Szerző |
Üzenet |
ChRiS_RS
vas-tag
|
Sziasztok!
Kicsit régi a topik, de hátha kapok választ: otthon házilag hogyan tudom a szoftvert firssíteni?
|
hétf. ápr. 28, 2008 12:27 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Ezt olvastam én is, sőt végigolvastam a használati útmutatóját, ahol leírják, hogy lehet számítógéppel+kábellel netezni vele, ennek ellenére sem ismerek még olyan embert, akinek ez sikerült volna, tehát én sem értem a dolgot.
|
kedd nov. 14, 2006 15:09 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Trabi TM írta: skynet írta: azaz WAPozni tudsz vele EGPRS-en is, de adatátvitelre (internetezésre számítógéppel) nem alkalmas. Én is így tudtam, nokia bemutatón határozottan állították, hogy nem tud, de a használati útmutatójaában meg benne van, ráadásul mind a T, mind a Pannon is ezt állítja, hogy tudja.
Én hiszek nektek, de akkor ez mi?
http://europe.nokia.com/A4144143
|
kedd nov. 14, 2006 14:56 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
skynet írta: azaz WAPozni tudsz vele EGPRS-en is, de adatátvitelre (internetezésre számítógéppel) nem alkalmas.
Én is így tudtam, nokia bemutatón határozottan állították, hogy nem tud, de a használati útmutatójaában meg benne van, ráadásul mind a T, mind a Pannon is ezt állítja, hogy tudja.
|
kedd nov. 14, 2006 14:41 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Nincs kábelem se hozzá...
Szóval ha tutira megy törött kijelzővel is, akkor fognék hozzá...
amugy meg kuka, mert nem igazán gazdaságos a javítása...
|
kedd nov. 14, 2006 14:10 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
392MHz írta: De a valódi kérdés az, be tudom -e állitani a telefont kijelző nélkül... Kell -e a készülékben bármit állitani, vagy elég ha a számitogépben a kapcsolat megflelően vanbeállitva.
Olvastam én is a használatijában, hogy van benne, de ha eddig senkinek nem sikerült összehoznia a géppel, akkor talán elkezdek kételkedni.
Miután eddig ahogy olvastam senkinek nem sikerült, így nehéz megmondani, hogy kell-e állítsál valamit a telón is, de a nokiák kezelik a távbeállítást is, így elvileg azzal is meg tudod oldani: https://nokiags.wdsglobal.com/standard? ... uageId=118
Ja, és ha sikerül jelezhetnéd, hátha tényleg működik...
|
kedd nov. 14, 2006 13:24 |
|
|
392MHz
platina tag
|
utolsó oldal:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/ ... 220_be.pdf
http://www.pannon.hu/egyeni/keszulekek/nokia/3220/
http://europe.nokia.com/A4144143
De a valódi kérdés az, be tudom -e állitani a telefont kijelző nélkül...
Kell -e a készülékben bármit állitani, vagy elég ha a számitogépben a kapcsolat megflelően vanbeállitva.
|
kedd nov. 14, 2006 9:26 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Azért ha nem haragszol, akkor a T oldalát még véletlenül sem veszem készpénznek, ott ennél már sokkal nagyobb marhaságokat is olvastam, de hogy ellenpéldát is hozzak fel: http://prog.vodafone.hu/keszulekek/keszulek.asp?mid=58 , itt meg azt írják, hogy nincs benne .
Egyébként a voda oldalát sem veszem komolyabban, mint a T-ét, csak ellenpéldaként hoztam fel.
Viszont amennyire végigolvastam a topicot, még senkinek nem sikerült interneteznie 3220-al, tehát nem vagyok meggyőződve arról a modemről...
|
kedd nov. 14, 2006 0:39 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Trabi TM írta: 392MHz írta: 1. Tudok -e mobilinternetezni törött kijelzõvel? Kell -e bármit beállitani a menüjében, amihez látni kell azt? vagy elég egy usb -kábel, és számítógépen egy új kapcsolat megfelelõen beállitva ? Amennyire tudom még jó LCD-vel sem tucc' netezni ezzel, modem hiányában...
Van benne modem ( http://t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/tele ... _269.shtml) , EDGE-et is tud, tehát még sebességben is jó lenne, az egyedüli gond a kijelzője.
|
hétf. nov. 13, 2006 23:01 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
392MHz írta: 1. Tudok -e mobilinternetezni törött kijelzővel? Kell -e bármit beállitani a menüjében, amihez látni kell azt? vagy elég egy usb -kábel, és számítógépen egy új kapcsolat megfelelően beállitva ?
Amennyire tudom még jó LCD-vel sem tucc' netezni ezzel, modem hiányában...
|
hétf. nov. 13, 2006 19:53 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Van egy ilyen telefonom, törött kijelzővel, nem használom semmire. Müködik, de a kijelzőjén semmit sem látni.
1. Tudok -e mobilinternetezni törött kijelzővel? Kell -e bármit beállitani a menüjében, amihez látni kell azt? vagy elég egy usb -kábel, és számítógépen egy új kapcsolat megfelelően beállitva ?
2. esetleg: mennyi egy lcd csere?
|
hétf. nov. 13, 2006 19:19 |
|
|
bebar
arany tag
Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55 Hozzászólások: 312 Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
|
Én sem értem, de mindegy!
A teló tökéletes, lényeg az!
IMEI stimmel a gari papíron lévő számmal, a srác meg nem hiszem hogy kamuzott, ismerem.
|
szomb. nov. 11, 2006 23:19 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
bebar írta: Trabi!
Van rá gari, mert a garipapír ki van töltve, és azt mondta a srác, hogy attól a dátumtól érvényes ugyanúgy a gari. És le is van pecsételve a Nokia által, hogy akksi bibi volt vele.
Azt nem tom, hogy 1, vagy 2év a garija,
Hát, ha a nokia elismerte a hibát, akkor cserélnie kellett volna a készüléket (nem az akkut), és akkor újra eladhatták volna a boltban 20e Ft-ért...
Így ez nekem kicsit gyanús, de ha tényleg van rá gari, akkor 2 év.
|
szomb. nov. 11, 2006 1:02 |
|
|
bebar
arany tag
Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55 Hozzászólások: 312 Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
|
Trabi!
Van rá gari, mert a garipapír ki van töltve, és azt mondta a srác, hogy attól a dátumtól érvényes ugyanúgy a gari.
És le is van pecsételve a Nokia által, hogy akksi bibi volt vele.
Azt nem tom, hogy 1, vagy 2év a garija,
|
pén. nov. 10, 2006 23:06 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Czumy írta: Ilyen van?? Nem járt volna jobban a Voda, ha az első számú vevőnek ad egy új akkut?
Nincs, legalábbis hivatalosan nincs, más kérdés, hogy valószínüleg a szerviz nem ismerte el a hibát, visszadobta a viszonteladónak, ilyenkor meg használt telóként annyiért adod el, amennyiért akarod. Viszont garancia ilyenkor már nincs a készülékre...
Nem járt volna jobban az akku cserével, mert 72 órában vagy mindent cserélsz, vagy semmit, köztes út sajnos nincs... Hülye dolog, de ez a törvény.
|
pén. nov. 10, 2006 22:37 |
|
|
bebar
arany tag
|
Nem b.. át, mert egy viszonteladó, akit ismerek.
Ja, igen ez kifutó, 20e!
És tényleg látni a telón, hogy egyáltalán nem volt használva, 10mp volt a kimenő hívás, ennyi.
Fólia rajta, pöpec.
2610-est akartam venni, de lebeszélt, mert napon a kijelző totál off, sőt még nagyobb fénynél is.
Bekapcsoltuk, megnéztem, tényleg hulladék.
Nagyon világos, hiába babráltam a kontrasztal.
Látszik mekkora a különbség Passzív és Passzív kijelző közt.
(Pl.: 2610 & 6030)
De a Mátrix azért elég jó!
Ja, és nem a fehér-piros színű kombinációs elő-hátlappal adták, hanem a fekete-szürke!
|
pén. nov. 10, 2006 20:18 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
bebar írta: Tegnap vettem vodánál, 10e.-ért, csak azért 10e. mert nem volt jó az akksija, és a vevő aznap visszavitte, mint 72 órás csere, Ő kapott egy vadiújat, Én meg megvettem azt, és persze új akksival adták.
Ilyen van??
Nem járt volna jobban a Voda, ha az első számú vevőnek ad egy új akkut?
Nem sajnálom tőled, sőt, gratula hozzá, jó vételnek tűnik (amennyiben az értékesítő/eladó nem b*szta át a fejed a kamu dumával)!
Érdekes egy logika alapján dolgoznak Vodáéknál...
Mennyi lett volna egyébként, VitaMax-szal 19.980Ft ugye??
Megkaptad félárban. Ez jó!!
(Ha van itt Pannonos munkatárs: hasonló elv alalpján egy akku cserére szoruló N80-ra lennék vevő, akár már holnap! )
|
pén. nov. 10, 2006 19:05 |
|
|
bebar
arany tag
|
Tegnap vettem vodánál, 10e.-ért,
csak azért 10e. mert nem volt jó az akksija, és a vevő aznap visszavitte, mint 72 órás csere, Ő kapott egy vadiújat, Én meg megvettem azt, és persze új akksival adták.
|
pén. nov. 10, 2006 18:40 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Valaki elárulhatná nekem, hogy a Pannon ÜFSZ miért terjeszti, hogy lehet a 3220-al számítógépen keresztül netezni?
Amennyire én tudom, nem lehet, vagy esetleg változott valami?
|
szer. okt. 25, 2006 14:17 |
|
|
bebar
arany tag
|
A navi gomb jobb-bal, le-fel, le lehet másik menüpontra cserélni?
Lehet Én nemtalálom, de ha le lehet, akkor hol?
Köszi!!!!
|
pén. júl. 28, 2006 7:03 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
netferry_ írta: Villogós midit honnan lehetne szerezni, vagy hogy lehetne kreálni?Foglalkozott már valaki ezzel? A villogós midi ugyanúgy készülékspecifikus, mint a ritmusra vibráló csengőhang. Tudni kell (pl. egy midieditorral beszerzett infoból), hogy melyik csatorna hordozza a villogás-infót.
Utána már csak idő kérdése, hogy ezerrel gyártsad a villogós csengőhangokat.
|
hétf. jún. 26, 2006 18:55 |
|
|
netferry_
arany tag
|
Villogós midit honnan lehetne szerezni, vagy hogy lehetne kreálni?Foglalkozott már valaki ezzel?
|
hétf. jún. 26, 2006 15:51 |
|
|
bbob1
vas-tag
Csatlakozott: pén. jún. 02, 2006 9:53 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Bp
|
Czumy írta: 3220 -> S40 3230 -> S60 Igen. Czumy írta: ...különben jól elbeszélgetsz magaddal.
Háát, ha a hegy nem megy Mohamedhez... Avagy keresztények számára: segíts magadon, Isten is megsegít.
|
pén. jún. 16, 2006 9:41 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
bbob1 írta: Kedves bbob1! Hát te kis buta! Még ezt sem tudod? A jobb oldali select gomb hosszan lenyomva tartásával lehet hangutasítást adni. Igaz ez a 3220 manualja ezt rosszul írja, de ha véletlenül letöltöd pl a 3230 manualját abból már ki is derül. Nu. bbob1 írta: Sziasztok, én most vettem egy ilyent. Egy kérdés, hangutasításokat hogyan lehet vele aktiválni? Mit kell megnyomni? Annyit tudok hogy 6xxx-eknél a halkítás gomb lenyomásával lehetett itt ilyen nincs...
3220 -> S40
3230 -> S60
...különben jól elbeszélgetsz magaddal.
|
csüt. jún. 15, 2006 22:47 |
|
|
bbob1
vas-tag
|
Kedves bbob1! Hát te kis buta! Még ezt sem tudod?
A jobb oldali select gomb hosszan lenyomva tartásával lehet hangutasítást adni.
Igaz ez a 3220 manualja ezt rosszul írja, de ha véletlenül letöltöd pl a 3230 manualját abból már ki is derül. Nu.
bbob1 írta: Sziasztok, én most vettem egy ilyent. Egy kérdés, hangutasításokat hogyan lehet vele aktiválni? Mit kell megnyomni? Annyit tudok hogy 6xxx-eknél a halkítás gomb lenyomásával lehetett itt ilyen nincs...
|
csüt. jún. 15, 2006 9:45 |
|
|
bbob1
vas-tag
|
Sziasztok, én most vettem egy ilyent. Egy kérdés, hangutasításokat hogyan lehet vele aktiválni? Mit kell megnyomni? Annyit tudok hogy 6xxx-eknél a halkítás gomb lenyomásával lehetett itt ilyen nincs...
|
pén. jún. 02, 2006 9:58 |
|
|
kapasz
arany tag
|
Senki sem használ már ilyen telefont? Vagy nincs vele ilyen gondja?
|
csüt. ápr. 20, 2006 12:00 |
|
|
kapasz
arany tag
|
Az miért van, hogy vodás 3220 MMS-küldésnél mindig leveszi a képek méretét kb. 5kb-ra? Lehet ezt állítani valahol vagy szoftverhiba?
|
szomb. ápr. 15, 2006 11:22 |
|
|
netferry_
arany tag
|
Mit tud az új FW?
|
kedd feb. 14, 2006 13:47 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
No kérem, kint van az 5.50-es FW a telóhoz!
|
kedd feb. 14, 2006 3:27 |
|
|
netferry_
arany tag
|
CA-42 -es kábele van valakinek_? Érdekelne,hogy netezni lehet e vele,na meg,hogy egybõl felismeri-e a windows a telefont.
Ferry
|
vas. feb. 05, 2006 11:21 |
|
|
netferry_
arany tag
|
Trabi TM írta: Pompi írta: Érdekelne, hogy DKU-5 kábellel PC-re kötve lehet-e internetezni vele, azaz modemként funkcionál-e. Természetesen NEM. Mint ahogyan ez szokás a nokia alsó kategóriában...
Most ezt komolyan mondod?Nem tudok netezni egy GPRS képes mobillal?
Ferry
|
szomb. feb. 04, 2006 15:40 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
The Voice írta: A hangpostaszámot hol találom, vagyis hol tudom beállítani? Mivel Vodafone kártyával használom, eredetileg T-s volt, és a T HP-ját hívja! Üzenetek-Hangüzenetek-Hangposta száma
|
szomb. jan. 21, 2006 23:12 |
|
|
The Voice
ezüst tag
|
A hangpostaszámot hol találom, vagyis hol tudom beállítani?
Mivel Vodafone kártyával használom, eredetileg T-s volt, és a T HP-ját hívja!
|
szomb. jan. 21, 2006 23:01 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Pompi írta: Érdekelne, hogy DKU-5 kábellel PC-re kötve lehet-e internetezni vele, azaz modemként funkcionál-e.
Természetesen NEM.
Mint ahogyan ez szokás a nokia alsó kategóriában...
|
szomb. jan. 21, 2006 0:25 |
|
|
Pompi
ezüst tag
|
Kicsit felhoznám a témát.
Érdekelne, hogy DKU-5 kábellel PC-re kötve lehet-e internetezni vele, azaz modemként funkcionál-e. Többen írták, hogy gondjuk van vele, de nem reagált rá senki.
Olcsó EDGE képes mobilt keresnék rövid időre és ez a típus pont jó lenne, ha működne az amit szeretnék.
Köszi!
|
pén. jan. 20, 2006 20:09 |
|
|
laciband
ezüst tag
|
Helló Mindenki!
Ha kábelt veszek, akkor mindenképpen eredeti "DKU-5" Nokia kábelt vegyek, vagy jó az utángyártott is? Ehez a telefonhoz még jó a "CA-42" kábel is. Ez miben különbözik a "DKU-5" -től? Annyit észrevettem, hogy a "CA-42" drágább és a drivere benne van a legújabb Pc Suite telepítőjében Win 2000 és Xp-hez.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
|
hétf. jan. 09, 2006 14:24 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Van akinek a 5.10-es SW van rajt?
Kérdeznék..
|
kedd jan. 03, 2006 15:59 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
Nargoth írta: 3230-hoz nem tudnál szerezni kedves Darth Smoke?
Megtaláltam, a topicjában benne van.
(by Darth Smoke)
|
vas. dec. 11, 2005 11:28 |
|
|
Nargoth
arany tag
|
3230-hoz nem tudnál szerezni kedves Darth Smoke?
|
vas. dec. 11, 2005 8:54 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
Changelog - visszamenőleg...
3220 RH-37
Changes/improvements made from MCU SW version 4.54 to version 4.80:
- Browser:
- WAP page alignment improved when Hebrew language package is
used
- Browsing improved with Hebrew language package when moving
between links on WAP pages
- SIM:
- Greek language support improved in SIM ATK
- All speech codecs allowed for Emergency Calls
- Voice recorder functionality improved when Lithuanian language package
is used
- Operator name list updated
Changes/improvements made from MCU SW version 4.80 to version 4.94:
- Messaging
- Improved functionality of Message Command after GET INPUT in SIM
Toolkit
- Improved handling of concatenated SMS messages
- Browser
- “Base” element support improved
- Applications
- Texts updated to use Gallery consistently in French language package
- SIM
- HomeZone works with new O2 USIM card
- Improved operator name display application when USIM is used.
- Phone SW is also checking 3G SIM lock data in SIM cards
- SIM Toolkit menu display improved
- Improved support of 64kB SIM cards
- It is possible to unlock phone SIM Lock also without having any SIM
card in phone.
- Improved support for fill-up a prepaid SIM (SIM toolkit application)
- Languages
- Improved support of Hebrew language in browsing applications
- Predictive text input language follows the default language of a SIM
card
- Improved handling of Greek characters in SIM ATK
- Updated Spanish and Portuguese text translations.
- Audio volume can be adjusted simultaneously when opening a
downloaded video clip
Changes/improvements made from MCU SW version 4.80 to version 5.10:
- Call and network management
- Network selection modified (the phone registers itself to the highest
available network after a network rejection)
- Handling of ringing tones improved when voice dialing is used.
- SMS
- Receiving of concatenated SMS improved
- Handling of special characters improved when using SIM ATK
- MMS
- The phone's SIM server handles only the first 254 first entries in linear
fixed files (EF(AND))
- WAP/XHTML
- Improved displaying of Hebrew xHTML page (if a page contains
quotes or parentheses)
- Improvement for streaming from emblaze server
- Handling of some Hebrew links improved
- “Base” element support improved
- SIM
- CPHS support on USIM added allowing use of 'Alternative Line
Service' with the USIM cards
- SIM ATK: Allowing "Send short message" to be displayed while SMS
editor and/or Browser is active, thus the "Screen busy" message will
not be returned to the phone's SAT server and the SMS with the
previous input will be sent
- SIM ATK: Handling of DTMF digits "*" and "#" improved, enabling
these DTMF digits/tones to be sent to network
- The phone shall not change the access technology within the Visited
PLMN due to background scan. Additionally that access technology
information associated to PLMN entry in the PLMN Selector is taken
into account during background scanning as currently done for PLMN
selection at switch on or on recovery from lack of coverage. It is
clarified that the phone shall ignore the PLMN/access technology
entries on the PLMN Selectors when it does not support the
associated access technology(ies) and it is clarified that all
PLMN/access technology combinations of PLMNs included in the
"Equivalent PLMNs" list are regarded as equivalent.
- Improvement in SIM Card registration (the phone provides more
detailed information for failed case)
- Handling of phonebook improved when using USIM card
- AMR voice clips limited to 60 s
- New features added:
- Show current time in alarm clock setting screen
- User configurable snooze timeout in alarm clock
- Copy text when spell during using T9 dictionary
- SMS/UCS2 alphabet support in UI editor for ATK
- Larger font in Idle display
- All ringing tones in same folder
- Improved receiving of OMA WAP settings
- Email Client 2, Adventure race, Club Pinball, DanceDeLight and Nature
Park applications updated
(by Darth Smoke)
|
szomb. dec. 10, 2005 19:17 |
|
|
hohand
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 20, 2005 22:19 Hozzászólások: 229 Tartózkodási hely: Szolnok/Kecskemét
|
A mail kiliens témát passzolom.Szerintem sok mindent nem tilthat a LIVE! sw, max. a jobboldali bill. a live! gomb lesz,meg lesz benne live! téma + két másik.Szerintem ennyi.Mást nem nagyon.De ha igen,akkor egy gsm boltba beviszed és 2E körül live!-otlanítják.
|
szomb. okt. 08, 2005 22:07 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Progi már nekem is van csak teló nincs még.
A 6680 e-mail kliensét én is használtam rendesen, csak ennél nem tudom lehet-e vele képet küldeni.
Meg azt nem tudom még, hogy a Live!-os szoft tilt-e vmit.
Köszi!
|
szomb. okt. 08, 2005 21:52 |
|
|
hohand
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 20, 2005 22:19 Hozzászólások: 229 Tartózkodási hely: Szolnok/Kecskemét
|
Ha témát,képet,hangot és játékot akarsz rárakni,akkor kell egy DKU-5ös kábel és egy progi (MobileMediaBrowser).Progim van ha kell!
|
szomb. okt. 08, 2005 21:45 |
|
|
hohand
arany tag
|
Az előlap szerintem szinte biztos,hogy nem jó rá!!Már a pár mm eltérésből adódóan sem,meghát az előlapoknak más és más a kapcsolódási pontjaik a készűléktesthez és a hátlaphoz.Ezek a lyukak szerintem itt is máshol vannak => kicsi rá az esély,hogy jó legyen a 6230 előlapja a 3220-ra.
|
szomb. okt. 08, 2005 21:43 |
|
|
hohand
arany tag
|
Rozso írta: Köszi!
Az előző hsz-emben is van kérdés, arra is válaszolnál?
Melyikre pontosan???
|
szomb. okt. 08, 2005 21:39 |
|
|
hohand
arany tag
|
Az e-mail kliensről nem tudok semmit,nincs és nem is volt ilyen telóm.A 6630/6680 mail kliensének beállításában tudok segíteni,hátha hasonló ebben is.
Rozso!!Gondolom használtad a 6680-on a mail klienst!!
|
szomb. okt. 08, 2005 21:38 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Köszi!
Az előző hsz-emben is van kérdés, arra is válaszolnál?
|
szomb. okt. 08, 2005 21:37 |
|
|
hohand
arany tag
|
Rozso írta: Légyszi válaszoljatok!
Meg arra is, hogy a 6230 témái használhatóak vele?
Va negy oldal: www.zedge.no itt regizni kell magad,ami ingyenes teljesen és innen tudsz letölteni témákat erre is.Gondolom akkor van
dku-5 kábeled.
|
szomb. okt. 08, 2005 21:35 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Légyszi válaszoljatok!
Meg arra is, hogy a 6230 témái használhatóak vele?
|
szomb. okt. 08, 2005 16:25 |
|
|