Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 18:22

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Drakupapa írta:
New-man írta:
Vodafone ügyfélszolgálat Westend: arra jártam húztam egy sorszámot. Kérdezem a kiscsajtól van-e SE V630-as. Hogy MI? Látszólag ő ilyenről még nem is hallott. Mondom ott van kint a falon (kipróbálásra). Erre a kolleganője: ja tudod, az ami nincs. / ez azért nagyon súlyos 2-szer is: lassan egy hete akciós a teló, és nincs belőle. Másik meg a Voda alkalmazottak felkészültsége... New-man

Hasonló a tapasztalatom, csak mi 2db Motorola V360-ra vadászunk már 2 hete.Lejárt ugyanis a 2 évünk és balga módon elfogadtuk a Bónusz ajánlatot..Persze **** ők ezekre, nem tudnak semmit de azért szerintük naponta autókázzak már be a helyi márkaképviseletre pusztán azért, hogy közöljék nincs az adott telefonból..

Ilyenkor kell a GVH-nál keresni a telefont... :wink:

szomb. okt. 28, 2006 18:44
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
KrE: nem szeretném védeni a vodát, nem szorulnak rá, de miért is gondolod magad különbnek attól, hogy egy szerinted nem megfelelő tevékenységet tolvajlásnak minősítesz és mocskolódsz is mellé???
Számomra ez a magatartásod ugyanolyan elítélendő.
Miért nem teszel hivatalos lépéseket? Mert innen ordibálni - gondolod - büntetlenül lehet?
Mellesleg ÁSZF szerint járnak el, amikor szerződést kötöttél velük, elfogadtad. Ne csodálkozzon az, aki k...k szegődik, hogy megb....k.

szomb. okt. 28, 2006 18:38
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
New-man írta:
Vodafone ügyfélszolgálat Westend: arra jártam húztam egy sorszámot. Kérdezem a kiscsajtól van-e SE V630-as. Hogy MI? Látszólag ő ilyenről még nem is hallott. Mondom ott van kint a falon (kipróbálásra). Erre a kolleganője: ja tudod, az ami nincs. / ez azért nagyon súlyos 2-szer is: lassan egy hete akciós a teló, és nincs belőle. Másik meg a Voda alkalmazottak felkészültsége... New-man

Hasonló a tapasztalatom, csak mi 2db Motorola V360-ra vadászunk már 2 hete.Lejárt ugyanis a 2 évünk és balga módon elfogadtuk a Bónusz ajánlatot..Persze **** ők ezekre, nem tudnak semmit de azért szerintük naponta autókázzak már be a helyi márkaképviseletre pusztán azért, hogy közöljék nincs az adott telefonból..

szomb. okt. 28, 2006 18:07
platina tag

Hozzászólás 
V630i sehol sincs, sőt talán nem is lesz.
Az ügyfélszolgálat postafiókja napok óta megtelt, nem lehet nekik még levelet sem küldeni.

szomb. okt. 28, 2006 16:10
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 

szomb. okt. 28, 2006 13:24
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
lásd következőt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára New-man szomb. okt. 28, 2006 13:27-kor.

szomb. okt. 28, 2006 13:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érdekes fejlemény a szemét, mocskos tolvaj Vodafonnal szembeni követelésemmel kapcsolatban.
Átolvastam az ÁSZF vonatkozó részeit, és nem találtam olyan részt, ahol az 1000 forintnál kisebb lopást "legalizálná".
Ezek után újra felhívtam őket, hogy ugyan árulják már el, hogy mi jogosítja fel őket a lopásra!
Egy kis ping-pongozás után sikerült a valóban illetékes és kompetens ügyintézővel beszélnem. Érdekes, hogy amíg úgy kérdeztem, hogy hogyan kaphatnám vissza a pénzem, addig a válasz az volt, hogy nem kapom vissza. Most, amikor azt kértem, hogy mivel nincs az ÁSZF-ben olyan pont ami ezt szabályozná, árulja el, hogy milyen jogszabályra hivatkozva tagadják meg a tartozásuk kiegyenlítését, rögtön kiderült, hogy "ez butaság", mivel ők akár 2 forintot is átutalnak. Megkérdeztem, hogy akkor miért kaptam kétszer is azt a választ, hogy nem utalnak, és felhívtam a figyelmét, hogy nyugodtan hallgassa meg a tegnapi hívásom felvételét. Kicsit habozva elmondta, hogy régen tényleg volt ilyen kitétel, de már nincs.
Bediktáltam a számlaszámomat, és ígéretet kaptam arra, hogy utalják a 741 forintomat.
Örülök, hogy végre sikerült elintéznem, de innentől még aljasabbnak tartom az eljárást, mert az emberek többsége azt mondja, hogy nem éri meg az az egy-kétszáz forint az utánajárást, ha valaki a hatósághoz fordul, akkor meg széttárják a kezüket, hogy nem értik miről beszél a delikvens, mert ők akár két forintot is utalnak.
Aljas, szemét, mocskos, hazug, tolvaj Vodafone!

