Szerző |
Üzenet |
balighost
vas-tag
|
azzal már próbálkoztam, ottis meg lehet adni startmenünek hátteret de az nekem spec nem müködött. :S
|
szomb. jan. 27, 2007 21:58 |
|
|
MarQs
arany tag
|
balighost írta: ...csak a start-menünek nem lehet hátteret adni a gstart-nál igen. Meg az ugy egyáltalán jobban is néz ki.
Én nem nagyon ismerem/használom ezt a progit, de ha már képeknél tartunk a Ruttensoft HomeScreen Designerrel minden egyes oldal (pl. hibaüzenet, megerősítő üzenet, stb...) alá lehet tenni egy képet. Nagyon állat a progi... próbáld ki. Totál át lehet szabni a teló arcát! Ha kell a szoft + serial, akkor belinkelem.
|
szomb. jan. 27, 2007 17:36 |
|
|
balighost
vas-tag
|
Ja igen azt nem mondtam, megéri-e. Annyibol jobb mint a saját hangerőszabájzója, hogy míg a sajátját kb 7-8 fokozatban lehet állítani addig ezt 100-ban
Még egy kérdés, valakinek sikerült összehoznia a gstart nevü progit? nekem csak az abscract start-ot sikerült. Az se rossz csak a start-menünek nem lehet hátteret adni a gstart-nál igen. Meg az ugy egyáltalán jobban is néz ki.
|
szomb. jan. 27, 2007 10:53 |
|
|
balighost
vas-tag
|
neem félreérted azt azután raktam fel miután elromlott a saját cucc...
Tapasztalatbol mondom hogy vigyázzatok ha zsebbe rakjátok a telot, nekem sikerült eltörni a jobboldali (a vékonyabbik) zsanért. Annyi volt hogy belehuppantam egy fotelba
|
szomb. jan. 27, 2007 10:50 |
|
|
MarQs
arany tag
|
balighost írta: meg akartam úszni a hardresetet mert azt már próbáltam utána jó is volt. aztán most megint eltünt nemtudom mivan vele. de mindegy leszedtem egy progit az a neve hogy volume control..de azért jobb lenne az oldalsó gombokkal állítani..
Hát... Elég nyílvánvaló, hogy ez a progi zavarhat be neked. Sok értelme - szerintem - a proginak nincs. Simán mellőzhető, főleg ha bugos. Vagy megéri?
Hard Reset! Ezt nem úszod meg!!
|
szer. jan. 24, 2007 10:24 |
|
|
balighost
vas-tag
|
meg akartam úszni a hardresetet mert azt már próbáltam utána jó is volt. aztán most megint eltünt nemtudom mivan vele. de mindegy leszedtem egy progit az a neve hogy volume control..de azért jobb lenne az oldalsó gombokkal állítani..
|
hétf. jan. 22, 2007 17:43 |
|
|
MarQs
arany tag
|
balighost írta: sziasztok! Nekem egy olyan gondom van, hogy a hangerőszabályzó elromlott. Ha megnyomom, ugrik egyet a kép meg a külső kijelzőn írja hogy hangerő de állítani nemlehet. Volt már valakinek ilyen gondja? Help
Valószínű nem hardveres probléma. Próbálkozz egy hardresettel. Ha nem segít, akkor sajna szerviz.
|
hétf. jan. 22, 2007 12:03 |
|
|
balighost
vas-tag
|
sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van, hogy a hangerőszabályzó elromlott. Ha megnyomom, ugrik egyet a kép meg a külső kijelzőn írja hogy hangerő de állítani nemlehet. Volt már valakinek ilyen gondja? Help
|
vas. jan. 21, 2007 14:58 |
|
|
vtomboy
ezüst tag
Csatlakozott: szer. szept. 13, 2006 9:38 Hozzászólások: 32 Tartózkodási hely: szerbia, horgos
|
udv! volna egy oan kerdesem hogy valaki talalkozott e mar oan java emulatorral ami a netre kimeno programokat is tudja kezelni! mert ez a Jblend nem kezeli! elore is koszi! udv
|
szomb. jan. 20, 2007 15:39 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Málna89 írta: Sziasztot...
Fontos kérdésem lenne, ami nagyon idegesitő már.
Inkább Hard Reset!
Stans!
A TomTommal kapcsolatban... szerintem elvetélt ötlet.
|
kedd jan. 16, 2007 13:24 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Málna89 írta: Sziasztot... Fontos kérdésem lenne, ami nagyon idegesitő már. Tehát belépek ügye beállitásokba és programok eltávolitásánál nem jelenit meg egy progit se. Nem tudok se törölni se semmi. Mivel tudom megcsinálni? Már inditottam újra, téptem ki aksit, söt szinte mindent de semmi. telepitettem, töröltem, futtattam minden progit de semmi. Söt volt egy oan gyanum h túl sok a progi, ezért töröltem elég sokat, volt vagy 6progi össz rajta de semmi... így se legyen belöle hard reset!
1. Rálépsz az adott könyvtár nevére (egy fájlkezelőben). Aztán kiválsztod: Töröl.
2. A Windows "Start Menu" könyvtárából is kitörlöd az adott ikont.
KÉSZ!
|
kedd jan. 16, 2007 3:34 |
|
|
Málna89
ezüst tag
|
Sziasztot...
Fontos kérdésem lenne, ami nagyon idegesitő már. Tehát belépek ügye beállitásokba és programok eltávolitásánál nem jelenit meg egy progit se. Nem tudok se törölni se semmi.
Mivel tudom megcsinálni? Már inditottam újra, téptem ki aksit, söt szinte mindent de semmi. telepitettem, töröltem, futtattam minden progit de semmi. Söt volt egy oan gyanum h túl sok a progi, ezért töröltem elég sokat, volt vagy 6progi össz rajta de semmi... így se legyen belöle hard reset!
|
hétf. jan. 15, 2007 21:59 |
|
|
stans
vas-tag
|
A Tomtom térkép ami .dat fájl ezt valyon meglehetne nyitni vagy szerkeszteni valamilyen progival hogy a hiányos térképek kiegészülhessenek?
|
szomb. jan. 13, 2007 23:23 |
|
|
csiky944
arany tag
Csatlakozott: vas. aug. 13, 2006 16:51 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Csorna
|
MarQs írta: Málna89 írta: Még annyit segits lécci, h pannonnál kell vmit csinálni ?? Smst küldeni vhova, megrendelni a wapot vagy vmit ??? Ezt konkrézan nem tudom... vodás vagyok. De ahogy sejtem egész biztos, hogy meg kell rendelni a szolgáltatásokat. Bár ha az előző telefonodnál is a jelenlegi sim kártyádat - és szerződésedet - használtad a kívánt szolgáltatásokkal együtt, akkor persze nem kell megrendelni. Ellenkező esetben hívd fel az ügyfélszolgálatot.
Én is THX!!!Ez tényleg használható
|
vas. jan. 07, 2007 9:42 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Málna89 írta: Még annyit segits lécci, h pannonnál kell vmit csinálni ?? Smst küldeni vhova, megrendelni a wapot vagy vmit ???
Ezt konkrézan nem tudom... vodás vagyok.
De ahogy sejtem egész biztos, hogy meg kell rendelni a szolgáltatásokat.
Bár ha az előző telefonodnál is a jelenlegi sim kártyádat - és szerződésedet - használtad a kívánt szolgáltatásokkal együtt, akkor persze nem kell megrendelni. Ellenkező esetben hívd fel az ügyfélszolgálatot.
|
szomb. jan. 06, 2007 16:41 |
|
|
Málna89
ezüst tag
|
Nagyon kössz, végre vmi használható. Még annyit segits lécci, h pannonnál kell vmit csinálni ?? Smst küldeni vhova, megrendelni a wapot vagy vmit ???
|
szomb. jan. 06, 2007 14:20 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Málna89 írta: Valaki megtudná mondani, h pannonhoz honnan szedem le a wap beállitásokat?
Én még valamikor erről állítottam be a telót. Azóta a vodánál megváltozott néhány paraméter, de tulképp ez kiküszöbölhető... a honlapjukon fent van a frissítés. Hogy pannonéknál mi a helyzet azt nem tudom.
http://download.yousendit.com/7CF93A9F499B888A
(Ui.: a link 7 napig él!)
|
szomb. jan. 06, 2007 11:35 |
|
|
Málna89
ezüst tag
|
Sziasztok !!
Lenne egy újabb kérdésem/kérésem... Valaki megtudná mondani, h pannonhoz honnan szedem le a wap beállitásokat. Interneten nincs fenn, akkor felhivtam a pannont, adtak egy szémot h arra küldjek egy smst és megkapom beállitásokat, de az a szolgáltatás meg nem üzemel(már vagy 3 hónapja) Valaki letudná irni, h h kell beállitani, vagy honnan tudom leszedni??
Ha nincs pannonhoz jó vodához mind1, csak simem most pannonos meg ezta telót amugy is pannonnál lehetett kapni!!
Köszi minent elöre is!
|
pén. jan. 05, 2007 16:17 |
|
|
Still
ezüst tag
|
A törött telefonra azt tudom mondani hogy garisan megcsinálják. nekemis eltört egy sima kinyitástól. Mondjuk jól ráfáztam mert a képernyőnél a jobb alsó csavarnál kihagyták a kitámaszto gumit, sajnos nem én vettem át a telefont csak otthon láttam , nem az egész házat cserélik csak a törött alkatrészt.
Viszont van egy nagy problémám, ezt is azóta csinálja mióta elhoztam a szerelésből, csak sajna lusta voltam visszavinni és lejárt a gari.
Tehát először csak rossz volt a kamerája értemalatta a kép amit adott koszos volt ilyen színes csikok jelentek meg rajta, ha kicsit mozgattam a flipen akkor megjavult a kép. Na most meg egyáltalán nem megy a kamera full fekete kép azt annyi.
Most tervezem hogy megbontom, gari már úgysincs, azt megnézem neme valami csatlakozási vagy kábelhiba....
|
szer. jan. 03, 2007 13:34 |
|
|
MarQs
arany tag
|
MarQs írta: A telóm a beérkező üzeneteknél nem jelzi ki a feladó nevét...
Probléma - úgy néz ki egyenlőre - megoldva...
Csak át kellett írni a tel.számokat 06-os körzetszámról +36 -ra.
|
kedd jan. 02, 2007 23:19 |
|
|
stans
vas-tag
|
Unicorn írta: stans írta: Megoldottam online működik a tomtom MPX220-on, és elég gyors is. BUÉK mindenkinek! Mi volt a megoldás? Nálam pl. állandóan elveszti a bluetooth GPS vevővel a kapcsolatot.
Akkor viszont te már előrébb voltál mert nekem kapcsolat sem volt a GPS vevővel, ezen szenvedtem rengeteget. Lehet hogy a GPS vevővel van gond. Nekem Holus GPSlim236-al tökéletes.
|
kedd jan. 02, 2007 8:28 |
|
|
MarQs
arany tag
|
A telóm a beérkező üzeneteknél nem jelzi ki a feladó nevét, csak a telefonszámát. Ez elég kellemetlen akkor, amikor nem írják alá az sms-t és fogalmam sincs ki üzent. Ilyenkor kénytelen vagyok végig szaladni a telefonkönyvemen, hogy rájöjjek ki is küldte.
Baromi idegesítő, úgyhogy naon hálás lennék, ha valaki megosztaná velem mi is a trükkje a dolognak. THX!!
Ui.: ja! És boldog újévet!
|
kedd jan. 02, 2007 1:08 |
|
|
Unicorn
ezüst tag
|
stans írta: Megoldottam online működik a tomtom MPX220-on, és elég gyors is.
BUÉK mindenkinek!
Mi volt a megoldás?
Nálam pl. állandóan elveszti a bluetooth GPS vevővel a kapcsolatot.
|
hétf. jan. 01, 2007 17:02 |
|
|
stans
vas-tag
|
Megoldottam online működik a tomtom MPX220-on, és elég gyors is.
|
vas. dec. 31, 2006 22:43 |
|
|
stans
vas-tag
|
Már 1 hete próbálgatom az mpx220 bluetooth kapcsolatát a tomtom-al és valószínű egyre inkább úgy látom hogy a registriben lesz a probléma kulcsa. Csak olyan valakinek a segítségére lenne szükségem aki elég jól vágja ezeket a registris dolgokat, hátha 2 összehozzuk.
Köszi.
BÚÉK.
|
vas. dec. 31, 2006 21:19 |
|
|
MarQs
arany tag
|
stans írta: Sziasztok a TomTom navigációt MPX220 telón valakinek sikerült már használnia bluetooth gps vevővel.
Nagyon be van halva mostanság a fórum...
Nem vagyok a téma szakértője, de a fórumban olvasottak alapján igen nehézkes a dolog.
Nem mindegy milyen típusú a külső eszköz, milyen a szoftver, stb... Én egyenlőre nem tudok sikeres GPS kapcsolatról.
Remélem a témával kapcsolatban tapasztaltabbak kisegítenek infókkal.
|
vas. dec. 31, 2006 13:43 |
|
|
stans
vas-tag
|
Sziasztok a TomTom navigációt MPX220 telón valakinek sikerült már használnia bluetooth gps vevővel.
|
szomb. dec. 30, 2006 13:30 |
|
|
Krisi047
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 06, 2005 9:29 Hozzászólások: 154 Tartózkodási hely: Debrecen
|
sziasztok!
olyan problémám van, hogy nem mindig csörög a telefon hiába hívnak nemvagyok elérhető míg egy másik szolgáltatóról meg igen.. vodás vagyok és a t-mobilosok az esetek alig felében ha elérnek :S rémlik valami hogy az mpx200on a registrybe kellett valamit módosítani és megoldódott, ha volt ilyen. 1.47es magyar verzióm van. ha valaki tud nekem segíteni megköszönném:)
és ezúton szeretnék minden kedves fórumozónak (kiváltképp mpx tulajdonosnak:P) áldott és békés karácsonyt kívánni és sikeres boldog új évet!
|
vas. dec. 24, 2006 17:57 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Málna89 írta: Amit irtál link, az nem tudom mire jó. Talán ha PDA-m lenne. De smartphonera semmi sem kompatibilis a cuccok közül amik rajta vannak az oldalon De ha mégis, akkor adnál pontos linket h hol vannak mpx220ra cuccok??
Igaz nem teszteltem, de ha jobban megnézed a link vége is arról árulkodik, hogy "Windows%20Mobile"-okról van szó. A "Letöltőközpont nyitólap"-ján volt egy link - Smartphone - ami erre az oldalra mutatott. Bocsi a kellemetlenségért. Gagyi az oldal.
Ui: nem száll be senki a "kinek van több képe" című versenybe?
Na had lássam, ki a menőbb!!
|
szer. dec. 20, 2006 17:35 |
|
|
Málna89
ezüst tag
|
Amit irtál link, az nem tudom mire jó. Talán ha PDA-m lenne. De smartphonera semmi sem kompatibilis a cuccok közül amik rajta vannak az oldalon
De ha mégis, akkor adnál pontos linket h hol vannak mpx220ra cuccok??
|
szer. dec. 20, 2006 17:05 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Szeretnék új témát, homescreen-t készíteni a telóra, de a képekből nagy hiányt szenvedek. Igazán bódog lenné - úgyis lassan karácsony - ha belinkelnétek egy pár címet ahol dőzsölhetek a képek között (lehetőleg 176*220-as méretben). A régi forrásaim mind halottak. De azt sem utasítom vissza, ha valaki bedobná a saját, hihetetlen méreteket öltő képtárát... valami rar - vagy hasonló - formában.
Ajánlom a http://yousendit.com fájlküldő-tároló oldalt. 100 Mb-ig tárolhat minden felhasználó. Úgyhogy ne sajnáljátok!!
90 Mb alatt le se töltöm a cuccost!
Előre is BIG THX!!!
|
szer. dec. 20, 2006 15:39 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Rengeteg, és még annál is több érdekes és hasznos progi:
http://pdamania.hu/soft.php3?do=2&cat=Windows%20Mobile
|
szer. dec. 20, 2006 14:02 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Málna89 írta: De ezek az opció gombok nem müködnek. Pl a nate addams ami amugy nagyon jó játék. Hogy miért nem megy, abban sajnos nem tudok segíteni. Esetleg próbáld meg letölteni más forrásból. Lehet sérült a fájl... köbö ennyit tudok hozzátenni. A navigációs gombokról: néha nem ugyanott vannak, ahol azoknak lenni kellene. Próbáld végig az összes gombot. Málna89 írta: Azt kéne kipróbálni, h ha wapról letöltöm és a teló saját java kezelöjével teszem fel, akkor vajon futtatná e???
Már nem emléxem hol, de olvastam erről a megoldásról az egyik fórumban. Ha megéri, akkor tegyél egy próbát.
|
szer. dec. 20, 2006 11:46 |
|
|
Málna89
ezüst tag
|
MarQs !! Végre sikerült!! De aza baj, h csak azokat a játékot kezeli, amiket kezelt a Midlet Manager. Tehát semmivel se többet. Mert az oké h felrakja, meg ki is jelzi, de nem inditja el!! Meg itt is van aza problem ami miatt váltottam a Midlet managerröl, h egy játékon belül mondjuk a bal opció gomp aza back, és a jobb aza start. De ezek az opció gombok nem müködnek. Pl a nate addams ami amugy nagyon jó játék. Aztán van még egy kedvenc játékom a motorave, de az se indul, mitöbb a játékok 70%át nem tudja kezelni. Irj nekem lécci oan helyet, vagy letöltési szempontokat, amik mennek a telón !!
és még egy érdekes dolog... Ügye van pl eza motorave, ami nem megy igy emulatorral. Azt kéne kipróbálni, h ha wapról letöltöm és a teló saját java kezelöjével teszem fel, akkor vajon futtatná e??? az utobbi csak eszmefuttatás, amit lehet kipróbálok, de abban amit elsözör irtam kérlek segits !!!
|
kedd dec. 19, 2006 23:19 |
|
|
MarQs
arany tag
|
csiky944 írta: Az a gondom h nekem a JBlend-el se a gépem se a teló nem tud semmit se kezdeni
A gépednek mit kellene kezdenie a fájlal?
|
kedd dec. 19, 2006 22:58 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Málna89 írta: ...amit a jadmakerrel csinálok fájlokat( 190Kbyte ból csinál 400 byte-ot :S) azokat nem olvassa be. Jelzi ilyen kis lámával h felismeri, elinditom. Kérdez elöször, mondom h ya, vagy akármi(baloldalon van ) és másodiknál irja h hiba van benne...
Ez így egészségesen hangzik, hogy a "190Kbyte ból csinál 400 byte-ot". Gondolom a 190 kb a .jar, a 400 b pedig a .jad. (Másképp nagyon nem is lehet, a program csak egy irányban működik)
Én a telómra fetoltam a progit (JBlend), aztán felmásoltam a .jad és .jar fájlokat is. Majd a T.C-ben ráklikkeltem a .jad-ra, és a JBlend autómatice elkezdte installálni. Jött az első üzenet -> "Da", aztán a másik -> ismét "Da" (bal oldali gomb). Ugyanezt megcsináltam még vagy öt jobb játékkal, amiket aztán kijelzett menüsorrendben a JBlend. Ennyi.
Nem lehet, hogy a hibaüzenetnek vélt info lenne a második lépés, a második "Da"?
Vagy esetleg, nem csak az egyik fájlt (a .jad-ot) másoltad fel a telóra? Mindkettő kell... bár gondolom vágod?!? Ugye?
|
kedd dec. 19, 2006 22:54 |
|
|
csiky944
arany tag
Csatlakozott: vas. aug. 13, 2006 16:51 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Csorna
|
Az a gondom h nekem a JBlend-el se a gépem se a teló nem tud semmit se kezdeni
|
kedd dec. 19, 2006 21:43 |
|
|
Málna89
ezüst tag
|
nah most újabb problémák vannak :S:S... Tehát ezta Jblendet feltetem a teló memóriájába. Rendesen fut, meg orosz is... De amit a jadmakerrel csinálok fájlokat( 190Kbyte ból csinál 400 byte-ot :S) azokat nem olvassa be. Jelzi ilyen kis lámával h felismeri, elinditom. Kérdez elöször, mondom h ya, vagy akármi(baloldalon van ) és másodiknál irja h hiba van benne... :S:S Tehát ha vki tesztelte, az irja le lécci, h pontosan mit csinált!!!
újabb fejlemények. Feltettem mellé a midlet managert. de azse olvasta be, aztán letöröltem, restart, de már semmit se olvas be eza Jblend !! :S
|
kedd dec. 19, 2006 20:42 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Málna89 írta: ...amit a surreal networkröl letöltöttem, az abszulut nemjó...
A Kremo által belinkelt Java Blend biztos hogy jó, teszteltem. Orosz nyelvű, de ki lehet következtetni a menüpontok jelentését. Egyszerű, jó a progi... igaz némelyik korábbi játéknál (és tényleg nem mindegy! ) felléphetnek kellemetlenségek.
A .jad problémádra is meg van az ellenszer. Találtam egy progit, ami egyszerűen generál egy .jad fájlt a .jar-ból. Kipróbáltam, megy. Innen letöltheted:
http://download.yousendit.com/9DED639928B9DF6E
Remélem mostmár boldog lesz a karácsony!
|
kedd dec. 19, 2006 17:26 |
|
|
Málna89
ezüst tag
|
Jaaah, és van még valami, amit a surreal networkröl letöltöttem, az abszulut nemjó javahoz. Söt, ha valaki megmondja h egyeltalán mire jók azok, annak is örülnék !! Az vmi romhoz kell vagy mittomén, de kérem valaki magyarázza el !!
THX !!
|
kedd dec. 19, 2006 16:58 |
|
|
sake
ezüst tag
|
Eladó MPX200
Üdv!
Volna egy eladó mpx200-am. Van hozzá adatkábel, doboz, cd, 256MB SD. A teló kicsit kopott állapotban van. 15-ért adom. 06-30-411-01-31
|
kedd dec. 19, 2006 15:13 |
|
|
Málna89
ezüst tag
|
Nah, nekem aza kérdésem, h oké h felteszem ezta Jblendet, de jadot kell hozzá rendelni. Elsö amit nem értek: egy jad általában 2 kB szokott lenni, a másik kérdésem meghogy h lehet letölteni jadot??? Vagyis honnan ???
|
kedd dec. 19, 2006 14:05 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
A javaban éppen az a jó hogy platformfüggetlen. Max azzal kell foglalkozni hogy milyen verziójú emulátor van a telefonodon. Egy 1.0-ás kliensen nem fut el a kettesre írt program. A felbontás fontos, de nálam is elmegy mind a kisebb, mind a nagyobb kijelzőre optimalizált program.
|
kedd dec. 19, 2006 10:58 |
|
|
MarQs
arany tag
|
kremo írta: itt a jblend: http://kremo.uw.hu/JBlend_Java.zipannyit segítségül, hoyg orosz. erdemesebb telo memobe telepiteni a megfelelo mukodeshez. install után hozzárendeli magát a .jad fileokhoz, azokra kattal lehet feltenni oket 2x okezva a "DA" felirattal, ha jól emlékszem.
