|
Szerző |
Üzenet |
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
atwap írta: Sy: Szerintem itt T68m speciel Sullára gondolt.
Bocs, már megszoktam
Vizsla, garantálni csak addig tudom, amíg motorfrissítés nem lesz. Ha a phpBB írói kiküszöbölik ezt, akkor amint nálunk felkerül az új verzió, anomáliákat okozhat. Szánt szándékkal nem fogjuk megváltoztatni ezt a feature-t.
|
kedd dec. 26, 2006 20:40 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
T68m írta: pampika írta: Kérdés, ki akar ilyen "nőszemélyekkel" partyzni? mennyi sör után?
Nincs ronda nő, csak kevés alkohol.
|
kedd dec. 26, 2006 19:35 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Rozso írta: Azta! A koliban félévente szoktunk 2-3-szor porszívózni. És akkor már rendesek voltunk...
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálunk van ekkora rend
|
kedd dec. 26, 2006 19:34 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
pampika írta: Kérdés, ki akar ilyen "nõszemélyekkel" partyzni?
mennyi sör után?
hidd el, ezekre is van aki ráfexik.
|
kedd dec. 26, 2006 19:31 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
CineDOG írta: Az életben többet nem kell koreai cucc. Nem mások ezek, mint fröccsöntött dizájnok. Nagyon hamar leamortizálódik.
kiemeltem, ha nem haraxol. Ilyen szemeteket gyártanak telefonban is, lg, zumzung.
|
kedd dec. 26, 2006 19:30 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
CineDOG írta: Napi 2-3-szor is porszívózunk egyébként. Lehet Miéle lesz.... vagy amit mondtál. Azta! A koliban félévente szoktunk 2-3-szor porszívózni. És akkor már rendesek voltunk...
|
kedd dec. 26, 2006 19:19 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Kérdés, ki akar ilyen "nőszemélyekkel" partyzni?
|
kedd dec. 26, 2006 19:18 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
skynet írta: ezekkel mi történt? mexaladt a szilikon, és a szájuk is tele lett vele?
Hű, ilyen én sem kérek karácsonyra!!!
Igazi party ..rvák.
|
kedd dec. 26, 2006 19:16 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
McLaca írta: Ezek elég ocsmányak. CineDOG: mit csinálsz Te a porszívóitddal? Egy kutya mellett nem nyűttünk még el annyit, mint Te. Egyébként a Miele csak csúcskategóriában gyárt, ahogyan a Krups is, de az AEG-Electrolux kombókat is érdemes megvenni, vagy simán AEG, mert ő is képviselteti a csúcskategóriában magát (bár mostanában külön AEG ritkán található, inkább konyhai berendezésekben (elszívók, beépíthetők), mert a Zanussi-Electrolux-AEG közösködése óta az említett hármas elég sok mindent együtt rak össze). Üdv!
Amíg volt kutyám, egy AEG volt, de kiöregedett. Samsung prorzsáknélküli jött, de ott a rúdon volt a porgyűjtő, ám azzal nem lehet kis kefés dolgokat porszívózni, meg felfele sem. Újabb Samsung, karban is van gyűjtő, meg a gépben is. A karos levehető. De a gépben lévő egy kaka. Pláne üríteni. Kézzel kell kimarkolászni a járataiból a cuccost.
Most meg valami hülye hangot is kiad.
Az életben többet nem kell koreai cucc. Nem mások ezek, mint fröccsöntött dizájnok. Nagyon hamar leamortizálódik. Napi 2-3-szor is porszívózunk egyébként.
Lehet Miéle lesz.... vagy amit mondtál.
|
kedd dec. 26, 2006 18:27 |
|
|
atwap
platina tag
|
Andrei! muszáj volt a képet is berakni a hsz-be? épp gondoltam is rá, hogy hál'Istennek legalább az utolsó előtti hsz volt az előző oldalon, erre...
|
kedd dec. 26, 2006 18:19 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Ezek elég ocsmányak.