szomb. okt. 28, 2006 10:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
KrE írta:
Lógnak nekem 741 forinttal, erre közlik, hogy 1000 forint alatt ők már pedig nem utalnak vissza pénzt. Hát nyazsgem!

Utalj még nekik 260 Ft-ot, akkor 1000 felett leszel, így vissza kell küldjék az egészet... :wink:

Gondoltam már rá. Illetve arra is, hogy kérek egy SIM only-t Selecttel, és az első hónap után felmondom, és közlöm velük, hogy 1000 ft alatt én nem vagyok hajlandó fizetni, majd felajánlom a nulla megoldás elvét a rendezésre.
Végül arra jutottam, hogy inkább kinyavarom belőlük a pénzemet.
Szemét, mocskos tolvaj Vodafone!

szomb. okt. 28, 2006 8:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
KrE írta:
Lógnak nekem 741 forinttal, erre közlik, hogy 1000 forint alatt ők már pedig nem utalnak vissza pénzt. Hát nyazsgem!

Utalj még nekik 260 Ft-ot, akkor 1000 felett leszel, így vissza kell küldjék az egészet... :wink:

szomb. okt. 28, 2006 0:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Vizsla írta:
Melyik hónap is van? Október. Ez az előfizető részére hátrányos módosítás. Ezt nem 30 nappal előre szokták bejelenteni?

Messze van még január 1. Még van több mint 1 hónapuk, hogy bejelentsék...
Ezt mondom!
De mindenki tudja, hogy Ebydr megszünteti az ingyendumát, hisz Ebydr írja a voda ászf-ét!

pén. okt. 27, 2006 22:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ennek utána fogok járni, hogy milyen alapon lopnak meg. Én eddig azt hittem, hogy a lopást a Btk. bünteti. Persze azt tudom, hogy sok lopás baradt már büntetlenül, de ezt a nyílt, pofátlanságot nem értem, hogy engedheti meg magának ez a szemét mocskos tolvaj cég!

pén. okt. 27, 2006 21:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
KrE írta:
T68m írta:

ne izgulj, a pannon is ezt csinálja.

(egyébként az, mind2)

Hogy a fenébe lehet az legális, hogy meglopnak?
Szemét, hazug tolvajok!

írtam én azt, hogy legális? :roll:

szemét tolvaj banda mind2, aki nem éri be az államilag adott sokszáz%-os haszonnal is (ami miatt nem szokás morogni :!: ), hanem még piti módon lopnak és lehúznak.

pén. okt. 27, 2006 20:58
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

(egyébként az, mind2)

Hogy a fenébe lehet az legális, hogy meglopnak?
Szemét, hazug tolvajok!

pén. okt. 27, 2006 18:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
KrE írta:
Az a jó k.rva anyát ennek a szemét mocsok cégnek!
Lógnak nekem 741 forinttal, erre közlik, hogy 1000 forint alatt õk már pedig nem utalnak vissza pénzt. Hát nyazsgem!
Ezzel a logikával, aki Selectben pihenteti a kártyáját, annak nem kell fizetnie, mert nem éri el az 1000 forintot a havidíj! Kíváncsi lennék, hogy mi lenne a retorzió az elõfizetõvel szemben, ha ezzel érvelne.
Hétfõn az elsõ dolgom lesz után érdeklõdni, hogy lehet ez és mit lehet tenni. Az a 741 forint nem vág földhöz, de most már csak azért is visszaszerzem ettõl a szemét mocskos tolvaj cégtõl!
Hú de felhúztak!

