Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 22:16

Hozzászólás a témához  [ 107 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Samsung D900 13 mm vékony, 3 megapixel, (Szeptemberben) 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
SMA írta:
Hárman reagáltatok a segítséget kérő levelemre, ebből "rittinger zoltán" adott segítséget és az Ő leírása, linkje alapján már többet tudok a készülékemről, mint a hozzáadott leírásból.
Neki, mégegyszer: Köszönöm.

Azért ez a kb. 33%-os arány nem rossz, segítő szándékból.

Üdv! SMA.
Jól sejtettem, hogy még ezek után sem fogod kipróbálni, amit kértem.

Sebaj, mint említettem, erre számítottam az előzmények alapján...

hétf. márc. 15, 2010 3:34
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Nézőpont kérdése. Rittinger Zoltán okos volt. A gyermek kiejtette a kezéből a csörgőt, Zoltán pedig visszaadta neki. Így a gyermek érezvén a törődést, abbahagyta a sírást. Hiába jött a szomszéd Macika bácsi és mondta, hogy "fiam, ha egy csuklópántot tennél a csörgődre és azt a kézfejeden átbújtatva használnád, akkor többet nem ejtenéd le a csörgőt, ezáltal nem lennél másra rászorulva", te ezt nem vetted segítségnek. Tudod az emberek 99%-a ha valamit nem ért a telefonjával kapcsolatban -ami egyébként alap és mindennapos probléma és nem pedig speciális-, akkor azonnal a készüléke gyártójának a honlapjára megy és ott nézelődik. Nem pedig a lángosost vonja kérdőre, hogy miért nem segít neki senki. Ismered a mondást? Cipőt a cipő boltban...

vas. márc. 14, 2010 14:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hárman reagáltatok a segítséget kérő levelemre, ebből "rittinger zoltán" adott segítséget és az Ő leírása, linkje alapján már többet tudok a készülékemről, mint a hozzáadott leírásból.
Neki, mégegyszer: Köszönöm.

Azért ez a kb. 33%-os arány nem rossz, segítő szándékból.

Üdv! SMA.

vas. márc. 14, 2010 9:58
arany tag

Hozzászólás 
A hét mesterlövész című filmben is volt egy ilyen jelenet. Amikor a parasztok lőni tanulnak a mesterlövészektől. Lő a paraszt, aki nem értett a fegyverekhez és nem volt képes eltalálni közelről egy nagy sziklát sokadik próbálkozásra se. Akkor azt mondta neki a mesterlövész:
- Tudod mit? ne süsd el a fegyvert. Fogd meg a csövét és üss vele mint egy doronggal!

szomb. márc. 13, 2010 16:08
Moderátor

Hozzászólás 
SMA írta:
rittinger zoltán:
Köszönöm, tényleg ott láttam a jobb felső sarokban, hogy XXX, de, hogy az mit jelent, nem tudom. Átállítottam a megadottak szerint ABC-módba és jó lett, köszönöm.

Macika:
Fogalmam sincs, mi az a "T9", erről aztán végképp semmi leírásom nincs abban amit kaptam a készülékhez.
Még az sincs leírva, hogy a szöveges módot át lehet állítani, mindössze ennyi van az SMS-küldésről: "állítsa a készüléket üzenet írása és küldése módba, majd írja be a szöveget és a kívánt telefonszámra küldje el." Ennyi.
Már megbocsáss, de Én azt szeretném ha a készülék, amit megveszek, használok, az azt csinálná amit Én akarok és nem amit "Ő" akar diktálni. Lehet, hogy ez maradi felfogás, de Én szeretném eldönteni, hogy mit akarok írni.
Én a mobilomat telefonálásra és üzenetek fogadására, küldésére akarom használni más nem is érdekel. Ezt a készüléket kaptam, nehéz volt megszoknom a tologatós kezelését, a fényképezőjét, de abszolút alapfokon már tudom használni és most már üzenetet is fogok tudni küldeni. :)

Köszönöm a segítséget, most már többet tudok róla.

Üdv! SMA
Na, mostmár tudom, amit eddig is tudtam...

