Szerző |
Üzenet |
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
mz írta: Úgy tűnik, bénázok. Hogyan tudom hozzáadni a radiooo.dj-t? Mert lent az Add mellett bármit írok be, nem indul el. Okosság megvóóót?
|
csüt. dec. 28, 2006 19:28 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
BrOnZ írta: mz írta: Netes rádióadást milyen progival tudnék felvenni? Vadászok egy zenére, eddig csak a Roxyn és a Radiooo.dj-n hallottam, sehol máshol. StationRipper... Még a reklámokat és a felkonf-ot is kivágja.
Úgy tűnik, bénázok. Hogyan tudom hozzáadni a radiooo.dj-t? Mert lent az Add mellett bármit írok be, nem indul el.
|
csüt. dec. 28, 2006 19:00 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
nn írta: 7.1 es hang van épitve az alaplapomba,nincs valami program arra hogy kulon tudjam kezelni azokat az eszkozoket amiket bedugtam az alaplap hangbemeneteibe :)
konkretizalva ezeket szeretnem hasznalni: - monitor hangszoro (alapban ez szolna) - erősitő (zenehallgatas,film) - mikrofonos headset (telefon,éjjel)
az lenne jo ha némitani tudnam magamtol az egyes kimeneteket,lehetseges ez?:)
Nekem a realtek HD audiónál alapból lelövi az egyik kimenetet, ha a másikra (pl elsőre) rátoltam valamit. Be lehet állítani szerintem. Amúgy progit nem ismerek ilyet, és a 7.1 sem túlzottan megy átlag juzereknél.
|
csüt. dec. 28, 2006 18:46 |
|
|
nn
arany tag
|
7.1 es hang van épitve az alaplapomba,nincs valami program arra hogy kulon tudjam kezelni azokat az eszkozoket amiket bedugtam az alaplap hangbemeneteibe
konkretizalva ezeket szeretnem hasznalni:
- monitor hangszoro (alapban ez szolna)
- erősitő (zenehallgatas,film)
- mikrofonos headset (telefon,éjjel)
az lenne jo ha némitani tudnam magamtol az egyes kimeneteket,lehetseges ez?:)
|
csüt. dec. 28, 2006 18:18 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
tibuu írta: MyVip-el kapcsolatban érdemes elolvasni ezt
Szépen lehúzzák majd magukat. Durva a topik, bár csupán néhány felhasználó írt bele rosszat. Sehol nem olvastam a neten pozitívat róluk (nem újságban, hanem fórumokon), viszont rosszakat dögivel. Én töröltem az iwiw-emet is. Nem jönnek be az ilyen adatfirtató közösségi oldalak.
|
csüt. dec. 28, 2006 17:12 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Olyan régen használtam a Paypal számlám, hogy mindent elfelejtettem.
Még a security questiont is. Aszongy a Paypal, hogy akkor hívjam fel őket, kell a bankkártyém utolsó 4 számjegye, a telefonszámom, a mail címem, adataim. Felhívom. Kevés angolsággal eltárgyalgatok. Nem elég nekik, hogy mindent bediktálok, most faxolnom is kellene:
If you are unable to complete the 'Verify Your Identity' flow, you must
fax the following documents to 00 44 8707 303 199 :
1. Valid photo ID
2. Bank statement, credit card statement, proof of address (phone or
utility bill) showing your CURRENT address on the PayPal Account
3. Fax Cover Sheet To access the Fax Cover Sheet, click 'Continue to
Fax Cover Sheet' on the Password Recovery page and click 'Print Page'
The Password Recovery group will contact you within 7-10 working days
with further instructions.