(egyébként az, mind2)

pén. okt. 27, 2006 18:03
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az a jó k.rva anyát ennek a szemét mocsok cégnek!
Ezzel a logikával, aki Selectben pihenteti a kártyáját, annak nem kell fizetnie, mert nem éri el az 1000 forintot a havidíj! Kíváncsi lennék, hogy mi lenne a retorzió az előfizetővel szemben, ha ezzel érvelne.
Hétfőn az első dolgom lesz után érdeklődni, hogy lehet ez és mit lehet tenni. Az a 741 forint nem vág földhöz, de most már csak azért is visszaszerzem ettől a szemét mocskos tolvaj cégtől!
Hú de felhúztak!

pén. okt. 27, 2006 17:09
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Jé! Ezek az oldalak még mindig fent vannak.
http://www.vodafone.hu/akciok/maradj_velunk.html
http://www.vodafone.hu/keszulekek_tarif ... k_2_9.html

pén. okt. 27, 2006 10:33
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Melyik hónap is van? Október. Ez az előfizető részére hátrányos módosítás. Ezt nem 30 nappal előre szokták bejelenteni?

Messze van még január 1. Még van több mint 1 hónapuk, hogy bejelentsék...

pén. okt. 27, 2006 8:45
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Egyéb esetben mehet a panasz az NHH-nak.

Amit meg is teszünk. :lol:

pén. okt. 27, 2006 7:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem vettem, és azóta se veszlek téged komolyan. Majd fogtad magad, és itt termettél.

Ha 142. §. nem módosult, akkor magától értetődik, hogy lakossági szinten is elérhetővé válik az elektronikus számlainfo. Egyéb esetben mehet a panasz az NHH-nak.

csüt. okt. 26, 2006 21:05
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
És ennek megfelelően a 2003. évi C. törvény 142. §-a is módosul?

Idézet:
Tételes számlamelléklet

142. § (1) Az előre fizetett díjú előfizetői szolgáltatások kivételével a szolgáltató az előfizető részére kiállított számlához csatolt mellékletben az előfizető által fizetendő díjakat külön jogszabályban meghatározott bontásban köteles feltüntetni. A hívó előfizető számára ingyenes hívások, beleértve a hatóság által „nem azonosítható hívószámként” megjelölt hívószámokra kezdeményezett hívásokat, nem jelölhetők meg a hívó előfizető számláján és a számlamellékletben.

(2) A szolgáltató az előfizető kérésére a kiállított számlához köteles az (1) bekezdésben meghatározottaknál részletesebb számlamellékletet csatolni (hívásrészletező), amely magában foglalja a díj kiszámításához szükséges forgalmazási és számlázási adatokat tartalmazó kimutatást.

(3) Az (1) vagy (2) bekezdésben meghatározott számlamelléklet - egyéni előfizető részére elektronikus vagy nyomtatott, más előfizető részére elektronikus formában történő - kiadását a szolgáltató külön díj fizetéséhez nem kötheti.

Vagy november 2-ától üzletiek, január 1-jétől meg egyéni előfizetők is használhatják az új elektronikus számlarészletezőt?

Ez egyébként olyan hír részedről, mint, hogy megszűnik a RnR ingyenduma?

Te komolyan vetted a Mobilfórumot? :lol: Nekem nem sikerült.

Én nem azt írtam, hogy jan. 1-től használhatod az elektronikus számlainfót, hanem hogy a nyomtatott verzió 500 Ft + ÁFA lesz. De holnap beszkennelem neked a papírt.

csüt. okt. 26, 2006 21:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
És ennek megfelelően a 2003. évi C. törvény 142. §-a is módosul?

Idézet:
Tételes számlamelléklet

142. § (1) Az előre fizetett díjú előfizetői szolgáltatások kivételével a szolgáltató az előfizető részére kiállított számlához csatolt mellékletben az előfizető által fizetendő díjakat külön jogszabályban meghatározott bontásban köteles feltüntetni. A hívó előfizető számára ingyenes hívások, beleértve a hatóság által „nem azonosítható hívószámként” megjelölt hívószámokra kezdeményezett hívásokat, nem jelölhetők meg a hívó előfizető számláján és a számlamellékletben.

