Szerző |
Üzenet |
Nargoth
arany tag
|
Czumy írta: Ne OFF-oljatok, inkább azt találjuk, hogyan legyen ez a tali.
Engem érdekelnek a vadiúj telefonok, de - tisztelet a kivételnek - nem értékelném sokra, ha sok ki pöcs ott ugrabugrálna nyálcsorgatva a talin...
Szóval, tessék jelentkezni szépen sorban!
Ebben a topicban megbeszélni találkozót nem OFF?
|
csüt. feb. 22, 2007 8:39 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Ne OFF-oljatok, inkább azt találjuk, hogyan legyen ez a tali.
Engem érdekelnek a vadiúj telefonok, de - tisztelet a kivételnek - nem értékelném sokra, ha sok ki pöcs ott ugrabugrálna nyálcsorgatva a talin...
Szóval, tessék jelentkezni szépen sorban!
|
szer. feb. 21, 2007 21:37 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Ugyez az analógia a málnaszörp+sör, szintén nagyon kellemes. Meg az errefelé nagyon divatos Zöld nevü borzalom ami fehérbor meg kiwi szörp.
Guni
|
szer. feb. 21, 2007 19:20 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Alattomos, mert itatja magát, aztán egyszer beüt
|
szer. feb. 21, 2007 18:46 |
|
|
drkuhl
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Álom világ
|
pampika írta: Akkor már mackófröccs (fröccs+málnaszörp)
Na ezt nem ismertem de kifogom próbálni:D
|
szer. feb. 21, 2007 18:39 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Akkor már mackófröccs (fröccs+málnaszörp)
|
szer. feb. 21, 2007 18:29 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
Én meg maradnék a málnaszörpnél...
|
kedd feb. 20, 2007 16:15 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Hát nemtom, én nem annyira szivesen áldoznék erre külön pénzt. Pestre is el kell jutni, netán este ott aludni (ez persze havernál megoldható ). A pár pofa sör persze nem gond
|
kedd feb. 20, 2007 12:13 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Mattheus írta: Jó lenne ha kicsit bővítenénk a találkozó résztvevőit. Kidolgozunk rá valami regisztrációs procedúrát.
Üdv.: Mattheus
A newbee-k és az egység sugarú júzerek távoltartását segítheti pl. a BELÉPŐ intézménye.
Ha tényleg lehetősége lenne nyugiban, kultúrált körülmények között kipróbálni (és nem csak gyorsan, 1-2 perc alatt átfutni a telefonon) vadiúj, még kereskedelmi forgalomba nem került mobilokat + lenne egy jó társaság, akivel el lehetne dumálni egy pofa sör mellett, akkor nekem megérne egy pár ezrest.
|
hétf. feb. 19, 2007 21:22 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
Hol lehet regisztrálni?
|
hétf. feb. 19, 2007 17:53 |
|
|
Mattheus
ezüst tag
|
Jó lenne ha kicsit bővítenénk a találkozó résztvevőit. Kidolgozunk rá valami regisztrációs procedúrát.
Üdv.:
Mattheus
|
hétf. feb. 19, 2007 13:04 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Én is úgy gondoltam, de tudod, volt régen egy zárt körű szervezés, amiből aztán balhé is volt itt a fórumon, hogy ki mehet, ki nem, ki tudja, ki nem.
|
szomb. feb. 17, 2007 19:16 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
pampika írta: De ez most zárt körű lenne, vagy teljesen nyílt? Szerinted?? Mattheus írta: Apropó, szeretném ha jeleznétek, hogy egy április-májusi, már 3GSM-ről behozott készülékekkel tarkított mobiltalihoz mit szólnátok...
|
szomb. feb. 17, 2007 18:56 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
De ez most zárt körű lenne, vagy teljesen nyílt?
|
szomb. feb. 17, 2007 18:51 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
Én is mennék...
|
szomb. feb. 17, 2007 16:14 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Mattheus írta: Apropó, szeretném ha jeleznétek, hogy egy április-májusi, már 3GSM-ről behozott készülékekkel tarkított mobiltalihoz mit szólnátok... sponsored by Esmeralda GSM;)
Üdv.: Mattheus
Stipi-stopi az első hely az első sorban!
|
szomb. feb. 17, 2007 15:16 |
|
|
Mattheus
ezüst tag
|
Üdvözlök Mindenkit! De légyszíves legyen már mobilport.hu, ha már egyszer Mobil Portál vagyunk:)
Apropó, szeretném ha jeleznétek, hogy egy április-májusi, már 3GSM-ről behozott készülékekkel tarkított mobiltalihoz mit szólnátok... sponsored by Esmeralda GSM;)
Üdv.:
Mattheus
|
pén. feb. 16, 2007 23:16 |
|
|
Rusi
platina tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:49 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Bárhol felbukkanhatok
|
drkuhl írta: Persze hogy nincs harag hiszen ez egy fórum. De azt te sem gondolod komolyan hogy Magyarországon a gyártók forgalomba hozzák a készülékük 99%-át! Szerintem ez a szám jó ha meghaladja a 70%-ot. De ha gyártókra vársz akkor meg lemeradsz mert a gsm boltokban sokkal hamarabb megjelennek a készülékek.
A 99% persze túlzás, csupán arra akartam célozni, hogy amit csak lehet, azt igyekszünk a gyártóktól elkérni.
Valóban előfordul nem is egyszer, hogy boltokban hamarabb megjelenik 1-1 készülék, mi mégis inkább preferáljuk az itthoni képviseleteket. Ennek oka, hogy ha egy bolt adja a vadonatúj mobilt, akkor ugye ahhoz szinte hozzáérni sem lehet, hiszen a visszaadás után szeretnék eladni, mégpedig újonnan (mivel ha használtan adja el, akkor szépet bukik rajta, főleg valami nagyon friss, ropogós újdonságnál, mi pedig nem tudjuk kifizetni a pl. 20 ezer forintos értékcsökkenést egy készülékre) Nyilván a gyártótól kapott készüléket sem gyilkoljuk szét fizikailag, azonban itt nem kell semmilyen korlátokkal szembenéznük (vagy mondjuk a boltban még csak angol nyelvű van, mi meg már a magyart kapjuk), ami nekünk is és az olvasóknak is jó. Nem vagyunk ellene a boltoknak (mert ugye ez neki is reklám), csak igyekszünk lehetőleg kevés alkalommal élni vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rusi szomb. feb. 24, 2007 19:38-kor.
|
pén. feb. 16, 2007 15:54 |
|
|
drkuhl
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Álom világ
|
Rusi írta: Czumy írta: Szerintem MINDENT ők sem akarnak árulni. Még annyit megjegyzésnek, hogy Czumy jól tippelt, nem fogunk mindent árulni a webshopban, hiszen ahogy a fenti szövegből is írtam, csak hivatalosan behozott és Magyarországon forgalmazott, gyári garanciás készüléket árulunk most és a későbbiekben is. Ezen felül a tesztkészülékek 99%-át továbbra is a gyártók képviseleteitől fogjuk elkérni, na nem mintha a boltból való beszerzés olyan nagy bűn lenne. Számunkra az a lényeg, hogy az olvasó számára minél jobban bemutathassuk az adott készüléket, ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy boltból van-e vagy sem.
Persze hogy nincs harag hiszen ez egy fórum. De azt te sem gondolod komolyan hogy Magyarországon a gyártók forgalomba hozzák a készülékük 99%-át! Szerintem ez a szám jó ha meghaladja a 70%-ot. De ha gyártókra vársz akkor meg lemeradsz mert a gsm boltokban sokkal hamarabb megjelennek a készülékek.
|
pén. feb. 16, 2007 15:44 |
|
|
Rusi
platina tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:49 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Bárhol felbukkanhatok
|
Czumy írta: Szerintem MINDENT ők sem akarnak árulni.
Még annyit megjegyzésnek, hogy Czumy jól tippelt, nem fogunk mindent árulni a webshopban, hiszen ahogy a fenti szövegből is írtam, csak hivatalosan behozott és Magyarországon forgalmazott, gyári garanciás készüléket árulunk most és a későbbiekben is. Ezen felül a tesztkészülékek 99%-át továbbra is a gyártók képviseleteitől fogjuk elkérni, na nem mintha a boltból való beszerzés olyan nagy bűn lenne. Számunkra az a lényeg, hogy az olvasó számára minél jobban bemutathassuk az adott készüléket, ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy boltból van-e vagy sem.
|
pén. feb. 16, 2007 13:53 |
|
|
Rusi
platina tag
|
Nem tudom, ezt most mennyire írtad komolyan vagy sem, de azért nem ártana némi előzetes informálódás, mielőtt minősítesz bármit is.
A Mobil Portál most volt 7 éves, és ami igazán lényeges, hogy egy egyszemélyes HOBBI oldalból (ilyet minden témában millió számra találsz a neten) nőtte ki magát azzá, ami most. Ugye te sem gondolod, hogy indítasz egy oldalt, és minden gyártó azonnal ott hever előtted és könyörögnek, hogy hadd adjanak neked mindent, amit kérsz (ha csinálsz mondjuk egy BMW oldalt, akkor nem hinném, hogy két nap múlva küldi az itthoni inportőr az autót tesztelésre). Noha én csak kicsivel több, mint 2 éve dolgozom itt, de nem emlékszem rá, hogy koldulásos módszerrel kellett volna készüléket kérni. Egyébként meg, ilyen alapon a Mobilaréna a mai napig koldulja a készülékeket a boltból, ugye (nem mocskolódás miatt említem a konkurens oldalt, hanem mert ők mai napig sok készüléket kérnek el boltból és szerintem ők sem koldulással oldják meg)? Az azóta eltelt időben folyamatosan változott a helyzet, és az utóbbi 2-2,5 évben nem sok olyan teszt készült, ahol a készüléket boltból (legyen az zuggsm vagy ismert, jónevű) kértük volna el (a gyártóktól sem kell ám koldulni). Apró megjegyzés, hogy 6-7 évvel ezelőtt a GSM bolt mint olyan egyenlő volt a zuggsm-mel, hiszen akkoriban nem túl sok olyan bolt volt, akik akár gyári garanciával, hivatalos helyről származó készüléket árultak volna (ma már szerencsére több ilyen is van). Magam is több előző készülékemet vettem zuggsm boltbokban, szerencsére nekem egyikkel se voltak rossz tapasztalataim és az általuk adott híres-neves bolti garancia lehetőségét se kellett igénybe vennem. Persze ma már magam is mindenképp olyan helyen igyekszem megvenni az éppen aktuális kiszemelt mobilom, ahol teljesértékű, hivatalos papírokat és kiszolgálást kapok (OFF: szolgáltatónál én nem veszek készüléket).
Ami pedig a frissen indult webáruházat illeti, mi éppen a fentebb már említett olyan független boltok között jelenünk meg, ahol a leendő vásárló teljes mértékben hivatalos úton beszerzett, rendes gyári garanciával és hivatalos, ÁFÁ-s (nem 0%-os, meg hasonlók) számlával rendelkező készüléket vásárolhat, lehetőségeinkhez képest minél jobb áron.
Köszönöm, hogy elolvastad és nincs semmi harag.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rusi pén. feb. 16, 2007 13:56-kor.
|
pén. feb. 16, 2007 13:41 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Szerintem MINDENT ők sem akarnak árulni.
|
pén. feb. 16, 2007 7:46 |
|
|
drkuhl
arany tag
|
Czumy írta: NEM negatív kritika, csak kb. ebbe a topikba fér bele (az OFF-t hanyagolnám), újat meg mégsem akartam neki nyitni... ha van jobb, szóljatok, berakom oda. Szerintem találó a hirdetés! Gratula a kiötlőjének!!
Ez nevetséges!!! Ilyen egy képmutató céget, régebben meg az eszmeralda gsm-hez jártak telefont koldulni hogy tudjanak mit tesztelni. Sőt biztos hogy menni is fognak hiszen mindent ők sem tudnak majd árulni
|
pén. feb. 16, 2007 7:00 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
NEM negatív kritika, csak kb. ebbe a topikba fér bele (az OFF-t hanyagolnám), újat meg mégsem akartam neki nyitni... ha van jobb, szóljatok, berakom oda.
Szerintem találó a hirdetés! Gratula a kiötlőjének!!
|
csüt. feb. 15, 2007 22:50 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
guni. írta: skynet írta: emberek (Zoltanfi, guni)! 2003-as hozzászólásokra válaszoltok! Ja...izé...tudtam ám, csak kiváncsi voltam figyeltek-e! Guni
|
csüt. dec. 07, 2006 22:07 |
|
|
Rusi
platina tag
|
Czumy írta: De miért nem lehet feltüntetni a nevét, vagy a forrást megadni? Mert ebben a formában félreértésekre adhat okot. Aki nem jön ide (a fórumra) és nem olvassa el, azt fogja hinni, amire én is rákérdeztem pár hsz-sal feljebb... (Nekem már a második mondatnál beugrott, hogy ezt mintha már olvastam volna valahol...)
Én úgy tudom, hogy a cikket eredetileg mi írtuk (nem most), és tőlünk vette át az Új Szó internetes oldala. Ezzel együtt valóban igazad van, félreérthető lehet a dolog, erre igyekszünk a jövőben figyelni.
|
csüt. dec. 07, 2006 20:48 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
|
csüt. dec. 07, 2006 7:54 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Rusi írta: Mielőtt bármiféle rosszalló következtetést vonnátok le a fentebb olvasható Mobil Portálos információkból, gyorsan közölném, hogy Szabó László részben a szerkesztőség bedolgozó tagja. Nagyon ritkán, de számunkra is ír cikkeket, valamint személyesen is ismerjük, tehát természetesen mindkét fél tudtával történtek/történnek a cikkek átvételei, illetve fordításai.
De miért nem lehet feltüntetni a nevét, vagy a forrást megadni?
Mert ebben a formában félreértésekre adhat okot. Aki nem jön ide (a fórumra) és nem olvassa el, azt fogja hinni, amire én is rákérdeztem pár hsz-sal feljebb...
(Nekem már a második mondatnál beugrott, hogy ezt mintha már olvastam volna valahol...)
|
csüt. dec. 07, 2006 7:31 |
|
|
Rusi
platina tag
|
Egyébként ha az eredeti felvetésre (miszerint rengeteg a mindenféle borzalmas telekommunikációs portál) szeretnék válaszolni, akkor azt mondhatom, hogy nagyjából egy kezemen meg tudom számolni az értelmesnek mondható, telekommunikációs (tehát nem csak egyetlen, pl. PDA területre koncentráló) oldalakat. Ebben persze mi magunk is benne vagyunk
|
szer. dec. 06, 2006 23:51 |
|
|
Rusi
platina tag
|
Mielőtt bármiféle rosszalló következtetést vonnátok le a fentebb olvasható Mobil Portálos információkból, gyorsan közölném, hogy Szabó László részben a szerkesztőség bedolgozó tagja. Nagyon ritkán, de számunkra is ír cikkeket, valamint személyesen is ismerjük, tehát természetesen mindkét fél tudtával történtek/történnek a cikkek átvételei, illetve fordításai.
|
szer. dec. 06, 2006 23:48 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
skynet írta: emberek (Zoltanfi, guni)! 2003-as hozzászólásokra válaszoltok!
Ja...izé...tudtam ám, csak kiváncsi voltam figyeltek-e!
Guni
|
szer. dec. 06, 2006 23:23 |
|
|
Reaper
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 118 Tartózkodási hely: ~Vác~Acsa~Gödöllő
|
joc_ írta: skynet írta: emberek (Zoltanfi, guni)! 2003-as hozzászólásokra válaszoltok! Nade miért is baj, ha most találták meg a választ?
Mert törölt acc-ra válaszolnak?
|
szer. dec. 06, 2006 23:08 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
skynet írta: emberek (Zoltanfi, guni)! 2003-as hozzászólásokra válaszoltok! Nade miért is baj, ha most találták meg a választ?
|
szer. dec. 06, 2006 23:07 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
Én inkább valami (nem publikált) együttműködésre gyanakszom, mert kevéssé valószínű hogy egy kisebb méretű képet használható minőségben az eredeti forrás nélkül fel lehetne nagyítani. De az sincs kizárva, hogy az eredeti szerző akart lehúzni mégegy bőrt cikkről. Erről lehet hogy sem az első sem a második megrendelő nem tud.
|
szer. dec. 06, 2006 23:04 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
Erre gondolt szerintem:
http://www.mobilarena.hu
|
szer. dec. 06, 2006 22:54 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Nem pont ez a kategória de a http://www.mobile-files.com/ is egy praktikus oldal.
Mit értesz az index mobilos oldala alatt? A mobilisztan.blog.hu-t? Mert az egy iszonyúan elfogult Nokia /ás S60/ oldal. Valamelyik héten volt hú de jó, a Nokiákat már otthon meg OTA is lehet frissíteni cikk.
Az indexet meg alapvetően bírom, de a tech-tudomány melléklet, az katasztrófális, ld. U.P. pár hete megjelent vérlázító E61 cikkét. Azzal semiképp nem lehet megvádolni, hogy a Nokia a szívem csücske, de azon a cikken még én is felhúztam magam.
Guni
|
szer. dec. 06, 2006 21:58 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Ennél jobb topikot nem találtam, a moilportál fóruma pedig igencsak fapados...
Szerintem plagizált a mobilport.hu - azt hiszem ezt így hívják, de majd kijavítanak az okosok, ha tévednék.
EREDETI CIKK: http://www.ujszo.com/clanok.asp?vyd=20060130&cl=148385 (Szabó László írása, megjelent 2006.01.30-án.)
MÁSOLAT: http://www.mobilport.hu/?r=5991 (cikk a szerző és a forrás megadása NÉLKÜL, megjelent 2006.12.06-án.)
|
szer. dec. 06, 2006 21:33 |
|
|
motorolaj
|
eddig nem irtam egy cikket sem:-)
nem tetszik ha nagyon amator egy cikk, ez teny, de egyelore interneten barmi megjelenhet, ingyen elolvashatom, orulok hogyha ettol tobbet kapok, de ez az alap, es nem csak a mobilok teren van igy, inkabb forumozok, minthogy elfogult teszteket olvasgassak arrol hogy milyen a kulseje, ranezek es latom:-) a szoftveret meg kitargyaljak forumokon.
annyit lehet tenni hogy jelezzuk a hibakat a site on, de tobbet nem hiszem:-( eleg zavaro ha tudom hogy hulyeseg amit olvasok, de ha nem tudom, az megzavarobb kesobb hogy hopppa mekkora marhasagot olvastam!
8890 hivatalosan 2savos, itthon a p es w kartyakkal max terero volt, v vel is lehetett telefonalni, de kevesebb volt a terero, magyar nyelv hivatalosan nem letezik hozza, de keszult egy unofficial magyar. igen, es van egy kihuzhato antennaja, szep, kicsi, jol nez ki. de nem 3savos:-(
|
vas. aug. 31, 2003 12:16 |
|
|
gnemeth0
vas-tag
|
Motorolaj!
Igazad van, el is felejtettem hogy dual: 900/1800Mhz, 900/1900Mhz, de azert en megsem irok cikket errol.Szerintem te is egyetertesz abban hogy sok a hulyeseg felteve ha nem te irod ezeket a cikkeket ))De gondolom nem...
|
vas. aug. 31, 2003 11:44 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Aproneten sokszor 3 savoskent hirdetik a 8890-et. Amugy
nem annak van kulso antennaja?
|
vas. aug. 31, 2003 11:25 |
|
|
motorolaj
|
"dual band (a gyengebbek kedveert csak 900 es 1800Hz frekvencian mukodik"
ez nem igaz, egyreszt nem HZ n mukodik masreszt, a nokia 8890 dual band: 900/1900MHZ.
csak azt jeloli dual hogy 2 MHZ tartomanyban mukodik, de hogy melyik 2ben, azt el kell olvasni
|
vas. aug. 31, 2003 11:19 |
|
|
gnemeth0
vas-tag
|
Ezt a telefonguru.hu-n olvastam...Errol beszeltem...
"Összhatásában azért persze tetszetos, és jól használható a három frekvenciás Nokia 6800."
A 6800 csak dual band (a gyengebbek kedveert csak 900 es 1800Hz frekvencian mukodik) kedves nevtelen froccsontott cikkiro!
Ha talalok meg ilyesmiket azokat is berakhatjuk ide, nevessunk is valamin!
|
vas. aug. 31, 2003 10:39 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
|
vas. aug. 31, 2003 10:16 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
www.gsmbox.de (angolul is van)
|
vas. aug. 31, 2003 8:31 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
www.gsmcity.de (a .de ellenére angolul)
|
vas. aug. 31, 2003 1:08 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
www.esato.com ??? esetleg...
(a mobil összehasonlítást régen szerettem)
|
szomb. aug. 30, 2003 21:43 |
|
|
djdee
vas-tag
|
www.gsmarena.com
www.mobilforum.hu
Én ezeken szoktam nézelődni... Igaz a magyar oldal nem 100%-ig naprakész az új készülékekkel kapcsolatban, de azért szerintem még mindig a jók közé sorolható mind2!
Üdv
djdee
|
szomb. aug. 30, 2003 21:04 |
|
|
gnemeth0
vas-tag
|
Ket szemem van az igaz, de mivel olyan lassu a rendszer...
Bocs...
|
szomb. aug. 30, 2003 20:32 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
Ja, és két szemed van, amikkel olvasod ezeket, ezért nyitottál rögtön két topicot is?
|
szomb. aug. 30, 2003 20:28 |
|
|
gnemeth0
vas-tag
|
Ezt a topicot azért indítottam hogy minél több hozzáértő mobilos weblapot gyüjtsünk össze.
Ugyanis a magyar mobiltelefonnal foglalkozo portalok 90%a egyaltalan nem ert a mobilkommunikaciohoz.Persze van nehany nagyon jo lapunk is ilyen ugye a mobilvilag.hu, a gsmport.hu, es az index mobiltelefonos oldala is...de szerintem ezzel ki is merult dolog.
A minap pl a telebox.hu oldalan ezt olvastam:
"Egyelőre sajnos nem lehet tudni, hogy miben fog különbözni az új T620-as a népszerű T610-től, nem megerősített információk tudni vélik, hogy tovább javul a kijelző minősége, továbbá a T620 Bluetooth adatátvitelre is alkalmas lesz. Ha bővebb információ birtokába kerülünk, megosztjuk olvasóinkkal. "
Namost kerem szepen a bluetooth eddig nem volt benne T610ben?Aki fogott volna a kezeben ilyen telefont nem irna ilyet, masreszt minek ul oda egy olyan ilyen cikket megirni ha nem ert hozza...
Hasonlo baromsagot olvastam szinten valamely full reklam magyar oldalon (mar nem tudom hol)de olvastam:"T610 telefont tesztelve meglepodve tapasztaltuk hogy kepes 640x480 felbontasu kepek keszitesere a fenykepezo..." LOL )
Szoval en leirom azokat az oldalakat amelyeket rendzsresen olvasok/nezegetek (mert van koztuk cseh is es ilyen nyelven nem tudok).Aki ezen kivul tud igenyes jol hasznalhato olyan oldalt amelyik mobiltelefonokkal es azok tesztelesevel foglalkozik irja le...
Akkor kezdjuk...
www.mobilvilag.hu
www.gsmport.hu
www.mobil.cz
www.mobilmania.cz
www.imobile.com.au
www.infosyncworld.com
mobile.burn.com
www.mobile-review.com
www.threegmobile.net
mobil.hix.hu
www.mobiltelo.hu