Ja. Nem érdekel. Csakhogy ugyanazzal a bankkártyával nem lehet újra regisztrálni. Teendő? Hanyagolom a fenébe őket.
|
csüt. dec. 28, 2006 16:40 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
|
csüt. dec. 28, 2006 16:32 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
mz írta: Netes rádióadást milyen progival tudnék felvenni? Vadászok egy zenére, eddig csak a Roxyn és a Radiooo.dj-n hallottam, sehol máshol. StationRipper... Még a reklámokat és a felkonf-ot is kivágja.
|
csüt. dec. 28, 2006 16:00 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
mz írta: Netes rádióadást milyen progival tudnék felvenni? Vadászok egy zenére, eddig csak a Roxyn és a Radiooo.dj-n hallottam, sehol máshol.
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=33075
|
csüt. dec. 28, 2006 13:46 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Netes rádióadást milyen progival tudnék felvenni? Vadászok egy zenére, eddig csak a Roxyn és a Radiooo.dj-n hallottam, sehol máshol.
|
csüt. dec. 28, 2006 13:41 |
|
|
bebar
arany tag
Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55 Hozzászólások: 312 Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
|
Egy kis jópofa játék!
http://www.sonyericsson.com/clock2007/i ... c=hu&lc=hu
A jutalom: Java verziója mobilra!
|
csüt. dec. 28, 2006 13:25 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Londelmor írta: nem mondod? úgy látszik nagyon nem akarják használni az emberek ezt a myvip-et. érdekes, wiw-ről sose kaptam ilyen spam meghívót, ott örülnek ha nem akarnak egyszerre még 100ezren regisztrálni. de ami a vicces, hogy régebben kaptam egy hasonló spam-et valami "names database" nevű helyről, a volt barátnőm nevében, hogy csatlakozzak, meg ilyesmi. de nem ő küldte, nem is volt akkoriban netközelben. viszont ahogy megnéztem, az egész családja fel volt ott sorolva az ismerősömkét. mindenesetre érdekes, valaki jól begyűjtötte az adataikat.
Nálam is dettó, de azt nem tudom, hogy valójában az ismerősöm küldte-e a meghívót.
|
csüt. dec. 28, 2006 13:19 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
MyVip-el kapcsolatban érdemes elolvasni ezt
|
csüt. dec. 28, 2006 13:06 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
nem mondod?
úgy látszik nagyon nem akarják használni az emberek ezt a myvip-et. érdekes, wiw-ről sose kaptam ilyen spam meghívót, ott örülnek ha nem akarnak egyszerre még 100ezren regisztrálni.
de ami a vicces, hogy régebben kaptam egy hasonló spam-et valami "names database" nevű helyről, a volt barátnőm nevében, hogy csatlakozzak, meg ilyesmi. de nem ő küldte, nem is volt akkoriban netközelben. viszont ahogy megnéztem, az egész családja fel volt ott sorolva az ismerősömkét. mindenesetre érdekes, valaki jól begyűjtötte az adataikat.
|
csüt. dec. 28, 2006 12:45 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Nincs közös ismerősünk. Ez egy SPAM. Csak álcázva.
|
csüt. dec. 28, 2006 12:27 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
CineDOG írta: Baráth Katalin 'Kata, Mufurc' tagja a myVIP közösségi oldalnak és meghív Téged, hogy részt vegyél társasági hálózatunk bővítésében.
nézd már, hogy vannak közös ismerőseink...
én is megkaptam ma reggel ezt a levelet. engem sem tud érdekelni...
|
csüt. dec. 28, 2006 11:54 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Rozso írta: BrOnZ írta: Tuti nem fog menni... Én két hónapot szívtam egy ilyennel, mindösszesen egyetlen födémmel és kb. 10 méter "vízszintes" eltéréssel. Színhely: parasztház, vályogból(!!!). Maradt a vezetékezés. Állandóan leszakadt a cucc. Értem. Köszi mindenkinek. Én másra számítottam, mert ha rákeresek a notival a akkor találok egy "Imre otthon" hálózatot (5-ből 2-es térerő), pedig egyis közvetlen szomszéd se Imre, meg hát eleve a szomszéd ház is messzebb van, mint a pince. Szóval azt hittem egy olyan 100m távba azért még simán meg. Na mindegy. Akkor most lesz furkálás meg minden...
