|
Szerző |
Üzenet |
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
mz írta: Raven_ írta: De most komolyan. Mi lenne, ha fogná magát az egész bagázs, és lelépne a konkurenciához. Biztos lenne olyan hazai mobilos lap, aki a hozzáértõ közönség kedvéért hajlandó lenne elviselni egy OFF-részleget a fórumában, ahol azt csinál a kedves közönség, amit akar. úgyis ki van írva mindenhová, hogy senki nem vállal felelõsséget a beírottakért, illetve a fórumtulajdonos véleménye nem feltétlenül egyezik a fórumozókéval... Ez szerintem kivitelezhetõ lenne.
pl. ott CineDog fóruma.
|
kedd jan. 16, 2007 16:55 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Raven_ írta: De most komolyan. Mi lenne, ha fogná magát az egész bagázs, és lelépne a konkurenciához. Biztos lenne olyan hazai mobilos lap, aki a hozzáértő közönség kedvéért hajlandó lenne elviselni egy OFF-részleget a fórumában, ahol azt csinál a kedves közönség, amit akar. úgyis ki van írva mindenhová, hogy senki nem vállal felelősséget a beírottakért, illetve a fórumtulajdonos véleménye nem feltétlenül egyezik a fórumozókéval...
Ez szerintem kivitelezhető lenne.
|
kedd jan. 16, 2007 16:49 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
De most komolyan. Mi lenne, ha fogná magát az egész bagázs, és lelépne a konkurenciához. Biztos lenne olyan hazai mobilos lap, aki a hozzáértő közönség kedvéért hajlandó lenne elviselni egy OFF-részleget a fórumában, ahol azt csinál a kedves közönség, amit akar. Úgyis ki van írva mindenhová, hogy senki nem vállal felelősséget a beírottakért, illetve a fórumtulajdonos véleménye nem feltétlenül egyezik a fórumozókéval...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Raven_ kedd jan. 16, 2007 16:50-kor.
|
kedd jan. 16, 2007 16:48 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:44-kor.
|
kedd jan. 16, 2007 16:47 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Hát persze. Ez igaz... Elvégre demokrácia van. Nálunk már van szólás szabadság. Máshol meg szólás után is van szabadság...
|
kedd jan. 16, 2007 16:29 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Egyetértek az előttem szólókkal.
Viszont szem előtt kell tartani: megszoksz, vagy megszöksz. Azaz: ha nem felelnek meg nekünk ennek a fórumnak a feltételei, akkor költözzünk.
|
kedd jan. 16, 2007 16:24 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Sulla írta: kerelyfe írta: BraveStarr írta: Az utóbbi időben már engem sem érdekeltek az ilyen-olyan telefonok, leginkább ide, az OFF-topikba jártam a társaság miatt. Változik az ember, ami éveken át fontos volt, az már nem az. Más a fontos. Ez rám is kezd igaz lenni. Ez gyakorlatilag minden offtopikosra igaz... Ez a fórum a meglátásom szerint úgy működik, van egy pár régi ember, akik értenek a telefonokhoz, és segítenek a többieknek, akik kérdeznek. A régi emberek leginkább az off-ban vannak jelen, ha máshol felmerül valami, akkor oda is írnak. Ha ezeket a régieket kirugdossuk, akkor maradnak a kérdezők, meg a kérdések, és nem lesznek válaszok. És akkor egy idő után nem lesznek kérdezők sem. Csak a nagy Syemmi. bbbbbBBBBBINGÓÓÓÓóóó!!!... Ott a pont.
|
kedd jan. 16, 2007 16:19 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Sulla írta: Ez gyakorlatilag minden offtopikosra igaz...
Ez a fórum a meglátásom szerint úgy működik, van egy pár régi ember, akik értenek a telefonokhoz, és segítenek a többieknek, akik kérdeznek. A régi emberek leginkább az off-ban vannak jelen, ha máshol felmerül valami, akkor oda is írnak.
Ha ezeket a régieket kirugdossuk, akkor maradnak a kérdezők, meg a kérdések, és nem lesznek válaszok. És akkor egy idő után nem lesznek kérdezők sem.
Csak a nagy Syemmi.
Itt a pont! Maximálisan egyetértek. Elég belegondolni abba, mi volt akkor, amikor Sy bezárta az OFF-ot pár napra. Gyakorlatilag megdöglött a fórum.
|
kedd jan. 16, 2007 16:06 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
.gúnár. írta: Ja! Nagyonis elkanyarodva a témától: aki a Tisza vidékén él, vagy járt mostanság arrafelé, milyen a Tisza vízállása?
Ma
14:00-kor 447 cm
15:00-kor 448 cm
|
kedd jan. 16, 2007 16:05 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Sulla írta: Ez gyakorlatilag minden offtopikosra igaz...
Ez a fórum a meglátásom szerint úgy működik, van egy pár régi ember...
És én pl minek számítok? Már itt vagyok 1-2 éve, aktívan olvasok és kicsit kevésbé aktívan de azért írogatok is. Mondjuk én el sem tudom képzelni hogy holnaptól csak így többet nem leszek tag, hát akkor egy x ezer hozzászólásos hogyan?
|
kedd jan. 16, 2007 16:04 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
T68m írta: Sulla írta: Jó lenne ilyesmit mástól olvasni... Mondjuk Sy-tól?
Mondjuk?
|
kedd jan. 16, 2007 15:33 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
@Sulla: teljesen egyetértek veled.
|
kedd jan. 16, 2007 15:32 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
nem értek veled egyet ZsoltiX, mivel így az elhallgattatás "győzőt".
(A pártot is belülről kell bomlasztani, mint azt tudjuk...)
|
kedd jan. 16, 2007 15:28 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
kerelyfe írta: BraveStarr írta: Az utóbbi időben már engem sem érdekeltek az ilyen-olyan telefonok, leginkább ide, az OFF-topikba jártam a társaság miatt. Változik az ember, ami éveken át fontos volt, az már nem az. Más a fontos.
Ez rám is kezd igaz lenni.
Ez gyakorlatilag minden offtopikosra igaz...
Ez a fórum a meglátásom szerint úgy működik, van egy pár régi ember, akik értenek a telefonokhoz, és segítenek a többieknek, akik kérdeznek. A régi emberek leginkább az off-ban vannak jelen, ha máshol felmerül valami, akkor oda is írnak.
Ha ezeket a régieket kirugdossuk, akkor maradnak a kérdezők, meg a kérdések, és nem lesznek válaszok. És akkor egy idő után nem lesznek kérdezők sem.
Csak a nagy Syemmi.
|
kedd jan. 16, 2007 15:27 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Sulla írta: Jó lenne ilyesmit mástól olvasni...
Mondjuk Sy-tól?
|
kedd jan. 16, 2007 15:26 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
BraveStarr írta: Az utóbbi időben már engem sem érdekeltek az ilyen-olyan telefonok, leginkább ide, az OFF-topikba jártam a társaság miatt. Változik az ember, ami éveken át fontos volt, az már nem az. Más a fontos.
Ez rám is kezd igaz lenni.
|
kedd jan. 16, 2007 15:06 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
A fenébe
|
kedd jan. 16, 2007 14:52 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Sajnálom, Zsolti
Mi lenne, ha megegyeznénk 1-2 napban, amikor a törzsközönség nem lép be a fórumra? Ekkor ténylegesen mérhető lenne Sy számára is, hogy mit jelent az, hogy mi itt vagyunk.
|
kedd jan. 16, 2007 14:47 |
|
|
Sulla
platina tag
|
Jó lenne ilyesmit mástól olvasni... Na, lassan vehetem én is a kalapom...
|
kedd jan. 16, 2007 14:39 |
|
|
BraveStarr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Elveszett cirkáló
|
Elköszönök.
Köszönöm mindannyiótoknak a segítséget az elmúlt évek alatt!
Sok ember segített innen online, telefonon, esetleg személyesen. Akinek tudtam, én is segítettem.
