Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 19:15

Hozzászólás a témához  [ 201 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Nokia E50 - a legkisebb üzleti S60-as 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Babarnew írta:
RadyR írta:
Rá lehet venni valahogy az aktív készenlétet, hogy ne csak a mai eseményeket mutassa a naptárból, hanem mondjuk egy hétre előre?

nem csak a mai eseményeket mutatja hanem a legközelebbit (ami leht h csak napok múlva van...)
egyébként értem a kérdésedet, ezt nem lehet így testreszabni...
Üdv B
ja, nekem is black metal van :lol:

Hát, nekem csak a találkozó típusú eseményeket mutatja meg előre. Az összes bejegyzésem évforduló típusú (szülinap, névnap...). Ezzel nem lehet kezdeni valamit?
Saját operátor logót sikerült már valakinek beüzemelnie?

szer. feb. 28, 2007 12:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás Re: BLACK METAL
Amulet írta:
E50 Black Metal tulajoktól kérdezném: a hátlap műanyag vagy fém (olyan mint a sima e50, csak a színe más)? Mennyire karcolódik a hátlap?

a hátlap és az előlap is fém, feketére színezve. nekem nem kopik, nem karcolódik, mondjuk nem is dobálom soha....
üdv B

hétf. feb. 26, 2007 22:05
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás BLACK METAL
E50 Black Metal tulajoktól kérdezném: a hátlap műanyag vagy fém (olyan mint a sima e50, csak a színe más)? Mennyire karcolódik a hátlap?

hétf. feb. 26, 2007 18:49
arany tag

Hozzászólás 
RadyR írta:
Darth Smoke írta:
Tiszta feketében is kapható:

http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.ph ... s=&elotag=

69,900.- Ft.
(Smoke)

Jepp, én is egy ilyenre váltottam.
Rá lehet venni valahogy az aktív készenlétet, hogy ne csak a mai eseményeket mutassa a naptárból, hanem mondjuk egy hétre előre?

nem csak a mai eseményeket mutatja hanem a legközelebbit (ami leht h csak napok múlva van...)
egyébként értem a kérdésedet, ezt nem lehet így testreszabni...
Üdv B
ja, nekem is black metal van :lol:

pén. feb. 23, 2007 13:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
S40-en ott tengernyi beállítás van.
Mondjuk olyan opciót én sem találtam, hogy "jövőheti naptárbejegyzések"

pén. feb. 23, 2007 12:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Készenléti mód beállításai?

Én ott nem találok ilyesmit.

pén. feb. 23, 2007 11:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Készenléti mód beállításai?

pén. feb. 23, 2007 11:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:

69,900.- Ft.
(Smoke)

Jepp, én is egy ilyenre váltottam.

pén. feb. 23, 2007 9:55
platina tag

Hozzászólás 

69,900.- Ft.
(Smoke)

csüt. feb. 22, 2007 22:20
arany tag

Hozzászólás Re: N E50
Zordon írta:
Köszi, megtaláltam az Y-Browsert, de lenne még egy kérdésem. A feltelpitett alkalmazásokat csak az alkalmazás kezelőben látom, de az ikonok közt sehol. Egyszerűen nem tudom használni. Pl: szótár progi. Viszont más teléepitett fájl, meg rögtötn megjelenik. Ez miért van?

Megnézted minden mappában?
Lehet, hogy létrehoz egy újat magának.

hétf. feb. 05, 2007 15:31
vas-tag

Hozzászólás N E50
Köszi, megtaláltam az Y-Browsert, de lenne még egy kérdésem. A feltelpitett alkalmazásokat csak az alkalmazás kezelőben látom, de az ikonok közt sehol. Egyszerűen nem tudom használni. Pl: szótár progi. Viszont más teléepitett fájl, meg rögtötn megjelenik. Ez miért van?

vas. feb. 04, 2007 21:11
arany tag

Hozzászólás Re: Nokia E50
Zordon írta:
Sziasztok. Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy Nokia E50-nek. Előtte már 4 évig használtam N6600 és N6680-at. Most mégis gondban vagyok. Először is nem találok Fexplorer nevű vagy ahhoz hasonló E50-en is működő progit, illetve a feltelpitett alkalmazások nem jelennek meg sehol. Pontosabban az alkalmazás kelezlőben látom,hogy ott van, ki is irja, hogy a memókártyán van,d e nem találom meg őket, igy nem is tudom használni. Tudnátok nekem pár okos tanáccsal szolgálani? Köszi