(2) A szolgáltató az előfizető kérésére a kiállított számlához köteles az (1) bekezdésben meghatározottaknál részletesebb számlamellékletet csatolni (hívásrészletező), amely magában foglalja a díj kiszámításához szükséges forgalmazási és számlázási adatokat tartalmazó kimutatást.

(3) Az (1) vagy (2) bekezdésben meghatározott számlamelléklet - egyéni előfizető részére elektronikus vagy nyomtatott, más előfizető részére elektronikus formában történő - kiadását a szolgáltató külön díj fizetéséhez nem kötheti.

Vagy november 2-ától üzletiek, január 1-jétől meg egyéni előfizetők is használhatják az új elektronikus számlarészletezőt?

Ez egyébként olyan hír részedről, mint, hogy megszűnik a RnR ingyenduma?

csüt. okt. 26, 2006 20:52
arany tag

Hozzászólás 
Ide is beírom.

2007. január 1-től a nyomtatott formátumú számlarészletező telefonszámonként nettó 500 Ft-ra változik a 0-ról.
Mindezt a környezetünk kímélése címén... :lol:

csüt. okt. 26, 2006 20:39
Hozzászólás 
Értem én ezt a 90 napos dolgot. Természetsen ha egy évben csak kétszer telefonálnék, akkor nyilván én is megvenném a 12 hónapos rendelkezésreállási idővel rendelkező simet a pannonnál, vagy a tmobilnál. Bár talán nem is lenne mobilom, mert még annak az akkumlátorát is töltögethetném. Inkább fülkében bonyolítanám a hívásokat.
Az összehasonlításokat a szolgáltatókkal annak függvényében végeztem, hogy a telefon használatban van. tehát x perc beszélgetés, x perc internet, x db üzenet. Esetleg akciós telefon x szolgáltatónál a legkedvezőbb. És a voda nyert. Azoknál, akik valóban használják a telefont, a voda nyert.
Tapasztalataim szerint azok maradtak pannonosok, vagy tmobilosok, akik első telefonjaikat azoknál a cégeknél vették akcióban, és megszokták. Egyszerű megszokás. Hiába számoltam ki nekik, hogy ugyanolyan használati tulajdonságokkal a voda ezrekkel olcsóbb, nem érdekelte őket.

csüt. okt. 26, 2006 20:13
Hozzászólás 
club írta:

Ennyi és nem több, meg kell érteni, hogy nem csak olyan emberek, olyan szokásokkal léteznek, mint te vagy.[/quote]

Én megértem :). Viszont mikor a kevés külföldi felhasználóról írtam, akkor nem a azokra gondoltam, akik állandóan úton vannak, hanem általánosságban. Tehát a feltöltőkártyásoknak kevés százaléka használja a külföldi lehetőségeket, sokat telefonál, és eteti a simjét feltöltővel, ahelyett, hogy előfizetne. Attól félnek, hogy nem tudják, hol a határ. Viszont így többet fizetnek mint ha előfizusok lennének. erre gondoltam :). Világos, hogy te nem akarsz előfizetésest, nem is akarlak rábeszélni. De hagyjuk.

csüt. okt. 26, 2006 20:02
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Mobi írta:
Mellékesen lehet hogy a legkisebb feltöltőkártyához járó 90 napos rendelkezésre állási idő miatt fogom megszüntetni a lassan 7 éve élő kártyám!

Hamarosan pedig ATM-nél is 3000Ft lesz a legkisebb címlet, de persze a 90 nap marad. Tehát, aki életben akar tartani 1 Vitamaxot, az évente minimum 12000Ft-ot tejel a vodának, míg a T-nél/Pannonnál kijön ~3600 Ft-ból.

http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _10_26.pdf
A Vodafone Magyarország zrt. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy a Vodafone Passport roaming tarifa promóció megszűnésének időpontja, a korábban közzétett időpont – 2006. november 13. - helyett 2006. november 15-re változott.

A 2 nap csúszás miatt mehetett volna a dícsérőbe is, de mivel az egész mindenképp megszűnik, így itt a helye.

csüt. okt. 26, 2006 7:55
platina tag

Hozzászólás 
coltnavy írta:
Igen, mindenki nyilván úgy csinálja a dolgait, ahogy a legkedvezőbb. viszont egyike vagy azoknak a ritka személyeknek, akik a külföldi útjaik során használják a telefonjukat. Szerintem 10-ből 2-3 személy.

Amikor leszáll egy magyar utasszállító valahol külföldön, kiszálláskor a gép fedélzete a welcome sms-ektől szokott hangos lenni. Ha másra nem, de hívásfogadásra minimum 50% használja a roamingot.

coltnavy írta:
Tehát ha azt a pluszt nézem amivel a feltöltős többet fizet, akkor már nyertem kétezer forintot akkor is, hogyha 1000 ft a havidíjam az előfizuban, és azért "semmit" nem kapok, beszélek. Ebből következik, hogy az sms-t teljesen leírhatom nullára, hisz miért fizessek egy sms-ért 18-20-30 forintokat, mikor emilben megkapom ugyanazt az üzit 50 fillérért?

Én évente egyszer töltöm a prepaid kártyámat, és szinte csak külföldön használom (Ha megszüntetik a Vodafone Passportot, megy majd a sim a kukába). Szinte nem is telefonálom le, mivel van céges telefonom is, és azon elég nagy a limit, meg 20 Ft-os percdíjjal elég sokat lehet telefonálni mp alapon.
Ha valakinek alig áll be a szája, logikus, hogy postpaid-et vesz, de ha alig használja az előfizetését, nem netezik, és csak alkalomszerűen használja több telefonálásra a telefonját (mint ahogy az a vezetékes vonalak esetén ma már ez standard jelenség) annak nem érdemes havonta bajlódnia plusz egy számlával. Ennyi és nem több, meg kell érteni, hogy nem csak olyan emberek, olyan szokásokkal léteznek, mint te vagy.

csüt. okt. 26, 2006 7:25
Hozzászólás 
Igen, mindenki nyilván úgy csinálja a dolgait, ahogy a legkedvezőbb. viszont egyike vagy azoknak a ritka személyeknek, akik a külföldi útjaik során használják a telefonjukat. Szerintem 10-ből 2-3 személy.
Aztán ott van az is, hogy ki milyen szolgáltatásokat használ. De az mindenképpen tény, hogy netből az előfizusok dupláját kapják annak, amiből a feltöltősök. Tehát ha valaki 200 megás forgalmat akar bonyolítani feltöltővel, az 6246 ftot fizet, míg a havidíjas csak 3123 ft-ot. Tehát ha azt a pluszt nézem amivel a feltöltős többet fizet, akkor már nyertem kétezer forintot akkor is, hogyha 1000 ft a havidíjam az előfizuban, és azért "semmit" nem kapok, beszélek. Ebből következik, hogy az sms-t teljesen leírhatom nullára, hisz miért fizessek egy sms-ért 18-20-30 forintokat, mikor emilben megkapom ugyanazt az üzit 50 fillérért?
A roamingról nem tudok nyilatkozni.
A munkanélküliség sajnos előfordul, de előbb-utóbb kénytelen az ember dolgozni, különben éhenhal. Ha viszont dolgozol, akkor pénzed is van. De tegyük fel, hogy nincs. Akkor is csak néhány hét mulva kapcsolják ki a vonaladat, és attól még hívást fogadni tudsz. Azért nem érdekük a szolgáltatóknak sem, hogy azonnal szankcionáljanak, mert egyszer nem fizettél.
A feltőltő vs előfizut mindenképpen arra alapozom, hogy feltöltőkártya esetében kb ugyanannyit fizettem mint most, tehát 2-3 szor töltöttem 3 ezressel, ami 6-9 ezer forint viszont alig kaptam érte valamit. Most ugyanezért a pénzért be nem áll a szám, és orrvérzésig netezek, wapozok. És nincs az, hogy éjjel kell feltöltőkártyáért kajtatnom, ha esetleg elfelejtettem feltölteni.

szer. okt. 25, 2006 22:39
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
coltnavy írta:
Ez engem is zavart, valószínű ösztönzés az előfizetéses megoldásra. Nem is értem, hogy sokan miért szenvednek a feltöltőkártyással? Hisz ha határozatlan idejű szerződést köt az ember, akkor elvileg az utólsó havi számla kiegyenlítése után felmondható a szolgáltatás abban az esetben, ha esetleg elgatyásodnánk. De valahogy az a sanda gyanúm, hogy ma már nem nagyon van olyan dolgozó ember, amelyik egyetlen percet sem telefonál egy hónapban. Vagyis a telefon már elengedhtetlen. Akkor meg felesleges feltöltőkártyással szenvedni, főleg ha az előfizusban több a kedvezmény.

Több okból is van pre-paid kártyám:
1, amikor vettem a jelenleg is használt Vitamaxomat a Voda csak 2,5 hónapja volt jelen a magyar piacon és anno még más volt az előfizetéses tarifa mint manapság. (nekem talán nem is adtak volna)
2, én voltam 21 kereset nélkül

(ez a kettő azóta megváltozott tehát mondhatnád hogy már nem jelenthet kifogást, de...)

3, a pre-paid tarifákat tekinthetjük úgy is hogy, flexibilis "havidíja" van (ez az az összeg amit adott hónapban az egyenlegemből elhasználok) és ez nem csak 100%-ban lebeszélhető, hanem szolgáltatások költségének kiegyenlítésére is felhasználható, sőt akár roaminghívásokra is! Választhatnék én olyan előfizetésest (a Bónuszt nekem is felajánlották a fazonírozz miatt) aminek a havidíja 100%-ban eldumálható, de szolgáltatások díja erre pluszban rájön, ráadásul (és azt hiszem ez a legnagyobb problámám) roaming közben nem használhatom fel! Tegyük fel kimegyek 1,5 hónapra külföldre akkor is fizetnem kell a havidíjat ha egy percet nem beszéltem el belőle. (itt jön az hogy szüneteltethetném, de 1, pénzbe kerül, 2, rövid tartózkodások (1-2 hónap) alkalmával nem éri meg, 3, esetleg SMS-t akarok fogadni a saját számomom mivel nekem az ingyen megjön az itthonmaradtaknak meg jóval olcsóbb mintha egy külföldi számra írkálnának)

szer. okt. 25, 2006 20:45
Hozzászólás 
Mobi írta:
McLaca írta:
!

Nem! A Vodánál az egyenleg felhasználási idők összeadódnak, viszont az így elérhető maximális időtartam 365 nap! (régen 555 nap volt, de ezt elvették a K****gök) Mellékesen lehet hogy a legkisebb feltöltőkártyához járó 90 napos rendelkezésre állási idő miatt fogom megszüntetni a lassan 7 éve élő kártyám!

Ez engem is zavart, valószínű ösztönzés az előfizetéses megoldásra. Nem is értem, hogy sokan miért szenvednek a feltöltőkártyással? Hisz ha határozatlan idejű szerződést köt az ember, akkor elvileg az utólsó havi számla kiegyenlítése után felmondható a szolgáltatás abban az esetben, ha esetleg elgatyásodnánk. De valahogy az a sanda gyanúm, hogy ma már nem nagyon van olyan dolgozó ember, amelyik egyetlen percet sem telefonál egy hónapban. Vagyis a telefon már elengedhtetlen. Akkor meg felesleges feltöltőkártyással szenvedni, főleg ha az előfizusban több a kedvezmény.

szer. okt. 25, 2006 18:37
Hozzászólás 
TPinter írta:
Trabi TM írta:
TPinter írta:
Koszonom a nyugodt hetveget!

Az én telefonjaimon ilyen esetekre van egy kikapcsoló gomb :) , amit szoktam is használni... :wink:
Bár nyugodt hétvégém nincs, mert most is dolgozom. :(

Csak nem otthon vagyok es csalad nem art ha eler, ha van valami...

Használd a "barátlistát". Olyankor csak azok érnek el, akiket te akarsz. A többieknek foglaltat jelez a készülék :). Teljesen ingyenes szolgáltatás, mert a telefon tudja és kettő gombnyomásra aktiválható :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég szer. okt. 25, 2006 18:39-kor.

szer. okt. 25, 2006 18:29
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Egyszer majd gondolnak egyet és akkor kikapcsolják! Az én két ilyen kártyám közül az egyik még kb. májusban "halt" meg, a másik pár hete! A Vitamax online nem enged be, de a havidíj nélküli szolgáltatások aktívak maradtak!

kedd okt. 24, 2006 21:27
platina tag

Hozzászólás 
"A Te kártyád is olyan hogy a 1270 és a segélyhívó számokon kívül ha mást próbálsz hívni (akár a 177-es egyenlegfeltöltést) akkor "Az Ön Vitamax kártyájának rendelkezésre állási ideje lejárt." hangbemondás hallható?"