Talán EGYSZER, a KEDVEMÉRT próbáld ki, hogy beírsz egy szót az utolsó betűig az SMS-be, nem nézve közben a kijelzőt, de úgy, hogy a szó betűit mindig csak EGYSZER nyomod meg!!!
(Tehát nem érdekel, hogy az a betű hányadiknak van felsorolva a billentyűn.)

Ha ezek után sem érted meg a T9 zsenialitását, akkor feladom.

szomb. márc. 13, 2010 15:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán:
Köszönöm, tényleg ott láttam a jobb felső sarokban, hogy XXX, de, hogy az mit jelent, nem tudom. Átállítottam a megadottak szerint ABC-módba és jó lett, köszönöm.

Macika:
Fogalmam sincs, mi az a "T9", erről aztán végképp semmi leírásom nincs abban amit kaptam a készülékhez.
Még az sincs leírva, hogy a szöveges módot át lehet állítani, mindössze ennyi van az SMS-küldésről: "állítsa a készüléket üzenet írása és küldése módba, majd írja be a szöveget és a kívánt telefonszámra küldje el." Ennyi.
Már megbocsáss, de Én azt szeretném ha a készülék, amit megveszek, használok, az azt csinálná amit Én akarok és nem amit "Ő" akar diktálni. Lehet, hogy ez maradi felfogás, de Én szeretném eldönteni, hogy mit akarok írni.
Én a mobilomat telefonálásra és üzenetek fogadására, küldésére akarom használni más nem is érdekel. Ezt a készüléket kaptam, nehéz volt megszoknom a tologatós kezelését, a fényképezőjét, de abszolút alapfokon már tudom használni és most már üzenetet is fogok tudni küldeni. :)

Köszönöm a segítséget, most már többet tudok róla.

Üdv! SMA

szomb. márc. 13, 2010 14:32
Moderátor

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
Még ha az első telefonja lenne, akkor érthető lenne, hogy nem tudja mi az a T9. De már általában mindenki túl van 3 mobilon, még a legkonzervatívabbak is. Most meglepődtem. De hogy nem tudja kikapcsolni (ha már nem tudja, hogy mi az), ez a legmegdöbbentőbb számomra. Azt hitte, hogy elromlott a telefon, vagy mi? Szerintem a büdös életbe nem olvasott el egyetlen telefon használati útmutatót se. Mert a T9 minden telefonon ugyanúgy működik. Sok hölgy ismerősöm is használja nagy elégedettséggel. Feltűnt nekem az egy cseten, hogy akik lefikázzák a T9-et, azok produkálják az ilyen szoveget: "az ikud a minuxban wan, bixtos dixnosolban lax".
Kétségtelen, hogy az SMS-nyelvezetet (vok, müx, szal, stb.) szeretnék használni, szándékosan figyelmen kívül hagyva a helyes, szabatos magyar nyelv használatát, azoknak nem jó, nem használható a T9.
De majd csak felnő mindenki egyszer... ;)

szomb. márc. 13, 2010 13:48
arany tag

Hozzászólás 
Még ha az első telefonja lenne, akkor érthető lenne, hogy nem tudja mi az a T9. De már általában mindenki túl van 3 mobilon, még a legkonzervatívabbak is. Most meglepődtem. De hogy nem tudja kikapcsolni (ha már nem tudja, hogy mi az), ez a legmegdöbbentőbb számomra. Azt hitte, hogy elromlott a telefon, vagy mi? Szerintem a büdös életbe nem olvasott el egyetlen telefon használati útmutatót se. Mert a T9 minden telefonon ugyanúgy működik. Sok hölgy ismerősöm is használja nagy elégedettséggel. Feltűnt nekem az egy cseten, hogy akik lefikázzák a T9-et, azok produkálják az ilyen szoveget: "az ikud a minuxban wan, bixtos dixnosolban lax".

szomb. márc. 13, 2010 13:10
Moderátor

Hozzászólás 
SMA írta:
Jobban szeretném, ha azt csinálná, amit Én akarok és nem önfejűen írkálna be értelmetlen szöveget.
Elnézést, de ez egy iszonyat merev hozzáállás (eredetileg ide más jelzőt szántam).

Egyáltalán nem értelmetlen szöveg, amit beír, csak nem vettél annyi fáradságot sem, hogy megfejtsd, hogyan működik a T9.

Írd azt, hogy Te nem vagy hajlandó foglalkozni azzal, hogy a T9 hogyan működik, az korrekt.

