Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Kano írta: Apropó, nem tudja valaki, hogy a gyorsboltban lévő Brandon fólia W800-ra az jó lesz nekünk is? Esetleg a W850i-jé átszabva? A W800-é tuti nem jó, mert a 810-en nagyobb a kijelző plexijének mérete, ráadásul a kör alakú gombok beleérnek (ívesen).
|
csüt. nov. 02, 2006 21:29 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
zolikaDB írta: 3, Milyen kijelzővédő fólia van rajta? Ui haver W800-asán elég vastag van, és nem is nagyon karcolódik... Plusz le sem akar jönni- amikor kell, haver leveszi, megmossa, és visszateszi! El sem akartam hinni, pedig valóban nem utólagosan feltett fólia, hanem gyári!
Ezen felbuzdulva én is leszedtem a fóliát mert a gyárban egy kicsit ferdén ragasztották rá és ez elég zavaró volt. Tényleg úgy van ahogy a haverod mondta, leszed, lemos és visszarak. Minden gond nélkül. Akinek ilyen gondja van ne féljen leszedni és lemosni, én szappannal és egy törölközővel végeztem a műtétet.
Apropó, nem tudja valaki, hogy a gyorsboltban lévő Brandon fólia W800-ra az jó lesz nekünk is? Esetleg a W850i-jé átszabva?
|
csüt. nov. 02, 2006 20:47 |
|
|
zolikaDB
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 11, 2006 2:19 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez Sandisk volt, jó sok garival!
Tényleg, melyiket ajánlatosabb venni: Sony v Sandisk?
|
csüt. nov. 02, 2006 17:06 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
zolikaDB írta: Oks, köszi a gyors választ! Szerintetek 18 körüli ár egy 2 gigás kártyáért jó ár?
Az kb. reális, ha új. Egy bizonyos online aukciós portálon vadi új 2GB Sony Memory Stick Duo Pro 3 hó cseregarral 14 körül van.
|
csüt. nov. 02, 2006 16:38 |
|
|
zolikaDB
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 11, 2006 2:19 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Oks, köszi a gyors választ! Szerintetek 18 körüli ár egy 2 gigás kártyáért jó ár?
|
csüt. nov. 02, 2006 16:25 |
|
|
Kano
platina tag
|
Ezt a levelet kaptam az imént a TFT-s javaslatomra:
"Tisztelt XY Úr!
Köszönjük, hogy ellátogatott a Sony Ericsson honlapjára: www.sonyericsson.com
A kijelző hívás közben minden esetben világít, ezt kikapcsolni sajnos nem lehet (ez más SE típusoknál is így működik).
Üdvözlettel
ZX
Sony Ericsson Call Center"
Hát, ha ezt nem árulják el nekem akkor h.lyén haltam volna meg. De jó, hogy ezt megtudtam.
|
csüt. nov. 02, 2006 16:23 |
|
|
Kano
platina tag
|
zolikaDB írta: Szevasztok! Lenne pár kérdésem, ui most akarok W810-est venni: ... Segítséget előre is köszi!
Hali!
- W800i-t már nem találsz sehol újonnan (ha arra gondoltál);
- van fehér de hivatalos helyen még nem láttam csak "Átverlek GSM"-nél;
- én még nem akartam leszedni de a kijelzőm vagy a fólia belső fele zsírosnak tűnik úgyhogy ha veszek egy normális fóliát rá akkor le fogom szedni;
- Sandisk;
- Nekem nincs gond a szoftverrel - csak, hogy miért aktív a TFT hívás közben, ha 1x teljesen felesleges - és az EW-ben vettem
|
csüt. nov. 02, 2006 16:18 |
|
|
zolikaDB
ezüst tag
|
Szevasztok! Lenne pár kérdésem, ui most akarok W810-est venni:
Nem tudja valaki, hogy az elődöt hol lehetne 2 év SE garival megvenni?
1, Élőben látott már valaki fehéret?
2, Mi van a tokokkal, ill megéri hozzá venni?
3, Milyen kijelzővédő fólia van rajta? Ui haver W800-asán elég vastag van, és nem is nagyon karcolódik... Plusz le sem akar jönni- amikor kell, haver leveszi, megmossa, és visszateszi! El sem akartam hinni, pedig valóban nem utólagosan feltett fólia, hanem gyári!