Sok emberrel kerültem barátságba, sok új dolgot megtanulhattam.
Sok emberrel vitáztam, hülyéztem le, és hasonlók. Tőlük most sem kérek ezért bocsánatot.
Megértünk itt örömöket, tragédiákat, összekovácsolódtunk.
Még az LX-es időkből vagyok itt, de nem emlékszem olyan esetre, hogy valaki ekkora blamázsba keverte volna magát mint én (teló véletlen lehúzása a wc-n), és nem emlékszem olyan esetre sem, mikor másnak is összegyűjtött volna a fórum nászajándékul egy telefonra valót (N3650).
Köszönet érte!
Az utóbbi időben már engem sem érdekeltek az ilyen-olyan telefonok, leginkább ide, az OFF-topikba jártam a társaság miatt. Változik az ember, ami éveken át fontos volt, az már nem az. Más a fontos.
Igaz csak egy napra lettem kitiltva, de ez pont elég volt arra, hogy eszembe jusson: Nincs már itt semmi keresni valóm.
Ez egy mobiltelefonos fórum, és engem már rohadtul nem érdekelnek a mobiltelefonok. Még mindig az első Vitamax szériás N6230-at nyúzom, igaz elég tré állapotban van már szegény.
Szóval köszönök nektek mindent!
Viszlát fórum, viszlát fiúk és lányok!
CineDOG
|
kedd jan. 16, 2007 14:36 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Al Bundy írta: Látom magam elõtt T68m-et, ahogy húzza le a WC-n a SE telefonjait, és tépkedi le az Ericsson-os plakátokat a faláról...
nem tehet szegény telefon róla, hogy rossz helyre került. Nagy a sötét oldal hatalma, mindenre ráteszi ocsmány kezét.
|
kedd jan. 16, 2007 14:27 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Látom magam előtt T68m-et, ahogy húzza le a WC-n a SE telefonjait, és tépkedi le az Ericsson-os plakátokat a faláról...
|
kedd jan. 16, 2007 14:21 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Mi lenne, ha csinálnánk az Off mellé egy politikai topicot?
Guni
|
kedd jan. 16, 2007 14:06 |
|
|
Sulla
platina tag
|
Kíváncsi vagyok, ezért mi jár?
http://www.mobilport.hu/?r=7743
|
kedd jan. 16, 2007 14:02 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Sy írta: Nem jobb, hogy 10-féle közül lehet választani, mintha csak a "van" vagy a "nincs" lenne? Aki picit idõsebb, biztos érti, mire gondolok...
kérném Sy-t kizárni, politizálás miatt!
|
kedd jan. 16, 2007 13:53 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
T68m írta: mz írta: Nem akarok személyeskedni, de tudod mi hiányzik belőled és a Hírek Kft-ből? szerintem pedig az, amit Bronzi szokott emlegetni! ??? ???
|
kedd jan. 16, 2007 13:51 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
|
kedd jan. 16, 2007 13:46 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
kisember írta: Tökom kivan az olyanokkal, akik ....
nem szoktál belemenni ilyen témákba, most se kellett volna!
|
kedd jan. 16, 2007 13:43 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
T68m írta: nyaljunk mindenhova, az a biztos!
Van benne valami, csak nem mindenkinek veszi be a gyomra.
|
kedd jan. 16, 2007 13:42 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
.gúnár. írta: mz írta: Örülök, hogy téged egy cseppet sem érintenek (a jelek szerint) a megszorítások, de az a helyzet, hogy bennünket igen és nem tudom, miért csodálkozol, hogy egyeseknél elszakad a cérna egy-egy bejelentett újabb lépésnél. Veled egyetértve, de (ismét) Sy mellé is állva csak halkan súgom, hogy õ is szeretné minél kevésbé érezni a "megszorításokat", pl. azzal, hogy megtartja az állását.
nyaljunk mindenhova, az a biztos!
|
kedd jan. 16, 2007 13:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
mz írta: Sy írta: Hiába a fórumszabályzat, hiába szóltam, csak nem (akarjátok) megérteni. CineDOG írásjogát egy napra elvettem a linkjéért. Ha folytatódik, törölni is fogok. Nem akarok személyeskedni, de tudod mi hiányzik belõled és a Hírek Kft-bõl?
szerintem pedig az, amit Bronzi szokott emlegetni!
|
kedd jan. 16, 2007 13:39 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Sy írta: Amikor 5-7 ezer forintba kerültek a filmek, akkor is ugyanez volt a szöveg, csak akkor mindenki 2-3 ezerért akarta venni. Most 2-3 ezerért lehet venni, de most 1000-ért kéne...
Én diákként még a 2-3 ezret is sokallom értük. Az 1k-s dvd-ből már jópár itt sorakozik a polcon, annyit még megér. De ha azt nézed, ezek a filmek is mind olyanok, amik már jópár éves filmek. Ált. azért vettem meg őket, mert anno láttam és nagyon tetszett. De mostani filmek is inkább jellemzően 2-4k körül vannak
|
kedd jan. 16, 2007 13:25 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:44-kor.
|
kedd jan. 16, 2007 13:17 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
mz írta: Sy írta: Hiába a fórumszabályzat, hiába szóltam, csak nem (akarjátok) megérteni. CineDOG írásjogát egy napra elvettem a linkjéért. Ha folytatódik, törölni is fogok. Nem akarok személyeskedni, de tudod mi hiányzik belõled és a Hírek Kft-bõl? A rugalmasság és az, hogy nem fogjátok fel még ma sem, hogy nem mi vagyunk értetek, hanem az üzemeltetõ van (normális esetben) a látogatókért. Ha mindenkit szépen lassan töröltök, ahogy Landsmannt 2006-ban, valamint elüldözitek a törzs gárdát, a végén a kutya sem lesz kíváncsi erre az oldalra. Ahhoz, hogy ide elérjetek, a legjobb úton haladtok. (Sajnos.)
Tökom kivan az olyanokkal, akik bemennek a pékségbe és kérnek egy szál kolbászt. Amikor az eladó felhívja a kedves vásárló figyelmét, hogy ez egy pékség, akkor meg még neki áll feljebb, mert ő annak ellenére, hogy tudja hol van, akkor is kolbászt akar, mert neki erre van igénye, úgyhogy a bolt azonnal kezdjen el kolbászt is árulni. Persze a pékség sosem fog kolbászt árulni, de még véletlenül sem a vásárló a hulye, hanem a pék.
|
kedd jan. 16, 2007 13:15 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
Sy írta: (...) Félre ne érts, én is szeretném minél olcsóbb beszerezni a filmeket. Csak arra próbáltam meg rávilágítani, hogy az elmúlt egy-két év csökkenéseivel nagyon sok esetben elértük a korábbi kívánságárat, és most megint itt az elégedetlenkedés, hogy miért drága...
alapvetően egytértek vele, hogy ilyen ronda elégedetlenkedő népség a magyar (tisztelet a kivételnek). de azért ha belegondolsz, akkor az árcédulák nagyon nagy részét a (szvsz felesleges) jogdíjak, meg közvetítőei díjak adják. ha az anyagárat nézed, akkor egy lemez ilyen tömegben 100 forintnál is kevesebből kihozható lenne akár.
én egy ezresért már meg szoktam venni a dvd-ket, pedig még ez is drágának mondható. midnig ezzel példálózok, de Kínában egy teljes árú bolti dvd az olyan 200-300 forint átszámolva, és ebből általában lehet alkudni. ami meg nem újdonságnak számít, azt kevesebb mint a feléért meg lehet kapni. szóval asszem most be fogok majd kint vásárolni
|
kedd jan. 16, 2007 12:35 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
mz írta: Tud valaki olyan Relay üzletet mondani, ahol kapható Domino Quick? Mert tegnap több helyre befutottam és néhol csak néztek bambán, hogy mit is akarok. Lent a Nagyvárad téri metrónál a nő csak lesett, amikor mondtam neki, hogy mit szeretnék. Majd mondta, hogy ő csak feltöltő kártyát árul. Rákérdeztem, hogy akkor minek van kipakolva a Domino Quick reklám? Erre ő csak meglepődve nézett, hogy jééééé, tényleg ott van, de akkor sem tud adni. A számodat megszűntetted. Újat meg nem adtál. Hogy hívjalak fel, és kérdezzem meg, vegyek-e akkor neked az Örsnél?
Amúgy benzinkutaknál is van: MOL, Shell.
|
kedd jan. 16, 2007 12:23 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Ja! Nagyonis elkanyarodva a témától: aki a Tisza vidékén él, vagy járt mostanság arrafelé, milyen a Tisza vízállása? Úgy hallottam, volt arrafelé valami csapadék, de nem túl sok. Ha a Tisza kiszárad, akkor az Alföld elég gyorsan el fog sivatagosodni. Igaz, ez nyáron fog halmozottan jelentkezni, már ha a csapadékosság így marad, most kisebb a kipárolgás.
|
kedd jan. 16, 2007 11:49 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
mz írta: Örülök, hogy téged egy cseppet sem érintenek (a jelek szerint) a megszorítások, de az a helyzet, hogy bennünket igen és nem tudom, miért csodálkozol, hogy egyeseknél elszakad a cérna egy-egy bejelentett újabb lépésnél.
Veled egyetértve, de (ismét) Sy mellé is állva csak halkan súgom, hogy ő is szeretné minél kevésbé érezni a "megszorításokat", pl. azzal, hogy megtartja az állását.
|
kedd jan. 16, 2007 10:29 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
mz írta: Hoppá! Mit látok egy csomó hírporálon, amiről eddig nem volt szó? Február 1-től ismét drágul az áram.
Én azon csodálkoztam, hogy ezt eddig halogatták.
|
kedd jan. 16, 2007 10:23 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Sy írta: Hiába a fórumszabályzat, hiába szóltam, csak nem (akarjátok) megérteni. CineDOG írásjogát egy napra elvettem a linkjéért. Ha folytatódik, törölni is fogok.
Nem akarok személyeskedni, de tudod mi hiányzik belőled és a Hírek Kft-ből?
A rugalmasság és az, hogy nem fogjátok fel még ma sem, hogy nem mi vagyunk értetek, hanem az üzemeltető van (normális esetben) a látogatókért.
Ha mindenkit szépen lassan töröltök, ahogy Landsmannt 2006-ban, valamint elüldözitek a törzs gárdát, a végén a kutya sem lesz kíváncsi erre az oldalra. Ahhoz, hogy ide elérjetek, a legjobb úton haladtok. (Sajnos.)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mz kedd jan. 16, 2007 10:29-kor.
|
kedd jan. 16, 2007 10:07 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Hiába a fórumszabályzat, hiába szóltam, csak nem (akarjátok) megérteni. CineDOG írásjogát egy napra elvettem a linkjéért. Ha folytatódik, törölni is fogok.
|
kedd jan. 16, 2007 10:04 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Korábban is max. 1500-at adtam volna egy DVD-ért.
De ha megfigyeled, csak a fórumban lett jópár első DVD-t vásárló a csökkenő árak miatt...
Üdv!
|
kedd jan. 16, 2007 10:03 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Londelmor írta: egyébként azzal lehetne inkább harcolni a kalózkodás ellen, ha mondjuk a vadiúj filmek/albumok kerülnének ~1000 forintba, a valamivel régebbiek/akciósak meg olyan ~2-300 forintba, mert akkor már nem nagyon érné meg az emeltdíjas sms-eket küldözgetni az embereknek az ftp site-okra. akkor végképp semmi szükség nem lenne az idióta jogvédő szervezetekre (pláne nem 5-re egymás mellett).
végülis ez lenne a normális. amíg meg nem efelé közelítünk, addig én inkább drukkolok a kalózoknak...
Amikor 5-7 ezer forintba kerültek a filmek, akkor is ugyanez volt a szöveg, csak akkor mindenki 2-3 ezerért akarta venni. Most 2-3 ezerért lehet venni, de most 1000-ért kéne. Ha 1000-ért adnák, akkor 500-ért kellene, és ha csak 5 kilót kérnének érte, akkor miért nem adják ingyen, és éljenek reklámból? Amit úgyis blokkol a szűrő
Félre ne érts, én is szeretném minél olcsóbb beszerezni a filmeket. Csak arra próbáltam meg rávilágítani, hogy az elmúlt egy-két év csökkenéseivel nagyon sok esetben elértük a korábbi kívánságárat, és most megint itt az elégedetlenkedés, hogy miért drága...
|
kedd jan. 16, 2007 9:57 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
mz írta: Hoppá! Mit látok egy csomó hírporálon, amiről eddig nem volt szó? Február 1-től ismét drágul az áram. Sok fogyasztó ezt már novemberben tudta...
A mértéke is ott van? Mert előlünk (akiknek tényleg tudni kéne) jól titkolja a GM...
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=177038 - miért nettó árakat írnak?
Üdv!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLaca kedd jan. 16, 2007 10:02-kor.
|
kedd jan. 16, 2007 9:56 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Sziasztok!
Segítségre lennem szükségem, mégpedig szeretném kideríteni a segítségetekkel hogy ki az előadó és mi a dal címe. Dance-es Techno-s popos stílusú, viszonylag sokat lehetett hallani a rádiókban jópár évvel ezelőtt, főleg az elsőnek belinkeltet.
http://www.savefile.com/files/417235
http://www.savefile.com/files/417248
Kb 1-1 MB-os a file. (Nincs se vírus, se felugró ablak.) Köszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára integral kedd jan. 16, 2007 9:56-kor.
|
kedd jan. 16, 2007 9:56 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:45-kor.
|
kedd jan. 16, 2007 9:54 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Hoppá! Mit látok egy csomó hírporálon, amiről eddig nem volt szó? Február 1-től ismét drágul az áram.
|
kedd jan. 16, 2007 9:44 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
mz írta: Remélem, lesz még ingyen gáz, ingyen villany, ingyen tej, ingyen kifli is.
Speciel a kenyeret jobban meg lehetne propagálni, ha nem ingyen, hanem 3,60-ért lenne (forintért). (Csak nekik)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára .gúnár. kedd jan. 16, 2007 9:46-kor.
|
kedd jan. 16, 2007 9:40 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Vizsla írta: Van pofája azt mondani, hogy véleménye szerint a 10-20 Ft-os regisztrációs jegyárat a többi jegybe kéne beleszámítani. De jó, hogy nem ismerem, elküldeném melegebb éghajlatra.
Nemcsak te, hanem sok mindenki, mert már baromi sok embernek elege van abból, hogy miközben az aktív dolgozó emberekről a bőrt is lenyúzzák, addig a nyugdíjasokkal (nem véltelenül, de nem fejtem ki, hogy miért, mert tiltott téma) olyan hímes tojás módon bánnak, hogy az elképesztő. 13. havi nyugdíj, ingyen utazás. Remélem, lesz még ingyen gáz, ingyen villany, ingyen tej, ingyen kifli is.
|
kedd jan. 16, 2007 9:01 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Dannyboy írta: CineDOG írta: Valamelyik nap eszembe jutott, de nem kerestem meg. Most megint eszembe jutott, és megkerestem: http://www.vodafone.hu/images/sajtoszob ... ngtone.mpgValahogy ez a csengőhang kellene, ráadásul így diszkósítva... az sem baj, ha a forrás fizetős. Annak idején ez a reklám nekem nagyon bejött. Ez nekem úgy rémlik, mintha egy Prodigy dal lenne. Most hirtelen nem ugrik be, hogy melyik konkrétan, de nagyon ismerős. Talán az Out of space?
Szerintem is az Out of space.
|
kedd jan. 16, 2007 7:56 |
|
|