De olyanról, amit soha nem próbáltál megérteni, ne mondj negatív ktritikát!

Köszönöm!

szomb. márc. 13, 2010 12:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha nem kaptál hozzá használati utasítást akkor be is lehet szerezni,többek közt erre is jó az internet.
http://downloadcenter.samsung.com/conte ... 070517.pdf
Ha meg mégis kaptál hozzá és még mindig nem látod akkor a 12.oldal jobb oldalon szövegbevitel bekezdésnél van leírva.Üzenet írása közben hosszan nyomod a *-ot és megváltozik a szövegbevitel.Ha ABC felirat van akkor hagyományos mód,ha T9 akkor prediktív módban van. Nem volt d900-asom de a kijelző valamelyik sarkában fogod látni hogy milyen módban van.

szomb. márc. 13, 2010 11:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszönöm a tippeket.
Jobban szeretném, ha azt csinálná, amit Én akarok és nem önfejűen írkálna be értelmetlen szöveget.
Hol tudom ezt állítani?
Ugyanis, amit adtak hozzá leírást, abban semmi nincs, ami erre vonatkozna.
A CD-ről meg hadd ne kelljen a menüből vagy akárhonnan egy mobilt állítgatni, mert akkor a mobil mellé adhatnának egy számítógépet is. Amiben ugye, a CD-lemezt beolvastatom és utána nézegetem, hogy mit merre.....
Üdv!

szomb. márc. 13, 2010 10:23
Moderátor

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Esetleg próbáld meg kikapcsolni a prediktív szövegbevitelt.Már ha tényleg zavar az téged hogy kitalálja, mit is akarsz írni. :wink:
Pedig nem rossz az!

pén. márc. 12, 2010 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Esetleg próbáld meg kikapcsolni a prediktív szövegbevitelt.Már ha tényleg zavar az téged hogy kitalálja, mit is akarsz írni. :wink:

pén. márc. 12, 2010 20:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kedves Mindannyian!

Van egy SGH 900Di készülékem és nem tudok rajta egy épkézláb szöveges üzenetet összehozni, mert több betűt, vagy szavakat próbál meg írni helyettem, és nem tudom mit kellene rajta át,- vagy beállítani, nem sikerült még üzenet küldése sose.
Mit javasoltok?

Üdv! SMA

pén. márc. 12, 2010 13:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hehe, tényleg!

Milyen kis betűvel van írva az a fránya dátum :)

szer. nov. 19, 2008 22:02
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Szia Akoska!

Már tárgytalan, amire válaszoltál 2007 -n, volt aktuális.
A szoftver csere egyébként megtörtén, de azóta már a volt HCT -m most jelenleg Nokia E71.
Azért kösz.

szer. nov. 19, 2008 17:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Medical írta:
Nos, nincs senki aki szoftver cserében, tanácsot tudna adni :?:

Hogy magadnak hogy raknád fel azt nem tudom, én magam D900XDGA1-et tudok D900-ra tenni, flasherbox-szal.
De ahhoz ide kell jönni.

szer. nov. 19, 2008 15:43
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 3d beállitás
hello!

Tudna nekem segiteni valaki abban,hogy van egy samsung d900 telefonom.Valamikor a legelején kaptam egy sms-t,amit 3d-vivid formában jelenitet meg,de elsőnek és utóljára is.Be van rajta állitva a 3d nézet,de 1 oldalas sms-t sem mutat ugy,hiába szerepel benne olyan szó amelyet át tudna alakitani.mit tehetnék????

köszi.

szer. nov. 19, 2008 15:25
arany tag

Hozzászólás 
Nos, nincs senki aki szoftver cserében, tanácsot tudna adni :?:

hétf. nov. 12, 2007 11:16
arany tag

Hozzászólás 
Software versio: *#1111#
Hardware versio: *#2222#
Firmware versio: *#1234#

szomb. nov. 10, 2007 21:27
arany tag

Hozzászólás 
Hogy lehet megtudni a firmware verzió számát?

szomb. nov. 10, 2007 19:27
arany tag

Hozzászólás 
Nekem is van egy d900 mobilom, márciusban vettem.
Megérett egy szoftver cserére ugyan is az enyém:
S/W v:D90E.05
H/W v: REV0.5
Dev. v: D900XDFH2

Ehhez kérném a segítségeteket.
Köszi.
Medical

szomb. nov. 10, 2007 19:21
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy,

Köszi. Mindenesetre az nem fér a fejembe, hogy egy ilyen, viszonylag magasra pozícionált telefonban nincsenek profilok. :(

kedd okt. 23, 2007 12:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Sziasztok,

Kaptam ma egy ilyen telót, lenne két kérdésem vele kapcsolatban.

