Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 6:59

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Itt Miskolcon 10 (!) fok van. Ez pontosan nyolccal több, mint tegnap ilyenkor, pedig nappal nem volt az a nagy meleg. Ezt hívják vihar előtti csendnek?

Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a fantasztikus progit, aki percről percre szeretné nyomon követni a vihart:
http://www.idokep.hu/down.php?fajl=IdokepKliensTelepito.exe

pén. jan. 19, 2007 0:22
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
digitális kamerából milyet érdemes venni?

csüt. jan. 18, 2007 22:11
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
MPEG-4 Movie-t mivel tudok átkonvertálni mpegbe, aviba?

csüt. jan. 18, 2007 21:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen, az 1-eseket meg 4-re.

Üdv!

csüt. jan. 18, 2007 21:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Remélem, megint az első harmadban leszek, ~4Mbit már kellemes lesz.

miből lesz 4Mbit? a 2-es vonalakat 8-ra emelik úgy tudom (vonal képességeitől függően)

csüt. jan. 18, 2007 21:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Bács-Kiskun megye, Kecskeméttől 25 km-re, 76-os körzet, T-online. Tegnapról mára virradóan.
Megtörtént a sávszélemelés. 512kbit/s :arrow: 1Mbit/s Kép 8) Kép
Jönnek keletre... :)
Remélem, megint az első harmadban leszek, ~4Mbit már kellemes lesz.

Üdv!

csüt. jan. 18, 2007 21:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Ez pedig ott sántít, hogy a 4*-os szállóban a "mérvadó" vendég keményen fizet azért, hogy "mérvadó" legyen...

A fizetéssel nem is volt gond, csak épp a vendégnek ilyen kedve volt :)

csüt. jan. 18, 2007 20:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Sy írta:
Egy hasonlattal élve: a Gundelben ne kérj hamburgert, ha odamész, mert nem adnak - hambit kaphatsz bármelyik sarki gyorsétteremben is.
Háát, sztem ez ott sántít, hogy pont a Gundel már olyan színvonallal rendelkezik, ahol a vendég az úr. És ha a vendégnek hamburger kell, akkor (még ha a pincér hülyének is nézi), de a vendég hamburgert fog vacsizni. Mert akkor érzi, hogy itt tényleg érte dolgoznak és viszi tovább a jóhírüket.

Van ismerős, aki 4*-os hotelben volt főpincér és ő is mesélt érdekes sztorikat. De a lényeg, hogy a vendég kérése a mérvadó és nem az, hogy ő pincérként mit gondol a vendégről vagy a választásáról. így volt, hogy a mindenféle ínyencségek közepette nekiálltak pizzát sütni, mert arra volt igény.
Ez pedig ott sántít, hogy a 4*-os szállóban a "mérvadó" vendég keményen fizet azért, hogy "mérvadó" legyen...

Függetlenül attól, hogy teljesen felesleges Sy-nak rinyálni és "tisztogatni" mert IMHO pont ez az a közösség aki szépen leszabályozná saját magát egy normális határnál... De ez sohasem fog kiderülni, mert esélyt sem adnak a fórum látógatóinak arra, hogy bebizonyítsák, hogy értelmes emberek (a hangadók) hanem az első rinyaképes jelre homlokon lövik aki kilóg(hat) a sorból. Nem kilóg, henem kilóghat. Gyökerében kell eltaposni és kiirtani mindazokat akik kilóg(hat)nak a skatulyából.

De igazán nem tudom, hgy miért vagytok ezen fennakadva... 1945 óta így élünk. Már zsigerből mennie kellene... :wink:

csüt. jan. 18, 2007 20:43
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Egy hasonlattal élve: a Gundelben ne kérj hamburgert, ha odamész, mert nem adnak - hambit kaphatsz bármelyik sarki gyorsétteremben is.

Háát, sztem ez ott sántít, hogy pont a Gundel már olyan színvonallal rendelkezik, ahol a vendég az úr. És ha a vendégnek hamburger kell, akkor (még ha a pincér hülyének is nézi), de a vendég hamburgert fog vacsizni. Mert akkor érzi, hogy itt tényleg érte dolgoznak és viszi tovább a jóhírüket.

Van ismerős, aki 4*-os hotelben volt főpincér és ő is mesélt érdekes sztorikat. De a lényeg, hogy a vendég kérése a mérvadó és nem az, hogy ő pincérként mit gondol a vendégről vagy a választásáról. így volt, hogy a mindenféle ínyencségek közepette nekiálltak pizzát sütni, mert arra volt igény.

csüt. jan. 18, 2007 20:17
platina tag

Hozzászólás 
van olyan aki tudja mennyibe kerül egy nagykörúti, vagy belvárosi kisméretű üzlethelyiség? sac/kb 10-12 nm.

csüt. jan. 18, 2007 19:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sy írta:
T68m, erre a kijelentésedre nem tudok (illetve nyilvánosan nem akarok) mit írni: "mert õk feltehetõleg nem szeg/fû közeli cégektõl kapják a hirdetéstmegrendelést" És nem azért, mert takargatnivalónk lenne (legalábbis tudtommal nincs), hanem azért, mert emberileg felháborít, hogy úgy vádolod (burkoltan) a céget, hogy közben semmilyen tényen alapuló információval nem rendelkezel.

Bocsi Sy, de én nem vádoltam! Én egy konzekvenciát vontam le - lehet, hogy tévesen. Ha a sztár fm/rádió1-en döntően régi/új számokat játszanak, akkor hibás-e a következtetés, hogy a tulajdonosi(megrendelői) körnek ez/az tetszik? Sztem nem.

A vád vádat azért is visszautasítom, mert ez azt jelentené, hogy valami negatív dolgot mondok rólad/rólatok.

csüt. jan. 18, 2007 16:52
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:
Al Bundy írta:
Peti93 írta:
Azt olvasom, hogy Magyarországra nagy szél jön, nagyobb, mint ami Aug. 20-án volt.. Hümm..

No, de mikor?

Elvileg holnap reggel lesz a legerősebb, de már ma is lehetnek orkán erejű lökések...

Aztán lehet, hogy ide már csak az "utószél" jut.

csüt. jan. 18, 2007 16:31
Site Admin

Hozzászólás 
A politikát továbbra sem tartjuk kívánatosnak, ahogy a rasszista megjegyzéseket sem (sőt, a vallásokat sértegetőeket sem, de szerencsére abból nem nagyon szokott lenni). Ezen változtatni nem szeretnénk. A fórum eddig is működött, és nem hiszem, hogy azért, mert egy IT fórumon nem lehet politizálni (és nem is lehetett, nem új szabály ez), azért tömeges felhasználó-elvándorlástól kellene tartani. De senkit sem korlátozunk ilyen jellegű igényeinek a kiélésében, bárhol máshol megteheti, ahol ezt engedik. Egy hasonlattal élve: a Gundelben ne kérj hamburgert, ha odamész, mert nem adnak - hambit kaphatsz bármelyik sarki gyorsétteremben is.

T68m, erre a kijelentésedre nem tudok (illetve nyilvánosan nem akarok) mit írni: "mert ők feltehetőleg nem szeg/fű közeli cégektől kapják a hirdetéstmegrendelést" És nem azért, mert takargatnivalónk lenne (legalábbis tudtommal nincs), hanem azért, mert emberileg felháborít, hogy úgy vádolod (burkoltan) a céget, hogy közben semmilyen tényen alapuló információval nem rendelkezel.

csüt. jan. 18, 2007 16:30
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
Na szevasztok! 8)

hova megy apám? Én sehova, csak feléd dől a fa.... :lol:

regizzünk be új néven, vagy sértődjünk meg, mint elődeink?

csüt. jan. 18, 2007 15:24
Profil Honlap
bugvadász

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Peti93 írta:
Azt olvasom, hogy Magyarországra nagy szél jön, nagyobb, mint ami Aug. 20-án volt.. Hümm..

No, de mikor?

Elvileg holnap reggel lesz a legerősebb, de már ma is lehetnek orkán erejű lökések...

csüt. jan. 18, 2007 15:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:

No, de mikor?

csüt. jan. 18, 2007 14:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bács-Kiskun megye, Kecskeméttől 25 km-re, 76-os körzet, T-online. Tegnapról mára virradóan.
Megtörtént a sávszélemelés. 512kbit/s :arrow: 1Mbit/s Kép 8) Kép

csüt. jan. 18, 2007 14:44
bugvadász

Hozzászólás 

Utánaolvastam, németeknél/belgáknál 110km/h-val fújt...

csüt. jan. 18, 2007 14:39
platina tag

Hozzászólás 
Na szevasztok! 8)

csüt. jan. 18, 2007 14:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
T68m írta:
(ami manapság egyenlõ a szeg/fû gyalázással)

( én spec a na/rancsot, a ma/darakat, meg a too/lipánt is utálom :wink: )

csak azok, pontosabban az első, most pozició hiányában nem tud lopni és/vagy rossz döntéseket hozni.

csüt. jan. 18, 2007 13:51
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Egyébként Brummogó Barátom leírta a frankót... Ennyi. Tanulság: amilyen a "nagy" környezet, olyan a kicsi is... Mitõl lenne más? Ugyanabból épül.

Igen, nagyban is megmondták, ha nem tetszik el lehet húzni. (és hogy, hogynem ennek a fórumnak az üzemeltetése is hasonlít a "nagy"-okra!) ;-)

csüt. jan. 18, 2007 13:40
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
És azt sem értem, hogyha ott meg tudják oldani, akkor itt miért nem.

mert ők feltehetőleg nem szeg/fű közeli cégektől kapják a hirdetéstmegrendelést. Így nincsenek megfenyegetve azzal, ha politika lesz (ami manapság egyenlő a szeg/fű gyalázással), akkor nincs több reklám.

csüt. jan. 18, 2007 13:37
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Olyan egyszerű szabály...

Gondolom mindenki ismeri a nyuszikás viccet a halállistával.

Sy! Nem lehetne kihúzni?

csüt. jan. 18, 2007 10:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Az index.hu megint okoskodik és adja a májert... :roll:
http://index.hu/tech/mobil/mobsz070109/
http://index.hu/tech/mobil/mopo070115/

Nem volt miről írniuk, ezért blöfföltek egyet és mivel vételi zavarokat szinte mindenki észlel, kikerekedett a sztori. F*szok ezek :D

csüt. jan. 18, 2007 8:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
...a topic jelentősen támaszkodik az önkontrollra, normális hangnemre és a konkrét tényeken alapuló vitára...
Na itt a lényeg, de ezt itt soha sem fogják kipróbálni. Tudod a félelem nagy úr... ;)
pampika írta:
...ha ott meg tudják oldani, akkor itt miért nem...
Erre viszonylag egyszerű a válasz: CSAK!

Egyébként Brummogó Barátom leírta a frankót... Ennyi. Tanulság: amilyen a "nagy" környezet, olyan a kicsi is... Mitől lenne más? Ugyanabból épül.

csüt. jan. 18, 2007 6:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bibby írta:

Ennek a csajnak(?) olyan erotikus hangja van. Rendkívüli módon b@ssza a fülemet...

...én kérek elnézést... :oops:

csüt. jan. 18, 2007 6:15
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Ha erre annyi a válaszod, hogy akkor menjek oda ilyenről beszélgetni, akkor ne koptasd feleslegesen a billencsed ;)
Nekem is annyi lenne a hozzáfűznivalóm.

Ha valahol engedik, oda kell menni.
Ahol olcsóbban adnak valamit, mint én, sőt a feléért, ott kell megvenni/megcsináltatni.

Ilyen az élet.

Ha ütnek - szaladj el!
Ha adnak - fogadd el!

Akinek nem tetszik, csináljon egy saját fórumot, tartsa fenn az oldalt, ahogy tudja és rendezzen be politikai topicot.

Az indexen van talán a legnagyobb politikai fórum, meg kell nézni, naponta hány tucat nicket tiltanak ki!

csüt. jan. 18, 2007 3:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Úgy látom, 1-2 havonta le kell ezt írnom...

Ok, ezt a hsz-edet már ismerjük, mivel párszor már megosztottad velünk, ahogy írtad is.

De esetleg arra is kaphatunk választ, amit már többször felvetettünk, hogy mi lenne a hírek kft-vel nélkülünk? Vagyis ha a napi x látogató radikálisan lecsökkenne a "néha beeső" emberekre, akik úgyszint gyorsan tovább állnának, mivel nem nagyon lenne, aki válaszoljon a kérdéseire? Sztem ez igenis neked okozna fejfájást, mivel ti is a látogatókból éltek, és látogatószám alapján lehet mégtöbb reklámozót begyűjteni, etc. , amiből te munkatársként a béredet kapod.

Mellesleg gondolom, ismered a prohardver! oldalt. Nem tudom itt konkrétan hány aktívan futó topic van, de ott rengeteg és meg merem kockáztatni, hogy több, mint itt. És érdekes, de az ottani (kiterjedt) off részlegben megfér egy PH!olitika - Kérünk mindenkit, hogy ne indulattól vezérelve fórumozzon!!! topic is. Ez már a 24. topic, 5000 hsz körül szoktak zárni egy topicot. Ki is van írva, hogy a topic jelentősen támaszkodik az önkontrollra, normális hangnemre és a konkrét tényeken alapuló vitára.
Nem tudom, nálunk melyik nem található meg...
És azt sem értem, hogyha ott meg tudják oldani, akkor itt miért nem. Ők is IT oldal, elég kiterjedt érdeklődési körrel.

Ha erre annyi a válaszod, hogy akkor menjek oda ilyenről beszélgetni, akkor ne koptasd feleslegesen a billencsed ;)

szer. jan. 17, 2007 23:40
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
Czumy írta:

Pl. mentés másként?? Vagy nyiss egy új file-t és másold át a régi tartalmat ebbe az újba: ctrl+c - ctrl+v ! Ennél jobbat én nem tudok.

én inkább a total commanderrel próbálnám, "files" menü, "change attributes" (gondolom ez magyarul a fájltulajdonságok (megváltoztatása) név alatt futhat)

legalábbis normál esetben ez így működik, nemtom, az office honnan veszi a készítés dátumát, de gyanítom, hogy innen.

A total commanderes megoldás nem működött, valahol belül tárolhatja ezt az infót. De a másolás beillesztés jóvolt, csak a hátterek nem másztak át. Köszönöm a segítséget!

szer. jan. 17, 2007 22:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Czumy írta:
Hehe... én tudom az okát.
Már évekkel ezelőtt is tudtam. Nagyon egyszerű: nem tudják az emberek használni a mobiljukat. Filgyeljétek meg az utcán, 10 emberből 9 totál lefogja a telefon antennáját (vagy azt a részt, ami mögött az antenna van). Ezek után bármi lehetséges.

Egy kis érdekesség:
http://www.penzcentrum.hu/cikk-1004710-1.html

Üdv!

szer. jan. 17, 2007 21:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
> Az index.hu megint okoskodik és adja a májert...

Na azt meg nem sokszor lattam emlitve hogy a
veszteseges hangtomoritesnek hogyan isszuk
meg a levet (de jo kepzavar volt :)))))))

szer. jan. 17, 2007 20:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eltévedt egy metrópótló busz

Rossz irányba indult hétfőn, a metrópótlás kezdetekor egy busz. A rutinos sofőr maga korrigálta a hibát, mondja a BKV, bár állítólag előbb az utasoktól kezdett kérdezősködni.
http://index.hu/politika/belfold/budapest/busz3728218/

Nem is a BKV lett volna, ha nincs baki már a második nap... :lol:

Az index.hu megint okoskodik és adja a májert... :roll:
http://index.hu/tech/mobil/mobsz070109/
http://index.hu/tech/mobil/mopo070115/

szer. jan. 17, 2007 19:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
Czumy írta:

Szerintem: a file-t nyitsd meg PowerPoint-tal, aztán 'file' menü, ott pedig 'adatlap' menüpont, ott a harmadik fül az, ami neked kell, a 'statisztika' - ott lesz, amit keresel.

:D ...és a nyereményre nem tartok igényt! :D

Köszönöm szépen, viszont így megint egy kérdés adódott. Hogy lehetne átverni, átírni hogy mikor készült?

Pl. mentés másként?? Vagy nyiss egy új file-t és másold át a régi tartalmat ebbe az újba: ctrl+c - ctrl+v ! Ennél jobbat én nem tudok.

szer. jan. 17, 2007 19:46
platina tag

Hozzászólás 
Czumy írta:

Szerintem: a file-t nyitsd meg PowerPoint-tal, aztán 'file' menü, ott pedig 'adatlap' menüpont, ott a harmadik fül az, ami neked kell, a 'statisztika' - ott lesz, amit keresel.

Köszönöm szépen, viszont így megint egy kérdés adódott. Hogy lehetne átverni, átírni hogy mikor készült?

szer. jan. 17, 2007 19:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Van egy fekete XP theme, ami szerintem k*rva jó kis téma, a neve: Royale Noir - e mellett fel tudok ajánlani további 2-3 féle karácsonyi theme-t is még :D
DE ami nekem nagyon bejön, az a Vista Inspirat theme - teljes nevén a progi: Vista Inspirat BricoPack 1.1 (kb. 320 Mbyte az install file).
Ha nagyon akarok, csinálok képeket és feldobom valahova...

köszi, egyelőre maradok a Royal Noir-nál :) nem akarok túl sok erőforrást (se memóriát, se merevlemez helyet) rááldozni. eddig a styleXP ment, de az kicsit lassú, főleg betöltésnél. ez az egy bajom van az AstonShell-lel, hogy az ablakok kinézetét nem skinezi át :( (bár így most ezt is sikerült áthidalni) amúgy szuper kis cucc :D

szer. jan. 17, 2007 19:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, a szomszédomba is jutott a szemétből...
http://www.fn.hu/gazdasag/0701/soroksar ... 2007-01-17

szer. jan. 17, 2007 19:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
Bibby írta:
Egy powerpointos diavetítésből ki lehet olvasni a készítés dátumát?

Még mindig érdekel a helyes megfejtés.

A nyeremény a megoldásért cserébe:http://coolspace.hu/index.php?vcmd=show;1%20&nid_object=450

:twisted:

szer. jan. 17, 2007 19:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
oké, aztán majd elmegyek szerepelni a fókuszba, meg a reggeli tóksókba :) de asszem csak holnap kezdem, mert ma még van egy vizsgám ;)

amúgy azt nem tudja valaki, hogy XP alatt a display style-t hogy lehet megváltoztatni? arra gondolok, ami a képernyő megjelenés beállításánál van, és vagy oliva, vagy ezüst, vagy az az undorító kék lehet alapból. szóval hogy a színeit hogy lehet megváltoztatni? vagy csak ilyen styleXP-vel megy a dolog?

Van egy fekete XP theme, ami szerintem k*rva jó kis téma, a neve: Royale Noir - e mellett fel tudok ajánlani további 2-3 féle karácsonyi theme-t is még :D
DE ami nekem nagyon bejön, az a Vista Inspirat theme - teljes nevén a progi: Vista Inspirat BricoPack 1.1 (kb. 320 Mbyte az install file).
Ha nagyon akarok, csinálok képeket és feldobom valahova...

szer. jan. 17, 2007 19:20
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:

Még mindig érdekel a helyes megfejtés.

A nyeremény a megoldásért cserébe:http://coolspace.hu/index.php?vcmd=show;1%20&nid_object=450

:twisted:

szer. jan. 17, 2007 18:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
.gúnár. írta:
http://index.hu/politika/belfold/budapest/0116fnkstl/

Ismét felmerül a kérdés: miből?
Egyébként anno egy hasonló nevű fővárosban csinált valaki ilyet.

arra gondolsz, akit kivégeztek? :lol:

kérdezni má'n csak szabad?! 8)

Da.

szer. jan. 17, 2007 18:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
http://index.hu/politika/belfold/budapest/0116fnkstl/

Ismét felmerül a kérdés: mibõl?
Egyébként anno egy hasonló nevû fõvárosban csinált valaki ilyet.

arra gondolsz, akit kivégeztek? :lol:

kérdezni má'n csak szabad?! 8)

szer. jan. 17, 2007 18:11
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
A T-Mobile Infototóval valamiért soha nincs szerencsém. Már megint van olyan a listán, aki 2-szer nyert. :roll:
Én is játszottam vele régebben, de rájöttem, hogy az is egy nagy kamu. Ismerősöm jár sorsolni és mesélt 1-2 érdekes sztorit.
Még a megbízhatóbb, nagyobb cégeknél is van olyan, hogy csak a jegyzőkönyvet mennek aláírni. A nyerteseket a cég választja ki...előre!

szer. jan. 17, 2007 17:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jeee, bunyó lesz! :lol:

szer. jan. 17, 2007 17:18
Site Admin

Hozzászólás 
Ezt kiegészítésképpen: ha minden igaz, lesz egy önszerveződő találkozó a jövő hétvégén azon fórumozók között, akik az Info csoportban (is) szoktak beszélgetni. Terveim szerint erre a találkozóra elmegyek (legalábbis nem tiltakozott senki, amikor bejelentkeztem :)), ha bárki személyesen szeretné közölni a sérelmeit, vagy megbeszélni ezt-azt, állok rendelkezésére. További részletek itt:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=30015

szer. jan. 17, 2007 16:48
Site Admin

Hozzászólás 
Úgy látom, 1-2 havonta le kell ezt írnom, ami nem is a billentyűzetkoptatás miatt sajnálatos (most elmentem, legközelebb copy-paste lesz), hanem azért, mert azért annyit feltételezne az ember egy szolgátlatást használótól, hogy nagyjából tisztában van a szolgáltatás használatának feltételeivel. Főleg, ha többször is figyelmeztetve lett.

Továbbra is olvasható az Info csoportunkban a moderálási alapelvünk, mely mind a rasszista, mind a politikai hozzászólásokat nem egy IT-fórumra valónak minősíti. Ennél többet most sem tudok mondani - évek óta olvasható változatlan helyen. Nem tudok mindenkivel egyenként leülni és megbeszélni, hogy miért.

De írok egy példát. Van két nagyon jó barátom, akikkel néha, amikor a család/munka mellett lehetőségünk nyílik, összeülünk egy LAN-partyra. Lassan másfél évtizede ismerjük egymást, nem meglepő (legalábbis nekem :)), hogy ilyenkor nagyrészt kontrollálatlanul viselkedünk. Ha valamely szórakozóhely felé visz az utunk, akkor azért betartjuk azt a normát, ami ha leírva nincs is, de íratlanul is létezik.

Mint írtam többször, nekem is határozott politikai véleményem van, amit néha meg is szoktam beszélni ezzel-azzal. De nem itt - holott volt már olyan, hogy fórumos ismeretségben is szóba került ilyesmi. De nem ITT! Olyan egyszerű szabály...

És emlékeim szerint arról is írtam már, hogy nekem aztán édesmindegy, ki mit gondol rólam. Lehet engem szeretni, utálni, tarthat valaki engem az antikrisztusnak, attól még teszem a dolgom. És ha valaki nem vét a fórumszabályzat ellen, felőlem gyűlölhet engem tiszta szívéből is - részemről akkor sem fogja semmilyen retorzió érni.

CineDOG írásjogát most visszaadom, hogyha mégis úgy dönt: a 15 ezer témából a szabályzatban kiemelt háromtól távol tartja magát. Ha tényleg fontosak neki azok az emberek, akikkel itt beszélgetni szokott - annyira, hogy képes cserébe betartani a fórumszabályzatot.

szer. jan. 17, 2007 16:41
platina tag

Hozzászólás 

szer. jan. 17, 2007 16:40
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 10:25-kor.

szer. jan. 17, 2007 16:31
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:
Azt a "/dev/null/Magyarország"-os dolgot meg én nem értem.. :)

durva közelítéssel olyasmi, mint a windowsban a lomtár. Olyan mint egy fekete lyuk. Amit átírányítasz oda, az örökre eltűnik. :-)

Guni

szer. jan. 17, 2007 16:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
kerelyfe írta:
(...)én kezelem anyám számláját is (ráadásul ma kellett utalgatni), és nem igazán feminim a hanghordozásom. :D

és ez problémát jelent?...

Raiffeisennél igen.

szer. jan. 17, 2007 15:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha még valaki nem hallott róla:

GM: Tesco titok
http://www.andreiground.com/index.php?l ... 84199.1405

szer. jan. 17, 2007 14:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 785  Következő