Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 7:12

Hozzászólás a témához  [ 1623 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 33  Következő
Pannon dícsérő 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=103922&ac=2

Ingyen mobilozás 6 héten keresztül.
Mivel teljes hét (gondolom hétfőtől vasárnapig) ezért hó közepén érdemes telefonálni sokat. Áprilistól augusztusig 3 olyan hónap van, amiben csak 3 teljes hét van, és 3 amiben 4.
Jó kis lutri :)

csüt. márc. 01, 2007 15:37
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
msgp írta:
a Pannon ismertsége a legmagasabb, 43 százalékos a 15–49 év közötti korosztályban

jó, hogy nem azzal, jön, hogy a kékszemű, rövid, szőke hajú, másodéves kereskedelmibe járók között több a pannonos, mint a Tré-s! :lol:

ezzel a megfogalmazóképességgel simán indulhatna köbeszerzési pályázatok személyre szabási státuszáért.

vas. feb. 18, 2007 13:36
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
msgp írta:
"A trend folytatódik, ahogy a Pannon fejleszti a szélessávú hálózatát, úgy nő majd az adatforgalomból származó bevétele – jelezte a vezérigazgató. A hálózatfejlesztés kiemelt szerepet kap, tavaly például már sikerült az ország teljes területére kiterjeszteni a GPRS-nél gyorsabb EDGE technológiát. A harmadik generációs (3G) technológiát kiszolgáló hálózatot is fejlesztik, megfontoltan, a piaci igényekhez igazodva."
Ove Fredheim vezérigazgató hazudik. Nem kicsit, hanem nagyon! Csak Heves, Szabolcs-Szatmár, Hajdú és Pest megyében akkora fehér foltok vannak, hogy az hihetetlen! De nem is a pusztán, ahova a szavaim szállnak, hanem a városok peremén, közigazgatási határain belül sincs egy gramm EDGE se. Jó esetben a közvetlen belvárosban van. Ennyi. Legalább a saját cége képességeivel legyen tisztában, vagy olyan kollegájától kérjen információt aki tudja hol és mi van.

Ove Fredheim írta:
A cél, hogy a 3G-szolgáltatások – videotelefon, tévézés, gyors letöltések stb. – az ország lakosságának több mint hatvan százalékához eljuthassanak.
Tehát Budapest és 5km-es körzete, pár jól prosperáló városka a közelben, megyeszékhelyek, 50000 feletti városok és megvan a 60%, sőt meghaladta.

vas. feb. 18, 2007 12:59
arany tag

Hozzászólás 
A mobilpiac harmada a Pannoné

Növelni tudta nyereségességét tavaly a Pannon. A mobilszolgáltató 194 milliárdos árbevétellel, 45,7 milliárd forintos adózás előtti nyereséggel, 224 ezer új ügyféllel és stabil, 34 százalékos piaci részesedéssel zárta a tavalyi évet.

A háromszereplős hazai mobilpiacon dúló verseny tavaly igazi áttörést – látszólag – nem hozott: a T-Mobile őrzi 45, a Pannon 34, a Vodafone pedig 21 százalékos részesedését. Az ágazat azonban rohamosan fejlődik, a mobilellátottság már a 94 százalékot is meghaladja, és hamarosan köszönthetik a tízmilliomodik hazai előfizetőt. A társaságok nyereségtermelő képessége változatlanul magas, a Pannon esetében száz forint árbevételből 37 marad a kasszában, igaz, ebből még lejön az adó, a kamatkiadások és az amortizáció (Ebitda). Az üzleti megítélés szempontjából kiemelkedően fontos mutatón tavaly egy százalékpontot javítani tudott a Pannon – tudtuk meg Ove Fredheim vezérigazgatótól. Ez azt jelenti, hogy az nyereség 42-ről 45,7 milliárd forintra nőtt a norvég Telenor távközlési óriás tulajdonában lévő Pannon 2006-os üzleti évében. Az árbevétel eközben három százalékkal 194 milliárdra gyarapodott. Az egy átlagos előfizető által havonta telefonálásra fordított összeg gyakorlatilag szinten maradt, 5028 forint volt.