Ez egy igazi meglepi... nem csak egy értelemben! :)
THX!
|
kedd dec. 19, 2006 10:08 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
itt a jblend:
http://kremo.uw.hu/JBlend_Java.zip
annyit segítségül, hoyg orosz. erdemesebb telo memobe telepiteni a megfelelo mukodeshez. install után hozzárendeli magát a .jad fileokhoz, azokra kattal lehet feltenni oket 2x okezva a "DA" felirattal, ha jól emlékszem.
|
hétf. dec. 18, 2006 23:32 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Málna89 írta: Tudnál adni egy cimet ahol vannak jók?? Az a szerencséd, hogy unalmamban nem tudtam magam mivel lekötni, így túrtam egy kicsit a dolgok között... Egy-két fórumba beletekintve a JBlend Java emulátort tartják az emberek a legjobb java segédprogramnak. Viszont ezt nem találtam sehol. DC-vel is próbálkoztam... semmi. Ha esetleg ráakadsz, vagy ha esetleg valakinek megvan, akkor linkeljétek be. Viszont van egy címem - a már mindenki által jól ismert surrealnetworks oldala - ahol vannak különféle emulátorok: http://surrealnetworks.com/community/dl ... =EmulatorsEzek közül válogathatsz... már csak rajtad áll. A munka rám eső részét én elvégeztem... Most te jössz. Tesztelj és oszd meg a tapasztalatokat. Málna89 írta: Amugy lehet h az a baj, h vmi újabb vagy régebbi fajta Javat akartam rátenni?
Nem hiszem, szerintem ez ettől független. Ha ugyan arra az emulátorra vannak írva... gondolom én... de javítsatok ki, ha nem.
|
hétf. dec. 18, 2006 21:51 |
|
|
Málna89
ezüst tag
|
Sajna az airfageven nincsenek ilyen java emulatorok. Tudnál adni egy cimet ahol vannak jók?? Amugy lehet h aza baj, h vmi újabb vagy régebbi fajta Javat akartam rátenni? Ez nem lehet?? Ha igen irjátok le lécci h milyen fajta javat tud kezelni a teló vagy a progi!!
|
vas. dec. 17, 2006 11:16 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Krisi047 írta: egyedi a hiba vagy mindenkinél ígyvan? A fórumon már panaszkodtak néhányan, hogy ratyi a hangerő, de általában egy fissebb op.szoftver megoldotta a dolgot.
Az tény hogy nem egy hangorkán amit a teló produkál, de az sem mondható, hogy túl halk. Lehetne hangosabb is...
Én erősítettem az összes csengésemen a GoldWave progival és azóta el is felejtettem a dolgot.
|
szomb. dec. 16, 2006 22:34 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Málna89 írta: Az lenne a kérdésem, hogy telómon fönn van a Midlet Manager. Mikor felteszek egy javat, azt feltelepiti meg minden, csak nem indul el...
Lehet, hogy a Midlet Manager-el van a gáz. Szerezz egy másik java segédprogit, és nézd meg azzal is. Asszem az airfagev-en találsz ilyet. Amúgy nem hiszem, hogy a képernyőd méretével lenne a baj. A kisebb képernyőre tervezett játékoknak is kell futniuk a telón.
|
szomb. dec. 16, 2006 22:29 |
|
|
Málna89
ezüst tag
|
Sziasztok megint!!
Az lenne a kérdésem, hogy telómon fönn van a Midlet Manager. Mikor felteszek egy javat, azt feltelepiti meg minden, csak nem indul el. Eddig két játék ment biztonságosan az Aztec Warrior, meg a Rainbow Six 3. De a többit csak feltelepiti, és nem inditja el.
A kérdés : Mi alapján töltsek játékokat h elinduljon. Mondjuk töltsek egy bizonyos telóhoz valót? Vagy a játék képméretét nézzem ??? Vagy miiiiiiiii ?????
Elöre is kössz hozzá értö válaszotokat !!!
|
pén. dec. 15, 2006 22:32 |
|
|