaz, hogy megemlítik, ez a 36 perc bruttó 960 Ft-ot ér, de kitörölheti ezzel a dumával bárki, mert az 1860Ft-ot ki kell fizetni.
Viszont az a bruttó 21,1Ft minden irányban nem olyan rossz, még ha 10 mp-es is a számlázási egység.

Flottán kívül van a 36 perc.

csüt. jan. 04, 2007 16:14
írásjog megvonva

Hozzászólás 
1860 Ft-os havidíjért beszélhet az ember 36 percig flottán kívül, a hülyének is megéri ez a cikra 51 Ft-os percdíj a kompett havidíjra nézve.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz szomb. jan. 06, 2007 0:35-kor.

csüt. jan. 04, 2007 16:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Ezt látta már valaki?
Vodafone – DugóSúgó flotta tarifarendszer
Ha jól látom, elég szr.

Azannya!

csüt. jan. 04, 2007 12:44
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ezt látta már valaki?
Vodafone – DugóSúgó flotta tarifarendszer
Ha jól látom, elég szr.

csüt. jan. 04, 2007 12:39
arany tag

Hozzászólás 
Hogy lehet most bónuszt szerezni? Nekem már van, öcsémnek kellene. Vitamax-a van, és másodperc alapon akar továbbra is telefonálni. Esetleg tudtok másodpercalapú alternatívát?

kedd jan. 02, 2007 7:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy Byop-ként induló előfizetésemen a hűség két héten belül lejár. A csomag jelenleg CAS Volume 100, az előfizetést anyám használja, csak vodás és pannonos számokat hív. (T-Mobra van T-Mob flottás kártyája)
Érdemes csomagot váltani? Esetleg szolgáltatót Vodáról Pannonra? Ha igen, akkor melyikre?
Kösz!

hétf. nov. 27, 2006 20:07
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Trabi TM írta:
magnezium írta:
És ha nem váltom át, hanem maradok Bonuszos, de vállalom az egy év tarifát+2 év hűséget?

Bonusra soha nem fog készülékkedvezmény járni (mint azt már kb 10-en leírtuk), ha aláírsz tarifahűséget, ha nem, maradsz szépen "A" kategóriás. :wink:
Sőt, ha új telót veswzel új Bonus előfizuval, akkor is "A" kategória. 8)

Már megint azok hőzöngenek, akiknél még egy prepaides nagymama is többet költ mobilozásra.

Most miert lepodtel meg? :) Tudod ha picit adsz nagy kell, ha nagyot akkor meg nagyobb... Kap az ember Bonusz (ingyen duma, full lebeszelheto, mp alap stb...) na de ez nem eleg, miert nem kap hozza meg 150ezres vagy negyed millas telot is mondjuk evente? Sot miert nem kap havonta? Ilyen szemet egy ceget... :)
Emberek mi a francot akartok? Foleg, el tudom kepzelni, h mondjuk sokan a bonusnak a lebeszelhetoseget se lepik tul... Sot el se erik... Kb ezert tartunk ott ahol... :roll:

hétf. nov. 27, 2006 15:46
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
magnezium írta:
És ha nem váltom át, hanem maradok Bonuszos, de vállalom az egy év tarifát+2 év hűséget?

Bonusra soha nem fog készülékkedvezmény járni (mint azt már kb 10-en leírtuk), ha aláírsz tarifahűséget, ha nem, maradsz szépen "A" kategóriás. :wink:

Már megint azok hőzöngenek, akiknél még egy prepaides nagymama is többet költ mobilozásra.

hétf. nov. 27, 2006 14:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
magnezium írta:

hétf. nov. 27, 2006 13:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
magnezium írta:
a régieket meg ki tudja, hogy osztályozzák..

Amennyire tudom (bár nem márkaboltban dolgozok) ugyanígy. :wink:
Tehát, ha lejár a 2 éved, átváltod a csomagodat VF300-ba, és új készülékvásárlásnál aláírsz 1 év tarifahűséget is, akkor Neked is jár a kedvezmény...

hétf. nov. 27, 2006 13:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
magnezium írta:
a régieket meg ki tudja, hogy osztályozzák..

Amennyire tudom (bár nem márkaboltban dolgozok) ugyanígy. :wink:
Tehát, ha lejár a 2 éved, átváltod a csomagodat VF300-ba, és új készülékvásárlásnál aláírsz 1 év tarifahűséget is, akkor Neked is jár a kedvezmény...

hétf. nov. 27, 2006 13:28
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Gondold végig: Mégis miért lenne az "A"-nál magasabb kategória? Azok kapnak olcsón telefont, akiknek magas a havidíjuk. Te örülj hogy csak 2400-at, kell fizetned havonta és azt is lebeszélheted, Te a tarifában kapod meg a kedvezményt. Egyébként az üzleti csomag, ami majdnem ugynaz, mint a Bónusz, is "A".

Guni

Kicsit jobban megnéztem ezt az új besorolást. A Select, ill. az Adatkártya tarifacsomag kivételével az összes lehet "A", vagy egy egyéb kategória is, attól föggően vállal-e az ember 1 év tarifamegtartást. A gond az, hogy ez új ügyfelekre lett kitalálva, a régieket meg ki tudja, hogy osztályozzák..

hétf. nov. 27, 2006 11:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Gondold végig: Mégis miért lenne az "A"-nál magasabb kategória? Azok kapnak olcsón telefont, akiknek magas a havidíjuk. Te örülj hogy csak 2400-at, kell fizetned havonta és azt is lebeszélheted, Te a tarifában kapod meg a kedvezményt. Egyébként az üzleti csomag, ami majdnem ugynaz, mint a Bónusz, is "A".

Guni

szomb. nov. 25, 2006 15:39
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Micuir: http://mobilarena.hu/hirek/2006-11-13/t ... afone.html ;-)

magnezium: Biztos lehetsz benne, hogy az "A"-ba...

Guni

Tudja már vki, hogy mi a helyzet?

szomb. nov. 25, 2006 14:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Micuir: http://mobilarena.hu/hirek/2006-11-13/t ... afone.html ;-)

magnezium: Biztos lehetsz benne, hogy az "A"-ba...

Guni

hétf. nov. 13, 2006 18:06
arany tag

Hozzászólás 
magnezium írta:
Hali!

Ki tudja, hogy a bunoszos előfizuk melyik előfizetéses kategóriába tartoznak az új felosztás alapján? A,B,C,D??!!

Mit jelent ez a felosztás?

hétf. nov. 13, 2006 17:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Ki tudja, hogy a bunoszos előfizuk melyik előfizetéses kategóriába tartoznak az új felosztás alapján? A,B,C,D??!!

hétf. nov. 13, 2006 15:43
arany tag

Hozzászólás 
Bal írta:
Udv!

Él még ez az mszp-s csamag? az erdekelne a legjobban, hogy tenyleg 3000 ft-ert van-e hozza a korlatlan internet, mert mintha ez lett volna irva az egyik hosszaszolasban!

Üdv!

Él még a flotta, de hogy ez a 3000 Ft-os net van-e hozzá azt nem tudom.

vas. okt. 29, 2006 20:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Udv!

Él még ez az mszp-s csamag? az erdekelne a legjobban, hogy tenyleg 3000 ft-ert van-e hozza a korlatlan internet, mert mintha ez lett volna irva az egyik hosszaszolasban!

vas. okt. 29, 2006 13:55
írásjog megvonva

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
mz írta:
Úgy lenne korrekt (mivel tájékoztató adat és nincs ingyenes online számlainfo), hogy ha a 1751-es lekérdezés előfizusoknak ingyenes lenne, mint pár hónappal ezelőtt a "rendszerfejlesztés" miatt.

Az annyit is ért........

Most is annyit ér, csak még fizetsz is érte.

pén. okt. 27, 2006 12:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Úgy lenne korrekt (mivel tájékoztató adat és nincs ingyenes online számlainfo), hogy ha a 1751-es lekérdezés előfizusoknak ingyenes lenne, mint pár hónappal ezelőtt a "rendszerfejlesztés" miatt.

Az annyit is ért........

pén. okt. 27, 2006 11:44
írásjog megvonva

Hozzászólás 

pén. okt. 27, 2006 11:11
arany tag

Hozzászólás 
Hát igen, és kétszer is meg kell hallgatnod, hogy TÁJÉKOZTATÓ jellegű adatot adnak. A XXI. században! Számokról beszélünk és nem arról, hogy Zsuzsi kinek MENNYIRE szép! Nevetségesek.

pén. okt. 27, 2006 10:53
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ha már lúd, legyen kövér. Így a 1751-ért minden alkalommal legombolhatnak újabb és újabb 42.90Ft-okat (és még csak nem is a pontos adatot kapja az ember) az előfizetőkről. De aki csak párszáz Ft-ot költ havonta Vitamaxosként, azoknak persze már (ha jól emlékszem) cirka 6 éve megy a Vitamax Online ingyen és bérmentve. Az előfizetők, akik a lóvét hozzák, azok meg csak szívjanak a 1751-gyel. :twisted:

pén. okt. 27, 2006 7:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Nem hiszem, hogy bármit befolyásolna az, hogy kinek milyen az előfizetése. Max. annyi, hogy az egész rendszer instabil, és ha hirtelen rácuppanna 1 millió nem üzleti ügyfél, romba is dőlne az egész...

Ha jól tudom, az egyéni előfizetők kb. 3/4-e vitamaxos, akiknek ugye jár a vitamax online. Ha az egyéni számlás ügyfeleket is bevonnák a rendszerbe, nem hiszem, hogy túlzottan megterhelné őket. Erre a töketlenkedésre nincs értelmes indok.

pén. okt. 27, 2006 7:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na, akkor újabb 7 év, és ingyen lesz a hívásátirányítás, majd újabb 7 év után meg már el lehet érni az 1 év egyenleg-felhasználási időt prepaidnél...

csüt. okt. 26, 2006 20:54
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Ebydr írta:
Volt benne egy tájékoztató lap a szolgáltatásról. Értesítenek, hogy üzleti ügyfélként igénybevehetem.

No, akkor majd mesélj, hogy mit tud az online számlainfo rendszer, ha már egyszer egyéni előfizetőknek balfsz módon lassan 7 éve lusták voltak bevezetni, miközben az akár havi párszáz Ft-ot költő Vitamaxosoknak ott a Vitamax Online.

Csak ma volt időm megnézni. Sajnos nem is működik. Elvileg havidíj-mentes lenne, de csak azért, mert 2007. jan. 1-től a nyomtatott számlarészletező nettó 500 + ÁFA / tel.szám lesz.
Felhívtam a Vodát, hogy bár küldtek róla használati utasítást, mégsem működik az elektronikus számlainfó. A csaj utánanézett, és mondta, hogy elnézést kér, de tévedésből küldtek róla tájékoztatást; egyelőre egyéni előfizetőknek nem jár ez a szolgáltatás. Viszont azon vannak, hogy hamarosan mindenki használhassa (aha, tudjuk).
Mondjuk nem értem, hogy miért van ez így. Nem hiszem, hogy bármit befolyásolna az, hogy kinek milyen az előfizetése. Max. annyi, hogy az egész rendszer instabil, és ha hirtelen rácuppanna 1 millió nem üzleti ügyfél, romba is dőlne az egész...

csüt. okt. 26, 2006 20:36
arany tag

Hozzászólás 
Ezek szerint mégsem jó senkinek a számlainfo? Nem dicsérgeti senki. :?

csüt. okt. 26, 2006 17:41
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Volt benne egy tájékoztató lap a szolgáltatásról. Értesítenek, hogy üzleti ügyfélként igénybevehetem.

No, akkor majd mesélj, hogy mit tud az online számlainfo rendszer, ha már egyszer egyéni előfizetőknek balfsz módon lassan 7 éve lusták voltak bevezetni, miközben az akár havi párszáz Ft-ot költő Vitamaxosoknak ott a Vitamax Online.

csüt. okt. 26, 2006 7:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Én speciel a havi számlában találtam. :)
Volt benne egy tájékoztató lap a szolgáltatásról. Értesítenek, hogy üzleti ügyfélként igénybevehetem (nincs üzleti előfizetésem, csak 5 Bónuszom).
Október 2-től folyamatosan kapcsolják be minden nem egyéni előfizető számára a szolgáltatást. Aztán hogy Bónuszosok azért kapják, mert sok SIM-ük van, vagy mert állandóan elégedetlenkedünk, nem tudom.

Nekem nem volt ilyen tájékoztató lap a havi számlás borítékomban. :cry:
De talán azegyéb nem publikus csomagosoknak is jár majd ez a kiváltság. Nekem ilyen fél-kormányzatis ("közbeszerzési dolgozói") tarifacsomagom van. Egyébként van havidíja a szolgáltatásnak, egyéb infók?

csüt. okt. 26, 2006 7:29
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr! Akkor most mi van ezzel az elektronikus számlainfóval?

csüt. okt. 26, 2006 7:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezen már én is gondolkoztam, de állítólag nem, mert akkor a lebeszélhetőség is feleződne.

Guni

szer. okt. 25, 2006 22:16
arany tag

Hozzászólás 
Köszi szépen, tényleg nem éri meg a bónuszt lecserélni erre.... Apropó, jut eszembe, ha lejár a hűségem, a bónuszra lehet(ne) havidíjfelezést kérni?

szer. okt. 25, 2006 21:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na vagyok!

https://www.otpbank.hu/junior2001/file/ ... veteli.pdf

Szóval a lebeszélhetőségről nincs említés, tehát valószínüleg nem beszélhető le. Az árak bruttók. Az ingyenduma tényleg csak egy évre szól és nem is ingyenes, hanem 7,2 Ft/perc és gondolom, hogy maga a csomag is csak új előfizetés esetén érvényes.

Szerintem nem olyan nagy szám, én nem adnám oda érte a bónuszomat.

Guni

szer. okt. 25, 2006 21:40
arany tag

Hozzászólás 
Azt hallottam hogy az opciós ingyenduma csak egy évig él. Ha ez igaz akkor felejtős...

szer. okt. 25, 2006 20:02
arany tag

Hozzászólás 
Ja meg a 960 Ft-os havidíja lebeszélhető-e?
Ezt elfelejtettem.

szer. okt. 25, 2006 19:21
arany tag

Hozzászólás 
Légyszi publikusan irjatok erröl az OTP csomagról! Engem is érdekelne!!

szer. okt. 25, 2006 17:57
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Én is megkaptam az ajánlatot erre a Vodafone OTP Transfer tarifacsomagra.
Valaki ha tudna bővebb felvilágosítást még adni róla azt megköszönném itt vagy privibe.
Pl.: ingyen sms jár-e hozzá,hány db ilyen előfizetést tudok kötni, más készülékkel vagy készülék nélkül is meglehet-e kötni, számot lehet-e más szolgáltatótól hordozni ebbe a tarifacsomagba?

szer. okt. 25, 2006 17:55
arany tag

Hozzászólás 
savaria írta:
Ebydr írta:
Itt a sokak által várva várt Elektronikus Számlainformációs Szolgáltatás.
Másnak is regisztrálták, akinek nem publikus a díjcsomagja?

Hol lehet megtalálni?

Én speciel a havi számlában találtam. :)
Volt benne egy tájékoztató lap a szolgáltatásról. Értesítenek, hogy üzleti ügyfélként igénybevehetem (nincs üzleti előfizetésem, csak 5 Bónuszom).
Október 2-től folyamatosan kapcsolják be minden nem egyéni előfizető számára a szolgáltatást. Aztán hogy Bónuszosok azért kapják, mert sok SIM-ük van, vagy mert állandóan elégedetlenkedünk, nem tudom.

szer. okt. 25, 2006 17:26
arany tag

Hozzászólás 
kisember írta:
Lehet hogy volt már párszor... :oops:

Van három előfizetésem, ebből az egyik nemrég, egy másik pedig már vagy másfél éve lejárt, semmiféle ajánlatot nem kaptam. Ha most meghosszabítanám a hűséget, akkor csak félre (az előző végétől) szólna a hűség, vagy a 3,5 év számláit vetítenék 2 évre, amitől már jobb ügyfélnek számítanék, vagy egyszerűen hozzámvágnának előfizetéses áron egy telefont +2 évért?

Szerintem az utóbbi. Nekem 27 hónap után újra két évet kellett aláírnom, nem számított, hogy már 3 hónapja lejárt a hűség.

szer. okt. 25, 2006 14:56
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Este leírom...

Guni

Oké, várom! Köszönöm!

szer. okt. 25, 2006 11:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Este leírom...

Guni

szer. okt. 25, 2006 11:52
arany tag

Hozzászólás 
Leírnátok pontosan mit tud ez az elöfizu? Az itt leírt árak áfával értendőek? A havidíj lebeszélhető? Csak új előfizura lehet kötni? Köszi!

szer. okt. 25, 2006 11:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is tegnap kaptam ilyen OTP-s csomagra ajánlatot abból az alkalomból, hogy decemberben betöltöm a 24-et /szalad az idő.... :roll: / és a Junior Max-omat át fogják tenni sima Lakossági folyószámlára, és ha a fiztésemet/ösztöndíjamat erre a számlára utalatatom, akkor jogosult vagyok egy csomó kedvezményre, többek között egy ilyen előfizura is.

Guni

szer. okt. 25, 2006 10:57
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 93  Következő