A bevételben egyre magasabb arányt képviselnek a hangalapú szolgáltatásokkal szemben az adatalapúak. Utóbbiak, vagyis a szöveges és képes üzenetek, az adatletöltés, internetezés tavaly már a forgalom 13,3 százalékát adták, s ez a két százalékpontos növekedés 1,6 milliárdos pluszt hozott a Pannonnak.

A trend folytatódik, ahogy a Pannon fejleszti a szélessávú hálózatát, úgy nő majd az adatforgalomból származó bevétele – jelezte a vezérigazgató. A hálózatfejlesztés kiemelt szerepet kap, tavaly például már sikerült az ország teljes területére kiterjeszteni a GPRS-nél gyorsabb EDGE technológiát. A harmadik generációs (3G) technológiát kiszolgáló hálózatot is fejlesztik, megfontoltan, a piaci igényekhez igazodva.

A cél, hogy a 3G-szolgáltatások – videotelefon, tévézés, gyors letöltések stb. – az ország lakosságának több mint hatvan százalékához eljuthassanak. A Pannon csak tavaly 19,7 milliárd forintot fordított fejlesztésekre. Az előfizetők száma 224 ezerrel nőtt, közülük 174 ezret éppen az utolsó negyedévben sikerül megnyernie a Pannonnak, a cég tavaly köszönthette hárommilliomodik ügyfelét. December végén már 3,15 millió előfizetője volt, 38 százalék volt az utólag fizető ügyfelek aránya. A vezérigazgató főként a családi csomagok növekvő népszerűségét emelte ki.

Ove Fredheim elégedetten szólt az egy éve véghez vitt arculatváltásról is, megemlítette, hogy a mobilszolgáltatók között a Pannon ismertsége a legmagasabb, 43 százalékos a 15–49 év közötti korosztályban. Ebben maga mögé utasította a nevét Westelről néhány éve T-Mobile-ra változtató piacvezető szolgáltatót.

az utolsó bekezdésnél valószínűleg különválasztották a westelt és a tmobilt :D
és vajon hogy mérték?100ból csak 43 asszociált a névből egy mobiloperátorra?ha igen, ez az adat is siralmas...

vas. feb. 18, 2007 11:55
ezüst tag

Hozzászólás 
T68m írta:
...
Tulkép erre vannak az apn-ek kitalálva, hogy a hozzájuk tartozó számlázást és elérhetőséget/korlátokat beállítani és kiválasztani tudjuk.
Igen, a Vodafone-nál ez pl. működik is.

szomb. feb. 03, 2007 17:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
T68m írta:
Wagner ur írta:
Hogyan különböztetné meg, hogy éppen melyiket használod?

apn alapján? :wink:
Tételezzük fel, hogy van egy wap, egy net, egy (szerk: grrrr snet és nem netx) netx APN már a telóban. Ezek akár a data50-el is használhatóak. Lesz neki egy negyedik prenet vagy prewap APN-el is? ;-)

nem, én úgy gondoltam, hogy a wap-os apn-el csak a wapot érheted el, és aszerint számlázódik, a net-es apn pedig a data50-el.

Tulkép erre vannak az apn-ek kitalálva, hogy a hozzájuk tartozó számlázást és elérhetőséget/korlátokat beállítani és kiválasztani tudjuk.

szomb. feb. 03, 2007 17:05
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Wagner ur írta:

Tételezzük fel, hogy van egy wap, egy net, egy (szerk: grrrr snet és nem netx) netx APN már a telóban. Ezek akár a data50-el is használhatóak. Lesz neki egy negyedik prenet vagy prewap APN-el is? ;-)

szomb. feb. 03, 2007 13:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
McLaca írta:
Tetszik!
Többször is jól jött volna 10MB, 190Ft-ért szinte ajándék, és a túlhasználati díj is emészhető.