Igen, de te azt írtad, hogy a pincében lenne a router. Imre bá'-nak meg lehet, hogy az emeleten van. Akkor simán befoghatod messzebb is. Még annyit lehet kipróbálni, hogy teszel a rúterre egy Asus asztali antennát. Árban majdnem annyi, mint a router. Ha meg nem jön össze, akkor leves.
http://www.asus.com/products.aspx?l1=12 ... odelmenu=1
Szal én ezzel nem próbálkoznék.
|
csüt. dec. 28, 2006 11:03 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
BrOnZ írta: Tuti nem fog menni... Én két hónapot szívtam egy ilyennel, mindösszesen egyetlen födémmel és kb. 10 méter "vízszintes" eltéréssel. Színhely: parasztház, vályogból(!!!). Maradt a vezetékezés. Állandóan leszakadt a cucc.
Értem. Köszi mindenkinek.
Én másra számítottam, mert ha rákeresek a notival a akkor találok egy "Imre otthon" hálózatot (5-ből 2-es térerő), pedig egyis közvetlen szomszéd se Imre, meg hát eleve a szomszéd ház is messzebb van, mint a pince. Szóval azt hittem egy olyan 100m távba azért még simán meg. Na mindegy. Akkor most lesz furkálás meg minden...
|
csüt. dec. 28, 2006 10:40 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Baráth Katalin 'Kata, Mufurc' tagja a myVIP közösségi oldalnak és meghív Téged, hogy részt vegyél társasági hálózatunk bővítésében.
Nem is ismerem. Nem is érdekel.
|
csüt. dec. 28, 2006 8:46 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Rozso írta: lenne küztük 2 födém meg 3 fal. Máshogy sajnos nem megoldható, de csak akkor veszek, ha ilyen távolságban még tuti biztosan (max térerővel) megy. Tapasztalat? Tuti nem fog menni... Én két hónapot szívtam egy ilyennel, mindösszesen egyetlen födémmel és kb. 10 méter "vízszintes" eltéréssel. Színhely: parasztház, vályogból(!!!). Maradt a vezetékezés. Állandóan leszakadt a cucc.
|
csüt. dec. 28, 2006 7:36 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
ok, köszi.
Akkor szenvedés lesz kábellel...
|
szer. dec. 27, 2006 22:08 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Akkor van szolgáltatás, amikor a megbízó meghatározta. Ha ő nem akarja hétvégén (mert azért sokat kell fizetnie), akkor nem lesz hétvégén. Egyébként ha jól láttam, az EW accountban 2 hely volt (pont egy hétvégén jártam ott, ahol az EW-sek vannak, és akkor üres volt ), tehát ha 3-an telefonálnak, máris "betelt".
Üdv!
|
szer. dec. 27, 2006 21:44 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
McLaca írta: Hümm... Azt is a melóhelyem bonyolítja. De nem az ő hibája, hanem a legendásan sz*r kommunikáció a megbízók és a call center szolgáltató között.
az elérhetőség mitől szokott függeni? mert leginkább az volt a bajom, hogy nem lehet elérni az ügyfélszolgálatot, nem az, hoyg nem tudtak válaszolni kérdésekre. meg ha nem is ők cisnálják, akkor aztán végképp nem értem, miért nem működik a dolog hétvégén...
ha még valahol elérhető helyen lennének, akkor egye fene, de nem fogok 1-1,5 órát rászánni, hogy kimenjek oda, és megnézzem van-e készleten xy termékből.
|
szer. dec. 27, 2006 21:31 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Rozso írta: Van tapasztalatotok, hogy milyen távolságban tud jól működni egy átlagos WLAN-router. A router és a gép a (családi) ház két ellentétes csücskében lenne. A router a pincében a gép meg a ház túlső végében az első emeleten. Így lenne küztük 2 födém meg 3 fal. Máshogy sajnos nem megoldható, de csak akkor veszek, ha ilyen távolságban még tuti biztosan (max térerővel) megy. Tapasztalat?
Nem fog menni, csak szobán belül szokott lenni max. térerő. A te esetedben jó, ha egyáltalán lenne jel.
|
szer. dec. 27, 2006 21:04 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Szerintem max. térerővel nagy valószínűséggel nem fog menni. Mondjuk ez vevőtől is függ, van egy gagyi USB-s dongle-nk, az már a másik szobából se tudja a rútert max. térerővel fogni.
|
szer. dec. 27, 2006 20:52 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Londelmor írta: CineDOG írta: EW vevőszolgálat, senki sem veszi fel.. de zene van, kicsöngések vannak, majd a nagy csönd. Közben meg ketyeg a percdíj. az EW és a telefon két külön dolog... én már azon meglepődtem, hogy egy ekkora üzlet hogy engedheti meg magának, hogy hétvégén semmiféle telefonos ügyfélszolgálata ne legyen. de aztán rájöttem, hogy nem nagy dolog, mert hét közben sem ér semmit, ami van... Hümm... Azt is a melóhelyem bonyolítja. De nem az ő hibája, hanem a legendásan sz*r kommunikáció a megbízók és a call center szolgáltató között.
Üdv!
|
szer. dec. 27, 2006 20:51 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
Micuir írta: Azért, mert ők arra játszanak, hogy ha úgyis elmész, meg is veszed. Nekik nem érdekük a felkészült vásárló, mert nem tudják (eladók alulképzettége miatt) és nem is akarják (marketing okokból) kezelni. Szerintem arra jók, hogy kiprónáljam, ami érdekel és egy kis boltban olcsóbban megvegyem.
hát igen, pont most olvastam egy áruház tesztet Karácsony előtt, és ott is le lettek húzva, hogy nincs hozzáértő emberük, akitől lehetne kérdezni mondjuk. viszont cserében nem is a legolcsóbbak gyakran
én is leginkább nézelődni járok ilyen helyre, mert ezeknek van rá kapacitásuk, hogy bekapcsolt, működő modelleket kitegyenek közszemlére. csak a hátrány, hogy jól le is amortizálják az emberek a kitett dolgokat egy héttel a telefon megjelenése után néztem meg az EW-ben a Samsung D600-at, és már potyogtak ki a gombjai, a slide pedig nem működött...
|
szer. dec. 27, 2006 20:23 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Van tapasztalatotok, hogy milyen távolságban tud jól működni egy átlagos WLAN-router.
A router és a gép a (családi) ház két ellentétes csücskében lenne. A router a pincében a gép meg a ház túlső végében az első emeleten. Így lenne küztük 2 födém meg 3 fal. Máshogy sajnos nem megoldható, de csak akkor veszek, ha ilyen távolságban még tuti biztosan (max térerővel) megy.
Tapasztalat?
|
szer. dec. 27, 2006 20:09 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Londelmor írta: de legalább az áraikkal, és választékkal azért kompenzálják a silány ügyfélszolgálatot... eddig nem egyszer volt már olyan (sőt, szinte mindig), hogy az MM-ben nézelődtünk, de nem volt semmi olyan, ami tetszett volna, és átmentünk a szemközti EW-be, és ott volt. vagy volt mindkét helyen, csak az utóbbiban olcsóbban...
de azt nem értem, hogy az ilyen boltok miért nem képesek egy épkézláb árlistát kitanni a honlapjukra? a legkisebb vacak boltnak, aminek honlapja van már elérhetőek az árai online, de legalább a termékkínálata (az egész, nem csak az az 5 darab, ami akciós)
Azért, mert ők arra játszanak, hogy ha úgyis elmész, meg is veszed. Nekik nem érdekük a felkészült vásárló, mert nem tudják (eladók alulképzettége miatt) és nem is akarják (marketing okokból) kezelni. Szerintem arra jók, hogy kiprónáljam, ami érdekel és egy kis boltban olcsóbban megvegyem.
|
szer. dec. 27, 2006 18:13 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Na igen... a számítástechnikai rendszerüket kellene fejleszteni, és minden mehetne online is.
Mindegy, én most utánvéttel rendeltem meg a porszívót, 7eFt-al olcsóbban, mint ahogy itt venném. De azt is csak jövő január közepe után. Akkor nyitnak a raktárak, nagykerek.
Ez meg elméletileg itt lesz 29.-én.
|
szer. dec. 27, 2006 17:35 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
de legalább az áraikkal, és választékkal azért kompenzálják a silány ügyfélszolgálatot... eddig nem egyszer volt már olyan (sőt, szinte mindig), hogy az MM-ben nézelődtünk, de nem volt semmi olyan, ami tetszett volna, és átmentünk a szemközti EW-be, és ott volt. vagy volt mindkét helyen, csak az utóbbiban olcsóbban...
de azt nem értem, hogy az ilyen boltok miért nem képesek egy épkézláb árlistát kitanni a honlapjukra? a legkisebb vacak boltnak, aminek honlapja van már elérhetőek az árai online, de legalább a termékkínálata (az egész, nem csak az az 5 darab, ami akciós)
|
szer. dec. 27, 2006 16:38 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Londelmor írta: CineDOG írta: EW vevőszolgálat, senki sem veszi fel.. de zene van, kicsöngések vannak, majd a nagy csönd. Közben meg ketyeg a percdíj. az EW és a telefon két külön dolog... én már azon meglepődtem, hogy egy ekkora üzlet hogy engedheti meg magának, hogy hétvégén semmiféle telefonos ügyfélszolgálata ne legyen. de aztán rájöttem, hogy nem nagy dolog, mert hét közben sem ér semmit, ami van...
Sikerült 3. hívásra illetékessel beszélnem, nem tudja miért nem jó, ő ma próbálta, jó volt.
|
szer. dec. 27, 2006 15:48 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
Al Bundy írta: És tényleg. Köszi, hogy szóltál, javítottam. Ötvenedik évüket akartam írni, nem tudom, hogy lett belőle végül is X.
az X gondolom a római 10-esből jön. de most tényleg frappánsan összevontad, mert ezekre a macákra valóban ráillik az a kor
|
szer. dec. 27, 2006 15:35 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
CineDOG írta: EW vevőszolgálat, senki sem veszi fel.. de zene van, kicsöngések vannak, majd a nagy csönd. Közben meg ketyeg a percdíj.
az EW és a telefon két külön dolog... én már azon meglepődtem, hogy egy ekkora üzlet hogy engedheti meg magának, hogy hétvégén semmiféle telefonos ügyfélszolgálata ne legyen. de aztán rájöttem, hogy nem nagy dolog, mert hét közben sem ér semmit, ami van...
|
szer. dec. 27, 2006 15:32 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
EW vevőszolgálat, senki sem veszi fel.. de zene van, kicsöngések vannak, majd a nagy csönd. Közben meg ketyeg a percdíj.
|
szer. dec. 27, 2006 15:21 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Vettem volna egy porszívót kártyával az EW honlapjáról:
Technikai hiba történt a fizetés során. Kérjük, próbálkozzon később. Ha a kifizetés később sem hajtható végre, lépjen kapcsolatba a kérdéses üzlettel vagy a Netaxept Ügyfélszolgálatával.
Na erről ennyit.
|
szer. dec. 27, 2006 15:14 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
2 jó hír a tömegközlekedési eszközzel utazóknak.
1. Csúszik az áremelés: csak februártól vonatozunk drágábban
2. "Büntetik" a BKV-jegyek vásárlóit - alig drágul a bliccelés
Ebben a hírben a 2500Ft-os helyszíni bírság változatlanul hagyása a jó hír, legalábbis annak, akit érinthet a dolog.
|
szer. dec. 27, 2006 13:58 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Háááát... Most így visszagondolva és felidézve a képeket (brrrrrr....) jó az az ötvenedik X...
|
szer. dec. 27, 2006 13:36 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Londelmor írta: az ötvenedik X az nem véletlenül 500 évet jelent? ez még Tolkien világában is szép életkor
És tényleg. Köszi, hogy szóltál, javítottam. Ötvenedik évüket akartam írni, nem tudom, hogy lett belőle végül is X.
|
szer. dec. 27, 2006 12:48 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
Al Bundy írta: Ezek sajnos nők. Pontosabban olyanok, akik erősen az ötvenedik X felé tartanak, de elhiszik azt, hogy ők bizony még csak 20 évesek.
az ötvenedik X az nem véletlenül 500 évet jelent? ez még Tolkien világában is szép életkor
amúgy ezek nem nők. ezek valami hibridek, akik Madam Tussaud viaszbabáinak egy emberrel való keresztezéséből születtek.
|
szer. dec. 27, 2006 12:38 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
BrOnZ írta: Két "szép" transzveszCica... Erre mondják azt, hogy: "...pecse van a menasszonynak..."?
Nem, nem... Ezek sajnos nők. Pontosabban olyanok, akik erősen az ötödik X felé tartanak, de elhiszik azt, hogy ők bizony még csak 20 évesek. Ezzel nem is lenne baj, ha a sebész bácsi normálisan végezné a munkáját, és nem ez lenne az eredménye...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Al Bundy szer. dec. 27, 2006 12:46-kor.
|
szer. dec. 27, 2006 12:24 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
|
szer. dec. 27, 2006 11:56 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
T68m írta: hol? mit? Mert én egyszer vagy kétszer írtam rólad/neked itt, akkor is inkább a terminál Szájának nevezve. Az "S" betű alatt mindig is Sullát értettem, még akkor is, ha ugyanazt a személyt takarja* a két nickname...
*esetleg
Nem rád gondoltam a "megszoktam" alatt, hanem általánosságban.
Nem ugyanazt a személyt takarja, úgy egyébként.
|
szer. dec. 27, 2006 11:53 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
|
szer. dec. 27, 2006 8:34 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
|
|
szer. dec. 27, 2006 7:49 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Két "szép" transzveszCica... Erre mondják azt, hogy: "...pecse van a menasszonynak..."?
|
szer. dec. 27, 2006 7:34 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Andrei írta: Mi a baj ezekkel a csajokkal?
Tetszenek, mi? Ha Miskolcon jársz, térj be a Sinusba, tonnaszámra találsz ott hasonló "lányokat"...
|
szer. dec. 27, 2006 2:05 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
|
Mi a baj ezekkel a csajokkal? :-)
atwap írta: Andrei! muszáj volt a képet is berakni a hsz-be? :) épp gondoltam is rá, hogy hál'Istennek legalább az utolsó előtti hsz volt az előző oldalon, erre... :)
|
szer. dec. 27, 2006 1:43 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Sy írta: atwap írta: Sy: Szerintem itt T68m speciel Sullára gondolt. Bocs, már megszoktam
hol? mit? Mert én egyszer vagy kétszer írtam rólad/neked itt, akkor is inkább a terminál Szájának nevezve. Az "S" betű alatt mindig is Sullát értettem, még akkor is, ha ugyanazt a személyt takarja* a két nickname...
*esetleg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m szer. dec. 27, 2006 1:54-kor.
|
szer. dec. 27, 2006 0:44 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
CineDOG írta: Itt volt egy cimbim, és kérdezte, tudok-e ajánlani neki egy jó előfizus csomagot? Nem tudtam. Mondtam neki, vegyen Praktikumot. Mindnehol a feltöltős telcsiket akciózzaák, de nem az előfizukat. Előfizuban Kamélon vagy Voda90-800 SIM Onlyal.
Prepaid: Domino Aktív, Djuice Kártyás Plusz, Joker Plusz.
|
kedd dec. 26, 2006 22:35 |
|
|