CineDOG: mit csinálsz Te a porszívóitddal? Egy kutya mellett nem nyűttünk még el annyit, mint Te.
Egyébként a Miele csak csúcskategóriában gyárt, ahogyan a Krups is, de az AEG-Electrolux kombókat is érdemes megvenni, vagy simán AEG, mert ő is képviselteti a csúcskategóriában magát (bár mostanában külön AEG ritkán található, inkább konyhai berendezésekben (elszívók, beépíthetők), mert a Zanussi-Electrolux-AEG közösködése óta az említett hármas elég sok mindent együtt rak össze).
Üdv!
|
kedd dec. 26, 2006 18:00 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
Nem akarom leszólni a két macát, de ez a szint már inkább bárcás k***a, mint egy egy alkalmas ríl kaland. A baloldali túlméretes szilikon szájával inkább elrettent, a jobboldali meg kiöregedet utcalány.
|
kedd dec. 26, 2006 17:57 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
CineDOG írta: Szerintem te a Miele-t kevered a Nile-vel...
Jaja, bocsi :-) ráadásul ELIN és NILE. Bocsi, csak nekem összecsengett a név :-) :-) Bakker, tök egyformák ezek...
|
kedd dec. 26, 2006 17:56 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ilyet én NEM kérek Karácsonyra... Utána sem.
|
kedd dec. 26, 2006 17:34 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Én tényleg nem akarok személyiségi jogokat sérteni (ha azt tenném, a modok letörölhetik), de azt hiszem, hogy ezt meg kell osztanom Veletek (kis karácsonyi ajándék gyanánt):
A miskolciak kedvéért mondom, hogy a fájl nevében megtalálhatják a szórakozóhely nevét, ahol a kép készült, de akik ismerik a nagyobbak célközönségét, azt hiszem, hogy anélkül is ki fogják találni.
|
kedd dec. 26, 2006 17:18 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Aha... nekünk porzsák nélküliek voltak mostanában, de nem jöttek be.
Szerintem te a Miele-t kevered a Nile-vel...
Sőt, biztos! A Miéle nem gyárt ilyen kisgépeket... sem vasaló, sem szendvicssütő.
|
kedd dec. 26, 2006 15:55 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
|
CineDOG írta: Sokadik samsung porszívónk elfogyasztása után időszerű lett valami nem gyorsan elcsesződő, megbízható gép vásárlása. Miele-be ütköztem az EW honlapján, majd megnéztem a weboldalukat is. Mind porzsákos. Nem írnak szívóerőt, viszont mint írják 20évre gyártják a ketyeréiket. A mosógépeiket mindenhol csak dícsérik. Mondjuk marhadrágák. Bele merjek vágni egy ilyen porszívóba? Valaki tapasztalat?
Nemtom. A Miele nekem nem mond semmit porzsivoban, azaz volt már szénnééget szendvicssütőnk Miele, meg gőzölős vasalónk (2 évet bírt ritka használat mellett).
Én pár hónapja egy AEG(electrolux) gépet vettem, ami nem porzsákos, hanem egy müa. dobba gyűjt, amit szimplán ki lehet önteni. Elegem lett ugyanis a porzsák (papírzsák) költségeiből és a porzsák (textil) turkálásából. Ha jól emlékszem átszámítva 38000Ft volt, de az előző Philips két évet bírta textil zsákkal és 17000-ért és minden héten nyakig a koszban turkálhattam az üritéskor. Ha teheted, akkor nézz körbe ezügyben, mert utábna anyázás lesz. Ami még fontos, hogy miket kapsz hozzá (fejek, csövek, stb).
|
kedd dec. 26, 2006 15:47 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Itt volt egy cimbim, és kérdezte, tudok-e ajánlani neki egy jó előfizus csomagot?
Nem tudtam. Mondtam neki, vegyen Praktikumot.
Mindnehol a feltöltős telcsiket akciózzaák, de nem az előfizukat.
|
kedd dec. 26, 2006 15:44 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Sokadik samsung porszívónk elfogyasztása után időszerű lett valami nem gyorsan elcsesződő, megbízható gép vásárlása. Miele-be ütköztem az EW honlapján, majd megnéztem a weboldalukat is. Mind porzsákos. Nem írnak szívóerőt, viszont mint írják 20évre gyártják a ketyeréiket. A mosógépeiket mindenhol csak dícsérik. Mondjuk marhadrágák.
Bele merjek vágni egy ilyen porszívóba?
Valaki tapasztalat?
|
kedd dec. 26, 2006 15:15 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
CineDOG írta: karácsonyra való tekintettel egyik reggelre minden szárnyas eltûnt..
és az a rasszitsa, fajgyűlőlő, kitlitandó, elhallgattatandó, aki ezt le meri írni! Ugye?
|
kedd dec. 26, 2006 12:01 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Sy írta: T68m írta: pontosan ezt teszi az itt (is) többször elmarasztalt (C)soport, akiknek S barátunk nem gyõzõtt minden alkalommal (anyatigrisként) a védelmére kellni. 1, Nem vagyok a barátod 2, nem kezelem kiemelten a cigányságot, mint kisebbséget, azaz: 3, ha holnaptól az örményeket szidod vagy a görög közösséget, ugyanolyan elbánásban lesz részed, mintha bármely más kisebbséggel szemben tennéd
ki beszélt rólad?
|
kedd dec. 26, 2006 11:56 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Ha SY visszaigazolja, hogy ez a továbbiakban is így marad, akkor megteszem.
De továbbra sem értem, miért PÜ-ket küldenek az emberek, ha ott a mailcím...
|
kedd dec. 26, 2006 10:58 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
PÜ-knél a mentés fiók rosszul van megcsinálva, többszáz %-os is lehet... Mentsd le oda.. Nekem most jelenleg így van: "A Mentés fiókod 450%-ig tele van"
|
kedd dec. 26, 2006 9:30 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
nn írta: Vizsla írta: Ha valaki tervezi, hogy ISP-váltással az ICE DSL-t választja, megtehetné, hogy a szerződés kitöltése előtt elkéri az ügyfélszámomat, hogy legyek én az ajánlója... Ami végülis igaz is .... megbeszélhetjük! írtam privát üzit,válaszolj légyszíves! kösz Én meg már Isten tudja mikor, válaszoltam e-mailben .
Nem szeretem a PÜ-ket. Mindig tele van, és folyotn valami fontosat törölnöm kell, hogy legyen helye másnak.
Újabb mailben mehet az ügyfélszám?
|
kedd dec. 26, 2006 9:26 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Ó! Ha még csak Karácsony nem lenne...
|
hétf. dec. 25, 2006 23:27 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ma voltunk nagy családi ebéden... és hogy - hogy nem , a cigányok is szóba kerültek... apósomék telkéről az ünnepekre mindent elloptak, ami akárhogy is mozdítható, vagy azzá tehető. Tualjdonképpen legyalulták szinte. Nagymamám kacsát szeretett volna venni az utcában attól, aki ilyesmit is tenyészt, és nem nagyüzemileg, csak úgy házilag... hogy igazi házi baromfiak legyenek... karácsonyra való tekintettel egyik reggelre minden szárnyas eltűnt. Apósomék telke, és a mamám közelében is cigányok laknak. Szóval nincs Karácsony cigányok nélkül.
|
hétf. dec. 25, 2006 22:18 |
|
|
atwap
platina tag
|
Sy:
Szerintem itt T68m speciel Sullára gondolt. mivel hogy ugye vele veszekedett, és ugye S mint Sulla szóval nem kell mindent magadra venni
|
hétf. dec. 25, 2006 22:01 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
T68m írta: pontosan ezt teszi az itt (is) többször elmarasztalt (C)soport, akiknek S barátunk nem győzőtt minden alkalommal (anyatigrisként) a védelmére kellni.
1, Nem vagyok a barátod
2, nem kezelem kiemelten a cigányságot, mint kisebbséget, azaz:
3, ha holnaptól az örményeket szidod vagy a görög közösséget, ugyanolyan elbánásban lesz részed, mintha bármely más kisebbséggel szemben tennéd
|
hétf. dec. 25, 2006 21:51 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Londelmor írta: nem akarok kampányolni egyik mellett/ellen sem, csak tapasztalatot osztok meg. itthon 3 éve nagyjából datanetes adsl van. eddig kétszer volt nagyobb kimaradás: egyszer beázott a kerületi telefonközpont akkora eső volt, egyszer pedig a datanethez csapott be a villám ezen kívül teljesen jó a szolgáltatás, és jó sebességgel is jön (2 megabites kapcsolattal stabilan ~275kB/sec letöltést szokott produkálni) persze ha véletlenül beleesel abba a zónába, akkor a Yo!Neked az jobb ár/érték arányú lehet
De most pont az a cél hogy kampányoljatok
Most még vizsla válaszát várom az ice-ról. Nekem 512-es kell egyébként, (ami jövőre lehet hogy 1mbites lesz) tökéletesen elég.
|
hétf. dec. 25, 2006 21:16 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
Bibby írta: Jelenleg a kábelnet lecserélésén gondolkodunk. Ez az ice-dsl és a gts datanet jött szóba
nem akarok kampányolni egyik mellett/ellen sem, csak tapasztalatot osztok meg. itthon 3 éve nagyjából datanetes adsl van. eddig kétszer volt nagyobb kimaradás: egyszer beázott a kerületi telefonközpont akkora eső volt, egyszer pedig a datanethez csapott be a villám ezen kívül teljesen jó a szolgáltatás, és jó sebességgel is jön (2 megabites kapcsolattal stabilan ~275kB/sec letöltést szokott produkálni)
persze ha véletlenül beleesel abba a zónába, akkor a Yo!Neked az jobb ár/érték arányú lehet
|
hétf. dec. 25, 2006 20:39 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
mz írta: CineDOG írta: Néha az az érzésem, hogy a tvnetwork és a prtelecom között van összefonódás... régebben a prtelecom a tvnetwork netét adta. Most meg egyszerre indtották épp karácsony előtt pár nappal, és digi1, digi2, hbo pack, hbo maxpack csomagokkal. Nincs kizárva. Most megnéztem, mert nem akartam hülyeséget írni, egész pontosan 3 csomaggal bővült nálunk a választék: 1. HBO Pak (HBO + HBO2) 2922 Ft-ért, 2. HBO Max Pak (HBO+HBO2, Cinemax + Cinemax 2) 3600 Ft-ért, 3. Zene+Film csomag (AXN Crime, AXN Sci-fi, VH-1, VH-1 Classic, MTV Base, MTV 2, MTV Hits) 990 Ft-ért.
Akkor nem.
Itt van
Digi idegen -csak külföldi adók
Digi1 - magyar meg külföldi+2szex
Digi2 - magyar meg külföldi+2szex
HBO pack
Cinemax pack
Meg ezek kombinálása a rendes csomagokkal.
Hűség nélkül a legdrágább fullos csomag 9470Ft. Hűséggel: 8720Ft.
|
hétf. dec. 25, 2006 19:53 |
|
|
nn
arany tag
|
Vizsla írta: Ha valaki tervezi, hogy ISP-váltással az ICE DSL-t választja, megtehetné, hogy a szerződés kitöltése előtt elkéri az ügyfélszámomat, hogy legyek én az ajánlója... Ami végülis igaz is ....
megbeszélhetjük!
írtam privát üzit,válaszolj légyszíves!
kösz
|
hétf. dec. 25, 2006 18:36 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Nem tudja valaki annak a 90'-es években praktizáló együttesnek a nevét, amelyik egy nőből és egy szőke néger férfiből állt, nem volt sok számuk, és az egyikben valami "wham, bam" szerű refrént "énekelt" a pasas?
Üdv!
|
hétf. dec. 25, 2006 18:31 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 10:36-kor.
|
hétf. dec. 25, 2006 18:20 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Néha az az érzésem, hogy a tvnetwork és a prtelecom között van összefonódás... régebben a prtelecom a tvnetwork netét adta. Most meg egyszerre indtották épp karácsony előtt pár nappal, és digi1, digi2, hbo pack, hbo maxpack csomagokkal.
|
hétf. dec. 25, 2006 17:30 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Vizsla írta: Ha valaki tervezi, hogy ISP-váltással az ICE DSL-t választja, megtehetné, hogy a szerződés kitöltése előtt elkéri az ügyfélszámomat, hogy legyek én az ajánlója... Ami végülis igaz is ....
Jelenleg a kábelnet lecserélésén gondolkodunk. Ez az ice-dsl és a gts datanet jött szóba, az utóbbi ugyan kicsit drágább, de az nem valami vészes, és alá kell írni náluk 1 évet. Ha jól látom ilyen ice-nál nincs. De talán kicsit megbízhatóbb név a datanet...nemtom. Neked folyamatosan hozza a max letöltési sebességet?
|
hétf. dec. 25, 2006 15:45 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
CineDOG írta: mz írta: CineDOG írta: Ha a kábeltv ad digitális adást is, melyhez külön kütyü kell, azzal lehet valamit trükközni? Vagy ez már annyira élő kapcsolat, hogy azt is látják központilag, mikor mit nézek? Nálunk most vezettek be 3 vagy 4 külön digitális csomagot, külön havidíjakért. Ezzel mit lehetne kezdeni, hogy lássuk? Szintén. PR Telecom?
Nem, TvNetwork.
|
hétf. dec. 25, 2006 15:25 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
mz írta: CineDOG írta: Ha a kábeltv ad digitális adást is, melyhez külön kütyü kell, azzal lehet valamit trükközni? Vagy ez már annyira élő kapcsolat, hogy azt is látják központilag, mikor mit nézek? Nálunk most vezettek be 3 vagy 4 külön digitális csomagot, külön havidíjakért. Ezzel mit lehetne kezdeni, hogy lássuk?
Szintén. PR Telecom?
|
hétf. dec. 25, 2006 10:29 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
pampika írta: Nekem uncsitesóm pont ma volt 7 hónapos, nálunk voltak karácsonyozni. A kiscsaj nagyon kajás, simán bevág egy egész almát lereszelve. Megeszi a krumpli pürét és a fokhagymás spenótot is Szinte bármit magába töm. De mégis a legnagyonn sikere a színes, csörgő csomagolópapírnak volt: azt teljes nyugodtsággal csócsálta vagy 10 percig Meg a villogó karácsonyfára is erősen rákattant. És a főpoén: ha elénekled neki a máv szignált (amit a vasúton szoktak játszani a közlemények előtt) 100%, hogy elneveti magát Biztos vasutasnak készül
Öröm az ilyen gyerek. Az én lányom most azt csinálja mint nyáron a kánikulában... nem eszik, csak teázik. Egész nap. És cumisból. Pedig másfél éves... már az altatása is tiszta nyűg. Szóval kivagyunk.
|
hétf. dec. 25, 2006 10:29 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Vizsla írta: ...unokanővérem szoptatáshoz készül. Megkér menjek ki, de ha engem (nem őt) nem zavar, akkor maradhatok. Pontosan erre gondoltam, csak nem tudtam ilyen szépen kifejezni magam. Kösz! Ott a pont.
|
hétf. dec. 25, 2006 7:38 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Nekem uncsitesóm pont ma volt 7 hónapos, nálunk voltak karácsonyozni. A kiscsaj nagyon kajás, simán bevág egy egész almát lereszelve. Megeszi a krumpli pürét és a fokhagymás spenótot is Szinte bármit magába töm. De mégis a legnagyonn sikere a színes, csörgő csomagolópapírnak volt: azt teljes nyugodtsággal csócsálta vagy 10 percig Meg a villogó karácsonyfára is erősen rákattant.
És a főpoén: ha elénekled neki a máv szignált (amit a vasúton szoktak játszani a közlemények előtt) 100%, hogy elneveti magát Biztos vasutasnak készül
|
hétf. dec. 25, 2006 1:05 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 10:37-kor.
|
hétf. dec. 25, 2006 1:03 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
|
joc_ írta: Örülj neki. ismerős éppen azzal kinlódik, hogy csemetéje (most másfél éves) úgy rászokott a cumisüvegre, hogy másból semmilyen folyadékot nem fogad el. Inkább egy fél napig egyáltalán nem iszik semmit, minthogy pohárból vagy bármi másból folyadékot vegyen magához. Ugye ebbe na korban már jócskán kéne pohárhoz szoktatni, de így eléggé lehetetlen, mert a kisgyerek hamar kiszárad, tehát a vége mégiscsak az hogy kap valamit -- cumisüvegből.
Örülök is neki :-) Ma megízleltettem a kis tökössel egy sárgabarackot. A szájához tettem és elgondolkodva nyalogatta egy kicsit, majd amikor elvettem a szájától még vagy fél óráig csámcsogott az ízen nagy örömködve :-) Reméljük simán átáll a normál kajára (pl nagy, büdös és zsíros húsokra)
|
hétf. dec. 25, 2006 0:56 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Boldog karácsonyt kívánok Nektek, kedves Fórumtársak!
|
hétf. dec. 25, 2006 0:52 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
M62 írta: Urak, a segítségeteket kérem. Küldtem ma egy MMS-t, s jött is egy "delivery report", mely az alábbiakat írta: Status: Retrieved.Szerintetek kézbesítésre került az üzenet vagy sem? Az angol szótárral sem sikerült megértenem, mit jelenthez egy üzenet kézbesítésének relációjában ez a szó... (Egy MDA Compact II-rõl van szó amúgy.)
visszahozva, kézbesítetlen.
De ha veszel egy golden vagy egy labrador RETRIEVERT, akkor ezt szolgáltatón nélkül megkapod!
|
vas. dec. 24, 2006 22:03 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Urak, a segítségeteket kérem.
Küldtem ma egy MMS-t, s jött is egy "delivery report", mely az alábbiakat írta: Status: Retrieved.
Szerintetek kézbesítésre került az üzenet vagy sem?
Az angol szótárral sem sikerült megértenem, mit jelenthez egy üzenet kézbesítésének relációjában ez a szó...
(Egy MDA Compact II-ről van szó amúgy.)
|
vas. dec. 24, 2006 21:23 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Az Electro Worldnek mióta van az a defektes e-shopja? Kevés a cucc, és az is drága.
|
vas. dec. 24, 2006 21:07 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ha a kábeltv ad digitális adást is, melyhez külön kütyü kell, azzal lehet valamit trükközni? Vagy ez már annyira élő kapcsolat, hogy azt is látják központilag, mikor mit nézek?
|
vas. dec. 24, 2006 21:03 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Ha valaki tervezi, hogy ISP-váltással az ICE DSL-t választja, megtehetné, hogy a szerződés kitöltése előtt elkéri az ügyfélszámomat, hogy legyek én az ajánlója...
Ami végülis igaz is ....
|
vas. dec. 24, 2006 21:02 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
2006 ősze, Batthány tér, sötétben, rakpart felöli oldaon, Parlamenttel szemben: kölföldi turista pár gyermeke sír. Lány felül a falra, és szoptatja a gyemretk. Majd átteszi a másik mellrée.
Otthon: unokanővérem szoptatáshoz készül. Megkér menjek ki, de ha engem (nem őt) nem zavar, akkor maradhatok.
|
vas. dec. 24, 2006 21:00 |
|
|