Fexplorer 9.1 Symbianra még tudtommal nincs.
Ajánlom helyette az Y-Browser v0.77. progit, amit innen tudsz letölteni:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=24229
A telepített alkalmazások a Telepítés menüpontban jelennek meg, törölni az Eszközök -> Alkalmazás kezelő menüpontban tudsz.

vas. feb. 04, 2007 17:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
Céges telónak egy hónapja vettünk 6233-at, és kb négyszer volt töltve eddig, pedig éjjel-nappal megy...

Egy fuss ide, fuss oda cégvezető (kis cégnél legalábbis ;-) szerintem napi 8 órá telefonál ;-))) Egy húzósabb napon 5 után már nem lehet felhívni, mert lemerült ;-))) Eddig régi 6210 volt neki, és nem volt ilyen problémája.

Gondolom az E50 sem bír többet, mint a 6233, sőt...

Na mindegy, ezek csúcs telók nem neki valók: a 6030-am az bezzeg bírja ;-)

Üdv!

vas. feb. 04, 2007 14:36
vas-tag

Hozzászólás Nokia E50
Sziasztok. Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy Nokia E50-nek. Előtte már 4 évig használtam N6600 és N6680-at. Most mégis gondban vagyok. Először is nem találok Fexplorer nevű vagy ahhoz hasonló E50-en is működő progit, illetve a feltelpitett alkalmazások nem jelennek meg sehol. Pontosabban az alkalmazás kelezlőben látom,hogy ott van, ki is irja, hogy a memókártyán van,d e nem találom meg őket, igy nem is tudom használni. Tudnátok nekem pár okos tanáccsal szolgálani? Köszi

vas. feb. 04, 2007 10:26
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
And_Or írta:
Telefonálni. Vagyis pontosabban SMS-t fogadni, és hívást fogadni.

Még így is kicsit nehezem hiszem el, de ha tényleg napi pár sms-nél nem érkezik több és félóránál nem több a beszéd, 3G kikapcsolva, képernyővédő is kikapcs, akkor talán...
Így igaz... :) A telóra státuszjelentések jönnek sms-ben, ha nincs gond, akkor nem jön. csak akkor hívják, ha gond van, szal ha nincs gond, akkor nem beszélünk vele egy percet sem. Szóval jól megy a cég, azért nem használjuk a telót... :)

vas. feb. 04, 2007 10:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem mehet túl jól a bolt, ha heti egy hívást kaptok.. :lol:

vas. feb. 04, 2007 1:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
And_Or írta:

Még így is kicsit nehezem hiszem el, de ha tényleg napi pár sms-nél nem érkezik több és félóránál nem több a beszéd, 3G kikapcsolva, képernyővédő is kikapcs, akkor talán...

vas. feb. 04, 2007 1:10
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
And_Or írta:
Céges telónak egy hónapja vettünk 6233-at, és kb négyszer volt töltve eddig, pedig éjjel-nappal megy...

Én három hete vettem és már sokkal többször kellett tölteni, mint 4. Mégis, mire használjátok? Laborban az asztalra téve, ahol semmi dolga nincs? Ez ugyanis lehetetlen, hogy 1 hetet bírjon...

vas. feb. 04, 2007 1:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
And_Or írta:

Én három hete vettem és már sokkal többször kellett tölteni, mint 4. Mégis, mire használjátok? Laborban az asztalra téve, ahol semmi dolga nincs? Ez ugyanis lehetetlen, hogy 1 hetet bírjon...

vas. feb. 04, 2007 1:02
arany tag

Hozzászólás 
vasti írta:
Sziasztok!

A készenléti ideje hogy fest ennek a telefonnak? Mert a főnököm vett egy 6233-at, ami naponta lemerül neki (néha a nap végéig sem húzza ki): ez többet bír?

Üdv!

vas. feb. 04, 2007 0:56
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
hohand írta:
:shock: Wow....!!!!!! :shock:
Nem ugyanaz az IMEI!!!!!
Ez viszont gáz..... vagy nem??
Pedig ezt adták vissza nekem.
Akkor mivan most a garimmal, a garilevéllel.... ???? :shock:

Na mit mondtam, hogy panelt cseréltek??!! :lol:

szomb. feb. 03, 2007 21:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A készenléti ideje hogy fest ennek a telefonnak? Mert a főnököm vett egy 6233-at, ami naponta lemerül neki (néha a nap végéig sem húzza ki): ez többet bír?

Üdv!

szomb. feb. 03, 2007 20:01
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
hohand írta:
:D Én is így gondoltam! :D
2év gari nem??
sw-t már frissítettem magamnak otthonról, és minden rendben volt, a magyar nyelv ugyanúgy rajta van mint előtte.
Ez van, így jártam!Idővel majd kiderül ,hogy jól-e!!?

Nekem a 6233-ra (2 hetes) a garilevélen 1 év van írva, de a Nokia ügyfsz. megnyugtatott, hogy 2 év az, 1-et kötelező adniuk, 1-et pedig a Nokia saját magától ad. Szóval a csuda tdja.. :) Mind1, nem kell aggódnod, jó kis teló az, nem lesz gondod vele. Én azért a biztonság kedvéért lejegyezném ezeket a dolgokat és a teló dobozába helyezném, hogy meglegyen, mert lehet, hogy 1,5-2 év után már nem emlékszel minden egészen tisztán (ha addig meglesz még egyáltalán a telcsi).

Igen, ez jó ötlet amit mondasz, hogy irjam fel egylapra ,hogy mi történt.Köszi!

pén. jan. 26, 2007 7:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
hohand írta:
valami egyszerű témaszerkesztő nincs ehhez a telóhoz?Csak az a Carbide ui s60?
Csak annyit szeretnék, hogy minden ikon maradjon a gyári,csak a háttérkép legyen teljesen kint.De ezt nem nagyon tudtam még összehozni, mert túl van bonyolítva ez a szerkesztő.
:roll:

Én s40 3rd-re akartam témát szerkeszteni, de a témaszerkesztő rajtam is kifogott. Mivel a témákat a commander megnyitja zipként, ezért egy meglévő témában kicseréltem a képeket meg a hangokat. Aztán megnyitottam a téma részét képző xml fájlt wordben és átírtam a színkodókat. Nekem így egyszerűbb volt mint a témaszerkesztővel.

Kár, hogy az s60 témák "bonyolultabbak" ezért ott ez az egyszerű módszer nem működik. Szóval szerintem az s40 sokkal könnyebben testreszabható mint a symbian

pén. jan. 26, 2007 0:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
hohand írta:
2év gari nem??
sw-t már frissítettem magamnak otthonról, és minden rendben volt, a magyar nyelv ugyanúgy rajta van mint előtte.

Nekem a 6233-ra (2 hetes) a garilevélen 1 év van írva, de a Nokia ügyfsz. megnyugtatott, hogy 2 év az, 1-et kötelező adniuk, 1-et pedig a Nokia saját magától ad. Szóval a csuda tdja.. :) Mind1, nem kell aggódnod, jó kis teló az, nem lesz gondod vele. Én azért a biztonság kedvéért lejegyezném ezeket a dolgokat és a teló dobozába helyezném, hogy meglegyen, mert lehet, hogy 1,5-2 év után már nem emlékszel minden egészen tisztán (ha addig meglesz még egyáltalán a telcsi).

csüt. jan. 25, 2007 23:21
arany tag

Hozzászólás 
Más:
valami egyszerű témaszerkesztő nincs ehhez a telóhoz?Csak az a Carbide ui s60?
Csak annyit szeretnék, hogy minden ikon maradjon a gyári,csak a háttérkép legyen teljesen kint.De ezt nem nagyon tudtam még összehozni, mert túl van bonyolítva ez a szerkesztő.
:roll:

csüt. jan. 25, 2007 23:17
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
hohand írta:
Csak nem tudom ,hogy érdemes-e feszegetni a dolgot?
Most van egy új független E50-em. Csak a gari kérdéses.Bár a Nokiától kaptam és a keveredés az ő hibájuk.
A javításokhoz nem kell mindig gari papír ha jól tudom!Tehát a rendszerben csak benne van nem?
Nem tudom, hogy mit kellene tenni!

A helyedben én sem nagyon feszegetném, de egy telefonos kérdéstől nem kerül rá vissza a pannon lock. :wink: Amúgy a lock beállítására volt idejük, amíg a teló náluk volt. A szoft. azóta már felfrissült, szóval nyugodt lehetsz és valóban van egy független, 1 év garanciás E50-ed. :D

2év gari nem??

csüt. jan. 25, 2007 23:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Most van egy új független E50-em. Csak a gari kérdéses.Bár a Nokiától kaptam és a keveredés az ő hibájuk.
A javításokhoz nem kell mindig gari papír ha jól tudom!Tehát a rendszerben csak benne van nem?

A helyedben én sem nagyon feszegetném, de egy telefonos kérdéstől nem kerül rá vissza a pannon lock. :wink: Amúgy a lock beállítására volt idejük, amíg a teló náluk volt. A szoft. azóta már felfrissült, szóval nyugodt lehetsz és valóban van egy független, 1 év garanciás E50-ed. :D

csüt. jan. 25, 2007 23:11
arany tag

Hozzászólás 

csüt. jan. 25, 2007 23:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Nem ugyanaz az IMEI!!!!!

Ejha. Én a helyedben utánakérdeznék... Úgy tűnik tényleg új panelt kaptál, elvileg újra indul a gari mindenféle változtatás nélkül. Nekem egyszer volt egy 6310i-m, aminek főpanel cseréje volt és kapott rá újabb 1 év garit az ember, megvettem tőle és ellenőrzés után valóban elfogadták garisnak és szó nélkül megcsinálták (igaz akkor már nem én voltam a tulajdonosa, csak az egyik billentyűje rossz volt és az új tulaj élt a gari lehetőségével.)

Szerk.: a garilevélen rajta kéne, hogy legyen a javítás módja. A 6310i papírján rajta volt, hogy főpanel csere. Ez a része a hibajavításnak biztos nem változott, ergo ebben az esetben a szerviz hibát követett el, hogy elhallgatta, hogy főpanelt cserélt, mert az új panel imei számát rá kell vezetni a garipapírra, hogy arra éljen a gari. Én a saját esetemből és tapasztalataimból indulok ki, nem tudom a pontos szabályokat, de a józan paraszti ész ezt diktálja.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dannyboy csüt. jan. 25, 2007 23:06-kor.

csüt. jan. 25, 2007 23:00
arany tag

Hozzászólás 
Nem ugyanaz az IMEI!!!!!

csüt. jan. 25, 2007 22:56
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
hohand írta:
:D Tök jól jártam a Nokia szervízzel! :D
Egy vidéki szervizben sw frissítést csináltattam a Pannonos E50-en, de sajna belehalt a flash-be.Igy irány a központi szerviz.Onnan visszajött, de nem került rá az új sw, de ezt megoldottam otthon, kábellel.
Miután vissazjött a szervízből, feltünt, hogy nem látom bekapcskor a Pannon logót.Hmmm...
Ma pedig kipróbáltam egy másik szolgáltató SIM kártyájával és simán elfogadta, fel is ment a hálóra.
Szóval vissza már függetlenül jött a kicsike. Ezért megrte várni pár napot! :D

Megnézted már az imei szám egyezését? Én roppant kíváncsi lennék rá.

Máris nézem! Látom itt vagy... online :D

csüt. jan. 25, 2007 22:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Egy vidéki szervizben sw frissítést csináltattam a Pannonos E50-en, de sajna belehalt a flash-be.Igy irány a központi szerviz.Onnan visszajött, de nem került rá az új sw, de ezt megoldottam otthon, kábellel.
Miután vissazjött a szervízből, feltünt, hogy nem látom bekapcskor a Pannon logót.Hmmm...
Ma pedig kipróbáltam egy másik szolgáltató SIM kártyájával és simán elfogadta, fel is ment a hálóra.

Megnézted már az imei szám egyezését? Én roppant kíváncsi lennék rá.

csüt. jan. 25, 2007 22:52
arany tag

Hozzászólás 
De ha jól tudom, akkor a Nokiáék megtudják mondani, hogy ki lett-e függetlenítve a teló vagy gyárilag az volt-e és ha jól tudom nem csak IMEI és PC alapján.
De ezt a feltevésemet szerintem mindjárt kijavítják/megerősítik a hozzáértők!! :lol:

csüt. jan. 25, 2007 22:52
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
hohand írta:

Micsoda véletlenek vannak:

http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=27406

Igen, pont véletlenül beleolvastam és oda írtam is!!!! :D

csüt. jan. 25, 2007 22:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
hohand írta:

Micsoda véletlenek vannak:

http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=27406

csüt. jan. 25, 2007 22:37
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
hohand írta:
...

Szerintem egy új panelt kaptál nem a tiédet kaptad vissza.

csüt. jan. 25, 2007 22:32
arany tag

Hozzászólás 

csüt. jan. 25, 2007 21:25
platina tag

Hozzászólás 
Changes/improvements made from MCU SW version 06.27.1.0 to version 06.41.3.0:
General
- 1.5 MB of additional RAM memory freed for the applications
- Improvement to allow variant version check from the device
- Improvement to using lock code In SAP mode
- Silent mode power down improvement
- ALS line swapping improvement
- UI fluency improvement
Bearers
- Half Rate speech codec introduced
- Improvement to handover procedure
- Improvement to Home zone indicator with GPRS attached
Messaging
- SMS accelerator and other improvements
- Thai and Bahasa Indonesia language support for the SMS message reader
- Improvement to Polish Message reader application
- Improvement to SMS status with the Message reader application
- Possibility to activate MMS post card in operator variants
- Improvement to xxixx the Intellisync plug in to Active Standby
- Improvement to Email message pulling
- Improvement to voice mail box received message
- Improvement to New e-mail banner
JAVA
- Improvement to SATSA-PKI usage
SIM ATK
- Improvement to achieve GCF #28 certification
Telephony
- Improvement to Send DTMF settings
- Improvement to handling call divert flags
- Improvement to busy tone in some networks
- Improvement to conference call stability in some networks
- Improvement to voice mailbox icon in some variants
- Improvement to read voicemail number from SIM
- Improvement to Home Screen to reflect the active line
Device Management
- Altexia Secure ID for TARM
Security
- Certificate database and operator list updated
Voice AID
- Improvement to Hebrew Voice Aid application
- Accessory support
- CA-55 support introduced to enable usage of old carkits (e.g. 6310 carkit with E50).
Personalisation
- New enterprise themes (Dark stripes and Steel) will become available via Web site
3rd party application support
- Improvement to font matching with some 3rd party applications
- Received Visto email symbol "@" displayed in the screen saver

(by DS)

kedd jan. 23, 2007 13:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Én most frissítettem 06.41.3.0 -ra, ha jól tudom ez most a legújabb.
Amit még érdekesnek találok:
ügye ez nem 3G-s teló, tehát UMTS kilőve!?Akkor az üzenetek -> beállítások -> SMS -> Preferált csatlakoz. -nál minek van ott az UMTS ???
(GSM/UMTS)

Mert az E60-as szoftja van rajta, az lett lebutítva. Úgy tűnik, hogy nem mindenhol sikerült átírni a dolgokat, de az is lehet, hogy angol nyelven már jól van, csak a magyart felejtették úgy. Ha jól emlékszem az első szoftnál még a névjegy is azt mutatta, hogy E60-as telefonról van szó. :D

csüt. jan. 18, 2007 23:29
arany tag

Hozzászólás 
iscsu írta:
hohand írta:
...csak a zöld villog a navi gomb körül, de hangot nem ad és még ki sem rakja az ikonját az új mailnek.

Nálam is. Néha-néha nagy ritkán egy újraindítást követően az első mailnél csipogrezeg, de utána gyorsan leszokik róla...szoftfrissíteni kéne, hátha van már. Cimboránál (N80) a frissítés segített a 300k feletti weboldalak megjelenítésében is.

Én most frissítettem 06.41.3.0 -ra, ha jól tudom ez most a legújabb.
Amit még érdekesnek találok:
ügye ez nem 3G-s teló, tehát UMTS kilőve!?Akkor az üzenetek -> beállítások -> SMS -> Preferált csatlakoz. -nál minek van ott az UMTS ???
(GSM/UMTS)

csüt. jan. 18, 2007 19:37
ezüst tag

Hozzászólás 
hohand írta:
...csak a zöld villog a navi gomb körül, de hangot nem ad és még ki sem rakja az ikonját az új mailnek.

Nálam is. Néha-néha nagy ritkán egy újraindítást követően az első mailnél csipogrezeg, de utána gyorsan leszokik róla...szoftfrissíteni kéne, hátha van már. Cimboránál (N80) a frissítés segített a 300k feletti weboldalak megjelenítésében is.

csüt. jan. 18, 2007 17:01
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
hohand írta:
Kicsit érdekesnek találom, hogy az eddigi symbianos telókon futott a háttérben alaklmazás.Na egy-két az E50-en nem fut. Pl.: az üzenetkebe belépek majd piros gomb és utána nem fut a háttérben vagy a névjegyzék és galéria is ezt csinálja.Nálatok nem?

Igen. A Symbian 8.1-nél és felette a piros gomb már bezárja az alkalmazást.

Ooohhh..... ezt nem tudtam ,hogy már a piros is bezárja.
Ki is próbáltam, ha menüt nyomok a piros helyett akkor fut a háttérben.
Kösz az infót!

Más kérdés:
be van állítva a freemail postafióknak és óránként checkolja.Ha érkezik új mail, akkor viszont nem ad hangjelzést, csak a zöld villog a navi gomb körül, de hangot nem ad és még ki sem rakja az ikonját az új mailnek.

csüt. jan. 18, 2007 15:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Kicsit érdekesnek találom, hogy az eddigi symbianos telókon futott a háttérben alaklmazás.Na egy-két az E50-en nem fut. Pl.: az üzenetkebe belépek majd piros gomb és utána nem fut a háttérben vagy a névjegyzék és galéria is ezt csinálja.Nálatok nem?

Igen. A Symbian 8.1-nél és felette a piros gomb már bezárja az alkalmazást.

csüt. jan. 18, 2007 14:58
arany tag

Hozzászólás 

csüt. jan. 18, 2007 14:54
arany tag

Hozzászólás 
spooky írta:
Sziasztok!Mivel az E50 első symbianos mobilom ezért lehet kicsit hülyén fog hangzani de 1 kis segítség kellene a hogy honnan tudnék hozzá való tom tom-ot szerezni térképpel 1-ütt és hogyan kell telepíteni azt!!!Ja és hogy a Royaltek 1000 gps vevővel fog e müködni a dolog???
A segítséget előre is köszönöm!!! :oops: :oops:

Kezdem visszafelé: igen, működni fog vele.
Részletes telepítési és használati leírást a http://www.nokiaprogramok.hu fórumából tudhatsz meg, és onnan le is tölthetsz mindent hozzá.
Jótanács: a fórumban először ovasd el az ehhez kapcsolódó hozzászólásokat, és esetleg utána kérdezz, ha valami nem tiszta!

TomTom mobile fórum: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1204

kedd jan. 16, 2007 18:06
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Mivel az E50 első symbianos mobilom ezért lehet kicsit hülyén fog hangzani de 1 kis segítség kellene a hogy honnan tudnék hozzá való tom tom-ot szerezni térképpel 1-ütt és hogyan kell telepíteni azt!!!Ja és hogy a Royaltek 1000 gps vevővel fog e müködni a dolog???
A segítséget előre is köszönöm!!! :oops: :oops:

kedd jan. 16, 2007 14:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
penell írta:
Nekem egy olyan gondom lenne az E50essel, hogy MMS-t küldeni tudok, de fogadni nem, beállításokat a szólgáltató elküldte, elmentettem kikapcsoltam aztán vissza, de még mindig rossz, letöltöttem a legújabb softvert hátha az segít, de nem sőt még a magyar menüm is eltűnt. Mit lehet ilyenkor tenni?

Ha beírod mégegyszer, akkor jobb lesz?

pén. jan. 12, 2007 21:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem egy olyan gondom lenne az E50essel, hogy MMS-t küldeni tudok, de fogadni nem, beállításokat a szólgáltató elküldte, elmentettem kikapcsoltam aztán vissza, de még mindig rossz, letöltöttem a legújabb softvert hátha az segít, de nem sőt még a magyar menüm is eltűnt. Mit lehet ilyenkor tenni?

pén. jan. 12, 2007 19:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Ki milyen headset-tel használja? Én kettőt néztem hozzá a HS-23 ill. HS-3. Van valakinek tapasztalata valamelyikkel kapcsolatban?
Ismer valaki olyan programot hozzá, amelyikben van telefon újraindítása funkció?
THX

pén. jan. 12, 2007 7:14
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 201 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő