Szerző |
Üzenet |
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
szuper lenne, de az 500MB-os tárhelyhez nem adnak php meg sql támogatást
esetleg ez? http://www.bozeti.hu/index.php
itt (bruttó) 11ezerből kijönne az egygigás csomag domainnel együtt.
|
pén. dec. 15, 2006 1:16 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
McLaca írta: Vizsla írta: McLaca: ha otthagynád az IW-t, velük most beszéltem a felmondás a következő: Csak májusban tudnám otthagyni, addig viszont a hűség nélkülit kéne kérnem, de azzal nem spórolok annyit, hogy megérje. Ami most megéri nekem, az a januártól 1 éves hűség, és majd utána váltok. Viszont az nem tudott, hogy ennek az új szolgáltatónak milyen az elérése külföldre. Üdv! Mint írtam, a Victor Hugo utcában vannak, a BIX-en. Ott van a vivanet, a Tele2 és az IW is. www.bix.hu nem írja ki a sávszélüket?
Ha jól mennek a dolgok, benne leszek az első 100-ban .
|
pén. dec. 15, 2006 1:15 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Bibby írta: A brókernetet tudom ajánlani, ismerősök közül néhány be is lépett mint bróker, meg számlájuk is van. Kondíciókból annyiféle van hogy ezt csak személyesen lehetne átbeszélni, biztos van a környezetedben is tag.
Személyes vélemény: aki bankban tartja a pénzét ahelyett hogy befektetné, súlyos haszontól esik el... És mekkorra összegnél állnak szóba az emberrel ?
|
pén. dec. 15, 2006 1:13 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
|
pén. dec. 15, 2006 1:10 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
ha domaint szeretnék regisztrálni megtárhelyet, akkor hol a legolcsóbb (és viszonylag megbízható)?
eddig ezt találtam tárhelyre, ami olcsó http://www.1btelekom.hu/webhosting/csomagok_arak
ami mindenképpen kell, hogy legyen php és sql támogatás, valamint legalább 500MB tárhely. nem lényeg hány emailcím, meg egyéb extra cucc jár hozzá.
a domain esetében meg .co.hu véget szeretnék regisztrálni (sajna a többi értelmes végződést már lefoglalták az általam kinézett névhez)
összességében annak örülnék, ha 2 év domain és egy év tárhely olyan 10ezerből kijöjjön nagyjából.
|
pén. dec. 15, 2006 0:46 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Jaja, csak látnánk ki ebből a f.osból, ami idehúzódik a Kárpát-medence fölé minden télen.
|
csüt. dec. 14, 2006 21:50 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
Árpy írta: Sulla írta: Ezt láttátok már? Mit, a csellós címedet?
De ki az az anyu?
|
csüt. dec. 14, 2006 21:28 |
|
|
foki
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 544 Tartózkodási hely: Csatlakozott: 2001.07.23., Hétfő, 08:27
|
skynet írta: foki írta: Segítsetek, lécci! Valamilyen, bármilyen mobiltelefonos munkát keresek. Akár kereskedésben, akár kiszállításban, akár szolgáltatónál stb. Előre is köszi http://www.mobiltelefonok.hu/lap/allas.html
ez is megvolt, köszi
|
csüt. dec. 14, 2006 20:50 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
joc_ írta: Csak nem Medtron? Lehet, hogy olyan is volt Sulla írta: Ezt láttátok már? Mit, a csellós címedet?
|
csüt. dec. 14, 2006 20:27 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
|
csüt. dec. 14, 2006 19:41 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter= ... nID=317842
Helyes! Ezt a maffia bandát mindenért be kellene perelni! Vagy oroszosan elintézni...
|
csüt. dec. 14, 2006 18:45 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
Árpy írta: Kaptam egy levelet, amiben ez áll: "Ez a levél nem spam, hanem a 2001. évi CVIII. törvény 14. paragrafusában előírt hozzájárulás-kérő levél. Amennyiben levelünkkel esetleg zavartuk, elnézését kérjük. " Csak nem Medtron? Azért kérdezem, mert én arra a címemre kaptam (szintén ma), amit csak az itteni és az apronetes regisztrációmnál használtam...
|
csüt. dec. 14, 2006 18:08 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
Árpy írta: Kaptam egy levelet, amiben ez áll: "Ez a levél nem spam, hanem a 2001. évi CVIII. törvény 14. paragrafusában előírt hozzájárulás-kérő levél. Amennyiben levelünkkel esetleg zavartuk, elnézését kérjük. "
Gondolom a levél többi része meg tele van zsúfolva linkekkel meg ajánlatokkal.
|
csüt. dec. 14, 2006 17:30 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
|
csüt. dec. 14, 2006 16:14 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
CineDOG írta: GLOBEX: nyúlj le milliárdokat, és másfél év börtönnel megúszod. Nem is szabad kevesebbet sikkasztani.
Természetesen. Ez azonos súlyú bűntett, mint ha valaki lakott területen 120-szal elcsap 3 gyalogost, de a legsúlyosabb az az, ha valaki rossz helyen és időben lenget zászlót. Sőt, utóbbi gyorsított eljárásban is részesül.
Más: kaja és szemétlerakás. Valakik nagyon sok pénzt kapnak azért, hogy ezeket ebbe az országba beengedik (és nyilván ez a pénz még így is kevesebb, mint ha meg kéne semmisíteni ezeket Nyugat-Eu.-ban). És mi biznisz lesz ez. Majd ha épülnek a szemétégetők, az új atomerőművek. Hogy kik kapják a pénzt? Mindenki döntse el maga, de az tény, hogy olyanok, akik el fogják intézni, hogy ezek büntetés nélkül megússzák, sőt! Háborítatlanul fognak tudni tovább tevékenykedni.
|
csüt. dec. 14, 2006 14:15 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Mi a különbség a "bátor", "menő" és "igazán menő" között?
BÁTOR: Reggel 3: 00 totál részegen hazajössz. Feleséged áll az ajtóban söprővel a kezében, és Te rákérdezel: "Takarítasz, vagy repülsz valahova?"
MENŐ: Reggel 3: 00 totál részegen hazajössz. Bűzlesz a női parfümtól és az ingeden rúzs foltok láthatóak. Megtapogatod a feleséged fenekét és
szólsz: " Te vagy következő"
IGAZÁN MENŐ: Reggel 3: 00 totál részegen hazajössz, feleséged fekszik az ágyban, és nem alszik. Fogod a széket, ágya mellé ülsz. Kérdésére: "Mit jelentsen ez?" válaszolsz "Első sorban akarok ülni, amikor a cirkusz elkezdődik"
|
csüt. dec. 14, 2006 13:57 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Bibby írta: Vizsla írta: Van, aki itt igénybe vesz saját megtakarításai céljából brókercégek szolgáltatásait? Milyen kondíciókkal? A brókernetet tudom ajánlani, ismerősök közül néhány be is lépett mint bróker, meg számlájuk is van. Kondíciókból annyiféle van hogy ezt csak személyesen lehetne átbeszélni, biztos van a környezetedben is tag. Személyes vélemény: aki bankban tartja a pénzét ahelyett hogy befektetné, súlyos haszontól esik el...
Csatlakozom. Nekem van általuk egy hosszútávú, lakáscélú megtakarításom és bizony a bankok bekaphatják.
|
csüt. dec. 14, 2006 13:32 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Jaja, már írtam nekik és egyben az nhh-nak is
Ezeknek mit válaszoljak?
"Az Ön ill. cégének adataihoz a 2001. évi CVIII. törvény szerint az
Internet oldalakról nyilvános cím gyűjtésével vagy Önök által hozzánk
eljuttatott marketingajánlat révén jutottunk hozzá."
|
csüt. dec. 14, 2006 13:17 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Kaptam egy levelet, amiben ez áll:
"Ez a levél nem spam, hanem a 2001. évi CVIII. törvény 14. paragrafusában előírt hozzájárulás-kérő levél. Amennyiben levelünkkel esetleg zavartuk, elnézését kérjük. "
|
csüt. dec. 14, 2006 13:09 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Vizsla írta: Van, aki itt igénybe vesz saját megtakarításai céljából brókercégek szolgáltatásait? Milyen kondíciókkal?
A brókernetet tudom ajánlani, ismerősök közül néhány be is lépett mint bróker, meg számlájuk is van. Kondíciókból annyiféle van hogy ezt csak személyesen lehetne átbeszélni, biztos van a környezetedben is tag.
Személyes vélemény: aki bankban tartja a pénzét ahelyett hogy befektetné, súlyos haszontól esik el...
|
csüt. dec. 14, 2006 13:07 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Czumy írta: CineDOG írta: GLOBEX: nyúlj le milliárdokat, és másfél év börtönnel megúszod. Nem is szabad kevesebbet sikkasztani. Ez már régi nóta nálunk. És úgy látom, egy darabig még ez is marad a No. 1. sláger! Most komolyan, az ilyet miért nem lehet fellógatni??
hogy néznénk ki kormány nélkül?
|
csüt. dec. 14, 2006 12:55 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Vizsla írta: Legfõképp a Combinon???? Lesz. Siemens szállítja, 1mrd/db. Czumy írta: Sittre az ilyennel, éljen a rácsok mögött ameddig bír... de csak szárazkenyéren és sósvízen!!! saját termékét miért nem eheti? guni. írta: ...felelõsen gondolkodnunk.