Igen, de a Voda szabályzata szerint ez a kártya már nem is létezhetne...

kedd okt. 24, 2006 21:23
arany tag

Hozzászólás 
QNKORI írta:
Ezzel a Vitamax töltésssel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
normális-e az, hogy egy olyen kártya, aminek februárban már lejárt az egyenlegfelhasználási ideje, az még mindig hívható?

Valószínüleg statisztikai célokat szolgál ugyanis a NHH-nál aktív SIM kártyának az számít ami hívást fogad (a szolgáltató sajtát célú SIM kártyái ebbe nem számítanak bele).

Az egyenlegfelhasználási idő után még volt egy 60 napos rendelkezésre állási idő is. Tehát a kártyád úgy április táján halt meg.
Nekem is van 2 db ilyen kártyám (lassan de biztosan szabadulok a Vodafone-tól pedig MINDEN barátomat átcsábítottam hozzájuk! Már bánom)

A Te kártyád is olyan hogy a 1270 és a segélyhívó számokon kívül ha mást próbálsz hívni (akár a 177-es egyenlegfeltöltést) akkor "Az Ön Vitamax kártyájának rendelkezésre állási ideje lejárt." hangbemondás hallható?

kedd okt. 24, 2006 21:13
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
A témához: Vitamaxnál is úgy van, hogy ha a feltöltéssel kapott rendelkezésre állási idő kevesebb, mint ami aktuálisan rendelkezésre áll, akkor nem módosul, ill. ha több, akkor amennyivel több, annyival nő, nem?

Üdv!

Nem! A Vodánál az egyenleg felhasználási idők összeadódnak, viszont az így elérhető maximális időtartam 365 nap! (régen 555 nap volt, de ezt elvették a K****gök) Mellékesen lehet hogy a legkisebb feltöltőkártyához járó 90 napos rendelkezésre állási idő miatt fogom megszüntetni a lassan 7 éve élő kártyám!

kedd okt. 24, 2006 21:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azért élelmes fogyik meg tudják oldani, hogy postára menjen (csak az nekik is pénz >> PF., ill. nem ellátási terület számlacímnek).

A témához: Vitamaxnál is úgy van, hogy ha a feltöltéssel kapott rendelkezésre állási idő kevesebb, mint ami aktuálisan rendelkezésre áll, akkor nem módosul, ill. ha több, akkor amennyivel több, annyival nő, nem?

Üdv!

kedd okt. 24, 2006 20:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF
Samsung D500 írta:
OFF: Az ELMÜ azt csinálja, hogy a borítékra még azt sem írja fel, hogy mikor adták postára. Persze határidőt azt ad a szla kifizetésére. :shock:
ON.

Nem irja ra, hogy mikor adtak postara, leven nem adjak postara ;) Ugy nez ki, olcsobb nekik, ha sajat maguk kezbesitik, mintha a kiralyi postara bizzak (masreszt ugye egy OLK-s pecset mindenkepp lenne rajta ha postan keresztul menne, meg ha a feladasi pecset hianyzik is).
ui: a dijbeszedo is maga hordja, azt sem a posta hozza
ON

kedd okt. 24, 2006 19:01
platina tag

Hozzászólás 
Ezzel a Vitamax töltésssel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
normális-e az, hogy egy olyen kártya, aminek februárban már lejárt az egyenlegfelhasználási ideje, az még mindig hívható?

kedd okt. 24, 2006 18:07
platina tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
club írta:
Nem tudja valaki, hogy a Vitamax Online miért a lenti értékeket adja, ha az adott kártya csak 12500-as feltöltővel (évente egyszer) van töltve?

Egyenleg-felhasználási idõszak vége: 2006.12.27.
Rendelkezésre állási idõszak vége: 2007.02.25.
Utolsó feltöltés dátuma: 2006.01.22.

Az nem lehet esetleg, hogy legutóbb már az egyenleg-felhasználási idő letelte után lett feltöltve a kártya? Mert ha jól tudom, ilyenkor nem a feltöltéstől számít az 1 év, hanem az egyenleg-felhasználási idő végétől...

Ötletnek nem rossz, de 17000 Ft környékén volt az egyenleg feltöltés után (ha jól emlékszem). Mindenesetre én inkább arra tippelek, hogy a feltöltés ideje az nem idén januárban volt, hanem tavaly karácsonykor, csak az online-on jelenik meg ez a téves időpont valamiért...

kedd okt. 24, 2006 13:24
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 11:02-kor.

kedd okt. 24, 2006 12:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vagy: tarifát váltott, vagy kapott kedvezményes töltést. Ekkor is módósul az utolsó töltés dátuma.

kedd okt. 24, 2006 11:55
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Sverige írta:
Az nem lehet esetleg, hogy legutóbb már az egyenleg-felhasználási idő letelte után lett feltöltve a kártya? Mert ha jól tudom, ilyenkor nem a feltöltéstől számít az 1 év, hanem az egyenleg-felhasználási idő végétől...

Bizony. Valószínűleg ez lehet mögötte.

kedd okt. 24, 2006 11:40
platina tag

Hozzászólás 
club írta:
Nem tudja valaki, hogy a Vitamax Online miért a lenti értékeket adja, ha az adott kártya csak 12500-as feltöltővel (évente egyszer) van töltve?

kedd okt. 24, 2006 11:34
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 

kedd okt. 24, 2006 11:28
ezüst tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
OFF-ként megjegyzem, hogy októberben pontosan ugyanezt játszotta el az ELMŰ is.

Üdv!

OFF: Az ELMÜ azt csinálja, hogy a borítékra még azt sem írja fel, hogy mikor adták postára. Persze határidőt azt ad a szla kifizetésére. :shock:
ON.

kedd okt. 24, 2006 10:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Másik OFF: Az ELMŰ viszont nem veszi igénybe a posta szolgálatását.
Azt nem. De a számlákat ők is elkészítik (készíttetik) és borítékolják valahogy...
Viszont még mindig van, ahová a posta viszi.

Egyébként fenti esetben én simán lehazudnám az ügyfeleknek magamat, és bemutatkoznék Borisz Godunovként. :)

Üdv!

vas. okt. 22, 2006 17:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
McLaca írta:
Ez igaz, de ha véletlenül dupla papír kerül a borítékba, akkor függetlenül attól hogy ki kézbesíti, nyilván ugyanúgy járhatsz, hiszen a hátul levő papír nem látszik akkor sem.

vas. okt. 22, 2006 17:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:

vas. okt. 22, 2006 16:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
joc_ írta:
Nem tudom ez mikor lehetett, nekem 6 éve titkos a Matáv/T-Com számom (bőven még matávos időszakban lett titkos), mindig is rajta volt és van a számlán a kapcs.szám.

Igen, nekem is titkos a régi matávos számom, de mindig is rajta volt a szám a számlán...

vas. okt. 22, 2006 15:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Soockit írta:
Matávnál anno úgy volt, hogy ha valakinek titkos a száma akkor az a számlán sincs rajta!
Nem tudom ez mikor lehetett, nekem 6 éve titkos a Matáv/T-Com számom (bőven még matávos időszakban lett titkos), mindig is rajta volt és van a számlán a kapcs.szám.

vas. okt. 22, 2006 15:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
TPinter írta:
...
Na jó, így lehetséges. Mindenesetre valóban bunkó hozáállás az illető részéről.
Szerintem 3 dolgot tudsz tenni:
1. A helyzetet leírod a Vodának, és jelzed, hogy az ő (alvállalkozójának) hibája okán ingyen számcserét kérsz. Ha valóban csak a legszűkebb családod tudja ezt a számot, akkor őket nem lesz nehéz róla értesíteni.
2. Aki felhív ("jogosulatlanul"), annak udvariasan elmondod hogy csak a publikus számon állsz a rendelkezésükre. (Még akkor is ha esetleg megfelelő időben hívnának.) Nem tudom mennyire kiterjedt az ügyfélköröd, és valóban nem nagy öröm fölösleges hívásokat fogadni, de ha valaki ezt nem érti meg, akkor lehet hogy nem nagy baj ha megsértődik (persze ezt neked kell felmérni).
3. A családodat úgyis tudod honnan szoktak többnyire hívni. Csak az ő számukat vedd fel. ("munkaidőben" is). Ha a telefonod tud hívásszűrést, az is segít. Nekik elmagyarázod a szitut.
Szerintem.

vas. okt. 22, 2006 15:09
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 152  Következő