4, Van már valami fejlemény az 1,2,4 gigás kártyák ügyében? Még mindig szívja a gyári sw-vel a telót? Hanyassal nem? Ill melyik nem szívja? Sandisk v Sony? Hol a legolcsóbb a high speedes?
5, Akinek nincs gond a szoftverrel ,az hol vette?
Segítséget előre is köszi!
|
csüt. nov. 02, 2006 15:47 |
|
|
Kano
platina tag
|
guni. írta: Szerintem hiába irsz nekik, mert ez nem bug, hanem direkt van igy.
De miért? Ez egy nagy hülyeség. A barátnőm Z520i-jében elalszik a TFT világítása egy biz. idő után.
|
szer. nov. 01, 2006 18:35 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Szerintem hiába irsz nekik, mert ez nem bug, hanem direkt van igy.
|
szer. nov. 01, 2006 17:00 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Kano írta: guni. írta: Pedig a W800 is ezt csinálja. Értelme tényleg nincs, de ez van... Guni Szerintetek, ha jeleznénk az SE felé ennek értelmetlenségét és akkuszippantó hatását akkor volna rá esély, hogy a következő SW frissítésekbe bekerülne ennek a "javítása"? Upd.: Na írtam nekik egy mail. Gondolom nem a következő fw-be teszik bele de valamelyikbe talán. Aremény hal meg utoljára - no meg az akksija reméljük.
SZvsz kicsit naív vagy, de jó neked.
|
szer. nov. 01, 2006 15:34 |
|
|
Kano
platina tag
|
guni. írta: Pedig a W800 is ezt csinálja. Értelme tényleg nincs, de ez van... Guni
Szerintetek, ha jeleznénk az SE felé ennek értelmetlenségét és akkuszippantó hatását akkor volna rá esély, hogy a következő SW frissítésekbe bekerülne ennek a "javítása"?
Upd.:
Na írtam nekik egy mail. Gondolom nem a következő fw-be teszik bele de valamelyikbe talán. Aremény hal meg utoljára - no meg az akksija reméljük.
|
szer. nov. 01, 2006 13:04 |
|
|
Kano
platina tag
|
Macika írta: kano írta: Ez szerintem nagyon nagy luxus az akksinak. Furcsa kérés, de egyszer tükör előtt hívd fel az ügyfélszolgálatot. De az is jó, ha fülessel próbálod meg. Aztán imitáld, mintha a füledhez tennéd, takard le a jobb oldalt felül található fényérzékelőt...
Aha.... bevallom, hogy így még nem próbáltam.
|
szer. nov. 01, 2006 13:01 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Kano írta: Nekem az R4DB005-tel nem veszem észre, hogy hívás alatt valamit is csökkentene a fényerőn. Ez szerintem nagyon nagy luxus az akksinak. Furcsa kérés, de egyszer tükör előtt hívd fel az ügyfélszolgálatot. De az is jó, ha fülessel próbálod meg.
Aztán imitáld, mintha a füledhez tennéd, takard le a jobb oldalt felül található fényérzékelőt...
|
szer. nov. 01, 2006 2:17 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Pedig a W800 is ezt csinálja. Értelme tényleg nincs, de ez van...
Guni
|
kedd okt. 31, 2006 23:39 |
|
|
Kano
platina tag
|
Macika írta: Igen, végig világít, igaz csak a legalacsonyabbra csökkentett fénnyel. Nem tudom, mi szükség van rá, hiszen bármelyik billhez hozzá lehet érni, ha nagyon kell a világítás... Este onnan lehet 600 m-ről eldönteni, hogy valaki SE-vel telefonál vagy mással, hogy világít-e a füle...
Nekem az R4DB005-tel nem veszem észre, hogy hívás alatt valamit is csökkentene a fényerőn.
Ez szerintem nagyon nagy luxus az akksinak.
|
kedd okt. 31, 2006 23:24 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Kano írta: Legyen kedves valaki nézze már meg, hogy az új szofttal is végig aktív a TFT-je a telnek? Engem ez nagyon idegesít és rettentő pocsékolás is szerintem. A barátnőmmel nem ritkák a 30-40 perces telefonbeszélgetések sem és eközben végig aktívan sziporkázza az akksit a tel. Az első mondatodból kimaradt, hogy hívás közben kérdezed.
Igen, végig világít, igaz csak a legalacsonyabbra csökkentett fénnyel.
Nem tudom, mi szükség van rá, hiszen bármelyik billhez hozzá lehet érni, ha nagyon kell a világítás...
Este onnan lehet 600 m-ről eldönteni, hogy valaki SE-vel telefonál vagy mással, hogy világít-e a füle...
|
kedd okt. 31, 2006 23:17 |
|
|
Kano
platina tag
|
Legyen kedves valaki nézze már meg, hogy az új szofttal is végig aktív a TFT-je a telnek hívás közben*? Engem ez nagyon idegesít és rettentő pocsékolás is szerintem. A barátnőmmel nem ritkák a 30-40 perces telefonbeszélgetések sem és eközben végig aktívan sziporkázza az akksit a tel.
*jav. Köszi Macika.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kano kedd okt. 31, 2006 23:20-kor.
|
kedd okt. 31, 2006 21:38 |
|
|
392MHz
platina tag
|
.:Jeff:. írta: coltnavy írta: .:Jeff:. írta: Nektek a Ms-et fedõ gumiborítás hogy birja? Kb 4 hónapos a telefonom, de már elég "gány" sajnos... Nekem ugyanúgy néz ki mint újkorában. ugyanis eddig csak kétszer vettem ki a memkártyát. Annyival gyorsabb lenne a memóriakártyaolvasó, hogy érdemes legyen tönkretenni a memóriakártya porvédõjét? Na épp ez az, kb 3* szedtem ki a memkarit belõle, én is kábelen/infrán nyomom...
borotvapengével a két végén levő ívből egyformán 0,2...0,5 mm-t le kell vágni és olyan lesz, mint újkorában.
atombiztos kéz szükséges a művelethez.
|
kedd okt. 31, 2006 20:49 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
coltnavy írta: .:Jeff:. írta: Nektek a Ms-et fedő gumiborítás hogy birja? Kb 4 hónapos a telefonom, de már elég "gány" sajnos... Nekem ugyanúgy néz ki mint újkorában. ugyanis eddig csak kétszer vettem ki a memkártyát. Annyival gyorsabb lenne a memóriakártyaolvasó, hogy érdemes legyen tönkretenni a memóriakártya porvédőjét?
Na épp ez az, kb 3* szedtem ki a memkarit belőle, én is kábelen/infrán nyomom...
|
kedd okt. 31, 2006 17:58 |
|
|
Vendég
|
.:Jeff:. írta: Nektek a Ms-et fedő gumiborítás hogy birja? Kb 4 hónapos a telefonom, de már elég "gány" sajnos...
Nekem ugyanúgy néz ki mint újkorában. ugyanis eddig csak kétszer vettem ki a memkártyát. Annyival gyorsabb lenne a memóriakártyaolvasó, hogy érdemes legyen tönkretenni a memóriakártya porvédőjét?
|
kedd okt. 31, 2006 17:41 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
Nektek a Ms-et fedő gumiborítás hogy birja? Kb 4 hónapos a telefonom, de már elég "gány" sajnos...
|
kedd okt. 31, 2006 17:06 |
|
|
Eiki
ezüst tag
|
Megtettem, működik is szépen, köszi
|
kedd okt. 31, 2006 14:33 |
|
|
Kano
platina tag
|
Eiki írta: Most a Wap beállításokat kell majd beállítanom T-mobilehoz, letöltöttem a beállítási PDF-et, de eddig nem nagyon sikerült... Esetleg tanács, hogy ne kínlódjak vele feleslegesen? (Nincs külön GPRS előfizetve, ha ez számít valamit).
Az SE honlapjáról el tudod küldeni magadnak minden beállítását a telefonnak(WAP,MMS).
|
kedd okt. 31, 2006 13:22 |
|
|
Kano
platina tag
|
Macika írta: MOBILedit! Minden elképzelhető mobillal képes kommunikálni. Tegnap pakoltam át az összes kontaktot a nejem 2 éves X450-es Samujából az új Nokia 6103-asába. Kb. 20 mp alatt. Csont nélkül és ékezethelyesen!!!!
OFF:
Bocsánat de egy kicsit le vagyok maradva a fórumon. Eddig csak tárcsázós netem volt 3 hónapig ("I Love You T-Com") és most van megint DSL. Most igyekszem felhozni magam tájékozottságban. Csak Macikát zaklattam kérdéseimmel néha a modemes korszakban is. Tudom, hogy Tőle érdemes kérdezni, de csak értelmes kérdéseket. Persze én sem kérdezek mindig értelmeset de arra is szokott válaszolni. Köszönet neki itt mindenki előtt
Szóval utánanéztem én is ennek a Mobileditnek és nagyon jónak tűnik.
Thx. Macikának és mindenkinek.
|
kedd okt. 31, 2006 11:42 |
|
|
Eiki
ezüst tag
|
Köszi a fülhallgatóval kapcsolatos tanácsokat, így belegondolva valóban így kell használni, magamtól nem igen esett volna le Felhasználói kézikönyvet meg amúgy még nem volt időm elolvasni, ott biztos benne lett volna... Nade mind1, mostmár tudom mi a jó. Bár ahogy tapasztalom a bal fülem kicsit ortopédra sikeredett, mivel a bal füles még mindig kifordul néha a helyes pozícióból sétálás közben, de összeségében meg vagyok vele elégedve. Egy dolog volt furcsa, hogy a PC Suite két verzióját is kipróbálam, mindkettő telepítésének utolsó szakaszában regisztrálási hibaüzeneteket kapok... Maga a program viszont jól működik, szóval nem probléma. Most a Wap beállításokat kell majd beállítanom T-mobilehoz, letöltöttem a beállítási PDF-et, de eddig nem nagyon sikerült... Esetleg tanács, hogy ne kínlódjak vele feleslegesen? (Nincs külön GPRS előfizetve, ha ez számít valamit).
|
kedd okt. 31, 2006 10:52 |
|
|
EmThor
ezüst tag
|
Hi
jók a képek.... a 2. nem dunakeszin készült??
itt egy panoráma, kicsit shaky meg nem tökéletes, de a kert az szép
|
kedd okt. 31, 2006 9:48 |
|
|
Andree
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 204 Tartózkodási hely: Gébics eszperszó
|
Macika, köszönöm, legközelebb okosabb leszek!
Egy kérdés: miért lehet az, hogy nem akar működni a PCSuite? Telefon
rádug, telefon mód kiválaszt, de semmi. A fájlmozgatás adat módban
tökéletesen funkcionál...
|
kedd okt. 31, 2006 9:23 |
|
|
Andree
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 204 Tartózkodási hely: Gébics eszperszó
|
Harmadik napja van meg a telefon, és nagyon szeretem. Két és fél éven át
Motorolát használtam, és nem hittem azoknak, akik azt hangoztatták, hogy
nehéz kezelni a Motokat. Na, most már hiszek, az SE sokkal kényelmesebb...
Készítettem néhány képet a kamerával, szép-szép, gondoltam, de nem az
igazi. Most reggel átnéztem tüzetesebben, és észrevettem, hogy "normál"-ra
van állítva a képminőség. Pár "normál" minőségű kép, ha megengeditek:
El vagyok regadtatva! Milyen lesz a "finom"? Bááá, imááádom!
|
kedd okt. 31, 2006 9:13 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Kano írta: Andree írta: Ja igen, Kano, szenvedéseim közepette el is felejtettem megköszönni a tippet. Köszönöm! A Motoval nem ment a szinkronizálás, ez volt a legnagyobb gondom!
Blueye: Microsoft Outlook Express... Szivesen! Én is csak így tudtam megoldani mivel a Nokia PC Suite nem ismerte fel az SE-t és fordítva sem ment. MOBILedit!
Minden elképzelhető mobillal képes kommunikálni.
Tegnap pakoltam át az összes kontaktot a nejem 2 éves X450-es Samujából az új Nokia 6103-asába.
Kb. 20 mp alatt. Csont nélkül és ékezethelyesen!!!!
|
kedd okt. 31, 2006 1:57 |
|
|
Kano
platina tag
|
Andree írta: Ja igen, Kano, szenvedéseim közepette el is felejtettem megköszönni a tippet. Köszönöm! A Motoval nem ment a szinkronizálás, ez volt a legnagyobb gondom!
Blueye: Microsoft Outlook Express...
Szivesen! Én is csak így tudtam megoldani mivel a Nokia PC Suite nem ismerte fel az SE-t és fordítva sem ment.
|
hétf. okt. 30, 2006 22:19 |
|
|
Kano
platina tag
|
Darth Smoke írta: Kicsi = Micro puha = soft kinéz = outlook gyorsvonat = express => Microsoft Outlook Express 6.0 (by DS)
Ez durva!!!!!
Nincs ötlete senkinek a feltett kérdésemre?
Be lehet állítani valahol, h beszéd közben a képernyő kikapcsoljon?
|
hétf. okt. 30, 2006 22:18 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Ez fáj.
Lehet, hogy túl jól beszélek angolul és ezért nekem ez eszembe sem jut?
|
hétf. okt. 30, 2006 21:55 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
blueye írta: Ez a "Kicsipuha - Kinéz a gyorsvonat 6" mit jelenz
Kicsi = Micro
puha = soft
kinéz = outlook
gyorsvonat = express
=> Microsoft Outlook Express 6.0
(by DS)
|
hétf. okt. 30, 2006 21:45 |
|
|
Andree
arany tag
|
Ja igen, Kano,
szenvedéseim közepette el is felejtettem megköszönni a tippet. Köszönöm!
A Motoval nem ment a szinkronizálás, ez volt a legnagyobb gondom!
Blueye:
Microsoft Outlook Express...
|
hétf. okt. 30, 2006 21:44 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Andree írta: A V635-ből CSV export, majd "Kicsipuha - Kinéz a gyorsvonat 6" import és szinkronizálás után
Ez a "Kicsipuha - Kinéz a gyorsvonat 6" mit jelenz
|
hétf. okt. 30, 2006 21:40 |
|
|
Kano
platina tag
|
Andree írta: Igen, tudom, Macika mindig leírja, hogy Li-ion, és rá lehet tölteni, meg nem kell 16 órán át kikapcsolva, stb. De nagyon nem szeretném elk*rni a szép friss akkumat, ezért most ismét csutkára töltöm, holott mindössze 66%-ra fogyott le az akku úgy, hogy egész nap szólt a rádió.
Mondtam, hogy a Motit szinronizáld az Outlookkal és utána az Outlookból felteheted a W810i-re a kontaktokat. Nekem így gyors volt és egyszerű. Viszont a kontaktok Mobil-számait betette Egyéb számoknak.
Kérdés: Ha telefonálok az normális, hogy a háttérvilágítás folyamatosan ég?
Azaz nem kapcsolja ki a képernyőt. Pedig, ha kikapcsolná rengeteg energiát lehetne megspórolni. Vagy hülyeséget beszélek???
|
hétf. okt. 30, 2006 21:34 |
|
|
Andree
arany tag
|
Na, kalandos volt, de 3 óra kínlódás és két agyérgörcs után jelenthetem:
Igen, megcsináltam. Előrébb vagyok, mint négy órája.
A V635-ből CSV export, majd "Kicsipuha - Kinéz a gyorsvonat 6" import
és szinkronizálás után átmentettem a kontaktjaimat.
Ez a gyakorlatban persze úgy zajlott, hogy PCSuite fel, fagyi, majd ugyanez
még 4*, közben Motorola MPT nem működik - OE6 nem importál rendesen -
korrupt CSV - nincs név hiba - agyérgörcs - restart - USB Hub hiba - fagyi -
agyérgörcs - restart. Majd láss csodát.
FIGYELEM ! ! ! A fent leírtakat otthon mindenki csak saját felelősségére próbálja ki!
Közben meg azon morfondíroztam, hogy az ilyen korai rátöltés nem árt-e
neki. Igen, tudom, Macika mindig leírja, hogy Li-ion, és rá lehet tölteni, meg
nem kell 16 órán át kikapcsolva, stb. De nagyon nem szeretném elk*rni
a szép friss akkumat, ezért most ismét csutkára töltöm, holott mindössze
66%-ra fogyott le az akku úgy, hogy egész nap szólt a rádió.
|
hétf. okt. 30, 2006 21:25 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Eiki írta: Nekem is EW-s készülékem van A fülhallgatóval egy bajom van, az hogy nem nyakpántos. Az a gombos izé pedig annyira nehéz, hogy az én bal fülemből állandóan kirántja a dugaszt, kivéve ha használom a kis csiptetőt. De ez így meglehetősen kényelmetlen, valami nyakpántos megoldást találnom kell... Egyébként lol, de az a gomb mire is szolgál? Nem az a bajod a fülhallgatóval, hanem az, hogy nem tudod, hogyan kell használni...
Ugyanis NEM elöl, hanem hátul kell menjen a vezeték, ezzel megakadályozza, hogy kirántsd sportolás, futás, ugrálás, de akár szeretkezés közben is a füledből...
Akkor meg már a csipesz sem kell.
A csipesznek egyébként az a szerepe, hogy a mikrofont (amibe beszélgetéskor beszélsz, ha a füledben van a muzsika és hívásod érkezik) fix helyre rögzítd, a másik fél ne azt hallja, hogy ide-oda csapódik, dörzsölődik az egyébként igen érzékeny szerkezet...
|
hétf. okt. 30, 2006 21:10 |
|
|
Vendég
|
Akkor a kis csipesz az azért van, hogy ha kevés teregetéskor a ruhacsipesz, akkor ezzel lehet pótolni? Mert fentebb azt olvastam, hogy a zsinóron lévő csipesz zavaró...
|
hétf. okt. 30, 2006 20:41 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
392MHz írta: A gomb zenehallgatás közben arra jó, hogy tudod a kezeddel ütemre pöcögtetni.
Ezen nagyon jót röhögtem.
|
hétf. okt. 30, 2006 17:17 |
|
|
Kano
platina tag
|
Andree írta: Egy kérdés: ha valaki esetleg mentett már át Motoroláról komplett telefonkönyvet, legyen olyan szíves, adjon tippe(ke)t, azt sem tudom, hogy álljak neki... Köszönöm!
Én a Nokiámat szinkronizáltam az Outlookkal és utána ezt tettel a W810i-vel is.
|
hétf. okt. 30, 2006 16:50 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Eiki írta: Nekem is EW-s készülékem van A fülhallgatóval egy bajom van, az hogy nem nyakpántos. Az a gombos izé pedig annyira nehéz, hogy az én bal fülembõl állandóan kirántja a dugaszt, kivéve ha használom a kis csiptetõt. De ez így meglehetõsen kényelmetlen, valami nyakpántos megoldást találnom kell... Egyébként lol, de az a gomb mire is szolgál?
A hosszabbik oldala a kábelnek a nyakpánt.....azt kell a fejed mögé tenni.
A gomb zenehallgatás közben arra jó, hogy tudod a kezeddel ütemre pöcögtetni.
Telefonáláskor meg azzal tudod felvenni és letenni.
|
hétf. okt. 30, 2006 16:05 |
|
|
Eiki
ezüst tag
|
Nekem is EW-s készülékem van
A fülhallgatóval egy bajom van, az hogy nem nyakpántos. Az a gombos izé pedig annyira nehéz, hogy az én bal fülemből állandóan kirántja a dugaszt, kivéve ha használom a kis csiptetőt. De ez így meglehetősen kényelmetlen, valami nyakpántos megoldást találnom kell... Egyébként lol, de az a gomb mire is szolgál?
|
hétf. okt. 30, 2006 15:52 |
|
|
EmThor
ezüst tag
|
blueye írta: Akkor nem beszélsz túl sokat.
hát 1 sms, pár perc teló, zene, pár fotó, file másolás, + éjjel ki volt kapcsolva.
előbb lemerítem aztán majd töltés, de még mindig 20on akárhány %on van
|
hétf. okt. 30, 2006 10:06 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
EmThor írta: akksi 3. napja megy pedig még nem is volt töltve O_O
Akkor nem beszélsz túl sokat.
|
hétf. okt. 30, 2006 9:29 |
|
|
EmThor
ezüst tag
|
akksi 3. napja megy pedig még nem is volt töltve O_O
|
hétf. okt. 30, 2006 8:28 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Andree írta: blueye írta: Mennyi lett volna a K750? 50 eFt.
Akkor értem a döntésedet.
|
hétf. okt. 30, 2006 8:23 |
|
|
Andree
arany tag
|
blueye írta: Mennyi lett volna a K750?
50 eFt.
|
hétf. okt. 30, 2006 8:16 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Andree írta: Eredetileg K750-ért mentem a dunakeszi EW-be, de W810 lett a végén...! Volt még mindkettőből...
Mennyi lett volna a K750?
|
hétf. okt. 30, 2006 7:40 |
|
|