Guni
ahogy Guni célzott rá, ezen intézkedések a gyártók forgalmának és bevtelének a növekedését szolgálják, nem a testi éppség védelmét - bármilyen tetszetős és hangzatos csomagolásban is adják elő.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m csüt. dec. 14, 2006 12:46-kor.
|
csüt. dec. 14, 2006 12:10 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
CineDOG írta: http://hvg.hu/itthon/20061212_tomegverekedes_bicsken.aspx?s=hk Már le sem szabad írni, kik voltak az elövetõk. De csak a tudatlanok nem tudják.... szerintem az objektív tájékoztatás sérül, ha nem írják le, hogy kik voltak az elkövetők, ugyanis, ha ezt nem írják le, akkor azt se lenne szabad, hogy: - férfi vagy nő volt(ak) az illető; - fiatal, idős vagy gyermek; - hol történt az eset; (mert lakóhely szerint megkülönböztetni is csúnya dolog); - sőt, azt is, hogy emberek voltak-e vagy állatok... Sulla írta: Szóval most valóban nem tudhatjuk kedves cipészutáló fórumtársak, hogy azok a tetves cipészek vagy a büdös niggerek csinálták a balhét. Fehér magyar ember ilyet meg ugyebár nem csinálhat.
na, azért kéne az objektív híradásban leírni, hogy c/n/fm volt az elkövető.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m csüt. dec. 14, 2006 12:37-kor.
|
csüt. dec. 14, 2006 12:00 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Te vagy a nagy hekker
|
csüt. dec. 14, 2006 11:05 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Áhh, ha nem tudod padlóra tenni a saját szerverét (ha van), az nem az igazi. Inkább ráküldeni vmi jó kis férget, hogy a gépét vigye a halálba. Vagy egy jó kis trójait, amivel majd a csúnya gonosz bácsik pl. más gépek támadására használnák a gépét és hátha a rendőrség is jól fenékbe billenti
|
csüt. dec. 14, 2006 10:48 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
A cég beismerte, hogy küldött levelet és felelős a dolgozóiért, tehát a cég nevében küldött spamért is.
NHH semmit nem tesz, még egyetlen ítélet sem született...legalábbis nem tudok róla
|
csüt. dec. 14, 2006 10:44 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
pampika írta: Árpy írta: A törvény nem ismerése nem mentesít a tövény alól...és ezt a bírónak kéne legjobban tudnia. Óh, milyen jól hangzik, de sajnos nem mindig ez a valóság Pár hónapja küldtem levelet spam ügyben az NHH-nak. Olyan levelek voltak, ahol vagy egy konkrét cég volt, vagy Tökömös email, szóval eléggé beazonosíthatóak. Vizsgálódtak is, majd közölték a következőket: a magánszemélyt nem tudták felderíteni, így nem is lehet felelősségre vonni. Ééérdekes, egy mail címből csak egy van a világon, szóval sztem nem lenne olyan nehéz... A céget pedig megkérdezték a védekezés jogán, hogy mit gondol a spammelésről. Erre azok írtak egy nyáladzós választ (amitől a gyomrom felfordult): hát ők mennyire sajnálják és nem is tudták, hogy ezt törvény tiltja, de biztos csak azért fordulhatott elő, mert vannak új munkatársak, akik még csak most tanulnak bele, etc. És a jövőben majd megpróbálnak tartózkodni az ilyen magatartás folytatásától. Mindezt persze ilyen keresztcsontig benyalós stílusban. Jah, és nagy kegyesen levesznek a lev.listájukról. YEAH! Hát ennyi erről
És semmilyen kéretlen levél küldő sincs azzal tisztában, hogy ha nem íratkoztam fel, le sem kell íratkoznom. Az ilyeneket spammelném de nagyon.
|
csüt. dec. 14, 2006 10:22 |
|
|
foki
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 544 Tartózkodási hely: Csatlakozott: 2001.07.23., Hétfő, 08:27
|
Vizsla írta: foki írta: Segítsetek, lécci! Valamilyen, bármilyen mobiltelefonos munkát keresek. Akár kereskedésben, akár kiszállításban, akár szolgáltatónál stb. Előre is köszi Nézz szét a mobilszolgáltatók odalain, ott az állásajánlat... Ezen kívül egy voda viszonteladói hálózatot tudok mondani: www.eastphonekft.hu - ez országos hálózat, ők mindig keresnek eladót. Nagy a lemorzsolódás náluk .
köszi, írtam az eastphone-nak... reménykedem
(a szolgáltatók ajánlatait is figyelem)
és köszi
|
csüt. dec. 14, 2006 10:19 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
kerelyfe írta: A kajabotrányos osztrák fickó ügyvédje, Zamecsnik szerint a főnök nem tehet semmiről, mert nem tud róla! Nem tudják, hogy került oda az átcimkézett cucc, lehet, hogy visszáru. Idézet: Szóba sem jön a cimkézés..... Az a kérdés, hogy milyen célt szolgált az átcimkézés! Hát bazzzzzzzz!