1. Mekkora MicroSD-t eszik meg?
2. Valahogy be lehet állítani mp3-at csengőhangnak?Q

1, 1Gb biztos, tesztelve.
2, persze, hogy be lehet. Menj a saját fájlokbe, menj rá a kívánt mp3 csnegőhangra és az opciók közül válaszd ki a Beállítás mint... kezdetű lehetőséget. (úgy emlékszem valahogy így hívják)

Fontos! Mp3-at sms jelzőnek nem tudsz beállítani!

hétf. okt. 22, 2007 16:57
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

Kaptam ma egy ilyen telót, lenne két kérdésem vele kapcsolatban.

1. Mekkora MicroSD-t eszik meg?
2. Valahogy be lehet állítani mp3-at csengőhangnak?Q

hétf. okt. 22, 2007 16:08
ezüst tag

Hozzászólás D-900 füles
Sziasztok.Vettem ilyen telcsit.Több helyen is olvastam,hohy karcolja a billentyűzetet.Ezt nekem is csinálja de nem vészes a dolog.Én használtan vettem kereskedésbe és nem kaptam hozzá fülest.Bluethoot az nagyon drága sztereóba.sima van.Ha valaki tud oldalt ahonnan lehet rendelni vagy tud üzletet ahol venni lehet /vagy van neki nem bluethoot-os és nem használja és megválna tölle az kérem jelezze.Thx előre is.

vas. jún. 03, 2007 6:47
ezüst tag

Hozzászólás 
"2. Kijelző beállítása: naptárt, hogyan lehet beállítani."
A naptárt úgy lehet beállítani, hogy a "Téma" háttérképet (a magyar parlament) átállítod "Normál"-ra.
"3. Hangbeállítás: Billentyűk hangját nem tudom kikapcsolni (nem reagál az állításra). "
Ezt pedig 2 féle módon tudod beállítani:
1.: a legegyszerűbb, ha leveszed a hangerőt (a telefon bal oldalán), de akkor nem csak a billentyűzet hangját veszed le.
2.: a bill. hangját addig nem lehet levenni, amíg a tárcsázó képernyő "Téma"-ra van állítva, tehát csak akkor veheted le a hangját, ha ezt is átállítod "Normál"-ra. Ez nem olyan látványos és szép mint az előző, de ennél legalább le lehet venni a hangerőt.

"Speciális gyorsbillentyűk funkciót nem tudom aktiválni (nem reagál semmire)" >>> a speciális gyorsbillentyűnek szvsz nincs sok értelme, mivel ezt csak a tárcsázó képernyőről tudod "előhívni" (használni).

Egyébként nekem is ez az első Samsungom és nagyon meg vagyok vele elégedve, sztem nagyon jó kis teló (annak ellenére, hogy olyanokat hallottam róla, hogy "nem jó a szoftvere, nem jó a mechanikája".

kedd ápr. 10, 2007 18:57
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Rég jártam erre.
Kaptam a fiamtól egy D900 telefont, sötétbordó.
Pár dolgot szeretnék kérdezni:
1. Telefon beállítás: Speciális gyorsbillentyűk funkciót nem tudom aktiválni (nem reagál semmire).
2. Kijelző beállítása: naptárt, hogyan lehet beállítani.
3. Hangbeállítás: Billentyűk hangját nem tudom kikapcsolni (nem reagál az állításra).
Egyelőre ennyi.
Samsung telóm még nem volt!

Medical

kedd ápr. 10, 2007 12:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi blueye, megoldodott a probléma, az volt a baj, amit leírtál!

szer. jan. 10, 2007 21:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Cingarpun írta:
Sziasztok!
Nem értem miért tudok csak 70 karakter hosszú sms-eket küldeni a telefonnal. Van valakinek ötlete?
Előre is köszi a válaszokat.

Régi probléma más (Nokia) készülékeken ez volt a megoldás: állítsd az SMS ABC-t (SMS írás során használt karakterkészletet) Unicode-ról GSM ABC-re, ha lehet.

Ez csak egy általános megoldás, bocs ha ezen a készüléken nem ez a gond.

szer. jan. 10, 2007 7:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Nem értem miért tudok csak 70 karakter hosszú sms-eket küldeni a telefonnal. Van valakinek ötlete?
Előre is köszi a válaszokat.

kedd jan. 09, 2007 20:53
arany tag

Hozzászólás 
hogyan tudom az ebresztő hangerejet megvaltoztatni?
a csengőhang ereje nem igazan befolyasolja

csüt. dec. 21, 2006 14:24
ezüst tag

Hozzászólás 
vizesember írta:
Rég jártam itt :-)))
De ez gyönyörű, elegáns, és szeretem. Mást nem érdekel?

Dehogynem! :)
De valamiért nem itt a terminálon, hanem a Prohardveren gyűltünk össze: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=280501.
Nézzetek át, már csaknem 2000 hozzászólás született.

hétf. dec. 18, 2006 0:41
ezüst tag

Hozzászólás 
suly írta:
Sehol senki?
Csak nekem van ilyen telóm, vagy már mindenki eladta volna? :roll:

Nem, csak ez egy ilyen hely :-))
Meg kell várnod, amíg minden második ifi ilyennel szaladgál. Utána jönnek csőstül az infók.
Így volt ez annak idején a V3-al is. Egyébként a ketyere csodás, szuper, kiváló minőségű. Ami hibát pedig írnak róla, az bőven előfordul a konkurenciánál is. Én szeretem...

csüt. dec. 14, 2006 22:30
arany tag

Hozzászólás 
Sehol senki?
Csak nekem van ilyen telóm, vagy már mindenki eladta volna? :roll:

csüt. dec. 14, 2006 8:46
arany tag

Hozzászólás 
Ha párosítva van a bt fülessel és telefonról szeretnék beszélni, hogyan lehet mindjárt a tárcsázáskor váltani?

kedd dec. 12, 2006 20:56
arany tag

Hozzászólás 
Valaki már feltette a feni firmeket?

Stereo BT fülessel valami tapasztalat?

kedd dec. 12, 2006 9:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Rég jártam itt :-)))
De ez gyönyörű, elegáns, és szeretem. Mást nem érdekel?
Fejhallgató adapter a gyorsboltban kb 1200, és nyüstölheted valami profi fejhallgatóval is. Nagyon jól szól!
Használta már valaki video adapterrel?

hétf. dec. 04, 2006 21:14
arany tag

Hozzászólás 
Van benne GPRS adatszámláló?

vas. nov. 12, 2006 11:35
ezüst tag

Hozzászólás Re: jó hír
Odo írta:
tlala írta:
Jó hír, hogy lelkes orosz és német barátaink már javában patkolják a D900-as firmeket is!
Van már beszélgetés felvétele, programozható középső gomb, 16 fokozatú akkukijelzés, auto bluetooth, új SMS hangok és ezer más nyalánkság is...
Ezeket már alapból tudnia kellene...

Szerintem is.
Mégis, a D600-asnak is hosszú idő és (lelkes, kivülálló firware fabrikálók) kellett, hogy használható, magyar nyelvű firm legyen.
De ugyanezt látom az MPEG4-es lejátszóknál, stb. azok működnek jól, amelyekben a hozzáértő felhasználók kihegyezik a firmet.
Érthetetlen, hogy azután a gyártók miért nem alkalmazzák az eredményeket a következő modellekben. (Vagyis értem én, színtiszta mocskos marketing.)
Az viszont jó, hogy a Samsung gyárt ilyen minőségű hardvereket, mint a D600 vagy a D900.
Azt ugyanis még a leglelkesebb felhasználók sem tudnák előállítani. :)

pén. okt. 27, 2006 11:14
Moderátor

Hozzászólás Re: jó hír
tlala írta:
Jó hír, hogy lelkes orosz és német barátaink már javában patkolják a D900-as firmeket is!
Van már beszélgetés felvétele, programozható középső gomb, 16 fokozatú akkukijelzés, auto bluetooth, új SMS hangok és ezer más nyalánkság is...
Ezeket már alapból tudnia kellene...

szer. okt. 25, 2006 18:33
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
A fotókat teljes képernyőre ki tudja tenni? A TV-n is?
A D600 ugyanis nem. A videót kiteszi teljes kijelzőre (TV-n is) a fotókat meg nem.

szer. okt. 25, 2006 17:34
ezüst tag

Hozzászólás jó hír
Pl. http://www.samsung-stuff.de/board/thread.php?threadid=13094&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&sid=e1250ce2417edceeab982dfade359d61&page=1
http://www.samsung-stuff.de/board/board.php?boardid=655&sid=016ca7e18b455ad8885f9b5424475e68

szomb. okt. 21, 2006 9:52
ezüst tag

Hozzászólás 
negyvenketto írta:
Sziasztok!

Fekete háttérnél a menüben bóklászva nálatok is fehér a képernyő alja és teteje egy csíkban, vagy ez csak nálam van így. Az az érdekes, hogy pl sms küldésekor már ez a fehér csík eltűnik, tehát úgy érzem, hogy csak az alsó, felső fehér feliratok megjelenítésekor látszik, de piszkosul zavaró...

Sajnos igen - bár szerintem annyira nem zavaró, jómagam csak úgy vettem észre a porblémát, hogy olvastam róla, és aztán megnéztem a telefonomon is. :)
Egy élő D900 fórum: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=280501

pén. okt. 20, 2006 9:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Fekete háttérnél a menüben bóklászva nálatok is fehér a képernyő alja és teteje egy csíkban, vagy ez csak nálam van így. Az az érdekes, hogy pl sms küldésekor már ez a fehér csík eltűnik, tehát úgy érzem, hogy csak az alsó, felső fehér feliratok megjelenítésekor látszik, de piszkosul zavaró...

szer. okt. 18, 2006 10:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Rusi írta:
bilesaron írta:
vki tud akkor válaszolni, h miként fut háttérben az mp3?

Mondjuk én :D

Na szóval, először is a lejátszó opciói között van egy olyan, hogy "MP3 elnyomja a többi hangot", na ez legyen BEkapcsolva. Ezen felül ha csak úgy a fájlkezelőből elindítasz egy zenét, akkor nem fog a háttérben futni. Előbb indítsd el a lejátszót és azon belül válassz egy lejátszási listát, ilyenkor már ki tudsz lépni belőle.

köszönöm!

hétf. szept. 25, 2006 21:16
platina tag

Hozzászólás 
bilesaron írta:

Mondjuk én :D

Na szóval, először is a lejátszó opciói között van egy olyan, hogy "MP3 elnyomja a többi hangot", na ez legyen BEkapcsolva. Ezen felül ha csak úgy a fájlkezelőből elindítasz egy zenét, akkor nem fog a háttérben futni. Előbb indítsd el a lejátszót és azon belül válassz egy lejátszási listát, ilyenkor már ki tudsz lépni belőle.

hétf. szept. 25, 2006 20:01
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. szept. 25, 2006 18:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

segítsen már vki... van egy ilyen telefonom, viszont azt olvastam tud az mp3 lejátszó háttérben futni, én pedig istenért nem jövök rá hogyan. Van egy olyan sanda érzésem, nem fut, csak félreírják a tesztekben!

Ha vki ilyen telóra adná a fejét... én D500asról váltottam erre. Csúszkája sokkal, de sokkal rosszabb! Sőt 3napos cserében újat kaptam, mert nyekregett a telefon alsó része! No comment... Nagyot csalódtam a Samsungban! Pedig mindenem, monitortól hűtőig szinte az összes műszakink Samsung, mondom még a telóm is az volt, de visszalépés összeszerelésben a D500astól. Ez a vékony kialakítás nem jó, nincs anyag a készülékben, igaz nagyon csecse a vékonyság, de a robosztusság rovására megy. Már előre látom fél év alatt leamortizálom... D500as még keméyn betonre is leesett, mégis egybe maradt, de ez... darabjaira fog törni.

vas. szept. 24, 2006 12:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elég jó áron van szvsz a t-nél.

szer. szept. 13, 2006 7:25
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 107 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő