Szerző |
Üzenet |
KKevin
vas-tag
|
Én a billentyűzet körüli fóliát épp ma vettem le 1 hónap után. Pont azért mert szedte le a festéket a telóról. A kijelző alatti részen már látszik egy pont olyan alakú kopás mint amennyire a fólia fellóg az ezüst szerű részről. Inkább törölgetem naponta csak hogy ne karcolódjon, de csúnyább lenne a kijelző alatti rész ha rajtahagynám, mint az ezüstös kopás. Sőt már a fólia is el kezdett oldalt kopni.
Tisztán kell tartani és akkor nem lesz semmi gond!
|
vas. jan. 28, 2007 20:13 |
|
|
Blamazs
arany tag
|
Mar eleg regota vedofoliaval jon ki a telo a piacra. Tehat ez a keret is foliazva van. Nem is latszik rajta. En is igy hasznalom kb fel eve, es meg mindig tokeletes allapotu a telo. Ugyhogy ne vedd le a foliat es kesz, problema megoldva.
|
vas. jan. 28, 2007 18:35 |
|
|
brando
arany tag
|
Köszönöm válaszodat. Igen csak tapasztalataim szerint egy nő tényleg jobban tud vigyázni rá. Sajna én sokszor zsebrevágom
|
vas. jan. 28, 2007 11:58 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
brando írta: NAGYON KÖSZÖNÖM! Végigolvasva a topic eddigi majd 13 oldalát a legfőbb kérdésem a következő: (magyarán ami egy kicsit elbizonytalanít a holnapi vásárlás előtt) Tényleg olyan gáz az a külső fémes rész kopása? Megnéztem az utóbbi hetekben 10-12 db használt készüléket és ez egyik csúnyább állapotban volt mint a másik.Azért fontos a telefon külseje nem?Az akkuprobléma engem soha nem érdekelt egy telefonnál. Véleményem szerint ha az ember az éjszakáját nem az árokparton tölti (részegen mondjuk) akkor, akkor van hová bedugnia a telóját.Nekem egyébként alapból mindig 3 töltőm szokott lenni az aktuális telefonomhoz: 1. Mhely, 2-3. 2 db lakás ahol rendszeresen megfordulok. Írjatok pár lelkesítő szót erről a kopás dologról....
Barátnőmnek asszem május óta van meg és nem kopik. Se kívl, sem belül. Vigyázz is rá eléggé, nem zsebben hordja (aprópénz, kulcsok mellett).
|
vas. jan. 28, 2007 11:54 |
|
|
brando
arany tag
|
NAGYON KÖSZÖNÖM! Végigolvasva a topic eddigi majd 13 oldalát a legfőbb kérdésem a következő: (magyarán ami egy kicsit elbizonytalanít a holnapi vásárlás előtt) Tényleg olyan gáz az a külső fémes rész kopása? Megnéztem az utóbbi hetekben 10-12 db használt készüléket és ez egyik csúnyább állapotban volt mint a másik.Azért fontos a telefon külseje nem?Az akkuprobléma engem soha nem érdekelt egy telefonnál. Véleményem szerint ha az ember az éjszakáját nem az árokparton tölti (részegen mondjuk) akkor, akkor van hová bedugnia a telóját.Nekem egyébként alapból mindig 3 töltőm szokott lenni az aktuális telefonomhoz: 1. Mhely, 2-3. 2 db lakás ahol rendszeresen megfordulok.
Írjatok pár lelkesítő szót erről a kopás dologról....
|
vas. jan. 28, 2007 9:43 |
|
|
freemailuser
vas-tag
|
brando, mehetsz vásárolni!
|
vas. jan. 28, 2007 0:36 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
brando írta: Sziasztok! Igaz az hogy ebben a mobilban benne van a kedvenc játékom a SUDOKU?...mert ha igen rögtön veszek egyet..
A 6233-ban biztosan benne van. Ebben nem tudom, de ha azt nézzük, hogy szinte ugyanaz a szoftverük, akkor bizony sanszos, hogy benne van.
|
szomb. jan. 27, 2007 17:57 |
|
|
brando
arany tag
|
Sziasztok! Igaz az hogy ebben a mobilban benne van a kedvenc játékom a SUDOKU?...mert ha igen rögtön veszek egyet..
|
szomb. jan. 27, 2007 17:48 |
|
|
lacam
arany tag
|
Re: 6131 tapasztalatok
freemailuser írta: ... Lacam! Én az ImTOO 3GP Video Convereter 2.1.47 build-610b szoftverrel szoktam konvertálni a .VOB kiterjesztésű fájlokat a telómra. Csak a codec-et szoktam átállítani H263-ról mpeg4-re (tapasztalataim szerint így nem lesz annyira kockás gyors mozgású filmrészeknél, és csak kicsivel növeli a fájlméretet) és mehet az encode. Nálam nem szaggat, és a hang sem csúszik. Próbáld ki ezt a progit, hátha ez beválik. (Csak egy ötlet: ha notebook-ot használsz, kapcsold ki az energiagazdálkodást, hogy a cpu maximális fix órajelen dolgozzon a konvertálás közben. Én szívtam ezzel ) Ha már a video lejátszásánál tartunk, nem tudna valaki ajánlani egy java-s videoplayert? A beépített mediaplayer nem kényzteti el a felhasználót. Legalább egy belepörgetés funkciót rakhattak volna bele Előre is köszi
Hali!
Köszi a tippet A fene tudja, milyen beállításokkal képes a legjobb képre, de az fix, hogy nem lehet "szép" eredményt elérni a telefonnal...mindegy, már megszoktam, s úgy vettem észre, nem is akarok a mostaninál jobbat (belefáradtam?! )
De hogy ismét előjött a téma, lehet hogy megint nekiesek!
mpeg4? Na akkor már "csak" a bitrátákkal kell játszani.
Mégegyszer köszi!
Üdv.
(megj: talán 2.5 hónapos a telefon, de már kopik Azokat a dísz-gumibakokat valamivel meg kéne toldani, elég szomorú, hogy mókolgatni kell, de ez így nem maradhat)
|
szomb. jan. 27, 2007 13:52 |
|
|
freemailuser
vas-tag
|
6131 tapasztalatok
Fél éve vagyok boldog, tulajdonosa egy 6131-nek. A teló összességében jól sikerült darab, nem bántam meg a vásárlást. Az akku szerintem is hagy kívánnivalót maga után, de szerintem ezért a minőségi kijelzőért ezt az árat kell fizetni.
A design szerintem teljesen rendben van, a felhasznált anyagok minősége jó, kellemes kézbe venni a készüléket. A rugós flip az első pillanattól kezdve tökéletesen teszi a dolgát. Viszont az alsó és a felső rész csukott állapotban lévő mechanikai illesztése trehány. A kijelző fölött a két kis gumibak, aminek ugye az lenne a szerepe, hogy ne engedje a flipet a gombsorral érintkezni csak dísz. Ha figyelmesen megnézi az ember a 7, 8, 9 gombokat szépen látszik, hogy hol érintkezik csukott állapotban a flip a gombsorral. A billentyűzet körüli króm hatású rész is ezért kezd kopni. Nem vagyok samsung párti, de azért a nokia ezen a területen tanulhatna tőle. A szoftver teljesen renben van, az enyém még csak 3.50-es, de nem érzem hiányát az automata billentyűzárnak, egy flipes telefonnál. Szoftverhibával csak két alkalommal találkoztam, mindkét esetben nem kapcsolt be a képernyőkímélő óra. Bár ennek én csak örültem. Kár, hogy ez nem konfigurálható. Az egyetlen dolog, amit még hiányolok az, hogy nem lehet csukott állapotban elolvasni az üzeneteket, pedig a külső kijelző paramétereit illetően tökéletesen alkalmas lenne rá. Ezt valahogy megoldhatták volna.
A tapasztalataim alapján a 6131 jól sikerült, megbízható, szép telefon csak ajánlani tudom.
Lacam!
Én az ImTOO 3GP Video Convereter 2.1.47 build-610b szoftverrel szoktam konvertálni a .VOB kiterjesztésű fájlokat a telómra. Csak a codec-et szoktam átállítani H263-ról mpeg4-re (tapasztalataim szerint így nem lesz annyira kockás gyors mozgású filmrészeknél, és csak kicsivel növeli a fájlméretet) és mehet az encode. Nálam nem szaggat, és a hang sem csúszik. Próbáld ki ezt a progit, hátha ez beválik.
(Csak egy ötlet: ha notebook-ot használsz, kapcsold ki az energiagazdálkodást, hogy a cpu maximális fix órajelen dolgozzon a konvertálás közben. Én szívtam ezzel )
Ha már a video lejátszásánál tartunk, nem tudna valaki ajánlani egy java-s videoplayert? A beépített mediaplayer nem kényzteti el a felhasználót. Legalább egy belepörgetés funkciót rakhattak volna bele
Előre is köszi
|
pén. jan. 26, 2007 16:03 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
orange írta: A Nokia.hu-n a PC Suite letöltésekor nem lehet kiválasztani a 6131-est. Melyik telóhoz való versiont töltsem le? Valamit erősen benéztél.
http://www.nokia.hu/id89264.html
|
csüt. jan. 11, 2007 21:24 |
|
|
kakuk100
platina tag
Csatlakozott: vas. szept. 05, 2004 13:39 Hozzászólások: 587 Tartózkodási hely: Budapest / Mauritius
|
orange írta: A Nokia.hu-n a PC Suite letöltésekor nem lehet kiválasztani a 6131-est. Melyik telóhoz való versiont töltsem le?
Szerintem próbáld meg a 6280-hoz valót. Nekünk az van. Sajnos nem tudom melyik verzió, de megy rajta a 6131,6280,7390-es is. A Nokia Europa-oldalán is próbáld meg. Lehet, hogy ott benne van a listában a 6131 is.
|
csüt. jan. 11, 2007 7:23 |
|
|
orange
vas-tag
|
A Nokia.hu-n a PC Suite letöltésekor nem lehet kiválasztani a 6131-est. Melyik telóhoz való versiont töltsem le?
|
szer. jan. 10, 2007 23:07 |
|
|
KKevin
vas-tag
|
Üdv! Hogy tudom azt megcsinálni hogy a memória kártyát ne a Galériából érjem el hanem egyből a menüből? Meglehet ezt egyáltalán csinálni. Vagy ezt 6131-nél nem lehet?
|
vas. jan. 07, 2007 15:59 |
|
|
Neo.
ezüst tag
|
Sziasztok. Nem tudjátok véletlenül, hogy létezik-e olyan program 6131-hez amivel USB-s kábelen keresztül lehet pc-vel irányítani. Javítok, egy ilyen telefont, ami valamilyen folyadékba esett, és csak a bekapcsoló gombja működik. Induláskor kéri, hogy állítsam be az órát, de a gombok miatt nem tudom, és kíváncsi vagyok arra, hogy jó-e a térereje.
KÖSZI!
|
szomb. jan. 06, 2007 21:59 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Akoska írta: Pipa a reset warranty mellé, majd Flash. Szóval az a gomb nem a telefonodon van
Jaaa............
Így már érthető!
Köszi!!!
|
szomb. jan. 06, 2007 20:53 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Pipa a reset warranty mellé, majd Flash.
Szóval az a gomb nem a telefonodon van
|
szomb. jan. 06, 2007 16:11 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Trabi TM írta: somebody írta: Ezt a kódot kell beírnod *#92702689# (*#war0anty#). Ilyen formátumba kapod meg: óra:perc (óóóóóó:pp). A lifetimert kell nézni. Persze ez is, mint minen más ilyen dolog 1 gombnyomással nullázható... Tehát csak erre ne építs...
Erről sajna nem tudtam én sem.
Elárulnád nekem, melyik gomb az
|
szomb. jan. 06, 2007 10:29 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Elég tipikusan az...
|
szomb. jan. 06, 2007 3:03 |
|
|
Akkorisrossi
ezüst tag
Csatlakozott: vas. jún. 04, 2006 9:01 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Építkezés... vagy suli
|
Ejj de régen írtam hsz-t...
Fél éves a telóm, 170 órányi beszélgetés van benne, sokszor használom mp3 lejátszóként. Éjszakára nem nagyon szoktam kikapcsolni, sokszor naponta töltöm. Szóval van használva rendesen.
A probléma:
Néha elmegy a kép, csak nagy fehérség van. Néha nem kapcsol ki a képernyővédő. Néha sokáig nem talál hálózatot.
Szoftverfrissítés?
|
pén. jan. 05, 2007 22:15 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Zoltanfi írta: Ajaj, visszatérő probléma.. A tudomány mai állása szerint a 6131 nem képes 176×144 pixelesnél nagyobb videó lejátszására. Erre csak a 6233, 6280, 7390 stb képes. Remélem azért majd valaki megcáfol.. Én biztos nem foglak megcáfolni...
|
pén. dec. 29, 2006 21:01 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
Ajaj, visszatérő probléma..
A tudomány mai állása szerint a 6131 nem képes 176×144 pixelesnél nagyobb videó lejátszására. Erre csak a 6233, 6280, 7390 stb képes.
Remélem azért majd valaki megcáfol..
|
pén. dec. 29, 2006 19:50 |
|
|
kobuni
vas-tag
|
Hello!
Tudja valaki, hogy a 3gp-be konvertált avi-t, amit a PC-n lévő Nokia Player játsza , a Samsung D600 kártyára írva szintén játsza, nos ezt a N6131 miért nem tudja?Hang van , de kép nincs.
|
pén. dec. 29, 2006 17:50 |
|
|
kakuk100
platina tag
Csatlakozott: vas. szept. 05, 2004 13:39 Hozzászólások: 587 Tartózkodási hely: Budapest / Mauritius
|
KKevin írta: Vki tudna nekem olyan oldalt mondani, ahonnan programokat tudok letölteni a telóra. Pl: mobiltárca, fájl olvasó progi (txt, doc, xls), stb.
Nézd meg a http://www.getjar.com- on
|
csüt. dec. 28, 2006 13:03 |
|
|
KKevin
vas-tag
|
Vki tudna nekem olyan oldalt mondani, ahonnan programokat tudok letölteni a telóra.
Pl: mobiltárca, fájl olvasó progi (txt, doc, xls), stb.
|
csüt. dec. 28, 2006 11:40 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
somebody írta: Ezt a kódot kell beírnod *#92702689# (*#war0anty#). Ilyen formátumba kapod meg: óra:perc (óóóóóó:pp). A lifetimert kell nézni.
Persze ez is, mint minen más ilyen dolog 1 gombnyomással nullázható... Tehát csak erre ne építs...
|
csüt. dec. 28, 2006 1:25 |
|
|
somebody
arany tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 12, 2004 9:56 Hozzászólások: 316 Tartózkodási hely: Mindenhol előfordulok...
|
kobuni írta: Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan tudom megnézni egy 6131-esen, hogy mennyit beszéltek rajta?Vétel előtt állok és állítólag új a telefon, de megkéne tudnom, hogy így van e. Előre is köszi..
Ezt a kódot kell beírnod *#92702689# (*#war0anty#). Ilyen formátumba kapod meg: óra:perc (óóóóóó:pp). A lifetimert kell nézni.
|
szer. dec. 27, 2006 14:30 |
|
|
kobuni
vas-tag
|
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan tudom megnézni egy 6131-esen, hogy mennyit beszéltek rajta?Vétel előtt állok és állítólag új a telefon, de megkéne tudnom, hogy így van e.
Előre is köszi..
|
szer. dec. 27, 2006 13:01 |
|
|
KKevin
vas-tag
|
Kösz szépen a választ!
Igaz már pénteken megvettem. Nagyon szép mobil, idáig megvagyok vele elégedve. Kint a szabadban nagyon szép képeket készítettem vele. Még buszról is tudtam menet közben úgy hogy nem mosódott el. Bent a szobában nem annyira jók télleg a képek kevés fénynél, de szerintem ez javulni fog egy picit ha leveszem előle a védőfóliát.
Én sem vettem le róla a fóliákat, ameddig magától megragad rajtuk addig lesz rajta.
Akksija nem tűnik gyengének idáig. Még csak egyszer töltöttem, de alig bírtam lemeríteni, mert éjszakára akartam feltenni tölteni. Pedig egésznap küldtem át dolgokat infrán, meg blue-n közbe rádiót is hallgattam kb 2 órát, aztán kipróbáltam az összes játékot meg háttérképet. és 12 óra alatt sikerült lemerítenem. De majd úgy is beáll.
Amúgy pedig figyelemmel követtem eddig a fórumot, de nekem nem jött le, hogy mik is a tapasztalatok, hiszen ha vki ír egy véleményt a következő válasz már fikázás. Akinek pedig nem jött be a teló, annak nem kell itt maradnia ebben a fórumban fikázni.
|
vas. dec. 24, 2006 10:39 |
|
|
lacam
arany tag
|
KKevin írta: Holnap vagy holnapután veszek ilyen telefont. Szeretném ha vki tudna véleményt mondani a telóról, olyan akinek van/volt is ilyen. Meköszönném ha valaki megerősítene benne hogy jó választás vagy eltántorítana tőle. Bármi jöhet.
Kösz előre is
Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal!
Kb 1.5 hónapja bírtoklok egy ilyen szépséget, tapasztalataim a következők:
Ami jó:
-Külső (szerintem jól eltalált külsőleg....izlések és pofonok)
-Kijelzője gyönyörű
-Tudására nem lehet panasz! (1-2 oldallal visszább 1-2 apróságot kifogásoltam, de mostanra már azokkal is megbarátkoztam)
Ami nemjó:
-Sokan szidják az akksiját! Valóban gyengusz, de csak ha egyfolytában nyüstölöd. 3 napot simán átvészel non-stop (éjjel sem "alszik"), de ha gyakran van használva, akkor akár 1nap után irány a töltő.
-Fénykép készítés! Jó, de csak ha van elég fény, ha nincs (lakásban), akkor nagyonnemszép...
Kb ennyi, ami perpill eszembe jutott!
..jah, jótanács: a gombok melletti krómos részt védő fóliát nem kéne felszedni. (hacsaknem nagyon csúnya és zavar) Egyesek szerint hamar kopik a krómszínű szegély...
Én nem bántam meg!
Üdv
|
szomb. dec. 23, 2006 13:28 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
KKevin írta: Holnap vagy holnapután veszek ilyen telefont. Szeretném ha vki tudna véleményt mondani a telóról, olyan akinek van/volt is ilyen. Meköszönném ha valaki megerősítene benne hogy jó választás vagy eltántorítana tőle. Bármi jöhet.
Kösz előre is
Így van, nem olyan sok ez a 12 oldal, érdemes átolvasni.
Ha bejön a designja, szereted a kinyithatós telefonokat és azon szolgáltatásokat nyújtja, amire szükséged van, akkor jó választás lesz.
|
csüt. dec. 21, 2006 14:34 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Ha elolvasod a topicot, akkor pontosan erre a kérdésedre fogsz választ kapni
|
szer. dec. 20, 2006 17:24 |
|
|
KKevin
vas-tag
|
Holnap vagy holnapután veszek ilyen telefont. Szeretném ha vki tudna véleményt mondani a telóról, olyan akinek van/volt is ilyen. Meköszönném ha valaki megerősítene benne hogy jó választás vagy eltántorítana tőle. Bármi jöhet.
Kösz előre is
|
szer. dec. 20, 2006 16:33 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
Macika írta: Hogy miért vidd mégis a Nokiához? Mert náluk érvényes a garijegy, ott ingyen megcsinálják.
Köszi akkor kívárom amíg a Nokiánál is lesz.
|
pén. dec. 08, 2006 19:19 |
|
|
Macika
Moderátor
|
kakuk100 írta: Köszönöm! A telefonom garanciális. Ha te teszed fel nem ugrik a gari? Nem, hiszen ugyanazzal a cuccal, ugyanazzal a szoftverrel, ugyanazt a firmware-t teszem fel, mint ők.
Nem tudják, nincs mód megállapítani, hogy helyileg hol került fel. Mert eltérés más nincs.
Hogy miért vidd mégis a Nokiához?
Mert náluk érvényes a garijegy, ott ingyen megcsinálják.
|
csüt. dec. 07, 2006 17:56 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
Köszönöm! A telefonom garanciális. Ha te teszed fel nem ugrik a gari?
|
csüt. dec. 07, 2006 15:47 |
|
|
Macika
Moderátor
|
kakuk100 írta: Sziasztok!
Olvastam, hogy van újabb szoftver a telefonhoz az 5.50-es. Tudtok erről valamit, ha igen mi a változás? Köszi. Nem.
De a szoftver itt van, fel tudom rakni.
|
csüt. dec. 07, 2006 2:23 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
Sziasztok!
Olvastam, hogy van újabb szoftver a telefonhoz az 5.50-es. Tudtok erről valamit, ha igen mi a változás?
Köszi.
|
szer. dec. 06, 2006 19:37 |
|
|
Attka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: itt-ott
|
Macika írta: Attka írta: Sziasztok! Lassan egy hónapja nyüstölök Én is egy ilyen telefont. Nagyon tetszik, de csatlakozom az elöttem szólóhoz, az akksi nagyon gyenge, illetve nem is biztos, hogy az akksi gyenge, hanem valami szoftos bug ami miatt gyorsan lemerül. Tisztában vagyok vele, hogy a BT nagyon fogyaszt, de 20 perc beszéddel folyamatos BT headset kapcsolattal 1 nap. Nekem kevésnek tűnik. Egyébként tetszik. Macika: Meddig megy a 6233 folyamatos BT kapcsolattal? Csumi:Attka 0-24 bekapcsolva a BT-t, (de kikapcsolva a 3G-t) talán 48 órát megy el, szintén kevés dumával). Ráadásul a 6233-ban UGYANAZ az akksi van, mint a 9300-s Communicatorban, vagy az N93-ban... Mondjuk a W810i-mben is drasztikus változást idéz elő a BT használata, nagyjából felére csökkenti - az egyébként 5 napos - készenlétet...
Hali!
Macika:
Csak azért érdekes mert 6310i-m (Ami a tiéd volt ) folyamatos BT használat mellett sem esett drasztikusan annyit, tudom nem egy kategória a 6131-el, de ez nem nagy elvárás, hiszen a beszélgetés funkcióját szolgálja ami egy telefon alapdolga. Nem igazán halad ez a dolog jó irányba.
Csumi:Attka
|
szer. nov. 29, 2006 12:39 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Attka írta: Sziasztok! Lassan egy hónapja nyüstölök Én is egy ilyen telefont. Nagyon tetszik, de csatlakozom az elöttem szólóhoz, az akksi nagyon gyenge, illetve nem is biztos, hogy az akksi gyenge, hanem valami szoftos bug ami miatt gyorsan lemerül. Tisztában vagyok vele, hogy a BT nagyon fogyaszt, de 20 perc beszéddel folyamatos BT headset kapcsolattal 1 nap. Nekem kevésnek tűnik. Egyébként tetszik. Macika: Meddig megy a 6233 folyamatos BT kapcsolattal? Csumi:Attka 0-24 bekapcsolva a BT-t, (de kikapcsolva a 3G-t) talán 48 órát megy el, szintén kevés dumával). Ráadásul a 6233-ban UGYANAZ az akksi van, mint a 9300-s Communicatorban, vagy az N93-ban...
Mondjuk a W810i-mben is drasztikus változást idéz elő a BT használata, nagyjából felére csökkenti - az egyébként 5 napos - készenlétet...
|
szer. nov. 29, 2006 11:23 |
|
|
Attka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: itt-ott
|
255403 írta: En nekem regota megvan ez a telcsi, csak 1 rosszat tudok mondani rola, az aksi allapota Az sajna katasztrofalis. Remelem vmi nagyobb teljesitmenyu dolog hamarosan kaphato lesz hozza. Sajnos mar ejtodott le, es kapott hideget meleget, megis jol birja a strapat. A flip ugyan ugy ugrik fel mint eddig, sajnos maga a felso resz kicsit mozog, de nem befolyasol semmit. Ennyit tudok mondani rola.Ha valaki erdekel en is leirtam a tapasztalataimat itt: http://blog.xorp.hu/uj-telefonom-nokia-6131/
Sziasztok!
Lassan egy hónapja nyüstölök Én is egy ilyen telefont. Nagyon tetszik, de csatlakozom az elöttem szólóhoz, az akksi nagyon gyenge, illetve nem is biztos, hogy az akksi gyenge, hanem valami szoftos bug ami miatt gyorsan lemerül. Tisztában vagyok vele, hogy a BT nagyon fogyaszt, de 20 perc beszéddel folyamatos BT headset kapcsolattal 1 nap. Nekem kevésnek tűnik. Egyébként tetszik.
Macika:
Meddig megy a 6233 folyamatos BT kapcsolattal?
Csumi:Attka
|
szer. nov. 29, 2006 7:06 |
|
|
miszterx
vas-tag
|
En nekem regota megvan ez a telcsi, csak 1 rosszat tudok mondani rola, az aksi allapota :( Az sajna katasztrofalis. Remelem vmi nagyobb teljesitmenyu dolog hamarosan kaphato lesz hozza. Sajnos mar ejtodott le, es kapott hideget meleget, megis jol birja a strapat. A flip ugyan ugy ugrik fel mint eddig, sajnos maga a felso resz kicsit mozog, de nem befolyasol semmit. Ennyit tudok mondani rola.Ha valaki erdekel en is leirtam a tapasztalataimat itt: http://blog.xorp.hu/uj-telefonom-nokia-6131/
|
csüt. nov. 16, 2006 12:46 |
|
|
Pistapapa
vas-tag
|
igen persze adtak mindent, pannonos üzlet
|
csüt. nov. 16, 2006 11:15 |
|
|
Pistapapa
vas-tag
|
csak a teló az új, köszi a segítséget.
|
csüt. nov. 16, 2006 11:13 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Pistapapa írta: Üdv!
Ma vettem ilyen telefont újonnan boltban, de nincs térerőm. Kell tenni valamit hogy legyen vagy vissza kéne vinnem?:)
Ha szolgáltatónál vetted új kártyával, akkor előfordul akár a 72 órás aktiválási idő is, tehát néha kapcsold ki, majd be, egy idő után aktív lesz a kártya.
Ha csak a teló új, a kártya nem, akkor vissza a boltba...
|
csüt. nov. 16, 2006 0:26 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Ma vettem ilyen telefont újonnan boltban, de nincs térerőm. Kell tenni valamit hogy legyen vagy vissza kéne vinnem?:) Hinnye!
Bővebbet arról 'a' boltról?
Ugye adtak számlát/garijegyet?
|
szer. nov. 15, 2006 23:42 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
Kapcsold ki-be, hátha megjavul..
|
szer. nov. 15, 2006 21:53 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Ma vettem ilyen telefont újonnan boltban, de nincs térerőm. Kell tenni valamit hogy legyen vagy vissza kéne vinnem?:)
A kérdés csak, hogy milyen boltban? Lehúzós, elő-hátlapcserélős boltban, szolgáltatónál, vagy függetlenül MM, vagy EW (stb..)?
A lehetőséged ettől függ.
|
szer. nov. 15, 2006 21:26 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
Pistapapa írta: Ma vettem ilyen telefont újonnan boltban, de nincs térerőm. Kell tenni valamit hogy legyen vagy vissza kéne vinnem?:)
Ha biztosan tudod,hogy jó a kártya amit beletettél és mégsincs térerő, akkor vidd vissza.
|
szer. nov. 15, 2006 21:11 |
|
|
Pistapapa
vas-tag
|
Üdv!
Ma vettem ilyen telefont újonnan boltban, de nincs térerőm.
Kell tenni valamit hogy legyen vagy vissza kéne vinnem?:)
|
szer. nov. 15, 2006 20:23 |
|
|