Mindig ugyanaz 2-3 ügyvéd van a tv-ben, és mindig a nagyvolumenű gazembereket védik, és mindig sikerrel.
A bírók is mindig lefekszenek nekik. Sőt, valszeg pucsítanak...
|
csüt. dec. 14, 2006 10:19 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Árpy írta: A törvény nem ismerése nem mentesít a tövény alól...és ezt a bírónak kéne legjobban tudnia.
Óh, milyen jól hangzik, de sajnos nem mindig ez a valóság
Pár hónapja küldtem levelet spam ügyben az NHH-nak. Olyan levelek voltak, ahol vagy egy konkrét cég volt, vagy Tökömös email, szóval eléggé beazonosíthatóak.
Vizsgálódtak is, majd közölték a következőket: a magánszemélyt nem tudták felderíteni, így nem is lehet felelősségre vonni. Ééérdekes, egy mail címből csak egy van a világon, szóval sztem nem lenne olyan nehéz...
A céget pedig megkérdezték a védekezés jogán, hogy mit gondol a spammelésről. Erre azok írtak egy nyáladzós választ (amitől a gyomrom felfordult): hát ők mennyire sajnálják és nem is tudták, hogy ezt törvény tiltja, de biztos csak azért fordulhatott elő, mert vannak új munkatársak, akik még csak most tanulnak bele, etc. És a jövőben majd megpróbálnak tartózkodni az ilyen magatartás folytatásától. Mindezt persze ilyen keresztcsontig benyalós stílusban. Jah, és nagy kegyesen levesznek a lev.listájukról. YEAH!
Hát ennyi erről
|
csüt. dec. 14, 2006 10:18 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Vizsla írta: McLaca: ha otthagynád az IW-t, velük most beszéltem a felmondás a következő: Csak májusban tudnám otthagyni, addig viszont a hűség nélkülit kéne kérnem, de azzal nem spórolok annyit, hogy megérje.
Ami most megéri nekem, az a januártól 1 éves hűség, és majd utána váltok.
Viszont az nem tudott, hogy ennek az új szolgáltatónak milyen az elérése külföldre.
Üdv!
|
csüt. dec. 14, 2006 10:02 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
foki írta: Segítsetek, lécci! Valamilyen, bármilyen mobiltelefonos munkát keresek. Akár kereskedésben, akár kiszállításban, akár szolgáltatónál stb. Előre is köszi Nézz szét a mobilszolgáltatók odalain, ott az állásajánlat...
Ezen kívül egy voda viszonteladói hálózatot tudok mondani: www.eastphonekft.hu - ez országos hálózat, ők mindig keresnek eladót. Nagy a lemorzsolódás náluk .
|
csüt. dec. 14, 2006 9:55 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
CineDOG írta: GLOBEX: nyúlj le milliárdokat, és másfél év börtönnel megúszod.
Kulcsár: vagy nyúlj le még többet és börtön helyett házi őrizetben lehetsz, de vélhetően csak azért, nehogy kipakolj a Kossuth tér környékén a nagy épületben ülő 386 tróger némelyikéről.
|
csüt. dec. 14, 2006 8:40 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
CineDOG írta: ...és gyors jogszabály változások, amiket ők nem tudtak követni. A törvény nem ismerése nem mentesít a tövény alól...és ezt a bírónak kéne legjobban tudnia.
|
csüt. dec. 14, 2006 8:24 |
|
|
foki
platina tag
|
Segítsetek, lécci! Valamilyen, bármilyen mobiltelefonos munkát keresek. Akár kereskedésben, akár kiszállításban, akár szolgáltatónál stb. Előre is köszi
|
csüt. dec. 14, 2006 7:17 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
A kajabotrányos osztrák fickó ügyvédje, Zamecsnik szerint a főnök nem tehet semmiről, mert nem tud róla!
Nem tudják, hogy került oda az átcimkézett cucc, lehet, hogy visszáru.
Idézet: Szóba sem jön a cimkézés..... Az a kérdés, hogy milyen célt szolgált az átcimkézés!
Hát bazzzzzzzz!
|
csüt. dec. 14, 2006 0:00 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Tudom hogy a Thalia török, a Clio nem?
|
szer. dec. 13, 2006 23:25 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
CineDOG írta: Én és néztem... csak arra vagyok kíváncsi, kinek mik a tapasztalatai?
A Clio jó választás, de a Thaliáról nem sok jót hallottam, tudod a párom oktató...
|
szer. dec. 13, 2006 22:42 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
skynet írta: Legdrágább Nagymamám emlékére, tegnap délután halt meg szegény.
Őszinte részvétem!
|
szer. dec. 13, 2006 22:36 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Czumy írta: CineDOG írta: GLOBEX: nyúlj le milliárdokat, és másfél év börtönnel megúszod. Nem is szabad kevesebbet sikkasztani. Ez már régi nóta nálunk. És úgy látom, egy darabig még ez is marad a No. 1. sláger! Most komolyan, az ilyet miért nem lehet fellógatni??
Mert a bíró megállapította, hogy nem ők a hibásak, hanem a rendszer, meg a nagyon sok, és gyors jogszabály változások, amiket ők nem tudtak követni.
Majdnem leesett az állam mikor ezt meghallotam.
|
szer. dec. 13, 2006 22:27 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
CineDOG írta: GLOBEX: nyúlj le milliárdokat, és másfél év börtönnel megúszod. Nem is szabad kevesebbet sikkasztani.
Ez már régi nóta nálunk.
És úgy látom, egy darabig még ez is marad a No. 1. sláger!
Most komolyan, az ilyet miért nem lehet fellógatni??
|
szer. dec. 13, 2006 22:17 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
GLOBEX: nyúlj le milliárdokat, és másfél év börtönnel megúszod.
Nem is szabad kevesebbet sikkasztani.
|
szer. dec. 13, 2006 21:11 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Én és néztem... csak arra vagyok kíváncsi, kinek mik a tapasztalatai?
|
szer. dec. 13, 2006 20:53 |
|
|
Sulla
platina tag
|
CineDOG írta: Fehér autót nem veszek többet. És igen, a 3 ajtós eleve bambi.
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280
Na akkor itt van ez. 3 éves, szürke, Thalia diesel. Mi szem szádnak ingere...
|
szer. dec. 13, 2006 20:49 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Fehér autót nem veszek többet.
És igen, a 3 ajtós eleve bambi.
|
szer. dec. 13, 2006 20:00 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
CineDOG írta: Köszi a tippeket! KA-t nem veszek, régi Fiesta nem tetszik, Clio esélyes.
Mondjuk a Ka annyira nekem sem jön be (de városi kisautónak tökéletes). Az új Fiesta-ból nincs nagy kínálat sajnos: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280
Gondolom, az 5 ajtós jobban tetszene...
|
szer. dec. 13, 2006 19:56 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Diesel Clio?
Thalia is esélyes a csomagtartó miatt.
|
szer. dec. 13, 2006 19:33 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Köszi a tippeket!
KA-t nem veszek, régi Fiesta nem tetszik, Clio esélyes.
|
szer. dec. 13, 2006 19:29 |
|
|
Sulla
platina tag
|
CineDOG írta: Na azért csak rágja az asszony a fülemet, hogy mégiscsak kellene autó, mert a gyereket is sűrűn kell messzire vinni orvoshoz...
Szóval használtan, másfél millióig, mit ajánlanak a tapasztaltak?
Nekem egy '99-es Clio II-esem van. Kicsit több mint két éve van meg, eddig egy izzó kellett bele, meg benzin, meg le kellett vizsgáztatni, ja és egy kipufogódob-csere. Szóval két év alatt kb. 100e volt a ráfordításom. Kötelezője az 1149 köbcenti miatt neked kb. 7e körül lehet negyedévente. A motor nem egy bika, de autópályán lehet tartani a maximumot vele négy személlyel is. Városban 6 liter körül kap be, a legjobbam eddig 4,2 volt, de abban tisztán 90 körüli tempó volt, nyáron. A család elfér benne, 2 felnőtt plusz egy kétéves, de még egy gyerekkel már nem lenne elég hely, a csomagoknak. Én még 1,3 millióért vettem, azóta szerintem belefér 1 millába is.
Itt van egy, ráadásul 2001-es:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=943658&command=ugras&screenwidth=1280
|
szer. dec. 13, 2006 19:05 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Van, aki itt igénybe vesz saját megtakarításai céljából brókercégek szolgáltatásait? Milyen kondíciókkal?
|
szer. dec. 13, 2006 19:01 |
|
|