Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 18:10

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Micuir írta:
Hívásfogadás a kapcsolási díj ellenében forgalmidíj mentes!
- Ez azért jó. Legalább hagytak kiskaput, mert percenként 30 Ft-ért lehet hívást fogadni külföldön, amley azért nem túl sok.

Hát nem tudom! Nekem Vitamaxom van vagyis ahhoz hogy forgalmi díj mentesen fogadjak hívást ki kell fizetnem az 1800 HUF havidíjat és hívásonként még 298,8 HUF-ot! Akkor már inkább a 110 HUF/perc!

csüt. nov. 16, 2006 11:29
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Hívásfogadás a kapcsolási díj ellenében forgalmidíj mentes!
- Ez azért jó. Legalább hagytak kiskaput, mert percenként 30 Ft-ért lehet hívást fogadni külföldön, amley azért nem túl sok.

csüt. nov. 16, 2006 11:07
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Duplázok, mert fontos: mától nincs passport.
http://mobilarena.hu/hirek/2006-11-15/m ... sport.html

De van Passport! És mondhatom fantasztikus!

Vitamax:
1800 HUF havídíj!
298,8 HUF kapcsolási díj ellenében a hazai percdíjakon beszélhetsz!

Előfizetéses díjcsomagok esetében:
havidíj nincs, de
298,8 HUF kapcsolási díj ellenében a hazai percdíjakon beszélhetsz, azonban a kapcsolási díj minden megkezdett 10 percben levonásra kerül!

Hívásfogadás a kapcsolási díj ellenében forgalmidíj menetes!

1270 653-as menüpont!

Mellékesen megjegyzem hogy miközben ezt írtam kaptam a Vodától egy kedves SMS-t hogy:

T. Ügyfelünk! A Passport-ot előfizetéséről kikapcsoltuk. Uj tarifával vehető igénybe, ehhez ismételt regisztráció szükséges. Továbbiak: 1270 653 menüpont!

A dolog érdekessége, hogy egyenlőre csak arra a vitamaxomra jött ami kb. 2 hónapja lejárt, csak még nem kapcsolták ki.

csüt. nov. 16, 2006 10:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Duplázok, mert fontos: mától nincs passport.
http://mobilarena.hu/hirek/2006-11-15/m ... sport.html

szer. nov. 15, 2006 8:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
coltnavy írta:
T68m írta:
3g lefedettségük nulla, gprs/3g váltáskor megszakad, ráadásul drágább is, mint a tré, ezért használom a tré-ét!

Valamelyik nap néztem a tré wapárait. Nem nagyon láttam olcsóbbnak. Valamit elnéztem?

netezésre gondoltam.

hétf. nov. 13, 2006 20:08
Profil Honlap
Hozzászólás 
T68m írta:
3g lefedettségük nulla, gprs/3g váltáskor megszakad, ráadásul drágább is, mint a tré, ezért használom a tré-ét!

Valamelyik nap néztem a tré wapárait. Nem nagyon láttam olcsóbbnak. Valamit elnéztem?

hétf. nov. 13, 2006 19:59
Hozzászólás 
mz írta:
.

Úgy vélem, hogy ez nem csodálkozás tárgya. Ez egyszerű üzleti fogás. Mint pl a dohánynál, vagy a joghurtnál. Ahol pl azt mondják, hogy ne emelnek árat, hanem marad a régi. Csak azt felejtik el megemlíteni, hogy kevesebb szál van a dobozba. Vagy a joghurtnál a tartalom csökkentése.
Addig amíg van piac, addig ezeket megfogják tenni. és sajnos az a tapasztalatom, hogy ha már nem tűrjük a az ilyen "árterrorokat", akkor inkább csődöt jelentenek, mint hogy engedjenek az árakból. A cél az azonnali meggazdagodás, kizsákmányolás. Ezért célszerű olyan szerződéseket kötni, ahol garantált árak vannak, garantált szerződések, módosítás lehetősége nélkül. Ilyen sajnos nincs, vagy nagyon kevés.

hétf. nov. 13, 2006 19:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
értem, akkor ha visszajön a ...izmus, akkor az nem visszalépés lesz nekünk, csak az időszakos "szabadság" akció megszünik! :D :D :D

A vodánál már évek óta vannak ilyen akciók, nem teljesen értem a probléma lényegét... :?

hétf. nov. 13, 2006 19:54
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
McLaca írta:
Majd egyszer a Voda (és a többi) is felnő a feladathoz.

Üdv!

Sajnos nem fog felnőni :(. Nem egészen céljuk az elégedett ügyfél. inkább perelnek és kikapcsolnak. Azért én az ügyfeleket sem féltem sumákolás szempontjából. Tehát valahol érthető a voda hozzáállása is. Bár a részletfizetés valóban megtérülőbb megoldás, hisz ráérnének akkor kikapcsolgatni a szolgáltatást, ha az ügyfél a részletfizetést elutasítja.

hétf. nov. 13, 2006 19:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
A hulladékkal egyetértek...

hétf. nov. 13, 2006 19:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
T68m írta:
na, akkor most nézzétek meg az új árlistát! Van olyan tétel (v630-as), ami 3,5x-ére nõtt!!!

A V630 nem nõtt sehová, sõt az eredeti 40e ft-os árhoz képest még csökkent is 3e ft-al, a 10e-es akció csak idõszakos volt, ezt mindenki tudta (bár ezek szerint Te nem :) )...

értem, akkor ha visszajön a ...izmus, akkor az nem visszalépés lesz nekünk, csak az időszakos "szabadság" akció megszünik! :D :D :D

egyébként is elég hulladék telefonokat árul a voda, legfeljebb megveszem függetlenül és ahogy hozzányúlnak a bónuszhoz vagy az extrahoz élni fogok a számhordozás nyújtotta lehetőséggel.

hétf. nov. 13, 2006 19:10
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
na, akkor most nézzétek meg az új árlistát! Van olyan tétel (v630-as), ami 3,5x-ére nőtt!!!

A V630 nem nőtt sehová, sőt az eredeti 40e ft-os árhoz képest még csökkent is 3e ft-al, a 10e-es akció csak időszakos volt, ezt mindenki tudta (bár ezek szerint Te nem :) )...

hétf. nov. 13, 2006 18:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
na, akkor most nézzétek meg az új árlistát! Van olyan tétel (v630-as), ami 3,5x-ére nőtt!!!

de ez a mai emelésük, plusz a kategóriák bevezetése eszméletlen szemétség. Menetel a voda, menetel. De nem a 2. hely fele!

hétf. nov. 13, 2006 18:22
Profil Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 10:51-kor.

hétf. nov. 13, 2006 9:27
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az ELMŰ/ÉMÁSZ mégis megpróbálja...
Ha ő cseszte el, felajánlja a részletfizetést, nem haveri, hanem anyagi alapon, mert így ha apránként is, de lát pénzt, egyösszegben meg ha az üf nem tud fizetni, akkor követelésbehajtás, vagy per. Melyik jobb? :)
Majd egyszer a Voda (és a többi) is felnő a feladathoz.

Üdv!

vas. nov. 12, 2006 21:42
Hozzászólás 
McLaca írta:
coltnavy írta:
McLaca írta:
Nem az, mert leszámlázta simán, és nem ajánlotta fel a részletfizetést.

Üdv!

Talán nem tudta, hogy nincs pénze az ügyfélnek.
Ez nem jósda. Ha van pénze az ÜF-nek, ha nincs, illik felajánlani.

Üdv!

Valóban így lenne, ha a cégek korrekt módon /vagy humánusan/ működnének, hisz végülis nem az ügyfél tehet róla, hogy lemaradt a díj, és az biztos hogy nagy teher egyben befizetni. Még akkor is, ha igénybe vette a szolgáltatást. De hát a cégek nem élnek meg baráti alapon, erről már témáztunk :)

vas. nov. 12, 2006 21:34
Hozzászólás 
coltnavy írta:
Napok óta gagyi a voda gprs-e valamint -talán ebből adódóan- a vodamail szolgáltatás is akadozik, de igen durván.

Utóbbival egyetértek, pontosabban a webes felületen sokszor baromi sokáig tart bejelentkezni, de a POP3-as letöltéssel nincs panasz. A GPRS-szel nincs baj, illetve én 3G-t használok, ami atomstabil, ha néha-néha visszaesik GPRS-re, azzal sem szokott problémám lenni.

Amúgy valóban felháborító, hogy a VodaMail fizetős léte óta gyengébben muzsikál.

vas. nov. 12, 2006 19:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
BNM írta:
CineDOG írta:
Mobi írta:
De miért van az, hogy már megint velünk tolnak ki??????????

Mer' köll a pízünk! :evil: Olcsón kapján, kedvezmény nélkül tovább adják. :evil:

Mindent megszűntetnek. :evil:
Kíváncsi vagyok mi lesz a következő... :roll:

Az ingyenes hívásfogadás? :lol:

vas. nov. 12, 2006 17:23
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Mobi írta:

Mer' köll a pízünk! :evil: Olcsón kapján, kedvezmény nélkül tovább adják. :evil:

Mindent megszűntetnek. :evil:
Kíváncsi vagyok mi lesz a következő... :roll:

vas. nov. 12, 2006 17:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobi írta:

vas. nov. 12, 2006 16:20
arany tag

Hozzászólás 

vas. nov. 12, 2006 16:04
arany tag

Hozzászólás 
Az is érdekes, hogy Vodafone Egyiptomban is van és ott sem működik a passport.
Ezek szerint már nem is fog... :cry: :?

vas. nov. 12, 2006 14:28
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Mobi írta:
Tud arról valaki valamit, hogy a voda passport csak a magyar vodánál szűnik meg vagy az összesen?

Nagyon úgy tűnik, hogy csak a magyar vodánál. :?

vas. nov. 12, 2006 13:04
arany tag

Hozzászólás 
Tud arról valaki valamit, hogy a voda passport csak a magyar vodánál szűnik meg vagy az összesen? Az angol vodás kártyám rögtön küldi az SMS-t ha ráállítom a T-Mobile-ra hogy menjek vissza a vodára és akkor használhatom a passportot! A Voda UK honlapján nem találtam semmit a megszűnésről, úgyhogy valószinűsítem, hogy ott még marad!

http://www.abroad.vodafone.co.uk/index. ... &nu=1&le=2

És ezt csak most vettem észre: az angol vodánál használható a passport Szlovákiában is mégpedig a T-Mobile hálózatán! Hogy is van ez?

vas. nov. 12, 2006 12:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
coltnavy írta:
McLaca írta:

Üdv!

Talán nem tudta, hogy nincs pénze az ügyfélnek.
Ez nem jósda. Ha van pénze az ÜF-nek, ha nincs, illik felajánlani.

Üdv!

szomb. nov. 11, 2006 15:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
A GPRS-haldoklását én is tapasztalom.
Meg aztán hol megjelenik a piros X-szel áthúzott telefon-ikon az V630i kijelzőjén, hol nem. Előbbi esetben nem tudok hívást fogadni.

szomb. nov. 11, 2006 15:15
Hozzászólás 
S5600 írta:
voda megkeresi a hűséges ügyfeleit egy "egyéni" nagyon kedvező tarifacsomag felkínálásával erről tud valaki valamit hogy mégis kb. milyen percdíjakról lehet szó?

Ha majd téged is megkeresnek, kérdezd meg :). Bár ez igen fura. Mert a kedvező tarifákról valahogy nagyon tudnak hallgatni. Pl amikor volt anno az ingyen mms, arról is hetek múlva szereztem tudomást, mikor az akció már nagyban tartott :)

szomb. nov. 11, 2006 13:55
Hozzászólás 
McLaca írta:

Üdv!

Talán nem tudta, hogy nincs pénze az ügyfélnek. Azt nem tudom, hogy melyik a gyakrabban előforduló eset? A fizetős, vagy a nemfizetős ügyfél.

Gyalázás:
Napok óta gagyi a voda gprs-e valamint -talán ebből adódóan- a vodamail szolgáltatás is akadozik, de igen durván. Felhívtam őket, az üsz ember természetesen mossa kezeit, valamint reménykedik a probléma mihamarabbi megoldódásában. Hát még én.
Kérdésemre, hogy "ez az a kibővített extra szolgáltatás, amire eztán majd levonják a 200 ft-ot a havi emilelőfizetésre?" azt válaszolta, hogy a díjat azt amúgy is bevezették volna, ha nem fejlesztik fel az emilszolgáltatást. És ha nem felel ez így meg nekem, akkor lemondhatom, és próbáljam meg később, hátha addigra megjavul :)

szomb. nov. 11, 2006 13:51
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 10:53-kor.

pén. nov. 10, 2006 22:44
arany tag

Hozzászólás 
Micuir írta:
S5600 írta:
voda megkeresi a hűséges ügyfeleit egy "egyéni" nagyon kedvező tarifacsomag felkínálásával erről tud valaki valamit hogy mégis kb. milyen percdíjakról lehet szó?

S hogyan teszi mindezt? Ki számít hűséges ügyfélnek?

én már majdnem 6 éve vagyok vitamaxos ugyanazzal a telszámmal
tegnap hívtak hogy hűségem jutalmául áttérhetek előfizetésesre
mondtam hogy kösz de nem
ekkor a csaj letette a telefon
csak később derült ki hogy spéci tarifát ajánlottak volna
agh

pén. nov. 10, 2006 17:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Micuir írta:
S5600 írta:

Látod: Aki elhordozta a számát :P

pén. nov. 10, 2006 16:45
arany tag

Hozzászólás 
S5600 írta:

pén. nov. 10, 2006 15:20
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Zsombe írta:
S5600 írta:

Ez engem is érdekelne.

Feltételezem, hogy megint a Bónuszt nyomják.

pén. nov. 10, 2006 10:05
platina tag

Hozzászólás 
S5600 írta:

Ez engem is érdekelne.

pén. nov. 10, 2006 9:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 

pén. nov. 10, 2006 9:25
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

pén. nov. 10, 2006 8:50
Hozzászólás 
Jó akkor megkérjük Dsyabi fórumtársat, hogy írja le, hogy hogyan sikerült ezt az ügyet elintézni. És akkor kiderül, hogy a voda "rutinos"-e? ;)?

pén. nov. 10, 2006 6:51
Hozzászólás 
KrE írta:
Mi is volt ütős :D?

Te magad...[/quote]

Azt gondoltam. De miért?

pén. nov. 10, 2006 6:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
"Tisztességesebb" (na jó, csak rutinosabb) vállalatoknál az elcseszett számlák miatt keletkező plusz összegről készült pótszámlára automatice felajánlanak a hibás számlázási időszaknak megfelelő hónapnyi részletfizetést...

Üdv!

csüt. nov. 09, 2006 23:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
coltnavy írta:
dsyabi írta:
Sziasztok!

Gondolom megvannak azok a számláid amin nem szerepeltek azok a díjak. Tehát vissza tudod ellenőrizni, hogy mennyi a tartozásod. Ha jogos a követelt összeg, akkor mindenképp fizesd be, hisz a szolgáltatást igénybe vetted. Ha többet kérnek, akkor természetesen reklamálj. Ha nincs pénzed, akkor mint a fentebbi kolléga tanácsolta, kérj részletfizetési lehetőséget.

100%-ig egyetértek Veled!! :) Én azonban mindenféle képpen egy füst alatt
- kérnék részletes számlát és
- részletfizetési lehetőséget (4, vagy 6 hónapra elosztva).

:D Látod coltnavy, megy ez, ha akarod!! Aztán csak így tovább!

csüt. nov. 09, 2006 22:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
coltnavy írta:
Vizsla írta:
kerelyfe írta:
coltnavy írta:
De attól még ügyintézés :). Amúgy igazad van, rosszul fejeztem ki magam :)

A szívtranszplantációs beavatkozás és az appendicitis eltávolítás is egy műtét .
:wink:
Uhh, ez ütős volt!

Te magad...

csüt. nov. 09, 2006 21:34
Hozzászólás 
dsyabi írta:
Sziasztok!

Gondolom megvannak azok a számláid amin nem szerepeltek azok a díjak. Tehát vissza tudod ellenőrizni, hogy mennyi a tartozásod. Ha jogos a követelt összeg, akkor mindenképp fizesd be, hisz a szolgáltatást igénybe vetted. Ha többet kérnek, akkor természetesen reklamálj. Ha nincs pénzed, akkor mint a fentebbi kolléga tanácsolta, kérj részletfizetési lehetőséget.

csüt. nov. 09, 2006 20:43
Hozzászólás 
mz írta:
Trabi TM írta:
Terminálnál nincs bónusz, hanem ugyanaz, mint kártyából 7000, és 12000, ugyanennyi lebeszélhetőséggel...

Ja, és most nézem, ez miért is gyalázó? :roll:

Igaz, miközben beírtam valami eszméletlen pillanatban visszamentem az előző oldalra a pdf-ben.
Talán azért, mert továbbra sincs meg a konkurenciánál tapasztalható 1 év egyenleg felhasználási idő, csak a 12000/12500-as címletnél.

Miért kéne egy évesnek lennie az egyenlegfelhasználási időnek? Én is írhatnám, hogy a vodánál 3 perc után van egy ingyenduma /60 ft egy óra duma/, míg a pannonnál CSAK 5 perc után, tehát ha 20 perces tarifával nézzük, akkor is 100 ft, ami lényeges eltérés. Egyik cég így csinálja, másik meg amúgy. Jó hogy nem az a baj, hogy miért piros a voda, hisz a pannon kék. :roll:

csüt. nov. 09, 2006 20:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
dsyabi írta:
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni

Ebben az évben többször tapasztaltam, hogy a havi számlámban nem szerepeltették az elõfizetés díját, így sokszor csak egy-kétezer forint volt a számla végösszege.

Gondoltam, hogy ez nem fog így maradni, és rá is készültem hogy ezt a pénzt fokozatosan rá is terhelik a késõbbi számlákra.

Ma kaptam egy levelet, amelyben leírták, hogy technikai okokból az elmúlt évben nem minden esetben számlázták ki az elõfízetési díjat, vagyis õk rontottak. A levél mellé kaptam egy számlát amelyben minden részletezés nélkül 1. db nyilvános mobilszolgáltatást kiszámláztak közel negyvenezer forint értékben.

Az összeggel nem vitatkozok, bár nem ártana egy részletezés, de az eléggé érthetetlen számomra, hogyha õk folyamatosa rosszul számláztak, akkor miért várják hogy egy összegben rendezzem a tartozást.

Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek hogyan tovább
elõre is köszönöm

két részre lehet bontani:

- ha elismered a követelés jogosságát, akkor fizesd be és/vagy kérj részletfizetést, mivel az ő hibájukról van szó

- ha fenntartásaid vannak, akkor utasítsd vissza a számlát, mivel nem felel meg a számlakiállítás követelményeinek (nem tételes) és ragaszkodj a tételes számlához.

(utóbbi esetben - mivel multicégről van szó és maon vagyunk - simán lehet, hogy kikapcsolják a szolgáltatás és minden további nélkül beperelnek, ahelyett, hogy teljesítenék a kötelezettségüket)

csüt. nov. 09, 2006 20:33
Profil Honlap
Hozzászólás 
Vizsla írta:
kerelyfe írta:
coltnavy írta:

A szívtranszplantációs beavatkozás és az appendicitis eltávolítás is egy műtét .
Uhh, ez ütős volt!

csüt. nov. 09, 2006 20:29
Hozzászólás 
kerelyfe írta:
coltnavy írta:

Így van. A vakbéleltávolítás is műtét, meg a szívtraszplantáció is. Ugyan ezt írtam. Ha a vitamaxomról akarom átvinni a számom a számlás előfizetésre, akkor sem a "Géza dohánybolt"-ba kell menni, hanem a vodafon képviselethez :). Az már más tészta, hogy a másik mobiltársasághoz történő hordozás esetében több lehet a várakozási idő, de azt az ügyfél általában nem a képviseletnél tölti...

csüt. nov. 09, 2006 20:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én a számhordozási kedvezménnyel szívtam meg, rajtam 20 ezret követeltek. Kézhez kaptam a számlát, és 3 napom volt befizetni.
Fincsi, mi?

De Te még jól is jártál, mert neked leírták, hogy miért küldik a csekket. Én csak csekket kaptam. Rajta a határidővel.

csüt. nov. 09, 2006 20:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni

Ebben az évben többször tapasztaltam, hogy a havi számlámban nem szerepeltették az előfizetés díját, így sokszor csak egy-kétezer forint volt a számla végösszege.

Gondoltam, hogy ez nem fog így maradni, és rá is készültem hogy ezt a pénzt fokozatosan rá is terhelik a későbbi számlákra.

Ma kaptam egy levelet, amelyben leírták, hogy technikai okokból az elmúlt évben nem minden esetben számlázták ki az előfízetési díjat, vagyis ők rontottak. A levél mellé kaptam egy számlát amelyben minden részletezés nélkül 1. db nyilvános mobilszolgáltatást kiszámláztak közel negyvenezer forint értékben.

Az összeggel nem vitatkozok, bár nem ártana egy részletezés, de az eléggé érthetetlen számomra, hogyha ők folyamatosa rosszul számláztak, akkor miért várják hogy egy összegben rendezzem a tartozást.

Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek hogyan tovább
előre is köszönöm

csüt. nov. 09, 2006 20:14
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Terminálnál nincs bónusz, hanem ugyanaz, mint kártyából 7000, és 12000, ugyanennyi lebeszélhetőséggel...

Igaz, miközben beírtam valami eszméletlen pillanatban visszamentem az előző oldalra a pdf-ben.
Talán azért, mert továbbra sincs meg a konkurenciánál tapasztalható 1 év egyenleg felhasználási idő, csak a 12000/12500-as címletnél.

csüt. nov. 09, 2006 11:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Feltöltő termináloknál:
7500Ft-os címlet: 180 nap (+1500Ft bónusz)
12500Ft-os címlet: 365 nap (+2500Ft bónusz)

csüt. nov. 09, 2006 11:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 152  Következő