Üdv!

azért a 300.000Ft/GB-ot én nem nevezném emészthetőnek! :shock:
Ki az a hülye, aki 1GB-ot elhasználna túlhasználati kB díjért? :)
Nyilván egy 10MB-os csomagot 200Ft-ért annak találnak ki, akinek gyorsan kell némi adatmennyiség, de egyébként nem wapozik/netezik rendszeresen a telefonjával, sőt, nagyon rendszertelenül és ritkán teszi ezt...
Nyilván akinek GB kell, az megrendeli a legmagasabb MobilAdat csomagot.

Üdv!

pén. feb. 02, 2007 22:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Wagner ur írta:

pén. feb. 02, 2007 11:21
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Tetszik!
Többször is jól jött volna 10MB, 190Ft-ért szinte ajándék, és a túlhasználati díj is emészhetõ.

Üdv!

azért a 300.000Ft/GB-ot én nem nevezném emészthetőnek! :shock:

pén. feb. 02, 2007 11:20
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
De ha van mas elo wap cucc, akkor amelle ofcoz nem lehet berendelni ugye? Atalanydijas wapom van /meg a regi, lezart 400 ft-os/, azan majd uj telo, meg nyaralas, nehanapjan lehet, hogy webeznek egy kicsit ;)
Nem szokás két adat-csomagot engednie a pannonnak. Különös tekintettel a számlázás bonyolultságára. Hogyan különböztetné meg, hogy éppen melyiket használod?

pén. feb. 02, 2007 3:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
De ha van mas elo wap cucc, akkor amelle ofcoz nem lehet berendelni ugye? Atalanydijas wapom van /meg a regi, lezart 400 ft-os/, azan majd uj telo, meg nyaralas, nehanapjan lehet, hogy webeznek egy kicsit ;)

csüt. feb. 01, 2007 22:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tetszik!
Többször is jól jött volna 10MB, 190Ft-ért szinte ajándék, és a túlhasználati díj is emészhető.

Üdv!

csüt. feb. 01, 2007 21:24
arany tag

Hozzászólás 
bebar írta:
Először nekem is megfordult a fejembe, hogy nem-e Gyermelyi reklám lesz-e. :wink:

Nem, nem a "doboz" BZ vonat vonat volt! :D
A gyermelyi is kék.;-) Legalább tésztát adtak? :-D (ez már nagyon off, bocs)

csüt. feb. 01, 2007 15:14
arany tag

Hozzászólás 
Mobiladat Napijegy! :)

http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltata ... /napijegy/

csüt. feb. 01, 2007 10:32
arany tag

Hozzászólás 
Először nekem is megfordult a fejembe, hogy nem-e Gyermelyi reklám lesz-e. :wink:

Nem, nem a "doboz" BZ vonat vonat volt! :D

csüt. jan. 25, 2007 10:12
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:42-kor.

csüt. jan. 25, 2007 9:06
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Tavaly én is kaptam egy kicsi kártyát amin a következő lehetőségek voltak:
-20.000Ft kedvezmény készülékvásárlásra (eddig 5.000-10.000Ft volt a kedvezményem a partnerprogramban)
-havi 20 perc bármely hálóba 2 éven át (ez meg nem érdekelt, mivel 150 percem van így is minden hónapban)
-
-
a többi lényegtelen.
Vettem is egy K790-et (az R520m anyósom tulajdonába került) amit gyorsan kipróbáltam míg készült a szerződés. Majd eljött volna az aláírás ideje, de jó sok papírt kaptam, amiket szépen sorba elkezdtem olvasgatni. Aláírás, stb, majd kaptam egy díszhúsz kártyát ajándékba. :D

csüt. jan. 25, 2007 6:41
arany tag

Hozzászólás 
Jah nem! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vonat jelenet volt!
Egyszer a vonat előtt kellett járni-kelni, ill. a vonaton ülni.

És a "kutyás" spotban lévő srác integetett a csajnak, aki szintén már szerepelt egy Pannon "használtmobilbeszámítás" reklámban.

Kb.: 70 emberke volt.

10e. Ft.-ot kaptunk, valószínű az összes statiszta is.

U.I.:

8-ra odarángatták az egyedeket, de vagy 10 fele kezdték el! :D

hétf. jan. 22, 2007 22:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
bebar írta:
Megvolt a reklámfilm forgatás, a Nyugatiban volt,
tippem sajna nincs mit akar a Pannon "mondani". :D

Az 5000 Ft-os akcióhoz minek készítenének megint egy újabb spotot?
(Max.ha meghosszabbítják!)

Ott álltatok némán, kezetekben egy "-5000 Ft" feliratú táblával a vágányok között? Rettentően kreatív! :lol:

Ha nem vagyok indiszkrét, milyen juttatást (pénzmag, kaja, pia, 900 Ft-os feltöltőkártya :D ) kaptatok?

hétf. jan. 22, 2007 21:57
arany tag

Hozzászólás 
Megvolt a reklámfilm forgatás, a Nyugatiban volt,
tippem sajna nincs mit akar a Pannon "mondani". :D

Az 5000 Ft-os akcióhoz minek készítenének megint egy újabb spotot?
(Max.ha meghosszabbítják!)

hétf. jan. 22, 2007 18:23
arany tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Kabe semmit nem fogsz megtudni :) A felirat, meg a szoveg a lenyeg, es van egy tippem, hogy nem betuket fogtok tartani a kezetekben a forgatason :)

Ja, az a Klapka védjegye. Vámház körút 9.

szomb. jan. 20, 2007 19:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Kabe semmit nem fogsz megtudni :) A felirat, meg a szoveg a lenyeg, es van egy tippem, hogy nem betuket fogtok tartani a kezetekben a forgatason :)

Te tudsz valamit... :)

szomb. jan. 20, 2007 9:01
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. jan. 19, 2007 20:47
arany tag

Hozzászólás 
Hétfőn lesz Pannon reklámfilm forgatás, megyek a b.nőmmel statisztának, kivi leszek mivel rukkolnak elő! :)

Annyit tudok, vonatoknál lesz v.mi jelenet.

pén. jan. 19, 2007 20:43
a fórum lelke

Hozzászólás Re: Pannont választani
SZEKCIONÁLT POLIURETÁN írta:
Nézegettem a T-Mobilet is, de valahogy nekem nem szimpatikusak, nekem az a benyomásom, hogy semmivel nem jobbak, csak drágábbak és az arcuk is jó nagy. Vagy rosszul gondolom?

Köszönöm elõre is!
Gyula

szerintem a tré ugyanúgy korrektebb. A pannon is csak röhögni fog, ha épp eltünik az egyenleged - ennyit róluk.

pén. jan. 19, 2007 14:28
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás Pannont választani
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Mióta van mobilom mindig kártyás Vodás voltam, mert ők adták a legjobb tarifákat és kedvezményeket. De most, hogy elkezdtek szemétkedni és az összes jó kedvezményt megszüntették azt határoztam el, hogy váltok. Meg azért is, mert volt egy egyenlegeltünésem és semmi segítőkészség nem volt bennük.

Érdekelne, hogy ti, akik Pannont használtok mi az átlagos véleményetek róla? Telefonálásra, SMSre és Wapra használom a telefonomat, más szolgáltatásora nincs szükségem. Ezekben hogy áll a Pannon? Mennyire stabil, megbízható a hálózatuk, a szolgáltatásaik elérhetősége? A lefedettségük átlagban jobb mint a Vodáé, vagy rosszabb? Mennyire jó az ügyfélszolgálat, mennyire segítőkészek, ha probléma adódik és mennyire hatékony a problémamegoldásuk? Azért tartok egy kicsit tőlük, mert azt hallottam, hogy ugyanazt a rendszert használják, mint a Voda és nem akarok csöbörből vödörbe esni és ezért kérdezem a véleményeteket. Kártyás szolgáltatás esetén mennyire valószinü a félreszámlázás, egyenlegeltűnés?

Nézegettem a T-Mobilet is, de valahogy nekem nem szimpatikusak, nekem az a benyomásom, hogy semmivel nem jobbak, csak drágábbak és az arcuk is jó nagy. Vagy rosszul gondolom?

Köszönöm előre is!
Gyula

pén. jan. 19, 2007 14:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ma én is kaptam (postpaid, céges). De én sem értem minek van születésnapja, mert nekem nincs, és a "telefonszámomnak" sem mostanában van évfordulója.

hétf. jan. 15, 2007 8:57
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:48-kor.

szer. jan. 10, 2007 8:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
asdf_ írta:
skynet írta:
kaptam 20 ajándék percet. jó!

Apam is kapott meg tavaly, neki a szuletesnapjara adtak. Azt irtak, 1 honapig ervenyes. Ehhez kepest az automata szerint csak az egyenlege fogy, a 20 perc nem :). Van errol az akciorol vmi leiras a pannon oldalan?

hálón belülre szól. Én is kaptam.

kedd jan. 09, 2007 23:20
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
tibuu írta:
TPinter írta:
Engem iden nem birnak, nem kaptam penzt, csak 20 perc lebeszelhetoseget... Azert jo lenne egy feltoltes is kedves holgyeim es uraim. :)

Én meg semmit nem kaptam sem idén sem tavaly...

Kaptam 20 perc lebeszélhetőséget.

kedd jan. 09, 2007 20:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:

Apam is kapott meg tavaly, neki a szuletesnapjara adtak. Azt irtak, 1 honapig ervenyes. Ehhez kepest az automata szerint csak az egyenlege fogy, a 20 perc nem :). Van errol az akciorol vmi leiras a pannon oldalan?

pén. jan. 05, 2007 17:45
írásjog megvonva

Hozzászólás 
integral írta:
Ezek szerint a Vodánál 5355Ft-ot költöttek. Jóval több, mint a másik kettő.

Ha abból indulunk ki, hogy egy Vitamaxosnak min. 10 rugót kell elköltenie a SIM 1 évig történő életben tartására (szemben a konkurensekkel, ahol ez megoldható ~3 ezerből), akkor nem biztos, hogy ez annyira meglepő.

szer. jan. 03, 2007 8:56
arany tag

Hozzászólás 
2007. január 2.

Újabb csúcsot döntöttek a Pannon ügyfelei szilveszter napján: több mint hetven százalékkal több SMS indult útjára, az MMS-ek száma pedig húsz százalékkal emelkedett a tavalyi évbúcsúztatóhoz képest.

Egy átlagos vasárnaphoz viszonyítva az SMS-forgalom közel ötszörösére, az MMS-ek száma pedig háromszorosára nőtt december 31-én. A legforgalmasabb időszak közvetlenül pezsgőbontáskor és az éjfél utáni órákban volt mérhető, ekkor óránként félmilliónál is több üzenet indult el zökkenőmentesen a Pannon hálózatából, az év utolsó napján összesen közel tíz millió SMS-t küldtek a pannonosok.

A kiugró szilveszteri forgalmat már a karácsonyi számok is előre jelezték: az ünnepek három napja alatt kétszer annyi MMS-t küldetek a pannonosok mint tavaly, az SMS-forgalom pedig negyedével nőtt.

tapasztalatom szerint kb. 1-ig egy darab smst és hívást nem lehetett küldeni,illetve indítani "hálózat foglalt" miatt. amúgy a többi igaz lehet :(

szer. jan. 03, 2007 8:30
arany tag

Hozzászólás 
na de csak egy régebbi kártyával(2xxxxxx) magában tünteti fel op.-ként.
a többivel nem :D

szer. jan. 03, 2007 8:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Az semmi! Nővérem 6080-asa is 3G-t lát :D :lol:
Szóval dehogy lát, csak a Pannon újabban H Pannon 3G -ként íratja a szoftverbe az operátornevet.

Üdv!
Így van, pontosan ez a helyzet.

kedd jan. 02, 2007 22:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az semmi! Nővérem 6080-asa is 3G-t lát :D :lol:
Szóval dehogy lát, csak a Pannon újabban H Pannon 3G -ként íratja a szoftverbe az operátornevet.

Üdv!

kedd jan. 02, 2007 22:28
arany tag

Hozzászólás 
képeket felteszem holnap :(

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pgsm szer. jan. 03, 2007 18:39-kor.

kedd jan. 02, 2007 21:48
arany tag

Hozzászólás 
pest megyei hálót használ,a telefon külső és belső kijelzőjén egyaránt

kedd jan. 02, 2007 21:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
pgsm írta:
megörültem az újévi ajándéknak - az operátor mező szerint 3G hálót lát a z530i-m
:?: :D

Na, de hol?

kedd jan. 02, 2007 21:36
arany tag

Hozzászólás 
megörültem az újévi ajándéknak - az operátor mező szerint 3G hálót lát a z530i-m
:?: :D

kedd jan. 02, 2007 21:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
Nővérem is fog. POL-on már egy hónapra előre látható, hogy lesz ajándék.

Üdv!

kedd jan. 02, 2007 21:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
ja, tényleg, afelett elsiklottam, bocs.

kedd jan. 02, 2007 19:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
integral írta:

nem feltétlenül. ahhoz tudni kéne a kártyás és számlás előfizetők arányát is, hogy ezt kiszámold.

pgsm írta:

előfizetéses kártyák száma az összeshez viszonyítva:
V:34,9%

ebből számoltam.

kedd jan. 02, 2007 19:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:

nem feltétlenül. ahhoz tudni kéne a kártyás és számlás előfizetők arányát is, hogy ezt kiszámold.

kedd jan. 02, 2007 19:20
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
pgsm írta:
mégis csak a pannon éve volt a 2006-s? :D

T::36%
P:38%

átlagos havi költés:
T: 4917/-20Ft előző évinél
P:5009/-9Ft
V:9079Ft(havidíjas) ill. kártyás:3359Ft

tmobil 3G-s mobil: 80ezer db

kedd jan. 02, 2007 19:15
platina tag

Hozzászólás 
Tudja véletlen valaki, lehet-e még Pannonos N3230-at Praktikummal kapni valahol? (Mammut?/Astoria?)

kedd jan. 02, 2007 18:54
arany tag

Hozzászólás 
mégis csak a pannon éve volt a 2006-s? :D

T::36%
P:38%

átlagos havi költés:
T: 4917/-20Ft előző évinél
P:5009/-9Ft
V:9079Ft(havidíjas) ill. kártyás:3359Ft

tmobil 3G-s mobil: 80ezer db

kedd jan. 02, 2007 15:54
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Nah, még van 7 napja, hogy előrukkoljon azzal az eget rengető tarifával, amit beígértek még koratavasszal. Hisz állóvíz van postpaid téren...

Hiába vártál, nem álltak elő, hisz 2006 a Pannon éve (volt). :)

kedd jan. 02, 2007 9:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egyik kártyámra kaptam, másikra (még) nem.
Szóval a videohívás ingyenes egy darabig? Mert most már van ismerősöm, akivel kipróbálhatnám, és ezután örök életre temethetném...

Üdv!

szomb. dec. 30, 2006 21:49
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1623 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 33  Következő